Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • KwiatowaPrzesylka.pl
  • /
  • 1

Opinie o KwiatowaPrzesylka.pl

Zakupy KwiatowaPrzesylka.pl opinie
Asortyment
3.79
Dostawa
3.85
Łatwość zamawiania
4.03
Obsługa i reklamacje
3.71
Poziom cen
3.73

Średnia ocen

3.82

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

171

dodanych opinii

 

Klient / 2022-06-25

Zamówienie za ponad 500zł. Bukiet zamiast jak na ich zdieciu z 23 róż składał sie tylko z 9ciu róż i na dodatek zupelnie inna wiązanka !!! Ja to nazywam złodziejstwem!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

dział reklamacji mimo zdjec utrzymuje ze zamówienie zrealizował !!!

Extra informacje

Agata / 2022-06-03

Proszę o natychmiastowe odebranie połamanego prezentu i dostarczenie pełnowartościowego, w przeciwnym razie zdjęcie znajdzie się na google z odpowiednią opinią o firmie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Dostarczenie połamanego prezentu! Zignorowanie prośby!

Extra informacje

Ok.Bre / 2022-05-29

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!! Dzień przed urodzinami koleżanki 25.05.22 złożyłam zamówienie na kwiaty (opłaciłam), kwiaty tak i nie dotarły, jedynie dostałam o 01:00 w nocy 27.05.22 mail, że są dostarczone - gdy była to nieprawda ????????‍♀️ Na pytanie o odszkodowanie powiedzieli, że dadzą czekoladki jeśli się zgodzę, ani przepraszamy, ani dlaczego tak się stało nie dostałam. ODRADZAM KATEGORYCZNIE!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Żadne

Wady

Brak profesjonalizmu oraz odpowiedzialności za konsekwencje

Extra informacje

Agnieszka / 2022-05-28

Przesyłka miała zostać zrealizowana kolejnego dnia do godziny 20:00 zamiast przesyłki dostałam maila po godzinie 29 ze przesyłka nie może być zrealizowana, i jeśli chce kwiaty mogą zostać wysłane następnego dnia, kolejnego dnia dopiero po wysłaniu maila i po licznych próbach skontaktowania sie z infolinia otrzymałam wiadomosc ze przesyłka może zostać wysłana kurierem za 5 dni. Podkreślam ze strona reklamuje się realizacja zamówienia w dwie godziny i po złożeniu zamówienia w dalszym ciągu deklarują się szybkiego czasu dostawy. Serdecznie nie polecam, strata czasu pieniędzy i dobrego imienia w oczach bliskich.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Agata K / 2022-05-27

Dramat, nie polecam nikomu, nigdy więcej! Czas realizacji 10 godzin, zamówienie przyjechało o 2, bukiet za 150 zł wyglądał jak zrobiony z resztek za 15 zł - na opiniach google dodałam zdjęcia dla porównania, fatalna obsługa, nieterminowo, a jakość, cóż chyba gorzej się nie da, lepiej gdyby to zamówienie wcale nie zostało zrealizowane, bo wstyd komuś wysłać taki bukiet.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Seba / 2022-05-26

Pieniądze wydane i to dużo większe niż warte te kwiaty. Mama 300km od nas nie dostała nic...jeśli chcecie zamówić bukiet to na pewno nie pod tym adresem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Największa zaletą będzie jak zamknął ta firme

Wady

Wszystkie możliwe

Extra informacje

M.N / 2022-05-26

Nigdy więcej. Jak można tak potraktować przesyłkę w dzień matki. Szkoda że przeczytałem opinie dopiero po zamówieniu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystkie

Extra informacje

Paulina Wcislo / 2022-05-26

Zamawiałam kwiaty z innych poczt kwiatowych i w życiu nie widziałam tak niechlujnego bukietu. 3 róże były zdechłe a bukiet nie przetrwał 2 dni /nie przetrwał nawet gwarancji. Otrzymałam zwiędłe kwiaty nie powinny znaleźć się w bukiecie bo to oznacza brak szacunku dla klienta. Miał być piękny różowy bukiet dla nastolatki na jej święto,sprawić radość a okazał się wielkim rozczarowaniem.Spowodował smutek i zlekceważenie okazji przez nadawcę .W życiu nie czułam się tak zażenowana i oszukana. Kwiaty były mocno ściśnięte, wstążka ucięta i niechlujnie zawiązana, przybranie tragiczne. Kwiaty były zwiędłe i wyglądały jak z odzysku z giełdy kwiatowej .Kolor bardziej herbaciany/ pomarańczowe niż różowe, trawy dekoracyjnej brak a kryza różowa zrobiła się niewidzialna! Przykre jest to ze dostarczone kwiaty pozostają wiele do życzenia i wstyd było mi kiedy otrzymałam zdjęcie dla porównania od adresata. Kwiaty za 179zl a wyglądają jak wyciągnięte ze śmietnika!!!! Ta „Subtelna Niespodzianka” zdecydowanie zszokowała i zlekceważyła adresata niż zrobiła wrażenie. Nie polecam i zdecydowanie nie skorzystam z Panstwa usług nigdy więcej !!!!! Bukiet zdecydowanie nie zgodny z opisem z wadami. Państwa podejście do klienta jest żałosne i obraźliwe. Po dwudniowej odpowiedzi dot reklamacji zostałam poproszona o wyciągnięciu ich ze śmietnika i o odesłanie. Gdzie w pierwszym e-mailu reklamacji wyraźnie napisałam ze poszły do kosza ponieważ były tragiczne i wadliwe. Nie przetrwały nawet 2 dni !!!! Chciałabym przestrzec wszystkich przed ta złodziejska firma jaka jest „Kwiatowa przesyłka.pl” !!!! Zostałam okradziona ze 179 zł a zaproponowano mi 10% zwrotu przyznając ze kwiaty odbiegały od wzoru na stronie obiecując poprawę poniesienia standardów, których ta firma nie posiada !!! Żenada!!! Jeśli nie chcecie Państwo stracić pieniędzy unikajcie tej kwiaciarni !!!! Kwiaciarnia również nabiera innych klientów usuwając negatywne opinie które zdecydowanie powinny ostrzec przyszłych klientów !!!! Nie dajcie się nabrać !!!!! Najgorsza kwiaciarnia internetowa !!!! Nie polecam !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Złodzieje & Oszuści & Kiepska Jakość & Omijajcie z daleka !!!

