Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Sizeer
  • /
  • 1

Opinie o Sizeer

sklep.sizeer.com

Kraków

Zakupy Sizeer opinie
Asortyment
2.22
Dostawa
2.02
Łatwość zamawiania
2.42
Obsługa i reklamacje
1.42
Poziom cen
1.89

Średnia ocen

1.99

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

77

dodanych opinii

 

On / 2022-10-15

Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie, buty,które zakupiłem w tym sklepie za ponad 300 zł po 3 miesiącach użytkowania popękały i rozkleiły się.Złożyłem reklamację którą mi odrzucono, złożyłem odwołanie od reklamacji,które również odrzucono ponadto opinia nie jest wystawiana przez rzeczoznawcę tylko przez przeszkolonego pracownika.Tragedia!!!Omijajcie ten sklep z daleka.
Zalety

Wady

Extra informacje

3

Beata / 2022-09-28

Nie polecam sklepu, buty , które kosztowały ponad 500 zł, po kilku miesiącach użytkowania, starła się skóra, pęknięty zapiętek, reklamacja rozpatrzona negatywnie, powód źle dobrany rozmiar i niewłaściwe konserwowanie. Sprzedawca polecił mi, żeby lepiej od razu iść do rzecznika praw konsumenta. Nigdy już tam nie kupię butów.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gregory / 2022-09-08

Buty zakupione w marcu w maju rozleciały się podeszwy i boki. Reklamacja już trzecia. Oczywiście odrzucona. Brak słów jak traktowani są klienci. Ostrzegam Wszystkich przed tym sklepem. Sprawa penie trafi do sądu ale póki co butów brak.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak jakichkolwiek dobrych intencji

Wady

Pani w sklepie miła ale mówi , że nic nie może bo to firma podjęła decyzję o reklamacji.

Extra informacje

2.5 miesiąca żenada

Al / 2022-08-23

Tragedia , nie polecam sklepu. Buty adidas użytkowane 6 miesięcy. Odeszły spody. Odpowiedź sklepu" niewłaściwe użytkowanie, buty narażone na działanie wody" Buty przekazałem do rzeczoznawcy. Według opinii rzeczoznawcy do produkcji obuwia został użyty niewłaściwy klej. Odpowiedzi od Sizeer - proszę wystąpić na drogę sądową .
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

brak

Wady

chore ceny, słaba jakość

Extra informacje

6 miesięcy

Ola / 2022-07-22

Sklep tragedia buty nike zakupione za 500 zł rozleciały się po 6 miesiącach użytkowania. Reklamacja rozpatrzona negatywnie , uzasadnienie : buty użytkowane w wilgoci. Żenada - odradzam zakup w tym sklepie.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

tragedia

Extra informacje

Daro / 2022-07-15

Najgorszy sklep w jakim kiedykolwiek kupowalem. Buty za 450 zl rozkleiły się po kilku miesiącach i oczywiście reklamacja nie uznana. Standardowo buty zle użytkowane Wszystkim wklejają ta sama opinie Sklep nastawiony jest ma jak największą sprzedaż, ale o zwrotach możecie zapomnieć Omijajcie ten sklep szerokim łukiem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

Dej / 2022-07-07

Dramat, buty zżółkły po kilku miesiącach użytkowania, rozkleiły się podeszwy, reklamacja odrzucana, rzecznik nic niw pomógł, zobaczymy jak sąd cywilny rozstrzygnie sprawę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zbyt dużo by o tym pisać

Extra informacje

Obsługa w sklepach jak z gorszego sortu ludzi

Ola / 2022-06-12

Ale wy jesteście tutaj wszyscy świadomi ze sizeer jest tylko łatwo mówiąc „pośrednikiem”? Oni nie produkują własnych butów wiec zażalenia ze wam się coś rozkleja albo niby BAZAROWE to bezpośrednio do producenta a nie tu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Dużo butów, ceny jak wszędzie

Wady

Często brak rozmiaru 38

Extra informacje

Tomasz / 2022-06-05

Tragedia. Buty zapłacone. Zero kontaktu przez 6 dni. Po 6 dniach wysłałem @ - dostałem zwrotkę że niby weryfikują mają problemy z przypisaniem do magazynu, problemy systemowe postarają się ale może im nie wyjść. Kolejny @ informacja że tego rozmiaru nie maja i że mogę zrezygnować. Wystawiają towar którego nie mają na stanie. Ostatni raz. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Tytus Wałęsa / 2022-06-04

Buty jakosciowo nie różnią się niczym od podróbek z OLX...tyle że na platformie OLX kosztują 130 pln z dostawą a tutaj na sizeer 600.Po paru tygodniach buty przetarte,poduszki Air bez powietrza...reklamacja nie uznana oczywiście z winy złego doboru długości obuwia ha ha ,mam 45 lat i od ok 27 lat mam ten sam rozmiar .ODRADZAM ZAKUPY NA SIZEER !!! Chyba że nie szkoda wam przepłacać za buty jakości bazarowej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

NIE POLECAM !

