Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Podróże i wypoczynek
  • /
  • Przewoźnicy
  • /
  • NeoBus
  • /
  • 1

Opinie o NeoBus

Podróże i wypoczynek NeoBus opinie
Jakość obsługi
2.23
Oferta
2.78
Poziom cen
2.93
Wygoda
2.81

Średnia ocen

2.69

w skali od 1 do 5.

 

NeoBus opinie NeoBus
2.69 1626

Tyna / 2023-01-23

Te dobre opinie to chyba sami sobie piszecie, na dodatek szkalując konkurencję, powinni was pozwać za znieslawianie. Chamscy kierowcy, nie pomagają z bagażem nawet jak jedzie *** piętrowy autobus a jest osoba niepelnosprawna albo kobieta to nie podniesie tego na taką wysokość. Pytania olewają, śmierdzą papierosami i ogolnie są dnem, jezdza niepunktualnie, omijają niektóre przystanki np notorycznie ten w Niebylcu mimo że nie pozwalają wsiadać w bazie. Pozwalają chlać kretynom w autobusach zamiast ich ***ć, jak jeden nasyfi w kiblu to go zamykają, co to za odpowiedzialność zbiorowa że nikt nie może skorzystać z kibla bo jeden zarzygał, a trasa kilkugodzinna bez postojów. Dno i jeszcze gorzej, najgorszy przewoznik
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.25
Zalety

Nie ma

Wady

Całokształt

Extra informacje

Od początku, na początku było ok a potem.....

Michal / 2022-12-01

Pomimo zakupionego biletu online i czasie wyjazdu autobusu według rozkładu 14:20, autobus wyjechał wcześniej przed planowanym rozkładem. Firma nie poczuwa się do zwrotu za bilet lub jakiejkolwiek formy rekompensaty. Zasłania się twierdzeniem "że pan kierowca powiedział nam, że wyjechał o czasie", żenada i domowe przedszkole. Nie zamówię już żadnego przejazdu za pośrednictwem NEOBUS-a. Są po prostu pseudo profesjonalni.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Niekompetencja

Extra informacje

FS / 2022-09-23

Beznadziejna obsluga klientow szczegolnie jesli chodzi o udogodnienia dla seniorow. Bilety ze znizka seniora mozna zabookowac jedynie przez infolinie, a dodzwonienie sie na infolinie graniczy z cudem (dodatkowo infolinia 1,26 PLN/minute), czeka sie na infolinii ok 15-30min - wydaje sie, że to jest kolejny pomysl na biznes, naciaganie klientow na koszt kontaktu z BOK.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.50
Zalety

Opoznienia na trasie

Wady

Mega opoznienia na trasie

Extra informacje

Korzystam od ok 10lat

Ewelina / 2022-09-19

Trasa Rzeszów - Iwonicz Zdrój z dnia 19.09 2022r godzina 10:01 miala być bezpośrednio autobusem podkreślam autobusem do Iwonicz Zdrój. Na godzinę 11.30 miałam być już na miejscu. Okazało się w drodze, że Panowie dodam że bardzo nie mili,a niemili dlatego że jak poprosiłam o wyciągnięcie walizki Pan odparł że można sb wziąść. Dopiero jak powiedziałam ze jestem po operacji kręgosłupa to łaskawie zechciał pomoc. Bez laski, na czole też nie będę pisała z jakiego powodu proszę o pomoc. Na szczęście okazali się pomocni pasażerowie. Co do trasy.. Jeden z Panów powiedział o przesiadce w jakiejś ich "bazie". Na miejscu czekał na nas bus. Nie wiem co powiedzieć do tej sytuacji. Będąc po operacji kręgosłupa i jadąc na rehabilitację kupiłam bilet bez przesiadek aby oszczędzić sb dodatkowego bólu i mieć dostęp do toalety. A okazało jak się okazało że przejechałam się marcelem.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

Pomocni pasażerowie.

Wady

Brak pomocy u kierowców, którzy niechętnie wychodzą z autobusu poproszeni o wyciągnięcie walizki. Mówię tutaj o kierowcach z dnia 19.09.2022r z godziny 10.01. Trasa Rzeszów - Iwonicz Zdrój

Extra informacje

7

P. / 2022-07-27

Korzystam od lat z tego przewoźnika, na trasie Warszawa-Rzeszów i Rzeszów-Warszawa. Zdarzają się opóźnienia, ale autobus do celu dojeżdża zawsze na czas. Autokary czyste, zadbane. Jedyne do czego można by się przyczepić to brak wifi na pokładzie, niby jest informacja, że maja, ale nie zdarzyło mi się żeby działo. Plus można by pomyśleć o gniazdkach :) Fajnym rozwiązaniem było by tez wprowadzenie numeracji miejsc,bo niektórzy pasażerowie nie używają mózgu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
4.75
Zalety

Czysto, sprawnie, bezpiecznie

Wady

Niedziałające/brak wifi, brak gniazdek

Extra informacje

eryk / 2022-07-12

Fajna i rzetelna firma. Kierowcy mili i uprzejmi zawsze pomocni. Zawsze nowe i sprawne autobusy. A co najważniejsze ,że zawsze są nawet w czasie pandemii gdzie firmy n ie jeździły , a oni tak i to cały czas. Polecam Macie pewność ,że pojedziecie. Z innymi zielonymi firmami bywa różnie ;)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00
Zalety

punktualność , mili kierowcy bezproblemowy konta z infolinią

Wady

mogli by uruchomić więcej kierunków

Extra informacje

Ren / 2022-06-18

Byle skasować bilet i tyle firmę interesuje pasażer. Ciasno, klima z nawiewem mocnym na 13 stopni więc pasażerowie poprzykrywani z głową i w większości przypłacając podróż przeziębieniem lub zatokami :-( jak kierowcy zasypiają to nie powinni kierować ale przecież tylko zysk się liczy
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.50
Zalety

brak

Wady

monopolista

Extra informacje

Kris / 2022-05-26

Wczoraj przez tą linie neo bus spóźnił bym się na samolot autobus miał być o 14,30 i nie przyjechał 40 minut czekałem i nic ,dalej nie wiem bo wzięłam taxi i pojechałem do Warszawy oczywiście bilet stracony już nigdy z tą linią nie pojadę
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.50
Zalety

Dojazd na lotnisko

Wady

Spóźnialscy

Extra informacje

Kris / 2022-05-26

Wczoraj przez tą linie neo bus spóźnił bym się na samolot autobus miał być o 14,30 i nie przyjechał 40 minut czekałem i nic ,dalej nie wiem bo wzięłam taxi i pojechałem do Warszawy oczywiście bilet stracony już nigdy z tą linią nie pojadę
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.50
Zalety

Dojazd na lotnisko

Wady

Spóźnialscy

Extra informacje

Krzysztof leszczak / 2022-05-11

11.05.2022 kurs z Kraków lotnisko do Wrocławia godzina odjazdu 15:15 Grzecznie proszę Pana by pomógł mi z walizką bo jestem nie pełnosprawny mam tylko jedną lewą rękę i ciężko mi lewą ręką podnieś Walizkę 19 kilo. Nie było mi dane uzyskać pomocy pan był zajęty staniem i odpalaniem papierosa. Dziękuję Panu ( inny pasażer ) który się zlitował i pomógł mi wrzucić walizkę
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
3.75
Zalety

Wady

Gburowaty kierowca śmierdzący papierosami i ma w *** inwalidę

Extra informacje

Maria / 2022-04-22

Polecam z całego serca zawsze korzystam jak jeżdżą do sanatorium bardzo duża liczba połączeń i co najważniejsze czysto przyjemnie kierowcy kulturalni i zadbani. Fakt czasami problem z dodzwonieniem się na infolinię ale to pewnie wynika z bardzo dużej liczby klientów co jeżdżąc bardzo często widzę. Kierowcy mili uczynni a co najważniejsze bezpiecznie kierują autobusem.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00
Zalety

Możliwość połączenia z uzdrowiskami , zawsze pachnące i nowe autokary

Wady

Czasami problem z dodzwonieniem się na infolinię

Extra informacje

Marta / 2022-04-21

Zawsze można liczyć na to ze kurs się odbędzie. Autokary zadbane i czyste. Dużo kursów co powoduje że zawsze można zakupiony bilet wykorzystać na inny jak plany się zmienią lub bezproblemowy zwrot biletu. U konkurencji jest inaczej dostaje się bony na wykorzystanie. Polski przewoźnik. Opóźnienia się zdarzają ale zawsze jest informacji z infolinii. Polecam
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00
Zalety

