Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • LIGARI
  • /
  • 1

Opinie o LIGARI

www.ligari.pl

Warszawa

Zakupy LIGARI opinie
Asortyment
4.11
Dostawa
4.17
Łatwość zamawiania
4.19
Obsługa i reklamacje
3.91
Poziom cen
4.07

Średnia ocen

4.09

w skali od 1 do 5.

 

Beata / 2024-02-28

Od listopada 2023 czekam na zwrot pieniędzy za niepasującą kurtke. Wysłałam im dane konta w UK. Sklep nie odpowiada na moje majle. Nie odbierają też telefonu. Nie ma płatności kartą. Porażka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Ilona / 2024-02-26

Jakość obsługi to porażka i lekceważenie klienta. Przy kilku próbach dokonania płatności transakcja się nie powiodła, dodam, że nie z mojej winy. Dostałam informację ze sklepu, że nie mam już nigdy możliwości dokonywania zakupu w ich sklepie. Na moją prośbę o likwidację konta w sklepie nie uzyskałam żadnej odpowiedzi. Jak dla mnie ten sklep to kpina!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

ZOSIA / 2023-12-30

Kupuje od prawie ośmiu lat Nie mam problemu z jakością czasami rozwiązuje umowę ,czasami wymieniam Nie czekam dłużej na zwrot pieniędzy niż w innych sklepach Staram się nie narzekać zwłaszcza przed świętami gdzie sklepy mają dużo więcej pracy Staram się być człowiekiem Pozdrawiam Oni pracuja dla nas dla naszej wygody POLECAM

Ilona Naser / 2023-10-24

Bardzo dobra usługa. Produkt bardzo dobrej jakości i spełnia w pełni moje oczekiwania!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kola / 2023-10-18

jestem bardzo zadowolona z zakupu, Kutka piekna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Julie / 2023-10-17

Hi, I intend to contribute a guest post to your website that will help you get good traffic as well as interest your readers. Shall I send you the topics then? Best, Julie Smith
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marzena / 2023-10-17

Oceniam usługi na najwyższym poziomie. Zamówienia są realizowane w krótkim czasie. Na uznanie zasługuje bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Na wszelkie zapytania odpowiedzi. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julia / 2023-10-13

Płaszcz jest obłędny, lekki długi idealnie układa się na sylwetce. Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klara / 2023-10-11

Polecam sklep, Pan pomocny w wyborze, potrafi doradzić nie to co inne laski w co niektórych sklepach zbywaja bo łaskę robią. plaszcz genialny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2023-10-11

Kurtka super, wymiary jak podano, pasuje idealnie. Kaptur duży otuli całą głowe.Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2023-10-10

Płaszcz Gisele mega model, długi bardzo ciepły. Duży genialny kołnierz nie potrzeba szala.Solidny. polecam dla zmarźluchów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

xd / 2023-09-29

swietny sklep, ubrania jak z obrazka :) polecanko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dagmara / 2023-09-28

Kożuszek harper sztos, jest super.polecam mam biały
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same

Wady

nie ma

Extra informacje

ILONA / 2023-09-25

POLECAM
Asortyment
5.00

ILONA / 2023-09-25

POLECAM
Asortyment
5.00

Aga / 2023-09-25

Kurtka cudna,noszę rozmiar M i taki zamówiłam jest idealny i te 2 zamki naprawde zdają egzamin, teraz mam krótszą kurtkę i juz nie mogę sie doczekać aż dołożę dol. Polecam sprzedawcę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo szybka wysyłka, jakosciowo super

Wady

Extra informacje

Helena / 2023-09-21

Suknia przeszła moje oczekiwania, jest boska
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sabina / 2023-09-20

Polecam innym. Sumiennie i rzetelnie wywiązano się z umowy. Produkty zgodne z ofertą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zuza / 2023-09-19

Fantastyczny butik...plaszcz najwyższej jakosci zgodny z opisem... szczerze polecam????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

wiola / 2023-09-14

kurtka pierwsza klasa kolor niebieski metaliczny rewelacyjny rzucający sie w oczy, polecam bo warto
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Liza / 2023-09-13

Właśnie dodałam kolejną sukienkę boho do mojej kolekcji! Nie mogę się doczekać, aż będę mogła ją nosić na urlopie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2023-09-11

Piękna kurtka, zgodna z opisem. Dopracowany każdy detal. Mimo mojego rozmiaru size plus pasuje idealnie Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwa / 2023-09-08

Superancko, kurtka jest mega, nic tylko czekać na chłodniej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Olga / 2023-09-05

Moje slicznosci dziś dotarły, jadę na urlop;) dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo szybko z dostawą

Wady

Extra informacje

Tamara Lubicz / 2023-09-04

kożuszek zgodny z podanymi wymiarami, wygląd kolor dokladnie ten co na zdj.polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2023-09-01

mega polecam, mega jakość kombinezon wart swojej ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2023-08-31

Zdecydowanie sklep polecam kurtka dokladnie taka, na jaka czekałam , w dobie filtrow miałam obawy bo juz nie raz sie przejechałam na innych zdj a inny produkt przychodzi a tu rewelacja, kolor i fason dokładnie taki sam jak w ofercie. Jestem zadowolona i jeszcze wrócę po grubszy model;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostajesz dokladnie to co widzisz na zdj

Wady

brak

Extra informacje

kurtka kupiona w poniedzialek przed 8 rano , we wtorek juz byla u mnie

MONIKA / 2023-08-29

WŁAŚNIE DOSTAŁAM KOŻUSZEK , JEST PIĘKNY, CIEPŁY MILUTKI WEWNĄTRZ. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2023-08-27

Jedwabny kombinezon rewelacja, zwiewny, nie przykleja się do ciała. Super jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oli / 2023-08-25

Spódnica maxi strzał w 10. Rewelacyjny produkt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julia / 2023-08-21

Sukienka sztos.polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lara / 2023-08-18

Komplet jest cudowny widać tu dużo pożądanej pracy, jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2023-08-10

Jakość, błyskawiczna dostawa, ceny w mojej opinii adekwatne do jakości. W 100% zasłużone 5 gwiazdek. Wrócę na pewno.
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Hanna / 2023-08-09

Sklep polecam każdej kobiecie, która chce sie poczuc naprawde bardzo wyjątkowo, sukienki sa przepiękne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna J / 2023-08-04

Jakoś i wykonanie bardzo solidne. Kolory różnią się nieco od tych prezentowanych , na zdjęciach są pewnie filtry ale nie zmienia to faktu ze sukienki są naprawdę śliczne. Jedna ważna uwaga warto brać mniejszy rozmiar - ja nosze m/L a tu spokojnie s jest luźna. Modelki na zdjęciach mają łapane zaszywki np pod pachami - jedna sukienka przyszła właśnie tak połapała pewnie z sesji zdjęciowej ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Materiał wykonanie kolory bardzo szybka dostawa

Wady

Duże rozmiary, filtry na zdjęciach przez co są inne odcienie w rzeczywistościi

Extra informacje

Klara Golis / 2023-08-03

Sukienka jest cudowna, ale mega długa na szczęście krawcowa powiedziała że da sie skrócić i nie straci fasonu, Dziękuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hania / 2023-07-29

