Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

Opinie o [email protected]

sterydy-sklep.org

Zakupy orders@sterydy-sklep.org opinie
Asortyment
1.73
Dostawa
1.72
Łatwość zamawiania
1.74
Obsługa i reklamacje
1.73
Poziom cen
1.75

Średnia ocen

1.73

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

790

dodanych opinii

 

Marcin / 2022-12-03

*** to możesz swoją matkę w dupę tak jak robiłeś to całe swoje dzieciństwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Pasożyt

Wady

Kur,w,a złodziej i konfident

Extra informacje

Roman / 2022-12-03

Zakładając że jesteś 120 kg kabanem na pałkę teleskopową nie ma silnych w*** taką pałką teleskopową będziesz dostawał regularnie raz w tygodniu będą to wykonywać około 3-4 osoby więc z każdej strony ktoś Ci za***i Módl się śmieciu żebyś nie został ujawniony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Frajer

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Kur,w,a złodziej i konfident

Joanna / 2022-12-03

S***synu szczurze *** Nie chowaj się *** Jak zostaniesz ujawniony to będziesz *** biedny o prze***, w*** to będziesz dostawał regularnie co tydzień pobicie regularnie raz w tygodniu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

*** złodziej i konfident

Extra informacje

Pasożyt

Dawid / 2022-09-19

Oszust wysłał mi jakieś ***owe tabletki które nie działają a teraz piszę do ***a a on nnie zablokował. Jak ktoś pisze że jest zadowolony to kłamstwo .te cwele tak piszą nie zamawiać
Zalety

Wady

Oszust

Extra informacje

Raiden / 2022-04-06

Patryk Sikora to oszust!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszust

Wady

Oszust

Extra informacje

Teddy / 2022-03-30

Zwykly penis i złodziej unikać szmaty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

OSZUTSWO!!!! / 2022-02-11

Negatywne komentarze są usuwane. Sterydy-sklep.org to oszust nie wysyła towaru.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ŻADNE

Wady

OSZUST

Extra informacje

Oszukany / 2022-02-10

Wszystkie pozytywne komentarze to FAKE, ludzi oszukuje na kasę, poczytajcie o nim opinie na innych stronach wtedy się przekonacie. Znajdę cię cwelu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jakub / 2022-02-09

Zamówienie złożyłem na [email protected] I wyjebka. W tym momencie po zrealizowany przelewu i obietnicach o wysyłce przychodzi mi już tylko powiadomienie o nie istniejącym mailu…
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Admin / 2022-02-08

Witam, w związku z nagonką - nie mamy nic wspólnego ze stroną sterydy - sklep . pl to nie jest nasza strona! Nie odpowiadamy za właściciela tamtej strony ani nie mamy z nim żadnego kontaktu. Nasza jedyna prawdziwa strona ma końcówkę ORG i na tej tylko stronie zamówicie oryginalne środki! Ludzie sprawdzajcie dokładnie adres strony przed zamówieniem i przestancie do nas pisać że ktoś ze sterydy - sklep . pl was oszukał! Widać po zdjęciach od razu czyja strona jest prawdziwa, kto ma prawdziwy towar a gdzie jest zwykła wyjebka! Jako jedyna strona w PL mamy oryginalne zdjęcia towaru za kwote blisko miliona złotych własnie po to aby zgasić farmazoniarzy i zazdrośników z innych stron co się tu wpisują że oszukałem kogoś na jakieś 500zł (hahaha) - czy zamawiali byśmy tyle po to aby go nie wysyłać? Ludzie myślcie samodzielnie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

UWAGA!!!! OSZUST / 2022-02-01

Jeśli to czytasz to zwróć uwagę że pozytywne komentarze są takie same i pojawiają się co jakiś czas. Robi to tylko po to żeby na pierwszej stronie zawsze były pozytywne opinie. Niestety jest to oszust który nie wysyła towaru po wpłacie kasy na jego konto. Oszukał już mnóstwo osób. Nie daj się oszukać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

grzesiek88 / 2022-02-01

Oszust nie wysłał paczki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Złodziej

Extra informacje

Złodziej

Dawid99 / 2022-02-01

NIe otrzymałem towaru. Gość posługuje się co chwilę innym nazwiskiem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Co chwilę zmienia maila i oszukuje kolejne osoby na kasę. Prześlesz pieniądze a towaru nie zobaczysz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

oszukany / 2022-02-01

Zgłaszajcie typa na psy bo gnój kradnie kasę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

sym87 / 2022-02-01

Złodziej nic od niego nie kupować. Nie wysyła towaru. Kupiłem u niego SARMy za ponad 300 zł i nic nie wysłał. Dodaje sobie sam pochlebne opinie.

Jakub / 2022-01-29

Zamówienie złożone miesiąc temu, w między czasie maile z zapewnieniem ze paczka zostanie wysłana, ze przeprasza bo awaria komputera itd. Ostatecznie paczka nie wyszka i już nie wyjdzie. Jeżeli znajda się chętni możemy sprawę zgłosić na policję, nr jego konta mamy wszyscy… gościu karma wraz pamiętaj o tym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Zlodziej

Extra informacje

Zlodziej

Mietek / 2022-01-28

Niestety potwierdzam opinie poprzedników. Jest to wal na który złapało się dużo osób. Przeczytaj opinie na kilku stronach. Negatywne wrzucają osoby oszukane, a pozytywne gość który oszukuje. Odradzam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

WAŁ

Extra informacje

Damian / 2022-01-25

Zgłaszajcie sprawę na policje.

MACIEJ / 2022-01-25

OSZUSTWO! Towaru brak, mail kontaktowy skasowany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sławomir- oszukany klient / 2022-01-24

Nie dajcie się nabrać na tego oszusta. Po wysłaniu kasy kontakt się z nim urywa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Oszukany 2022 / 2022-01-16

Ostrzegam przed zakupem w tym sklepie. Nistety zostałem oszukany. Przelew wykonany, zamówienia złożone i głucha cisza. Próby kontaktu bezskuteczne. \r\nJeżeli nie chcesz paść ofiarą oszustwa to nie kupuj u tego dostawcy.\r\nJa niestety dałem się oszukać i dlatego ostrzegam. Nie jestem żadną konkurencją lecz oszukanym klientem. Czytając opinie przed zakupem natrafiłem na negatywne opinie, do których był komentarz, że to działania konkurencji. Zgnirowałem to i niestety ponosiłem konsekwencje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Brak dostawy opłaconego i zamówionego towaru. Zastanów się zanim zapłacisz.

karwowska / 2022-01-13

Nie będę się bić o tak małą kwotę, choć akurat mam bardzo szerokie możliwości w tym zakresie i mogłabym typa namierzyć w parę godzin. Myślę jednak, że lepszą satysfakcją będzie dla mnie, gdy karma wróci. Gościu, przeklinam każdą złotówkę którą ode mnie wyłudziłeś. Niech przyniosą ci nieszczęście. Gdy to się stanie, pomyśl o tym, że to zapłata od losu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

karma wraca

Wady

nie kupować od oszusta i złodzieja

Extra informacje

Pik / 2022-01-10

Odradzam tego typa. Jeszcze się nie spotkałem zeby mnie ktoś wy*** na sterydach. Gość pisze o hurcie jak on nie ma nawet fake koksów. Mam nadzieje że go dorwą, oszust !!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Mózgu

Extra informacje

SEBOL / 2022-01-04

BARDZO DOBRE CENY WYSYŁKA BŁYSKAWICA NAJLEPSZY DOSTAWCA POZDRAWIAM CIE CIEPŁO MORDECZKO BEDZIEMY
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

BARDZO DOBRE CENY WYSYŁKA BŁYSKAWICA NAJLEPSZY DOSTAWCA POZDRAWIAM CIE CIEPŁO MORDECZKO BEDZIEMY WRACAC POWIECEJ Z FARTEM!!!!

