Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Gandalf.com.pl
  • /
  • 1

Opinie o Gandalf.com.pl

Zakupy Gandalf.com.pl opinie
Asortyment
4.73
Dostawa
4.76
Łatwość zamawiania
4.86
Obsługa i reklamacje
4.75
Poziom cen
4.55

Średnia ocen

4.73

w skali od 1 do 5.

 

Gandalf.com.pl opinie Gandalf.com.pl
4.73 2810

Paula / 2023-01-05

Nie polecam. Zamówiłam lalkę która kosztowała 160 zł A po dwóch dniach piszą, że jej nie mają. Lalka już kosztuje ok 240 zł A oni piszą ,że najniższa cena z ostatnich 30 dni to 222 zł. Masakra. Oszuści i kłamczuchy...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Kłamczuchy

Extra informacje

Danuta / 2022-12-15

Naciągacze i kłamcy UWAGA pewnie nie mają towaru lub liczą że uda się im zagarnąć pieniądze. Pięknie przy zamówieniu, a następnie wysyłają głupkowate @ i liczą, że się usprawiedliwią. ostrzegam omijajcie firmę Gandalf szerokim łukiem, ba zamiast cieszyć się zakupem, przyjdzie wam też troska o odzyskanie pieniędzy .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

żadnych

Wady

kłamstwa, brak dostawy

Extra informacje

TW86 / 2022-11-24

Zwyczajni naciągacze, sprzedaja towar którego nie maja na stanie. 2 dniowy termin wysyłki to zwyczajne oszustwo. Omijajcie jak tylko mozecie. Daje 1 gwiazdke wszedzie bo co z tego, ze cena jest atrakcyjna jak towaru zwyczajnie nie ma!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

zaden

Wady

wszystko

Extra informacje

Natalia / 2022-10-24

Całkowity brak szacunku do klienta, bardzo długi czas oczekiwania i w rezultacie trzeba było zrezygnować z duzego zamówienia i niestety po 14 dniach brak zwrotu pieniędzy, zamówiona jedna ksiazka dotarła w zwykłej kopercie wiadomo jak wygladala-cała pognieciona , z całego serca nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak szacunku do klienta

Extra informacje

Zuzia / 2022-07-22

Po tygodniu od zamówienie produktu przychodzi powiadomienie z banku o zwrocie środków za transakcje, poniewaz sklep anulował zamówienie. Żadnej informacji, żadnego maila wyjaśniającego cała sytuacje ze strony sklepu. Nie polecam. A czytając wcześniejsze opinie - to nie pierwszy raz gdy ten sklep tak robi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kupcie gdzie indziej, nie dajcie się nabrać jak ja... / 2021-10-24

Sklep dosyć beznadziejny i z prowadzony pożałowania godnymi praktykami pozostawiającymi niesmak, a obsługa dosyć bezczelna i na pewno nie dbająca o klienta. Do tego raczej drogo niż tanio (włącznie z opcjami wysyłki w porównaniu do innych sklepów). A szczegółowo: Nie spodziewajcie się przesyłki na obiecywany czas ani w ogóle że ktoś się przejmie, żeby was poinformować co z waszą paczką za którą już dawno zapłaciliście. (a przypominam, że sklep wyłącznie internetowy) Będziecie musieli sami wyszukiwać kontakt który jest tak niewygodny i ukryty na ich stronie za kilkoma bezsensownymi mechanizmami, jakby nie chcieli, żeby ktokolwiek go znalazł, i pewnie nie bez powodu tylko z powodu reklamacji, które ludzie do nich mają. Żałosna praktyka, której nie widziałem w żadnym innym sklepie. Żaden inny sklep internetowy nie miał tez takich problemów z dostarczeniem przesyłki nie tylko na czas ale chociaż w ciągu 1 tygodnia i zadośćuczynieniem jeśli coś zaniedbali, jakie Gandalf miał. Na wiadomości nie odpowiadają. Panienka w obsłudze, jak się już cudem uda rzeczywiście znaleźć numer i dodzwonić po wysłuchaniu całych minut gadaniny automatów o tym jak to lepiej używać ich nie działających systemów "pomocy" na stronie, wyjaśnia dosyć bezczelnie, że na odpowiedź na wiadomość mają dobę (po dobach opóźnienia sklepu kiedy np. zamawialiście prezent na urodziny, święta czy inną okazję która albo zaraz będzie albo już w ogóle minęła!) i nie poczuwa się w imieniu sklepu do żadnej odpowiedzialności za nie dopełnienie umowy zawartej z klientem przy płatności - nie małej bo okazuje się, że w innych sklepach internetowych te same produkty są sprzedawane taniej i 3-5 razy szybciej, a jeśli mają opóźnienie, to przynajmniej napiszą o tym, przeproszą, albo przynajmniej podadzą normalnie numer na stronie na który można zadzwonić, od razu się dodzwonić i od razu zapytać, co uważam za absolutne minimum i podstawową zwykła praktykę, którą widziałem dosłownie wszędzie oprócz na stronie Gandalfa, jak się okazało po fakcie, kiedy już dawno oddałem im swoje, nie małe, pieniądze. Zmarnowałem tyle czasu i nerwów na te wygibasy z próbami kontaktu, w ogóle musząc się dopytywać po prawie tygodniu zamiast żeby sklep kiwnął palcem, kiedy dobrze wiedzą, że spóźniają się mimo obietnic w ofercie, że klient nie wie co się dzieje bo ich strona podaje tylko "zamówienie przyjęte, opłacone i niezrealizowane" i nic więcej, i zapewne dobrze wiedzą, ze skontaktować się z nimi bardzo trudno, bo sami poukrywali taką możliwość pod toną mylących klienta "zabezpieczeń", żeby przypadkiem ktoś nie zadzwonił i nie zapytał o coś, na pewno nie niechcący.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

niestety 2 razy

Super zakupy.Olbrzymi wybór książek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00
Zalety

Bardzo sprawne zakupy.Szybka przesyłka.

