Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Banki
  • /
  • MultiBank
  • /
  • 1

Opinie o MultiBank

Finanse MultiBank opinie
Obsługa klienta
2
Oferta
2.13
Prostota obsługi
2.04

Średnia ocen

2.06

w skali od 1 do 5.

 

MultiBank opinie MultiBank
2.06 1394

~Andrzej / 2016-05-31

Nie jestem klientem 'banku' ,więc nie mam opinii. Tamta była zasadna, bo zostałem oszukany. A co gorsze nikt nie poczuwał się do tego,żeby mnie przeprosić. Wielokrotnie w kontaktach z obsługą zwracałem uwagę na złe traktowanie klienta i uprzedzałem,że doprowadzi to do utraty zaufania i wycofania funduszy, a tym samym do upadłości 'banku'...przynajmniej w Gdańsku. I nie pomyliłem się! Bank należy do instytucji ,w której zaufanie jest podstawą funkcjonowania. Jeżeli ktoś tego nie rozumie, to powinien zająć się ..uprawą ogródka. pzdr, Andrzejy
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.00

~David / 2014-04-10

Moje podstawowe konto internetowe i ulubione zarazem. Reklamacje zawsze uznawane, szybko, sprawnie...czego chcieć więcej?
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Interfejs

Wady

Opłaty za prowadzenie rachunku - mogłoby być za darmo :)

Extra informacje

ponad 10 lat

~SKM / 2014-04-01

Bank uniemożliwia mi wypłatę moich własnych środków w euro powołując się na "rozwiązania systemowe". Odpowiedzi na reklamacje idą z szablonu, wysyłają fragmenty Regulaminu bez związku ze sprawą. Podstawy ograniczeń w Umowie/Regulaminie nie potrafią wskazać (bo ich nie ma). Od miesiąca nie mam dostępu do własnych pieniędzy!WadyZachowują się jak urząd a nie usługodawca
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.67
Zalety

Wady

Zachowują się jak urząd a nie usługodawca

Extra informacje

~Piotr Stachera / 2013-12-10

Mam problemy z zalogowaniem się na konto i dlatego po raz 3 mi się zablokowało, chociaż dane wymagane przez system wpisywałem bezbłędnie. W placówce banku na Goworka nie wyjaśnili mi tego (pracownik powiedział że zgłosi to dalej do informatyków), mało tego straciłem tam godzinę !!! m. innymi dlatego że pani na kasie która miała mi wypłacić gotówkę, wpuszczała przede mnie klientów, którzy przyszli po mnie chociaż zaznaczałem że mi się bardzo śpieszy,jakby tego było mało przyczepiła się na koniec do mojego podpisu a przecież jasne jest że człowiek nie podpisuje się za każdym razem identycznie ;(. Zdarzyło mi się to pierwszy raz w życiu. Nie polecam tej placówki nikomu, nic nie załatwiłem a jeszcze potraktowany zostałem jak oszust jakiś. P O R A Ż K A.
Obsługa klienta
Prostota obsługi
1.00

~Leszek / 2013-08-30

Bank, który zmienia warunki w trakcie gry. Trzeba uważać na umowy kredytowe, bo nagle się okaże, ze bank zmusi Cie do natychmiastowej spłaty lub wykupienia ubezpieczenia. ja się czuje bardzo oszukany
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.00
Zalety

czesto miła obsluga

Wady

obowiązkowe fatalne ubezpieczenia

Extra informacje

~Andrzej / 2013-06-06

W banku Multibank mam kredyt na samochód i co oczywiste niestety jest jego współwłaścicielem . Sprawa dotyczy zgody na naprawę i wydaniu decyzji o wypłacie odszkodowania z tytulu ubezpieczenia. Ubezpieczyciel 2 maja wysłał do banku pismo o wydanie zgody, dzwoniłem 22 maja do banku w celu przyspieszenia tej procedury i bank twierdzi, ze przez 20 dni nie otrzymal pisma z PZU. Ubezpieczyciel wysłał ponownie pismo a bank odpisal, że ma na to 7 dni roboczych. Cierpliwie czekalem, dzwonilem i pytałem po tych 7 dniach i nadal nic. Termin minął a bank ma terminy w nosie. Samochód jest mi potrzebny do pracy, stoi w serwisie i czeka na zgodę już 38 dni. Jednym słowem KOSZMAR. Kontakt jest tylko przez infolinię a osoby na niej pracujące pozostawiają wiele do życzenia. ODRADZAM ten bank .
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

brak zalet

Wady

niekompetentni pracownicy, niedoinformowani, obsługa fatalna,

Extra informacje

2, 5 roku

~Aguśkaaaaaaa / 2013-05-07

Ten bank to dno,analityk rozważający decyzję kredytową idiota nie znający się na budowlance, podjął decyzję kierując nie wiem się czym,brak doświadczenia żenada żenada i jeszcze raz żenada!odradzam składania nawet by wniosku o kredyt szkoda czasu i pieniędzy!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00

~agu / 2013-02-02

totalna maakra 1,6 roku temu zamknelam konto a oni mi przysylaja saldo na koniec 2012 ze wisze im 100 totalna porazka
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

zadnej

Wady

same wady od obslugi po cala reszte

Extra informacje

~p2904 / 2012-11-23

Jestem klientem tego banku bardzo długo i z roku na rok jest coraz gorzej. Totalnie niedoinformowana i niekompetentna obsługa. Doradcy finansowi nie mają nawet zielonego pojęcia o doradztwie to tylko drobni handlarze, którzy wciskają ci bezwartościowy produkt. Chcąc cokolwiek, choćby najprostszą rzecz załatwić korzystając z infolinii trzeba przygotować się na wyjątkową cierpliwość. Jeżeli konsultantka mówi około pół godziny to znaczy mniej więcej 24 godziny, dwa dni robocze oznaczają co najmniej 5 roboczych, 5 z kolei to już jest dla nich miesiąc. A co gorsze mają serdecznie gdzieś monity, e-maile itd. I kwestia najważniejsza bank jest coraz droższy a na dodatek szukają sposobności by skubnąć choćby kilka złotych.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

absolutnie żadnej

Wady

niekompetentni, nieuczciwi, niedoinformowani

Extra informacje

ponad 8 lat

~Hopcia / 2012-10-26

Najgorszy bank z jakim kiedykolwiek miałam doczynienia, pracownicy są niedoinformowani i załatwienie podstawowej sprawy jest koszmarem. Jedna sprawę zalatwiam juz trzy tygodnie, z trzema różnymi pracownikami i każdy mówi co innego, a w rezultacie sprawa została załatwiona jeszcze inaczej i to nie do końca, wiec pewnie jeszcze z miesiąc będę z tym walczyć. Nie polecam tego banku pod żadnym względem.
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Nie doinformowani pracownicy, opieszałość w załatwianiu sparaw, pobieranie opłaty za każdy wykonany ruch na koncie