Bezpiecznie, zawsze miła obsługa, infolinia 24h

Wady

płatna infolinia, za mało kursów na Zakopane

Extra informacje

Wojtek / 2022-04-21

Wszystko w jak największym porządku. Autokary nowe , kierowcy w większości normalni i zadowoleni z pracy , bilety studenckie i uczniowskie w super cenach. Przewoźnik na którego zawsze można liczyć nawet w tak ciężkim okresie jak pandemia gdzie Flixbus i inni całkowicie zawiesili swoje połączenia albo przychodząc na dworzec przed odjazdem wiadomość ,że kurs się nie odbędzie i zostaje do odwołania zawieszony. Zdecydowanie polecam ,a jestem stałym klientem :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00
Zalety

autobusy nowe i czyste , Fajni kierowcy, niezawodni

Wady

Dużo ludzi korzysta,

Extra informacje

Tomasz / 2022-02-28

Moja opinia to mniej niż zero najgorszy przewoźnik w polsce
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Plusow noe ma tylko minusy za obsługę i opóźnienia nawet do 4 godzin jedna wielka porażka ostatni raz korzystałem z tego przewoznika

Extra informacje

Adam / 2022-02-11

Autobus notorycznie się spóźnia. Na trasie Kraków- Brzozów były aż 2 długie i bezcelowe przerwy plus oczywiście przesiadki. Szacowany czas przejazdu (3h 30 minut) wydłużył się o godzinę! 2 lata temu wystawiałem 5 gwiazdek, więc teraz z czystym sumieniem wystawiam jedną. Korzystam z usług tej firmy tylko i wyłącznie w ostateczności, z powodu braku innej alternatywy. Nie polecam.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.50

KiMiB / 2022-01-02

wygodna i komfortowa podróż
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00

Lula / 2021-08-27

Spoznialscy.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Spóźnialscy

Extra informacje

Agnieszka / 2021-08-24

Masakra-przejazd trwał 9 godzin pasażerów pełen autokar bardzo ciasno Ten autokar jest nie przystosowany na tak długie trasy Kierowca powinien poprosić osoby które mają wykupiony bilet a później osoby które kupuja
Zalety

Wady

Ciasno i brak miejscówek

Extra informacje

Jacek / 2021-01-20

Jechałem 17.01.2021 i nie działało ogrzewanie. Zmarzlem i bylem chory przez parę dni. Trzy razy pytałem kierowcy i mówił, że się po prostu zepsuło, ale u niego grzało. A miejsca za nim były oklejone taśmą.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.50
Zalety

Na czas

Wady

Nie działało ogrzewanie, a na zewnątrz -11 stopni

Extra informacje

Mira / 2020-10-11

Dzisiaj 11.10.2020 g. 8.00 Neobus Dworzec Łódź Fabryczna jadący do Rzeszowa. Kierowca tzw drugi pomagający nie chciał i nie pomógł wstawić walizki do bagażnika zajęty był rozmową z dwoma ochroniarzami.kierowca Tłumaczyl mi Że nie wstawi mi walizki do bagażnika bo może urwać rączkę w walizce i co wtedy? A jeśli my pasażerowie uderzymy się o klapę otwartego bagażnika co wtedy? Dobrze. Że młody chłopak wstawił mi walizke do bagażnika bo byłam zdecydowana dzwonić na policję
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.25
Zalety

Brak

Wady

Nieuprzejmy. Nie dba o bezpieczeństwo pasażerów.

Extra informacje

Mira / 2020-10-11

Dzisiaj 11.10.2020 g. 8.00 Neobus Dworzec Łódź Fabryczna jadący do Rzeszowa. Kierowca tzw drugi pomagający nie chciał i nie pomógł wstawić walizki do bagażnika zajęty był rozmową z dwoma ochroniarzami.kierowca Tłumaczyl mi Że nie wstawi mi walizki do bagażnika bo może urwać rączkę w walizce i co wtedy? A jeśli my pasażerowie uderzymy się o klapę otwartego bagażnika co wtedy? Dobrze. Że młody chłopak wstawił mi walizke do bagażnika bo byłam zdecydowana dzwonić na policję
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.25
Zalety

Brak

Wady

Nieuprzejmy. Nie dba o bezpieczeństwo pasażerów.

Extra informacje

Mira / 2020-10-11

Dzisiaj 11.10.2020 g. 8.00 Neobus Dworzec Łódź Fabryczna jadący do Rzeszowa. Kierowca tzw drugi pomagający nie chciał i nie pomógł wstawić walizki do bagażnika zajęty był rozmową z dwoma ochroniarzami.kierowca Tłumaczyl mi Że nie wstawi mi walizki do bagażnika bo może urwać rączkę w walizce i co wtedy? A jeśli my pasażerowie uderzymy się o klapę otwartego bagażnika co wtedy? Dobrze. Że młody chłopak wstawił mi walizke do bagażnika bo byłam zdecydowana dzwonić na policję
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.25
Zalety

Brak

Wady

Nieuprzejmy. Nie dba o bezpieczeństwo pasażerów.

Extra informacje

Mira / 2020-10-11

Dzisiaj 11.10.2020 g. 8.00 Neobus Dworzec Łódź Fabryczna jadący do Rzeszowa. Kierowca tzw drugi pomagający nie chciał i nie pomógł wstawić walizki do bagażnika zajęty był rozmową z dwoma ochroniarzami.kierowca Tłumaczyl mi Że nie wstawi mi walizki do bagażnika bo może urwać rączkę w walizce i co wtedy? A jeśli my pasażerowie uderzymy się o klapę otwartego bagażnika co wtedy? Dobrze. Że młody chłopak wstawił mi walizke do bagażnika bo byłam zdecydowana dzwonić na policję
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.25
Zalety

Brak

Wady

Nieuprzejmy. Nie dba o bezpieczeństwo pasażerów.

Extra informacje

Mira / 2020-10-11

Dzisiaj 11.10.2020 g. 8.00 Neobus Dworzec Łódź Fabryczna jadący do Rzeszowa. Kierowca tzw drugi pomagający nie chciał i nie pomógł wstawić walizki do bagażnika zajęty był rozmową z dwoma ochroniarzami.kierowca Tłumaczyl mi Że nie wstawi mi walizki do bagażnika bo może urwać rączkę w walizce i co wtedy? A jeśli my pasażerowie uderzymy się o klapę otwartego bagażnika co wtedy? Dobrze. Że młody chłopak wstawił mi walizke do bagażnika bo byłam zdecydowana dzwonić na policję
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.25
Zalety

Brak

Wady

Nieuprzejmy. Nie dba o bezpieczeństwo pasażerów.

Extra informacje

Mira / 2020-10-11

Dzisiaj 11.10.2020 g. 8.00 Neobus Dworzec Łódź Fabryczna jadący do Rzeszowa. Kierowca tzw drugi pomagający nie chciał i nie pomógł wstawić walizki do bagażnika zajęty był rozmową z dwoma ochroniarzami.kierowca Tłumaczyl mi Że nie wstawi mi walizki do bagażnika bo może urwać rączkę w walizce i co wtedy? A jeśli my pasażerowie uderzymy się o klapę otwartego bagażnika co wtedy? Dobrze. Że młody chłopak wstawił mi walizke do bagażnika bo byłam zdecydowana dzwonić na policję
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.25
Zalety

Brak

Wady

Nieuprzejmy. Nie dba o bezpieczeństwo pasażerów.

Extra informacje

Mira / 2020-10-11

Dzisiaj 11.10.2020 g. 8.00 Neobus Dworzec Łódź Fabryczna jadący do Rzeszowa. Kierowca tzw drugi pomagający nie chciał i nie pomógł wstawić walizki do bagażnika zajęty był rozmową z dwoma ochroniarzami.kierowca Tłumaczyl mi Że nie wstawi mi walizki do bagażnika bo może urwać rączkę w walizce i co wtedy? A jeśli my pasażerowie uderzymy się o klapę otwartego bagażnika co wtedy? Dobrze. Że młody chłopak wstawił mi walizke do bagażnika bo byłam zdecydowana dzwonić na policję
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.25
Zalety

Brak

Wady

Nieuprzejmy. Nie dba o bezpieczeństwo pasażerów.

