Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Dostawcy prądu
  • /
  • tauron
  • /
  • 1

Opinie o tauron

Budownictwo tauron opinie
Asortyment
1.53
Cena/Jakość
1
Dostawa
1.39
Łatwość zamawiania
1.22
Obsługa i reklamacje
1.12
Obsługa klienta
1
Oferta
1
Poziom cen
1.22

Średnia ocen

1.18

w skali od 1 do 5.

 

tauron opinie tauron
1.18 1404

Marcin / 2023-01-20

*** dodzwonić się tam to ja ***e 10 minut i 10 minut co do ***a ***one naciągacze
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Ja wam *** dam zalety

Wady

***owe wszystko

Extra informacje

Konieczna prywatyzacja / 2022-10-31

Cała firma jest tak zaorganizowana aby maksymalnie utrudnić życie klientom, żenujący automat przesłu***e na infolini, bełkocze coś o rodo, o nagrywaniu, to trwa kilkanaście minut, z konusltantem nie da się połączyć. Ceny prądu firmom podnieśli 6 razy z dnia na dzień, to zwykłe złodziejstwo ale UOKIK udaje że tego nie widzi. Klient przez to, że to państwowa firma jest traktowany jak zbędny śmieć, jak klient sklepu miesnego w latach 80tych. Polacy lubią być poniżnani i gnojeni, dlatego to się jeszcze trzyma
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Państwowa firma - antyludzkie przedsiębiorstwo okradające ludzi

Extra informacje

GONIA / 2022-10-18

W DNIU 18.10.2022 EKOGROSZEK DOSTĘPNY PRZEZ MINUTĘ?! TO KPINA
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.33
Zalety

BRAK

Wady

Extra informacje

Andrzej / 2022-10-17

Obecnie za prąd w firmie płacę najwyższą swtawkę w Europie - ponad 2,5 zł / kWh. Rachunki w firmie wzrosły z 1500 zł na 9000 zł. To jest kradzież, takie podwyżki idą na czysty zysk państwowych firm z których zysków są wypłacane nagrody dla polityków. Gdzie jest UOKIK kiedy w sposób jawny okradani są konsumenci? Dlaczego ten urząd nie widzi słonia w menażerii? Gdzie są kontrole, przeszukania, zatrzymania prezesów? Obsolutnie niezbędna jest całkowita prywatyzacja, jak dobrze, że rząd nie zabrał się za produkcję i dystrybucję żywności bo byśmy umierali z głodu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Monopol rządowy, rozkradający Polaków, utrzymywany siłą i przemocą.

Extra informacje

Lia / 2022-10-12

przeciaganie w niemozliwosc przylaczenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mex / 2022-10-03

Zużywam prądu 16 kw tygodniowo a place miesięcznie 165zł, będę to wyjaśniał ale tak już żyje od 2,5 roku... Ile pieniędzy poszło do kieszeni Tauron a Biura gdzie można załatwić sprawy 30km , Opole Kędzierzyn Koźle
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Chyba żadnych

Wady

Infolinia, strona www, obsługa klienta, biura nieliczne

Extra informacje

Lory / 2022-09-07

Obsługa klienta na zerowym poziomie. Przy zgłaszaniu awarii pani z infolinii próbowała mi wmówić, że tej awarii nie ma. Po interwencji w pogotowiu energetycznym,prąd tego samego dnia został przywrócony. Dodatkowo po zakończonej rozmowie, otrzymałam maila, że moje zgłoszenie zostało rozwiązane choć pani nie zrobiła nic, nawet go nie przekazała do oddziału.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Dominik / 2022-08-13

Tauron manipuluje parametrami sieciowymi (napicie >250V), tak aby ograniczyć możliwość sprzedaży energii pochodzącej z systemów fotowoltaicznych w okresach maksymalnego nasłonecznienia. Powoduje to ogromne straty wśród prosumentów. Przerzucają odpowiedzialność na instalatorów i właścicieli mikroinstalacji domagając się zaawnasowanych raportów - wstyd, żenada i cwaniactwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rafael / 2022-08-10

