Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • SHOPSNEAKERS
  • /
  • 10

Opinie o SHOPSNEAKERS

www.shopsneakers.pl

Zakupy SHOPSNEAKERS opinie
Asortyment
4.91
Dostawa
4.77
Łatwość zamawiania
4.93
Obsługa i reklamacje
4.86
Poziom cen
4.95

Średnia ocen

4.89

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

3427

dodanych opinii

 

Juli / 2019-06-03

Butki z Chin, są spoko
Asortyment
5.00

Juli / 2019-06-03

Butki z Chin, są spoko
Asortyment
5.00

BUBU / 2019-06-03

UWAGA UWAGA !!! JEŻELI KTOŚ DOSTAŁ TE BUTY, CHOĆBY Z OPOZNIENIEM ALE DOSTAL TO NIECH DA ZNAC W KOMENTARZU, BEDE BARDZO WDZIECZNY ! POZDRAWIAM ;)

BUBU / 2019-06-03

UWAGA UWAGA !!! JEŻELI KTOŚ DOSTAŁ TE BUTY, CHOĆBY Z OPOZNIENIEM ALE DOSTAL TO NIECH DA ZNAC W KOMENTARZU, BEDE BARDZO WDZIECZNY ! POZDRAWIAM ;)

BUBU / 2019-06-03

UWAGA UWAGA !!! JEŻELI KTOŚ DOSTAŁ TE BUTY, CHOĆBY Z OPOZNIENIEM ALE DOSTAL TO NIECH DA ZNAC W KOMENTARZU, BEDE BARDZO WDZIECZNY ! POZDRAWIAM ;)

Ameba / 2019-06-03

Dostawa jest z zagranicy
Zalety

CENA, JAKOŚĆ

Wady

Dostawa

Extra informacje

Ameba / 2019-06-03

Dostawa jest z zagranicy
Zalety

CENA, JAKOŚĆ

Wady

Dostawa

Extra informacje

Mój sprawdzony dropshipper / 2019-06-03

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Cena, marki

Wady

Dostawa 2m

Extra informacje

Mój sprawdzony dropshipper / 2019-06-03

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Cena, marki

Wady

Dostawa 2m

Extra informacje

Mój sprawdzony dropshipper / 2019-06-03

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Cena, marki

Wady

Dostawa 2m

Extra informacje

Mój sprawdzony dropshipper / 2019-06-03

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Cena, marki

Wady

Dostawa 2m

Extra informacje

Mój sprawdzony dropshipper / 2019-06-03

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Cena, marki

Wady

Dostawa 2m

Extra informacje

Mój sprawdzony dropshipper / 2019-06-03

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Cena, marki

Wady

Dostawa 2m

Extra informacje

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vala / 2019-06-03

Gut vendor,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mashov / 2019-06-02

No to looknijcie na te ceny ktora sa teraz, buty ktore byly Na tej stronie wczesniej za 400 sa nagle za 250, ja pierdole jak to zobaczylem to kurwica mnie ogarnela, mam nadzieje ze do mnie dotra bo komus te buty na pewno wysylaja zeby to lepiej wygladalo..

Thomas / 2019-06-01

Tak, dostawa coś około 2 miechow, bo to dropshipping
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Thomas / 2019-06-01

Tak, dostawa coś około 2 miechow, bo to dropshipping
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Thomas / 2019-06-01

Tak, dostawa coś około 2 miechow, bo to dropshipping
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Thomas / 2019-06-01

Tak, dostawa coś około 2 miechow, bo to dropshipping
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

qwe / 2019-05-31

Ludzie powiedzcie mi czy naprawde ktos dostal te buty ?....

Grigory / 2019-05-30

Paczki są z zagranicy, przyzwoicie wykonane, wygodne i w niskiej cenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Grigory / 2019-05-30

Paczki są z zagranicy, przyzwoicie wykonane, wygodne i w niskiej cenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Anna / 2019-05-30

Witam. Potwierdzenie realizacji zamówienia dotarło, a zamówienia brak, w zasadzie nic się z nim nie dzieje pomimo dokonania płatności... Nie ma możliwości bezpośredniego kontaktu, a na e-mail odpowiada automat. Czekam już ponad 2 miesiące. Brak informacji o przesyłce, numeru nadania i o towarze-butach. Pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Numer zamówienia: 89595.