Wady

Extra informacje

Michal / 2020-01-10

Wyslalem maila z zapytaniem o produkty ktore mnie interesuja. Minely juz 4 dni i nie otrzymalem zadnej odpowiedzi (na stronie firmy informacja ze odbpowiadaja na maile w przeciagu 48 godzin). Na cale szczescie nic nie kupilem. I nie kupie.
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

zadnych zalet

Wady

brak odpowiedzi na email

Extra informacje

Yony / 2018-11-24

Te wasze pozytywy. To chyba pracownicy piszą na rozkaz Pawła. Bo prawda jest inna. Firma dno. Nie polecam nikomu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

~RafalGorski / 2017-08-04

Zamówiłem kilka przedmiotów. Po kilku dniach okazało się ze niedostępne i ze juz nie będą dostępne. Oszuści.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

~Lida / 2016-11-18

Aby takich sklepów internetowych było więcej ! Szybko i fachowo dostarczono mi zamówione klocki .Na pewno jeszcze skorzystam z tego sklepu i polecę znajomym .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Emma / 2016-11-04

Sklep super! Bogaty wybór. Bardzo szybka realizacja zamówienia i co ważne towar zgodny z ofertą:)) Jako dodatek otrzymałam mały gadzet - miłe zaskoczenie, Myślę, że jeszcze skorzystam i polecę znajomym.Nie mogę się doczekać efektu końcowego - puzzle 6000 el.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bogata oferta, bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem

Wady

Extra informacje

~Iwona / 2016-10-19

Właśnie odebrałam przesyłkę. Zamówienie było zrealizowane szybko, tanio i przyjemnie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam każdemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Łatwość w składaniu zamówienia, szybka wysyłka, tanie ksiazki, fajne e- maile z powiadomienia.

Wady

Extra informacje

~edzia / 2016-10-17

Znalazłam informację w necie. Zamówienie zostało zrealizowane w błyskawicznym tempie. Sklep spełnił moje oczekiwania.”polecam tą ksiegarnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

~smys21 / 2016-09-30

Bardzo słaba księgarnia/ sklep. Zamówiłem wodę toaletową, na moje nieszczęście miał być to prezent. Miało to miejsce w poniedziałek o godz 13. Zapłata payu czyli kasę otrzymali od razu. W środę zaniepokojony brakiem informacji ze strony sklepu gandalf zadzwoniłem i zapytałem co z moim zamówieniem. Pani ochoczo odpowiedziała że jest w realizacji i jutro będzie wysłane. W czwartek rano dostaję telefon że wodę którą zamówiłem mają (przyszła z hurtowni - na Boga sprzedają coś czego nie mają na stanie!!!) ale folia jest zdarta i pudełko uszkodzone. Postawiony pod ścianą zgodziłem się na wysyłkę uszkodzonej wody bo przecież to prezent na sobotę! Jest piątek godzina 16:18 a ja nadal nawet nie dostałem informacji że paczka jest do odbioru! SZCZERZE ODRADZAM! Amatorka pełna. Nie potrafią w terminie który jest na stronie wysłać towaru, gorzej oni kupują od kogoś bo nie mają na stanie tych rzeczy. Omijać szerokim łukiem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak zalet

Wady

istnienie tej firmy pod nazwą tak fajnego czarodzieja

Extra informacje

~Kasiewska / 2016-09-26

Gra miała przyjść w 4 dni. Po trzech Poinformowali że nie mają tej gry i ze może 2 dni później będą mieli. Później zero informacji brak odpowiedzi na maile -.-Bardzo nieprofesjonalne nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

~czytacz / 2016-09-20

Zakupy w Gandalfie robię systematycznie od kilku lat, jednak ostatnio jakość obsługi bardzo się obniżyła. Deklarowany czas wysyłki nie ma nic wspólnego z rzeczywistym (ostatnie zamówienia), opóźnienia wysyłki rzędu kilku dni. Maili wysyłanych do księgarni chyba nikt nie czyta, a jeśli już to raczej bez zrozumienia. Obsługa na infolinii niemiła i opryskliwa, ma pretensje do klienta, że brakuje im książek na stanie! Kiedyś bardzo lubiona i polecana przeze mnie księgarnia dużo straciła w ostatnim czasie. To chyba moje ostatnie zakupy w Gandalfie... nie polecam...

~Lucyna / 2016-06-23

Polecam. Bardzo szybka obsługa i atrakcyjne ceny, dogodna forma płatności.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

~Joanna / 2016-04-27

Dopiero zaczełam swoją przygodę z gandalfem i jestem zadowolona. W gandalfie zainteresowały mnie książki ale znaleźć tu można szeroki asortyment innych artykułów w świetnych cenzch. Szybka dostawa i doskonale zapakowzne produkty. Korzystałam z innych sklepów ale gandalf ma przewagę nad innymi pod względem szybkości ukazywania się w ofercie książek które mnie interesują. Gorąco polecam korzystanie z gandalfa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Agnieszka / 2016-03-18

Duży wybór, przystępne ceny, szybkość realizacji zamówienia - polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

~Ola / 2016-02-19

Polecam księgarnię Gandalf. Duży wybór produktów, niska cena, grę która zakupiłam, w innych sklepach kupilabym o 100% drożej. Miła obsługa zarówno telefoniczna, osobista, jak i mailowa. Na pewno powtórzę w Gandalfue zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesjonalnie, miło, tanio, szybko.

Wady

Brak

Extra informacje

~Bogusia / 2016-02-18

szybka przesyłka, super ceny polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

~Goska / 2016-02-07

Błyskawiczna i udana transakcja. POLECAM !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Magda / 2016-02-03

Serdecznie polecam księgarnię Gandalf
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

zakupione książki są w stu procentach zgodne z opisem na stronie ;) bardzo szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

~wrozka / 2016-01-19

Super sklep duzo rzeczy interesujacych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

duzo rzeczy

Wady

za dlugo sie czeka na przesylke

Extra informacje

5 lat

~kwiatek / 2016-01-17

jestem bardzo poirytowana i niezadowolona z zamówienia , 3 płyty przyszły w pękniętych pudełkach , a 2 z nich oprócz pękniętych pudełek nie miały też oryginalnej fabrycznej folii i wyglądały jak z ekspozycji , 2 płyty wyrzuciłam był to mój ostatni zakup , konto usunęłam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

brak słów można się tylko poirytować

Extra informacje

od 15 stycznia

~Krystyna / 2015-12-29

Solidna firma , która dokładnie wywiązuje się z zamówień .Godna polecenia i załatwiania z nimi spraw
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

solidność

Wady

brak

Extra informacje

dziś kupiłam :)