Extra informacje

~Basia / 2012-10-01

Hey,Wszystko było fajnie póki się nie wzięło kredytu... pełna informacja, wszystko szło załatwić. Najniższa marża na lokalnym rynku, brak zakładania kont i brania kart kredytowych.. tylko jakieś śmieszne ubezpieczenie spłaty kredytu mają:)..a jak klient już weźmie kredyt to go mają gdzieś...3 miesiące czekałam za obniżeniem oprocentowania w związku z ubezpieczeniem pomostowym.. a zwrot niesłusznie pobranej z tego tytułu kwoty miał być automatyczny..jednak nie obyło się bez kolejnego wniosku.. ale tak jest jak samemu nie przypilnuję to nie dadzą nic...a teraz czekam na obniżenie stawki WIBOR 3M... powinno być pod koniec września a wciąż nie ma...Jak wzrosło to podwyższali od razu a jak obniżka to lepiej poczekać. Zgodnie z regulaminem powinno być 27 września.. Nie dam się naciągnąć na wyższą ratę. Trzeba znać swoje prawa i walczyć o kasę.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.67
Zalety

niska marża

Wady

niski poziom obsługi posprzedażowej,

Extra informacje

pół roku, 160 000 zł

~przemekkacper / 2012-09-17

jestem klientem tego banku od ponad 5 lat ..nigdy nie mialem problemow.Bank zawsze dawal praktycznie to co chcialem.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

kompetencja ,mila obsluga

Wady

czeste awarie wplatomatow

Extra informacje

~nie-klient / 2012-09-03

A oto moje historia z lipca/sierpnia/września 2012:Podpisałem przedwstępną umowę z deweloperem i w między czasie organizowałem kredyt hipoteczny, wybór padł na multibank, gdyż po szczegółowych wyliczeniach okazało się, iż posiada ofertę na miarę moich potrzeb. Marża wynosiła 1.2 p.p. i brak opłaty za wcześniejszą spłatę (to było dla mnie ważne). Złożyłem z pomocą doradcy wniosek o kredyt hipoteczny. Marżę 1.2 miałem mieć w zasięgu ręki. Po ponad trzech tygodniach otrzymałem informację, od doradcy, że bank miał kontrolę z KNF i dlatego tak długo zajęło skonstruowanie decyzji do mojego wniosku - z innego źródła dowiedziałem się, że kontroli takiej wcale nie było, ale mniejsza o to. Ku mojemu zaskoczeniu zostałem poinformowany, że marża nie wynosi już 1.2 p.p a promocyjnie(!) 2,05, gdyż ponoć bank powoli wycofuje swoją ofertę kredytową. Czas mnie zaczął naglić, zbliżał się okres płatności pierwszej transzy deweloperowi a tu taka informacja. Przeliczyłem, byłem na granicy opłacalności (względem innych badanych ofert). Zleciłem doradcy przygotowanie umowy i po kolejnym tygodniu otrzymałem jej szkic.Przysiadłem wieczorem do czytania szkicu umowy, ku mojemu zdziwieniu nie widziałem w jej pierwszych paragrafach informacji o wysokości marży tylko o całościowym oprocentowaniu kredytu i rozwlekaniu tematu, zmienności stóp procentowych, odwoływaniu do stawek referencyjnych etc. Bez dwóch zdań, umowę czytało ciężko. W połowie umowy dotarłem w końcu do słowa klucz - "marża". Nie wynosiła już 2,05 a 2,15%! Tak oto z oprocentowania 1.2 bank przeszedł do 2,15, licząc po długim zwlekaniu z decyzją, że przyparty do muru petent podpisze wszystko co mu się podsunie! Łącznie temat decyzyjny ciągnął się około 6 tygodni, nie licząc czasu na spotkania z doradcą, dostarczanie papierków, bez ich uważnego przeczytania, co cofnęło cały proces i trzeba było zaczynać od początku.Finalnie podpisałem aneks a deweloperem opóźniający spłaty transz pod rygorem odstąpienia od umowy i zapłacenia mizernego odstępnego. U doradcy zrobiłem raban nazywając rzeczy po imieniu. Doradca tłumaczył, że bank niechętnie już udziela kredytów bo miał za dużo chętnych. Dając jasno do zrozumienia, że mam gdzieś czy wezmę kredyt w banku na M, D, C.. itd okazało się, że marża powróciła na umowie do poziomu 2,05%. Finalnie kopnąłem Multibank, tym bardziej, że w umowie zastrzegają sobie możliwość wprowadzenia w każdym momencie prowizji od wcześniejszej spłaty, co czyniło ten bank dla mnie już całkowicie przekreślonym.Bank ma klienta w "głębokim poważaniu", stawia ludzi pod murem i liczy na bezkompromisową akceptację stawianych warunków, zupełnie odbiegających od oryginału. Nie ważne, że składasz wniosek w trakcie trwania "promocji" ważne jest wciśnięcie Ci maksymalnej ilości produktów, kilkakrotnej zmiany warunków na gorsze za każdym razem gdy zbliżasz się bliżej podpisania umowy.A teraz CIEKAWOSTKA:W tydzień po przygotowaniu szkicu umowy dostałem SMS mówiący, że "dostęp do internetu można łatwo aktywować, wystarczy zadzwonić na infolinię" - pełna konsternacja. Dwa tygodnie później, czyli dzisiaj rano zadzwoniła do mnie Pani z MultiBanku pytając o opinie w związku z niedawno założonym kontem w MultiBanku!? Zbiła mnie z tropu, gdyż ABSOLUTNIE ŻADNEJ UMOWY na założenie rachunku bankowego nie zakładałem, a doradca poinformował mnie, że nie będzie nawet takiej konieczności, gdyż posiadam już rachunek w grupie BRE.Bez mojej zgody moje dane są przetwarzane w sposób przeze mnie niekontrolowany - to mnie bardzo zmartwiło i utwierdziło mnie w przekonaniu, że należy trzymać się od tego banku z daleka. Teraz muszę marnować czas na wyjaśnianie tego typu postępowania ze strony banku...Obsługa mierna - obsługa mająca na celu zwodzenie klienta i nabieranie przez niego serii produktów mających rzekomo wpływać na obniżenie marży, która następnie jest podwyższanaOferta - dobra do czasu podpisania umowy, później już za późno by szukać innejProstota obsługi - zdumiewająco prosta obsługa, np zakładanie i obsługa konta bankowego bez wiedzy klienta. Podajesz dane, a bank zakłada Ci serię produktów, z których później musisz się na piśmie wypisywać!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.33
Zalety