Wady

NIE POLECAM!

Extra informacje

Jakub / 2022-05-26

Jestem zbulwersowany zachowaniem firmy, a m.in. sposobem wykorzystywania bonów / kart podarunkowych. Poprzez stronę "Mybenefits" firma sizeer oferowała bon o wartości 200 zł na wybrane produkty. Po jego zakupieniu wybrałem do koszyka poprzez ich oficjalną stronę buty o wartości 199,99 zł. Przy realizacji płatności wyskoczył błąd z komunikatem, że wartość bonu nie może być wyższa niż cena produktów w koszyku, przez co należy dobrać następne produkty (jeśli chce się wykorzystać bon). Różnica wynosiła 1 grosz, a ja nie mogłem zrealizować płatności (to nie żart). Po rozmowie z konsultantem i zapytaniem go dlaczego oferują bony o wartości 200 zł i stosują takie zasady przy jednoczesnej ofercie większości produktów za 199,99 usłyszałem "taka jest polityka firmy". Aby w ogóle wykorzystać bon, zmuszony byłem do kupienia ich najtańszego produktu kosztującego ok. 30 zł. Dopiero wtedy bon dało się wykorzystać. Wstyd.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Marketing

Extra informacje

Bolo Yang / 2022-05-18

Zakupione buty Nike 2090 po dwóch miesiącach nie nadają się do użytkowania -poduszka bez powietrza,materiał wewnętrzny przetarty prawie na wylot...Reklamacja nie uznana jak zwykle wina "koślawego"klienta...mam 11 par Air maxów i reszta daje radę.Swoją stroną opis odrzucenia reklamacji świadczy ,że rzeczoznawca pracujący dla firmy jest totalnym debilem. Jak najdalej od tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

2 mc

Emil / 2022-05-17

Buty słabej jakosci cena 600pln -nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Joanna / 2022-05-07

Nike Air Max za 600 zł, nałożone na nogę max 20 razy, przetarły się zapiętki, reklamacja odrzucona, wina zrzucona na urzytkownika, ze niedobrany rozmiar i buty nie były sznurowane odpowiednio, szok bo to trzecia para Air Max w moim życiu a tylko w tych od Sizeer tak szybo powstały uszkodzenia. Bardzo kiepska jakość obuwia, zawód sklepem po całości a podejście do klienta delikatnie mówiąc lekceważące. \r\nOdradzam kupno czegokolwiek w tym sklepie bo nie biorą odpowiedzialności za sprzedawane produkty.
Zalety

Wady

Kiepskiej jakości towar

Extra informacje

3 miesiace

Sizzer szlapa / 2022-04-29

Tragedia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Brak

Wady

Same minusy

Extra informacje

Livxia / 2022-04-29

Kupuje w wielu miejscach buty i ale to w jaki sposób traktują klienta w sizzer to jakiś żart. Kupiłam buty w marcu rozkleiły się podeszwy po 2 razach użytkowania, zaniosłam do reklamacji, reklamacje odrzucono z powodów ze buty rozkleiły się przez złe użytkowanie. Może ktoś chętny jest ze sklepu sizzer o nauczenie mnie poprawnego użytkowania aby podeszwy po 2 razach się nie odkleiły?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Livxia / 2022-04-29

Kupuje w wielu miejscach buty i ale to w jaki sposób traktują klienta w sizzer to jakiś żart. Kupiłam buty w marcu rozkleiły się podeszwy po 2 razach użytkowania, zaniosłam do reklamacji, reklamacje odrzucono z powodów ze buty rozkleiły się przez złe użytkowanie. Może ktoś chętny jest ze sklepu sizzer o nauczenie mnie poprawnego użytkowania aby podeszwy po 2 razach się nie odkleiły?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Opti / 2022-04-19

Bardzo nie polecam sieci Sizeer. Odrzucana jest każda reklamacja, racjonalne argumenty nie są brane pod uwagę. Buty za 500 zł do wyrzucenia do kosza po krótkim okresie użytkowania. Firma umywa ręce, twierdząc że wina użytkowania. Szkoda pieniędzy i nerwów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Joanna / 2022-04-11

Odesłane za małe buty po jednym dniu od otrzymania, informacja zwrotna buty noszą ślady użytkowania i mają zmechacone zapiętki, po 1 przymiarce butów. \r\nObsługa reklamacji poniżej krytyki. Absolutnie nie polecam kupować czegokolwiek przez Internet w tym sklepie.