~Dlubak / 2015-12-23

Dziekuje serdecznie za Święta bez prezentów:)) Zamowienia dokonałem 16.12.2015, dzien pozniej czyli 17 naleznosc zostala zaksiegowana, a juz ..22.12.2015 o godz. 19 przekazana Pocztexowi do doreczenia:)) Gratulacje!!! To tylko 4 dni robocze ( soboty i niedzieli nie licze- wiadomo). Szkoda tylko ze ktos zamawiajac cokolwiek na stronie ksiegarni Gandalf moze zasugerowac sie podanym czasem wysylki wynoszacym od 24 do 48 godzin i na tej podstawie zdecydowac sie na zakupy- skoro faktycznie zajmuje Wam to godzin 96.. Sumujac- jutro Wigilia a ja zostalem bez prezentow bo dzis wyjezdzam do rodziny na swieta i raczej nie ma szans zeby przesylka nadana wczoraj wieczorem w Lodzi znalazla sie juz dzisiaj we Wroclawiu- Zycze zatem Wesolych Swiat przy okazji tych, pierwszych i ostatnich zakupów w Waszym sklepie:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

nie ma- przesylka jeszcze nie dotarla

Wady

Święta bez prezentów

Extra informacje

~Michalina / 2015-12-12

BEZNADZIEJA! Kupiłam książkę i wpłaciłam pieniądze. Zaksięgowała moją wpłatę, po czym otrzymałam maila, że moje zamówienie zostało anulowane gdyż dostawca nie ma danej pozycji książkowej! ABSURD - jak można sprzedawać produkty których nie ma się aktualnie na stanie?! Książka miała być prezentem gwiazdkowym, a na zwrot gotówki muszę czekać dwa tygodnie [SIC]!!! To ostatnia moja przygoda z tym sklepem. NIE polecam!WadyBRAK KOMPETENCJI I ODPOWIEDNICH ADNOTACJI O DOSTĘPNOŚCI TOWARU.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

BRAK KOMPETENCJI I ODPOWIEDNICH ADNOTACJI O DOSTĘPNOŚCI TOWARU.

Extra informacje

[email protected] / 2015-11-20

Dziękuję za otrzymaną przesyłkę- książki.Zamawiałam 12 .11 a przesyłkę otrzymałam 19 .11.Wprawdzie nie śpieszyło mi się i jestem zadowolona, jednak w przypadku pośpiechu trochę długo to trwało.Przesyłka dobrze zapakowana dotarła nieuszkodzona.Książka ,,święci użytku codziennego bardzo mi się podoba jest zaskakująca.Cena też zadowalająca.Serdecznie pozdrawiam. Maria
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

cena

Wady

czas otrzymania przesyłki

Extra informacje

2 dni 64zł

~Mona / 2015-10-01

Księgarnia solidna, uczciwa i dość szybko realizuje zamówienia. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Uczciwość.

Wady

czasem trzeba czekać na zamówienie

Extra informacje

Korzystam już od dawna.

~Beata / 2015-09-19

Szybko, sprawnie, bezproblemowo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

atrakcyjne ceny,bogata oferta

Wady

Extra informacje

~Marta / 2015-09-18

Około dwa tygodnie temu zamówiłam książki na Gandalf.com, które oczywiście dostałam. Nie dość że jedna książka z zamówionych nie przyszła to jeszcze rogi kilku książek były pozaginane, a kartki pogięte. Nie zamierzam więcej korzystać z tej księgarni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.25

~kociak 153 / 2015-09-18

Sklep jest godny polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Po zwrocie książek pieniążki miałam już na drugi dzień na koncie.

Wady

Extra informacje

~Mag / 2015-09-14

Bardzo długi czas realizacji zamówienia. Mam wrażenie, że firma pozostała w epoce zakupów zamawianych drogą listów pisanych na papierze. W dodatku próba dodzwonienia się do firmy Gandalf doprowadza do skrajnych emocji. Ja dzwoniłam tam przez trzy dni, zanim łaskawie odebrano.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00
Zalety

Dobry asortyment.

Wady

Bardzo długi czas realizacji zamówienia. Fatalny kontakt.

Extra informacje

Nie mam, czekam od 10 dni.

~Katarzyna / 2015-09-11

W tej księgarni najczęściej zamawiam książki, bo jest solidna i czs realizacji ogranicza do minimum. Tak trzymać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szybka realizacja, dobry kontakt, dość atrakcyjne ceny

Wady

nie dostrzegam

Extra informacje

ok. 3 lat,

~Regina / 2015-09-10

Jestem bardzo zadowolona, cały asortyment. Składałam dwa zamówienia w krótkim czasie Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Szybka realizacja zamówień

Wady

dość długi okres oczekiwania przy dostawie za pośrednictwem Poczty Polskiej

Extra informacje

podręczniki 1 zamówienie ok. 390,00zł, drugie zamów. podręczniki ok. 90,00 zł

~Agnieszka / 2015-09-04

Sklep jest godny polecenia. Można w nim znaleźć wszystko co potrzeba do szkoły i nie tylko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena,ładny,bez uszkodzeń.

Wady

Brak

Extra informacje

Od kilku godzin, kupiłam go za 409 zł.

~evi / 2015-09-04

Napisane:"wysyłają w 2-3 dni robocze"...paczka nadana w czwarty dzień wieczorem..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Duży asortyment i atrakcyjne ceny

Wady

Extra informacje

długi czas oczekiwania niezgodny z opisem

~Agnieszka G / 2015-09-03

Wszystko Ok. Zgodnie z zamówieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

zawsze dodawany jest jakiś drobny podarunek

Wady

Długi termin dostawy od czasu zamówienia. Nawet do 9 dni. Cięzko sie dodzwonić.

Extra informacje

515zł

~Mariusz / 2015-09-02

Długi okres oczekiwania ( 9dni), telefon zajęty przez tydzień, przesyłka ( książka ) zgnieciona.

~Arek / 2015-08-27

Zamówiłem u nich książkę, która nigdy do mnie nie dotarła.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

~sas501 / 2015-08-24

Kupuję podręczniki szkolne od 3lat,jestem bardzo zadowolona z szybkiej realizacji i skompletowania wszystkich książek z zamówienia.Polecam Księgarnie Gandalf w 100%.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

W Księgarni Gandalf jest wiele innych produktów.

Wady

nie ma

Extra informacje

podręczniki kupuje co roku na cały rok,ceny są zbliżone

~ewa / 2015-08-24

rewelacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super

Wady

nie ma

Extra informacje

500,

~beata / 2015-08-20

Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ksiazki dobrze zapakowane

Wady

Extra informacje

~aleksandra / 2015-08-16

Przestrzegam wszystkich przed kupowaniem w tej księgarni. Zamówienie na podreczniki złożyłam 20/07i wszystko opłaciłam na ok.550zł Brakowało jednego podręcznika. Zgodnie z ich sugestią zdecydowałam się poczekać. Niestety okazało się że pomimo opłacenia zamówienia po miesiącu okazało się że nakład zamówionych przeze mnie podręczników stopniowo ulegał wyczerpaniu. W rezultacie zostałam potraktowana jakbym w ogóle nie złożyła zamówienia a oni obracali moimi pieniędzmi.WadyKompletna ingnorancja i olewanie klientaNigdy więcej tam nic nie kupię
Zalety