Zaleta od strony banku: Doskonałe umiejątności robienia klientów w balona

Wady

Oderwani od rzeczywisości, liczą na złamanie się klienta i zaakceptowanie rzuconych ochłapów/warunków, gdy stoi pod murem

Extra informacje

Złożyłem jedynie wniosek o kredyt, a już bez mojej wiedzy założono mi rachunek bankowy, którego być nie miało

~Monia / 2012-08-29

Z daleka od tego banku.Byłam klientką multibanku przez wiele lat i poza ciągłymi telefonami z banku z propozycjami kredytów, kart, ubezpieczeń itp., które ONI chcieli mi wcisnąć, nie można się doprosić tego czego TY chcesz. Nie klient jest ważny i jego potrzeby, tylko bank, który ma takie a nie inne produkty do sprzedania. Na koniec jak wypowiedziałąm umowę ( z dniem na koniec miesiąca) zamknęli mi rachunek wcześniej, kiedy oni uważali i nie miałam dostępu do swoich transakcji. Przez multilinię też mi nie chcieli powiedzieć jakie transakcje były wykonywane. Resztę pieniędzy z konta zwrócili mi na rachunek , który wskazałam w wypowiedzeniu, ale to wg moich obliczeń było za mało. Moim zdaniem to jest granda.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.33

~niezadowolona / 2012-08-07

Nie polecam oddziału w Gdyni na ul. Batorego. Jak się już wzięło kredyt i chce się zgłosić problem z kartą to nie raczą obsłużyć. Byłam w tym oddziale wczoraj i pomimo dwóch doradców wolnych, którzy nie obsługiwali klientów kazali mi czekać, bo mieli do wysłania ważne maile. Dramat.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.67

~anziol / 2012-07-20

Ostrzegam przed Finduszem Inwestycyjnym AXA! Po pół roku byłem stratny 2tyś..Wycofałem wszystkie pieniądze płacąc dodatkowo 1tyś. kary!Obsługa miła...tylko co z tego.Brak prostoty w obsłudze konta przez internet (vide np.Lukas).Pozdrawiam,
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.00
Zalety

Nie ma.

Wady

Dużo...

Extra informacje

Należałem do banku przez 10 lat.

~przemysław / 2012-04-27

kiepska obsługa, brak profesjonalizmu, brak kompetencji, słaba oferta- postanowiłem zamknąć wszystkie swoje rachunki w multibanku.5lat
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

5lat

~klient Multibanku / 2012-04-25

Jestem klientem banku od 2002 roku czyli od 10 lat. Korzystam z wielu produktów bankowych. Nigdy nie miałem problemów z tym bankiem. Bardzo dobra oferta, prosty system transakcyjny, kompetentna i bardzo miła obsługa w super oddziałach banku (kawa zawsze proponowana!). Od jakiegos ponad roku mam proponowaną możliwość skorzystania z różnych kart, kredytów, limitów w ramach oferty dla ciebie. Z niektórych korzystam, z niektóych nie. Bank zostawia mi zawsze mó wybór. Poza tym przez pierwsze 7 lat posiadania konta w Multibanku nie płaciłem nawet zlotówki za prowadzenie konta. Dopiero chyba gdzieś od 2-3 lat bank wprowadził opłaty, ale tak jest przecież w więszości banków! Poza tym nie dla wszystkich klientów opłaty są jedynym kryterium wyboru banku. Ja po prostu lubię Multibank!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Nowoczesny bank, prosta obsługa w serwisie transakcyjnym, bardzo dobre produkty z indywidualnie dopasowaną ofertą, super oddziały banku z kompetentnymi pracownikami

Wady

brak

Extra informacje

10 lat

~ariel / 2012-04-25

kredyt w 15min to nie sciema, ja dostalem swoj w 10. pomimo kredytu hipotecznego mam staly dostep do gotowki tj moge w kazdym momencie wziac kredyt przez internet, powiekszyc swoj debet w koncie itd. obsluga profesjonalna, nowoczesny bankWadybrak4 lata
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Wady

brak

Extra informacje

4 lata

~magee m. / 2012-03-06

Uwaga na pracowników placówek. Są niekompetentni i mimo, że mówią, iż sprawa jest zakończona za kilka miesięcy przychodzi list z wezwaniem do zapłaty!!!! Pewnego dnia zakańczałam swoją przygodę z Multibankiem, likwidując wszystkie konta, spłacając zadłużenie , z czystym rachunkiem wyszłam szczęśliwa, że załatwiłam sprawę. Pan w "okienku" poinformował mnie, po moim dopytywaniu, że to już koniec procedury i więcej nic nie trzeba. Gdzie po 4 miesiącach dostaję list z wezwaniem do ostatecznej zapłaty jakiś absurdalnych odsetek od kart, które przecież wcześniej pozamykałam!!!!!! I za tą pomyłkę pracownika, grożą mi wpisem do Krajowego Rejestru Długów!!!! po prostu jeden wielki absurd. Teraz telefony, reklamacje, czekanie... bo Pan zapomnieł wtedy podpiąć mojej rezygnacji... tak więc uważajcie jak coś załatwiacie, bo jednak nie do końca można im wierzyć. Póki bank brał ode mnie, było wszystko ok. Jak tylko chcesz zrezygnować, coś wyegzekwować, to proszę bardzo... masa problemów!!!!!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.33
Zalety

brak

Wady

niekompetentna obsłga klienta w placówkach Multibanku

Extra informacje

~macem / 2012-01-12

Umowę do karty wcisnęli mi razem z kontem Aquarius i perfidnie mnie oszukali, choć specjalnie dzwoniłem do Multibanku i tłumaczyłem, że nie chcę karty bo to wiążę się z dużymi opłatami. Mimo zapewnień Pani, że za nieaktywowaną i nieużywaną kartę nie będą pobierać opłat, po roku zabrali mi 500zł. Reklamacji nie uznali, zostałem oszukany i czuję się okradziony przez Multibank. Wycofuję wszystkie oszczędności i przenoszę konto Aquarius do innego banku. Nigdy więcej Multibank.6 lat
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.33
Zalety