Domino / 2019-05-29

Dostawa z Chin, buty spoko, w sumie tam sa robione wiec co ma byc
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Jp / 2019-05-28

Czy ktoś dostał buty/bo do mnie cały czas idã niewiadoma skąd.

Klaudusiak / 2019-05-28

dobry dropshipper, ale obsluga sie zepsula

Warszawiak / 2019-05-27

Słabo widoczna informacja o dostawie z Chin, do samej jakości nie można mieć zastrzeżeń

Malinka / 2019-05-27

Dobry i sprawdzony dostawca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Jakosc, cena, wygoda

Wady

popracujcie nad obsluga

Extra informacje

ragnarok / 2019-05-27

Chiny wysylaja paczki, ale dobre buty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Wikaa / 2019-05-27

Supcio :3333 jestem mega zadowolona z obuwia

Dziewczyna z Poci ągu / 2019-05-27

Ja polecam,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Paweł R. / 2019-05-27

Polecam czytać regulamin, dostawa około 2 miesiecy Same buty fajne

P.Mini / 2019-05-27

Dostawa z zagranicy, dobre ceny, slaby kontakt. Mocne 4/6
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Vlad / 2019-05-27

Fajna stronka, duzy wybor snikersów
Asortyment
5.00

Dawid / 2019-05-27

Oszuści. Kupiłem buty 21 kwietnia jest 27 maj ani butów ani pieniędzy. Brak kontaktu z pseudo firmą

Kalafior / 2019-05-26

Jakość Nike 720 powala
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Jakość + cena

Wady

Dość długi czas wysyłki

Extra informacje

Nusia / 2019-05-25

Dobre buty z Chin
Asortyment
5.00

W porządku i tanio / 2019-05-24

W porządku i tanio
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Wady

długa dostawa

Extra informacje

Włodi / 2019-05-24

W porządku buty
Asortyment
5.00

Rafiki / 2019-05-23

W porządku droper
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Miłek / 2019-05-23

CHINY I JESZCZE RAZ CHINY
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

JAKOSC

Wady

DOSTAWA

Extra informacje

Pola / 2019-05-23

Ja jestem zadowolona mimo czekania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Fragles / 2019-05-23

Wygrywa cena, obsługa to jakaś masakra

Kasiek / 2019-05-23

Fila Disruptor - dziękuje :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Niko / 2019-05-23

Dostawa Pocztą polską po 2 miesiącach
Asortyment
5.00

Trades / 2019-05-23

Dostawa z Azji trwa jakies 2 miesiace. Za ta cene warto poczekac. Obsluga slaba i trudno o kontakt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Klient / 2019-05-23

Zakupiłam buty 9 kwietnia dziś jest 23.5.2019 butów nie mam, żadnego kontaktu z beznadziejną firmą. Oszuści, złodzieje, dziś idę na policję,

Klient / 2019-05-22

Dla cierpliwych i oszczednych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

cena

Wady

dlugosc dostawy

Extra informacje

Klient / 2019-05-22

Dla cierpliwych i oszczednych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

cena

Wady

dlugosc dostawy

Extra informacje

Ferdek / 2019-05-22

Jak długo idą buty? warto tu kupić?

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izmir / 2019-05-22

Ucuz satın alabilir miyim ?? Orijinal mi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2019-05-22

Ja tam nie narzeka, wiedziałem, ze to posrednictwo i bede czekal. Butki w tej cenie super, wygodne i lande.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Julaaa / 2019-05-22

Dla mnie w porządku, niskie ceny, a czas oczekiwania tak nie boli
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Wady

Utrudniony kontakt

Extra informacje

Ada / 2019-05-21

Trzeba powiedzieć stop takim sklepom. Nie dajcie się skusić na niskie ceny. Już teraz wiem, że lepiej dopłacić 50 nawet 100 zł niż tracić czas na nerwy, totalną olewke i pół roku czasu oczekiwania na przesyłkę. KOSZMAR!!!!!!!!!!!
Zalety

Żadne

Wady

Brak kontaktu

Extra informacje

Zadowolony / 2019-05-21

Mi pasuje, maxy 90 naprawde pieknie wykonane i co wazniejsze wygodne

Tanya / 2019-05-21

Vidminna kramnytsya, ya rekomenduyu, ya povernusya syudy
Asortyment
Dostawa
5.00

@@@ / 2019-05-21

W porządku pośrdnik - dobre buty z Chin, wykonanie swietne
Asortyment
5.00

Frida / 2019-05-21

Długa dostawa, brak kontaktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Jakość

Wady

OBSŁUGA!