Wady

Kompletna ingnorancja i olewanie klienta

Extra informacje

Nigdy więcej tam nic nie kupię

~SanaiStark / 2015-08-10

To mój pierwszy zakup w Gandalfie i jestem zadowolona. Wybrałam go, ponieważ były tam dostępne książki, których nie ma w innych księgarniach internetowych. Moje zamówienie dotarło szybko i w niemal idealnym stanie. Ponadto Gandalf ma też wiele do zaoferowania, a i ceny produktów są atrakcyjne. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Atrakcyjne ceny i oferty, szybka wysyłka, duży wybór produktów

Wady

Spore koszty wysyłki, brak niektórych produktów

Extra informacje

61,01 zł, mam je od kilku godzin

~Mreg / 2015-08-06

No więc nie mam pojęcia co tak właściwie napisać. Produkty zamówiłem i dostałem. Nie było z nimi żadnego problemu. Nawet pudełko przyszło bez śladów ugniatania przez kuriera na dnie jego wozu śmierci. Wszystko zawinięte w folię bombelkową (KTO UŻYWA DO TEGO TAŚMY DODATKOWO? PRZECIEŻ TO NISZCZY FOLIĘ). Cudów brak, jednak wszystko zostało wykonane tak jak powinno. Co jest dużym plusem mimo wszystko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

. Szybkość, dokładność i inne -ość.

Wady

Zniszczono folię bombelkową używając do jej zabezpieczenia taśmy... Nie dadzą się człowiekowi pobawić.

Extra informacje

W sumie to od wczoraj. Jednak to książki. Więc nie wiem co mogłoby być z nimi nie tak. A kupiłem za milion nowych polskich złotych euro.

~Irena / 2015-07-25

Jest to moja ulubiona ksiegarnia internetowa. Od kilku lat kupuje tu podreczniki szkolne jak rowniez ciekawe ksiazki do poczytania w wolnym czasie.Szybka dostawa , konkurencyjne ceny .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~kaczkaa / 2015-07-25

Bardzoooo drogoo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00
Zalety

miła obsługa

Wady

Drogo

Extra informacje

~grzesiu55 / 2015-07-24

Gratulacje dla Gandalfa i Poczty Polskiej. Zamówiony produkt otrzymałem w ok.47 godzin od zamówienia.Można Was polecić znajomym.Tak trzymajcie !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Książkę już praktycznie niedostępną w sprzedaży detalicznej otrzymałem błyskawicznie bez wychodzenia z domu.

Wady

-

Extra informacje

Od kilku godzin. Łączna cena wraz z przesyłką wyniosła 53.30 zł przy cenie detalicznej 49.90. Różnica w cenie 3.40 nie pokryła by mi kosztów wyjazdu do księgarni.

~karolina / 2015-07-16

Bardzo dobra jakość obsługi , szybkość i dbałość o klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

dokładna informacja , szybkość i terminowość

Wady

nie znalazłam

Extra informacje

produkt kosztował 210 zł

~Ewelina / 2015-07-08

Zakupiłam zestaw podręczników, wszystkie dostępne w sptzrdarzy, zrealizowane zamówienie szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~aldona / 2015-07-03

Wszystko załatwione sprawnie i szybko, bardzo dobry kontakt z działem obsługi klienta. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość realizacji zamówienia

Wady

brak

Extra informacje

od 1 dnia , 5.800 zł

~Hanna / 2015-07-02

Przesyłka dotarła , dziękuję bardzo ,jestem zadowolona w najbliższym czasie zamówię coś jeszcze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

rzetelność

Wady

nie ma

Extra informacje

300zł

~Monika / 2015-06-30

łatwość zamawiania, szybka dostawa, konkurencyjne ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

~Ewa / 2015-06-29

Bardzo dobra realizacja zamówienia Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Anna / 2015-06-23

Witam!Chciałabym wszystkim polecić obsługę księgarni Gandalf. Poprosiłam ich o pomoc w przygotowaniu spontanicznego zamówienia na prezent dla męża i spisali się na medal. Szybka realizacja i przesyłka uratowała ten dzień. Bardzo serdecznie im z tego miejsca dziękuję w swoim i męża imieniu a Państwu polecam serdecznie korzystanie z usług tego zespołu profesjonalistów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Indywidualna priorytetowa realizacja zamówienia :)

Wady

Extra informacje

~moni / 2015-06-21

GANDALF to super księgarnia. Bogata oferta, profesjonalna obsługa. Solidność z każdym calu. Korzystam z niej od lat i jestem bardzo zadowolona. Polecam
Zalety

solidność i profesjonalizm

Wady

Extra informacje

~Małgorzata / 2015-06-15

Szybka realizacja zamówienia, dodatkowo otrzymałam zakładki do ksiązek i kupony. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Książki: ładne, niepozaginane

Wady

--

Extra informacje

1 dzień, 270 zł

~Piotr / 2015-05-20

Bardzo dobry sklep. Błyskawiczna realizacja zamówieniaChwile, tanio.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Chwile, tanio.

~mieczysław / 2015-04-01

szybko i sprawnie według oczekiwań
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko i sprawnie bez problemów zgodnie z opisem

Wady

Extra informacje

~Claire / 2015-03-26

Dostalam zamowienie bardzo szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

~czytelniczka48 / 2015-03-10

Witam!Polecam wszystkim Księgarnię Gandalf.Zamawia się szybko,łatwo i przyjemnie.Księgarnia ma szeroką gamę produktów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bogata oferta,łatwe zamawianie,szybka dostawa,przystępne ceny.

Wady

Extra informacje

~czytelniczka48 / 2015-02-13

Księgarnia Gandalf posiada szeroką ofertę.Złożyłam dopiero pierwsze zamówienie,oferta jest przejrzysta i ciekawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Łatwe zamawianie,przystępne ceny,szybka dostawa

Wady

Extra informacje

~gosiaspwm / 2015-01-29

Przesyłka błyskawiczna. Bardzo dziękuję. Książki dotarły w idealnym stanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

~Alicja / 2015-01-29

Za każdym razem, gdy potrzebowałam jakiejś książki, zawsze odnajdywałam ją w internetowej księgarni Gandalf.pl. W księgarni jest szeroki asortyment, przystępne ceny, szybka realizacja zamówienia i jego dostawa. Nigdy nie miałam jakiś nieprzyjemności w związku z zamówieniami. Na każde pytanie dostawałam szybko odpowiedź.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Ewa Kolczyńska / 2014-12-24

Sprawna wysyłka, zamówienie zgodne, dobry kontakt z nadawca. Mam tylko małe zastrzeżenie co do pakowania. Gruba książka tylko w kopercie to za mało. Na kantach okładki są obicia. Gdyby to miałby być prezent dla kogoś to raczej odesłałabym. Akurat tę książkę użytkuje osobiście, więc zostawiam bez zmian.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

sprawna wysyłka

Wady

za słabe opakowanie

Extra informacje

~Anna / 2014-12-12

Bardzo szybka realizacja zamówien!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same zalety