Cudowne macie te sukienki, mam już 6 i nadal mi mało, żeby tylko lato długo było. Plecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2023-07-26

Super sklep ,sukienka i spodnie świetnej jakości, jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka .Będę polecać!
Asortyment
5.00

Jolanta / 2023-07-25

Sukienka jest śliczna , bałam sie trochę o te wycięcia z boku ze bedzie za bardzo podkreślało boczki ale jest to tak dobrze uszyte ze nawet te odstające trochę nie wyglądają ze odstaja, po prostu widać talie pieknie podkreśloną. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mata / 2023-07-25

Wszystko na ogromny plus, jakość, towar identyczny jak na foto, szybka wysyłka. jestem mega zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jola / 2023-07-17

suknie sa cudne. Polecam bo naprawdę warte swojej ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiki / 2023-07-13

Ano faktycznie, pani madziu prosze jakos sie potwierdzić ze pani to pani w sensie ze sklep tak pania olewa , numerek zamowienia czy cos;)
Asortyment
Dostawa
5.00

Natalia / 2023-07-13

Wiki przeciez to taki pewnie typowy anonimek, może zła jest bo wakajki sa teraz drogie i sie wyzywa

Wiki / 2023-07-13

Ligari dajcie Panią Madzie na grupe na fb chętnie z nia porozmawiamy, bo widze ze baba chodzi i wam tylko opinie psuje

Magda / 2023-07-13

Nie polecam. Czekam na zwrot pieniędzy już prawie miesiąc. Mimo próśb o zwrot pieniędzy, niestety nadal ich nie otrzymałam. Kontakt tylko mailowy.
Obsługa i reklamacje
1.00

Anna / 2023-07-12

Komplet jest boski. Już nie mogę się doczekać wyjazdu. Dziękuję i z całego serca polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2023-07-10

wszystko na duży plus, nietuzinkowe modele, komplet aż błyszczy na słońcu,polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ada / 2023-07-06

Komplety są boskie, na urlopie babeczki zaczepiały gdzie kupione;) dziękuje i polecam z całego serca jestem mega zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aldona / 2023-07-05

Sukienka piękna, duże koło na dole mega plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zakup idealny

Wady

Brak

Extra informacje

Kamilla / 2023-07-03

kupiłam sukienke ala kimono - jest rewelacyjna, bardzo dobry gatunek , pięknie odszyta. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, mega szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
5.00

natalia / 2023-07-02

tulum kimono, rewelacja kupiłam dzisiaj 2 sztuki, bo tamto mi siostra podwedzila
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Asia / 2023-06-27

sukienka i kimono piękne, kombinezon trochę za duży, ale krawcowa powiedziała ze ogarnie i nie straci fasonu, sklep polecam w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hania / 2023-06-23

Sukienka bogato zdobiona widać precyzyjna ręczna robota, jak najbardziej warta swojej ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

iza / 2023-06-21

spodnie sa kapitalne, szerokie każdy mysli ze to spódnica no hit
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2023-06-19

sukienka i kombinezon ładniejsze niz na zdj, polecam 100%

Beata / 2023-06-17

Polecam kupiłam suknie cancun, jest rewelacyjna, długa nie jest lekka taka porządna, materiał bardzo przyjemny nie trze ciała przy upele. Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

OLA / 2023-06-16

PACZKA BARDZO SZYBKO DOSZŁA SZKODA TYLKO ZE NIE UZUPEŁNIAJĄ ROZMIARÓWEK, NA MNIE NIESTETY ZA MAŁY, ALE MAMA ZADOWOLONA BO DOSTAŁA PREZENT
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja Grzelak / 2023-06-16

Zamówiona sukienka prześliczna, niespotykana, porządne boho, koleżanki chciały, ale na moje szczęście juz kupic im sie nie uda, bo juz niedostepna;) gatunkowo rewelacja to już kolejna rzecz zamówiona,polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Irmina / 2023-06-14

Sukienki dzis dotarły są przepiękne. polecam;)
Asortyment
5.00

Wiki / 2023-06-13

Zakupy bardzo udane. Sukienka jest doskonałej jakości i leży idealnie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysylka, materiał dobrej jakosci

Wady

Extra informacje

Ilona / 2023-06-12

Bardzo dobra usługa. Sukienka bardzo dobrej jakości i spełnia w pełni moje oczekiwania!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

żaneta / 2023-06-12

sukienka obłędna ,kupilam z myślą o weselu ale aż żal żeby wisiała w szafie. cudo
Asortyment
5.00

Izabea / 2023-06-12

Spodnie zgodne z opisem, ładnie unoszą pośladki, jeans bardzo opinający i rozciagliwy , fajnie wyszczupla nogi. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MARCIN / 2023-06-11

Często zdarza się, że internetowy naruszyciel /hejter/ tak jak w poniższym przypadku jest dla swojej ofiary/przedsiębiorcy/ kompletnie anonimowy, a samodzielne ustalenie jego tożsamości jest bardzo utrudnione. W takich przypadkach proponujemy klientowi sporządzenie pisemnej skargi wnoszonej do organu Policji, która w toku podejmowanych czynności powinna ustalić adres IP urządzenia hejtera, a następnie - już po przekazaniu skargi sądowi – jego tożsamość (dzięki informacjom przekazanym przez operatora sieci internetowej w ramach wykonania postanowienia sądu) Pomagamy przedsiębiorcą w sprawach Naruszenia renomy i hejtu w Internecie szczególnie jest to widoczne na tym portalu O,,,,24 gdzie komentarze nie są w żaden sposób wiarygodne -wystawić je może każdy /konkurencja ,złośliwy człowiek lub ktoś z zupełnie innych pobudek Zataczający coraz szersze kręgi .Internetowy hejt jest ciemną stroną skądinąd pozytywnego zjawiska, jakim jest rozwój przestrzeni wirtualnej. Zapewniane przez sieć poczucie anonimowości oraz łatwość przekształcania negatywnych emocji w zniesławiające lub obraźliwe posty i komentarze sprawiają, że przy niewielkim wysiłku można poważnie zaszkodzić drugiej osobie nie tylko w sferze osobistej, ale i biznesowej. W końcu czy ktokolwiek z nas, przeglądając wyniki w Google Maps czy grupy tematyczne, przynajmniej raz nie zrezygnował z usług danego przedsiębiorcy wyłącznie pod wpływem niskich ocen i negatywnych opinii, nie mając żadnej gwarancji, że nie są one dziełem hejtera? Tego rodzaju działania powodują zatem konkretne straty, dlatego należy przeciwdziałać im wszelkimi środkami dopuszczanymi przez prawo. Walka z bezprawnymi naruszeniami renomy i internetowym hejtem jest jedną z naszych specjalizacji Kontakt do mnie [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2023-06-11

Nie polecam słaba jakość materiału choć zdjęcia obledne

Vanessa / 2023-06-11

Nie polecam. Czekam na zwrot pieniędzy już prawie miesiąc.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak zwrotu wpłaconych