Krecik / 2022-03-30

Chciałem zwrócić buty odrzucili bo podeszwa brudna. Buty mierzone przy Aucie na parkingu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Angelika / 2022-03-22

Nie polecam. Zareklamowałam Vansy ponieważ pod wpływem działania wody barwnik spływał z butów. Reklamacja odrzucona. Buty do wywalenia.
Obsługa i reklamacje
1.00

Marek / 2022-03-17

Buty Nike Air Max 90 kupione w lutym 2021. Po roku złożyłem reklamację na trzy wady, w lewym bucie rozkleja się podeszwa a w prawym pęka skura i zepsuł się system Air co powoduje duży dyskomfort w użytkowaniu, tak naprawdę nie nadają się do chodzenia. Reklamacja oczywiście odrzucona z powodu używania złych detergentów do konserwacji i że buty były prane. Ręce opadają jak się czyta w opinii te bzdury. A największą parodią było jak gość w sklepie (Wola Park Górczewska w Wa-wie) obwąchiwał moje buty i powiedział że po zapachu czuć że były prane. Po tej akcji poprostu wyszedłem. Przestrzegam wszystkich i omijajcie z daleka ten sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2022-03-10

Tragedia!!! Buty używane były przez 3 miesiące. Po 3 miesiącach się rozkleiły i wytarły zapiętki, odesłałam na reklamacje i nie została ona uznana, ponieważ buty były źle użytkowane. Będę walczyć dalej; nie polecam,będę odradzać każdemu.
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Jola. L / 2022-03-07

Odrzucona reklamacja buty przetarly sie w srodku buty air jordan 1 low za 374.99zl zostaly zakupione 15.06.2021 i nie byly one noszone codziennie polecam omijac ten sklep dużym łukiem
Obsługa i reklamacje
1.00

Agnieszka / 2022-03-03

Buty kupiłam w sklepie Sizeer w felicity w Lublinie , po 3 miesiącach noszenia popękały po bokach i Pani mi pisze głupoty o tym, ze były źle użytkowane, bzdura kupiłam 12 letniej córce bo bardzo chciała dbała o nie tym bardziej jest mi szkoda dziecka bo czuje się oszukane i nie rozumie . Jestem całkowicie na nie , nie dbają o klienta i nie maja za grosz szacunku dla swoich klientów
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Agnieszka / 2022-03-03

Buty kupiłam w sklepie Sizeer w felicity w Lublinie , po 3 miesiącach noszenia popękały po bokach i Pani mi pisze głupoty o tym, ze były źle użytkowane, bzdura kupiłam 12 letniej córce bo bardzo chciała dbała o nie tym bardziej jest mi szkoda dziecka bo czuje się oszukane i nie rozumie . Jestem całkowicie na nie , nie dbają o klienta i nie maja za grosz szacunku dla swoich klientów
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Maria / 2022-02-25

Trzymajcie się z daleka od tego sklepu .Syn kupił w styczniu 2021r.buty za 350zl.reklamacja dwa lata.Buty po 7miesiacach się rozwaliły i niestety zostały odesłane bo rzekomo bardzo zniszczone i nie stwierdzają wad materiałowo-produkcjyjnych.Pytam czemu służy reklamacja.Przecież w butach się chodzi również po deszczu a nie trzyma się ich na wystawie.Coś jest nie tak jak buty się rozlatują po kilku miesiącach.Mamy prawo odwołania się do sądu.Ostrzegam przed zakupem w tym sklepie ponieważ reklamacja jest fikcją.Nie omieszkam opisać tej sytuacji do Federacji Konsumenta .
Kilka razy oddawałam buty na reklamację, za każdym razem odrzucona. Może nie każdy wie, ale reklamacje rozpatrywane są przez kierownika sklepu, dlatego za każdym razem na opinii widnieje jedna z gotowych formułek, w moim przypadku było to chodzenie z rozwiązanymi sznurowkami lub zdejmowanie związanych butów. Nie polecam, są wady, które spokojnie można byłoby naprawić i nie tracić klientów, których jak widać po opiniach jest już i tak coraz mniej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2022-02-01

Czekając na buty ( swoją drogą w naprawdę dobrej cenie ) wpadlam na pomysł aby jednak poczytać opinie. Nie ukrywam siedziałam jak na jajku przez multum negatywnych komentarzy i niepotrzebnie ! Pojęcia nie mam skąd te negatywy, wszędzie na portalach z opiniami pojawiają się podobne, przez co można sadzic że to poprostu wredna konkurencja. Buty przyszły w stanie idealnym, nowe pachnące, wysyłka szybko, nie zauważyłam żadnych wad ale to się pewnie okaże po kilku miesiącach. Zdecydowanie POLECAM ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wysyłka, cena

Wady

Brak

Extra informacje

Ania / 2022-01-28

Buty Nike Blazer Mid 77 Skóra nad gumą przy podeszwie pękł, tj.wygladal jakby był przecięty..Buty użytkowane 3 miesiące, dodam w bdb.stanie.Reklamacja uwzględniona po 5 dniach,wymiana na nowe lub zwrot pieniędzy.Takze ja jestem miło zaskoczona po tylu negatywnych opiniach o zwrotach. Dziekuje i pozdrawiam
Zalety