Wady

Extra informacje

6 lat

~tadek28 / 2011-11-28

Multibank, to w tej chwili jeden z najgorszych banków w polsce. Żeby czekać na zaksięgowanie przelewu wypłaty czekać 12godzin to chyba mała a raczej duża przesada. Wstyd i hańba, wychodzę z tego banku i nie chcę mieć z nim nic więcej do czynienia.

~Kali999 / 2011-09-20

W końcu zamknąłem w Multibanku wszystkie konta oraz kartę kredytową i mogę się podzielić opinią o tym banku. Byłem ich klientem od około 6 lat. Półtora roku temu założyłem również konto firmowe, a pół roku temu kartę kredytową. Jednak mimo tego zostałem potraktowany jak śmieć. W lipcu na dzień przed wyjazdem na urlop chciałem opłacić wszystkie rachunki. Otrzymałem informację, że konto zostało zablokowane. Skorzystałem więc z opcji czatu. Od Pani usłyszałem pytanie czy skończył Pan 26 lat, odpowiedziałem tak wczoraj czy przedwczoraj już nie pamiętam. Na to Pani mi powiedziała, że konto było do tego wieku i w związku z tym zostało zablokowane. Ja odpisałem, że miło by było dostać taką informację przypominającą o takich sprawach. Na to Pani nie miłym tonem odpisała taką informację powinien pan dostać 2 tygodnie wcześniej a i tak powinien pan wiedzieć, bo w końcu podpisywał Pan umowę. Zero przepraszam i jeszcze ten wniosły ton odpowiedzi. Następnego dnia poszedłem do banku mimo, że nie miałem na to czasu. Podziękowałem Pani za miły prezent urodzinowy od banku. Na co Pani ani be ani me tylko zaoferowała mi podpisanie nowej umowy na nowy rachunek lub rezygnację. Po takim zachowaniu nie przyszło mi nic do głowy jak rezygnacja. Podpisałem rezygnację i otrzymałem informacje, że dostęp do konta przez internet mam przez kolejny miesiąc i do tego też czasu mogę robić przelewy. Wyjechałem po wcześniejszym przelaniu pieniędzy na konto firmowe. Wróciłem chciałem z reszty pieniędzy zrobić przelew nie mogę. Poszedłem do Banku okazało się, że Pani mnie wprowadziła w błąd i że gdy konto jest zamykane tego samego dnia już następuje blokada na przelewy. Kolejny raz żadnego słowa przepraszam. Dlatego też wypłaciłem resztę pieniędzy. Zamknąłem konto firmowe oraz kartę kredytową. Multibank nie jest przygotowany do obsługi ani jednego klienta. Kultura zerowa. A siedziba tak przyjemnego oddziału to Warszawa, ul. Wańkowicza 1. Kiedyś polecałam ten bank teraz go wszystkim odradzam.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.33
Zalety

po tym wszystkim nie ma żadnych

Wady

Obsługa Klienta to dno, a konto osobiste po 26 roku życia to zdzierstwo

Extra informacje

6 lat

~przemak / 2011-09-08

Mam taki problem. W grudniu 2009 gość założył mi konto MULTINKONTO JA, po aktywacji (odbyło to się w ten sposób, że agent wpłacił mi żądaną kwotę na konto a potem ja mu ją przelewem zwróciłem) NIE UŻYŁEM TEGO KONTA ANI RAZU!!! NIC, ŻADNEGO WPŁYWU ANI WYPŁATY, NIE MAM DEBETU, KARTY ANI KREDYTU. PO 20 MIESIĄCACH BANK PRZYSŁAŁ MI OSTATECZNE WEZWANIE DO ZAPŁATY ZA JAKIŚ KAPITAŁ W WYS. 219,50 + ODSETKI 11,49 + OPŁATY I PROWIZJE 49,50. RAZEM 280,49 ZŁ.PYTAM SIĘ: NIE WZIĄŁEM OD TEGO BANKU ANI GROSZA, ZERO, JAKIM PRAWEM ŻĄDAJĄ ODEMNIE JAKIŚ PIENIĘDZY? POMÓŻCIE, CO ROBIĆ?

~mak / 2011-08-17

Witam wszystkichJestem klientem tego banku od 3 lat, mam kredyt we frankach na mieszkanie. Chciałem wziąć drugi a w zasadzie zrefinansować ten i dobrać na zakup działki 50 000 tez we frankach(wartość mieszkania 250 tys, kredyt 40 tys chf). Złożyłem wniosek tydzień temu, zdolność miałem ale dzisiaj okazało się ze ank wycofuje sie z chf zatem nici z kredytu. Pytam tylko dlaczego kiedy frank byl po 2 zł to tak chetnie dawali a dzisiaj jak jest wysoko wycofują się z tego????????????