Extra informacje

drrbdfbd / 2020-08-29

spozniaja sie, chamscy kierowcy zenada po prostu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

kominem / 2020-08-21

Dzień dobry,korzystałam z usług tego przewoznika i musiałam kupić podwójny bilet na daną trasę .Autokar, którym dojeżdżałam do miejsca spóźnił się o godzinę i ten , na który miałam wykupiony bilet odjechał .Nie mogłam się skontaktować w sprawie przebukowania gdyż mam blokadę na numery płatne /a takiego używają/ Niestety płaciłam dwa razy za ten sam kurs w Neobusie .Gratuluję przebiegłości .

Patrycja / 2020-08-15

Miałam bardzo nieprzyjemny incydent z kierowcą ponieważ podczas przerwy byłam skorzystać z ubikacji, niestety była dość duża kolejka i nie wyrobiłam się czasowo. Wracając do autobusu kierowca w sposób arogancki i krzykliwy miał do mnie pretensje ze 15 minut minęło nie rozumiejąc że miałam potrzebę skorzystania nie mając jednak wpływu na długość kolejki. Było to bardzo nieprzyjemne już nie wspominając o tym że chciał odjechać nie upewniając się czy wszyscy są i właściwie już ruszył w drogę przy czym mąż musiał prosić kierowcę by nie odjeżdżał bo jeszcze ja. Ja rozumiem że kierowcy mają napięty grafik i chcą dojechać na czas ale taka sytuacja jak pretensje na środku parkingu bo dwie minuty się spóźniłam powinna nie mieć miejsca tym bardziej odjeżdżanie nie mając pewności że wszyscy są. Bo gdybym jechała sama bez męża i który w porę zareagował to napewno bym tam została, bez telefonu bez niczego. Do tego bardzo małe i niewygodne siedzenia i oszczędność na klimatyzacji. W porażka
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.75
Zalety

Tani bilet

Wady

Niewygodnie, gorąco, bezczelny kierowca

Extra informacje

Wał sie / 2020-08-13

Kierowcy banda idiotów, wyżej srają niż dupę mają. Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo.nie wydają paragonów jeżeli nie ma rezerwacji co jest oznaką że okradają firmę. Gratuluję załogi
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

Wady

Chamstwo kierowcy

Extra informacje

Wał sie / 2020-08-13

Kierowcy banda idiotów, wyżej srają niż dupę mają. Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo.nie wydają paragonów jeżeli nie ma rezerwacji co jest oznaką że okradają firmę. Gratuluję załogi
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

Wady

Chamstwo kierowcy

Extra informacje

Nie ważne / 2020-08-13

Wasi kierowcy to drogowi bandyci (nie wszyscy) ale są tacy. Dziwię się że w tak poważnej firmie pracują tacy ludzie ale czas pokaże.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

Wady

Chamstwo

Extra informacje

MB / 2020-08-03

Jakość niczym się nie różni od konkurencji, natomiast spotkała mnie niemiła niespodzianka, ponieważ nie miałem ze sobą żadnego bagazu, a musiałem dopłacić dodatkowo 20 PLN jako nadbagaż za hulajnogę, która jest mniejsza niż walizki innych podroznych i to jest słabe, kierowca powiedział, że opłata wynosi tyle co za duży rower, pod tym kątem NeoBus się wyróżnia negatywnie od konkurencji, a szkoda :(
Jakość obsługi
Poziom cen
Wygoda
3.00
Zalety

Wady

Dodatkowa opłata za małą hulajnogę

Extra informacje

Katarzyna / 2020-08-02

Masakra 1h 15 min opóźnienia Wrocław-Kraków stoisz jak kołek na dworcu.Tymczasem bus podjeżdża 30 min spóźniony wysadza pasażerów i znika na kolejne 40 min bez wyjaśnień. W sumie odjeżdża z 1h i 15min opóźnieniem .Masakra!!! Nigdy więcej!!!

Piotr / 2020-08-02

Kronawirus A tu i żadnego zabezpieczenia zgroza

Irena P. z Poznania / 2020-04-01

Pragnę podziękować za powrót z sanatorium z Polańczyka w czasie pandemii koronawirusa, którą wraz z mężem musieiśmy przyśpieszyć rezygnując z przejazdu wykupionego u innego przewoźnika...podczas jazdy mąż pozostawił okulary korekcyjne w autobusie o czym zawiadomiłam za pomocą portalu . Już następnego dnia był tel. w tej sprawie , a dziś tj. w ciągu tygodnia przesłano nam do domu bez jakiejkolwiek zapłaty za przesyłkę ! Jesteśmy pod wrażeniem !!! Bardzo, baaaardzo dziękujemy !!!!! Na pewno jeszcze skorzystamy z podróży Neo Busem????
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00
Zalety

Uczciwość , uprzejmość, czystość w autobusie i szczególnie w toalecie !

Wady

Extra informacje

Helena / 2020-01-07

Kierowca wylewa swoja frustracje na klientów
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.75
Zalety

Dogodne godziny jazdy

Wady

Niemily kierowca

Extra informacje

Opoznienie przyjazdu bez wyjasnienia przyczyny

Ola / 2019-12-19

Kurs 19 grudnia o godz. 15 z Warszawy Zachodniej do Rzeszowa. Bilet mam wykupiony do Radomia Rondo ul. Warszawska. Kierowca nie zatrzymuje się na wyznaczonym przystanku bo jak twierdzi zagapił się. Robi z pasażerów debili nie chce się zatrzymać ani zawrócić. Wysadza nas na ul. Słowackiego tj. 10 km.dalej na drugim końcu miasta. Muszę zapłacić za taksówkę żeby z ciężkim bagażem dotrzeć do domu. Nigdy więcej podróży z Neobus.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.25

Anna / 2019-12-15

Nie polecam, Ciasno w autobusie,Bagaż pakowany byle jak i w pospiechu, Przesiadki po drodze, Wywlekane doslownie bagaże leżące jeden na drugim, Mnie zdażyło się że mój bagaż Pan Kierowca wyrzucił pod autobus, Walizka pękła i urwało się kółko, Zgłaszałam uszkodzenie bagażu , niestety 1,5 miesiąca od zgłoszenia nie otrzymałam odpowiedzi,To była pierwsza i ostatnia moja podróż Neobusem,
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Ciasno , mało miejsca, przesiadki, nie dbają o bagaż zwłaszcza w piętrowych autobusach,

Extra informacje

Klient / 2019-12-08

Nie polecam. Autobus odjechał przedwcześnie. Pani na infolinii krzyczy.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.75
Zalety

Brak

Wady

Niekompetencja pracowników

Extra informacje

Elżbieta / 2019-11-21

Ostrzegam osoby niepełnosprawne i starsze, mające trudności w dźwiganiu, przed tym żeby nie wybierały autobusu kursującego na trasie Rzeszów - Łódź. Wyjątkowo niegrzeczna załoga, dwoje kierowców, którzy odmawiają pomocy przy wstawianiu bagażu do luku. Na zwróconą uwagę pasażerów odpowiadają "to wasze bagaże - radźcie sobie; my nie jesteśmy od tego". Taki standard zachowań często spotykany w poprzedniej epoce, prawie już nie jest obserwowany obecnie. Często podróżuję autobusami i dobry zwyczaj pomocy przy umieszczaniu bagażu w łuku jest powszechny.
Jakość obsługi
Poziom cen
Wygoda
2.67

Zofia / 2019-11-20

Kurs Warszawa Rzeszów 20.11.2019 godz.18.00. Po około 3 godzinach jazdy poprosilam kierowce o krótki postój na papierosa. Kierowca niemilo mi odpowiedzial, że nie zatrzyma się bo ma opoznienie. Bylam zdziwiona odpowiedzia. Jechalismy płynnie bez korków. Totalna dyskryminacja osób palących. Chcialam również zauważyć że zanim mi odpowiedzial musialam poczekac az skonczy czytać mesengera podczas prowadzenia autokaru z ludzmi. ŻENADA
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.50

Yana / 2019-11-09

Masakra!! Toaleta zamknięta w czasie jazdy. Autobus z Rzeszowa do Warszawy (5 g jazdy) czy to jest normalne?!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.25
Zalety

Wady

Zamknięta toaleta w czasie jazdy!!!