Bardzo szybka uwzględniona reklamacja

Wady

Extra informacje

3 miesiace

Monia / 2022-01-17

Nie polecam zakupów w sklepie sizeer. Buty nike po miesiącu użytkowania porozklejały się. Reklamacja odrzucona stwierdzeniem że buty były wyprane w pralce. Gołym okiem widać że buty były mało używane . Kolejna reklamacja udrzucona. Ten sklep to tragedia na wstępie odrzucają reklamację .Nie kupię juz w nim niczego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Opisane w treści

Extra informacje

Miesiąc

Agata / 2022-01-08

Kupiłam dresy nike przed świętami, miałam je na sobie kozę z 5 razy a już cale skulkowane i przy kucnięcou materiał się rozciąga przez co później wygladają jak wory na kolanach...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Tragedia

Extra informacje

3 tyg

Milena / 2022-01-05

Bardzo szybka wysyłka, zero problemów, buty super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Damian / 2021-12-19

Nie polecam sklepu Sizeer, buty tak słabej jakości i olewczy stosunek do reklamacji z umywaniem rąk. Po roku czasu w moich Airmaxach90 poprzecierał się materiał w zapiętkach, dodatkowo po deszczu zaczęły przeciekać podeszwy. Dodam, że buty były użytkowane na zmianę i noszone jako jedne z kilku więc niewyeksploatowane. Zgłosiłem oba defekty w reklamacji, na pierwsze usłyszałem, że na pewno nie sznuruje dobrze butów, a na drugie, że buty przecież nie są sprzedawane jako wodoszczelne. Na odwołanie, gdzie podważyłem pierwszy argument i opisałem drugi aby chociaż sprawdzili czy podeszwa jest cała, dostałem kolejną odmowę, że firma nie ponosi odpowiedzialności za powstałe szkody, tak olewcze go traktowania i umywania rąk jeszcze nie spotkałem. Sizeer buty naprawię sobie sam a Was już nie odwiedzę i stanowczo odradzam zakupy, poczytajcie fora i opinie o sklepie przed zakupem.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.75
Zalety

Brak

Wady

Jakość, umywanie rąk przy szkodach i składanych reklamacjach

Extra informacje

Damian / 2021-12-19

Nie polecam sklepu, buty słabej jakości. Po roku czasu w moich Airmaxach90 , gdzie buty były użytkowane na zmianę i noszone jako jedne z kilku więc niewyeksploatowane, poprzecierał się materiał w zapiętkach, dodatkowo po deszczu zaczęły przeciekać podeszwy. Zgłosiłem jedno i drugie, na pierwsze usłyszałem, że na pewno nie sznuruje dobrze butów, a na drugie, że buty przecież nie są sprzedawane jako wodoszczelne. Na odwołanie, gdzie podważyłem pierwszy argument i opisałem drugi aby chociaż sprawdzili czy podeszwa jest cała, dostałem kolejną odmowę, że firma nie ponosi odpowiedzialności za powstałe szkody, żenada, stanowczo odradzam zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Słaba jakość, reklamację chyba odrzucane wszystkie z automatu. Olewcze podejście.

Extra informacje

norbert / 2021-12-16

Nie polecam sklepu, który sprzedaje towar III kategorii a może nawet po prostu podrobiony. Jak to możliwe, że buty AirMax Essential 90 za ok. 600zł kupione w tym sklepie, po dwóch miesiącach normalnego chodzenia, uległy takim peknięciom na systemach powietrznych, że nadawały się już tylko do śmieci? Podczas gdy taki sam model buta kupiony w sklepie holenderskim użytkuje ponad 3 lata i miał tylko normalne ślady wynikające z użytkowania po tak długim czasie, jak lekkie przetarcia. Oczywiście reklamacja została odrzucona kilka razy i nie pomógł tu Miejski Rzecznik Praw Konsumenta. Powodem odmowy, podpisanej przez nielicencjonowanego i niewpisanego do rejestru rzeczoznawcy było kuriozalne stwierdzenie jakoby uszkodzenie powstało w wyniku nie wiązania przeze mnie sznurowadeł (!!!). Sprzedajecie smieci w cenach produktów markowych jak i również w ten sposób traktujecie klienta po odejściu od kasy. Naprawdę odradzam tę "sieć" z całego serca! Jakość "towaru" i podejście do klienta typowo bazarowe.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nic

Wady

wszystko opisane

Extra informacje

2 miesiace

KATARZYNA / 2021-11-10

Witam, kupiłam buty synowi i po 10 dniach zrobiły się dziury za pięta, reklamacja odrzucona, niby źle sznur owal buty. Buty za 500 zł i mają 10 dni, porażka ten sklep i w nim wszystko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