Calkowicie chory system.Nie mozna z konta ebok zalozyc konta moj Tauron bez numeru Pesel.Calkowite ograniczenia bez Peselu,brak wyplaty obiecanego bonusu za przedluzenie umowy.Jak obsluguja klientow,ktorzy nie maja numeru Pesel.Wazne,ze placa a reszte to porazka.Infolinia i pracownicy w punktach calkowicie nie kompetentni brak rozeznania w temacie.Informatycy nie umieja zalozyc konta bez numeru pesel tylko na przyklad z paszportem,co super funkcjonuje w innych firmach,oraz w bakowosci.Juz 3 miesiace zalatwiam to jedna sprawe.Brak informacji,tylko lapidarne odpowiedzi jednozdaniowe przez email.Nie ma kontaktu z kompetentna osoba,tylko przez formularz lub infolinie.Tak pracuja w firmach panstwowych,ciepla posadka i spokuj.Maja monopol i wszystkich-GDZIES.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Chory system Tauron i brak kompetencji pracownikow.

Extra informacje

22 lata

Andrzej / 2022-07-08

Uwaga, uwaga ! Manipulacje cenami ! W moim przypadku mam faktury wystawiane w cyklach 2-miesięcznych. Odczyty do listopada 2021 były dokonywane przez inkasenta właściwie. Od listopada 2021 do maja 2022 robiono to " szacunkowo ", prawdopodobnie oszczędzając na etacie inkasenta. Efekt jest taki, że przyjęto szacunkowo za małe zużycie na dzień zmiany cen energii, a za duże po zmianie cen ! Na moje wielokrotne pisma dotyczące braku rzeczywistych odczytów otrzymywałem między innymi taką odpowiedź "Na Pana terenie trwa reorganizacja w zakresie pozyskiwania odczytów liczników" ???
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

jak wyżej

Extra informacje

Umowy od wielu lat

Aleksandra / 2022-06-10

Jesli byla by mozliwosc dania oceny minusowej badz zerowej - bardzo chetnie bym to zrobila. Podpisanie umowy o gaz graniczy z cudem. W moim przypadku trwalo to ponad 1,5 miesiaca. Z pradem nie bylo problemu, ale nie polecam wspolpracy na umowe o gaz. Jak zapytalam sie o roznice w procesowaniu umowy na prad a na gaz - nie dostalam zadnego konkretnego wyjasnienia. Wiecznie bledne informacje. Ludzie miedzy zespolami nic nie wiedza. Przekierowuja do zlego zespolu. Nie wchodza w szczegoly o wyjasnienia sytuacji klienta. A jak juz sie ktos trafi, kto bedzie sie staral rozwiazac sytuacje to okazuje sie, ze przekazuje bledne informacje. Doslownie - nikt nic nie wie. A wyjscie do klienta, zeby rozwiazac problem? Zapomnij. I tak zwala wine na klienta i nie odniosa sie do konkretnych przykladow niekompetencji ze strony zespolu ds. obslugi klienta. Jesli szanujecie swoj czas i istotny jest dla Was wysoki poziom obslugi klienta - nie probujcie nawet zawierania umowy o gaz.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jan / 2022-06-08

Właśnie rozmawiałem na temat przepisania licznika. Termin 14 dniowy juz minął, nic nie zrobili w tej sprawie. Pani Maria Wa... pracująca na infolinii wmawia mi, że wysłali mi informację w sprawie braków przez portal tylko gdzie tego szukać. Na adres mailowy nie otrzymałem żadnej informacji, nikt też do mnie nie dzwonił. Tragedia z obsługa ale tak jest jak sie jest monopolistą. Ocena najgorsza z możliwych. Chciałbym, ąby ktoś z obsługi Tauron przeczytał tę wiadomość i potrząsnął obsługą klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

brak checi rozwiazania problemu

Extra informacje

Koniecznośc poprawy obsługi klienta

Krzysio / 2022-06-02

Ciągłe wyłączenia prądu dezorganizują pracę w firmie, uszkadzają komputery i marnują pracę. Dzięki "przeszkoleniu" przez tauron nauczyłem się co pare sekund zapisywać pliki nad którymi pracuję - dzięki!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Mariola / 2022-05-11

21 miesięcy czekam na zmianę licznika na 3fazowy (w kamienicy jest winda, więc jest i moc). Nikt nie wie jak długo jeszcze. Pomimo faktu, że w mieszkaniu nie można zamieszkać (ogrzewanie i ciepła woda zasilana siłą), oszukano mnie i podsunięto mi umowę z dodatkami (nawet nie wiem jakimi!!! Zużycie ZERO, ale opłaty handlowe naliczane co miesiąc. Reklamacji nie uwzględniają - "widziały gały co brały" - nie, zaufały oszustom!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

oszustwo, podstępność, opieszałość, bezrefleksyjność działu reklamacji ...