Wady

Extra informacje

GRZEGORZ / 2021-12-31

ZGŁASZAJCIE NA POLICJĘ I NAJLEPIEJ DO URZĘDU SKARBOWEGO TEGO OSZUSTA
Asortyment
Dostawa
1.00
Zalety

oszust

Wady

bezczelny złodziej

Extra informacje

GRZEGORZ / 2021-12-28

nie patrzcie na pozytywne opinie bo sam sobie je pisze nie dajcie się nabrać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

0

Wady

oszust

Extra informacje

do odstrzału

GRZEGORZ / 2021-12-28

Zgłaszajcie tego oszusta do policji i urzędu skarbowego jak najszybciej a jeżeli ktoś mi nie wierzy to niech się sam przekona tylko zamawiaj za pobraniem bez wcześniejszej wpłaty a gdyby przyszła paczka to sprawdzaj zawartość przy kurierze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

0

Wady

oszust wykorzystuje sytuację bez skrupułów

Extra informacje

nie ma litości dla takiej mendy

Ryszard / 2021-12-22

Długo trwały poszukiwania najlepszego dostawcy, ale ty masz po prostu WSZYSTKO, podkreślam WSZYSTKO czego potrzebuje i po najlepszych cenach. W dodatku towar legit, więc obecnie bezkonkurencyjny :) Nic dziwnego, że niektórzy mają ból ***. Pozdrawiam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Długo trwały poszukiwania najlepszego dostawcy, ale ty masz po prostu WSZYSTKO, podkreślam WSZYSTKO czego potrzebuje i po najlepszych cenach. W dodatku towar legit, więc obecnie bezkonkurencyjny :) Nic dziwnego, że niektórzy mają ból ***. Pozdrawiam serdecznie

Wady

Extra informacje

Darek / 2021-12-22

Wszystko spoko, a nawet powyżej oczekiwań, całkiem miłe gratisy. Jestem pozytywnie zaskoczony :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko spoko, całkiem miłe gratisy. Jestem pozytywnie zaskoczony :)

Wady

Extra informacje

Tomek / 2021-12-22

CENY ZAJEBIOZA NA BANK WRÓCE PO WIĘCEJ
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

CENY ZAJEBIOZA NA BANK WRÓCE PO WIĘCEJ

Wady

Extra informacje

Qwerty / 2021-11-29

Jesteś zwykłą cwelizną do wytarcia podłogi ;D jesteś tak krótki, że skali brakuje. Nie masz absolutnie nic w życiu prócz tych swoich walków. Pieniądze masz kradzione, a nie zarobione. Zwykły liść na strzała jesteś i *** bez zasad. Przypuszczam, że luster w domu nie masz, bo z takim ryjem frajerskim przejrzeć się w nim i tak by nie dało rady ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Tytuł największego zje.ba

Wady

Urodził się

Extra informacje

Króciutki jak chiński penisek w lodowatej wodzie

Robertos / 2021-11-24

znajde cie złodzieju.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Złodziej

Extra informacje

Złodziej

Pawel / 2021-11-23

Oddawaj moje pieniądze oszuscie !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

oszust

Wady

zlodziej

Extra informacje

OMIJAJCIE GO SZEROKIM ŁUKIEM

BIGRAMY / 2021-11-22

OSZUST !!!! KONTAKT ZERWANY odrazu po oplaceniu zamówienia, od 3 tygodni zero odpowiedzi, koles kumaty i na poczatku fachowo doradza, wysyla małe zamówienia a przy pierwszym wiekszym odrazu wyjebka, sprawia wrazenie fachowca ale jest to zwykły oszust,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Złodziej

Extra informacje

Oszust

Twój Syn / 2021-11-21

Admin \"gałganie\" tu *** chodzi własnie https://sterydy-sklep.org/ to wasza strona tak w ***a leci nie wysyłacie paczek i oszukujecie ludzi Razem Z Kochanym Gabrysiem co zmienia konta jak po*** żeby uniknąć kary...dilerka rozjebusów...

Boss / 2021-11-20

Nie dajcie się wyruchac tej szmacie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Robin / 2021-11-20

Zlodziej oszust
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Frajer

Wady

Złodziej

Extra informacje

Złodziejska szmata

Sierżant / 2021-11-02

20 kola za dane tego gościa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Poważna oferta

Bruno / 2021-11-02

W końcu to ścierwo wpadnie A wtedy dupsko peknie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Złodziej

Extra informacje

Admin / 2021-10-20

Witam, nie mamy nic wspólnego ze stroną sterydy - sklep . pl to nie jest nasza strona! Nie odpowiadamy za właściciela tamtej strony ani nie mamy z nim żadnego kontaktu. Nasza jedyna prawdziwa strona ma końcówkę ORG i na tej tylko stronie zamówicie oryginalne środki! Ludzie sprawdzajcie dokładnie adres strony przed zamówieniem!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adrisn / 2021-10-20

Zrób u tej szmaty zamówienie za max 300 zł nie więcej, i tak ci nie wyślę bo niema. To ścierwo będzie się cieszyć że chociaż 300 zł wpadło :) Lepsze to niż nic :) Asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Pasożytniczy tryb życia

Joanna / 2021-10-20

Zrób u tej szmaty zamówienie za max 300 zł nie więcej, i tak ci nic nie wyślę bo niema. To ścierwo będzie się cieszyć że chociaż 300 zł wpadło :) Lepsze to niż nic :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Pasożytniczy tryb życia

Joanna / 2021-10-20

Zrób u tej szmaty zamówienie za max 300 zł nie więcej, i tak ci nie wyślę bo ta strona jest stworzona do oszustwa To ścierwo będzie się cieszyć że chociaż 300 zł wpadło :) Lepsze to niż nic :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Pasożytniczy tryb życia

Roman / 2021-10-20

Zrób u tej szmaty zamówienie za 300 zł nie więcej, i tak ci nie wyślę bo ta strona jest stworzona do oszustwa To ścierwo będzie się cieszyć że chociaż 300 zł wpadło :) Lepsze to niż nic :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Pasożytniczy tryb życia

Roman / 2021-10-20

Zrób u tej *** zamówienie za 500 złnieie więcej, i tak ci nie wyślę bo ta jego strona jest stworzona do oszustwa Tak *** będzie się cieszyć że chociaż 500 zł wpadło :) Lepsze to niż nic :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Pasożytniczy tryb życia