K0UVR33 / 2021-10-29

Sklep sprawdza mi się od paru lat nigdy nie narzekałam na jakoś lub źle wykonanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka wysyłka i super obsługa polecam

Wady

Extra informacje

Nosiłam Nike air force 1 przez ponad 3 lata i są dalej w super stanie

Marta / 2021-09-28

Z całego serca nie polecam tego sklepu. Jeżeli chodzi o obsługę przy zakupie, jest wszystko dobrze wręcz cudownie, pracownik zapewnia o super jakości buta i bez problemowym zwrocie lecz gdy chciałam zareklamować buty to po prostu porażka. Sklep trzy krotnie odrzuci moją reklamacje w opinii pisząc ciągle to samo. W porównaniu do innych sklepów sprzedających buty ten sklep to totalne dno. W żadnym przypadku nie polecam zakupów w tym sklepie. Najlepszym rozwiązaniem jest każdy inny sklep niż sklep Sizeer.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Hubert / 2021-09-13

Oddałem nowe obuwie do zwrotu a uznali że było użytkowane.. teraz jest problem z odesłaniem na czas zapewne czekają do końca okresu zwrotu 30dni abym nie mógł iść do salonu i stoczyć z nimi walkę. Żenada
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

David / 2021-09-11

Chcialem zamowic buty korzystajac z punktow na MyBenefit, standardowa sprawa, nigdy nie mialem z tym problemu w zadnym sklepie. Okazalo sie, ze kod nie dziala. Zadzwonilem na infolinie, dowiedzialem sie ze maja jakis informatyczny problem i ze mam sobie sam zalatwic zwrot punktow jak mi sie cos nie podoba. Poprosilem o jakies sensowne rozwiazanie - brak, poprosilem o rozmowe z przelozonym- nie ma takiej mozliwosci, w koncu zgodzila sie, ze przekaze i kierownik zaraz zadzwoni. Mhm, jasne, nikt nie zadzwonil. Zadzwonilem ja, trafilem na kogo innego, nastepna wysluchala, ze niby mnie rozumie itp, ale oczywiscie nic nie moze zrobic, jedynie poinformowac mnie jak rozwiaza problem. I co? Nic. Nikt nie zadzwonil, sam sobie klikalem i klikalem az nastepnego dnia zaskoczylo, znaczy sie problem usunieto, ale zadzwonic nikt sie nie kwapil. Obsluga? Nie znaja znaczenia tego slowa. Dno i wodorosty, niekompetentne dziewuszyska na infolinii, nie polecam.
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

obsluga zerooooooowa

Extra informacje

Paulina / 2021-08-21

Dobry asortyment, dostawa szybka, taniej niż w wielu sklepach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Nie zauważyłam

Extra informacje

xx / 2021-08-17

Mija 7 dni roboczych od zamówienia... Wczoraj dostałam powiadomienie, że buty do odebrania... Okazało się, że tylko jedna para! a druga nadal jest uj wie gdzie. Dramat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

czas oczekiwania, jakość zamówień

Extra informacje

Shiny / 2021-08-12

Zamówiłam dresy na promocji i wszystko okej - produkt zgodny z opisem, czas oczekiwania - 3 dni. Sądząc po opiniach nie wiem jak to jest z zamawianiem butów, ale jeśli chodzi o ubrania to polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

DAMIAN / 2021-08-05

Nie polecam sklepu Sizeer. Zamówienie złożone i opłacone a sklep prawie tydzień zastanawia czy produkt posiada na magazynie, mimo że w aplikacji stan wskazuje ze produkt jest dostępny. Lekceważenie klienta to nie jest powazny sklep. Radzę omijać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Nie było problemu ze zwrotem środków

Wady

Obsługa, czas realizacji, aplikacja na telefon

Extra informacje

Kuba / 2021-07-18

Nie polecam, na odpowiedź na maila trzeba bardzo długo czekać, moje zamówienie zostało anulowane dopiero po 5 dniach, bo dopiero wtedy zorientowali się, że nie ma tam mojego rozmiaru. Nie dostałem jeszcze zwrotu punktów w aplikacji a czekam ponad tydzień. Udało im się faktycznie odpisać na maila, ale powiedzieli, że mam się zadowolić kodem rabatowym, który nie działa na ten model buta, który zamawiałem, a znali numer mojego zamówienia to w ramach jakiekolwiek rekompensaty mogli by dać jakąkolwiek zniżkę, a nie że anulowali zamówienie i nagle mam płacić ponad 50 zł więcej bo tak im się podoba. Nie polecam i nie pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