Extra informacje

Agnieszka / 2022-05-26

ODRADZAM! Oszustwo! Jakość bufetu odbiega znacząco od tego co jest na zdjęciach. Poziom obsługi klienta na tragicznym poziomie. Czuję się oszukana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ZERO

Wady

Czuję się oszukana

Extra informacje

Mariusz / 2022-04-23

NIE POLECAM OSZUSCI nie dajcie sie nabrac falszywe opinie na stronie z pieknymi bukietami .W rzeczywistosci 3 zdechle czubki jakis gnijacych kwiatow .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

Maciej / 2022-04-16

OMIJAĆ szerokim łukiem. "Kwiaty" dostarczony mojej mamie w żadnym stopniu nie przypominał bukietu, który zamówiłem i za który zapłaciłem 199pln, nie był wart więcej niż 20pln... ten sklep to jedna wielka PORAŻKA :( NIE POLECAM! :(
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

SAME

Extra informacje

omijać!

Niezadowolony Klient / 2022-04-08

NIE POLECAM !!!! Dostarczone kwiaty w ogóle nie przypominały bukietu ze zdjecia. Gdzie wiadomo, że kwiaty na zdjęciu i dostarczone do odbiorcy powinny byc "jeden do jeden". Cena bukietu nie była najtańsza, a bukiet wyglądał jak za 20 zł. Szkoda, że nie można dodawać zdjęcia chetnie przedstawiłabym rzetelność i profesjonalność firmy. Zaproponowana rekompensata 10% to jakiś żart. Juz teraz wiem ze w danej miejscowości lepiej poszukać samemu kwiaciarni, która ma opcje dowozu. Będzie taniej i bardziej profesjonalnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Michał / 2022-03-01

Kwiaty nie zostały dostarczone w terminie (mimo, że żona była przez cały dzień w domu). Nie zostaliśmy poinformowani o jakichkolwiek problemach. Niepewność, czy kurier przyjedzie spowodowała, że nie mogliśmy wykorzystać zakupionych biletów do kina. NASTĘPNEGO dnia dostałem żona otrzymała telefon z zapytaniem o której kurier może przyjechać z kwiatami. Gdy poinformowała, że nie przebywa już na terytorium Polski, dostałem informację, że mogę samodzielnie odebrać kwiaty skoro odbiorcy nie ma już w domu. Na stronie nie ma aktualnych informacji kontaktowych (infolinia powinna działać do 22, a okazało się, że o 20 już nikt nie pracuje). Firma nie dba o klienta i naraża go na niepotrzebne straty finansowe oraz emocjonalne. Reklamacja była składana 3 razy, a pomimo wszystkich trudności, firma zamiast zadośćuczynić za straty, zaproponowała 20% rabatu na kolejne zamówienie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

radek / 2022-02-17

Skala opini na temat tej firmy powinna byc wrecz ujemna. W tak waznym Dniu jak Walentynki pozwolilem sobie zamowic na godzine 0900 wiadomego dnia bukiet kwiatow – sredni (9-15) za kwote 149zl dla mojej kochanej Zony. Z racji tego ze jestem marynarzem I zamowienie robilem ze statku zalezalo mi na profesjonalnej (wydawaloby sie) firmie. Niestety brak jakichkolwiek norm rzetelnej przedsiebiorczosci prezentowany przez ta firme zwalil mnie wrecz z nog. Zamowienie realizowalem kilkukrotnie gdyz ciagle byly problem z polaczeniem ze strona platnosciowa. W tym momwencie powinienem juz sobie dac spokoj ale uparcie wierzylem w powodzenie. Kwiaty zamiast na 0900 dostarczone byly okolo 13-1400 co juz jest dla mnie szokiem a moja uwage firma zargumentowala – ze taki po prostu dzien – BRAWO!!!! To co otrzymala moja Zona ciezko nazwac nawet bukiecikiem. Dwie przekwitle roze z 4 tulipankami wedlug firmy mialo zalatwic sprawe. W zaden sposob owe badyle nie przypominaly bukietu prezentowanego na stronie. Czujac pelen niesmak owej uslugi jako kulturalny klient poprosilem o wyjasnienia I zarzadalem zwrotu pieniedzy z tytulu nienalezytego wykonania uslugi a wlasciwie jego braku, gdyz w tym “czyms” nie bylo nawet minimalnej ilosci 9 kwiatow zapewnianej przez firme( o wukonaniu uslugi na czas nie wspominajac). Liczylem ta reklamacja, ze byc moze w moim przypadku doszlo do niecelowegpo zaniedbania I firma ktora dba o dobre imie swoje I zadowolenie klienta jakos sie zrekompensuje. Nic bardziej mylnego. Zostalo mi bezczelnie zaproponowane 10% rabatu na nastepne zamowienie brzydkich badyli. Brak rzetelnosci, profesjonalizmu, sumiennosci uslugi, punktualnosci dostawy, bezpiecznego zaplecza platnosci online – tym sie charakteryzuje KwiatowaPrzesylka. Ich usluga uwidacznia dno przedsiebiorczosci pod kazda postacia. Mialem do czynienia w zyciu z kilkoma reklamacjami ale nigdy nie spotkalem sie z taka postawa jakiejkolwiek firmy aby dla 150 zl tak bardzo lekcewazyc klienta I tak niechlubnie reprezentowac wlasna pseudoprzedsiebiorczosc. Bez jakiegokolwiek poszanowania owej pseudo firmy stanowczo odradzam jakikolwiek kontakt z nimi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

brak

Wady

same

Extra informacje

Jacek / 2022-02-15

Dziewczyna zachwycona, wróce w następne Walentynki. Pozdrawiam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zaneta / 2022-02-07

Masakra bukiet za 99 zl a dziadkowie dostaja dwie roze,dostarczenie niby do 2 godzin a nie udalo sie nawet do 24 godzin dostarczyc.MASAKRA Uwazajcie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

Eliza / 2022-01-24

Dostarczona wiązanka pogrzebowa była zupełnie niezgodna z tym co zostało zamówione. Miało być anturium z różami w kolorystyce biało-żółtej, były róże i goździki w czerwieni, plus jeszcze ochydna paproć, Napis na szarfie inny, niż ten podany w zamówieniu. Szarfa biała zamiast czarna. Pani z kwiaciarni współpracującej informowała kwiatowąprzesyłkę.pl, że nie ma anturium jako odpowiedz usłyszała, że ma dać cokolwiek byle tylko cena się zgadzała. Porażka!!! NIE POLECAM!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Niezgodne zamówienie

Extra informacje

Natka / 2022-01-13

PIEKNE KWIATY SUPER NIESPODZIANKA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

krycha / 2021-12-07

Jedno wielkie oszustwo!kwiaty marne,wstydzilam sie przed osoba do ktorej wyslalam kwiaty. Masakra.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Renata / 2021-11-30

Wszystko na wysokim poziomie, Bardzo polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2021-11-22

Piękny bukiet świeżych kwiatów. Bardzo polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2021-11-18

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Morris / 2021-11-17

otrzymałam bukiet kwiaty mieszane 3 gatunki niestety róże które były bazą były mocno......wczorajsze ,kolejnego dnia były juz totalnie padnięte poza tym wiązanka ładna. Dostawa była w Gdyni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