Extra informacje

5 g jazdy ( 9.11.2019r, wyjazd g 16.00 z Rzeszowa do Warszawy

Wojtek / 2019-09-10

Witam pisze tę opinię bo jeszcze takiego chamstwa nie widziałem.Kurs z Warszawy 10.09.2019 godz 00.10.Chcieliśmy wrócic po meczu Polska -Austria bilet kupiony 2 tygodnie wcześniej,kierowca stwierdził że nas nie weżmie bo czuć od nas alkohol(wypiliśmy na meczu po 3 piwka,po to w sumie jechaliśmy autobusem)Zarządaliśmy od kierowcy żeby nam napisał na piśmie dlaczego nas nie weżmie oczywiście tego nie zrobił,więc poprosiliśmy zeby wezwał policję żeby nas przebadała alkomatem.Policja przyjechała po 30 minutach powiedziała że nie będzie nas badać alkomatem bo nie ma takiej potrzeby i kazała nam się odsunąc,więc poprośiliśmy żeby spisali notatkę z interwencji czego tęz nie zrobili.Widząc ,że nie dajemy za wygraną poprośili o dowody spisałi nas i odjechali mówiąc tylko ,że kierowca ma takie prawo nas nie wżiąść i zostaliśmy w warszawie do rana bo następny autobus był dopiero po piątej normalnie super.Będziemy składać skargę na tego przewożnika bo przez jakieś urojenia kierowcy nie żdążyliśmy rano do pracy.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

Brak

Wady

Kierowca

Extra informacje

Joanna / 2019-08-12

Kurs Krakow Balice- Wroclaw. 12.08.19. Godzina 15:15 planowo. W rzeczywistosci przyjechal o 16:20. Trzy telefony n.a. informacje. Odpowiedz za kazdy razem ta sama. Jedzie. Zaraz bedzie. Autobusu nie widac, pani n.a. infolinii wmawia ludziom ze " widzi go na Balicach", chyba w szklanej kuli?.. Ludzie dojezdzaja n.a. lotnisko, a tu takie cyrki z opoznieniami. Kobiety n.a. infolinii prawie nie slychac. Jeden z numerow oglaszanych na. www w ogole nie dziala. Radze unikac Neobus. Nierzetelna firma. Stracilismy mnostwo czasu I nerwow.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.00
Zalety

Wady

Opuznienia I zla komunikacja, telefon nie odpowiada

Extra informacje

Ewa / 2019-08-02

31.08 autobus z Ustrzyk Dolnych do Warszawy, godzina 15.30 wyjazd. Zmieniają się kierowcy, poziom obsługi pasażerów skandaliczny. W Ustrzykach jak na złość zaczyna padać. Kierowca czeka do ostatniej niemal chwili aby wpuścić moknących do środka. Pogania intruzów pasażerów, mało sympatycznie.O magicznych słowach ( proszę i dziękuję) zapomnij. W Opatowie wsiada młody człowiek z odliczoną w drobnych monetach kwotą za bilet. Komentarz kierowcy : " Co ja mam niby z tym zrobić, spóźniony jestem". Wysiadam na Okęciu w Warszawie. O pomocy przy wyjęciu walizek nie ma mowy.Dostałam burę za fakt,że walizka leży daleko i jej natychmiast nie wyciągam. Mojej przyjaciółce także nikt nie pomaga. Obie jesteśmy w okolicach siedemdziesiątki. Nie zgrzybiałe staruszki ale i nie dwudziestolatki..Tydzień wcześnie, dokładnie w piątek 26 lipca jechałam z Warszawy do Ustrzyk. Kierowca równie nieprzyjemny. Pokrzykiwał raźno na pasażerów; "Jak się ktoś spóźni, to nie czekam. Macie(!) osiem minut. Jestem spóźniony". To wszystko jest niemiłe i pozostawią wrażenie wysoce nieprzyjemne. Może jakieś szkolenia z podstaw kultury osobistej dla kierowców..To wszak pasażerowie są sponsorami ich wynagrodzeń. Pozdrawiam podróżnych. Ewa
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
3.00
Zalety

wygodny autobus

Wady

Obsługa pasażerów

Extra informacje

Marzena / 2019-08-02

Jechałam tym autobusem 1 lipca z Warszawy do Polańczyka ,nie wiem kto dał prawo jazdy temu kierowcy jechał jak do pożaru często przejeżdżał na czerwonym świetle. Kierowca bez kultury Pozdrawiam
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00

Mar / 2019-07-26

Autobus zapchany i bardzo niewygodny, wygląda na to że dołożono kolejne siedzienia. Nie wyobrażam sobie jak wytrzymują dalsze podróże ludzie wysocy lub o większej wadze! Jazda tym autobusem to prawdziwa droga przez mękę. Nie dość że w Krakowie autobus miał 15 minut opóźnienia, to na dodatek, w Rzeszowie, po 15 min postoju i przy absolutnie wszystkich miejscach zajętych, kierowca ogłosił następne 15 minut postoju, bo podobno dyspozytor kazał czekać na autobus z Warszawy, nie wiadomo po co... miejsc wolnych już nie było, igły nie dałoby się wcisnąć!Może dyspozytor chciał zeby coś dla niego zabrać i dlatego autobus z prawie setką ludzi czekał razem pół godziny w Rzeszowie? Internet, podobno jest, gdy zapytałam kierowców o hasło, popatrzyli znacząco na siebie i hasło podali, jednak po kwadransie prób gdy w końcu udało się zalogować, prawie natychmiast rozłączyło... Nie polecam, jak tylko się da, omijać!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00

Zdzisław / 2019-07-13

Tę opinię piszę dla takich jak ja podróżnych. Kraków MDA, odjazd planowany 12.07.2019 g. 2.20 rzeczywisty 2.29 opóźnienie z winy podróżujących. Miła, uprzejma i kompetentna obsługa. Jako że jestem od ponad 30 lat kierowcą zawodowym (największe ciężarówki i autobusy, również na liniach) moja ocena umiejętności kierowców to 5/5. W Rzeszowie o czasie, autobusy do przesiadki podstawione i gotowe do dalszej podróży. Pełna i kompetentna informacja na ten temat, uprzejmość i duża kultura osobista kierowców ubranych schludnie, czysto w barwach firmy. Podróżowałem do Iwonicza, gdzie dotarłem zgodnie z czasem, bezpiecznie i bezproblemowo. Dla mnie pewną uciążliwością była zbyt mało miejsca pomiędzy fotelami ale to przypadłość większości autobusów, niestety tak są konstruowane.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
4.75
Zalety

Sprawnie, szybko, bezpiecznie i na czas.

Wady

brak

Extra informacje

Adam / 2019-07-11

Nie spotkałem się już dawno z takim chamstwem i brakiem kultury jak u kierowcy tego autobusu, kurs 11. 07 g 22.30 z Łodzi, kierowca nie miły i nie uprzejmy, sprawiający że odechciewa się podróży tym przewoźnikiem. W dodatku niebezpiecznie prowadzi autobus, przekraczając prędkość w mieście
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.25
Zalety

Brak

Wady

Chamski kierowca z akcentem jakiejś dziury spod wschodniej granicyi

Extra informacje

Lucy / 2019-05-04

04.05.2019 wykupiłam dla koleżanki bilet na trasie Gliwice-Jarosław.Podeszłam do kierowcy w celu "odhaczenia"pasażera i z zapytaniem...Chamska odpowiedz i pretensje to jedyne na co było go stać,zapytałąm go więc z jakiego powodu jest taki niemiły-odp."..bo mi za bycie miłym nie płacą".Z relacji koleżanki na trasie pan błyną jeszcze kilkoma przejawami dobrego wychowania.Do tego przesiadka,o której nie było nigdzie mowy,bo kurs miał być bezpośredni.Dziwi mnie podejście tych ludzi,dziś gdzie konkurencja jest ogromna każdy raczej zabiega o klienta,a tu takie coś.Szczerze nie polecam tego przewoźnika.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.33

Mikołaj / 2019-04-14

W sobotę wieczorem przez stronę kupiłem dwa bilety z Krakowa do Przemyśla na niedziele rano o 7:50. Dziwne, ale w bilecie jest brak stanowiska na które musiałby podjechać bus, oraz brak bądz jakiego kontaktu do kierowcy, co jakby w nasze czasy jest sprawą normalną. Dalej na dzworcu ani na jednej z tablic informacyjnych kurs się nie pojawił. Pani na informacji powiedziała "Jeszczę go nie ma", tyle. Wiec czekam. Stałem bliżej wjazdu około stanowiska G1, na którym w ten moment stał bus do Oświęcima. O 7:50 widzę jak na płytę górną podjeżdża biały autobus z ogromnym napisem na bokach - "Neobus", z tabliczką "Przemyśl". Wjeżdża, robi kółko wokół wszystkich stanowisk, i odrazu naprawia się do wyjazdu. No i pojechał sobie. W mailu był numer infolinii wiec odrazu zadzwoniłem (niżej pod numerem było napisane że "opłata za minutę polączenia 1,29 zł brutto. Usługę świadczy Progress Plus s.c."). Po pięcu minutach słuchania głosu elektronicznego pani powiedziała że "bus stał chwilę na stanowisku G1 więc przepraszam ale Pan chyba poprostu się spóznił", no i o zwrocie kasy już nie może być mowy.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.75
Zalety

punktualność odjazdów :)

Wady

punktualne odjazdy bez pasażerów, brak kontaktu z kierowcą, brak w ogóle bądż jakiego sensownego szybkiego kontaktu z organizacją, brak możliwości reklamacji na stronie firmy.

