Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

Opinie o [email protected]

sterydy-sklep.org

Zakupy orders@sterydy-sklep.org opinie
Asortyment
1.74
Dostawa
1.72
Łatwość zamawiania
1.73
Obsługa i reklamacje
1.72
Poziom cen
1.75

Średnia ocen

1.73

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

795

dodanych opinii

 

Twój Syn / 2021-11-21

Admin \"gałganie\" tu *** chodzi własnie https://sterydy-sklep.org/ to wasza strona tak w ***a leci nie wysyłacie paczek i oszukujecie ludzi Razem Z Kochanym Gabrysiem co zmienia konta jak po*** żeby uniknąć kary...dilerka rozjebusów...

Boss / 2021-11-20

Nie dajcie się wyruchac tej szmacie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Robin / 2021-11-20

Zlodziej oszust
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Frajer

Wady

Złodziej

Extra informacje

Złodziejska szmata

Sierżant / 2021-11-02

20 kola za dane tego gościa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Poważna oferta

Bruno / 2021-11-02

W końcu to ścierwo wpadnie A wtedy dupsko peknie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Złodziej

Extra informacje

Admin / 2021-10-20

Witam, nie mamy nic wspólnego ze stroną sterydy - sklep . pl to nie jest nasza strona! Nie odpowiadamy za właściciela tamtej strony ani nie mamy z nim żadnego kontaktu. Nasza jedyna prawdziwa strona ma końcówkę ORG i na tej tylko stronie zamówicie oryginalne środki! Ludzie sprawdzajcie dokładnie adres strony przed zamówieniem!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adrisn / 2021-10-20

Zrób u tej szmaty zamówienie za max 300 zł nie więcej, i tak ci nie wyślę bo niema. To ścierwo będzie się cieszyć że chociaż 300 zł wpadło :) Lepsze to niż nic :) Asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Pasożytniczy tryb życia

Joanna / 2021-10-20

Zrób u tej szmaty zamówienie za max 300 zł nie więcej, i tak ci nic nie wyślę bo niema. To ścierwo będzie się cieszyć że chociaż 300 zł wpadło :) Lepsze to niż nic :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Pasożytniczy tryb życia

Joanna / 2021-10-20

Zrób u tej szmaty zamówienie za max 300 zł nie więcej, i tak ci nie wyślę bo ta strona jest stworzona do oszustwa To ścierwo będzie się cieszyć że chociaż 300 zł wpadło :) Lepsze to niż nic :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Pasożytniczy tryb życia

Roman / 2021-10-20

Zrób u tej szmaty zamówienie za 300 zł nie więcej, i tak ci nie wyślę bo ta strona jest stworzona do oszustwa To ścierwo będzie się cieszyć że chociaż 300 zł wpadło :) Lepsze to niż nic :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Pasożytniczy tryb życia

Roman / 2021-10-20

Zrób u tej *** zamówienie za 500 złnieie więcej, i tak ci nie wyślę bo ta jego strona jest stworzona do oszustwa Tak *** będzie się cieszyć że chociaż 500 zł wpadło :) Lepsze to niż nic :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Pasożytniczy tryb życia

MIrek / 2021-10-20

Nie wiem skąd poniższe pozytywy. Sklep sterydy-sklep.pl to oszust. UWAGA! Potrafi na początku wyslac pierwsze zamówienie (zazwyczaj mniejsze sprawdzające czy nie jest oszustem) by później wystawić Cie na duże zamówienie!!! OSZUST!! UWAGA!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

OSZUST

Wady

OSZUST

Extra informacje

OSZUST I SCAM

Roman / 2021-10-19

Pasożyt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Pasożytniczy tryb życia

Roman / 2021-10-19

Jesteś wart tyle co pet w popielniczce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Pasożytniczy tryb życia

Roman / 2021-10-19

Ścierwo nie wysyła towaru Ta *** nie ma towaru To ścierwo oszukuje, słupa ma zorganizowanego do wypłat
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

TOMASZ / 2021-10-09

Niestety opinie są kopiowane i nie ma ich moderacji. Wystarczy je poczytać i zobaczyć co się powtarza słowo w słowo i jakie nazwy autorów. Każdy może tutaj dodawać opinie bez żadnej kontroli. Wpisujesz kod Captcha i już możesz dodać pozytyw albo negatyw.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marek / 2021-10-07

Oszust. Wszystkie pozytywne opinie pisze jeden baran, w dodatku kopiuj wklej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak zalet

Extra informacje

Janes / 2021-10-04

GABRIEL KLUSZCZYŃSKI TO OSZUST. KONTAKT BEZPROBLEMOWY DO CZASU PRZELANIA PIENIĘDZY. PÓŹNIEJ PRZESTAJE SIE ODZYWAĆ !!! NIE ODPISUJE NA MAILE JAK WCZEŚNIEJ PRZED WPŁATĄ. ZATEM POTWIERDZAM ,ŻE TO OSZUST : Konto do wpłat PLN: Gabriel Kluszczyński 93 1870 1045 2083 1069 5829 0001 UWAGA -OSZUST POSŁUGUJE SIĘ PRZWAŻNIE TYM NR KONTA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadne

Wady

same

Extra informacje

skala oceny a oszustwo nie powinna mieć 1 ,a 0

Agnieszka / 2021-10-01

Oszukuje. Tylko zobaczyc inne strony. Ten sam wpisuje pozytywy zeby na pierwszej stronie nie bylo widac
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

OSZUKANIEC

Wady

OSZUKANIEC

Extra informacje

OSZUKANIEC

Xplode / 2021-09-27

Nie zamawiać od tego śmiecia. Zwrocisz co do grosza psie

Zakupy [email protected] opinie