Wady

Brak

Extra informacje

~DC / 2014-12-12

Mam bardzo złą opinię o terminowości przesyłek. W porównaniu z konkurencją trzeba czekać dużo dłużej. Dziwne, że tych czasach, książka idzie ponad tydzień od zamówienia. I to nie wina firmy kurierskiej, bo widać, że nadane zostało dopiero piętego dnia. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

~Aneta / 2014-12-11

Polecam księgarnie, dobre książki. Szybka obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Szybkość

Wady

Daleko

Extra informacje

miesiąc

~Kamila / 2014-12-08

Nie ukrywam, że Gandalf zwrócił moją uwagę bardzo konkurencyjnymi cenami. Np. grę "Pictomania" znalazłam 3x tańszą niż w innych sklepach! Od razu można wydać nadwyżkę na inne książki ;) Już mam kilka opcji w przechowalni i po raz kolejny w atrakcyjnych cenach. Myślę, że będę często klientem tej księgarni internetowej. Realizacja zamówień na bieżąco relacjonowana w mailach, a czas wg podanego przedziału na stronach z produktem. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Henryk / 2014-12-05

Firma rzetelna i solidna - jak zawsze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Rzetelność, solidność punktualność, szeroka gama oferowanych produktów i co jest bardzo istotne - niskie ceny.

Wady

jak narazie brak - oby tak dalej.

Extra informacje

co roku kupuję - jestem już stałym klientem.

~Barbara Pogoda / 2014-12-04

To co robią z klientami to masakra .Zamówiłam 2 płyty 29,11,2014 zaksięgowali wpłatę 01,12,2014r. pisałam wczesniej,że bardzo zależy mi na szybkiej przesyłce bo przeznaczyłam te płyty na prezent mikołajkowy a dzisiaj jest 04,12,2014r. godzina 23,15 i super sklep ma to gdzieś i jeszcze nie dał moich zapłaconych płyt do wysyłki.To wielka masakra.Napewno na mikołajki ich nie otrzymam.Nikomu nie polecam tego sklepu.Lepiej zapłacić drożej(cociaż niekoniecznie) i zamówić i zapłacić u innego sprzedawcy.Pogoda Barbara.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero zalet

Wady

Same wady ten sklep

Extra informacje

jeszcze go nie otrzymałam

~Jo_anna / 2014-12-02

Szeroki asortyment, przyjemna i komunikatywna obsługa, konkurencyjne ceny i ciekawe promocje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Gabriela / 2014-11-07

Dobra obsługa i szybka dostawa. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

~Piotr / 2014-10-11

Doskonałość i perfekcja w każdym aspekcie realizacji zamówienia. Od przejrzystości zamówienia poprzez kontakt do wykonania przesyłki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Perfekcja i profesjonalizm

Wady

Brak

Extra informacje

2 dni, 82 zł (taniej niż w sklepie wydawnictwa)

~Mateusz / 2014-10-03

polecam tą stronę, profesjonalna obsługa klienta, transakcje przebiegają sprawnie i bez żadnych problemów, towar najwyższej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo duży asortyment

Wady

nie zauważyłem

Extra informacje

miesiąc, ok 30 zł

~Patrycja / 2014-09-28

Polecam zakupy, ceny są rozsądne a szybkość realizacji zamówienia bardzo dobra produkty 100% zgodne z zamówieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

~Katarzyna / 2014-09-22

Bardzo dobrze zaopatrzona księgarnia. Szybka przesyłka. Szczerze polecam innym kupującym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

~Agnieszka / 2014-09-22

Polecam wszystkim duży wybór asortymentu ,łatwość zamawiania błyskawiczna dostawa rzetelna obsługa klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Kamila Malinowska / 2014-09-22

Witam i serdecznie polecam zakupy w księgarni Gandalf.Miła i fachowa obsługa, szybka dostawa, atrakcyjne ceny.dwa tygodnie, 350zł
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

dwa tygodnie, 350zł

~maczkarada / 2014-09-22

Artykuły zawarte w ofercie wystarczająco opisane tak samo jak informacje o ich stanie na magazynie. Swobodny wybór doręczenia i czas dostarczania według wybranej usługi. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szybkość

Wady

Extra informacje

10dni

~bastek147 / 2014-09-21

Polecam kupuję w księgarni od kilku lat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Łateość zakupów

Wady

Trudności z podręcznikami po reformie 2012r, koszt dostawy

Extra informacje

~janina / 2014-09-17

Szybko i tanio!!

~Krystyna / 2014-09-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w internetowej księgarni Gandalf.Niezmiernie mi miło informować Państwa o tak miłej obsłudze i kontakcie jaka jest w Księgarni Gandalf. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do realizacji zamówienia i dokonania wymiany asortymentu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miła obsługa, szybka wysyłka

Wady

Nie zauważyłam żanych wad

Extra informacje

Produkt posiadam od Poniedziałku o wartości 19,17 zł

~arleta / 2014-09-16

bardzo dobry sklep. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

~Anna / 2014-09-16

Profesjonalna obsługa, zamówienie zrealizowane dość szybko.2 tygodnie , 50,00 zł
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

2 tygodnie , 50,00 zł

~Agnieszka / 2014-09-15

Jestem bardzo zadowolona ze wspołpracy z ksiegarnia Gandolf gdyz zakupione podreczniki sa dostarczone szybko i solidnie oraz w cenie dostepnej na moja skromna kieszen.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

od 8 wrzesnia za 217,0

~ELa / 2014-09-15

Udane zakupy,szybko,sprawnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Dorota / 2014-09-14

Jestem zadowolona z zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Łukasz / 2014-09-11

Duży wybór książek i podręczników do szkoły i nie tylko. Szabka realizacja zamówień. Dobry kontakt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Stosunkowo niskie ceny, dobra jakość. szybka dostawa

Wady

Wedug mnie brak

Extra informacje

ok tygodnia zapłaciłem za produkt i przesyłkę 31,42zł

~Iwona / 2014-09-10

super księgarnia, szybka dostawa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~km2 / 2014-09-09

Karton był za mały książka się pogniotła. Książkę, którą zamawiałem okazało się że nie było jej na stanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

żadna

Wady

złe zapakowanie oraz braku książki ( przy zamawianiu była dostępna)

Extra informacje

376

~Małgorzata / 2014-09-09

Sklep godny polecenia, błyskawiczna przesyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

~Edyta / 2014-09-08

szybka obsługa, łatwość zamawiania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

~jola / 2014-09-08

tranzakcja super bez żadnych zastrzeżeń polecam/
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

~Nitka_bn / 2014-09-03

Od 3 lat korzystam z usług tego sklepu, kupuję głównie podręczniki i zawsze moje zamówienie jest zgodne z błyskawiczną przesyłką, dlatego z całym przekonaniem polecam Gandalf i zachęcam do zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Kalina / 2014-08-30

Duży wybór, przystępne ceny!!!!!łatwość poruszania się po stronie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same zalety

Wady

brak

Extra informacje

2 miesiące 5,000

~asd / 2014-08-29

wszystko,szybko,tanio i nic dodać nic ująć.REWELACJA!!!641zł.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Wady

Extra informacje

641zł.

