Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

Opinie o [email protected]

sterydy-sklep.org

Zakupy orders@sterydy-sklep.org opinie
Asortyment
1.74
Dostawa
1.72
Łatwość zamawiania
1.73
Obsługa i reklamacje
1.72
Poziom cen
1.75

Średnia ocen

1.73

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

795

dodanych opinii

 

Nie polecam / 2021-07-19

Ma ktoś na namiar na tą parowe ?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Oszust !!! / 2021-07-19

Oszukał mnie ! Po wpłacie zero kontaktu !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Złodziej / 2021-07-19

Złodziej!! Uwaga !! Nie wpłacać kasy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Nie polecam / 2021-07-17

Nie wpłacać!! To zwykła pala !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Nie polecam / 2021-07-17

Gość perfidnie oszust, parę k poszło. Mam nadzieję że karma wróci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gnida !!! / 2021-07-17

Nie brać nic od gnojka!! To dzban nie ma towaru! Podrabiał kiedyś materiał a teraz sprzedaje czegoś czego nie ma
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Oszust !!! / 2021-07-17

Nie kupować!!! Oszust !!! Sam sobie pisze pozytwy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Admin / 2021-07-17

Uwaga wszystkie negatywy pisze jedna i ta sama osoba ze sklepu który rzekomo z nami "konkuruje". Ostatnio wpisywał sie jako klient który niby nie dostał zamówienia na 19 tys. a nie potrafił nawet podać danych przelewu itp. Zrób lepsze ceny i popraw sklep to może nie będziesz musiał oczerniać innych, bajkopisarzu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nie kupować!!! / 2021-07-16

Złodziej!!! Nie kupować
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

OSzust / 2021-07-16

Nie kupować nic od tej ***!!!! Złodziej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Admin / 2021-07-15

Ciekawe kiedy niby robiłeś to zamówienie na 19 tys. Podaj nazwisko i wrzuć potwierdzenie przelewu w PDF. Zobaczymy ile w tym prawdy bajkopisarzu. Pozdrawiam konkurencje, którą widać bardzo boli, że klienci przechodzą do nas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Niestety / 2021-07-13

Niestety. 19 tys złotych w plecy. Pieniędzy nikt mi nie zwroci , jego nikt nie złapie. Ale przestrzegam tych którzy jeszcze nie wtopili hajsu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszust

Extra informacje

Nic nie kupować !!!

Cześć to ja , nie rozumiem dlaczego nie dochodzą do was paczki ? Może dlatego że nigdy żadnej nie wysłałem. Hahaha pozdro frajerzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Jestem

Wady

Oszustem

Extra informacje

***m

Przestań / 2021-07-13

Nie zamawiajcie od niego , nic wam nie wyśle
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zjeb

Wady

Oszust

Extra informacje

Karma wraca

Zen / 2021-07-12

Szmata złodziejska
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodziej

Wady

Złodziej

Extra informacje

Złodziejska szmata

Waldi / 2021-07-08

Że gnojkowi nie nudzi się pisanie pozytywnych komentarzy a widać że specjalnie to robi kopiuj wklej tupet ma menda złodziej za..... Już dość usłyszane gdybym wcześniej tu był nie dał bym się i ja zrobić na kasę. Konto zmieniane co jakiś czas (na słupa) i dane fałszywe,net zmienia proxy... Ale niech pamięta kto kradnie zawsze wpadnie kwestia czasu aż *** peknie. Już nie wiara że odzyska się kasę bo CH... Wypłaca i już wydał albo poszły gdzieś dalej. Wylegarnia oszustów tylko na serwisie ogłaszamy24. Brak już nerwow na ZŁODZIEJA! Sklep nie istnieje a proceder ciągnie już od dawna i ciagle nic nie zrobiono
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Namiary / 2021-07-08

Ma ktoś namiary na tą k u rwę...????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bezimienny / 2021-07-08

Uważać na złodziejska *** ! Złapać gnoja i ***! *** cwel i oszust !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Arnold / 2021-07-08

[email protected] złodziej jeżeli ktoś posiada wiedzę o nim proszę o kontakt tutaj załatwimy gnojka ?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodziej

Wady

Złodziej

Extra informacje

Paweł / 2021-07-08

Takie dane podał: Gabriel Kluszczynski 16 1240 3813 1111 0011 0626 3924 nie dajcie się nabrać straciłem tylko kasę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodziej

Wady

Złodziej

Extra informacje

Zakupy [email protected] opinie