whuupsxo / 2021-07-17

Zamówiłam trzykrotnie buty Air Jordan Mid 1. Mam dość chodliwy rozmiar - 40,41 i ciężko było je dostać. Jak były dostępne to je zamówiłam. Pierwszym razem anulowano moją paczkę po kilku godzinach, bo była koincydencja zamówień. Płaciłam przez PayPo, jak zazwyczaj za zakupy internetowe. Po moich prośbach, zwrócili mi pieniądze kolejnego dnia (Pani mi powiedziała, że do 14 dni zwrot za przedpłatę mimo że w mailu napisali, że NATYCHMIAST zwracają za przedpłatę. Drugie zamówienie - ta sama śpiewka. Zamówienie anulowane, jednakże po 5 dniach i Pani powiedziała, że nie maja mojego zamówienia PayPo i nie maja jak zwrócić mi środków, a na koncie PayPo umowa na mnie wciąż wisiała.. Po moich mailach nagle udało się zwrócić od razu na drugi dzień pieniądze. Trzeci raz - powtórka z rozrywki, anulowane dzień po. Zwrot pieniędzy też po moich licznych telefonach. NATOMIAST buty w trakcie anulacji moich zamówień cały czas były dostępne w tym rozmiarze. 3 razy mi anulowano zamówienie. Koleżanka zamówiła za pobraniem i dostała mail, że wysłali po jednym dniu. Buty przyszły uszkodzone. Nie chcą uznać reklamacji. Już wiemy, dlaczego przez PayPo, gdzie obowiązuje dodatkowa umowa nie dostarczają paczek. Dziwne, że przy odbiorze w punkcie sprzedaży też zawsze jest anulacja. No tak, przecież trzeba by było zwrócić klientowi pieniądze. Jestem zażenowana sprzedażą butów, których nie mają i obsługa klienta. To się nadaje tylko do Rzecznika Praw Konsumenta. Firma z wieloma punktami w Europie, a takie faux pas notorycznie....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

adiyos / 2021-07-09

Zamówienie zostało złożone w środę z odbiorem osobistym w salonie stacjonarnym Sizeer w Lublinie, aby jak najbardziej skrócić czas realizacji. Mimo to do dnia dzisiejszego (piątek) towar nie jest dostępny, Pani na infolinii nie wie co dzieje się z zamówieniem, gdzie się ono znajduje, ani kiedy będzie gotowe do odebrania. Największym problemem jest to, że towar był dostępny według statusów na magazynie tego sklepu. Z tak niskim poziomem obsługi spotkałem się bardzo dawno, lepiej skorzystać z oferty innych sklepów, które do zamówień podchodzą na poważnie, odradzam!
Zalety

brak

Wady

Kontakt, informacje na temat zamówienia, czas realizacji

Extra informacje

Dom / 2021-06-30

Zgadzam się z poprzednimi opiniami na temat sklepu.Towar nie przychodzi na czas dzwonisz na infolinię a piskliwy głos pani mówi że towar już wysłany.Koszulka nie może być dostarczona na piąty dzień.Nie szanują klienta.Ostatnie moje zamówienie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Kasia.g / 2021-06-21

Porażka zamówię !!Wysyłka kompletowa jeżeli ktoś potrzebuję szybkie zamówię to nie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Wysyłka

Extra informacje

Jack / 2021-06-12

Strong
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Ta firma olewa klienta

Extra informacje

3

Justyna / 2021-06-11

Dramat nie sklep. Zamówienie nie zostało wysłane, Panie na infolinii znużonym tonem każą uzbroić się w cierpliwość. Niska jakość obsługi klienta, a na zamówienie można czekać i czekać. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Piotr / 2021-06-02

Omijać ten sklep szerokim łukiem ???? nie polecam ???? kupiłem 1,5 miesiąca temu buty lacost chaymon za 450 zł i się rozleciały rozkleiła się podeszfa i pseudo skóra sypała się jak stary papier oddałem na gwarancję lecz jej nie uwzględnili ???? oszusty i tyle
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszusty

Extra informacje

02.

Paulina / 2021-05-11

Buty przymierzone przez córkę na urodzinach w plenerze. Nie zauważyliśmy błędu fabrycznego. Stwierdzili ze używane i mogą jedynie odesłać buty na adres lub wycenić koszty zużycia. Tragedia Nigdy więcej butów od nich. Na zalando nigdy problemów-sieezar moze się zamknąć!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Grochu / 2021-05-05

ZŁODZIEJE!!!! Zakupiłem Nike Cortez, białe skórzane. Bity założyłem w domu, przymierzyła Po czym stwierdzając że są mega niewygodne - spakowałem i odesłałem. I tutaj zaczyna się cała zabawa, po wymianie mailowej dowiedziałem się (sic) że buty są używane, maja wszędzie ślady użytkowania, oraz że wycena zwrotu wynosi 212,- (buty kosztowały 350,-). Kilka dni temu dostałem mega zabawny list w którym zostały wymienione wzięte z kosmosu ślady użytkowania (ślady błota, pęknięcia, rozerwania, przetarcia) oraz co jest największym hitem od kwoty zwrotu 212,- zostanie odebrane jeszcze 80 zł jako odszkodowanie na rzecz sprzedającego. To jest totalna kpina, nigdy nie spotkałem się z większą bzdurą, zakłamaniem i złodziejstwem. NIE POLECAM TYCH SKOŃCZONYCH KŁAMCÓW I ZŁODZIEI!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ZERO

Wady

WSZYSTKO

Extra informacje

ZŁODZIEJE!