~jaski77 / 2014-08-29

W Gandalfie zamawiam od kilku lat i jak do tej pory wszystko w jak najlepszym porządku :) Ceny niższe niż u konkurencji, szybka dostawa, żadnych problemów. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~yaro / 2014-08-29

Wszystko ok. Polecam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

2 tygodnie 34 pln.

~Kasia / 2014-08-27

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam zakupy w Księgarni Gandalf.podręczniki szkolne - ok.1160zł
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

podręczniki szkolne - ok.1160zł

~jarek / 2014-08-27

Początkowo sceptycznie nastawiony do tej formy zakupu podręczników, księgarnia wybrana przypadkowo, po kilkudniowym oczekiwaniu (zgodnie z opisem) pełna satysfakcja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wygoda zakupu bez stania w kolejce, czytelna informacja na temat dostępności podręcznika

Wady

???

Extra informacje

~Ela / 2014-08-25

Od lat kupuję tu podręczniki.Zawsze bez problemu, terminowo,duży wybór.Przeważnie cały zestaw podręczników udaje mi się skompletować w jednym zamówieniu.Ceny w normie więc czasami kupuję sobie coś ekstra.Polecam!!!.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Duży wybór

Wady

Extra informacje

~Elżbieta / 2014-08-24

Jestem zachwycona szybkością ijakością obsługi.W parę dni załatwiłam dostawę podręcznikow pod wskazany adres.jestem bardzo zadowolona i mogę wszystkim polecić tę formę zakupu podrecznikow.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Paula / 2014-08-24

Jedna z lepszych ksieagtni internetowych! Gorąco polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybki transport, przystepne ceny.

Wady

zadnych

Extra informacje

~izkaolek / 2014-08-23

Zakupy w księgarni "Gandalf" to duża przyjemność. Zamawiałam podręczniki i literaturę do poczytania dla wymagającej nastolatki. Produkty zgodne z opisem, doskonały kontakt i szybka dostawa. Ceny są naprawdę niższe w porównaniu z innymi księgarniami. Gorąco polecam wszystkim tę księgarnię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry kontakt, niskie ceny, szybka dostawa, duży wybór produktów.

Wady

Nie dostrzegłam :)

Extra informacje

Książki dotarły kilka dni temu. W księgarni "Gandalf" kupuję od wielu lat.

~Ewelina / 2014-08-22

Księgarnia godna polecenia,wszystko przebiega pomyślnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

~mir / 2014-08-22

Nie dajcie się nabrać!!! Zamówiłem podręczniki dla dziecka, natychmiast zapłaciłem. Czekam, dzień, drugi, trzeci a książek niema mimo iż miały być wysłane następnego dnia. Piszę więc mejla o co biega. No i dostaję odpowiedź, że książek ni ma. Ale mam się nie martwić bo już pod koniec sierpnia będą u wydawcy, czyli w połowie września u mnie. No śmiech na sali. Czyli co, mam dziecko puścić do szkoły w połowie września? Na zwrot kasy trzeba czekać 3,4 dni robocze czyli zakup książek gdzie indziej też nie wchodzi w grę. Polecam omijać księgarnię szerokim łukiem, dla spokoju własnego!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

~wioleta / 2014-08-20

Super zakupiłam wszystkie książki w tej księgarni,które potrzebowałam dla dzieci do szkoły.Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~justyna / 2014-08-20

drugi raz mam zaszczyt zamawiać w tej księgarni i jestem zadowolona POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ŁATWOŚĆ W SZUKANIU KSIĄŻEK I INNYCH RZECZY

Wady

NIEMA

Extra informacje

DŁUGO PONAD ROK

~Piotr / 2014-08-16

Doskonały sklep - przejrzysta oferta i perfekcyjna realizacja zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Niezawodność i doskonałość.

Wady

Brak

Extra informacje

411 zł z groszami

~Edyt70 / 2014-08-15

Szybka realizacja.Polecam!! :):)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

~Menusia / 2014-08-15

Przejrzysta oferta. łatwość obsługi konta. Szybka dostawa. Ładnie i solidnie zapakowana paczka. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

~aneta / 2014-08-14

niska cena, szybka przesyła, świetny kontakt, polecam księgarnię Gandalf!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Iwona / 2014-08-12

Super księgarnia,super obsługa i super dostawa:)) Polecam naprawdę warto zamawiam u nich od paru lat i nie zawiodłam się nigdy!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~ania / 2014-08-12

gangalf jest bardzo solidną i rzetelną oraz terminowa firmą!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

terminowość

Wady

brak

Extra informacje

~agakor7 / 2014-08-12

Szybko, tanio i solidnie370
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Wady

Extra informacje

370

~Irena / 2014-08-11

szybka obsługa towar taki jak w opisie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

~Ewa / 2014-08-08

Zakupy w Gandalf spełniły wszystkie moje oczekiwania. Asortyment bogaty, przesyła dociera szybko. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

~Kaina / 2014-08-06

Bardzo sprawna księgarnia, bardzo dobry kontakt i szybkość reakcji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szeroki wybór produktów

Wady

nie było

Extra informacje

~ewa / 2014-08-05

Zawsze a to zawsze jestem zadowolona z tej firmy

~termzy / 2014-08-04

Miła i sympatyczna obsługa. Dobry kontakt .Szybka wysyłka w dodatku darmowa .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Przystępne ceny .

Wady

brak

Extra informacje

~aniaS / 2014-08-04

Polecam!Super, obsługa, kontakt, expresowa przesyłka, fachowe doradztwo. Jestem zadowoloną klientką już od kilku lat i przez następne pozostaję wierna.Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa, szybka przesyłka, jakość towaru

Wady

brak

Extra informacje

~Kasia / 2014-07-31

Witam, skusiłam się na zakupy w Gandalfie w tym kupując też piórnik Star Wars z wyposażeniem zapłaciłam za niego z rabatem 61zł, niestety cena ta jest bardzo wygórowana w stosunku do konkurencji, gdzie wynosi od 39,99 do max 45zł. Niestety nie sprawdziłam tego wcześniej ale nie spodziewałam się aż takiej różnicy w cenie. Masakra. Księgarnia ma może ciekawe pozycje ale polecam porównać sobie ceny u konkurencji prze zakupem..pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

szybka wysyłka

Wady

bardzo zawyżone ceny na niektórym asortymenie np piórnik aż o 20zł to bardzo dużo

Extra informacje

2 dni PIÓRNIK STAR WARS z wyposażeniem cena 61zł już z rabatem

~kikiriki / 2014-07-30

BARDZO SZYBKA REALIZACJĄ. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

sprawnie, dobre ceny

Wady

brak rabatow dla stalych klientow

Extra informacje

540 zl

~beata / 2014-07-30

szybko i bez problemowo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~sonia / 2014-07-28

Szybko, sprawnie bez zarzutu.
Zalety

Tak jak powinno być.