Extra informacje

Klient / 2019-05-21

Ładne buty, sa jakies rabaty?
Asortyment
5.00

123456 / 2019-05-21

dostawa z Chin - mogloby to byc lepiej zaznaczone :/

Halszka / 2019-05-21

Różowe Fila - bez zarzutu, pryszly po pond miesiacu, ale bylam gotowa czekac

Szarpidrut / 2019-05-21

Kontakt powinien być lepszy, obsługa klienta w wydaniu jest słaba. butki ładne i wygodne, cena atrakcyjna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Jontek / 2019-05-21

Buty z zagranicy, jakosc dobra, dostawa ponad miesiac
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00

Kate / 2019-05-21

Piękne La Vie Est Belle Intense
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kacha / 2019-05-20

jA JESTEM ZADOWLONA z superstarów
Asortyment
5.00

Gszech / 2019-05-20

Sklep działa w dropshippingu, butki lecą z Chin
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Karakan / 2019-05-20

Buty są wysyłane z zagranicy

Oszukany klient / 2019-05-20

OMIJAJCIE TEN SKLEP, NIEEEE KUPUJCIE , NIE DAJCIE SIE NABRAĆ !!!

Łowca Okazji / 2019-05-20

Można się skusić ceną, ale nie ma nic za darmo. Dostawa z zagranicy, długi czas oczekiwania i trudny kontakt. Tanio - coś za coś.

Łowca Okazji / 2019-05-20

Można się skusić ceną, ale nie ma nic za darmo. Dostawa z zagranicy, długi czas oczekiwania i trudny kontakt. Tanio - coś za coś.

123456 / 2019-05-18

Polecam
Asortyment
5.00

Mila / 2019-05-17

Okey, cena się broni, dostawe mozna przelknac, jakosc tez jest zadowalajaca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25

Theter / 2019-05-17

W porządku buty, wygodne
Asortyment
5.00

Saważ / 2019-05-17

W porządku, dostawa z Chin, jakość super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Cena i jakość

Wady

Dostawa

Extra informacje

MiroMaro / 2019-05-16

Wszystko ok
Poziom cen
5.00

Znawca / 2019-05-16

Typowy pośrednik,

Redmonton / 2019-05-16

W porządku, 720 Ocean Blue szą sztosami
Asortyment
5.00

Drzazga / 2019-05-16

Obuwie w atrakcyjnych cenach. Dostawa z zagranicy, a obsluga powinna byc lepsza. Sklep dla cierpliwych i oszczednych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Drzazga / 2019-05-16

Obuwie w atrakcyjnych cenach. Dostawa z zagranicy, a obsluga powinna byc lepsza. Sklep dla cierpliwych i oszczednych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Oszukany klient / 2019-05-16

OMIJAJCIE TEN SKLEP, NIEEEE KUPUJCIE , NIE DAJCIE SIE NABRAĆ !!!

Klient / 2019-05-15

Jakość powala za te poieniądze
Asortyment
5.00

Makaroffff / 2019-05-15

Polecam

Patuuu / 2019-05-14

DOstawa jest z Chin, buty ładne, obsluga slabo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Hermy / 2019-05-14

Tanio i solidnie

Palladyn / 2019-05-13

Fajna oferta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Qwerty / 2019-05-13

W porządku, niska cena, długa dostawa, jakość zadowalająca

Topor / 2019-05-13

ładne buty, długa dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.50
Zalety

wykonanie

Wady

dostawa

Extra informacje

EEEOOO / 2019-05-12

ILE BYSCIE SE NIE DODALI TYCH IMITACJI POZYTYWNYCH KOMENTARZY TO I TAK WIADOMO ZE TO WAŁ I TYLE

EEEOOO / 2019-05-12

ILE BYSCIE SE NIE DODALI TYCH IMITACJI POZYTYWNYCH KOMENTARZY TO I TAK WIADOMO ZE TO WAŁ I TYLE

EEEOOO / 2019-05-12

ILE BYSCIE SE NIE DODALI TYCH IMITACJI POZYTYWNYCH KOMENTARZY TO I TAK WIADOMO ZE TO WAŁ I TYLE

EEEOOO / 2019-05-12

ILE BYSCIE SE NIE DODALI TYCH IMITACJI POZYTYWNYCH KOMENTARZY TO I TAK WIADOMO ZE TO WAŁ I TYLE

Zakupy SHOPSNEAKERS opinie