Zyleta / 2021-05-04

Nie polecam zakupu w tym sklepie butów a jak już kupisz to chodz w nich po domu bo jak się okaże że coś jest nie tak z butami po godzinie to kasy ci nie zwrócą bo wyszłaś na dwór buty za taką cenę powinny być wygodne a teraz służą jako dekoracja odradzam stanowczo ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Długo czekać na przesyłkę słabo zaopatrzony w rozmiarowki

Extra informacje

1 godz

magda / 2021-05-04

otrzymałam brudne buty wiec zwróciłam . Przesyłkę odebrali 15 kwietnia 2021 r jak się dowiedziałam dopiero 22 kwietnia magazyn przyjął na stan i płatność się wydłużyła
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

zero

Wady

celowe oszukanie klienta , lekceważenie jakością obuwa

Extra informacje

Żenada / 2021-04-30

Sklep odrzuca praktycznie wszystkie reklamacje. Ubrania się prują buty się rozpadają a Sizeer się śmieje ludziom w twarz. Obsługa klienta jest na poziomie zerowym.Zakupiłam u nich ubranie, które po dwóch miesiącach zaczęło się pruć natomiast Sizzer uważa, że takie minimalne zmiany użytkowe nie są podstawą do reklamacji.W momencie kiedy odwołujecie się od odrzuconej przez nich reklamacji proponują - odwołanie się do sądu. Dziwnym trafem na ich oryginalnych profilach w internecie nie ma żadnych negatywnych komentarzy a na innych stronach gdzie można ich ocenić lecą praktycznie same 1.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

żadne

Wady

Obsługa klienta na żanującym poziomie, problem z reklamacją, asortyment na sklepie bardzo niskiej jakości

Extra informacje

Omijamsizeer / 2021-04-19

Nie polecam, zniszczone buty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Powystawowe, zniszczone obuwie

Extra informacje

nigdy więcej klient / 2021-04-10

W swojej karcie reklamacji maja informacje iż wszelkie roszczenia po ich opinii możesz dochodzić tylko i wyłącznie w sądzie. Znając standard obsługi firmy Nike - BEZ POŚREDNIKÓW - poszedłem z nimi do "tego" sądu i wygrałem. W skrócie to standard obsługi klienta z Polski lat 90. DNO! Unikać a jak już się miało do czynienia to walczyć wszelkimi sposobami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

mnogość asortymentu w jednym miejscu

Wady

lekceważenie klienta

Extra informacje

Arkadiusz / 2021-04-09

Dno jak dla mnie. Po 3 dniach od zakupu i opłacenia dostaję maila, że jednak nie wyślą bo zabrakło. Zaraz... to system zamówień online żyje swoim życiem? Nie da się zdejmować zamawianych sztuk ze stanu?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

żadnych

Wady

szkoda czasu na wymienianie

Extra informacje

Aga / 2021-04-09

Otrzymałam buty brudne, używane i uszkodzone! Brak słów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Amanda / 2021-03-12

Ta firma to gowno! Nie polecaaaam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Amanda / 2021-03-12

NIE POLECAM FIRMY SIZEER! Robią promocję, po zakupie i opłaceniu zamówienia wysyłają wiadomość że nie mogę zrealizować tego zamówienia bo się nałożyła za dużo zamówień. 4x zamawiałam te same buty i za każdym razem taka informacja, A po 2h od wysłania takowej wiadomości rozmiar pojawia się ponownie w sprzedaży. KPINA Z KLIENTÓW. ODRADZAM KAŻDEMU
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

HA HA

Wady

KPINA Z KLIENTÓW

Extra informacje

0

Mini / 2021-03-07

Zamówiłam czapkę new era po 2 tygodniach przesyłki nie było dalej. Po kilkókrotnyn pisaniu meila odpowiedź cały czasu była taka sama że moje zamówienia jest w trakcie realizacji. Zamówienia dalej nie dostałam po ostatnim meilu dostałam informację że wyszła pomyłka z zamówieniem i zamówienia nie dostanę. Dostałam zwrot pieniędzy na konto chociaż tyle! Ale po 2 tygodniach zostałam bez zamówienia choć dostawa miała być w ciągu 5 dni, w meliu od jednej z pan ( bo było ich dużo) dostałam informację że moje zamówienie zostało anulowane. Średnio powiem kontakt z nimi też ponieważ na każdy meil odpisuje inna panii z tą samą wiadomością żeby podać dane do weryfikacji ????