Extra informacje

Beata / 2023-06-05

błagam uzupełnijcie sukienkę carmelita
Asortyment
5.00

Ewelina / 2023-06-03

Sukienka Bergamo jest idealna, bardzo zwiewna długa ,. pełno materiału co ogromnie sobie cenie .polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oliwia / 2023-05-29

Bosko, dzieki
Asortyment
5.00

Aleksandra / 2023-05-26

Komplet prześliczny.polecam jakość mega , wysyłka na drugi dzień-nawet się nie spodziewałam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo szybka wysyłka, jakosciowo super

Wady

Extra informacje

Kamila / 2023-05-25

Bardzo szybka wysyłka, to mega plus, sukienka i spodnie zgodne jak najbardziej z opisem i ze zdjęciami. polecam
Asortyment
Dostawa
5.00

Agnieszka / 2023-05-24

Polecam kombinezon felipe, wykonanie, jakość, materiał. Należy dobrze siebie zmierzyć przed zamówieniem, normalnie noszę xs lub s, ale tym razem zamówiłam M, po porównaniu wymiarów i pasuje idealnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2023-05-24

Dramat. Miesiąc temu kupiłam sukienkę. Odesłałam bo mi nie pasowała. Do dzisiaj nie mogę poprosić się zwrotu pieniędzy. Oszuści!!!!!!!!!! Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Kasia / 2023-05-22

Co tu dużo pisać, rzeczy całkiem inne niż w butikach faktycznie można powiedzieć że dla wolnych ptaków nie bojących założyć sie coś innego ale jakże bardzo kobiecego. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klientka / 2023-05-20

Nie polecam! W marcu kupiłam i zwróciłam kurtkę, bo była za duża. Do dzisiaj (połowa maja) nie mam zwrotu pieniędzy, mimo wielkorornych maili.
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.50

Dagmara / 2023-05-15

kimono śliczne, koleżanki w pracy pytały gdzie takie można kupić, faktycznie w żadnym innym butiku nie znalazłam, jedwab nie ''poci'' ciała, za co duzy plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same plusy

Wady

nie mam

Extra informacje

materiał, wysylka na drugi dzien

Gos / 2023-05-14

Nie polecam. Najgorszy Customer experience, brak kultury do tego stopnia, że maile nie zawierały żadnych formułek grzecznościowych, ani „dzień dobry”, ani „pozdrawiam”. Firmie zdecydowanie nie zależy na utrzymaniu dobrych relacji z klientem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Ładne kroje

Wady

Słaba jakość (sztuczny jedwab), wysoka cena, fatalny CX

Extra informacje

Nasta / 2023-04-16

Sukienka bajka, siostra pozazdrościła także dzis kolejne zamówienie:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paula / 2023-04-08

Polecam -Wszystkiego dobrego z Okazji Świąt Wielkanocnych :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oliwia / 2023-04-07

Iza święta idą ludzie sa rozgoryczeni i złośliwi więc muszą się na kimś wyładować i komuś też popsuć nastrój, ja pracuje w zoologu i wczoraj przyszła babeczka wykrzykując że jej daliśmy zła karmę dla pupilka żeby go otruć bo jej zazdrościmy takiego pieska????‍♀️- I UWAGA my nie podajemy nic bo jest samoobsługa i ona sama wzięła ta karme z półki a do nas przyszła tylko zapłacić oczywiście wtedy z pieskiem na ręku i nie powiem ładny był????‍♀️ ale do meritum sklep polecam kombinezon jedwabny zgodny z opisem biust trochę muszę zawęzić ale to jak we wszystkim bo niestety u mnie go brak????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, dobry kontakt, zgodny z opisem

Wady

Brak

Extra informacje

Iza Grzelak / 2023-04-06

Pani Joanna kompletnie niekumata pancia, czytałam historie Pani korespondencji i żeby być takim tłokiem to aż żal, zapraszamy do grupy klientek ligari tam dzielimy sie swoimi doświadczeniami ze sklepem łącznie z zakupami, zwrotami wymianami. Jezeli nie umie Pani czytać regulaminu ze zrozumieniem to chętnie Pani wytłumaczymy jak to sie robi. Zapłaci parę zł i uważa, że za rączkę będą ją prowadzić i to w czymś co jest tak logiczne. Zapraszamy na grupę po resztę humoru;) STAŁA KLIENTKA OD DOBRYCH 6 LAT
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same plusy

Wady

Extra informacje

Joanna / 2023-04-06

Sklep ten to jakaś porażka. Informacje na Messenger myślę, że to ktoś, a nie maszyna. Aroganckie i chamskie podejście do klienta. Na moje pytanie słyszałam tylko, że w regulaminie mam sobie przeczytać. A na kolejne bardziej dociekliwe chamska odpowiedź. Kompletnie brak chęci pomocy, ponieważ chodziło o zwrot a nie zakup. Przy zakupie i znalezieniu kolejnego jelenia to by chyba było inaczej. Przy zwrocie konieczność wypełnienia kilku formularzy. Czas na zwrot 14 dni a na moje pytanie o zasady zwrotu dostałam odpowiedź po tygodniu czasu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

brak

Wady

cała masa

Extra informacje

Alicja / 2023-04-05

Polecanko, suknia piękna, wesele udane;)
Asortyment
Dostawa
5.00

Emi / 2023-03-31

Polecam spodnie śliczne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo szybka wysyłka, spodnie mega

Wady

Extra informacje

Ola / 2023-03-27

Sukienki wzrost, jestem zachwycona materiał nie przykleja się do ciała, pięknie zwiewne, dzięki Wam wyjazd mam mega udany. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kornela / 2023-03-24

Suknia sliczna. czekam tylko na cieplo
Asortyment
5.00

KATE / 2023-03-22

Obsługa w tym sklepie jest naprawdę profesjonalna i miła jeśli potrzebna pomoc w wyborze sukienek.Zawsze z checia doradzą,pozdrawiam p Jakuba
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlena Sambor / 2023-03-20

Ten sklep to raj dla miłośniczek sukienek boho! kimono przepiękne, kupuje drugie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

boho rzeczy cudne,klasa

Wady

Extra informacje

Iza / 2023-03-20

Uwielbiam ten sklep z sukienkami! Mają szeroki wybór wspaniałych kreacji na każdą okazję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ilona / 2023-03-20

Rewelacja pod każdym względem. Świetny kontakt, miła obsługa i przede wszystkim super jakość sukienki.polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2023-03-13

Suknia mega polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2023-02-28

przesyłka dotarła w szybkim tempie, bardzo sprawna obsługa, kurtka/ płaszczyk idealny, zgodna z opisem, rozmiar poprawny noszę S zamówiłam S jest idealnie. Kurtka/płaszczyk super gatunkowo, ciepła, świetnie się prezentuje, wszystko jak na zdjęciu. Sklep godny polecenia z czystym sumieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aldona / 2023-02-23

Udało mi się dorwać jeszcze jedną długą kurtke za połowę ceny i powiem, że jest cudna. Paczka przyszła już po 2 dniach. Kurtka dokładnie taka jak na zdjęciach. Mega dluga ,ciepla i jakościowo też nie mam do czego się przyczepić. Jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata Piotrowicz / 2023-02-22

