Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

Opinie o [email protected]

sterydy-sklep.org

Zakupy orders@sterydy-sklep.org opinie
Asortyment
3.22
Dostawa
3.22
Łatwość zamawiania
3.22
Obsługa i reklamacje
3.23
Poziom cen
3.25

Średnia ocen

3.23

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2120

dodanych opinii

 

Oszukany 2022 / 2022-01-16

Ostrzegam przed zakupem w tym sklepie. Nistety zostałem oszukany. Przelew wykonany, zamówienia złożone i głucha cisza. Próby kontaktu bezskuteczne. \r\nJeżeli nie chcesz paść ofiarą oszustwa to nie kupuj u tego dostawcy.\r\nJa niestety dałem się oszukać i dlatego ostrzegam. Nie jestem żadną konkurencją lecz oszukanym klientem. Czytając opinie przed zakupem natrafiłem na negatywne opinie, do których był komentarz, że to działania konkurencji. Zgnirowałem to i niestety ponosiłem konsekwencje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Brak dostawy opłaconego i zamówionego towaru. Zastanów się zanim zapłacisz.

Thomas / 2022-01-14

My overseas shipment arrived very quickly. Thank you, I will definitely come back for more.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

My overseas shipment arrived very quickly. Thank you, I will definitely come back for more.

Wady

Extra informacje

Kuba / 2022-01-14

Nie przycina na cenach jak większość. Przy większych zamówieniach cenowo najtańszy jakiego znalazłem. No i paki też dochodzą szybko. Oceniam 4 / 5 bo kontakt mógł by być szybszy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Nie przycina na cenach jak większość. Przy większych zamówieniach cenowo najtańszy jakiego znalazłem. No i paki też dochodzą szybko. Oceniam 4 / 5 bo kontakt mógł by być szybszy.

Wady

Extra informacje

Dario / 2022-01-14

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko ok

Wady

Extra informacje

SEBOL / 2022-01-14

BARDZO DOBRE CENY WYSYŁKA BŁYSKAWICA NAJLEPSZY DOSTAWCA POZDRAWIAM CIE CIEPŁO MORDECZKO BEDZIEMY WRACAC POWIECEJ Z FARTEM!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

BARDZO DOBRE CENY WYSYŁKA BŁYSKAWICA NAJLEPSZY DOSTAWCA POZDRAWIAM CIE CIEPŁO MORDECZKO BEDZIEMY WRACAC POWIECEJ Z FARTEM!!!!

Wady

Extra informacje

Aleks / 2022-01-14

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam.

Wady

Extra informacje

Tomek / 2022-01-14

Dostałem to co zamawiałem i nawet mały gratis. Dzięki, na pewno wróce! Pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dostałem to co zamawiałem i nawet mały gratis. Dzięki, na pewno wróce! Pozdrawiam.

Wady

Extra informacje

Krystian / 2022-01-14

Najlepszy obecnie dostawca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Najlepszy obecnie dostawca

Wady

Extra informacje

Filip / 2022-01-14

Wolno odpisuje ale ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wolno odpisuje ale ok

Wady

Extra informacje

Krystian / 2022-01-14

towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

towar zgodny z opisem

Wady

Extra informacje

Zakupy [email protected] opinie