~kamillo / 2011-07-26

Super obsługa wszystko w porządku jak narazie.POLECAM ! :)

~Rafał Piasecki / 2011-07-25

W Multibanku wziąłem kredyt we frankach jakieś 5 lat temu, w umowie miałem darmowe konto, żadnych opłat do karty oraz nie było żadnych innych. Teraz muszę zainterweniować po raz kolejny. Od byłego pracownika wiem, że oni mają taką politykę od zarządu, żeby klientom doliczyć opłaty i ci którzy się kapną i złożą zażalenie, dostana zwrot. Ale część się nie kapnie i na tym zarabiają. Takze personel sie tam zmienia strasznie, co świadczy ze nie dbają o czynnik ludzki. Odradzam współpracę z Multibankiem. Umowę sprawdźcie drobiazgowo. Nie bierzcie żadnych darmowych kart, w umowie o kredyt hipoteczny, najlepiej , zeby było zapisane, że konto nic nie kosztuje, także w Multibanku, uważajcie, na zapisy , że np po 5 lataach macie dodatkowe małe ubezpieczenie, a poźniej sie pojawia jakas oplata np 49 zł. Najlepiej skorzystajcie z innego banku. Ja sam myślę o przeniesieniu kredytu do innego banku. Mam kredyt hipoteczny w Dnb Nord - bez zarzutu, mam kredyt w BZ Wbk tez ok, Deutsche Bank, tez niezły.Wadywiele ukrytych pułapek w umowach o kredyt hipoteczny, błedne doliczanie opłat wbrew umowie, należy często pisać reklamacje, 5 lat
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.33
Zalety

Wady

wiele ukrytych pułapek w umowach o kredyt hipoteczny, błedne doliczanie opłat wbrew umowie, należy często pisać reklamacje,

Extra informacje

5 lat

~andrus / 2011-07-12

Ubiegam się o kredyt hipoteczny na zakup mieszkania. Doradca w oddziale w Katowicach zapewnił mnie, że decyzja będzie w ciągu 7 dni. Jutro mija miesiąc, a umowy jak nie było, tak nie ma. Przeciągąją w nieskończoność procedury. Poza tym rażąca niekompetencja doradcy, który zachowuje się tak jak gdyby po raz pierwszy przyjmował wniosek o kredyt (a rzekomo jest doświadczony). Żadnych podpowiedzi, propozycji rozwiązań na wstępie - wszystko wychodzi po kilkunastu dniach "w praniu". Na każde pytanie jedna odpowiedź: "nie wiem" i przerzucanie całej odpowiedzialności na analityka. Poza tym częste nieobecności doradcy w pracy skutkujące brakiem możliwości jakiegokolwiek z nim kontaktu, a co więcej - brak zastępstwa!!!!!! Absolutna nonszalancja wobec klienta. Jeśli dobrze pójdzie to w dniu w którym mam podpisać umowę zakupu mieszkania zawrę też umowę kredytową. Wszystko załatwiają na ostatnią chwilę. Szybkość obsługi 0.Kompetencja pracowników 0. Niesolidność wręcz porażająca. Omijajcie ten bank z daleka.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.67
Zalety

tania oferta

Wady

obsługa, brak kompetencji, dezorganizacja

Extra informacje

~ROB73 / 2011-06-15

Witam.Na wstępie zaznacze, że jestem klientem tego banku od 6 lat. Także mogłem sobie wyrobić zdanie. Posiadam multikonto Aquarius.1. Oferta na chwile obecną dość przeciętna zawsze można znaleźć lepsze oprocentowanie zarówno lokat jak i kredytów.2. Obsługa klienta. Hmm... kilka lat temu zadzwoniła do mnie Pani z banku proponując kredyt odnawialny w rachunku. Nigdy wcześniej nie korzystałem z żadnych kredytów ale w tamtym czasie bardzo się przydał. Jednak byłem rozczarowany bo kredyt odnawialny dostałem kilka dni później niż mnie zapewniano w banku. Złożyłem reklamacje ale cóż z tego..Po tej wpadce nie mogę narzekać na obsługę, dzwonią czasem do mnie konsultanci ale nie są namolni. W moim oddziale mam osługę profesjonalną. Karta kredytowa, podniesienie wysokości kredytu odnawialnego wszystko załatwiam telefonicznie w moim oddziale, muszę się tylko pojawić podpisać umowę.3. Rozumiem, że chodzi o korzystanie z rachunku przez internet jest ok.Miałem konto już w kilku bankach. Ale z czystym sumieniem mogę polecić Multibank, nigdzie nie jest idealnie ale jestem zadowolony.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.00
Zalety

Dobra i profesjonalna obsługa u konsultantów w oddziale. Rzeczowe propozycje z Multilinii jednak nie nachalne i wydaje się, że rozumieją zdanie rozmówcy.

Wady

Na chwilę obecną bank ten nie ma najlepszych propozycji.

Extra informacje

6 lat

~ayta / 2011-06-13

Klientem tego banku jestem od 2003 roku.Posiadam w nim kredyt hipoteczny i konto.W 2003 bank prężył się aby zdobywać Klientów więc opcja brak opłat za konto przy kredycie była kuszaca,pracowałam w korporacji operacje bezgotówkowe same przelewy i płatnosci kartą jak to" w wielkim mieście"....dziś przenosze się do innego banku ze względu na:-brak możliwości wpłat gotówki poza Warszawą np po stronie Józefów itd..-prowizja za prowadzenie konta bez zwrotna! przy jednoczesnym kredycie zaciagnietym w tym banku to czyste złodziejstwo-9,50zł miesięcznie warunek wpłaty powyżej 5000zł...co w momencie brak możliwości wpłaty gotówki jest nieporozumieniem-opłata bezzwrotna za kartę debetową co miesiąc 5 złOgólnie wystawiam 3 za tyle lat razem ale..nastawianie się na bogatych Klientów z zasobnymi portfelami powyzej 8000 może okazać się zgubne...każdy może zmienić miejsce zamieszkania ,nagle otrzymywać gotówkę za pracę,moze zmienić prace w korporacji na działalnosć i wtedy Multibank staje się mniej przyjaznym bankiem...i
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.67
Zalety

obsługa internetowa

Wady

wysokie progi min wpłat na kontoprowizje

Extra informacje

od 2003

~maruchas / 2011-05-06

Klientem Multibanku jestem od lat - świetna obsługa internetowa konta. To konto Aquarius, dla klientów "specjalnej troski."Korzystając z 'oferty dla ciebie' zawnioskowałem o kartę kredytową. Mimo, że oferta podawała 2 większą sumę kredytu w karcie, wniosek odrzucono. Potem jeszcze 2 x razy wnioski składane na multiliniii i osobiście 2 x i co chwilę inne informacje. Żeby nie wydawało się komuś, że informacje o moim wniosku otrzymywałem z Multibanku - za każdym razem sam musialem się dowiadywać co z wnioskiem. Wtedy okazywało się , że są błędy we wniosku, albo inna suma kredytu. Po ponad dwóch miesiącach zaproponowano mi kartę kredytową z przeniesieniem i obniżeniem sumy kredytu do około 0,7 wartości obecnej karty z innego banku. Centrala przez 2 tygodnie centrala nie mogła zweryfikować mojego miejsca pracy - pracuję naprawdę w dużej firmie.Podziękowałem za takie załatwianie sprawy. Ogólnie fatalne wrażenie mimo bycia klientem specjalnym Aquarius. NIE POLECAM !!!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.67
Zalety

swietna strona internetowa obsługi bankowej - tranaskcje on-line

Wady

NIEKOMPETENCJA. BRAK INFORMOWANIAC O STANIE WNIOSKU.