Płaszcz Gisele cudowny, długi bardzo ciepły solidny. Bardzo dziękuję i polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość bardzo dobra

Wady

Brak

Extra informacje

Zamówiony w piątek we wtorek już był w paczkomacie

Aga / 2023-02-16

Kurtka Josephine jest ładna, dość ciężka, ciepła, starannie wykonana, ale niestety kolor na fotografii jest inny niż w rzeczywistości. Nie jest biała(śmietana) a raczej jasny beż. Materiał jest matowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2023-02-16

Kurtka piękna materiał skórzany lepszy niż wygląda na zdjęciu do tego lekka rozmiar idealnie się zgadza, noszę s i pasoje

Dorota / 2023-02-15

Super kurtka kolor czerwony taki jak na zdjęciu dostawa w 3 dni Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2023-02-13

Towar jakościowo ok, jednak brak pomyślunku w projektowaniu (kurtka do połowy łydki bez możliwości rozpięcia od dołu). Niestety na zdjęciach nie było tego widać, więc musiałam kurtkę odesłać. Przy zwrocie zaczynają się schody. Już w dokumentach wysłanych wraz z kurtką, klient jest straszony zwrotem - czułam się jak przestępca ????. Następnie zwrot towaru i dluuuuugie oczekiwanie na rozpatrzenie zwrotu - zwracając towar, według sklepu jesteś idiotką, która zamawia dla zabawy. Moja rada dla sklepu - a raczej dla pracujących tam ludzi - chcecie szacunku klientek, to odwdzięczcie się tym samym. A według przepisów MACIE OBOWIĄZEK przyjąć zwrot. Przedłużając ten proces i "rzucając kłody pod nogi" klientkom, które chcą zwrócić towar, strzelacie sobie w kolano. Widzę, że jest dużo zagorzałych fanek sklepu - jakby mogły, to zlinczowały by publicznie, klientki które zwracają towar - dziewczyny, chyba wypłynął Wam olej z głów. Podejrzewam, że pracownicy w wolnych chwilach muszą jak lwy i lwice, bronić dobrego imienia sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Towar niezłej jakości

Wady

Źle zaprojektowana długa kurtka

Extra informacje

Ola / 2023-02-08

Marlenka no przecież to kolejna mało rozgarnieta. Oszukana została bo kasę dostala. No to niech się zdcyduje. Żal.pl jprd. Może poda Pani nr zamówienia? A nie jakaś Allena co? Po co się ukrywać pod jakimiś idiotycznymi pseudonimami. Chyba że to po prostu gówno prawda
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlena / 2023-02-08

Ligari poproszę dodać Panią allena na waszą grupę ale z pełnymi danymi.

Allena / 2023-02-08

Również zostałam oszukana przez sklep. Zwrot pieniędzy otrzymałam po miesiącu i to bez kosztów przesyłki. Myśle, ze gdybym się nie upominała o zwrot to wogole bym go nie otrzymała . Sprawę zgłaszam do Rzecznika Spraw Komsumenta bo szkoda mi czasu i nerwów o proszenie się o „swoje “ .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Jola / 2023-02-08

czerwona kurtka portier jest świetna , ciepła,wyglada jak na zdj. mega polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Halina / 2023-01-27

Mogę spokojnie polecić ten sklep. Wprawdzie musiałam odesłać produkt, gdyż zupełnie nie trafiłam z fasonem, ale to moja wina. Nie było żadnego problemu z odesłaniem, zwrot środków otrzymałam również w terminie. Kurtka była bardzo dobrej jakości, niestety nie na moją sylwetkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, produkt dobrej jakości, bezproblemowy zwrot

Wady

Brak

Extra informacje

Marlena / 2023-01-23

Tyle co rzeczy tu kupiłam , kupuje w róznych sklepach bo lubie ale zawsze czytam dokladnie co ile kosztuje.Mam wrażenie ze z biegiem czasu ludzie kompletnie nie wysilają sie i przestają używać mózgu, pani kochana Ewelinko se pani sprawdzi, za co liczy taka dostawe-pewnie oplata za więcej niz jedna rzecz .Takie rzeczy sie czyta a jak nie pasi to sie nie kupuje i nie opiniuje sklepu bo coś pania razi a nawet towaru nie pani zakupiła. no błagam. Myślenie nie boli!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2023-01-23

Marlenka patrz jaka gwiazda nam się znalazła, Pani Ewelince się sklepy pojechały, albo nie umie czytać ze zrozumieniem też tak bywa. Ligari możecie odnieść się do tego na grupie? Co to za Ewelinka i z czym ma problem? Jako klientka chciałabym wiedzieć skąd taka rozbieżność ja za wysyłkę płacę 19.99 zawsze

Ewelina / 2023-01-22

Nie polecam tego sklepu. Nie odpisują na maile, nr tel nie działają, przesyłka 19 zł na stronie, w rzeczywistości 49 zł.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Nie polecam tego sklepu. Nie odpisują na maile, nr tel nie działają, przesyłka 19 zł na stronie, w rzeczywistości 49 zł.

Extra informacje

Olciak / 2023-01-16

Marlena napisz do nich to ja dadzą na grupę, poszukamy Pani czy wygląda czy nie wygląda jak tap madl:):):) ja też już napisałam

Justyna / 2023-01-16

Jaka idiotka sklep oszust ale kasę oddal to się babo zastanów. Nie wyglądasz jak modelka to czego oczekujesz. Żal jprd

Marlena / 2023-01-16

Ligari dajcie na grupę ta kretynke my już zapoznamy się z "panią".
Asortyment
Dostawa
5.00

Inka / 2023-01-16

Sklep oszust, nie polecam. Kupiłam płaszcz, zwróciłam, bo ładnie wygladał tylko na zdjęciu. Okazał się byle jak uszyty, byle jaki a był drogi. Na zwrot pieniędzy czekałam zbyt długo, upominałam się i nie otrzymałam całej kwoty. Polecam "lekturę" o zwrotach na stronie sklepu, co oni tam wypisują. Podają nierzetelne informacje np że nie można zwracać przecenionych towarów, podczas kiedy każda rzecz kupiona przez internet podlega prawu zwrotu. Szkoda energii i czasu, bo to oszuści.

