Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • SHOPSNEAKERS
  • /
  • 1

Opinie o SHOPSNEAKERS

www.shopsneakers.pl

Zakupy SHOPSNEAKERS opinie
Asortyment
4.91
Dostawa
4.77
Łatwość zamawiania
4.93
Obsługa i reklamacje
4.86
Poziom cen
4.95

Średnia ocen

4.89

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

3427

dodanych opinii

 

Ula / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marian / 2021-04-21

Sklep esneakers24.pl to oszustwo po wpłaceniu pieniędzy za zamówienie dostałem informację że przesyłka została wysłana ,gdy poprosiłem o podanie numeru listu przewozowego firmy DHL to kontakt się urwał,nie odpowiadają na e-mail, podany numer tel.nie odpowiada Brak możliwości anulowania zamówienia .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszukują ludzi że wysyłają towar w 24 h,a naprawdę nie wysyłają zamówionego towaru

Extra informacje

Brak

Agata / 2021-04-09

Szybka dostawa, dobra obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

polecam

Wady

brak

Extra informacje

Irek / 2021-04-09

Polecam, dobry sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Szymon / 2021-03-29

Złodzieje oszukali mnie na kwotę 300 zł nie mam ani butów ani pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

oszuści

Katarzyna / 2021-03-29

Oszuści. Składam oficjalne zawiadomienie do organów ścigania oraz Policji. Osoby oszukane proszę o kontakt na adres mailowy [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszuści

Extra informacje

Proszę nie dokonywać płatności

ernii / 2020-11-16

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

qwerty / 2020-06-10

dobra oferta
Asortyment
5.00

Jagoda / 2020-06-10

zakupy bez zarzutu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2020-06-08

ok sklep

Stefaan / 2020-04-29

Tanio i dobrze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2020-04-28

oszuści!!!

Gość / 2020-04-27

OSZUŚCI !!!!!!!! OMIJAJCIE ICH STRONĘ !! ZARAZ MINIE ROK !!!!! KASĘ DOSTALI I CISZA Z ICH STRONY !!! ZERO TOWARU !!!! ZERO ODPOWIEDZI !!!!
Zalety

Wady

OSZUŚCI !!!!!!!!!

Extra informacje

OSZUŚCI !!!!!!

Nicky / 2020-04-21

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

eryk / 2020-04-21

Spoko miejsce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarekkk / 2020-03-25

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2020-03-03

Sklep jest okay

Topola / 2020-03-03

Polecam butki ;3
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Topola / 2020-03-03

Polecam butki ;3
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Topola / 2020-03-03

Polecam butki ;3
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Topola / 2020-03-03

Polecam butki ;3
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Topola / 2020-03-03

Polecam butki ;3
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Topola / 2020-03-03

Polecam butki ;3
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Topola / 2020-03-03

Polecam butki ;3
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Topola / 2020-03-03

Polecam butki ;3
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Topola / 2020-03-03

Polecam butki ;3
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Topola / 2020-03-03

Polecam butki ;3
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Topola / 2020-03-03

Polecam butki ;3
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Abc / 2020-02-24

ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2020-02-19

dobry sprzedawca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

pauli / 2020-02-17

oszuści , zaraz bedzie rok jak zamawiałam buty a tu dalej nie ma , wiadomosci pisze i nic , jak do sciany. Poprostu oszukali mnie na 150 prawie zł bo pieniadze byly odrazu przelane

Karol / 2020-02-14

wszystko ok
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2020-02-14

wszystko ok
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2020-02-14

wszystko ok
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2020-02-14

wszystko ok
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2020-02-14

wszystko ok
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

werson / 2020-01-24

sklep okay
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

werson / 2020-01-24

sklep okay
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

werson / 2020-01-24

sklep okay
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

gargi / 2020-01-16

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

gargi / 2020-01-16

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

gargi / 2020-01-16

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

gargi / 2020-01-16

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

gargi / 2020-01-16

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Syska / 2020-01-12

Złodzieje Oszuści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zalety

Oszustwo

Wady

Złodzieje

Extra informacje

9 miesięcy i brak przesyłki

serMich / 2020-01-09

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julia / 2020-01-03

Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nicco / 2019-12-11

Ledziki pięknie błyszczą
Asortyment
5.00

Nicco / 2019-12-11

Ledziki pięknie błyszczą
Asortyment
5.00

Nicco / 2019-12-11

Ledziki pięknie błyszczą
Asortyment
5.00

Nicco / 2019-12-11

Ledziki pięknie błyszczą
Asortyment
5.00

Nicco / 2019-12-11

Ledziki pięknie błyszczą
Asortyment
5.00

Nicco / 2019-12-11

Ledziki pięknie błyszczą
Asortyment
5.00

Agnieszka / 2019-12-11

Złodzieje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Zlodzieje

Wady

Zlodzieje

Extra informacje

Zlodzieje

Raf_Coffee / 2019-12-09

Złote LED - sztosyy!!
Poziom cen
5.00

Kolkotka / 2019-12-09

Buciki LED pieknie świecą :3333
Asortyment
5.00

Wersons / 2019-12-05

wszystko ok
Asortyment
5.00

Reto / 2019-12-05

sklep na 5
Asortyment
5.00

brus / 2019-12-04

W dniu 13.04.2019 zakupiłem w [email protected] buty do dnia dzisiejszego nie otrzymałem towaru OSZUŚCI!!!!!!UWAGA ZŁODZIEJE!!!!!!!
Zalety

brak

Wady

oszustwo

Extra informacje

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John Jones / 2019-12-03

Good vendor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NatKingCole / 2019-11-28

5/5 królowie snikerzów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SneakerBoy / 2019-11-22

mega wygodne sneakersy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy SHOPSNEAKERS opinie