Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • KFC
  • /
  • 1

Opinie o KFC

kfc.pl

Wrocław

Zakupy KFC opinie
Asortyment
2.01
Obsługa i reklamacje
1.77
Poziom cen
1.96

Średnia ocen

1.91

w skali od 1 do 5.

 

KFC opinie KFC
1.91 1933

Żena / 2023-02-03

Jakość poniżej krytyki.bułka w nowym burgerze za 37 zł ba! Świństwo okropne! Zimno nie miło i niesmaczne na minus 60!!!!!
Zalety

Brak

Wady

Ohyda!!!!!!!

Extra informacje

Damian M. / 2023-02-02

Tragedia... Nowe dania świetny pomysł, dobre produkty - zły kucharz lub sprzęt w kuchni. W restauracji KFC - forum nowe danie bylł nie dogrzane, ser się nie stopił, mięso zimne a dodatkowo zamawiane chessburegr-y to samo a właściwie na pół-surowo. Niedoszkolony personel, bezczelny lub nie działały im sprzęty na zapleczu. Na drugi raz proszę o zamknięcie restauracji na czas usunięcia awarii/usterek albo nie wydawanie dań ciepłych na zimno... Pozdrawiam D.M. i L.M. 14:40.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Zarot kasy

Wady

zimne jposiłki

Extra informacje

14:40

andrzej / 2023-01-31

Dwa razy naciąłem się, bo nie dostałem tego, co zamawiałem. Zrobiłem obie od nich długą przerwę. Ugiąłem się i żałuję!! Nie dość, że znowu nie to, co zamawiałem, to opóźniona dostawa o 30 minut, więc wszystko zimne!!! Gratulacje, w kategorii najgorsze macie 1. miejsce! I do 3xsztuka. NIGDY WIĘCEJ KFC!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

wszystko!

Extra informacje

Aga / 2023-01-22

Tragedia
Zalety

Nie ma

Wady

Extra informacje

Zamawiam sałatkę z ananasem i ananasa nie ma zamawiam mieszany kubełek a tam same sciepy

Bożena / 2023-01-22

Jakaś masakra\r\n
Zalety

Wady

Zamawiałam co innego dostałam co innego, chyba zrzuty z całego tygodnia szkoda że byłam już w domu bo bym im tym rzuciła

Extra informacje

Rafal / 2023-01-21

Tragedia
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Żadnych

Wady

Extra informacje

Rafal / 2023-01-21

Tragedia
Zalety

Wady

Doliczone sosy których nie było. Pani na infolinię wyłączyła się jak powiedziałem,że nagrywam rozmiwę. Mnie mogą nagrywać?

Extra informacje

ULA / 2023-01-20

Brak kompetencji pracowników
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

brak

Wady

zła realizacja zleceń

Extra informacje

strata jednej godziny przy kasie

Aldona / 2023-01-20

Zawsze lubiłam KFC ale ostatnio niestety dostałam surowego kurczaka z którego wyciekał jakiś płyn pani niestety obsługująca powiedziała że tak ma być i odwróciła sie i poszła.... Wyrzuciłam do śmieci chyba już tam nie wrócę.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Joanna / 2023-01-17

Dzisiaj skusiliśmy się na nowość, serowy makaron z bitsami. Powiem tylko tyle "fuuu" , twardy makaron , bez smaku a sera to że świecą szukać. Na szczęście krążki cebulowe są wyśmienite a do nich dostaliśmy sos Kentucky gold z którym makaron był względnie do zjedzenia. Nie polecam nowości serowych w KFC Grudziądz.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.33

Wanda / 2023-01-17

Trzeci raz od otwarcia jestem w tym punkcie i po raz trzeci nie mogę kupić szejków.Ciągle im czegoś brakuje. Dziwne, bo w grudziądzkim kfc zawsze wszystko jest i w większym wyborze.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.33

Aza / 2023-01-13

Tragedia!!!! W kubełku stripsy to tłuste skórki w panierce. Masakra jak to jedzenie się zepsuło. Nie kupię nigdy więcej i NIE polecam nikomu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Brak