Extra informacje

Barbara / 2022-05-05

Tauron z serwisantem- nieporozumienie,nie dajcie się naciągnąć na usługę z serwisantem,to wogóle nie działa,reklamują,że kontakt do 4 godz ,usunięcie usterki do 24 godz,ale kawał,ja czekałam 4 dni na telefon,a usunięcie usterki ma być za 5 dni,a Pani na infolinii nie może mi pomóc,no cóż fajnie się za darmo od kogoś bierze pieniądze,ale od siebie najlepiej nie dać nic.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Ta firma

Extra informacje

Arti / 2022-02-23

Tauron to jedna wielka tragedia - na infolinii usłyszysz ze podwyżka jest o 20% to jest wierutne kłamstwo - właśnie analizuje fakturę - taryfa szczytowa +62% taryfa pozaszczyt - +61 procent - opłata handlowa +170 procent - a na infolinii informują ze dzięki tarczy zapłacę o 6zł więcej /mc płaciłem 250zł teraz faktura przyszła na 539zł - na moim kalkulatorze ni jak nie wychodzi 20% może touron ma specjalne kalkulatory - takie które nas oskubią do zera !!!!!! jesli bym mógł nie dał bym żadnej gwiazdki bo to hańba dla tej gwiazdki
Zalety

Żadnych

Wady

same wady

Extra informacje

Andrzej / 2022-02-17

Trochę powieje, nawet nie żeby mocno i znów całymi dniami nie ma zasilania. Ceny prądu najwyższe w Europie, dostępność praktycznie zerowa, nie ma tygodnia żeby cały dzień albo dłużej nie było prądu. Rządowy monopol jest śmieciowym usługodawcą, zamęczą biedych Polaków cenami i jakością, Absolutnie konieczne jest prywatyzacja. Prąd musi być w Polsce w solidnych prywatnych rękach, a nie rządowych politycznych nieuków i uszustów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Bardzo niska jakość, gorzej niż w Afryce, ceny natomiast powalają

Extra informacje

Łukasz / 2021-11-17

skrzynke postawili w sierpniu, odbior przylacza planuja na polowe grudnia, choc w miedzy czasie (we wrzesniu) byli juz pracownicy tauronu odebrac skrzynke. rece opadaja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kula / 2021-11-13

Pomoc Elektryk 24 to ściema Dwa tygodnie zgłosiłem pomoc i nie naprawili instalacji elektrycznej w domu
Obsługa i reklamacje
1.00

andrzej / 2021-11-09

bałagan i jeszcze raz bałagan
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

obsługa,czas realizacji,podejście do klienta

Extra informacje

Wojtek / 2021-09-28

Totalne dno *** złodzieje i naciągacze. Czekam do końca wyjaśnienia mojej sprawy i Bóg mi świadkiem, że nie zostawię tak tego.!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych!!!!!!

Wady

Jest ich tysiące

Extra informacje

Andzej / 2021-09-27

Jak w Afryce, licznik przedpłatowy, doładujesz maks za 600 zł, większej kwoty nie przewidują. Zresztą i to nie uda się więcej niż kilka razy w miesiącu, reszta dni formularz nie działa wogóle, jak nie kupisz w dzień co działa to zostaniesz bez prądu. Śmieciowa firma. Jedyna rozsądna opcja, całkowita prywatyzacja zdegenerowanego sektora.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nie działają doładowania

Extra informacje

Dawid / 2021-08-31

Tauron najgorsza firma zapłaciłem zaległe rachunki A I Tak prąd wylonczyli !!! A teraz niewiadomo ile im czasu zajmie wlonczenie światła. W domu wszystko na prąd