MIrek / 2021-10-20

Nie wiem skąd poniższe pozytywy. Sklep sterydy-sklep.pl to oszust. UWAGA! Potrafi na początku wyslac pierwsze zamówienie (zazwyczaj mniejsze sprawdzające czy nie jest oszustem) by później wystawić Cie na duże zamówienie!!! OSZUST!! UWAGA!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

OSZUST

Wady

OSZUST

Extra informacje

OSZUST I SCAM

Roman / 2021-10-19

Pasożyt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Pasożytniczy tryb życia

Roman / 2021-10-19

Jesteś wart tyle co pet w popielniczce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Pasożytniczy tryb życia

Roman / 2021-10-19

Ścierwo nie wysyła towaru Ta *** nie ma towaru To ścierwo oszukuje, słupa ma zorganizowanego do wypłat
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

TOMASZ / 2021-10-09

Niestety opinie są kopiowane i nie ma ich moderacji. Wystarczy je poczytać i zobaczyć co się powtarza słowo w słowo i jakie nazwy autorów. Każdy może tutaj dodawać opinie bez żadnej kontroli. Wpisujesz kod Captcha i już możesz dodać pozytyw albo negatyw.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marek / 2021-10-07

Oszust. Wszystkie pozytywne opinie pisze jeden baran, w dodatku kopiuj wklej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak zalet

Extra informacje

Janes / 2021-10-04

GABRIEL KLUSZCZYŃSKI TO OSZUST. KONTAKT BEZPROBLEMOWY DO CZASU PRZELANIA PIENIĘDZY. PÓŹNIEJ PRZESTAJE SIE ODZYWAĆ !!! NIE ODPISUJE NA MAILE JAK WCZEŚNIEJ PRZED WPŁATĄ. ZATEM POTWIERDZAM ,ŻE TO OSZUST : Konto do wpłat PLN: Gabriel Kluszczyński 93 1870 1045 2083 1069 5829 0001 UWAGA -OSZUST POSŁUGUJE SIĘ PRZWAŻNIE TYM NR KONTA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadne

Wady

same

Extra informacje

skala oceny a oszustwo nie powinna mieć 1 ,a 0

Agnieszka / 2021-10-01

Oszukuje. Tylko zobaczyc inne strony. Ten sam wpisuje pozytywy zeby na pierwszej stronie nie bylo widac
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

OSZUKANIEC

Wady

OSZUKANIEC

Extra informacje

OSZUKANIEC

Xplode / 2021-09-27

Nie zamawiać od tego śmiecia. Zwrocisz co do grosza psie

Michał / 2021-09-23

Oszust, a pozytywne opinie to wpisał sobie sam. Przestań oszukiwać ludzi ty z***. Sprawa zgłoszona na policję. Nie wpłacać mu pieniędzy z góry!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszust i zjeb

Extra informacje

Oszust i zjeb

Jarek / 2021-09-23

UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSTRZEGAM PRZED DOKONANIEM WPŁATY NA KONTO GABRIEL KLUSZCZYNSKI : 93 1870 1045 2083 1069 5829 0001 93 1870 1045 2083 1069 5829 0001 93 1870 1045 2083 1069 5829 0001 93 1870 1045 2083 1069 5829 0001 93 1870 1045 2083 1069 5829 0001 Typ odpowiada na pytania i wszystko jest w " porządku " do czasu wpłaty pieniędzy na powyższe konto. Później już przestaje się odzywać i nie ma z nim kontaktu. I prawdą jest jak piszą inni ,że dalszy " kontakt" tylko przez inny adres mailowy. Ten KLUSZCZYŃSKI jest OSZUSTEM Wyjaśnij Kluszczyński dlaczego po wpłacie pieniędzy nie wysyłasz towaru za, który otrzymałeś pieniądze i przestajesz się odzywać CWANIAKU.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

OSZUST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wady

DALEJ OSZUKUJE

Extra informacje

UWAGA OSZUST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andrzej / 2021-09-14

Niejaki Kluszczyński to ***ony złodziej ,a do tego kłamliwy przygłup. Dobry kontakt do czasu przelania pieniędzy. Po przelaniu s***syn przestaje się odzywać. Oczywiście ścierwo odzywa się jak napiszę się do niego z innego maila. ZŁODZIEJ-ZŁODZIEJ-ZŁODZIEJ-ZŁODZIEJ-ZŁODZIEJ-ZŁODZIEJ-ZŁODZIEJ-ZŁODZIEJ-ZŁODZIEJ-ZŁODZIEJ-ZŁODZIEJ-ZŁODZIEJ-ZŁODZIEJ-ZŁODZIEJ-ZŁODZIEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

TAKIE,ŻE OSZUST WPISUJE SOBIE TUTAJ POZYWTYWNE OPINIE ( ŚMIEĆ )

Extra informacje

UWAŻAĆ BO TO OSZUST I PO WPŁACIE PIENIĘDZY PRZESTAJE SIĘ ODZYWAĆ

Agnieszka / 2021-09-10

Oszukana! Konto to Gabriel Kluszczyński 93 1870 1045 2083 1069 5829 0001
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Krystian / 2021-09-09

Dziękuje za gratisa :-) Odwdzięczam się pozytywem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dziękuje za gratisa :-) Odwdzięczam się pozytywem

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2021-09-09

TO OSZUSTA!!! Potwierdzam! Konto do wpłat PLN: Gabriel Kluszczyński 93 1870 1045 2083 1069 5829 0001
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mirecki / 2021-09-09

po napisaniu ze pusci pakie jak dostal kase nie odzywa sie juz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Mily dopoki kase dostanie

Wady

Jak kase dostanie milosc sie konczy

Extra informacje

Marcin / 2021-09-04

Witam , potwierdzam złodziejski proceder Kluszczyńskiego. Po wpłacie pieniędzy przestaje się odzywać. Najlepsze ,że ten złodziej po napisaniu z innego maila odpowiada szybko i wszystko ok ,a po czym jak się informuje złodzieja, że niczego nie wysłał, a pieniądze dostał to pisał ,że paki wszyscy dostali i nic nikt nie zgłaszał. Otóż zgłaszane miał pięć razy i a każdym razem cisza jak piszę się ,że oszukał i niczego nie wysłał. A ten kto pisze , że to celowe działanie konkurencji to albo sam Kluszczyński lub ktoś nie ma pojęcia i zapewne sam dokonuje przestępstwa z Art. 286 k.k. Potwierdzam dokonanie oszustwa i wpłaty na konto : 93 1870 1045 2083 1069 5829 0001 Złodziej Kluszczyński zapewne sobie dopisze szybko " pozytywne " komentarze" Kiedyś ZŁODZIEJU I OSZUŚCIE wpadniesz na obecna chwilę zbieramy gdzie się da i ile się da twoich przekrętów. Trzeba jasno było napisać ,że czegoś się nie ma , a po wpłacie sporej sumy milknie i w ogóle się nie odzywa. Gdzie OSZUŚCIE towar opłacony miesiąc temu ? Jakoś OSZUŚCIE na innym mailu szybko sprawnie się kontaktujesz . Będę cały czas zamieszczał tu żeby ludzie widzieli ,że trzeba na OSZUSTA UWAŻAĆ. Może napiszesz celowe działanie konkurencji ? Konkurencja stara się towar dostarczyć ,a jak nie ma to pisze wyraźnie ,że nie mają tego. Ty OSZUŚCIE piszesz ,ze paki wszyscy dostali !!! Może udowodnij przesyłając nr przesyłki. No nie zrobisz tego ZODZIEJU bo nie wysłałeś nic
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Mniej niż zero

Prokurator / 2021-09-01

Uważajcie na tą ku r w e!!! Juz się nim zajmuje ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

ZŁODZIEJ / 2021-08-31

UWAGA OSZUST UWAGA ZŁODZIEJ
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

NIE WYSYŁA NIC.