Wady

Jakość tragiczna

Extra informacje

Gość / 2023-01-13

Wczoraj zamówiłam mały kubełek Classic na wynoś ,w domu okazało ze małe kawałki z kurczakiem to sama niestety sama panierka mięsa brak. Cena prawie 15 zł i coraz mniejsza ,kupiłam ostatni raz KFC.
Asortyment
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

cena i jakość

Extra informacje

Artur (Johny) / 2023-01-11

KFC Skierniewice, tragedia, mięso suche, ostatnio jak kupiłem dwa kubełki każdy dla 4 osób to 3 nóżki wyglądały jak by je ktoś wcześniej obgryzł, ponownie zostały przysmażone i włożone do kubełka (czekałem na te kubełki około 30 minut co nie jest czymś nowym w Skierniewicach). Kubełki były na wynos więc zauważyłem dopiero w domu, chciałem złożyć skargę oficjalną na stronie KFC, ale co ciekawe podaje błąd strony jak chce się wysłać, powinien się tą \"restauracją\" zainteresować sanepid. - więcej nic tam nie kupię i odradzam innym.\r\nCiekawe jest też także to iż na google zamieściłem opinie i co ciekawe jest widoczna tylko u mnie na koncie, w sieci już niestety nie, czyżby KFC cenzurowało swoje opinie także w google??
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak, niedość że się długo czeka to jeszcze jedzenie do wywalenia

Wady

jedzenie obgryzione i ponownie obsmażone

Extra informacje

fox / 2023-01-10

Parę lat temu tzw. strips był dwa razy większy niż jest teraz. Oczywiście teraz wszystko jest jednocześnie dwa razy droższe. 40 złotych za 6 małych kawałków kurczaka, jakieś średnie frytki, rozwodniony napój i colesława (?) Jaki jest sens w takim razie jeść fast foody? One podobno miały być szybkie i tanie. Są tylko szybkie, i to nie zawsze. Za tę samą cenę masz pełny obiad w normalnej restauracji, równie smaczny albo lepszy, którym można się porządnie najeść i, co najważniejsze, w porównaniu do KFC, ZDROWY
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

czas przygotowania XD

Wady

cała reszta

Extra informacje

abcd / 2023-01-10

doręczają na najgorsze dziury ale centra miast to już nie, banda deb.li
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych

Wady

teren doręczeń jest nielogiczny

Extra informacje

lord / 2023-01-07

Byliśmy niedawno w kfc jest taki zestaw dla dzieci w którym dają zabawkę kupiliśmy otworzyliśmy i nie było zabawki nie polecam nie kupujcie twisterów sa małe nie ma sosów i jest mało warzyw jak zjadłem twistera to nie byłem najedzony lubię w kfc tylko kurczaki i shake
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

dobre kurczaki

Wady

małe wrapy

Extra informacje

Serge / 2023-01-06

ieralo KFC w Piasecznie: zamowienie dotarlo z 20 min. opoznieniem. Nie zawieralo istotnych pozycji. 3-krotne zgloszenie reklamacji nie przynioslo skutku. Nikt nie oddzwonil. Pani w reklamacji stwierdzila, ze "menazer oddzwoni, jak oddzwoni". (lol) KFC Piaseczno ma bardzo dluga i bogata tradycje pomylonych zamowien. Tak m/w od 2 lat. Jedzenie ostatnio rowniez ponizej standartu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

Bardzo wiele.

Extra informacje

Mariusz / 2022-12-31

Bez smaku , suche , jak nie KFC . Coś się totalnie zepsuło .Obok McDonalds zawsze powtarzalny
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie

Wady

same

Extra informacje

Monisia / 2022-12-22

Od dłuższego czasu było źle ale teraz osiągnęliście dno
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak dodatków

Extra informacje

Sredni

Maciej / 2022-12-21

To vege gówno jest ochydne, papier w panierce za 15 zł ????