ładna wiązanka

Wady

zwiędnięte kwiaty

Extra informacje

Jacek / 2021-11-15

Firma godna polecenia :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartek / 2021-10-26

jestem zachwycony obsługą! polecam, polecam i jeszcze raz polecam! i dziękuję!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

xx / 2021-10-05

kwiaty w złym stanie, dostarczone w innym terminie. Powiadomiono o probie zostawienia kwiatow u sasiada... przez co przesylka mogla w ogole nie dotrzec do odbiorcy w zaleznosci od dobrej woli sasiadow
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Michal / 2021-09-28

bardzo nie polecam, bukiet nie zgodny z opisem, dostawa na zupełnie inny dzień niż wybrany
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

bukiet nie zgodny z opisem, dostawa na zupełnie inny dzień niż wybrany

Extra informacje

Janek / 2021-08-26

szybko, sprawnie i bezproblemowo! bardzo polecam wysylke kwiatkow z tej strony!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirek / 2021-08-22

Kwiaty nie zostały dostarczome w określonym czasie. Ponoć zostały pozostawione u któregoś z sąsiadów. Zamówione na urodziny żony gdyż ja przebywałem za granicą. Żona nie otrzymała kwiatów z liścikiem z życzeniami. Ponadto kwiatowa przesyłka już ponad tydzień rozpatrują reklamację o zwrot poniesionych kosztów tj nie mało bo 288zł za nie wywiązanie się z umowy na co otrzymałem odpowiedź że jest wszystko ok i kwiaty zpstały doręczone(do sąsiada). FIRMA BARDZO NIEPEWNA. NIE POLECAM NIKOMU TAKIEGO POTRAKTOWANIA.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

nieuczciwość

Extra informacje

Marek / 2021-08-19

Wszystko na wysokim poziomie, bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karo / 2021-07-14

Wszystko na wysokim poziomie. Jestem zadowolony z realizacji zamowienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2021-06-21

Towar niezgodny z zamówieniem. Bukiet w żadnym, nawet najmniejszym szczególe, nie przypomina tego, ktòry zamówiłam. Kolorystyka jest zupełnie inna, kwiaty są inne, papier jest inny, oraz przybranie znacznie ròżni się od zamawianego. Rozumiem, iż w zależności od pory roku, dostępność kwiatów może być ròżna, ale mamy czerwiec, a kwiaty w bukiecie, który zamówiłam, nie są specjalnie trudne w zdobyciu. Nie jestem w stanie pojąć, w jakim celu na stronie www podane są zdjęcia poglądowe bukietòw, skoro to, co przyjeżdża, w żadnym stopniu nie przypomina towaru zamòwionego. Nie zamòwiłabym bukietu, ktòry został dostarczony, a już na pewno nie zapłaciłabym za niego 169zł. Złożyłam reklamację. Zaproponowano mi śmieszny 10% zwrot kosztòw lub 20% rabat na kolejny tandetny bukiet. Tak się manipuluje klientem, zamiatając syf pod dywan, zamiast polepszyć usługę. Pewnie jak idziecie do sklepu po białą czekoladę, to wychodzicie z deserową, bo pani ekspedientka miała w d**ie Wasze zdanie. Nie polecam!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Całe mnóstwo

Extra informacje

Mirela / 2021-06-18

Wszystko sprawnie! Kwiaty piękne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko i sprawnie

Wady

-

Extra informacje

Lola / 2021-06-17

Jestem zadowolona z zakupu, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Yasu / 2021-06-17

Wszystko jak zawsze super. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

cirytka / 2021-06-17

Koszmar. Nikomu nie polecam. Nie chcą ponosić odpowiedzialności za niedostarczoną na czas przesyłkę. U nich dostarczone z opóźnieniem równa się zrealizowana przesyłka. Tata na urodziny dostała prezent po urodzinach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Wady

Nierzetelni, nie dostarczają na czas. Nie zwracają kosztów przy opóźnieniu

Extra informacje

Agata / 2021-06-04

Kwiaty dostarczone na czas, ale bukiet jest zupełnie inny. Inne kolory (róże różowe, a nie herbaciane, alstromerie różowe, nie żółte – nie odróżniają się od chryzantem) Mnóstwo chryzantem, mało róż (tylko 9 w bukiecie o rozmiarze Deluxe) i alstromerii. Gipsówka zamieniona na tańszą wersję białego przybrania i mnóstwo zieleniny. Brak żółtej kryzy. Godziny spędzone na szukaniu odpowiednich kwiatów, a rezultat taki sam, gdybym kupiła pierwsze lepsze. Należałoby zmienić opis, bo „Przepiękna kompozycja z świeżych, kolorowych kwiatów zachwyci nawet najwybredniejsze osoby.” jest zdecydowanie nieprawidłowa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Bukiet zupełnie nie wart swojej ceny i różniący się znacznie od zamówionego. Brak kontatku z firmą.

Extra informacje

Sara / 2021-06-01

Bukiet zamówiony na dzien matki. Bukiet za 150 zł. Zamieniony na 25 sztuk tulipanow które dotarły zwiędłe. Bukiet wylądował w śmietniku. Brak możliwości kontaktu z firmą. Zablokowanie mojej osoby na Facebook . Brak profesjonalizmu. Nie polecam. Oszustwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Koszt usługi, oszustwo finansowe, brak kontaktu z firmą, zwiędłe kwiaty

Extra informacje

Kuba / 2021-05-31

Zamównienie nie zostało dostarczone, a firma twierdzi, że było dostaczone. infolinia nie działa. Po poprzednich negatywnych komentarzach widzę, że po Dniu Matki wszyscy klienci tej firmy są rozczarowani. Całkowita kompromitacja i brak profesjonalizmu pod jakimkolwiek względem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie realizują zamówień, Infolinia nie działa, Reklamacja poprzez email ciągnie się w nieskończoność, bo firma sama nie potrafi zweryfikować, czy zamównienie zostało zrealizowane, czy nie.

Extra informacje

AS / 2021-05-31

Oszuści, którzy umywają ręce od odpowiedzialności. Po dniu Matki usunęli ponad 80 negatywnych opinii z Google. Moje zamówienie przyszło pomylone, a firma nie widzi w tym problemu. Z tego co zdążyłam zobaczyć w usuniętych opiniach, miałam szczęście, że moja mama dostała w ogóle jakikolwiek bukiet. Odradzam korzystanie z usług firmy.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

- problem z kontaktem na infolinii - firma nie widzi problemu w niewywiązywaniu się z umowy - usuwanie negatywnych opinii przez firmę - w ramach rekompensaty zniżki na kolejne zamówienie, którego po przeżytych perypetiach na pewno już nie będzie

Extra informacje

monika / 2021-05-28

nie polecam zamowilam bukiet na dzien mamy ktory nigdy nie dotarl
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

brak realizacji zamowien ,na czacie zapewniono mnie ze jest w drodze

Extra informacje

Anna / 2021-05-28

Kwiaty na Dzień Matki
Zalety

Wady

Przesyłki nie dostarczono bez podania przyczyny. Rzekomy mail nie został wysłany. Nie polecam i więcej na pewno nie skorzystam!!!!!