MS / 2021-08-03

TRAGEDIA......prąd do domku letniskowego od początku stycznia 2021 zakładają !!!!! Dalej nie ma. Mają ludzie w głębokim poważaniu !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

sq3bk / 2021-07-20

Tauron w lipcu 2021r. dał mi dwie opcje rozliczeń, bo dotychczasowy cennik przestał obowiązywać. Obliczyłem, ile będę teraz płacił za prąd nic nie zmieniając, czyli wg Opcji 2, tej bez rabatu, i wyszło mi miesięcznie ok. 100 zł. A potem obliczyłem, ile płaciłbym wg Opcji 1 czyli „5% tańszy prąd” i wyszło drożej - 102 zł. Bo tu jest wyższa opłata handlowa. A do tej Opcji 1 trzeba podpisać zgody marketingowe, w tym zgodę na zasypywanie nas „równie korzystnymi jak ta propozycjami” nawet po wypisaniu się z Tauronu. Sposób obliczenia: wychodzimy od całej opłaty wg Opcji 2 („nic nie odsyłamy”): 100 zł – 18.50 zł (opłata handlowa w opcji 2) = 81.50 zł 81.50 zł / 0.3726 zł/kWh (cena br. opcja 2) = 218.73 kWh miesięcznego zużycia 218.73 kWh * 0.3547 zł/kWh (cena br. opcja 1) = 77.58 zł 77.58 zł + 24.50 zł (opłata handlowa w opcji 1) = 102.08 zł
Poziom cen
2.00

Ja / 2021-07-11

Od kwietnia mam zepsuta płytę grzewczą. Było dwóch serwisantów. Pierwszy przyjechał bez narzędzi, drugi stwierdził na wstępie żeby kupić nową płytę. Reklamacje w sprawie nieudacznictwa serwisantów nie przyjęte. Miałaby być poinformowana telefonicznie jak sprawa wygląda bo cudem doszli a raczej domysłami że panel jest do wymiany ale nie zadzwonili. Przez dwa tygodnie dzwoniłam i czekałam na kontakt ale nikt się nie odezwał. Jak zadzwoniłam to dowiedziała się ze nie naprawia mi kuchenki po już tych paneli nie produkują. Zamowiłam fachowca który naprawił panel, zajęło mu to kilka minut i niewiele wziął. Gratuluje tauronowi, serwisantom, PZU kompletnej ignorancji, niewiedzy, impertynencji. Kompromitacją na całego
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

wszystkie mozliwe

Extra informacje

Ja / 2021-07-11

Od kwietnia mam zepsuta płytę grzewczą. Było dwóch serwisantów. Pierwszy przyjechał bez narzędzi, drugi stwierdził na wstępie żeby kupić nową płytę. Reklamacje w sprawie nieudacznictwa serwisantów nie przyjęte. Miałaby być poinformowana telefonicznie jak sprawa wygląda bo cudem doszli a raczej domysłami że panel jest do wymiany ale nie zadzwonili. Przez dwa tygodnie dzwoniłam i czekałam na kontakt ale nikt się nie odezwał. Jak zadzwoniłam to dowiedziała się ze nie naprawia mi kuchenki po już tych paneli nie produkują. Zamowiłam fachowca który naprawił panel, zajęło mu to kilka minut i niewiele wziął. Gratuluje tauronowi, serwisantom, PZU kompletnej ignorancji, niewiedzy, impertynencji. Kompromitacją na całego
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

wszystkie mozliwe

Extra informacje

Prosument / 2021-06-25

Kobiety pracujace na infolini dot. mikroinstalacji totalna porazka brak kompetencji,lenistwo spychologia i wprowadzanie w bład. Ciekaw jestem czy ktos sprawdza ich wiedze czy wyłacznie przeszkolone jak odbierac telefon. Moze warto pomyslec o uruchomieniu seks linii.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak wiedzy, lenistwo,

Extra informacje

Budowlaniec / 2021-06-07

Najgorsza firma, jaka istnieje w tym kraju. Za komuny nie było takich numerów, że na prąd budowlany czeka się półtora roku, a na prąd stały minimum 2 lata. A słup soti przy granicy działki! Pomijam fakt, że łaskawie po 30 dniach wysyłają umowę ze źle wprowadzonymi danymi osobowymi i trzeba wysyłać prośbę o korektę z pismami przewodnimi, załącznikami, kopiami wniosku o warunki, itp, itd. Czas leci, oni mają to w poważaniu. Gdzie jest UOKIK??
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych

Wady

katastrofa, niekompetencja, działanie na zwłokę i szkodę inwestora

Extra informacje

pawel / 2021-06-03

Dzwonie na infolinie co mam zrobic jak mi sie kable pala przy liczniku opryskliwa kobieta na info lini daje mi do zrozumienia ze gówno ich to obchodzi i mam speier.... do administratora budynku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie ma