Extra informacje

Złodziej / 2021-08-31

,,Uwaga wszystkie negatywy pisze jedna i ta sama osoba ze sklepu który rzekomo z nami \"konkuruje\". Ostatnio wpisywał sie jako klient który niby nie dostał zamówienia na 19 tys. a nie potrafił nawet podać danych przelewu itp. Zrób lepsze ceny i popraw sklep to może nie będziesz musiał oczerniać innych, bajkopisarzu,,\r\n\r\nGOŃ SIĘ FRAJERZE. WSZYSCY CO ZOSTALI OSZUAKNI ZGŁASZJACIE SPRAWĘ NA POLICJĘ. CWANIAK MYLSI ZE TO CO WYSTAWIA NIKT SIE NIE ODWAŻY. \r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

OSZUST

Extra informacje

Prokurator / 2021-08-31

Ścignie CIe prokurator za te oszustwa. Jak wyjdziesz z pierdla to moze w końcy zjmiesz się uczciwa pracą przy łopacie frajerze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszust

Extra informacje

Uwaga - Oszust / 2021-08-30

Oszust. Nie wysyła niczego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

złodziej

Extra informacje

Muscell / 2021-08-29

Kolo sa mądrzejsi od Ciebie. Dowiesz się w prokuraturze tym czym się zajmujecie. A Twoja minka i Twojego koleszki będzie bezcenna dla sedziego. Pozdro. :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

złodzieje

Extra informacje

Xavi / 2021-08-29

Gośc mało inteligent sprzedaje nie legalne leki które są ciezko lub wogóle wycofane z oborotu aptecznego / farmaceutycznego za połowe ceny, udajac że ma po 1000 opkowań. Hehe, przepraszam ale Ci co sie nabrali to .... nie pomysleli. Zaraz napisze kolo komntarz koiuj wklej pod moim komentarzem.... Ojj bobas nie umiesz nawet nowych zdań napisać tylko kopiuj wklej, ale jednego musze Ci pogratulowacdobra ,,szata,, graficzna zrobiona. Prokurator też się ucieszy. Pozdro. Frajer.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszuści

Extra informacje

Marek / 2021-08-27

Złodziej, który posługuje się kilkoma nr kont bankowych. Zgodnie z Art. 286 k.k.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

93 1870 1045 2083 1069 5829 0001 Nie wpłacać pieniędzy na pasożyta

Wady

Złodziej

Extra informacje

Wyłudza

Sebek / 2021-08-18

Zlodzieje
Zalety

Wady

Zlodzieje

Extra informacje

Sebastian / 2021-08-18

Wyslalem kase i 0 odzewu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Zlodzieje

Extra informacje

Zlodzieje

Łukasz / 2021-08-13

Ludzie nie dajcie się nabrać. Opinię pozytywne Sam szmaciarz sobie wystawia. Zwykły cwel,nie wysyła żadnych paczek. Ten sklep to oszustwo. Podajcie te informacje wszystkim zainteresowanym zakupami tego rodzaju produktów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

Nie wysyła towaru

Extra informacje

Łukasz / 2021-08-13

Masakra pieniądze wysłałem i zero odzewu, nie odpisują na maile. Czekam 25 godz. Na potwierdzenie i nic, zaczyna Mi to śmierdzieć. Jak się okaże, że strzał to opiszę sklep na wszystkich znanych mi forach, żeby nikt tam nic nie kupował.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Znalazł sobie wroga

Wady

Wróg upaty

Extra informacje

Agata / 2021-08-10

Okradł mnie sprawę zgłosiłam jest już pozew zbiorowy także zachęcam innych trzeba dziada *** raz a dobrze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodziej

Wady

Złodziej

Extra informacje

Oszust

Zdzichu / 2021-08-10

Zwykły złodziej co robi kase na frajerach którzy wierzą w bajeczki te pozytywy to dam sobie pisze bo nawet treść w każdym taka sama a frajerow trzeba zachęcić hehe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Super kradnie

Wady

Oszust

Extra informacje

Wierzysz =kasa znika

Klakier / 2021-08-10

*** która okrada ludzi debile łykają a później płaczą ze pieniążki zniknęły
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Złodziej

Extra informacje

Złodziejska szmata

Alex / 2021-08-10

This fuker stole my cash beware this Dick take your cash And run.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Pussy

Extra informacje

Shit man

Jan / 2021-08-09

Frajer złodziej komentarze pozytywne sam ***ek pisze metoda kopiuj wklej tylko debil tego nie zauważy NIE KUPOWAĆ BO KASA ZNIKNIE
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodziej

Wady

Złodziej

Extra informacje

Złodziejska szmata

Andrzej / 2021-08-06

Prosze uważać ta strona to jest oszustwo !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszustwo

Extra informacje

D Z I W K A / 2021-08-01

Nie zamawiać od tej D z i wki . To zwykły k u tas, *** oszust!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Heniek / 2021-07-30

Po wpłacie już wam nie odpisze ;)
Zalety

Oszust

Wady

Oszust

Extra informacje

Adma / 2021-07-30

Oszust ***ony i tyle
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszust

Wady

Oszust

Extra informacje

Pała !!! / 2021-07-27

Oszust !!! Nie wpłacać kasy!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Asia3 / 2021-07-27

Proszę o kontakt wszystkie oszukane osoby : [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Karol2 / 2021-07-27

Jak najdalej od tego sklepu i
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Karol1 / 2021-07-27

Oszust zero kontaktu po wpłaceniu pieniędzy !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Karol / 2021-07-27

Oszust !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Okradł mnie na 7 tys !

Agnieszka / 2021-07-22

Zamówiłam leki dla swojej rodziny na corono virusa. Zapłaciłam dwa tygodnie temu, wysłałam dziesiątki maili i zero odpowiedzi. Zgłosiłam sprawę na Policję, oni już mają kartotekę w sprawie oszustw z tej strony. Prosze sie nie obawiac i zgłaszać na policje. Szkoda, że nie sprawdziłam opinii przed zakupem :(
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Hańba oszukiwać starszych ludzi na rencie

Wady

Złodziej!!!!!!!!!!!!!!!!