Marek / 2022-12-17

Dzisiejszy czas oczekiwania na realizację zamówienia ponad 22minuty zamówienie niekompletne okazało się w domu to KFC dobre czasy ma za sobą to widać kurczak zdecydowanie za ciemny jak dla mnie nie do przyjęcia
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Brak

Wady

W treść opinii

Extra informacje

Ania / 2022-12-13

Jedzonko pyszne cieplutkie. Obsługa bardzo fajna. Polecam to miejsce
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ciepło i szybko

Wady

Brak

Extra informacje

Radosław / 2022-12-07

Jaja k.....a sobie robicie. Zamówiłem 12 stripsów, a nie jakiąś zbieraninę odpadów. Sku......ństwo je...ne za 70zł. Teraz, aż będzie głośno o Was na necie. Parodia i żenada. Za te pieniądze w dobie inflacji jeszcze macie godność i czelność wciskać odpady klientom którzy płacą za jedzenie. Restauracja KFC Brzeg - Istne dno. Nie polecam nikomu. Pierwszy i ostatni raz coś kupiłem do jedzenia w KFC. A jutro wysypię przy wszystkich klientach to im na ladę a potem na podłodę i poleję pepsi żeby mieli co robić. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Zero szacunku dla klienta, który ciężki grosz wydaje w obecnej sytuacji. To jest 12 stripsów? Wrzucę na forum każdy oceni. 7,5 tys znajomych będzie głośno. Poruszę wszystkich nawet prezesa. Nie odpuszczę po raz kolejny. Kupiłem rodzicom na kolację stripsy, a co dostałem? Zrobię rozgłos do zamknięcia lokalu. Może dodam, że z głodu nikt się nie ze..... , ale żeby jeszcze płacić za nic. Chętnym mogę podesłać zdjęcie tych 12 stripsów jak ktoś jest faktycznie zainteresowany. 70zeta w błoto wyrzucone.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

sam minus

Wady

minus, którego nie da się opisać za tą cenę

Extra informacje

Jeb....ć KFC

Radosław / 2022-12-07

Jaja k.....a sobie robicie. Zamówiłem 12 stripsów, a nie jakiąś zbieraninę odpadów. Sku......ństwo je...ne za 70zł. Teraz, aż będzie głośno o Was na necie. Parodia i żenada. Za te pieniądze w dobie inflacji jeszcze macie godność i czelność wciskać odpady klientom którzy płacą za jedzenie. Restauracja KFC Brzeg - Istne dno. Nie polecam nikomu. Pierwszy i ostatni raz coś kupiłem do jedzenia w KFC. A jutro wysypię przy wszystkich klientach to im na ladę a potem na podłodę i poleję pepsi żeby mieli co robić. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Zero szacunku dla klienta, który ciężki grosz wydaje w obecnej sytuacji. To jest 12 stripsów? Wrzucę na forum każdy oceni. 7,5 tys znajomych będzie głośno. Poruszę wszystkich nawet prezesa. Nie odpuszczę po raz kolejny. Kupiłem rodzicom na kolację stripsy, a co dostałem? Zrobię rozgłos do zamknięcia lokalu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

sam minus

Wady

minus, którego nie da się opisać za tą cenę

Extra informacje

Jeb....ć KFC

Radosław / 2022-12-07

Jaja k.....a sobie robicie. Zamówiłem 12 stripsów, a nie jakiąś zbieraninę odpadów.\r\nSku......ństwo je...ne za 70zł. Teraz, aż będzie głośno o Was na necie. Parodia i żenada. Za te pieniądze w dobie inflacji jeszcze macie godność i czelność wciskać odpady klientom którzy płacą za jedzenie.\r\nRestauracja KFC Brzeg - Istne dno. \r\nNie polecam nikomu. Pierwszy i ostatni raz coś kupiłem do jedzenia w KFC. A jutro wysypię przy wszystkich klientach to im na ladę a potem na podłodę i poleję pepsi żeby mieli co robić. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Zero szacunku dla klienta, który ciężki grosz wydaje w obecnej sytuacji. \r\n\r\nTo jest 12 stripsów? Wrzucę na forum każdy oceni. 7,5 tys znajomych będzie głośno. \r\nPoruszę wszystkich nawet prezesa. Nie odpuszczę po raz kolejny.\r\nKupiłem rodzicom na kolację stripsy, a co dostałem? \r\nZrobię rozgłos do zamknięcia lokalu.
Zalety