Wady

brak

Extra informacje

od tygodnia

~Agnieszka / 2014-07-26

Jak zawsze jestem zadowolona i zawsze tutaj kupuję podręczniki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tanio, darmowa przesyłka przy większej ilości

Wady

Extra informacje

~Magda / 2014-07-26

Polecam księgarnię Gandalf, szybko (3 dni od zamówienia), sprawnie, bezproblemowo. To już moje kolejne zakupy i nigdy się nie zawiodłam. Duży asortyment,zawsze znajduję tam wszystkie potrzebne podręczniki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duży asortyment, łatwość zamawiania i szybka dostawa

Wady

Extra informacje

307 zł

~Emila / 2014-07-24

Znakomita obsługa, szybka wysyłka, wszystko świetnie :)Polecam wszystkim molom książkowym :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, dostepny towar, profesjonalna obsługa, niskie ceny

Wady

brak

Extra informacje

podręczniki i literatura młodzieśowa, 475 zł

~Anusiek80 / 2014-07-23

księgarnia godna polecenia innym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Renata / 2014-07-23

Sklep godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, konkurencyjne ceny

Wady

Extra informacje

~dzilcha / 2014-07-23

Sklep godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Aleksandra / 2014-07-21

szybko i sprawnie; bez zastzrzeżeń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~kornelia / 2014-07-21

szybko,sprawnie i mila obsluga
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Agata / 2014-07-20

Bardzo pozytywnie oceniam państwa usługi, jestem z nich zadowolona i na pewno jeszcze nie raz z nich skorzystam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Kaja / 2014-07-19

Ekspresowa wysyłka. Książki w bardzo dobrym stanie. Polecam wszystkim ten sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Ciekawe książki, godne polecenia

Wady

Brak.

Extra informacje

Produkty posiadam od poniedziałku. Zapłaciłam za nie ok. 60zł z darmową wysyłką.

~Mirka / 2014-07-17

Pozytywna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

~Renata / 2014-07-17

Po raz drugi dokonałam zakupu w księgarni Gandalf i jestem bardzo zadowolona z jakości usługi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Krótki czas oczekiwania na towar, przesyłka solidnie zapakowana.

Wady

Brak

Extra informacje

7 dni, 138 zł

~Olga / 2014-07-17

Bardzo łatwo jest zamówić podręczniki do szkoły w księgarni "GANDALF". Nie było nigdy żadnej pomyłki w zamówieniu, książki zawsze przychodzą w wyznaczonym terminie i do tego są ciekawe upominki, takie jak zakładki do książek itp. Jestem zadowolona z usług tej ksiegarni.Wadyniektóre ceny są wysokie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.50
Zalety

Wady

niektóre ceny są wysokie

Extra informacje

~Marta / 2014-07-16

Polecam.Szybka wysyłka.Transakcja bez problemu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~urszula / 2014-07-16

Duży wybór i szybkość realizacji. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~OMNIBUSLEX / 2014-07-15

PO RAZ KOLEJNY OBSŁUGA PROFESJONALNA...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

SZYBKA, SPRAWNA OBSŁUGA ZAMÓWIENIA

Wady

BRAK

Extra informacje

KILKA DNI (ZAKUP W PROMOCJI)

~Edyta / 2014-07-14

Jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka, niezawodna przesyłka. Miła obsługa klienta.

Wady

Brak

Extra informacje

1 rok

~Aleksander / 2014-07-14

Jak zawsze szybko i sprawnie dostarczone książki w atrakcyjnej cenie. Wszysto się zgadza. Polecam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~pepito / 2014-07-14

BARDZO sprawnie i fachowo,polecamWadynie mam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Wady

nie mam

Extra informacje

~Zosia / 2014-07-14

Bardzo dobra księgarnia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Dorota / 2014-07-10

Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

- terminowa dostawa

Wady

-brak

Extra informacje

~klient / 2014-07-02

Podręczniki ok, jak co roku:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

~annodomini / 2014-06-16

nigdy nie było potrzeby reklamacji. To już któryś raz z kolei gdzie zamawiam z księgarni książki i wszystko jest OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

łatwość załatwiania

Wady

nie stwierdzono

Extra informacje

~gosc / 2014-06-11

Polecam. Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

~Sylwia / 2014-06-04

jestem zadowolona z obsługi i tempa realizacji zamówienia oraz z samych książek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

dobry produkt, przystępna cena, szybka realizacja

Wady

brak

Extra informacje

~Agata / 2014-06-04

Wszystko szybko ,sprawnie I bez zastrzezen ! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

~mijita / 2014-05-29

jestem bardzo zadowolona z usług, szybka przesyłka, towar świetnie zabezpieczony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

zybkość, bogaty asortyment , tani kurier

Wady

Extra informacje

tydzień, DVD i ksiązki dla dzieci , około 100

~adam / 2014-05-28

Towar zgodny z oczekiwaniami, szybka dostawa, dobry kontakt. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

~Lilynete / 2014-05-27

Transakcja przebiegła pomyślnie. Zdecydowanie polecam ze względu na interesujące i czasami unikalne przedmioty w sprzedaży.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, przedmioty, dostępność, ciekawe oferty

Wady

Extra informacje

~biedroneczka84 / 2014-05-25

Wszystko w jak najlepszym porządku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka realizacja, możliwość odbioru osobistego, brak problemów

Wady

brak

Extra informacje

mam go 3 dni, kupiłem go za 32 zł

~stefan / 2014-05-23

słabo zapakowana , pogięta książka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.25

~fly / 2014-05-22

wszystko bez zastrzeżeń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Aleksander / 2014-05-13

Kolejne zakupy w księgarni - jak zawsze udane. Zamówione książki szybko dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie- odpowiednio zabezpieczone w transporcie. Świetna obsługa w księgarni zawsze na bieżąco informuje o statusie zamówienia. Polecam wszystkim.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Za mało miejsca żeby wymienić wszystkie - polecam

Wady

BRAK

Extra informacje

~aszczechowicz / 2014-05-12

Szybka realizacja dostawy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.50

