Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • NAPIEKNEWLOSY.PL
  • /
  • 1

Opinie o NAPIEKNEWLOSY.PL

napieknewlosy.pl

Sulejówek

Zakupy NAPIEKNEWLOSY.PL opinie
Asortyment
4.13
Dostawa
2.8
Łatwość zamawiania
4
Obsługa i reklamacje
3.72
Poziom cen
3.63

Średnia ocen

3.66

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

34

dodanych opinii

 

Marta / 2021-05-13

Serdecznie polecam. Zamawiałam już kilka razy i zawsze paczka przychodziła w przeciągu tygodnia a nawet wcześniej. Przedmioty były w nienaruszonym stanie, starannie zabezpieczone podczas transportu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa sklepu, podział przedmiotów pod względem PEH, przejrzystość strony internetowej,

Wady

Niezbyt częste promocje, zawyżone ceny produktów

Extra informacje

Kinia / 2021-05-13

3 razy zamawiałam produkty z tego sklepu i 3 razy paczka będzie po ponad tygodniu. To jak dla mnie jest bardzo dlugi czas oczekiwania tymbardziej, że wydałam dość sporą sumę. Na plus jest szybka reakcja ze strony obsługi sklepu. Mają mi nadać nowa paczkę, bo poprzednia nie została zeskanowana przez kuriera, więc hit.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Obsługa sklepu, podział na PEH

Wady

Długi czas dostawy, często braki

Extra informacje

Aleksandra / 2021-04-29

Wspaniały sklep. Jeju naprawdę! Zamówiłam szampon z białą glinką a przyszła mi z czarną. Napisałam do nich jak mogę wymienić produkt. Odpisali natychmiast, przepraszając. Ja jednak pomyślałam, że jednak zostawię sobie szampon, ten z czarną tez jest okej. A tu niespodziewanie za kilka dni dostaje jeszcze raz przesyłkę z białą glinką: D Jestem zachwycona customer services:D !!!! Nigdy! mi się nie zdarzyło aby otrzymać tak szybką reakcję. Polecam serdecznie!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybkość, jasność opisów na stronie, proste zamówienie

Wady

nie ma

Extra informacje

Magdalena / 2021-04-07

Fajne produkty można dostać, choć z dostępnością jest różnie. Pomocny podział szamponów i odżywek w zależności od np. mocy, rodzaju, działania. Miły akcent w postaci krówek dołączonych do paczki. Natomiast oczekiwanie na przesyłkę strasznie długie, dla mnie to duży minus. Paczki z innych sklepów zamówione na dzień, dwa po złożeniu zamówienia na "napieknewlosy" dochodzą wcześniej niż te od Agnieszki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

dobre produkty

Wady

czas oczekiwania, dostawa, wysyłka

Extra informacje

Aneta / 2021-03-29

Bardzo duży wybór produktów, ekspresowa odpowiedz na zapytanie mailowe, ekspresowa dostawa na następny dzień i najważniejsze adekwatna cena do jakości produktu ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Brak

Extra informacje

Kasia / 2021-03-11

Długi czas oczekiwania na przesyłkę, prawie tydzień w sumie, paczka niedbale zapakowana, produkty niezabezpieczone, dobrze że kurier nie upuścił bo by była masakra. Szczotki do włosów zakurzone ! No hit, a właścicielka sklepu podkreśla żeby utrzymywać w czystości takie akcesoria, no ciekawe. Ceny różne - niektóre produkty mająmocno zawyżone - maść końca innej marki 16-20 zł. Na sklepie za 25 . Po parę złoty drożej niby ale jednak trochę boli kieszeń. Niektóre produkty spoko cenowo. Dużo wyprzedanych rzeczy, co chwilę czegoś nie ma więc by trzeba było na kilka razy chyba składać zamówienie. Pierwsze i ostatnie moje zamówienie w tym sklepie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.25
Zalety

- fajne produkty

Wady

- zawyzone ceny, długi czas oczekiwania na przesyłkę, niezabezpieczone produkty, zakurzone szczotki do włosów

Extra informacje

Kinga / 2021-02-23

Szeroki asortyment, jednak dostawa ma wiele do życzenia. Pudełko henny zostało wciśnięte na siłę w mniejsze pudełko, paczkę. Po co zatem wypełniacze, jeśli towar został zmiażdżony?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Szeroki asortyment

Wady

Pakowanie, mało informacji o statusie paczki.

Extra informacje

Martyna / 2021-01-26

Najlepszy sklep z produktami do włosów - wszystko przejrzyście pokatalogowane, w każdej półce cenowej można znaleźć coś, co naszym włosom będzie odpowiadać. Polecam i mam nadzieję, że dostawa za granicę już zawsze będzie możliwa! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szeroki asortyment, katalog po składnikach, dostawa, gratisy

Wady

nie lubię jak sklep miesza produkty dostępne i niedostępne

Extra informacje

Daria / 2021-01-19

Obsługa bardzo szybko odpowiada na pytania. Wszystko było pięknie zapakowane! :) No i te krówki ♥️ Zdecydowanie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Sposób pakowania, kontakt ze sklepem, krówki ♥️, ceny

Wady

Brak

Extra informacje

Hania / 2021-01-07

Zakupiony w poniedziałek towar wysłany będzie dopiero po ponad tygodniu. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Zakupy NAPIEKNEWLOSY.PL opinie