Zofia / 2023-01-16

Bardzo fajnay płaszczyk polecam dziekuje za szybką dostawe ,polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysylka

Wady

Extra informacje

Nikola / 2023-01-13

Płaszcz w 100% odzwierciedla to co na modelce. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2023-01-13

Kurtka ok
Asortyment
5.00

Bunia / 2023-01-12

Plaszcz Josephie jest cudowny, kolor i ułożenie dokladnie jak na zdj , minus ze troche ciezki ale jak na zime to chyba nawet lepiej , nic nie poddmu***e . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Betka / 2023-01-11

Marlena to nie tak Pani tereska po prostu łazi już w płaszczyku co to pewnie kupiła w październiku w reguralnej cenie i teraz zła bo mogła se poczekać to kupiła by taniej i wymyśla jak tu do***. Dobre. Dajcie ją na grupe do konwersacji:)

Marlena / 2023-01-11

Pani teresko zapraszam na grupę niech się Pani z nami jako klientkami podzieli co to za kurtka. A tak serio jak drogi to na co go Pani trzyma. Kompletnie popieprzone to co Pani pisze. Więc albo po prostu Pani teresko nie stać Panią na zakup i żal dupkę ściska albo pisze Pani konkurencyjne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa / 2023-01-11

Jakość kurtki która zamówiłam jest bardzo słaba, w opisie było że kurtka premium i ilość limitowana , zdjecia byly pieknie zrobione wiec wygladalo ze kurtka dobrej jakosci, niestety materiał okazal się bardzo słabej jakości, przeszycia również, zewnętrzne kieszenie są tak marne że lepiej nie ryzykować wkładania rąk, okazalo sie ze produkt który w tej firmie ktorej kupilam był przeceniony o dziwo o 250 zl a okazał się nadal droższy o 100 zl niż w firmie konkurencyjnej przed przeceną, niestety nikomu by się nie udało znaleźć tego produktu ponieważ widniał pod inna nazwa, odkryłam to kiedy kurtka dotarla wpisując markę produktu widniejącą na kurtce. Nie odsylam kurtki tylko dlatego że czytając opinie innych wiem że miałabym z tym bardzo wiele kłopotu, szkoda czasu, zachodu i pieniędzy. Moja nauczka na przyszłość: czytać opinie innych ale nie w ich sklepie i być bardziej nieufnym bo nie wszystkie firmy tego typu są uczciwe wobec klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Grzegorz / 2023-01-11

Zamówiłem w tym "sklepie" kurtkę dla żony. Kurtka okazała się nieco za duża (rozmiar był nieco zawyżony, ale ok. tak to jest z rozmiarami). Jakość wykonania oceniam na jakość z PEPCO W sklepie nie ma podanego telefonu kontaktowego, przez co wysyłka zwrotna się nieco komplikuje. Nadanie paczki online wymaga podania numeru telefonu odbiorcy. Po zapytaniu mailowym: Czy mogę prosić o numer telefonu do kontaktu? Dostałem odpowiedź: "Kontakt z nami jest m@ilowy" To już mi sporo dało do myślenia... Zwrot nadałem, dodał następnego dnia (14.12.2022). Wg prawa sprzedawca musi niezwłocznie – nie później niż w terminie 14 dni zwrócić konsumentowi wszystkie dokonane przez niego płatności, w tym koszty dostarczenia towaru. Firma ligari.pl oczywiście z tego terminu się nie wywiązała. Po mojej interwencji odpisali, że "przelew poprzez zmianę systemu w serwisie zawisł w oczekujących, jutro będzie na wskazanym koncie" Oczywiście przelew nie dotarł następnego dnia. Po kolejnej interwencji zwrot po niespełna miesiącu czasu do mnie dotarł, jednak nie w pełnej kwocie. Ogólnie chyba liczą, na to że o zwrocie klient zapomni. Szkoda czasu i nerwów na zakupy w tym sklepie. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Kontakt, problemy ze zwrotem, brak telefonu kontaktowego, brak profesjonalizmu w obsłudze, jakość towaru

Extra informacje

bogusia / 2023-01-10

kurtka jak na zdj , bardzo dluga i ciepla. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julka / 2023-01-05

Płaszcz JLo śliczny, Panie na wyjeździe pytaly gdzie kupić bo rzadko można spotkać tak ciepły długi i nie pogrubiajacy puch. Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2023-01-05

Mam wrażenie jak czytam te opinie w różnych butikach w ktorych kupuje to tak jakby pisały to jedne i te same osoby i kopiowały to dalej i wkładamy do kolejnego butiku. Ciuch nie odpowiada to od razu sklep oszust, opis zły, wymiary podane źle i zdj inne niż w rzeczywistości. Tragedia.
Asortyment
Dostawa
4.00

Bogda / 2023-01-04

Odzież na zdjęciach wyglada super w rzeczywistości masakra!! Od 6 grudnia czekam na zwrot gotówki za zwróconą kurtkę. To jakiś żart !!! Nigdy więcej !!
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00

Betka / 2023-01-02

Kurtka zgodna za opisem, dobrze doszyta, duży kołnierz nie potrzeba szala. Polecam

MAŁGORZATA / 2022-12-31

Polecam Podoba mi się
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

plusy

Wady

Extra informacje

Olga / 2022-12-30

Matko to znowu ta idiotka z tym płaszczem co go uszkodziła i udaje wariatke??? Dajcie jej dane tu albo na grupie to Panci napiszę jak się nalezy zachowywać. *** ale trzeba mieć tupet zniszczyć i pieprzyć bzdury! Takie coś to na waszym miejscu zglosilabym na policję ze wszystkimi dowodami i zdj tego płaszcza!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zośka Biernat / 2022-12-30

No ale to tak już jest że niektórym babka się butiki z mopsem pomyliły.
Asortyment
5.00

Agata / 2022-12-30

No historia jej pożal sie Boże zakupu a raczej co się działo po jest już na grupie tylko dane wszystkie zakryte na tych jej wypocinach co pisała. My prosimy chociaż jej m@ila odkryć:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlena / 2022-12-30

Dobra bo to już się nudne robi A babę"anonima" ponosi, upublicznijcie nam dane tej Pani my już z dziewczynami się nia zajmiemy żeby przestrzec też inne butiki na grupach żeby nikt takiego pladera u siebie nie miał.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Peoplehater / 2022-12-29

Firma nieprofesjonalna. Wystarczy przeczytać regulamin zwrotów. Prawo zobowiązuje ich do przyjmowania zwrotów towarow zamawianych internetowo, a oni maksymalnie ten proces utrudniają, nie zachowując ustawowych terminów i potrącając jakies wyimaginowane koszty. Nie polecam. Sprawa trafiła do Rzecznika Praw Konsumenta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nieprofesjonqlna obsługa zwrotów

Extra informacje

Eliza Flis / 2022-12-29

Polecam , jest to 5 kurtka zimowa z tego sklepu i kolejny trafiony model, mega ciepła, idealnie sprawdziła sie w górach na święta. W ;przyszłym sezonie wracam ponownie;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same plusy

Wady

Extra informacje

Angelika / 2022-12-29

Wysyłka bardzo szybka,kurtka zgodna z opisem ,kurtka prezentuje się bardzo ładnie

ASIA SUDECKA / 2022-12-28

PREZENT IDEALNIE DOPASOWANY, SIOSTRA PRZESZCZĘŚLIWA.SUPER
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michalina / 2022-12-28

Polecam z całego serca! Piękna, ciepła kurtka. Posiadamy dwie sztuki, druga inny model bo nie było takiej samej w innym rozmiarze. Pozdrawiam
Asortyment
5.00

Magda / 2022-12-28

Bardzo ładna kurtka, jestem mile zaskoczona. Pięknie się układa, mam 172 cm , wzięłam s , ładnie dopasowana w talii. Polecam .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Xyz / 2022-12-23

Dokonałam zwrotu na początku grudnia. Do tej pory mam zamrożone ponad 400zł!!! Zero jakiejkolwiek odpowiedzi i informacji. NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Nic

Wady

Nie oddają pieniędzy za zwroty!!!!