~FALASA / 2014-05-05

REWELACYJNY SKLEP KONTAKT IDEALNY NIEZWYKLE MIŁY PRZESYŁKI BŁYSKAWICZNE POLECAM SZCZERZE
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~momo / 2014-04-30

NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE!Dwa razy zamówienie, dwa razy problemy: z czasem dostawy i z obsługą klienta. Jedno przyszło 5 dni po terminie, na drugi jeszcze czekam i szczerze powiedziawszy nie spodziewam się go wcześniej, niż w przyszłym tygodniu (ponad tydzień od zamówienia). Klienta mają w nosie. nigdy więcej!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

brak

Wady

beznadziejna szybkość dostawy i olewanie klienta

Extra informacje

~Izabela / 2014-04-28

Dostawa bardzo szybka. Zamówienie w 100% zgodne. Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

~Paczi / 2014-04-22

Bardzo szybkie dostarczenie, niska cena, zdecydowanie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szybkość dostarczenia, cena

Wady

Extra informacje

~Ewa / 2014-04-16

Moja najlepsza ksiegarnia internetowa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

~itka36 / 2014-04-15

Bardzo dobry sklep. Dużo noych pozycji, duzo promocji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szybko, tanio, rzetelnie

Wady

Extra informacje

2 lata

~anna boguszewska / 2014-04-01

kupiłam atlas historyczny do gimn. córka bardzo zadowolona'jest dość obszerny w treści bardzo pomocny w nauce. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

zamówienie zrealizowane b.szybko

Wady

Extra informacje

od niedawma /za ok.32zł

~mariola grzonka / 2014-03-30

interesujące pozycje książkowe ,duże promocje .szybka obsługa i dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

do9starczją na czs ,w dobrym stanie

Wady

brak

Extra informacje

2tygodnie ,w cenie promocyjnej

~iwona giemza / 2014-03-27

ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

brak

Wady

brak

Extra informacje

~Ilona Knop / 2014-03-24

sprawna i profesjonalna obsługa, księgarnia godna zaufania - polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

miło, profesjonalnie, solidnie

Wady

trochę długi czas od momentu otrzymania przelewu do wysłania paczki - 3 dni rob.

Extra informacje

tydzień - 39,90

~RapsodiaVanish / 2014-03-23

Wspaniała obsługa, szybkie zrealizowanie zamówień, staranne zapakowanie paczek, częste promocje i zniżki oraz czasami do paczek dodają upominki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szybkie zrealizowanie zamówień, częste promocje

Wady

Extra informacje

~Kamil Piskorowski / 2014-03-18

polecam każdemu!Wadybraktydzień, za 85 zł
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

brak

Extra informacje

tydzień, za 85 zł

~ZSP / 2014-03-17

ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

~helena lulińska / 2014-03-17

bardzo sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystkie książki w jednej księgarni

Wady

nie ma

Extra informacje

pół roku

~dona67 / 2014-03-11

Szybka i sumienna obsługa.Pełna informacja o zakupie.Polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

~hektor105 / 2014-03-04

Wszystko ok, szybka dostawa , bez problemowa realizacja :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Róża Brodacz / 2014-03-01

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w waszym sklepie dziekuje:)

~th3mon / 2014-02-27

Wszystko ok. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Promocje. Szybka wysyłka.

Wady

brak

Extra informacje

~Izabela / 2014-02-26

Sprawnie i szybko zrealizowane zamówienie. Jedyna księgarnia, w której dostałam to co chciałam. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka realizacja, dobry kontakt

Wady

Extra informacje

książki posiadam od tygodnia cena

~foxb / 2014-02-22

polecam, bez zarzutu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

~Magdalena / 2014-02-20

polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

miła i szybka obsługa

Wady

Extra informacje

tydzień ponad 200 zł

~Sylwia / 2014-02-18

Miła, szybka i fachowa obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

~dominika waksmańska / 2014-02-17

zakupiłam ćwiczeniówki do kl 6 wszysto w jak najlepszym porządku,tylko troszke długi czas oczekiwania ale jes ok.polecam księgarnię:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

~Janusz Chmielewski / 2014-02-13

Proces zakupu przebiegał szybko i sprawnie.Wszystkie zamówione książki dotarły na m miejsce.Uwagi mam co do zapakowania, wprawdzie solidne ale jakieś dziwne w swoim formacie. Książke łatwo zapakowac.Gdyby nie usługi świadczone przez poczte, przesyłka dotarła by szybciejDziękuję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00

~WIESLAWA ILLA / 2014-02-06

obsługa super a dostawa ekspresowa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super

Wady

nie mam zastrzezen

Extra informacje

4 dni

~marta / 2014-02-05

wszystko odbyło się bez zarzutu-sprawnie i miło.Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tej księgarni.kupiłam książki za 70 zl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

kupiłam książki za 70 zl

~Antoni K. / 2014-01-31

Pocketbook 624 Basic Touch- bardzo dobry czytnik książek. Doskonale odtwarza w formacie E-pub. Dotykowy, czuły ekran, zewnętrzna karta pamięci do 32 GB. Czasami zawiesza się, gdy bateria dochodzi do stanu wyładowania ok. 40%- powyżej pracuje płynnie bez "zwiechy". Polecam ten czytnik.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

czyta format E-pub

Wady

czasami zawiesza się

Extra informacje

Od 23.01.2014r. 399 zł

~Barbara / 2014-01-29

Błyskawiczna i kompletna realizacja wysyłki zamówionych książek.Daje Najwyższa ocenę !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Natychmiastowa realizacja zamówienia. Super!!!

Wady

Extra informacje

~anna-picur / 2014-01-28

100% zadowolenia. Dobra cena książek i szybka realizacja. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

dostępność, szybka realizacja

Wady

brak

Extra informacje

tydzień

~Roman biadała / 2014-01-27

Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~lysa1969 / 2014-01-25

trochę za długi okres oczekiwania jak na zakup książek szkolnych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

~bastek147 / 2014-01-19

Polecam wszystkim Księgarnię, kupuję w niej od lat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Łatwość robienia zakupów

Wady

Brak

Extra informacje

~arjax / 2014-01-11

OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

~Anna / 2014-01-09

Produkt dostarczony szybko.Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Angelika / 2013-12-20

Bardzo dobry i miły kontakt z konsultantami.Paczki zawsze dostaje solidnie zapakowane.Księgarnia godna polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~joannakieres / 2013-12-18

Najlepsza księgarnia internetowa!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

niskie ceny, zniżki, promocje, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi

Wady

nie ma

Extra informacje

bardzo długo

~MW / 2013-12-18

Sklep godny polecenia, kupuję juz od 3 lat podręczniki oraz ksiażki dla całej rodziny, ceny przystępne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Zakupy Gandalf.com.pl opinie