Wady

kasa kasa kasa

Extra informacje

Wiktoria / 2021-05-29

Na wstępie - nie chce używać wulgarnych slow aczkolwiek cisną się bardzo na usta na myśl o pracownikach pracujących w Tauronie na infolinii. Około pięć miesięcy nie mogłam doprosić się o fakturę za II półrocze 2020r. kiedy już ja otrzymała (nadmienię, iż jestem klientem posiadającym fotowoltaikę) to i owszem rozliczenie za poprzedni rok w porządku natomiast faktury prognozowe na rok 2021 były niemalże identyczne jak bez fotowoltaiki tzn. nikt nie raczył sprawdzić nie musząc się fatygować i odpisywać licznik na posesji tylko sprawdzić w aplikacji e-licznik jak mniej więcej wyglądało II półrocze 2020. Ale pomijając już ten fakt zadzwoniłam na infolinie z prośba o zmianę prognoz na: zużycie 350 kWh za 1 miesiąc natomiast oddanie 300 kWh za 1 miesiąc. Oczywiście zlecenie niby przyjęto zapytałam czy wszystko jasne? tak tak odpowiedziała pani po czym dostaje fakturę prognozowa za okres od 01/01/2021 do 02.06.2021 tj. 5 miesięcy zużycie 350 a oddanie 300 kWh ???? a powinno być wg. mojego zlecenia za ten pierwszy okres zużycie 1750 a oddanie 1500 kWh, następny okres to od 03/06/2021 do 31/08/2021 tj. 3 miesiące widnieje wartość zużycie 700 a oddanie 600 a powinno być zużycie 1050 a oddanie 900 i kolejny trzeci okres prognozowany to od 01/09/2012 do 31/10/2021 i tylko w tym miejscu było o dziwo dobrze. No wiec niewiele myśląc dzwonię kolejny raz i wydawało by się, że rozmawiam z normalnym konsultantem proszę panią aby otworzyła sobie moja kolejna blednie wystawioną fakturę i tłumacze po kolei jakie powinny być wartości w kolejnych okresach i przyjęła do wiadomości wiec myślałam, że będzie Ok, NIESTETY przychodzi kolejna faktura z jeszcze bardziej pomniejszonymi prognozami przyjęto mi łącznie za 10 miesięcy zużycie 1050 a oddanie 900 kWh. I znów kolejny telefon i znowu tłumaczenie jak nie powiem komu ???? a pani mi mówi że to przecież prognozy a nie zużycie itp. itd a ja jej na to, że przecież wiem, że prognozy tylko nie takie jak prosiłam już kilka razy bo nie zamierzam dopłacać na końcu roku niebotycznych kwot i chce aby te prognozy były takie jak ja sobie życzę bo mam do tego takie prawo. I tak naprawdę to nie wiem jak mam dotrzeć do tych id....... na infolinii, brak mi już sił aby kolejny raz tłumaczyć jak maja być naliczone kWh za te okresy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK!!!!

Wady

Same minusy!!!

Extra informacje

Szkoda że nie ma „0”

Klaudia / 2020-11-28

Szkoda, że nie można wystawić zero gwiazdek. Nieogarnięcie na każdym polu, czy to telefonicznym, czy mailowym. Złe wystawienie umowy - ze złymi datami i narzuceniem cyklu opłat bez konsultacji z klientem. Na poprawę czekam już miesiąc, trzeci raz dostaję maila, że muszę jeszcze coś dosłać do umowy (jakby nie mogli napisać tego w jednym mailu). Miesiąc mija, a drugiej faktury za prąd jak nie było, tak nie ma. Pierwsza faktura wystawiona błędnie, na za dużą kwotę. Naliczanie opłat abonamentowych za cały miesiąc. Nie ważne, że podpisujesz umowę 31 sierpnia i przez sierpień nie korzystałeś z prądu. I tak musisz zapłacić za cały sierpień. Umawiasz się na rozmowę z konsultantką w określonych godzinach, dzwoni do Ciebie 2 h później niż przedział czasowy. W mailach za każdym razem odpisuje Ci inna osoba. Ceny z kosmosu. Za opłaty dodatkowe płacisz jeszcze raz tyle niż za sam prąd. Generalnie NIE POLECAM. Od taurona JAK NAJDALEJ! Szkoda nerwów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

jest prąd w mieszkaniu

Wady

nieogarnięcie telefoniczne, mailowe, błędnie wystawiane faktury, błędnie wystawiane umowy, brak konkretów przy poprawianiu umowy, zbyt długi czas oczekiwanie, niemiła obsługa, ceny z kosmosu