Extra informacje

Anna / 2021-05-27

PORAZKA. Bukiet za 150 zł był stary i nieświeży. Nadawał się do śmietnika. Firma nie odpisuje na maila i nie odbiera telefonu. Co najlepsze probowalam sie z nimi kontaktować prze facebook, zablokowali mnie. CYRK. NIGDY NIE ZAMAWIAJCIE Z TEJ STRONY. ZŁODZIEJE
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Adam / 2021-05-27

Kpina kpina i jeszcze raz kpina
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Niedostarczone kwiaty

Extra informacje

Denis / 2021-05-27

Zamowienie nie dostarczone
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak zamowionych kwiatow

Extra informacje

aleksa / 2021-05-27

Nie wiem skąd te pozytywne komentarze. Pomimo terminu gwaratowanego - kwiaty nie zostały dostarczone. Obiecali dostarczyć dnia następnego rano. Kwiaty nie dotarły. Także NIE POLECAM tej firmy do zamawiania kwiatów. Już wiem dlaczego nie można NIGDZIE napisać opini na ich temat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Niedostarczone zamowienie, brak kontaktu

Extra informacje

Ola / 2021-05-27

Żenada! Zamówiłam kwiaty na dzień matki a przyszły dzień po! Kwiaty ze zdjęcia vs. rzeczywistość, to jakiś żart! Odradzam , poczta kwiatowa 100x lepsi!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

brak

Wady

czas, jakosc, brak kontaktu

Extra informacje

Bartłomiej / 2021-05-27

Nigdy więcej! Jedno wielkie nieporozumienie. Kwiaty dotarły dzień później, kiedy obdarowanej osoby nie było już w domu. Dodzwonienie się na infolinię to cud. Jak już się udało, gburowata kobieta z łaską przyjęła do wiadomości, że kwiaty nie dotarły na zamawiany dzień i obiecała oddzwonić. Oddzwonił ktoś inny z informacją, że "kwiaciarnia zdecydowała" że dostarczy kwiaty jednak dzień później. Na pytanie dlaczego, otrzymuję wyuczoną gadkę że "mają nadzieję, że wyjaśnili dlaczego nie dotarły na czas". Mało tego, to co dotarło i miało być bukietem z zamówienia wygląda jak jakiś bukiet-żart wyjęty ze śmietnika.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

brak

Wady

ta firma to jedna wielka wada

Extra informacje

Michal / 2021-05-26

Kwiaty nie dotarły na dzień matki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Beata / 2021-05-26

Nie polecam. Kwiaty nie przypominaja tych na zdjeciu. W moim bukiecie byla jedna roza iedna frezja i dodatki. Kwiaty byly przywiedniete. Osoba ktora komponowala bukiet nie ma o tym zielonego pojecia. Nigdy wiecej nie skorzystam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00

ania / 2021-05-26

gwarancja dostawy w wyznaczonym terminie a kwiatów brak! kontaktu również brak a wszystkie negatywne komentarze na fb na bieżąco usuwane, zaskakujące, ze tym się potrafią szybko zająć, ale zamówieniami ani odebraniem telefonu na infolinii, która rzekomo działa do 22 już nie...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszusci

Extra informacje

Elzbieta / 2021-05-26

Nigdy więcej! Ta firma to jedna wielka porażka. Kwiaty zamówione 24.05 na dzień 26.05 - Dzień Matki. Jest godzina 19.33, kwiaty nie zostały jeszcze dostarczone. Nikt nic nie wie. Status przesyłki w trakcie realizacji. To jest kpina i śmianie się z klienta. Do tego zerowy kontakt z biurem obsługi, wszystkie numery niedostępne. Nigdy nikomu nie polecę Kwiatowej przesyłki. Jak również wycofam płatność za usługę. Ta firma to skandal.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

zero

Wady

mnóstwo

Extra informacje

Zamowienie złożone 25.05 miało dotrzeć 26.05 między godziną 15 A 17. Niestety w dzień mamy o 15 dostałam maila że zamówienie nie zostanie zrealizowane. Nie polecam!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bartosz / 2021-05-26

Zdecydowanie nie polecam korzystać z usług, po potwierdzeniu, że usługa zostanie zrealizowana (zakup wczoraj wieczorem, potwierdzenie dzisiaj rano), przed chwilą, po mojej interwencji dostałem informację, że jednak przesyłka kwiatowa nie dojdzie do skutku - tłumacząc się, o zgrozo, że kwiaciarnia nie zarezerwowała kwiatów na zamówienie. Świetny prezent na dzień mamy, nie ma co.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Organizacja

Extra informacje

Mirek / 2021-05-26

Gorący apel do wszystkich urzytkownikow tegk typu serwisów kierujcie się błędami innych i nie stawiajcie na ciut tansze kwiaty które wyglądają dobrze tylko na zdjeciu kwiatowejprzesyłki. Pamietajcie też, że nawet jesli zarezerwujecie termin dostwy na dany dzień, w dotrzymaniu terminu dostawy pomóc może Wam tylko szczęście..z pewnością nie pomozw Wam kwiatowaprzesylka.pl. Aby sprawić komuś przyjemność czasem warto dołożyć kilka zł i poszukać alternatywy dla poczty kwiatowej. Podczas próby połączenia należy zwrócić uwagę na czas oczekiwania, pechowcy czekaja okolo 100 min, oraz młodych troszeczke niepotrafiacych pomóc konsultantów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Zaletą jest tylko alternatywa kwiatowejprzesylki

Wady

Nierzetelna firma, produkty sa niskiej jakosci, przesyłki zawsze są opóźnione mimo tego, że zamawiane są z kilkudniowym wyprzedzeniem.

Extra informacje

Wiecznisc

Mirek / 2021-05-26

Gorący apel do wszystkich urzytkownikow tegk typu serwisów kierujcie się błędami innych i nie stawiajcie na ciut tansze kwiaty które wyglądają dobrze tylko na zdjeciu kwiatowejprzesyłki. Pamietajcie też, że nawet jesli zarezerwujecie termin dostwy na dany dzień, w dotrzymaniu terminu dostawy pomóc może Wam tylko szczęście..z pewnością nie pomozw Wam kwiatowaprzesylka.pl. Aby sprawić komuś przyjemność czasem warto dołożyć kilka zł i poszukać alternatywy dla poczty kwiatowej. Podczas próby połączenia należy zwrócić uwagę na czas oczekiwania, pechowcy czekaja okolo 100 min, oraz młodych troszeczke niepotrafiacych pomóc konsultantów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Zaletą jest tylko alternatywa kwiatowejprzesylki

Wady

Nierzetelna firma, produkty sa niskiej jakosci, przesyłki zawsze są opóźnione mimo tego, że zamawiane są z kilkudniowym wyprzedzeniem.