Extra informacje

Niedoszła klientka / 2022-12-22

Trafiłam na stronę ligari szukając płaszcza na zimę, nawet znalazłam coś co mi się spodobało... I tu historia się kończy, dlaczego? Dlatego, że kiedy przeczytałam fragment o zwrotach to zaczęłam się śmiać i uznałam że sklep ten nie może być poważnym sklepem internetowym publikując taki elaborat na temat zwrotów, do których każdy klient kupujący przez internet ma prawo. Odechciało mi się zakupów u nich w sekundę, hehe jesteście mistrzami prawdopodobnie w zniechęcaniu do kupna :-D powodzenia w sprzedaży ????????????

JUSTA / 2022-12-20

Marlena, ale się zagotowałaś... Ja też nie popieram takiego postępowania Z czystym sumieniem polecam sklep ligari jestem stala klientka Pisałam juz na grupie Macie dziewczyny może ten zielony Plaszczyk -ten długi ostatnio był na promocji i umknął mi rozmiar -odkupie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

POLECAM

Wady

Extra informacje

Marlena / 2022-12-20

Ale mnie wqurwila LIGARI dajcie jej dane publicznie na ,,bemben Wy oszustami ???? Od kiedy ?????? Pewnie używała i na święta zwróciła??? czy moze z reklamacji z przed dwoch lat ? Pochodziła i chciałaby nowy Plaszczyk Co dwa lata wymiana ??? Ja pier...ole Tyle czasu kupuje na internecie w roznych sklepach ale zeby takie swinstwa ludziom robic ?????? pisac ze wy oszusci ?? ??? LIGARI OPISZCIE SYTUACJE albo dajcie na grupe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

+

Wady

ni ma

Extra informacje

POLA / 2022-12-20

Dziękuje Natalka ,że poruszyłaś ten temat Trolli, którzy powinni odpowiadać za tego typu zachowania Nie ma żadnego przyzwolenia na hejt w internecie pani, która tutaj tak psuje opinie powinna zostać pociągnięta do odpowiedzialności, jak można wypisywać i nazywać oszustami ludzi na to trzeba mieć dowody wystawiać komentarze podając się za inne osoby ? Ciekawi mnie czy ta pani nie prowadzi również działalności gospodarczej ewentualnie niech sklep udostępni jej dane tutaj lub na naszej grupie zakupowej na fb aby inne sklepy przed tego typu sytuacjami Dla transparentności ja również kupuje w tym sklepie od dość dawna mój nr zamówienia to.10047708 Juz byla taka sytuacja na innej grupie gdzie jedna kosmetyczka czy fryzjerka celowo psula opinie innym - tam działo sie ostro, gdyż kij zadziałał w druga stronę i przez opinie jaka zaczeli jej wystawiac inni w internecie musiała zamykać swoją firmę ..... ZAL
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

POLECAM

Wady

Extra informacje

Natalia W*****ka / 2022-12-20

Nie wystawiałam nigdy opinii w sklepie, w którym kupuje od lat Moje pierwsze zamówienie jak sprawdziłam historie siega 2011 roku ! Można powiedzieć, że jestem stała klientka Ligari Moje ostatnie zamówienie to 10050670 Nie jestem wiec an onimowa dla innych klientów, jak i stałych klientek z naszej grupy na FB gdzie dzielimy się wszystkimi uwagami dot asortymentu Sama tez jestem przedsiębiorca i znam od podszewki ..uroki bycia z tej drugiej strony ,gdzie również doświadczam szczególnie w tym okresie świątecznym gdzie wszyscy są dla siebie ,,mili ,,tej świątecznej atmosfery Tutaj widzę ze jedna z anonimowych Pan od jakiegoś czasu pod różnymi nickami oczernia sklep Oczernia i hejtuje przedsiębiorcę -Ja na miejscu sklepu zgłosiłabym ten incydent na Policje, Nie jestem prawnikiem, ale myślę ,z nie można bezkarnie nazywać nikogo złodziejem czy oszustem w internecie ja tak jak wspomniałam kupuje tutaj od 2011 roku a z tego, co sprawdzałam sklep istnieje jeszcze kilka lat wcześniej -zdarzyły się różne sytuacje -pomyłka czy tez wymiana towaru bądź wymiana na grupie, a nawet zwrot i nigdy nie nazwałabym nikogo oszustem ja polecam ten sklep innym z całego serca Pozdrawiam też wszystkie inne klientki Nie życzę sobie tez aby za mój wpis mnie w jakiś sposób hejtowano lub sugerowano ze jestem w jakiś sposób powiązana ze sklepem Taka jest moja subiektywna ocena Nie obrażam tutaj nikogo i nie osadzam Zwracam tylko uwage na te wszystkie kwestie ktore poruszyłam Natalia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

klientka od 2011 roku

Wady

nie mam

Extra informacje

kilka lat

Nie polecam firmy nie oddają pieniędzy za zwroty ! W dodatku korespondencja pretensjonalna tą firmą jest oszustwem wydaje mi się ze te pozytywne opinie sami sobie wystawiają UWQGA NA TĄ FIRME !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Beak

Wady

Oszuści

Extra informacje

ANETA / 2022-12-20

PACZKA BARDZO SZYBKO DOSZŁA SZKODA TYLKO ZE NIE UZUPEŁNIAJĄ ROZMIARÓWEK, NA MNIE NIESTETY ZA MAŁY, ALE MAMA ZADOWOLONA BO DOSTAŁA PREZENT
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

nati1987 / 2022-12-20

Piękny sweterek, zgodny z opisem. Dopracowany każdy detal. Mimo mojego rozmiaru size plus pasuje idealnie Polecam

Jola / 2022-12-20

zamówiłam paczke wczoraj przed 7 własnie ją otrzymałam :) paszcz super, gruby super na mrozy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysylka

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2022-12-20

Rewelacyjne futerko i kurtka z Alpaki .Polecam jakosc cena i dostawa na 100% .Pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwoa / 2022-12-19

Panie Marcinie ta informacja poniżej ,powinna być skierowana bezpośrednio do Zarządu Firmy z zapytaniem. Na czym im zależy: 1 Pytanie Czy na dobrym wizerunku Firmy? , 2 Czy na naciąganiu klientów ?. Bo jeśli na tym Drugim to istnienie Firmy na rynku będzie krótkie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

minus

Wady

Firma ma problem ze zwrotem pieniędzy

Extra informacje

Iwoa / 2022-12-19

Cos z tą Firmą jest nie tak , czekam już trzeci tydzień na zwrot pieniędzy za zwrócone zamówienie. Mam nadzieję ,że się doczekam. Rozmiarówka mocno zawyżona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

minus

Wady

Firma ma problem ze zwrotem pieniędzy

Extra informacje

Zostałam oszukana przez tą firmę przysłali mi uszkodzony towar, a teraz zarzucają mi że to ja zepsułam i że płaszcz został pobrudzony pudrem i oczekują że ja jeszcze im zapłacę za to. Towar zwróciłam im w najszybszym możliwym terminie zgodnie z prawem konsumenta i od miesiąca czekam na pieniądze, dzisiaj dostałam wiadomość ze ich nie dostanę czy jest aiecej takich osób jak ja? Zastanawiam się czy nie warto zrobić pozew zbiorowy przeciwko tej firmie aby nikogo więcej juz nie oszukiwali.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Bartosz / 2022-12-17