Extra informacje

Okrada ludzi

Marcin / 2021-07-22

Oszust, po przelewie pieniędzy zapomnij o dostawie. Wałek. Gabriel Kluszczyński IBAN: PL 16 1240 3813 1111 0011 0626 3924
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nic nie wysyła

Wady

Złodziej

Extra informacje

Nie przelewaj pieniędzy

Łysol / 2021-07-21

Wszystkie pozytywne komentarze pisze sobie sam. Zwróćcie uwagę że one się ciągle powtarzają. Koleś sprawnie Cię mami sugerując nawet jakieś rady co wskazuje na znanie tematu jednak po wpłacie kontakt się urywa. Wojna z jakimś sklepem również jest wymyślona. Jedyne prawdziwe opinie to te negatywne. Po prostu uważajcie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodziej

Wady

Złodziej

Extra informacje

Złodziej

Oszust !!! / 2021-07-20

Nie kupować od złodzieja ! Znika po wpłacie! Zwykła pała!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mr / 2021-07-19

Totalny złodziej. Po wpłacie cisza i tyle kasy zobaczycie. Z resztą wszystkie pozytywne opinie co kilka dni takie same
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

OSzust / 2021-07-19

Wtopa kasy!!! Nie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Nie polecam / 2021-07-19

Ma ktoś na namiar na tą parowe ?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Oszust !!! / 2021-07-19

Oszukał mnie ! Po wpłacie zero kontaktu !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Złodziej / 2021-07-19

Złodziej!! Uwaga !! Nie wpłacać kasy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Nie polecam / 2021-07-17

Nie wpłacać!! To zwykła pala !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Nie polecam / 2021-07-17

Gość perfidnie oszust, parę k poszło. Mam nadzieję że karma wróci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gnida !!! / 2021-07-17

Nie brać nic od gnojka!! To dzban nie ma towaru! Podrabiał kiedyś materiał a teraz sprzedaje czegoś czego nie ma
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Oszust !!! / 2021-07-17

Nie kupować!!! Oszust !!! Sam sobie pisze pozytwy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Admin / 2021-07-17

Uwaga wszystkie negatywy pisze jedna i ta sama osoba ze sklepu który rzekomo z nami "konkuruje". Ostatnio wpisywał sie jako klient który niby nie dostał zamówienia na 19 tys. a nie potrafił nawet podać danych przelewu itp. Zrób lepsze ceny i popraw sklep to może nie będziesz musiał oczerniać innych, bajkopisarzu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nie kupować!!! / 2021-07-16

Złodziej!!! Nie kupować
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

OSzust / 2021-07-16

Nie kupować nic od tej ***!!!! Złodziej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Admin / 2021-07-15

Ciekawe kiedy niby robiłeś to zamówienie na 19 tys. Podaj nazwisko i wrzuć potwierdzenie przelewu w PDF. Zobaczymy ile w tym prawdy bajkopisarzu. Pozdrawiam konkurencje, którą widać bardzo boli, że klienci przechodzą do nas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Niestety / 2021-07-13

Niestety. 19 tys złotych w plecy. Pieniędzy nikt mi nie zwroci , jego nikt nie złapie. Ale przestrzegam tych którzy jeszcze nie wtopili hajsu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszust

Extra informacje

Nic nie kupować !!!

Cześć to ja , nie rozumiem dlaczego nie dochodzą do was paczki ? Może dlatego że nigdy żadnej nie wysłałem. Hahaha pozdro frajerzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Jestem

Wady

Oszustem

Extra informacje

***m

Przestań / 2021-07-13

Nie zamawiajcie od niego , nic wam nie wyśle
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zjeb

Wady

Oszust

Extra informacje

Karma wraca

Zen / 2021-07-12

Szmata złodziejska
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodziej

Wady

Złodziej

Extra informacje

Złodziejska szmata

Waldi / 2021-07-08

Że gnojkowi nie nudzi się pisanie pozytywnych komentarzy a widać że specjalnie to robi kopiuj wklej tupet ma menda złodziej za..... Już dość usłyszane gdybym wcześniej tu był nie dał bym się i ja zrobić na kasę. Konto zmieniane co jakiś czas (na słupa) i dane fałszywe,net zmienia proxy... Ale niech pamięta kto kradnie zawsze wpadnie kwestia czasu aż *** peknie. Już nie wiara że odzyska się kasę bo CH... Wypłaca i już wydał albo poszły gdzieś dalej. Wylegarnia oszustów tylko na serwisie ogłaszamy24. Brak już nerwow na ZŁODZIEJA! Sklep nie istnieje a proceder ciągnie już od dawna i ciagle nic nie zrobiono
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Namiary / 2021-07-08

Ma ktoś namiary na tą k u rwę...????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bezimienny / 2021-07-08

Uważać na złodziejska *** ! Złapać gnoja i ***! *** cwel i oszust !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Arnold / 2021-07-08

[email protected] złodziej jeżeli ktoś posiada wiedzę o nim proszę o kontakt tutaj załatwimy gnojka ?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodziej

Wady

Złodziej

Extra informacje

Paweł / 2021-07-08

Takie dane podał: Gabriel Kluszczynski 16 1240 3813 1111 0011 0626 3924 nie dajcie się nabrać straciłem tylko kasę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodziej

Wady

Złodziej

Extra informacje

Marcin / 2021-07-08

Może ktoś ma namiary na typa wpłacone pieniądze i cisza! Oszust!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodziej

Wady

Złodziej

Extra informacje

Aro28 / 2021-07-08

Wpłaciłem pieniądze 620 zł i nie ma przesyłki i pieniędzy cisza! Nie kupować
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszuści

Extra informacje

Jan / 2021-07-08

Złodziejska szmata te pozytywne komentarze to musi sam sobie pisać żeby frajerow nałapać bo towaru żadnego nie ma kase wyślesz i już.go nie interesujesz koniecznie trzeba dopasc gnoja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodziej

Wady

Oszust

Extra informacje

Złodziejska szmata

Dario / 2021-07-02

Jaki *** asortyment??jakie konkurencyjne ceny??jakie wysyłki za granicę ?to zwykła złodziejska ciota co nie ma nic tylko *** frajerow którzy łykają te bajki.....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Frajer

Wady

Złodziej

Extra informacje

Złodziejska szmata

Czarek / 2021-07-02

*** wal o złodziej sprawa juz zgloszona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodziej

Wady

Złodziej

Extra informacje

Oszust

Waldi / 2021-07-01

Złodziej i wał! Nie ma sklepu, wysyłek tylko okrada ludzi!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Zlodziej

Extra informacje

Krzychu / 2021-07-01

No głupi h... piszę sam sobie pozytywy! Wypier...zlodzieju sam się osmieszasz i kopiesz sobie dół! Komentarze ciągle te same! Zmienia tylko imiona!(kopiuj/wklej)nie ma wysyłek nie ma odzewu po wpłacie kasy!konto na słupa! Ile tak gnoju będziesz wyludzal?aż Ci d... peknie?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Piotr / 2021-07-01

uwaga wszystkie negatywy pisze gość od www.sterydy-anaboliczne.com to zwykły wał co widać na pierwszy rzut oka... komentarze pisze sobie sam i nie posiada nawet realnych zdjęć produktów, tylko pościągane z neta. Zapytajcie go o real zdjęcia hurtu to zobaczycie co odpowie. Ponadto jest takim debilem że chodzi po stronach i oczernia uczciwych sprzedawców w tym mnie (obsmarował mnie na kilkanaście stron)... co oczywiście działa tylko na jego niekorzyść. Mam nadzieje, że nikt nie jest takim frajerem i nie zamawia z takiej strony która na pierwszy rzut oka wygląda na wał zrobiony przez gimnazjaliste!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

zdzich / 2021-06-30

UWAGA!!!złodziej i oszust,po wpłacie zero odezwu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Krzychu / 2021-06-29

