Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Fabiola
  • /
  • 1

Opinie o Fabiola

torebki-fabiola.pl

Słupca

Zakupy Fabiola opinie
Asortyment
2.93
Dostawa
2.59
Łatwość zamawiania
2.83
Obsługa i reklamacje
2
Poziom cen
2.55

Średnia ocen

2.58

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

30

dodanych opinii

 

Marzena / 2021-11-24

Mam torebkę personalizowaną i jest mega, użytkuje ją już dość długo, kiedy miałam problem z zapięciem bo się wyrobiło to bez problemu wymiana tego elementu w ciągu kilku dni, obsługa klienta bardzo miła.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wygodna, pojemna, dobry kontakt z forma i bezpłatna szypka naprawa w razie problemu

Wady

Ja nie mam

Extra informacje

Marta / 2021-11-19

Bardzo staranne wykonanie torebek,jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Możliwość personalizacji,dostępność torebek od ręki,duży wybór asortymentu

Wady

Cena mogłaby być troszkę niższa

Extra informacje

Marta / 2021-10-17

Jakość torebek fabiola jest dramatyczna nie chce pisać nawet ile ma wad a jedna z nich paski i elementy jak poszarpane nie malowane dramat !! Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Nie ma

Wady

Jakość skór szycia i wykonania

Extra informacje

Paulina / 2021-09-26

Torebka, którą otrzymałam nawet nie stała obok tej ze zdjęcia, jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia, oczywiście nie mogłam jej reklamować bo był to produkt personalizowany. Odradzam zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Cena

Wady

Wykonanie

Extra informacje

Monika / 2021-09-18

Mam 3 torebki Fabiola. Jakość wykonania nie jest szałowa, ale jak na produkcje chińska , może być. Dlaczego pisze że to produkcja chińska…. 1. Czas oczekiwania=długości oczekiwania na paczkę z Chin. 2. Z ciekawości pojechałam na miejsce rzekomego zakładu produkcyjnego i niestety go tam nie ma. To głęboka wieś. Jest prywatny dom, prawdopodobnie właściciela firmy. Wszystko byłoby nawet ok , gdyby nie było w tym tyle kłamstw .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Kopia designerskich torebek

Wady

Jakość wykonania, nieuczciwość

Extra informacje

5 tyg. oczekiwania na transport ze wschodu

Paulina / 2021-08-12

Torebka w realu nie przypomina tej ze zdjęcia na stronie, czy z Instagrama. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

brak

Wady

inny rodzaj skóry niż na zdjęciu

Extra informacje

Anet Ła / 2021-08-07

Torebki bardzo słabej jakości ! Nawet paski są ucięte nożem i nie malowane nawet Chińczyk maluje i zabezpiecza krawędzie farbą. Nie polecam
Asortyment
1.00
Zalety

Wady

Jakość

Extra informacje

Sabka / 2021-07-13

Tragedia!!! Torebka w kolorze kość słoniowa croko "łaciata". Spod lakierowania przebija skóra, wygląda, jakby była wytarta od długiego noszenia, a to nowa torebka. Kolor w efekcie beż zamiast kość słoniowa. Nie polecam. Choć uszyta porządnie. Nie wiem, co będzie z reklamacją.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
1.50
Zalety

Starannie uszyta

Wady

Wytarta, niepolakierowana skóra

Extra informacje

Nowa

karolina / 2021-07-09

Piękne torebki,solidne wykonanie i uczciwa firma.Jakosc adekwatna do ceny,precyzja w każdym detalu????Nic się nie dzieje po 2 latach użytkowania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość

Wady

Brak

Extra informacje

2 lata

Oliwiaaaa1 / 2021-06-27

Według mnie te torebki są najlepsze, po pierwsze jakość już dawno nie spotkałam się z tak solidnymi produktami, pod drugie unikatowy styl to nie sieciówka każda torebka jest wyjątkowa, gdy zabieram produkt tej firmy często znajome pytają mnie gdzie to kupiłam, na prawdę warto
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, jakość, wygląd

Wady

Brak

Extra informacje

Zakupy Fabiola opinie