Nie polecam sklepu wymyślił jakiegoś prawnika i boi się ludzi których oszukał proszę o podanie strony internetowej prawnika lub numeru telefonu nie polecam sklepu uwaga oszuści!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Sklep

Extra informacje

Marcin Nowak / 2022-12-17

Jako przedstawiciel firmy LIGARI.PL wzywam do zaprzestania umieszczania opinii sugerujących poniższe Proszę również osobę ukrywającą się pod nickami o podpisanie sie pełnym imieniem i nazwiskiem przyjmując pełna odpowiedzialność za wystawione opinie ewentualnie proszę o kontakt na. [email protected]. lub [email protected] celem wyjaśnienia powodów hejtu To nic teraz nie kosztuje Odpowiadamy na każde zgłoszenie czy e-mail Prosze miec swiadomosc ze Naruszenie dobrego imienia firmy może być również uznane za pomówienie publiczne (zniesławienie), a w tym wypadku osoba, która dopuściła się oszczerstwa, podlega karze grzywny lub pozbawienia/ograniczenia wolności. Reguły te zawarte są w kodeksie karnym (art. 212). W tym wypadku mowa nie tylko o fałszywych komentarzach, które mają na celu zszarganie wizerunku firmy czy instytucji, ale również poniżeniu oraz pozbawieniu podmiotu zaufania, które jest niezbędne do prowadzenia skutecznych działań i rozwoju firmy Marcin Nowak

Poszkodowany klient / 2022-12-17

SKLEP NIE PRZYJMUJE REKLAMACJI I ZWROTOW nie zwracaja pieniędzy, nie przyjmują reklamacji! Zwykłe oszustwo i brak szacunku dla drugiej osoby. Zamawiając coś z Internetu kupuje się kota w worku, bez przymierzenia, dlatego prawo do zwrotu lub reklamacji w przypadku uszkodzonego towaru jest tak ważne. Jeśli wlascielowi nie podoba się że klienci zwracają towar to niech sobie otworzy sklep stacjonarny gdzie można zabronić zwrotów. Co za tupet... ktoś powinien podać ten sklep do sądu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

SKLEP NIE PRZYJMUJE REKLAMACJI I NIE ZWRACA PIENIĘDZY

Extra informacje

Violetta / 2022-12-17

Oszuści
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Kontakt tylko e-mail

Extra informacje

Dostarczyli do mnie płaszcz z uszkodzonymi zatrzaskami odesłałam uszkodzony towar gdzie teraz bezczelnie kłamią iż to ja zniszczyłam och produkt. Z takim podejściem powinni dawno zamknąć sklep

Anonim / 2022-12-16

Jakość produktów jak tanie z chin, lub z bazarku do tego wiele osób ma problemy ze zwrotami. Firma oszust....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

WSTYD / 2022-12-16

Wstyd, jak można prowadzić firmę w taki sposób! Problemy ze zwrotem, wyrzuty wobec klientów, daleko nie zajdziecie z takim podejściem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

problemy że zwrotem, brak szacunku do klienta

Extra informacje

Jagodka / 2022-12-16

OSZUSCI, AGRESYWNI A TOWARY MAJA JAKOŚC FATALNA. teksty o zwrotach na ich stronie to hit, grozenie klątwami xD
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Kinga / 2022-12-15

Kurtke dostałam , jestem zadowolona, pasuje,rozmiar trzyma jest bardzo ciepła
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ola / 2022-12-13

Plaszcz piękny

Zofia / 2022-12-08

Dziś otrzymałam długi plasz JLO w kolorze jasnym jest piękny polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bogusia / 2022-12-08

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aldona / 2022-12-07

Bardzo polecam sklep i obsługę, Pan Jakub mega pomocny. Męczyłam przez 2 dni, bo nie wiedziałam który model kupić , wyśniłam co i jak -figury modelki to ja nie mam i często te kurtki i plaszcze wyglądają na mnie tak jakbym miała dodatkowe 10 kg;( a tutaj Pan mi tak doradził ze az dziwo ze to facet, jakbym miała plaszcz szyty na mnie. Jestem bardzo zadowolona. Pani Kubo jak pan to czyta to ja jeszcze raz bardzo bardzo dziękuje;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super pomoc, płaszcz śliczny pasuje ja ulał

Wady

Extra informacje

Maja / 2022-12-05

Kurtka rewelacyjna, porządna, gruba ciepła. Dzięki. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2022-12-03

Polecam, fajna kurtka zgodna z oczekiwaniami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Diana / 2022-12-02

Polecam sklep, zamówiłam brązowy płaszcz JLO jest rewelacyjny, bardzo ciepły i dluuuugi, takiego szukałam już od zeszłego roku. Jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nina / 2022-12-01

Niestety bardzo niemiłe doświadczenie, fatalna obsługa klienta przy zwrocie towaru. Wysłałam Wezwanie do Zapłaty bo nie chciałam przepychać się o moje pieniądze z bardzo "zagniewanym" panem z którym korespondowałam. Pasywno-agresywne teksty na stronie internetowej odnośnie zwrotów towaru. Wymiary kurtki niezgodne z tymi zamieszczonymi na stronie, więc po prostu mega nieudany zakup i koszt w postaci dwóch opłat za przesyłkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

-

Wady

obsługa klienta/ zwroty

Extra informacje

OLGA / 2022-12-01

REWELACJA, SUPER DŁUGI I CIEPLY PLASZCZ IDEALNY NA ZIME. TAKI JAK NA FOTO!POLECAM

Diana / 2022-12-01

Płaszcz bardzo ciepły lekki i puchaty, kaptur z kołnierzem dobrze otula szyję, Wygodny i bardzo ładny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Partycja / 2022-11-28

Kupiłam kurtkę Andree jest śliczna,ciepła nie pogrubia, dokładnie taka jak na zdj. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Laura / 2022-11-27

Bardzo polecam, płaszcz jest świetny. Kontakt z Panią Julką bardzo pomocny przy wyborze odpowiedniego rozmiaru. Dziękuję jeszcze raz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sophia / 2022-11-26

Płaszcz super. Lekki, ciepły. Kolor zielony zgodny ze zdj. Polecam.
Asortyment
Dostawa
5.00

joanna / 2022-11-25

Nie polecam zamówiony towar nie zgodny z zamówieniem zbywanie klienta brak numeru telefonu do niby firmy na metce pisze made in chiny a nie pan ściemnia że towar z Francji Sprawę oddaje do urzędu skarbowego brak paragonu Nie polecam .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Zer plusow

Wady

Nie odpowiednie kolory

Extra informacje

Nie polecam

Justyna / 2022-11-25

Właśnie dostałam płaszcz Jlo ten najjasniejszy, no jest cudowny, mega długi ciepły i solidny. Jestem bardzo zadowolona. Polecam w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Monika / 2022-11-24