Extra informacje

~marek / 2011-03-02

Po roku prowadzenia rachunku bankowego,nasilają się bardzo duże prowizje za opłate prowadzenia konta ,prowizje za korzystanie z innych bankomatów nawet za rozłączenia nie pobranie pieniedzy do 20zł za operacje ,opłata za kartę 5 zł .Wszystko za duzo kosztuje.Ponadto nigdy nie mogłem się domówić z obsługą na załatwienie kredytu na firmę .Teraz już w 100% rezygnuje z tego banku.Nie polecam innym klientom .Pierwszy rok w miarę było ,teraz bardzo żle jestem rozczarowany.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

-

Wady

Extra informacje

dwa i pół roku

~michel / 2011-02-28

Z przykrością muszę wyrazić swoje rozczarowanie postępowaniem Multibanku w sprawie mojego wniosku o kredyt hipoteczny. Po rozmowie w krakowskim oddziale banku z panią Agnieszką Lizun zdecydowałem się złożyć wniosek kredytowy, który pod nieobecność pani Agnieszki przyjmowała pani Kinga Piekarz. Niestety ani jedna ani druga z pań nie poinformowały mnie o wymogu % realizacji budowy. Z tego co już po fakcie dowiedziałem się od pani Kingi Piekarz Multibank kredytuje tylko budowle ukończone w 50%. Natomiast blok o mieszkanie w którym się staram dopiero zaczął się budować. Mimo iż wspominałem o tym fakcie na samym początku rozmów z bankiem nikt na to nie zwrócił uwagi. Tym samym starciłem czas na zgromadzenie dokumentów i złożenie wniosku, dowiadując się po tym, że mój wniosek nawet nie zostanie skierowany do Centrali. Dodatkowo oburzającym faktem jest to, że pani Kinga stwierdziła, że dewelopera budującego blok nie zna i nie może mieć do niego zaufania - dziwne, że pracownik takiego banku nie zna jednej z największych w Krakowie spółdzielni mieszkaniowych! Podsumowując zgłoszenie się do Multibanku to czysta strata czasu zakończona bezczelnym zwróceniem się z ofertą kredytowania innej nieruchomości. Mając umowę w ręku pani mogła zwrócić uwagę, że rezygnacja z umowy z deweloperem, która musiałem jej przedstawić kosztowała by mnie 20,000 PLN.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

brak

Wady

brak profesjonalizmu

Extra informacje

nie mam i nie zamierzam kupowac

~MJ / 2011-02-01

W tej chwili opłata za prowadzenie rachunku osobistego i kartę płatniczą to 14zł za miesiąc. Pod tym względem, jest to w tej chwili chyba jeden z najdroższych banków online na rynku, a szkoda...
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.00
Zalety

przyjazny interfejs banku

Wady

bardzo wysokie opłaty miesięczne

Extra informacje

konto w multibanku mam od ponad 7 lat

~właśnie odszedł z Multibanku / 2011-01-25

Najbardziej uciążliwe godziny pracy placówek na rynku, dla osób pracującychOperacje zajmują dużo czasu (założenie konta w mBanku - 10 min, w Multibanku - 30 min i tylko osobiście w placówce, której godziny otwarcia, bez wyjątku, w każdej placówce to 09:30 - 17:30Wysokie koszty utrzymania 5 lat
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.67
Zalety

Wady

Extra informacje

5 lat

~aga / 2011-01-07

Oferta słaba, obsługa klienta - wrażenie jakby rozmawiało się z osobą z łapanki nie doinformowana, błędnie wprowadza klienta , nie mówi wszystkiego. Czas odpowiedzi - brak słów zdecydowanie odradzam
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko co w ofercie

Extra informacje

hoh14 / 2010-12-31

Zmiana warunków prowadzenia konta na mniej atrakcyjne, przynajmniej dla niektórych klientów w tym dla mnie. Wprowadzili opłaty, więc podziękowałem bo nie mam przyjemności trzymania kasy w banku, który daje (jak dla mnie) - mało atrakcyjne oprocentowanie rachunków.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.33

~abrakadabra / 2010-11-24

Tak jak w temacie, było dobrze mniej więcej do września. Potem opłaty za "darmowe" konto internetowe i karty wyniosły nagle ok. 20 złotych. Po prostu podziękowałem - szkoda czasu. Nie korzystałem z konsultantów tel. chociaż dość natarczywie próbowali wciskać różne produkty. Obsługa w punkcie w porządku, ale to zależy przecież od konkretnych osób.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.00
Zalety

obecnie nie występują

Wady

Drogie konto, za niskie oprocentowanie na lokatach.

Extra informacje

Miałem konto "MY" przez 6 lat

~muszer / 2010-11-15

Każda próba wycofania się z banku kończy się reklamacjami ponieważ bank nie reaguje za pierwszym razem . Konsultanci kompletnie niezorientowani w przypadku problemów dotyczących np. reklamacji . Niesłuszne naliczanie opłat za dodatkowe usługi mimo rezygnacji z ich korzystania - konieczna reklamacja . Ogólny bałagan i niedbalstwo określane przez np. naczelnika problemem techniczno-informatycznym .
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.33
Zalety

łatwa obsługa przez internet .

Wady

Brak wiedzy konsultantów . Bałagan w dokumentacji banku . Duże ryzyko poniesienia strat finansowych przez klienta banku .

