Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

Opinie o [email protected]

sterydy-sklep.org

Zakupy orders@sterydy-sklep.org opinie
Asortyment
1.74
Dostawa
1.72
Łatwość zamawiania
1.73
Obsługa i reklamacje
1.72
Poziom cen
1.75

Średnia ocen

1.73

w skali od 1 do 5.

 

Rocco / 2024-04-03

Good day! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good gains. If you know of any please share. Many thanks! You can read similar blog here: Backlink Portfolio
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Annette / 2024-03-22

Great article! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing. I saw similar here: E-commerce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Anton / 2024-03-02

Hello, this weekend is nice designed for me, as this occasion i am reading this enormous informative post here at my house. I saw similar here: sklep internetowy and also here: sklep internetowy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Jam / 2024-02-13

Przed zakupem tutaj weszlem i mi wystarczy. No nie ładnie. Dla właściciela: szkoda że nie wyje bałeś na więcej hajsu tych cweli co policją straszą. Każdy oze jak może, Jezus ci wybaczy w pokucie masz dane tych cweli policyjnych i wiadomości. Opublikuj nie. Niech normalni wiedzą że to *** skryte. 13 przykazanie *** konfidentów

Fay / 2024-02-08

Wow, fantastic blog layout! How lengthy have you ever been running a blog for? you made running a blog look easy. The entire look of your web site is wonderful, as well as the content material! You can see similar: https://modowy.top and here https://modowy.top
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Marcin / 2022-12-03

*** to możesz swoją matkę w dupę tak jak robiłeś to całe swoje dzieciństwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Pasożyt

Wady

Kur,w,a złodziej i konfident

Extra informacje

Roman / 2022-12-03

Zakładając że jesteś 120 kg kabanem na pałkę teleskopową nie ma silnych w*** taką pałką teleskopową będziesz dostawał regularnie raz w tygodniu będą to wykonywać około 3-4 osoby więc z każdej strony ktoś Ci za***i Módl się śmieciu żebyś nie został ujawniony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Frajer

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Kur,w,a złodziej i konfident

Joanna / 2022-12-03

S***synu szczurze *** Nie chowaj się *** Jak zostaniesz ujawniony to będziesz *** biedny o prze***, w*** to będziesz dostawał regularnie co tydzień pobicie regularnie raz w tygodniu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

*** złodziej i konfident

Extra informacje

Pasożyt

Dawid / 2022-09-19

Oszust wysłał mi jakieś ***owe tabletki które nie działają a teraz piszę do ***a a on nnie zablokował. Jak ktoś pisze że jest zadowolony to kłamstwo .te cwele tak piszą nie zamawiać
Zalety

Wady

Oszust

Extra informacje

Raiden / 2022-04-06

Patryk Sikora to oszust!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszust

Wady

Oszust

Extra informacje

Teddy / 2022-03-30

Zwykly penis i złodziej unikać szmaty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

OSZUTSWO!!!! / 2022-02-11

Negatywne komentarze są usuwane. Sterydy-sklep.org to oszust nie wysyła towaru.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ŻADNE

Wady

OSZUST

Extra informacje

Oszukany / 2022-02-10

Wszystkie pozytywne komentarze to FAKE, ludzi oszukuje na kasę, poczytajcie o nim opinie na innych stronach wtedy się przekonacie. Znajdę cię cwelu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jakub / 2022-02-09

Zamówienie złożyłem na [email protected] I wyjebka. W tym momencie po zrealizowany przelewu i obietnicach o wysyłce przychodzi mi już tylko powiadomienie o nie istniejącym mailu…
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Admin / 2022-02-08

Witam, w związku z nagonką - nie mamy nic wspólnego ze stroną sterydy - sklep . pl to nie jest nasza strona! Nie odpowiadamy za właściciela tamtej strony ani nie mamy z nim żadnego kontaktu. Nasza jedyna prawdziwa strona ma końcówkę ORG i na tej tylko stronie zamówicie oryginalne środki! Ludzie sprawdzajcie dokładnie adres strony przed zamówieniem i przestancie do nas pisać że ktoś ze sterydy - sklep . pl was oszukał! Widać po zdjęciach od razu czyja strona jest prawdziwa, kto ma prawdziwy towar a gdzie jest zwykła wyjebka! Jako jedyna strona w PL mamy oryginalne zdjęcia towaru za kwote blisko miliona złotych własnie po to aby zgasić farmazoniarzy i zazdrośników z innych stron co się tu wpisują że oszukałem kogoś na jakieś 500zł (hahaha) - czy zamawiali byśmy tyle po to aby go nie wysyłać? Ludzie myślcie samodzielnie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

UWAGA!!!! OSZUST / 2022-02-01

Jeśli to czytasz to zwróć uwagę że pozytywne komentarze są takie same i pojawiają się co jakiś czas. Robi to tylko po to żeby na pierwszej stronie zawsze były pozytywne opinie. Niestety jest to oszust który nie wysyła towaru po wpłacie kasy na jego konto. Oszukał już mnóstwo osób. Nie daj się oszukać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

grzesiek88 / 2022-02-01

Oszust nie wysłał paczki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Złodziej

Extra informacje

Złodziej

Dawid99 / 2022-02-01

NIe otrzymałem towaru. Gość posługuje się co chwilę innym nazwiskiem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

orders@sterydy to oszust / 2022-02-01

Co chwilę zmienia maila i oszukuje kolejne osoby na kasę. Prześlesz pieniądze a towaru nie zobaczysz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

oszukany / 2022-02-01

Zgłaszajcie typa na psy bo gnój kradnie kasę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zakupy [email protected] opinie