Sebastian / 2021-03-03

MA SA KRA! Kompletnie nie polecam. Tragiczne podejście do klienta. Oczekiwanie na odpowiedz na wiadomość mailowa trwa bardzo długo. Olewaja klientów, zamówienie zostało anulowane przez sam sklep bez mojej wiedzy. Czekałem na przesyłkę nie wiedząc nawet ze został anulowana. Nie polecam i nie pozdrawiam firmy , jedno WIELKIE GOWNO.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sławek / 2021-02-11

Nie polecem tego sklepu oszukują na cenach po porostu ***
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sebastian / 2021-02-11

Nie polecał kolejny raz rozmiar jest nie taki, a jeśli chodzi o reklamację
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Elżbieta / 2021-02-05

Nie polecam! Obsługa posprzedażowa beznadziejna. Zamówienie złożone 17.01.2021 do dzisiaj (05.02.2021) nie dotarło. O ile rozumiem, że różne rzeczy się zdarzają i paczka po prostu zaginęła, o tyle nie rozumiem oczekiwania kilka dni na odpowiedź ze strony sklepu na wiadomości albo nieodpowiadanie na nie wcale. Żałuję, że tak późno przeczytałam opinie na temat sklepu, bo widzę, że nie jestem wyjątkiem. Szkoda czasu, nerwów i pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

nie otrzymałam zamówienia

Extra informacje

Tomek / 2021-01-17

Produkt cały czas dostępny w sklepie, a moje zamówienie zostało anulowane bez wyjaśnienia. Zwrot pieniędzy to 5 dni mimo, że zostałem poinformowany o "niezwłocznym zwrocie środków". Trafiłem na dobrą promocję ale najwyraźniej sklep zmienił zdanie i mimo, że złożyłem i opłaciłem zamówienie to dostałem informację o anulowaniu zamówienia (takie widzimisię sklepu), jakie było moje zdziwienie kiedy bez problemu odnalazłem zamówiony produkt na stronie sklepu dostępny (oczywiście już nie w promocji). Rekompensata to marne 50 zł do zamówienia na minimum 200 zł, które nie łączy się ze zniżką SizeerClub, innymi, bieżącymi promocjami oraz akcjami specjalnymi ważne przez 30 dni - czyli tak naprawdę taka rekompensata to obraża prawdziwego poszukiwacza promocji. Oj słabo sizeer słabo, jest takie powiedzenie "Klient nasz Pan" no ale to nie u was. Nie wiem kto tam pracuje ale na jego miejscu zastanowił bym się, czy nie lepiej czasami zrealizować nawet takie zamówienie, które nie do końca opłaca się finansowo bo jednak opinia jest najważniejsza.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

nie zrealizowali zamówienia

Extra informacje

Marz / 2020-11-04

Sklep z fatalną obsługą,na zwrot pieniędzy czekam miesiąc. Za każdym razem zbywanie, że został zlecony zwrot Porażka, nigdy więcej nie skorzystam z tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Kłamią na infolini

Extra informacje

Kinga / 2020-08-17

Absolutnie nie zamawiajcie na tej stronie!!! Zwykłe oszustwo!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Wszystko

Extra informacje

Zbyszek / 2020-08-03

Buty po 6 miesiącach użytkowania odanne do reklamacji reklamacja odrzucona powód złe użytkowanie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Extra informacje

6 miesięcy

Karolina / 2020-07-18

Buty się rozkleiły i nie uznali mi reklamacji. A podobno w tym sklepie nie ma z tym problemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Martyna / 2020-06-17

Sklepu internetowego Seizeer NIE POLECAM! Fatalna obsługa klienta! Zamówienie złożyłam 12 maja dopiero po telefonie na infolinie (po tygodniu) moje zamówienie trafiło do magazynu! Zamówienie otrzymałam po 14 dniach i to w złym rozmiarze po czym po odesłaniu produktu został wymieniony on na rozmiar jeszcze mniejszy. Postanowiłam jednak dać im szansę i dokonać kolejnej wymiany. Dokładnie miesiąc później złożenia zamówienia, bo 12 czerwca dostałam moje zamówienie po raz trzeci i tu uwaga...ZASKOCZENIE! ZNOWU W ZŁYM ROZMIARZE! TRAGEDIA!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Yoluu / 2020-04-14

Buty zamówione przez internet musiałam oddać do sklepu stacjonarnego gdy okazało się że maja błędy w produkcji-wystajace małe nitki, rysy na bucie-nie byłam też pewna czy sa oryginalne, a cena nie była niska. Słaby kontakt z obsługa klienta. Długa dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

futbo / 2018-05-09

Duży wybór butów, pierwszy sklep w którym nie mam problemu znaleźć rozmiaru, jak dla mnie super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Sizeer opinie