Extra informacje

Wiecznisc

Patrycja / 2021-05-24

Produkt nie zgadza się z opisem. Totalna porażka, aż wstyd mi było po otrzymaniu zdjęcia bukietu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

Okropny wygląd

Extra informacje

Grzegorz / 2021-05-21

NIE polecam. Dostarczony bukiet był brzydki i znacząco odbiegał od tego, za co zapłaciłem. W bukiecie była mniejsza ilość kwiatów, niektórych gatunków w ogóle nie było, dominowało zielone przybranie. Bukiet był po prostu paskudny. Co więcej firma w sposób niegrzeczny i cwaniacki odrzuciła moją reklamację, przez co musiałem wnioskować do Rzecznika Praw Konsumenta o interwencję. Trzymajcie się od tej firmy z daleka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Wady

nieuczciwość, cwaniactwo, nierzetelność

Extra informacje

Magda / 2021-05-13

Porażka totalna. Przysyłają stare sypiące się kwiaty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Nick / 2021-05-13

Dzięki o opatrzności za Internet i dobrych ludzi! A już miałem kupować u nich bukiet na DM...

Natalia / 2021-05-04

BARDZO NIE POLECAM. Żałuję, że nie sprawdziłam wcześniej opinii o tej firmie, bo widzę, że nie tylko ja mam negatywne doświadczenia z nimi. Rok temu zamówiłam bukiet tulipanów białych i fioletowych, przyszły żółte. Myślałam, że to może pomyłka - zdarza się. W tym roku dokładnie ta sama sytuacja, kwiaty przyszły zupełnie inne niż te zamawiane. W dodatku z 4-godzinnym opóźnieniem. Dzwoniłam na infolinię, pani powiedziała, że mogę złożyć reklamacje, ale jak patrzę po komentarzach, to nie ma to sensu - proponują 10% zniżki na kolejne zamówienie, co jest żenujące, bo na pewno nie mam ochoty więcej nic z tej firmy zamawiać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

brak

Wady

bukiet zupelnie inny niz zamowiony, slabej jakosci; 4godzinne opoznienie; brak zadnej rekompensaty za zle zamowienie; ceny zupelnie nieadekwatne do uslug

Extra informacje

sebastian / 2021-04-21

zart. ta firma to porazka NIe bierze wogole odpowiedzialanosci za towar. PRzyslali mi brudne slonecznik na pogrzeb
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

brak reklamacji i zwrotu

Extra informacje

Yone / 2021-04-14

Jestem zadowolony z świadczonej usługi, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

sebastian / 2021-04-14

dla mnie katastrofa Brak jakis kolwiek gwarancji BUkiet za 280zl wyglada tragicznie sloneczniki na pogrzeb zakurzone pogniecione z kartka dla umarlaka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

szybka platnosc i wysylka

Wady

brak reklamacji i zwrotu

Extra informacje

Lena / 2021-04-01

bukiet zamowiony dla mamy mial byc duzy, z FREZJAMI ktore sa jej ulubionymi kwiatami, na jej imieniny. Zamiast tego, dostala bardzo brzydki bukiet z tulipanami i gozdzikami (ktorych niecierpi). spodziewalam sie wiekszego profesjonalizmu szczegolnie ze kupilam duzy bukiet a nie jakies najtansze szajstwo. Lepiej by to wygladalo centralnie kupic kwiatki z biedronki niz to co dostala. ZERO podobizny do bukietu na obrazku. I wstyd. Dziekuje za zniszczenie jej swieta. To cos jest warte 200 zl?! Wstyd. naprawde.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

the podobizna bukietu do obrazka i opisu jest ZERO. bukiet za 100 zl, maly, okprony i kwiatkiz lidla lepiej wygladaja.

Extra informacje

Marek / 2021-03-24

Duży bukiet czerwonych róż (209zł) zamówiłem 3 dni wcześniej. Godzina dostarczenia ustalona była na 9. O godzinie 11 dostaję telefon, że zamówiony bukiet może być dostarczony za dwa dni, bo nie ma czerwonych róż! Do tego pani wmawiała mi, że nie było określonej godziny dostarczenia. Zostałem postawiony w sytuacji "pod ścianą". Zgodziłem się na bukiet mieszany byle był szybko dostarczony. Bukiet który dostarczono około 14 był dużo mniejszy. Na moją reklamację stwierdzono, że bukiet wyceniają na 170zł. Mogą mi dać10% upust na następne zamówienie lub zwócić 30 zł albo przesłać czekoladki. Ani słowa, że jest im przykro i mnie przepraszają za zaistniałą sytuację! Skandal! Odradzam każdemu korzystanie z ich usług. Dodam, że nie jestem zwolennikiem dawania negatywów. W tym wypadku całkowicie zasłużyli.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Że w ogóle dostarczyli bukiet.

Wady

Extra informacje

Monika / 2021-03-06

Wszystko super, firma godna polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2021-03-06

Bardzo profesjonalna obsługa i piękne kwiaty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ewa / 2021-03-04

Bukiet ani trochę nie przypominał tego wybranego przez że mnie. Więcej nie zaryzykuję zakupów przez tę stronę.
Łatwość zamawiania
4.00
Zalety

Wady

Bukiet ani trochę nie przypominał tego z zamówienia.Przykro mi ,że osoba obdarowana nie dostała tego co zamówiłam.Wiecej nie zaryzykuję zakupu kwiatów przez tę stronę.