Extra informacje

3 miesiące i już jestem sfrustrowana

Kazimierz / 2020-10-15

Na infolinie nie warto nawet dzwonić, jest dla debili. Debil z debilem może tam porozmawiać, normalny człowiek nie ma po co tracić czasu. Łatwiej się dogadać na infoliniach z komputerem i syntezatorem niż z debilem z Taurona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

żenujący poziom obsługi

Extra informacje

Czesław / 2020-10-13

Usługa serwisant to kłamstwo i ściema nie działa omijajcie ich z daleka konsultanci butni niekompetentni kpina żenada nieuczciwie postępowania firma nieprzyjazną dla niepełnosprawnych
Zalety

Brak

Wady

Niekompetentni

Extra informacje

Omijajcie ich

Jerzy / 2020-10-01

Wyjątkowo nie uczciwa firma , zachęcony obietnicami niższych rachunków za gaz zrezygnowałem z firmy PGNiG na rzecz Tauronu. Płaciłem za 2 miesiące 47 PLN , a po zmianie 72 PLN
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak

Wady

Świadomie oszukiwanie klientów

Extra informacje

ttt / 2020-05-29

Złośliwość pracowników tauron niema granic. Brak kompetencji nic nikt nie wie każdy mówi co innego. Na zgłoszenia na infolinię nikt nigdy nie odpowiada. Założenie licznika jak dobrze pójdzie to dwa lata. Wymiana skrzyni z przyłączem dwa lata. Nie chcę nawet myśleć ile trwa nowy przyłącz jeśli niema się prądu na działce,no chyba że mówi się do kieszeni a nie do ucha,albo trzeba mieć znajomości w tauronie wtedy można mieć prąd już w dwa miesiące. Nie wierzcie im na słowo bierzcie wszystko na piśmie i z pieczątkom. Zanim podpiszecie jakąkolwiek umowę dobrze się zastanówcie bo później nikt wam już nie pomoże, tauron jest nietykalny i niema w Polsce instytucji żeby mu zagroziła
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak zalet

Wady

Można je wyliczać bezkońca

Extra informacje

Michał M. / 2018-04-25

niestety, nie dają rady, okropne awarie, byle burza przejdzie i już po prądzie na kilka godzin. tragedia. jakby komórki tak działały to ja nie wiem co by było.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

na wieczność niewolnik tauronu

to jest dramat / 2018-04-23

w tej antyludzkiej firmie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

monopol

Extra informacje

przymusowo cale zycie

~LEO / 2016-02-18

Kupiliśmy mieszkanie i podłączyliśmy prąd z Tauron. Nie mam uwag. Wszystko działa beza zarzutu - awarii nie ma. Szybko też zrezygnowaliśmy z rachunków dostarczanych pocztą na rzecz e-rachunków. Mają bardzo dobry serwis - dużo czytelniej niż na rachunku, a jak czegoś nie wiesz, to klikasz i już wiesz. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

nie ma awarii, prognozy - wiesz ile zapłacisz

Wady

Extra informacje

~Jan Matejko / 2016-02-18

Tragedia, porażka jakość monopolu taurona już gorsza być nie może, mają n as w dupie na wioskach zasrani monopoliści, cały dzień bez prądku i tak przez kilka dni, czemu w mieście tak nie zrobią patafiany
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

same wady

Extra informacje

~Mateusz Sawicki / 2014-01-11

Tauron to z pozostałych 3ch (rwe, energa, enea) zdecydowania najbardziej zacofany "polski champion energetyczny". Działają w formule rodem z PRL. Podłączam zasilanie dla obiektów handlowych w całej Polsce i ostatnio mam styczność z tym "wynalazkiem" na południu Polski. 25 lat po upadku komuny Tauron działa dokładnie tak samo jak za głębokiej komuny, biurokracja, niekompetencja pracowników, tworzenie wirtualnych przeszkód, brak komunikacja na lini dostawca - klient. Panowie i Panie z Tauron jak zmonopolizowany rynek zostanie uwolniony to znikniecie w kilka lat i będziecie szukać nowej pracy, my was na pewno nie zatrudnimy.
Zalety

Żadnych

Wady

niekompetencja, niechęć wobec klienta, przeszkody biurokratyczne, brak kontaktu

Extra informacje

1 rok

Budownictwo tauron opinie