Przestań głupi wale sam sobie pisać pozytywy! Wiadomo już ze jestes złodziejem i nie nasz żadnego sklepu! I nie pier.... Ze stroną sterydy-anabolityczne ci pisze negatywy bo ja nic z nimi nie mam wspólnego a mowie prawdę. *** ci pęknie zlodzieju!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Złodziej, kłamca, wał

Extra informacje

Krzychu / 2021-06-25

Złodziej! Już niedługo ci się oberwie i wkoncu ty się wtopisz oszuscie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszust, złodziej, wał

Extra informacje

Siwa / 2021-06-22

Oszustwo!!! po wpłacie kasy i obietnicy wysłania paczki na jutro Cisza.. nie odpowie juz. Więc zostaniemy okradzeni! Dziękuję stronie sterydy-anabolityczne za rozjasnienie sprawy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Mateusz / 2021-06-16

Z czystym sumieniem moge polecić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Z czystym sumieniem moge polecić.

Wady

Extra informacje

Admin / 2021-06-16

UWAGA wszystkie negatywne komentarze pisze dosłownie jedna osoba z konkurencji którą boli że jego klienci przeszli do nas. Jak to sie mówi miarą każdego sukcesu jest posiadana odpowiednia liczba hejterów. Pozdrawiamy szanowną konkurencje i polecamy obniżenie cen i lepszą ogranizacje wysyłek, to może klienci nie będą od was uciekać :)
Zalety

UWAGA wszystkie negatywne komentarze pisze dosłownie jedna osoba z konkurencji którą boli że jego klienci przeszli do nas. Jak to sie mówi miarą każdego sukcesu jest posiadana odpowiednia liczba hejterów. Pozdrawiamy szanowną konkurencje i polecamy obniżenie cen i lepszą ogranizacje wysyłek, to może klienci nie będą od was uciekać :)

Wady

Extra informacje

Damian / 2021-06-16

To złodziej kasa przelana i od miesiąca zero dostawy juz nawet nie odpisuje i nie ściemnia w żywe oczy oszust i złodziej UWAGA !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszust beż zahamowan.

Extra informacje

Oszust

Bartek / 2021-06-16

nie dostałem zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iga / 2021-06-15

Mi ukradł 13 tys sprawę zgłosiłam trzeba tępić takie mendy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodziej

Wady

Złodziej

Extra informacje

Oszust

Krzysztof / 2021-06-12

Wałek nie dostałem towaru

Karol / 2021-06-11

Wystarczy złożyć zawiadomienie na policji i kopię korespondencji wraz z potwierdzeniem przelewu. Całość trwa 10min. Policja z chęcią zajmuje się takimi sprawami, a jest cała masa narzędzi aby takiego oszusta zlokalizować. Sama strona wygląda na tyle amatorsko, że przeciętny śledczy z grupy zajmującej się przestępstwami w sieci to ogarnie. Kwestia czasu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszust

Extra informacje

Karol / 2021-06-11

Dałem się nabrać na ten wałek, zawsze jakoś weryfikuje takie rzeczy, a tu przez pośpiech szybko utopiłem 200zł. Oszust to rzekomy Gabriel Kluszczyński, strona sterydy-sklep.org Będę w przyszłym tygodniu składał zawiadomienie na policję. 200zł to nie dużo, ale podejrzewam że poszkodowanych są dziesiątki, a to już robi się nie mała kwota i policja może być zainteresowana wyjaśnieniem sprawy. Mail do mnie: [email protected] , Jeżeli ktoś zgłaszał to proszę dać info na jakiej komendzie i ew. sygn sprawy. Jeżeli nie zgłaszałeś a zostałeś oszukany - podam dane komendy gdzie sam to zgłoszę. Ważne żeby zgłosiło się więcej osób. Zakup sterydów czy środków farmaceutycznych na własny użytek nie jest nielegalny i nie podlega żadnej karze - nie ma co się obawiać że samemu zrobi ktoś sobie problem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszustwo

Extra informacje

Karol / 2021-06-11

Dałem się nabrać na ten wałek, zawsze jakoś weryfikuje takie rzeczy, a tu przez pośpiech szybko utopiłem 200zł. Oszust to rzekomy Gabriel Kluszczyński, strona sterydy-sklep.org Będę w przyszłym tygodniu składał zawiadomienie na policję. 200zł to nie dużo, ale podejrzewam że poszkodowanych są dziesiątki, a to już robi się nie mała kwota i policja może być zainteresowana wyjaśnieniem sprawy. Mail do mnie: [email protected] , Jeżeli ktoś zgłaszał to proszę dać info na jakiej komendzie i ew. sygn sprawy. Jeżeli nie zgłaszałeś a zostałeś oszukany - podam dane komendy gdzie sam to zgłoszę. Ważne żeby zgłosiło się więcej osób. Zakup sterydów czy środków farmaceutycznych na własny użytek nie jest nielegalny i nie podlega żadnej karze - nie ma co się obawiać że samemu zrobi ktoś sobie problem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszust

Extra informacje

Haha / 2021-06-05

kupiesterydy.com w roli detektywa haha, powodzenia panie, nazywam sie Gabriel Kluszczyński
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wiktor / 2021-06-04

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko ok

Wady

Extra informacje

Dawid / 2021-06-03

Uwaga ! OSZUST !!! To jest ten sam koleś www.kupiesterydy.com ! Słynny wałkarz który oszukał tysiące osób ! Bądźcie czujni ! Straciłem marne 50 zł za clomid ! Szuka go Interpol i CBŚP
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

UWAGA ! Wyjebkowicz

Extra informacje

Admin / 2021-06-03

uwaga wszystkie negatywy pisze gość od www.sterydy-anaboliczne.com to zwykły wał co widać na pierwszy rzut oka... komentarze pisze sobie sam i nie posiada nawet realnych zdjęć produktów, tylko pościągane z neta. Zapytajcie go o real zdjęcia hurtu to zobaczycie co odpowie. Ponadto jest takim debilem że chodzi po stronach i oczernia uczciwych sprzedawców w tym mnie (obsmarował mnie na kilkanaście stron)... co oczywiście działa tylko na jego niekorzyść. Mam nadzieje, że nikt nie jest takim frajerem i nie zamawia z takiej strony która na pierwszy rzut oka wygląda na wał zrobiony przez gimnazjaliste!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2021-06-03

Uwaga ! OSZUST !!! To jest ten sam koleś www.kupiesterydy.com ! Słynny wałkarz który oszukał tysiące osób ! Bądźcie czujni ! Straciłem marne 50 zł za clomid ! Szuka go Interpol i CBŚP
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

UWAGA ! Wyjebkowicz

Extra informacje

Tomek / 2021-06-03

Super że w końcu w ofercie jest Malay
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleks / 2021-06-03

Złodziej i dzi.wka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ryszard / 2021-06-03

UWAGA WY.JE.BKOWICZ!!! OSZUKAŁ TYSIĄCE OSÓB, ŚCIGA GO PÓŁ POLSKI, A TERAZ JUŻ POLICJA MIĘDZYNARODOWA!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Paweł / 2021-06-03

ja 2 i pol kola stracilkem jak mozna hu ja znalesc ??
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszust

Extra informacje

Poszkodowany / 2021-06-02

Oszust!!! Kasuje pieniadze nie wysyla towaru. Wielu oszukal.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszust!