Extra informacje

Podróżujący / 2019-04-14

Brak jakiego kol wiek kontaktu z klientem!!! Jak przyjedzie wcześniej nie ma szans ze wam ktoś zadzwonie i coś powie, info linia odbiera po 5 minutach oczekiwania, a później pani jak by kontaktuje się z kierowcom kolejne 10 min, a my za to płacimy po 1.40 zł za minutę!!! Totalni oszuści nie polecam! Kurde po co w takim razie podajemy swój nomer komurki? Neobus f*ck off!!! Zalety Eeeeeeee nie ma takich Wady Wada to synonim nazwy Neobus
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

Eeeeeeee nie ma takich

Wady

Wada to synonim nazwy Neobus

Extra informacje

Gabriela / 2019-03-23

Spóźniając się na wyjazd z Wrocławia do Sanoka dotarłam do Krakowa na wlasna rękę i tam chciałam wsiąść na kolejny odcinek mojej wykupionej trasy, do tego samego autokaru, ktorym miałam jechać. Niestety musiałam płacić kolejny bilet
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00

Tomek / 2019-02-12

Zamiast opinii zgodnie z informacją przekazaną do firmy Neobus przedstawiam korespondencję mailową dotyczącą",rezerwacji" biletów i deklarowanej zniżki dla dzieci. Z uwagi na słynne RODO usunąłem z korespondencji dane personalne. Witam Niestety nie spotkałem się z żadną reakcją Waszej firmy na mój mail. Z uwagi na powyższe mogę uznać, że opisana sytuacja jest celowym działaniem i wymaga upublicznienia przeze mnie w internecie korespondencji dotyczącej przedmiotowej sprawy Tomasz Wysłano z telefonu komórkowego Huawei -------- Wiadomość oryginalna -------- Temat: Odp: RE: Neobus - Formularz - Kontaktowy Od: Do: NEOBUS DW: Witam Jestem bardzo rozczarowany sposobem załatwienia sprawy. W dniu 13 stycznia br zarezerwowałem bilety na przejazd dla mnie i dla mojego dziecka na trasie Warszawa Zachodnia- Sanok- Warszawa Zachodnia z uwagi na brak możliwości zakupu biletu ze zniżką poprzez stronę internetową Waszej firmy. Niestety w dniu wyjazdu spotkała mnie bardzo niemiła sytuacja. Okazało się , że ta pesudo"rezerwacja" jest zwykłym naciąganiem ( raczej wypadało by tu użyć mocniejszych słów). Zamiast spodziewanej przeze mnie opłaty w kwocie około 60 złotych (39 złotych bilet normalny +20 złotych bilet z 50% ulgą) kierowca zażądał ode mnie kwotę 105 złotych( 70 złotych bilet normalny+ 35 złotych bilet z 50% ulgą). W czasie rozmowy stwierdziłem, że jest to nieuczciwe załatwienie sprawy na, co pan kierowca odpowiedział mi "to weź pan im to napisz", co też niniejszym czynię. Gdybym wiedział, że rezerwacja wygląda właśnie w ten sposób, to najzwyczajniej kupiłbym dwa normalne bilety za kwotę 80 złotych. Nie wiem dlaczego brak możliwości zakupu przez stronę internetową biletu z ulgą powoduje konieczność zakupu biletów po maksymalnej cenie. Wielokrotnie korzystałem z usług Waszej firmy i uważam, że takie postępowanie niezbyt korzystnie wpływa na Wasz wizerunek. Taka pseudo "oszczędność" dotycząca naprawdę małej ilości dzieci uprawnionych do tej zniżki jest w mojej ocenie na żenującym poziomie. Z uwagi na to przykre doświadczenie niezwłocznie zapłaciłem za swój bilet powrotny przez internet, a za dziecko znowu u kierowcy musiałem zapłacić połowę najwyższej ceny biletu. Myślę, że dla takiej firmy jak Neobus dodanie możliwości zakupu biletów zniżkowych w "cywilizowanej" formie nie powinno stanowić zbytniego problemu i traktuję to jako zwykłe niedopatrzenie, a nie celowe działanie. Przynajmniej taką mam taką nadzieję. Pozdrawiam Tomasz ..... Dnia 13 stycznia 2019 17:11 NEOBUS napisał(a): Witam, Potwierdzam rezerwację na nazwisko Tomasz ..... dla dwóch osób na 24.01. oraz 31.01. Pozdrawiam, M. K....... NEOBUS NEOBUS POLSKA Sp. z o.o. Sp.k. 38-114 Niebylec 163 NIP: 8191664145 logo NEOBUS (1) From:.......wp.pl Sent: Sunday, January 13, 2019 4:45 PM To: NEOBUS Subject: OD: Neobus - Formularz - Kontaktowy Poproszę o rezerwację dla mnie i dla dziecka. Wtedy będę mógł opłacić bilet u kierowcy. Przejazd z Warszawy Zachodniej do Sanoka ul. Dworcowa 24 stycznia 20.40 i powrót 31 stycznia 23.50 z Sanoka ul. Dworcowa do Warszawy Zachodniej. Dziękuje za pomoc Pozdrawiam serdecznie Tomasz ..... Wysłano z telefonu komórkowego Huawei -------- Wiadomość oryginalna -------- Temat: RE: Neobus - Formularz - Kontaktowy Od: NEOBUS Do: 'Tomasz.....' DW: Witam, Czym mam dokonać rezerwacji dla dziecka z ulga 50%? To ma być Sanok ul. Dworcowa, Krakowska czy Staszica? Pozdrawiam, M. K..... NEOBUS NEOBUS POLSKA Sp. z o.o. Sp.k. 38-114 Niebylec 163 NIP: 8191664145 logo NEOBUS (1) From: Tomasz Sent: Sunday, January 13, 2019 3:59 PM To: [email protected] Subject: Neobus - Formularz - Kontaktowy Nadawca: Tomasz ......wp.pl Wiadomość: Witam Wielokrotnie korzystałem z przejazdów Państwa firmą. Pierwszy raz będę podróżował z dzieckiem w wieku 4 lata. Niestety na stronie podczas zakupu biletów nie ma możliwości uwzględnienia zniżki 50% na bilet dla dziecka. Proszę o wskazówkę co zrobić, żeby rabat został uwzględniony. Wyjazd 24 stycznia o 20.40 z Warszawy Zachodniej do Sanoka i powrót 31 stycznia ze Sanoka o 23.50 do Warszawy. Pozdrawiam Tomasz ..
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
3.25
Zalety

Wady

Regularne połączenia

Extra informacje

Tragiczna obsługa klienta

Jan / 2018-12-10

W dniu 10.12.2018 w Głuchowie przed Grójcem ok. godz. 6.47 kierowca nie zatrzymał się na planowanym przystanku!!!!!!!!!!!!!!!

Karolina / 2018-10-21

To bardzo przykre jak kierowcy postepuja z podroznymi, w jaki sposob poruszaja sie na drodze, przekraczajac predkosc, wyprzedzajac w niedozwolonych miejscach. W trakcie podrozy zero informacji gdzie sie znajdujemy, kiedy przerwa, zero pomocy ze strony kierowcow, wrecz przeciwnie chamstwo...
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

Wygodne fotele

Wady

Bardzo niska kultura osobista kierowcow, przekraczanie dozwolonej predkosci, zero informacji w trakcie podrozy, brzyski zapach z toalety w calym autokarze

Extra informacje

Katrin / 2018-08-22

Wracałysmy z wakacji trasa Niebylec - Łodz z panami R&R. wspaniała podróz pod kazdym wzgledem .Własnie dzieki kierowcom podróż minęła bezpiecznie , miło i szybko. Polecam podróż NEO BUSEM w tak świenej atmosferze . BRAWO KIEROWCY R & R ciumki !!!!!!!!!!!!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00

Katrin / 2018-08-22

Wracałysmy z wakacji trasa Niebylec - Łodz z panami R&R. wspaniała podróz pod kazdym wzgledem .Własnie dzieki kierowcom podróż minęła bezpiecznie , miło i szybko. Polecam podróż NEO BUSEM w tak świenej atmosferze . BRAWO KIEROWCY R & R ciumki !!!!!!!!!!!!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00

zirytowana / 2018-08-15

Wracałam z rodziną z wakacji neo busem, i okazało się że po koszulce mojego męża zasuwa wsza!!! Po powrocie do domu, moje dzieci też je miały, a czystość też zostawia wiele do życzenia. NIE POLECAM. NIGDY NIE WSIĄDĘ DO TEGO BUSA!
Zalety

brak

Wady

notoryczne spóźnienia.

