Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • pocztakwiatowa.pl
  • /
  • 1

Opinie o pocztakwiatowa.pl

Zakupy pocztakwiatowa.pl opinie
Asortyment
3.52
Dostawa
3.39
Łatwość zamawiania
3.79
Obsługa i reklamacje
3.07
Poziom cen
3.13

Średnia ocen

3.38

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

297

dodanych opinii

 

Kaja / 2021-04-17

Firma niekompetentna, omijajcie ją, bo stracicie pieniądze i nerwy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Dostawa w innym terminie

Sami / 2021-04-17

Po interwencji kwiaty dotarły z 3 godzinnym opóźnieniem, już po zakończeniu uroczystości. Nie polecam, tylko się człowiek denerwuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

W pandemii, bez wychodzenia z domu można komuś zrobić przyjemność

Wady

Nierzetelne firmy oszukują

Extra informacje

Filip / 2021-04-15

Korzystałem przez ponad pół roku, ale już nigdy nie więcej nie będę. Z czystego serca informuje wszystkich, żeby unikali tej fatalnej firmy, która oszukuje jak może. Najgorsza obsługa Klienta z jaką się spotkałem. Do babci trafiły z opóźnieniem kwiatki w stanie agonalnym. Firma umywa ręce i nie chce dokonać żadnego zadość uczynienia. Omijać ich.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Wioleta / 2021-04-09

Bardzo nie polecam. Zamówiłam słoneczniki ale kwiaty są dostępne w czerwcu więc poprosiłam o zmiane na róze w takiej samej cenie. Miało nie być problemu.. owszem tylko bez mojej zdogy wyslali kwiaty warte max 15 zł jako prezent urodzinowy a ja za calość zapłaciłam 88 zł. Na początku jeszcze mówili ze zwroca 50% kosztów ale zamilkli na amen. Wstyd przed koleżanka i utopione pieniadze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Basia / 2021-04-08

jestem zadowolona z ich uslug.zawsze kwiaty na czas dostarczone.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

mila obsluga telefoniczna

Wady

Extra informacje

Patrycja / 2021-03-19

Firma Poczta Kwiatowa to totalna tragedia, nie polecam nikomu. Kwiaty zamówione przychodzą na dzień następny pomimo informacji na stronie oraz na infolinii. że będą w tym dniu (ba! Do 4 godzin). Kwiaty zwiędłe, nawet nie przybrane, koszt kilku złotych w supermarkecie, a nie ponad 100zl w kwiaciarni. Adresata nie ma w danym miejscu, kwiaty zostaja zabrane przez kuriera. I teraz powinien być kontakt z nadawca albo adresatem, a tu nic. Następnego dnia SMS, że kwiaty zostały dostarczone. Temat zwrotu kosztow za niedostarczony towar niemożliwy. Strata pieniedzy i czasu. Zwrot nastąpił po 11 dniach wymiany emaili i telefonow z niekompetentnymi pracownikami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystkie

Extra informacje

Sabina / 2021-03-17

Absolutnie odradzam korzystania z Poczty Kwiatowej. Poziom obslugi klienta ponizej zera. Zostalam zbyta oraz Pan z Obslugi klienta zasugerowal ze jestem bezczelna i dla niego to koniec konwersacji. Kwiaty niskiej jakosci, niektore w strefie przekwitania. Do tego kasuja wszytskie negatywne komenatrze z mediow spolecznosciowych oraz ze swojej strony. Czyty SCUM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

BRAK

Wady

OBSLUGA KLIENTA SIEGA DNA

Extra informacje

Edyta / 2021-03-13

Zamowienie opłacone rano o 9.00, o godz.10.30 status zamowienia- w drodze, jednak nie zrealizowane zgodnie z umowa do konca dnia.bez żadnej informacji zwrotnej. Ocene pozostawiam potencjalnym klientom.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Ouiiuo / 2021-03-13

Nie polecam . Szkoda czasu i pieniędzy. Reklamacja złożona, lecz kompletny brak kontaktu z firmą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady.

Extra informacje

@@ ola / 2021-03-12

NIE POLECAM, jezeli nie chcesz rozczarowac nieswiezymi kwiatami odbiorcy to omijaj tych oszustow z daleka. Bezczelna obsluga klienta a reklamacje odrzucaja z automatu. Szkoda waszych nerwow naprawde..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BKAR

Wady

PORAZKA a nie firma

Extra informacje

Zakupy pocztakwiatowa.pl opinie