Extra informacje

promocja

~Niezadowolona_klienta_Multi / 2010-09-08

To bank, który jest fajny, jak ma coś Ci sprzedać. Ale jak już wciśnie, to .. zapomnij, że jesteś Klientem. Zamieniasz się wtedy w niewygodnego petenta. I tyle.Przez Multi straciłam jakiekolwiek złudzenia, że instytucja finansowa w Polsce jest Instytucją Zaufania Publicznego. Tam gdzie się da - wyciągają kasę od Klienta, korzystając z kruczków i haczyków, których w umowach okazuje się być całe mnóstwo. Więc jeśli jest choć jeden zapis niejasny, a Doradca w Banku mówi Ci to, co chcesz usłyszeć - i bez potwierdzenia tego na piśmie - zmykaj, gdzie pieprz rośnie, bo ten Bank na pewno z tego kruczka skorzysta w najmniej korzystny dla Ciebie sposób.Dodatkowo - kompetencja pracowników tego Banku jest doprawdy żenująca. Mam w tym banku kredyt i żeby cokolwiek załatwić to jest jakaś żenada! Mam niby swojego własnego Doradcę od kredytów (od którego jako doradcy, oczekuje się, że powinien znać dogłębnie temat w jakim się obraca w kontekście tego konkretnego banku), ale okazuje się, że .. ten kompletnie nie zna się na kredytach. O wszystko musi pytać 'tych w centrali', bo nie jest w stanie udzielić odpowiedzi i mówi, że po prostu nie wie!!! Chciałam ostatnio zmienić warunki kredytowania, to Doradca nie był w stanie nawet odpowiedzieć mi na pytanie ile taka zmiana może kosztować. I co lepsze - nie miał dostępu do moich danych, tylko każdorazowo prosił o umowę kredytową. A najlepsze jak chciałam się dowiedzieć czegoś na temat symulacji harmonogramu spłat w przypadku zmiany w kredycie np na raty malejące, albo skrócenie czasu kredytowania - dostałam odpowiedź, że Doradca od spraw związanych z kredytami ... ma inny program do wyliczania symulacji rat kredytowych, niż ten, który później ten harmonogram wylicza!!!! To już jest podejrzane jak dla mnie! Bo może się okazać, że harmonogram przedstawiony przez pracownika przy sprzedaży kredytu będzie się miał NIJAK do tego, co w ostateczności otrzymamy... Ale jak już się podpisze taką umowę.. to TEN BANK na mur beton wykorzysta swoją przewagę...Tak więc zdecydowane NIE dla tego banku.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

- naciągają- nie mają wystarczającej wiedzy o swoich produktach (w zasadzie żadnej wiedzy o produktach starego typu)- tak gdzie są kruczki - skrzętnie je wykorzystują i można mieć pewność, że zawsze interpretacja będzie na niekorzyść Klienta- biurokracja, biurokracja i jeszcze raz - biurokracja. Nie wierzę w reklamy o szybkim załatwianiu sprw- nie są proKlienccy

Extra informacje

> 5 lat

~krzyś / 2010-08-20

cały czas reklamowali że zwracają za konto żeby przyciągnąć klientów a tu od 1 września z darmowego konta wychodzi min 14,50 zł , czy to nie jest nabijanie ludzi , ja rezygnuje i już nigdy tam nie wróce,Krzyś Wadybardzo drogi 3 lata
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Wady

bardzo drogi

Extra informacje

3 lata

~s_m / 2010-08-02

Bank nie chce odblokować środków w przypadku błędnych transakcji kartą płatniczą - wydruk z terminala, że transakcja odrzucona nie jest dla nich podstawą do uznania reklamacji. Łaskawie zwracają środki dopiero po minimum tygodniu od błędnej transakcji. No i poza tym, nawet jeżeli transakcja kartą jest odrzucona, to środki i tak są blokowane na rachunku (co się zdarza tylko i wyłącznie w tym banku) - normalnie roletka zakupowa czy starczy kasy, czy nie, nawet jeżeli wydaje się, że starczy.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.67
Zalety

Były, ale znikneły wraz z nową taryfą opłat i prowizji

Wady

drogie konto, złodziejski sposób księgowania i rozliczania transakcji

Extra informacje

2 lata i czas się żegnać

~atila1 / 2010-06-09

Jest OK! jak masz duży obrót na koncie, ale jak się zaczynają kłopoty to brak kogokolwiek do podjęcia decyzji. Jest to bank nieprzyjazny i zdecydowanie odradzam. Ustala się z nimi warunki, a za chwilę przychodzą pisma o takiej treści jakby się nic nie ustalało. Jedyny bank z którym nie udało mi się załatwić restrukturyzacji kredytu, bez uzasadnienia.W innych bankach załatwia się te sprawy dzwoniąc na infolinię, a znimi rozmowa jak z chińczykami. JAK NIE CHCESZ KŁOPOTÓW ZDECYDOWANIE ODRADZAM
Zalety

BRAK

Wady

SAME

Extra informacje

~Scorpio / 2010-06-06

Ludzie na infolinii nie są od tego żeby obsłużyć klienta, tylko od powtarzania wyuczonych formułek. Reklamacje nic nie dają. w najlepszym wypadku dostaje się maila - cytuję: "Proszę o przyjęcie naszych przeprosin za wszelkie niedogodności, jakie mogły być konsekwencją zgłoszonej przez Panią sytuacji. Chcę jednocześnie zaznaczyć, że sprawa została przekazana do bezpośredniego przełożonego obsługującego Panią pracownika." Na tym koniec. Zatrudniają byle kogo na infolinii, kosztem czasu klientów.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.67
Zalety

integracja kont firmowych i prywatnych online

Wady

Extra informacje

~wkurzony / 2010-05-18

specjalisci od niedomowien i drobnego druczku, nie dotrzymuja wlasnych obietnic, wciaz podnosza koszty swoich produktow, mimo ze podobno kryzys juz minal, a stopy libor stoja na najnizszym poziomie od lat. Nie chce uzywac brutalniejszych okreslen, ale przy najblizszej okazji ja i moje 350000 kredytu przeniesiemy sie do konkurencji.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.67
Zalety

nie widze

Wady

Extra informacje

5

~Joshik / 2010-04-17

Ja korzystam z usług MultiBanku już od 8 lat. I muszę przyznać - że tylko raz miałem problem z jedną reklamacją. Po za tym bez zastrzeżeń. Świetna oferta, łatwy dostęp do kredytów - z ludzkim oprocentowaniem - bez ukrytych fantów w postaci ubezpieczeń, zabezpieczeń, prowizji od tego czy śmego. Do tego świetne placówki i wyszkolony, pomocny personel.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