Extra informacje

kierowcy nie potrafią jeździć

~Zosia / 2017-08-31

Pierwszy raz podróżowałam Neobusem . Trasa z Kielc do Polańczyka w lipcu i z powrotem Polańczyk Kielce 19.08.2017 Jestem bardzo zadowolona Punktualnie ,wygodnie , czysto , panowie z obsługi bardzo uprzejmi i życzliwi.Woda do picia gratis.Ceny bardzo przystępne ,a jak się trafi na promocyjne to rewelacja nawet za 1 zł można wrócić - potwierdzam .Przesiadka nie jest problemem . Wszystkim polecam podróż Neobusem Bilet kupiłam przez stronę internetową
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Bilet kupiłam przez stronę internetową

~Oliwiaa / 2017-08-30

WitamDzisiaj podrozowalam z "Firma".Neobus..Chwalicie sie Państwo i kiedy klienta pyta na infolini czy usluga platnosci karta w autobisie jest dostepna,dostalam odp ze "oczywiscie"..Niestety tak nie bylo,gdyby nie jeden z pasazerow ktory pozyczyl mi pieniadze na podroz(poniewaz kierowca byl nie ugiety,nawet kiedy powiedzialam ze na moim przystanku przy wysiadaniu moj maz przyjde po mnie i zaplaci)została bym na lodzie ....Ponad to w drodze modlilam ze 3 razy zeby dojechac cala..kierowca myslal chyba ze jedzie sam..Wielki minus...nie obiecujcie czegos czego nie ma..
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00

~Anna / 2017-08-28

Poziom chamstwa pana kierowcy i jego brawura w prowadzeniu autobusu w drodze z Kielc do Łodzi przekracza nie tylko granice przyzwoitości, ale też podstawowych zasad bezpieczeństwa. Ciekawi mnie, czy jak stanie się tragedia to dyrektorzy tej firmy będą wówczas mówili, że o niczym nie wiedzieli i nie słyszeli? Wyprzedzanie kolumny 6 samochodów, to jest głupota do kwadratu. Jak się panu kierowce praca przestała podobać, to niech idzie na zwolnienie i poszuka sobie czegoś dogodniejszego dla sobie. Inaczej wszyscy skończymy w rowie (on, my i właściciele tej firmy). Płacenie kartą w autokarze od 21 lipiec 2017 to nie kolejny etap rozwoju, tylko kolejny stres dla pasażerów, którzy w to uwierzyli. Oprócz tego, że się trzeba nasłuchać od pana kierowcy rożnych takich, to jeszcze człowiek usłyszy, że nigdzie nie pojedzie. Dziękuję, więcej z usług nie skorzystam.
Jakość obsługi
Oferta
Wygoda
2.33
Zalety

Wygodne fotele

Wady

Dramat!

Extra informacje

Kielce

~Irek / 2017-08-26

Podróż z Krosna do Niebylca małym busem w nocy nigdy więcej kierowca jechał jak by wiózł worki że śmieciami a nie wiózł ludzi skandal brak słów.W ten skandaliczny sposób jeżdżą nocą.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
3.50
Zalety

W dużych autobusach jest ok

Wady

Jazda małym busem jak dowodzą do punktu przesiadki w nocy nie życzę nikomu

Extra informacje

~Harry / 2017-08-19

Witam no i znów jadę neobus-em Krosno-Katowice. Autokar pełny ale jakoś tego nie odczuwam. Siedze wygodnie (szeroko nogi wyprostowane fotel pasażer ma rozłożony nawet kolanami go nie dotykam) obok mnie pasażer. Dosłownie jak bym sam siedział linie międzynarodowe powinny mieć takie autokary. 30° klimatyzacja działa idealnie, internet jest sprawdziłem używam własnego tylko dlatego że mam szybszy. Bateria pada podłączam ładowarkę bo jest gniazdko haha działa. Przystanek Rzeszów kierowca nic nie mówi o przerwie ale wysiadam bo pale i przechodzę kolo kierowcy nic spalilem wracam kierowca tez nic tylko uśmiech i wyrozumiałość tu to ja zapomniałem o kulturze (nie było przerwy). A co do kultury to przydała by się co niektórym pasażerom są reklamówki kolo siedzeń nie trzeba iść na środek autokaru żeby wyrzucić puste opakowanie po jedzeniu czy piciu. Ale co tam może w domu też lepiej za kanapę czy pod fotel wyrzucić. Może za czysto jest co dla niektórych. I Kraków 14.30 punktualnie przerwa kierowca powiadomił ze odjazd 14.40 i jedżemy dalej. Wielu innych przewoźników międzynarodowych i tych polskich powinno brać z tej firmy przykład pozdrawiam i polecam. Kierowcy mili pomocni dobrze wykonują swoją pracę. Zaraz Katowice polecam
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00
Zalety

Wygodne autokary, działa klimatyzacja ,gniazdko 230w i ubikacja od kadry jeżdżę jest zawsze czyna

Wady

Może jakaś ładna pani powinna wodę podawac :-)

Extra informacje

Zakup przez internet nie musiałem mieć wydrukowanego biletu

~Vill / 2017-08-18

Bez zastrzeżeń. Obsługa miła, służy informacją. Autokar wygodny
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00

~Podroznik / 2017-08-16

16 sierpnia 2017, wlasnie jade neobusem relacji Rzeszow Wroclaw z godziny 4.40. Wybralam miejsce w tylnej czesci pojazdu,zeby dzwieki reklam radiowych i innej sieczki nie zaklocaly mi snu w podrozy. Niestety, odglos odbiornika dociera nawet tu, zwrocilam kierowcy uwagę, zeby sciszyl radio, bez skutku..Zadzwonilam na infolinię z prośbą o interwencję, trochę ściszył, ale i tak słychać, i brzęczenie wielogodzinne mnie powali, a z neobusa przesiadam się dalej, bo z Wrocławia m jeszcze dwie przesiadki.Za łamanie praw i ograniczanie przestrzeni pasazerom w podróży, powinno się kierowcom odbierać licencję.Niech się sami nasuwają radiem, pod warunkiem, że nikogo obok nie katują!
Zalety

Autobus ma toaletę

Wady

Kierowca głuchy, łamie prawa pasażera

Extra informacje

Zapłacilam 65 zł, u kierowcy w autobusie

~Suvillan / 2017-08-15

Niestety, ale autobusy się spóźniają, brakuje miejsc, a obsługa klienta praktycznie nie istnieje.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
3.25

~A / 2017-08-13

super autobusy super linia do Warszawy z Podkarpacia
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00

~Danuta / 2017-08-10

Brak polisy NW to mówi samo za siebie.A na autobusie reklama "Bilet to Twoje ubezpieczenie" ....
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00

~Harry / 2017-08-05

Najlepsza sieć w Polsce polecam wszystkim.Bardzo dobre wygodne autokary punktualność 5 gwiazdek pozdrowienia dla dobrych i przyjaźnie nastawionych kierowcow
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00
Zalety

Wygoda punktualność cenna

Wady

Niema

Extra informacje

Internet

~salomon / 2017-08-04

Firma powinna skorygować rozkład, jest zbyt napięty - w niedzielę przy znikomym ruchu na drogach opóźnienie 20 min z Warszawy do Sanoka, m.in. przez nie uwzględnianie przesiadki w Niebylcu. W dzień powszedni wakacji kurs Sanok- Warszawa zakończył się dzięki dobremu kierowcy 5 minut przed czasem. Poza tym na wielki plus przestrzeń w autobusach (w Polskim Busie trzeba wyginać nogi, by siedzieć), gniazdka, wifi, w oknach zasłonki, klimatyzacja bez zarzutu, woda z Rymanowa w upały bez ograniczeń. Tyle po dwóch przejazdach linią N1 z tą firmą.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
4.00
Zalety