Płaszcz Gisele jest przepiękny, ciepły i bardzo ładnie odszyty. Kolor identyczny jak na zdjęciu. Rozmiar zgodny z wymiarami podanymi w tabeli. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Extra informacje

Marta / 2022-11-24

Zastanawiałam się czy zamówić coś ze sklepu i zdecydowanie odstraszyły mnie obszerne informacje dotyczące zwrotów/wymian towarów, polityka firmy zdecydowanie nie jest nastawiona na zadowolenie klienta "jak można napisać nie jesteś pewien to nie kupuj bo Nam się nie kalkuluje ciągłe pakowanie i rozpakowywanie paczek". Dodatkowo po kontakcie mailowym dostałam w odpowiedzi jedno słowo bez żadnego dzień dobry itd co wydaje mi się za jakąś podstawę w kontakcie z klientem świadczącą o jakości firmy i standardzie obsługi klienta. Koniec końców wolę zapłacić więcej i kupić gdzie indziej, żeby firma się nie przepracowała przypadkiem...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

obsługa klienta

Extra informacje

DAGMARA KLESIUK / 2022-11-24

MEGA POLECAM SKLEP , JESTEM ZADOWOLONA KURTKA DOKŁADNIE TAKA JAK NA FOTO JAK NIE ŁADNIEJSZA. SUPER

Nina / 2022-11-23

Świetna kurtka, gruba, ciepła, jak w opisie.....super materiał. Dostawa szybciutka, kontakt na fb i wyjaśnienie wątpliwości też bez zarzutu. Na pewno wrócę do sklepu..... Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Emilka / 2022-11-22

Nie polecam tego sklepu, zamawiałam kurtkę i przyszła w zupełnie nie takim kolorze jak był na zdjęciu plus fason też się nie pokrywał z kurtką ze zdjęcia. Zamawiałam kolor cappuccino a kurtka która przyszła jest szarawo brązowa w świetle dziennym lekko zielonkawa.
Zalety

Wady

kolor i fason w realu nie są zgodne ze zdjęciem

Extra informacje

dzisiaj odebrałam przesyłkę

Kornela / 2022-11-22

umnie jest naprawdę zimno mieszkam w Filipowie koło Suwałk, mróz ,wieje a płaszcz jest tak cieply że aż szkoda ze rekawy nie zostaly wykończone rękawiczkami tak to nigdzie nie bylo by mi zimno a moje rekawiczki rady nie dają. mega polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko na wielki plus

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2022-11-19

Płaszcz Gisele jak najbardziej godny polecenia,piękny, gruby ,cięższy i max długi. Nie marzne, jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość bardzo dobra i bardzo szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Sm / 2022-11-18

Problemy ze zwrotem towaru. Odradzam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.75

Helena / 2022-11-17

Obie z Córka zadowolone jestesmy płaszcze takie jak na zdj i w opisie, bardzo ciepłe. Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-11-16

otrzymałam zwrot środków,trochę to jednak trwało

Ewa Winkiewicz / 2022-11-16

jestem bardzo zadowolona plaszcza jest sliczny, nie namięka po deszczu nadaje sie na kazda pogode, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2022-11-16

Polecam, plaszcz godny ze zdj. Szkoda tylko że nie ma uzupelnianych rozmiarow z niektorych modeli

Edyta / 2022-11-16

Kurtka świetnej jakości,expresowa wysyłka .Będę polecać!
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

szybka wysylka

Wady

Extra informacje

Ewa / 2022-11-16

Spodnie cudowne. Jestem bardzo zadowolona z każdego zakupu w tym sklepie. Co do zwrotów to nie miałam u nich jeszcze zadnych problemów takze polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-11-16

nie polecam,od trzech tygodni czekam na zwrot środków za odesłany towar

Aneta / 2022-11-15

Nie polecam i chcę przestrzec przed zakupami u nich. Przysłali mi płaszcz z wadą, konkretnie z dziurą, natychmiast odesłałam, a teraz próbują mi wmówić że płaszcz był noszony i uszkodzony przeze mnie. Jestem stratna 400pln. To firma, która oszukuje i naciąga klientów. Jestem zdziwiona,że do tej pory nikt się nie zainteresował jak funkcjonuje ta firma.

Lena / 2022-11-15

Płaszcz rewelacja, ciepły, gruby,idealny na zimę.
Asortyment
Dostawa
5.00

Kama / 2022-11-15

Kupiłam płaszcz Gisele zielony jest bardzo dobry jakościowo, badzo ciepły i naprawde długi. Polecam dla zmarźluchów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super na zime

Wady

Extra informacje

Wiktoria / 2022-11-14

Mam jestem zadowolona polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same

Wady

nie ma

Extra informacje

Monika / 2022-11-14

Dziś dostałam kurtkę, cudowna , dluga bardzo ciepla.polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Karolina Grzywacz / 2022-11-10

Nie mogę nic złego powiedzieć.Bardzo dobrej jakości ciuszki.Ze zwrotem nie miałam problemu-kupilam 2 szt do przymiarki i jedną zwróciłam. Realne foto co teraz w butikach rzadko sie zdarza.Ja osobiście polecam każdemu ten sklep.Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2022-11-09

Zwróciłam produkt i nie mogę się doczekać na zwrot kosztów. Brak możliwości kontaktu telefonicznego. Odpowiedz za pośrednictwem e-maila na kolejną wiadomość.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Elżbieta / 2022-11-09

Brak słów! Płaszcz piękny, lekki, super wykonanie! Nie wiem skąd te negatywy, ale jak dla mnie, sklep na wysokim poziomie. Ilo maxi Long, niby kurtka puchowa, dla mnie to piękny płaszcz!! Dziękuję i polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ciepły, lekki, piękny

Wady

Brak

Extra informacje

Marcela / 2022-11-08

Kurtka śliczna, czerwony intensywny kolor. Pasuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-11-07

Porażka. Zwróciłam kurtkę, nieużywana. Kontakt przez telefon - niemożliwy. Kontakt przez mail- niemożliwy. Jedynie mało przyjemny Pan odpowiada przez ich Messenger. W zwrot pieniędzy przestałam już wierzyć. Naciągacze i złodzieje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Judyta / 2022-11-06

Płaszcz jest prześliczny, bardzo ciepły,bielutki, zamówiłam dziś drugi taki sam tylko czarny na zmianę. Zamówiłam S mimo że noszę M ale Pan mi pomógł z doborem i jest idealny.Bardzo polecam bo warto
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Idealny płaszcz

Wady

Extra informacje

Renata / 2022-11-02

Zamówiłam beżową kurtke Jest piękna. Kolejny udany zakup w tym sklepie. Polecam z czystym sumieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2022-10-31

Żona bardzo zadowolona z płaszcza także polecam
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Justyna / 2022-10-29

Dokonałam zwrotu zakupionego towaru, nieużywanego. Ponad 3 tygodnie czekam na zwrot pieniędzy. Nie mozna się dodzwonić, gdyż podany numer telefonu nie istnieje. Nie odpisują na e-mail. Nie polecam sprzedawcy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Nie polecam sprzedającego

Extra informacje

Brak użytkowania

Zakupy LIGARI opinie