Extra informacje

Steryd / 2021-06-02

Brak kontaktu z wlascicielem sklepu po wyslaniu pieniedzy. Uwaga Oszust!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gabriel / 2021-06-02

Oszust!!! Pobiera pieniadze nie wysyla towaru! Sklep pewnie nie istnieje!!! Jest wielu oszukanych!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

same wady

Extra informacje

JA / 2021-06-02

UWAGA OSZUST!!! Kasduje ludzi i nie wysyla towaru!!!! Czas zglosic to na policje i do Rzecznika Praw Konsumenta.
Zalety

brak

Wady

same wady

Extra informacje

wiecznosc gdyz wlasciciel nie odpowiada a zamowienie nie doszlo

Klaudia / 2021-06-02

Oszusci!! Brak kontaktu z wlascicielem w sprawie zamowienia. Zamowienie nie doszlo, pewnie nawet nie zostalo wyslane.
Zalety

BRAK

Wady

SAME WADY

Extra informacje

Nie dostalam zamowienia a wlasciciel nie odpowiada

KBJ / 2021-06-02

Oszusci! Wlasciciel po otrzymaniu zaplaty sie nie kontaktuje. Towar nie dostarczony. Brak odpowiedzi na moje maile. Z wlascicielem - Gabrielem Kluszczyński nie ma zadnego kontaktu. Zamierzam to zglosic to do Rzecznika Praw Konsumenta oraz na Policje. Prawdopodobnie sklep ten wogule nie istnieje i jest to zwyczjny scam.
Zalety

brak

Wady

same wady

Extra informacje

wiecznosc gdyz wlasciciel nie odpowiada a zamowienie nie doszlo

Wał / 2021-06-02

Wał, wy*** mnie na 25 tys w hurcie, ***
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

UWAGA ! Wyjebkowicz

Extra informacje

Piotr / 2021-06-01

Zapraszam poszkodowanych do normalnego uczciwego sklepu, na www.sterydy-anaboliczne.com. Mail kontaktowy: [email protected] Na mojej stronie się nie zawiedziesz, a ceny zawsze są do dogadania. A ten gamon co sie sam nazywa pedalem powiela te same opinie, czytajcie kilka stron wstecz, bede Ci tu pedale codziennie odwiedzał i informował ludzi przed tobą wyjebkowiczu, gdyż sam krytykujesz inne strony, a sam powielasz opinie, jak wojna to wojna hehe, :))) Wez się za normalną robotę a nie tniesz w ***a ludzi. I tak codziennie bede Cie tu odwiedzał. Tak sie sklada ze jestem z nimi w kontakcie, z euro i masa i piszą ze jestes pedalska rura, mowie chciałeś wolny to masz :) tobie sie strony nie po***y ? Przeciez ja nie mam na stronie fotek towaru hahaha co za baran. A i jeszcze jedno... zgłaszają sie od Ciebie panie „uczciwy” osoby poszkodowwne, i zakładają temat na innym forum z możliwością dodawania zrzutów ekranu, dowodów wpłat itp, i wiadomości jak po wpłacie już nie odpowiadasz na maile.\r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

UWAGA ! Wyjebkowicz

Extra informacje

Robert / 2021-06-01

szeroki asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szeroki asortyment

Wady

Extra informacje

Borys / 2021-06-01

hehehe śmiać mi sie z baranów którzy myslą że kogokolwiek namierzą. Typ kupił sobie konto na slupa, wszystkie telefony ma lewe, numery IP prze*** przez jakieś proxy a barany wydadzą 10 razy tyle kasy co stracili i myślą że coś zrobią hehehe. Ten kraj jest stworzony do strzyżenia baranów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2021-05-31

Złodziejska *** każdy poszkodowany zapraszam na [email protected] namierzamy ***a.Jest nagroda 10 tys za jego dane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodziej

Wady

Oszust beż zahamowan.

Extra informacje

Nie ma czasu wyślesz kase i już go nie ma.

sterydy sklep / 2021-05-29

Miło widzieć jak konkurencja pisze negatywy... chociaż w sumie jak nazwać konkurencją kogoś kto nie ma na stanie żadnego towaru? uwaga na oszusta ze strony www.sterydy-anaboliczne.com który pisze wszystkim uczciwym negatywy a sam jest jedynym oszustem. Prawdopodobnie to osobnik psychicznie chory.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2021-05-28

te wszystkie 5 to ten leb wystawia sobie sam. Zobaczysz lobuzie co Ci zrobie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszust

Extra informacje

Paweł / 2021-05-28

ten wal ze sterydy org to prze kur wa je ba na nie dajcie sie Qrwie przewalic! smieciu zobaczysz jak Cie zlapie to wyrwe ci ten haj z mordy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszust

Extra informacje

Hehe / 2021-05-27

Zapraszam poszkodowanych do normalnego uczciwego sklepu, na www.sterydy-anaboliczne.com. Mail kontaktowy: [email protected] Na mojej stronie się nie zawiedziesz, a ceny zawsze są do dogadania. A ten gamon co sie sam nazywa pedalem powiela te same opinie, czytajcie kilka stron wstecz, bede Ci tu pedale codziennie odwiedzał i informował ludzi przed tobą wyjebkowiczu, gdyż sam krytykujesz inne strony, a sam powielasz opinie, jak wojna to wojna hehe, :))) Wez się za normalną robotę a nie tniesz w ***a ludzi. I tak codziennie bede Cie tu odwiedzał. Tak sie sklada ze jestem z nimi w kontakcie, z euro i masa i piszą ze jestes pedalska rura, mowie chciałeś wolny to masz :) tobie sie strony nie po***y ? Przeciez ja nie mam na stronie fotek towaru hahaha co za baran.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Matka dziwka

Wady

Extra informacje

Eryk / 2021-05-26

akurat chłopaki z euro-sterydy i wielkamasa wiedzą że to ty piszesz wszystkim te komentarze idioto i podpisujesz sie jako kto inny :) debil który sam nie ma towaru, na stronie fotki pościągane z google, a lata i wszystkich oczernia to www.sterydy-anaboliczne.com wystarczy napisać do chłopaków z euro-sterydy i wielkamasa a dowiecie sie wszystkiego kto pisze te komenty :) pychicznie chory pietnastolatek założył strone i próbuje dymać ludzi na siano :) niedługo ktoś cie dopadnie to ci doopa pęknie chłopaczku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Haha / 2021-05-26

www.sterydy-sklep.org - przeciez kazdy wie ze to zwykły śmieć i wał i pisze negatywy na każdej stronie, takze na euro-sterydy oraz wielkamasa.pl. Pedale, kazdy juz wie ze dawno jestes spalony, a ta twoja strona to robiona chyba była w paincie hahaha kondonie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Pedał, cwel, frajer, matka dziwka