Extra informacje

radek88 / 2021-02-25

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodne z opisem. Świetny kontakt z biurem obsługi. Polecam serdecznie.\r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysiek / 2021-02-19

Zamowiony byl zestaw prezentow na poniedzialek dla solenizanta. Od rana mail, ze caly zestaw nie moze byc dostarczony jednego dnia (najwczesniej w srode) i od razu propozycje z rozlozeniem przesylki na kilka dni. Jak oni w ogole moga cos takiego proponowac, aby dostarczyc komus prezent w ten sposob...W efekcie przesylka dotarla w srode wieczorem bez obiecanego Rafaello w ramach przeprosin za zwloke i bez zapakowania wszystkich elementow chociazby w zwykly papier pakowy, co zdecydowanie nie przypominalo prezentu, jaki sam chcialbym dostac. Poza tym oczywiscie ceny kosmiczne. Zdecydowanie odradzam, 1. i zarazem ostatni raz skorzystalem z uslug tej firmy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Bartek / 2021-02-13

Profesjonalna obsługa, polecam zakup w tym sklepie, szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

wszystko

Wady

Extra informacje

Mateusz / 2021-02-13

Babcia była wzruszona bukietem, na pewno wrócę do tej kwiaciarni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2021-02-13

Profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybkość dostawy, cena, miła obsługa

Wady

Extra informacje

Neerwa / 2021-01-20

Dobra szybkość, trochę wysokie ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2021-01-20

Zdecydowany polecam, kwiaty bardzo ładne i co ważniejsze dotarły w wyznaczonym terminie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2021-01-20

Kwiaty dotarły na czas, bukiet ładnie się prezentował, a dziewczyna zachwycona. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2020-09-25

Bukiet, który otrzymałam był inny niż ten, który zamówiłam! Kompletnie! Nie było w nim ani jednego rodzaju kwiatów/przybrania, jakie były w zamówieniu! Po skontaktowaniu się, z obsługą i działem reklamacji, dostałam odpowiedź, że rzeczywiście moje zdjęcia potwierdzają wszystkie nieprawidłowości. W wytłumaczeniu dodano, że być może kwiaciarnia, nie miała kwiatów, kwiaty nie były sezonowe itp. To na stronie internetowej, kwiaty i bukiety powinny być dobrane do sezonowości a jeśli produkt z jakiekolwiek przyczyny jest niedostępny, powinno się kontaktować z klientem. W ramach rekompensaty zaproponowano mi 10% rabatu- był to świetny żart. Odpisałam dziękując za tą ofertę, ale nie zamierzam u nich już robić zakupów, również uprzedziłam, że zdjęcia i moja opinia pojawi się w internecie, ku przestrodze dla innych, którzy też liczą, że zamawiając konkretny bukiet, nie dostaną tego, co Pani florystce wpadło w ręce, bukiet "moje widzimisie"...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Dostawa była na czas

Wady

niewłaściwe kwiaty, tragiczna obsługa klienta, brak profesjonalizmu

Extra informacje

Michał / 2020-08-18

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vektor / 2020-07-07

bardzo łatwo można zrealizować pomysł na prześliczny prezent dla ukochanej osoby!!! Szczerze polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2020-06-26

Profesjonalne podejście do sprawy. Polecam tą kwiaciarnie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

mariano89 / 2020-05-28

kwiaty zamówiłem żonie na urodziny, wszystko dotarło na czas zgodnie z zamówieniem, kwiatki swieże i bardzo ładne polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wanda / 2020-05-26

Kwiaty nie zostały doręczone firma do niczego już drugi raz się zawiodłam napewno więcej nie skozystam
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00

Lala / 2020-05-26

MASAKRA. Wstyd na Dzień Matki. Przyszło coś zupełnie innego niż zamówiłam a bukiet robiony przez osobę bez wyobraźni. Wstyd za takie coś. Jedynie dobrze ze dostarczyli mimo ze to OSZUSTWO A FIRMA jest nieuczciwa !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Aneta / 2020-05-26

Nie polecam tej kwiaciarni. Kwiaty totalnie różniły się od tych na zdjęciu. Bukiet bardzo mały, biednie udekorowany, miał składać się z róż - przyszły tulipany z czymś na wzór stokrotek. Dodatkowo pomieszane liściki. Kontakt z firmą zerowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

bukiet dotarł na czas

Wady

wszystko inne

Extra informacje

Tymoteusz / 2020-02-26

Obdarowana zadowolona, to najważniejsze!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2020-02-21

Wszystko tak jak trzeba. Pełen profesjonalizm
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patryk / 2019-10-11

Zawsze OK, wszystko zgodnie z zamówieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Doris / 2019-08-21

Wszystko ok perfekcja. Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Amanda / 2019-08-09

Korzystam sporadycznie ale zawsze z pełną satysfakcją
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

czas dostawy, duży wybór kwiatów, obsługa

Wady

Extra informacje

Dominik / 2019-07-30

Profesjonalna obsługa, wszystko sprawnie i szybko, gorąco polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2019-07-15

Profesjonalna robota, szybka realizacja. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2019-07-10

ja jestem zadowolony. w moim wypadku kwiaty dla ukochanej dotarły na czas
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2019-07-09

Wszystko zrealizowane w stu procentach :) osoba obdarowana - SZCZĘŚLIWA :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2019-06-06

Nie ma nic lepszego na odległość szybko i sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alicja / 2019-06-04

Jezeli chcesz zrobic swoim bliskim niespodzianke ta firma Ci to zapewni. Kwiaty piekne,swieza I profesjonalna dostawa. Polecam z czystym sumieniem. Alicja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zbigniew / 2019-05-20

Obsługa rzetelna i duży wybór mają ogólnie składanie zamówień super i realizacja zamówienia następuje w ciągu dnia jak i zapakowanie i transport przez kuriera jest super i zadowalająca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgosia / 2019-05-09

Super polecam, zamówiłam kosz ze słodyczami i bukiet dla mamy jest bardzo szczęśliwa, zestaw piękny. Kwiaty świeże, kosz ładny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krystian B. / 2019-05-02

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy! Dziewczyna była zachwycona bukietem, a jej szczęście jest dla mnie najważniejsze. Bukiet prezentował się tak jak na zdjęciu, a dostawa była zrealizowana na czas. Zdecydowanie mogę polecić ich usługi!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Sprawna dostawa, piękne kwiaty

Wady

Extra informacje

Krystian B. / 2019-05-02

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy! Dziewczyna była zachwycona bukietem, a jej szczęście jest dla mnie najważniejsze. Bukiet prezentował się tak jak na zdjęciu, a dostawa była zrealizowana na czas. Zdecydowanie mogę polecić ich usługi!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Sprawna dostawa, piękne kwiaty

Wady

Extra informacje

Martyna / 2019-04-30

Niezawodny serwis. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2019-04-29

zamówienie zrealizowane zgodnie z opisem, dziewczyna zadowolona, a to się liczy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzesiu / 2019-04-24

Kwiaty piękne dostarczone idealnie na czas. Na pewno jeszcze skorzystam i polecam wszystkim
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Norbi / 2019-04-16

Wszystko super i na czas.. Polecam..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Erius / 2019-04-12

Wszystko Przebiegło pomyślnie. Firma Godna Polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malgosia / 2019-04-11

Bukiet śliczny, dostawa profesjonalna. Solenizantka zachwycona. To było nasze pierwsze zamówienie, i już wiem, że nie ostatnie. Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

wojtuś / 2019-04-08

Poczta kwiatowa jest MEGA. Polceam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Buniek / 2019-04-06

Bardzo szybka bez problemowa obsługa i na dodatek tańsza od innych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Viktor / 2019-03-28