łatwy dostęp do konta, tanio, super obsługa

Wady

Extra informacje

8 lat

~monika / 2010-03-30

mam kredyt mieszkaniowy w multibanku i spłacony samochodowy. Postanowiłam zmienić auto i poprosiłam o kredyt samochodowy w wysokości 20 tyś, wszystko pięknie-zarobki nas obojga 5 tyś , zdolność jest, cacy, po 3 dniach telefon ,że mam umowę na czas określony i muszę donieść zaświadczenie,że będę potem pracować (dzięki tylko mojemu szefowi dostarczyłam) , po kolejnych kilku dniach telefon do mojego męża, że 3 lata temu nie dostarczyliśmy rzekomo zaświadczenia o zmianie banku z kredytem z innego na ich. Mąż doniósł kopię , której orginał im wysłał a pan w banku zapytał go czy coś jeszcze skłamał? Jesteśmy klientami od -8 lat, spłacamy wszystko regularnie, pensje są stałe, ale to już przegięcie. Poczułam się jak kłamca ,złodziej i mega oszust.Zawsze ten bank popierałam, ale to co teraz mnie spotkało nakłoniło mnie do zmiany banku i wycofania oszczędności i kredytu!!!! W tym kraju tylko oszustom wszystko idzie gładko
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.33

~NIEnamulti / 2009-11-23

beznadziejne podejście do klienta. kiepscy pracownicy (być może tylko niedoszkoleni).od wielu miesięcy nie mogą zamknąć mojego rachunku choć mam na to papiery z ich oddziału. śmieszy mnie ich nowa reklama pt. rachunek w 15 sekund czy coś tam podobnego (potem będzie wieeele miesięcy zamykania). Totalne dno!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

brak

Wady

ww.

Extra informacje

ok. 3 lata

SZMIT / 2009-11-11

krótko byłem ich klientem, bo rzeczywiście wydawało się drogo. Jedyne co pamiętam to naprawdę super obsługa. Czułem się ważny w Oddziale. Mam znajomych którzy sobie chwalą ten bank. Ja korzystałem z Oddziału Kalisz.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.33
Zalety

Obsługa klienta na wysokim poziomie

Wady

troche drogo

Extra informacje

byłem 12 miesięcy

~joanna / 2009-02-22

Oferta droga. Ja trafiłam nie na doradcę, ale raczej na handlarza kredytowego. Pani raczej dba o swój prywatny biznes. Byle więcej, byle drożej (bo przecież będzie prowizja...... Już się utarło, i sporo ludzi o tym mówi, że to tylko wyścig szczurów. Świat idzie na psy.Pani umawiała się 3 razy na spotkanie, ale za każdym razem odwoływała lub przekładała je na inny dzień, tłumacząc, że ma w domu ekipę remontową. Zenada
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

brak

Wady

w opisie

Extra informacje

~ovad / 2009-01-22

Wzialem u nich kredyt w 2006 na zasadach zarzad ustala oprocentowanie. Jak szlo w gore podwyzszali. jak poszlo w dol o 50% na rynku jak teraz oni podwyzszyli o 10%!. Raty wiec dla kredytu 200k zamiast byc 1000 sa 1500!! Odradzam!!! Piekne haselka a to po prostu przekret jak u Bagsika. To samo w Mbanku te same zasady po to jedna grupa BRE!
Zalety

Lichwa obciaza wszystkie plusy BRAK

Wady

lichwiarskie zasady. Niedbalos o klienta. jestm u nich 5 lat traktuja mnei jakbym mial byc zupelnie nowym kleintem!

Extra informacje

5 lat

~daro / 2009-01-21

No niestety mam nieprzyjemnosc posiadanie kredytu hipotecznego we frankach w tym banku na zasadach takich ze zarzad decyduje o oprocentowaniu. Nie polecam nikomu tego banku. Libor spadl do 0,6 a kolesie nadal mnie kasuja na 4.30. Wczesniej jak mi podnosili oprcentowanie to argumentowali liborem. Dzisiaj gdy libor spada nie reaguja. Ludzie trzymajcie sie jak najdalej od nich. Kazdy inny bank jest lepszy. Multibank tylko mily jest zanim nie zlapie frajera.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00

~m / 2008-11-21

a TRZEBA BYŁO PRZECZYTAĆ WNIOSEK DO KOŃCA, A NIE PODPISYWAĆ BEZ CZYTANIA. bO WŁAŚNIE NA KOŃCU WNIOSKU JEST INFORMACJA, ŻE JEŚLI BANK ODMÓW CI UDZIELENIA KREDYTU, AUTOMATYCZNIE REZYGNUJESZ Z ZAŁOŻENIA KONTA W TYM BANKU I PO SPRAWIE... bO CHYBA NIE LICZYŁEŚ ŻE JAKIS BANK OTWORZY CI KREDYT ODNAWIALNY W KONCIE BEZ KONTA???

~lukasz / 2008-11-20

Multibank to jedyny bank na którym sie rozczarowałem, podczas rozmowy wstępnej dotyczącej kredytu odnawialnego Dyrektor miał mi dużo do zaoferowania a potem nie wywiązał się z umowy ustnej obowiązującej na całym świecie. Podstępnie założono mi Konto w tym banku czego sobie nieżyczyłem, a kredyt który miałem dostać bez problemu nie został mi przyznany. Odradzam więc wszystkim starającym się o kradyt bądz też inną forma współpracy z tym bankiem. I ostrzegam niczego nie podpisujcie przed otrzymaniem kredytu ponieważ wszystko to może się stać bajerą którą sprzedają wszyskim bez wyjądków. Szkoda że jedna z nich dotkneła właśnie mnie, więc napisałem to aby Was przestrzec i uczulić. Abyście nie byli postawieni w sytuacji takiej jak ja. Pozdrawiam.WadyNie wywiązywanie się z umów Tworzenie kont bez zgody pisemnej
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Wady

Nie wywiązywanie się z umów Tworzenie kont bez zgody pisemnej

Extra informacje

Finanse MultiBank opinie