Dużo miejsca na nogi

Wady

Zbyt napięty rozkład

Extra informacje

linia N1

~Ola / 2017-07-26

Polecam. Podróż minęła szybko i "bezboleśnie" dla pleców. Mili kierowcy.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00
Zalety

Szybko wygodnie bezpiecznie

Wady

Brak

Extra informacje

Internetowy bilet, cena świetna względem pokonanych kilometrów

~Mateusz / 2017-07-21

Ogólnie było by ok, gdyby nie opóźnienia. Jeżeli nie potraficie dojechać do danego miasta na daną godzinę to zmiencie czas kursu na stronce, bo to jest zmyłka dla pasażera
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.50
Zalety

Wygodny w miarę

Wady

Czas

Extra informacje

Korzystam od roku i prawie zawsze nie dojeżdża na czas

~Ms / 2017-07-14

Nie wiem, skąd tyle złych opinii pod adresem kierowców... Jeżdżę Neo od dawna i ZAWSZE pakowaniem walizek zajmują się właśnie ci Panowie. Nigdy też nie spotkałam się z ich strony z arogancją czy brakiem kultury. Zdecydowanie polecam!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00
Zalety

Punktualność, uprzejmość, gotowość pomocy, komfort jazdy, łatwa rezerwacja, rzetelność w przekazywaniu informacji.

Wady

Nie dostrzegam

Extra informacje

~Kuba / 2017-07-14

Reklamują się ulgami ustawowymi których nie uznają, kontakt z działem reklamacji bardzo trudny, ceny nieadekwatne do komfortu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Extra informacje

Warszawa

~Łucja / 2017-07-12

Trasa Kraków Wrocław. Jadę pierwszy i ostatni raz. Brak numerowanych miejsc powoduje totalny chaos. 4 miejsca z przodu wolne ale kierowcy nie pozwalają korzystać bo nie. Śpiący pasażerowie rozwaleni na dwa miejsca a kierowca ze śmiechem żeby budzić kazać się przesuwać. Żenada.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.75
Zalety

Cena i bezpłatna zmiana daty lub godziny rezerwacji.

Wady

Długi czas przejazdu i zwykły brak uprzejmości kierowcy.

Extra informacje

~Tom / 2017-07-11

Fatalny, nieakcetowalny poziom kultury obsługi. Obserwuję kierowców i sposób w jaki odnoszą się do pasażerów zaskakuje. Zupełny brak profesjonalizmu. Rozumiem, że na rynku pracy brakuje kierowców, ale może warto zainwestować w szkolenia, bo wizerunkowo wypada to fatalnie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
3.25
Zalety

Wygodne autobusy

Wady

- bardzo niski poziom kultury osobistej obsługi;- niepunktualność;- oszczędności polegające na skracaniu odcinków jazdy autostradą na rzecz dróg krajowych i to nawet tam, gdzie nie ma po drodze żadnych przystanków.

Extra informacje

~Vic / 2017-07-06

Fatalny przewoźnik. Niestety czasem nie mam wyboru i muszę korzystać. 90-95% opóźnień z których 50℅ więcej za 40 min. Teraz jadę z Warszawy do Rzesxows - 95 min opóźnienia na połowie trasy. Wytłumaczenie klasyczne - korki w Warszawie. Nie rozumiem, dla czego nie dostosować rozkład do warunków grafiku. Polecam unikać tego serwisu jeżeli czas ma znaczenie. Żadna oszczędność nie opłaca.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.25
Zalety

bezpłatna woda na pokładzie

Wady

rozkład istnieje tylko na papierze, fatalna nie punktualność część autokarów nie zapełnia wi-fi

Extra informacje

3 lata

~Sylwester / 2017-07-02

Miałem zarezerwowany bilet z Krakowa do Rzeszowa, dzwoniłem do szanownej pani do biura mówiąc że się dwie minuty spóźnię, faktycznie tyle się spóźniłem. Autobusu już nie było. Brak słów
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00

~Tomasz / 2017-06-19

Na pytanie czy fotel jest popsuty kierowca odpowiada, że nie wie. Pełen "profesjonalizm". Dodam, że autobus spóźnił się o 25 minut. Nie interesowało szanownego kierowczyny czy mi pomóc czy może zapewnić inne miejsce (autobus był pełny) klient musi dbać sam o siebie :(
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.00

~Beata / 2017-06-09

Przez 30 min czekam aby laskawie odebrala pani z obslugi klienta- nieskutecznie. Brak informacji na przystanku,ze stad jezdzi autobus.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.50

~Joanna / 2017-05-26

Kierowcy bardzo mili i pomocni. Zwrot niewykorzystanego biletu bez problemu. Zwrot gotówki na konto w ciągu 24h. Z przejazdów korzystałam ja i moja rodzina i jesteśmy b. zadowoleni.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
4.75
Zalety

duża ilość kursów, dobre godziny odjazdów/przyjazdów (w moim przypadku lotnisko w W-wie)

Wady

Extra informacje

~marek / 2017-05-25

Cieszą ceny biletów kupowane w promocji. Natomiast autobusy notorycznie się spóźniają po 30, 40 minut. Jeżdżę regularnie autobusem N4.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
3.25
Zalety

Ceny biletów w przedsprzedaży.

Wady

Spóźnienia notoryczne!

Extra informacje

~Ena / 2017-05-15

Powiem tak jadę neobusem juz któryś raz i znów jedzie opóźniony jeśli ktoś na samolot musi zdążyć to niech nie liczy na punktualność ????WadyNie punktualny
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.50
Zalety

Wady

Nie punktualny

Extra informacje

~Elżbieta Niedzielska / 2017-05-01

Jestem częstą pasażerką,chciałam podziękować PANU Kierowcy,który bardzo mi pomógł w podróży..ponieważ zapomniałam telefonu dalsza podróż była"w ciemno",P.Kierowca "zdobył"i zatelefonował- nr.tel.siostry z poprzedniej rezerwacji i dzięki temu dojechałam do celu szczęśliwie.D Z I Ę K U J Ę z serca.P.S:działo się to w dniu-22 04 2017 o godz.10,30.Trasa-Sanok,Katowice.Szkoda tylko że nie zapytałam o imięale radość była wielka i emocje zagłuszyły logiczne myślenie.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam,do zobaczenia na trasie pojadę do siostry nie raz.Sanok
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Sanok

~agyness / 2017-04-30

Jestem częstą pasażerką neobusa i wszystko byłoby w porządku, gdyby nie ogromny minus, jakim jest zakaz przewożenia zwierząt. Mam małego pieska i podróżując nie mogę go zabrać ze sobą i muszę kombinować z innym transportem i trasą (niestety z przesiadkami). Szkoda, bo podrozowalam z różnymi prywatnymi firmami, a nawet PKS i nigdzie nie było takiego zakazu i żadnych problemów. Widocznie będę musiała zrezygnować mimo, że połączenie mam super.Wady*brak działającego wi-fi*regulamin zabraniający przewozu zwierząt
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
3.25
Zalety

Wady

*brak działającego wi-fi*regulamin zabraniający przewozu zwierząt

Extra informacje

~Magda / 2017-04-24

Kierowca odjeżdża widząc nadchodzącego pasażera. Nie polecam dla mnie to byl ostatni raz!!!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.75

~Krisu / 2017-04-11

Powiem tak nie mozna wozic zwierzat i to jest mega minus na kuźwa malego psa w transporterze to jest paranoja w jakim my wieku zyjemy bo zamiast isc do przodu to sie cofacie w rozwoju. To tak samo jakby nie mozna bylo wozic malych dzieci ktore w wiekszosci brudza i strasznie krzycza.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
3.00

~Raros / 2017-04-05

Dno i wodorosty.Brak kultury kierowców i zlosliwosci.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

Brak

Wady

Niekulturalni kierowcy.

Extra informacje

~Voytek / 2017-03-25

Podróżowałem wczoraj Neobusem. Moja ocena jest jak najbardziej pozytywna: szybko, punktualnie, komfortowa. Internet w autokarze działa. Polecam Neobus.
Zalety

Punktualność, komfort, cena.