Kwiaty super zadowolenie narzeczonej bezcenne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kwiaty

Wady

Extra informacje

Darek / 2019-03-27

Polecam ! Kwiatki piękne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2019-03-25

wszystko profesjonalnie , dziekuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2019-03-25

wszystko profesjonalnie , dziekuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Albert / 2019-03-21

Wszystko jak należy, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kwiaty, przesyłka, cena

Wady

Extra informacje

Albert / 2019-03-21

Wszystko jak należy, polecam!
Zalety

kwiaty, przesyłka, cena

Wady

Extra informacje

Madzia / 2019-03-20

Wszystko ok, jak zwykle. Dziękuję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bogusia / 2019-03-13

Wzorowa dostawa i kwiaty! Gorąco polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Weronika / 2019-02-25

Zamówiłam kwiaty na urodziny mamy, z dużą ciekawością jak wyjdzie cała niespodzianka. Fantastyczna Pani z obsługi klienta pomogła w doborze bukietu do okazji. Trzymałam kciuki aby bukiet spodobał się solenizantce. Mama dzwoniła zapłakana i dziękowała za kwiaty :) Bukiet udało mi się osobiście obejrzeć kilka dni później - jest super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa, bukiet, dotrzymanie godziny dostawy

Wady

Extra informacje

Berenika / 2019-02-25

Profesjonaliści w swojej branży, piękne kwiaty, dziadziuś zadowolony :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jenny / 2019-01-31

Polecam jak najbardziej. Ekspresowa wysyłka.100% pozytyw
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Berenika / 2019-01-17

Każdemu polecam tą kwiaciarnię. Bardzo szybka dostawa . W podziękowaniu WIELKI pozytyw i serdeczne pozdrowienia...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tadeusz / 2018-11-21

Jak najbardziej TAK POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jimy / 2018-11-20

kwiaty świeże, ładnie przystrojone, kurier punktualny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pomaranczkaa / 2018-11-16

Po raz kolejny doręczenie bukietu przebiegło pomyślnie. Sprawnie, bdb kontakt , polecam. Dziękuję i pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arkadiusz / 2018-11-15

To juz kolejne zamowienie, realizacja jak zawsze super. Email potwierdzajacy dostarczenie przyszedl expresowo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arkadiusz / 2018-11-15

To juz kolejne zamowienie, realizacja jak zawsze super. Email potwierdzajacy dostarczenie przyszedl expresowo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktor / 2018-11-14

solidna firma, doskonały kontakt z obsługą, terminowa dostawa. Duży plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roberto23 / 2018-11-09

Wszystko w jak najlepszy porządku, serdecznie polecam, gdyż prawdopodobnie sam będę jeszcze nie raz korzystał z oferty tej poczty kwiatowej ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika Patowska / 2018-10-26

Wszystko super, expresowa wysyłka. POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Yeti009 / 2018-10-25

Zamówienie przebiegło pomyślnie. Dostawa trwała niecałe 2 godziny. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena N. / 2018-10-24

Polecam serdecznie wszystkim, którzy się zastanawiają nad tą pocztą. Szybka wysyłka!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2018-10-23

Polecam. Wszystko zgodnie z opisem. Szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2018-10-22

kwiaty zgodne z opisem mily kontakt ekspresowa wysylka polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gumiś / 2018-10-17

Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem. Po prostu BARDZO POZYTYWNIE!! Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Weronika / 2018-10-02

przepiękny, świeży bukiet!! mama zachwycona, na pewno wrócę i dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kawka12 / 2018-09-27

Moge polecić, wywiązali się ze swoich usług. Dostawa w około 2 godziny, bukiet ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janek / 2018-09-24

WSPANIAŁY I MIŁY KONTAKT PEŁEN PROFESJONALIZM PRZY DOSTAWIE KWIATÓW GWARANCJA SOLIDNOŚCI I POZYTYWNEGO ZAKOŃCZENIA Z ZADOWOLENIEM DLA OBU STRON TAKIEJ WSPÓŁPRACY ŻYCZĘ KAŻDEMU POLECAM Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ. 100% pozytyw
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Popek / 2018-08-31

Super obsługa, super bukiet, super dostawa! SUPER!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2018-08-28

Brak zastrzeżeń. Szybka realizacja logo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2018-08-28

Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do klienta i usługi.Bardzo miły kontakt.Takiej współpracy życzę wszystkim !GORĄCO POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybki czas dostawy, piękne kwiaty, świeże i punktualne

Wady

Extra informacje

Ben_122 / 2018-07-17

zyczliwa obsluga, doskonaly kontakt meilowy i telefoniczny, kwiaty dotarly na czas :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2018-07-08

Panie w obsłudze klienta pomocne - przy wyborze bukietu oraz płatności, dostawa szybka i na czas, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Revel / 2018-07-03

Szybka dostawa, konkretnie i rzeczowo podchodzą do tematu, bukiet świeży i pachnący
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

punktualność, cena, profesjonalizm

Wady

Extra informacje

Lidka / 2018-06-26

Bukiet na Dzień Matki dotarł w wyznaczonych godzinach, kwiaty świeże i pachnące :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~maugoc / 2017-08-18

Odradzam zamawianie kwiatów ze strony www.kwiatowaprzesylka.pl .Zamawiałam na początku lipca. Wieniec pogrzebowy de luxe nr VII Ten na zdjęciu w niczym nie przypominał dostarczonego.Zamiast storczyków były białe lilie,był niezbyt okazały.Gdybym chciała lilie tobym zamówiła inny.Za 599 zł. mogli się chociaż postarać.Nigdy więcej nie skorzystam z ich usług.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00
Zalety

Punktualna dostawa

Wady

Wysoka cena,wielka różnica w wyglądzie w stosunku do zdjęcia..

Extra informacje

~Paweł / 2017-08-09

kwiaty dotarły na czas, brak zastrzeżeń, polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Anna / 2017-07-27

Nie ma się nad czym zastanawiać, bo to najlepsza kwiaciarnia w internecie. Poziom obsługi jak i dostawy ZNAKOMITY!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obługa, dostawa, kwiaty, ceny

Wady

Extra informacje

~Małgorzata / 2017-07-03

Jak zawsze - tanio, szybko dostarczone i tak samo ładne jak na zdjęciu.
Zalety

tanio, szybko, bezproblemowo

Wady

Extra informacje

~Basia / 2017-06-30

Szybko, sprawnie i piękne świeże kwiatyPOLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Monika / 2017-06-29

Rewelacyjna kwiaciarnia! obsługa na bardzo wysokim poziomie, ceny przystępne!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Mariusz / 2017-06-28

świetna obsługa, błyskawiczna dostawa, kwiaty świeże. Brak zastrzeżeń. Moja ocena to 6!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

świetna obsługa, błyskawiczna dostawa, kwiaty świeże

Wady

Extra informacje

~gagarin787 / 2017-06-26

Wszystko super!! kwiaty piękne oraz punktualna dostawa!!!!