Wady

Extra informacje

Adam / 2021-05-25

potwierdzam sterydy-anaboliczne.com to oszust... oczernia sprzedawce ze sterydy-sklep... ja nie raz zamawiałem od sterydy-sklep i wszystko zawsze było ok. Wystarczy spojrzeć i widać na 1 rzut oka która strona jest legit a która to wyje.bka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Filip / 2021-05-25

potwierdzam strona www.sterydy-anaboliczne.com to wał jak chooy. Gostek lata i oczernia uczciwych sprzedawców. Zapytajcie go o zdjęcia większej ilości towaru - zobaczycie co odpowie. Wpiszcie sobie tutaj jego strone w wyszukiwarce i poczytajcie komentarze... gośc nic nie robi tylko *** ludzi na kase, lata i oczernia uczciwych sprzedawców, a sam nie ma nawet realnych zdjęć produktów, tylko pościągne z neta. Brak słów na c.w.e.l.a
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olek / 2021-05-25

potwierdzam strona www.sterydy-anaboliczne.com to wał jak ***. Gostek lata i oczernia uczciwych sprzedawców. Zapytajcie go o zdjęcia większej ilości towaru - zobaczycie co odpowie, żenada haha
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Borys / 2021-05-25

uwaga www.sterydy-anaboliczne.com. Mail [email protected] to zwykły oszust, na stronie ma zdjęcia pościągane z internetu i oczernia uczciwych sprzedawców, bo sam nie może nic sprzedać ani nawet pokazać realnych zdjęć produktów. Uważajcie na tego ***a
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dawid / 2021-05-25

Zapraszam poszkodowanych do normalnego uczciwego sklepu, na www.sterydy-anaboliczne.com. Mail kontaktowy: [email protected] Na mojej stronie się nie zawiedziesz, a ceny zawsze są do dogadania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Czarek / 2021-05-23

uwaga www.sterydy-anaboliczne.com. Mail [email protected] to zwykły oszust, na stronie ma zdjęcia pościągane z internetu i oczernia uczciwych sprzedawców, bo sam nie może nic sprzedać ani nawet pokazać realnych zdjęć produktów. Uważajcie na tego ***a
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2021-05-23

Zapraszam poszkodowanych do normalnego uczciwego sklepu, na www.sterydy-anaboliczne.com. Mail kontaktowy: [email protected] Na mojej stronie się nie zawiedziesz, a ceny zawsze są do dogadania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Uczciwość, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Miłosz / 2021-05-23

Jak dla mnie 5/5, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ghf / 2021-05-23

1/1
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Pawel / 2021-05-23

i tak cie znajde lobuzie zobaczymy jak bd cwierkal z hu jem w buzi. OSZUST
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszust

Extra informacje

JKP / 2021-05-23

zwykly oszust klamie zwodzi jak to 2u licowa ladacznica
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie odpisuje jak hajs zainkasuje

Wady

oszust

Extra informacje

UWAGA PRZEWALA

Adrian / 2021-05-23

nie dajcie sie temu dzbanowi przewala opinie sam sb wystawia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ciagnie

Wady

oszust

Extra informacje

CWEL

Igor / 2021-05-22

Wolno odpisuje ale ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wolno odpisuje ale ok

Wady

Extra informacje

zwaszka na ***a / 2021-05-22

oszukuje jak ***ka pod monopolowym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszust

Extra informacje

CWEL

koks / 2021-05-21

oszust buduje zaufanie i przewala na wieksza kase nie dajcie sie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

oszust

Extra informacje

Adrian / 2021-05-21

oszust uwazajcie klamie nie odpisuje po inkasacji pieniedzy nie dajcie sie nabrac lobuzowi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ciagnie

Wady

piszczy

Extra informacje

druta ssie

Paweł / 2021-05-21

szust wyslal mete ktora nie dziala szarpnol 2500 kola i hu j nie odpisuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ciagnie

Wady

piszczy

Extra informacje

druta ssie

Euro-sterydy.pl / 2021-05-20

Uwaga sterydy-sklep.org to oszust! Wysyła podrobione koksy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszust

Extra informacje

zeby Ci wyzdychala cala rodzina / 2021-05-20

sz ma to oddaj siano
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

oszust

Extra informacje

Adrian / 2021-05-20

naciaga ludzi nie wysyla za pobraniem klamie i przewala oszuscik
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszust

Extra informacje

Pawel / 2021-05-20

oszust *** nie dajcie sie! a tobie powiem ruro ze pieniadze i tak oddasz i *** ci peknie zobaczysz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ciagnie

Wady

piszczy

Extra informacje

druta ssie

Borys / 2021-05-20

jakość towaru 5/5
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość towaru

Wady

Extra informacje

Kloc / 2021-05-20

Oszuści omijać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Paweł / 2021-05-20

szukam cie pedale uwierz ze cie znajde przewaliles nie tego co trzeba lobuzie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ciagnie

Wady

oszust

Extra informacje

druta

kowal / 2021-05-20

Po przelaniu pieniędzy nie wysyła towaru i przestaje odpowiadać na maile. Uwaga!!! To zwykły oszust.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszust

Extra informacje

Am / 2021-05-19

hu j oszust zeby zdechla qrwie matka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ciagnie

Wady

piszczy

Extra informacje

pawel / 2021-05-19

te 5 to on sam se daje kondon przewala zwaszka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszust

Extra informacje

Pawel / 2021-05-19

oszust. nie odpisuje jak hajs dostanie bd dojechany smieciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszust

Extra informacje

Aleks / 2021-05-19

bardzo dobry, nie przycina na cenach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko i sprawnie

Wady

brak

Extra informacje

Filip / 2021-05-19

towar legit, jeden z niewielu sklepów gdzie nie sprzedają podróbek
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

legit

Wady

Extra informacje

Czarek / 2021-05-19

cenowo najlepiej wychodzi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny

Wady

Extra informacje

Hubert / 2021-05-19

Oszust, zrobicie przelew i już ani kontaktu, ani towaru ,ani swoich pieniędzy nie zobaczycie. Opinie pozytywne to też oszustwo, sam sobie wystawia. Ten sklep to fikcja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszust

Wady

Oszust

Extra informacje

Oszust

Pawel / 2021-05-19

Nie odpuszczę ci oddaj te 2500 puki możesz jeszcze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszust

Extra informacje

Pawel / 2021-05-19

Oszust nie wysyła za pobraniem robi sobie grunt i przewala na większą kasę sam wystawia opinie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszust

Extra informacje

Irek / 2021-05-19

Wszystko jak najbardziej ok, towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość towaru

Wady

Extra informacje

Maciek / 2021-05-19

legit sklepik
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

legit

Wady

Extra informacje

Miłosz / 2021-05-19

Bardzo szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

legit

Wady

Extra informacje

Pawel / 2021-05-19

Wysłałem hajs i nie odpisuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszust

Extra informacje

Zakupy [email protected] opinie