Wady

Nie doznałem żadnych niewygód, wiec nie wpisuję ;)

Extra informacje

~Zuza / 2017-01-19

Złego słowa na Neo nie dam powiedzieć. Nie wiem ile razy z nimi jechałam, 20 -30 a może więcej. Zawsze było komfortowo i miło. Zdecydowanie polecam ????
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00

~kuba / 2016-12-10

z przykrością musze stwierdzić że firma neobus zatrudnia kierowców którzy (na pewno nie wszyscy ale jednak)nie nadają się do przewozu ludzi a myślę że ziemniaków też bo to też jest jakaś odpowiedzialność .nie wiem jak można zostawić pasażera świadomie w połowie drogi zostawiając go bez cennego bagażu i dokumentów na pastwę losu gdzie inny pasażer zwraca uwagę że nie ma kompletu pasażerów a kierowca który chyba według prawa powinien być odpowiedzialny za ludzi olewa jego uwagi i jedzie dalej zostawiając go bez żadnych skrupułów .dwa tygodnie potem nie dowozi innego pasażera na miejsce docelowe (czyli lotnisko )narażając go na spóźnienie się na samolot i poniesienie dodatkowych kosztów i stratę cennego czasu. myślę że jeżeli pracownicy tej firmy tak będą podchodzić do klientów firma poniesie dotkliwe straty i renomę
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
3.50

~Ryszard / 2016-10-17

NeoBus oceniam jako dobrego przewoźnika. Autokar którym miałem okazję podróżować na plus. Aczkolwiek przydałoby się więcej miejsca na nogi. Aczkolwiek tragedii nie ma i poziom jest przyzwoity. Zaskoczeniem była miła obsługa. Do tego załadunek i rozładunek bagażu wyjątkowo szybki i sprawny. Szkoda że mają tylko trzy trasy.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
3.50
Zalety

Kursy niemal całą dobę, przyzwoity komfort podróży, miła obsługa

Wady

Brak możliwości rezerwacji konkretnych miejsc.

Extra informacje

~Sławek / 2016-09-09

Kupując bilet droższy bo z przystanku kilka kilometrów dalej wydrukowuje owszem droższy ale z miasta wojewódzkiego czyli trasa krótsza. Jakichkolwiek prób wyjaśnienia nie przyjmują do wiadomości. Każą jeszcze dopłacać. Mam bilet droższy ale krótszy. Cieszą się , bo narżnęli kolejną osobę. Wieśniacka buta i pokazanie, że im nie zależy. Zdecydowanie odradzam. Naciągacze.WadyChamstwo i buta drobkiewiczów.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.75
Zalety

Wady

Chamstwo i buta drobkiewiczów.

Extra informacje

~stopNeobus / 2016-09-01

Przejazdów w Neobus szczerze nie polecam. Zakupiłem bilet w promocji dużo wcześniej ,zachęcony promocją biletów za złotówkę nie czytając wcześniej opinii o firmie i to był błąd , który mnie dużo nauczył ...1. Nie można pobrać biletu z linka w mailu ,dopiero po kontakcie z infolinią uzyskałem bilety ,ale niekompetentny operator na infolinii kilkakrotnie przysyłał mi te kilka biletów bo się ciągle mylił...2. Sama jazda to nieprzyjemny kierowca , przy informacji ,że chcę wysiąść wcześniej (myślałem że to nie problem , bo zmieniły mi się plany miejsca wypoczynku), chciał wymusić abym zakupił całkowicie nowy bilet ,a można tylko dopłacić w Niebylcu n a dalszą trasę , o czym nie raczył mnie poinformować3. Brak poczęstunku .4. Nie działał dostęp do internetu5. Brak napięcia w gniazdkach przy siedzeniach ( opryskliwa odpowiedź zapytanego kierowcy , że "jest awaria" )Ogólnie Wielka porażka i już nigdy nie skorzystam z usług tej firmy
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.25

~Asia / 2016-08-28

Na stronie podane są niedokładne informacje. Jest napisane, że bus odjeżdża z parkingu PKS w Łodzi. Niestety bądź i stety, takowe istnieją dwa. Vis-a-vis zielonego budynku Dworca Łodzi Kaliskiej i ten, z którego odjeżdża Polski-Bus. Na tym drugim istnieje 6 stanowisk pod zadaszeniem, z czego tylko ostatnie zawiera rozkłady jazdy łącznie z konkretnymi firmami. Przed dworcem także nie można było znaleźć wzmianki o neobusie na tablicach informacyjnych. Człowiek stał pod strzechą, wybiła godzina przyjazdu (lub raczej odjazdu), a busa nadal nie było widać. Nagle wyjechał z alei Adama Mickiewicza, skręcił w Karolewską i nie zatrzymał się, tylko przejechał pod wiaduktem. Z wypchanym plecakiem i obładowanymi torbami zaczęłam biec na drugi parking (odległość ok. 600-700 metrów), ale zmroziło mnie gdy zobaczyłam, jak ten odjeżdża sobie w najlepsze. Nie minęła nawet minuta. Od razu zadzwoniłam do nich na infolinię chcąc dowiedzieć się, czy to na pewno był bus jadący na Rzeszów. Pani po drugiej stronie słysząc moje pytanie bezczelnie się rozłączyła, nie udzielając odpowiedzi. Dzwonię po raz drugi. Odbiera inna osoba, która zaczęła opowiadać bajki, jakoby neobus czekał w Łodzi 15 minut i że wsiadło tam najwięcej ludzi. To już był szczyt wszystkiego. Musiałam załatwiać na poczekaniu Polskiego Busa, który na szczęście odjeżdżał godzinę później.Summa summarum weszłam ponownie na ich stronę, żeby wypełnić formularz za zwrot biletów. Po wpisaniu danych, dodaniu załącznika z wydrukowanym biletem dostałam odpowiedź na e-mail, że pieniędzy nie otrzymam, ponieważ jest już dawno po odjeździe. I mogę teraz położył krzyżyk na tych 50 złotych.Wracając (wykupiłam też powrotny) mieliśmy przesiadkę w Niebylcu, pod ich siedzibą. Wywiązała się następująca rozmowa, ok. godziny 22:04:Kierowca: O której my mieliśmy wyjechać?Kontroler: Chyba 15 po.Kierowca: A to pojadę teraz.Po prostu nóż w kieszeni się sam otwiera. Niech was to ostatecznie odwiedzie od wybrania tego przewoźnika.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00

~magda / 2016-06-01

Bardzo czesto jezdze ale ostatnio bardzo sie zawiodlam zachowaniem waszych kierowcow (Sanok-Krakow). Piewsze 8 siedzen bylo zajete przez wode I nie wolno jej przestawic ( pan sie doslownie wydarl ze to on decyduje o rozmieszczeniu pasazerow w autobusie) nic nie dalo tlumaczrnie ze zarowno ja jak i Moj syn mamy chorobe lokomocyjna I na pzednich siedzeniach gdzie widzimy droge naj mniej jest DLA nas to dokuczliwe powiedzial zebysmy kolo toalety usiedli I ze mozemy tam sobie zygc do woli. No i porzdek w autobusie pierwszy raz byla taki tragiczny balagan (zdjecie posiadam tego porzadku) :-(
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.25
Zalety

wygodne siedzenia

Wady

Arogancja kierowcy I porzadek w autobusie, brak wi-fii podobno awaria

Extra informacje

jezdze na trasie Sanok-Krakow i Krakow-Sanok od okolo 1 .5 roku

~Katarzyna / 2016-06-01

Polecam w 100%. Miła i fachowa obsługa. Kierowcy zawsze pomogą wsadzić ciężki bagaż oraz udzielają informacji na zadane pytania. Autokary zawsze czyste, schludne, całą podróż dostęp do wody mineralnej w butelkach. Polecam.Przejechałam z Neobusem już 40 tysięcy kilometrów, gdybym mogła drugi raz wybrać przewoźnika, wybrałabym tego samego.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Przejechałam z Neobusem już 40 tysięcy kilometrów, gdybym mogła drugi raz wybrać przewoźnika, wybrałabym tego samego.

~mikie111 / 2016-06-01

Podróż komfortowa, lecz dzięki uprzejmości Pana kierowcy zamiast dotrzeć do domu o godzinie 2:20, będe o 3:20:) a wystarczylo się zatrzymać i otworzyć drzwi... Teraz pozostaje czekanie na nocny:/
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
4.00

~queen / 2016-02-18

Mają darmowe wifi, kontakty do ładowania, jest czysto i kulturalnie. Dobrze się jeździ.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00
Zalety

wifi

Wady

Extra informacje

Podróże i wypoczynek NeoBus opinie