~borowik / 2017-06-22

jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ta firma. Nie bede sie rozpisywac, warto im po prostu zaufac!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~karolaaa / 2017-06-19

Bardzo miłe i pomocne Panie w obsłudze, bukiet ładny i dostarczony na czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

profesjonalna obsługa, ładny bukiet, dostawa na czas

Wady

Extra informacje

~tomcik122 / 2017-06-18

Profesjonalne podejście do tematu, nie mam się do czego przyczepić. Polecam serdecznie i dziekuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Przemek / 2017-06-16

Ładny bukiet, dobry kontakt z obsługą i kurierem, zrealizowane na czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ładny bukiet, dobry kontakt z obsługą i kurierem, zrealizowane na czas.

Wady

Extra informacje

~konwalia90 / 2017-06-12

Kwiaty dotarły na czas, bukiet ładny i świeży. Niespodzianka się udała. Serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ładny i świeży bukiet, czasowa dostawa

Wady

brak

Extra informacje

~Urszula / 2017-06-08

Przystępne ceny, bukiety bardzo ładne, terminowa i darmowa dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Przystępne ceny, bukiety bardzo ładne, terminowa i darmowa dostawa

Wady

raczej brak

Extra informacje

zamówienie skladane przez internet, średni bukiet za 129zl

~Grzegorz / 2017-06-06

Ja mam jak najbardziej pozytywne odczucia związane z tą pocztą kwiatową, dostarczyli bukiet w wyznaczonym terminie, świeże kwiaty. Nie mam się do czego przyczepić. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Katarzyna / 2017-05-11

Świetna kwiaciarnia! Zamówiłam kwiaty z dostawą do małej miejscowości, dostarczenie odbyło bez najmniejszego problemu, kurier kontaktował się z odbiorcą według moich wskazówek. Bukiet wykonany starannie i estetycznie. Biuro obsługi miłe i pomocne w doborze kwiatów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa do b.małych miejscowości, bardzo dobry kontakt, bukiet świeży

Wady

Extra informacje

~Tymi / 2017-05-08

Zamówiłem bukiet róż dla ukochanej, ostrożnie bo nie wszystkie opinie o tej poczcie kwiatowej w internecie są pozytywne, lecz po otrzymaniu bukietu i realizacji zamówienia uważam, że są one bezpodstawne. Bardzo ładny bukiet, róże świeże i duże, dostawa w wyznaczonych godzinach dostarczona bez żadnego problemu. Na pewno skorzystam jeszcze raz z Państwa usług
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Karolina / 2017-05-04

Jestem bardzo mile zaskoczona obsługą, jakością usług i rzetelnością tej poczty kwiatowej. Bukiet świeży i elegancki, dotrzymana godzina i data dostawy. Serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa, jakość usług, rzetelność, terminowość

Wady

Extra informacje

kosz z mieszanych kwiatów za 250zł, zamówiony przez stronę internetową

~Jakub / 2017-04-26

Najlepsza kwiaciarnia w internecie. 3 zamówienia zrealizowane w terminie, bez żadnych zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolony z usług. Polecam każdemu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Magdalena / 2017-04-24

Przesyłka dotarła na czas, bukiet odpowiadający temu ze zdjęciu, kwiaty świeże.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

czasowa dostawa, bukiet jak na zdjęciu, kwiaty świeże

Wady

Extra informacje

~Marek / 2017-04-21

Zamawiałem kwiaty już kilka razy i wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo miła obsługa, kurier punktualny, a w kwiaty świeże. Z pewnością mogę polecić tą firmę. Pozdrawiam Marek
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

punktualny kurier, miła obsługa, kwiaty świeże

Wady

Extra informacje

bukiet średni z czerwonych róż

~zadowolony / 2017-04-07

Bardzo dziekuje za realizacje zamowienia :)... wszystko było jak w zamowieniu, przepiekny bukiet i dostarczony w idealnym czasie goraco polecam 100% zadowolenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ładny bukiet, punktualna dostawa

Wady

Extra informacje

~Karolina / 2017-04-03

Polecam każdemu https://www.kwiatowaprzesylka.pl/ , wysyłałam babci bukiet od nich na urodziny z czekoladkami i wazonem, wszystko dotarło punktualnie, bez żadnych problemów, kwiaty jak i czekoladki świeże, wazon również bardzo ładny! Polecam wszystkim znajomym!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Małgorzata / 2017-03-30

EKSTRA! Z lekką obawą zamówiłam bukiet w niedziele na urodziny mojej babci do małej miejscowości, bo zdawałam sobie sprawę z dnia i pory w jakiej składałam zamowienie i trudnego dojazdu, lecz miła Pani na infolinii powiedziała że problemu nie będzie i tak też było! Bukiet z czekoladkami dostarczony w wyznaczonym przedziale godzinowym, kwiaty świeże. Ogólnie firma na 5!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa w niedziele, punktualność, rzetelność, infolinia, świeżość bukietu

Wady

Extra informacje

bukiet za 99zł(mały) z czekoladkami

~Irena / 2017-03-21

Brak zastrzeżeń. Dostarczyli bukiet w podanym przeze mnie terminie wraz z merci, kwiaty świeże. Bukiet wyglądał podobnie jak ten ze zdjęcia. Mogę polecić tą poczte...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa, świeże kwiaty, konkurencyjne ceny

Wady

raczej brak

Extra informacje

bukiet średni za 129zł, pierwsze zamówienie

~Wiktor / 2017-03-02

Jestem bardzo zadowolony z usługi w tej firmie. Panie w biurze obsługi bardzo miłe i pomocne, kwiaty świeże, dostarczone terminowo, ogólnie nie mam się do czego przyczepić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bukiet taki jak na zdjęciu, świeże kwiaty, terminowa dostawa, miła obsługa

Wady

brak

Extra informacje

~Tomasz / 2017-03-01

Zamawiałem z tej firmy kwiaty na dzień babci oraz na walentyki. Dostawa była zrealizowana terminowo, kwiaty świeże - zgodne z opisem na ich stronie. Jestem zadowolony z ich usług.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

świeże kwiaty, terminowa dostawa, konkurencyjne ceny

Wady

brak

Extra informacje

~gosc / 2016-02-12

Odradzam zamawianie kwiatow ze strony www.kwiatowaprzesylka.pl . Oszukuja ludz, bukiet wybrany w niczym nie przypomina dostarczonego a do tego dochodz spoznienie w dostawie
Poziom cen
5.00
Zalety

zadne

Wady

wszystko

Extra informacje

Zakupy KwiatowaPrzesylka.pl opinie