sam minus

Wady

minus, którego nie da się opisać za tą cenę

Extra informacje

Jeb....ć KFC

Radosław / 2022-12-07

Jaja k.....a sobie robicie. Zamówiłem 12 stripsów, a nie jakiąś zbieraninę odpadów. Sku......ństwo je...ne za 70zł. Teraz, aż będzie głośno o Was na necie. Parodia i żenada. Za te pieniądze w dobie inflacji jeszcze macie godność i czelność wciskać odpady klientom którzy płacą za jedzenie. Restauracja KFC Brzeg - Istne dno. Nie polecam nikomu. Pierwszy i ostatni raz coś kupiłem do jedzenia w KFC. A jutro wysypię przy wszystkich klientach to im na ladę a potem na podłodę i poleję pepsi żeby mieli co robić. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Zero szacunku dla klienta, który ciężki grosz wydaje w obecnej sytuacji. To jest 12 stripsów? Wrzucę na forum każdy oceni. 7,5 tys znajomych będzie głośno. Poruszę wszystkich nawet prezesa. Nie odpuszczę po raz kolejny. Kupiłem rodzicom na kolację stripsy, a co dostałem? Zrobię rozgłos do zamknięcia lokalu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

sam minus

Wady

minus, którego nie da się opisać za tą cenę

Extra informacje

Jeb....ć KFC

Radosław / 2022-12-07

Jaja k.....a sobie robicie. Zamówiłem 12 stripsów, a nie jakiąś zbieraninę odpadów. Sku......ństwo je...ne za 70zł. Teraz, aż będzie głośno o Was na necie. Parodia i żenada. Za te pieniądze w dobie inflacji jeszcze macie godność i czelność wciskać odpady klientom którzy płacą za jedzenie. Restauracja KFC Brzeg - Istne dno. Nie polecam nikomu. Pierwszy i ostatni raz coś kupiłem do jedzenia w KFC. A jutro wysypię przy wszystkich klientach to im na ladę a potem na podłodę i poleję pepsi żeby mieli co robić. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Zero szacunku dla klienta, który ciężki grosz wydaje w obecnej sytuacji. To jest 12 stripsów? Wrzucę na forum każdy oceni. 7,5 tys znajomych będzie głośno. Poruszę wszystkich nawet prezesa. Nie odpuszczę po raz kolejny. Kupiłem rodzicom na kolację stripsy, a co dostałem? Zrobię rozgłos do zamknięcia lokalu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

sam minus

Wady

minus, którego nie da się opisać za tą cenę

Extra informacje

Jeb....ć KFC

Radosław / 2022-12-07

Jaja k.....a sobie robicie. Zamówiłem 12 stripsów, a nie jakiąś zbieraninę odpadów. Sku......ństwo je...ne za 70zł. Teraz, aż będzie głośno o Was na necie. Parodia i żenada. Za te pieniądze w dobie inflacji jeszcze macie godność i czelność wciskać odpady klientom którzy płacą za jedzenie. Restauracja KFC Brzeg - Istne dno. Nie polecam nikomu. Pierwszy i ostatni raz coś kupiłem do jedzenia w KFC. A jutro wysypię przy wszystkich klientach to im na ladę a potem na podłodę i poleję pepsi żeby mieli co robić. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Zero szacunku dla klienta, który ciężki grosz wydaje w obecnej sytuacji. To jest 12 stripsów? Wrzucę na forum każdy oceni. 7,5 tys znajomych będzie głośno. Poruszę wszystkich nawet prezesa. Nie odpuszczę po raz kolejny. Kupiłem rodzicom na kolację stripsy, a co dostałem? Zrobię rozgłos do zamknięcia lokalu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

sam minus

Wady

minus, którego nie da się opisać za tą cenę

Extra informacje

Jeb....ć KFC

Monia / 2022-12-05

Pszczyna N-PARK 02.12.2022- zamówiony kubełek hot wingsów oraz quritto TRAGEDNIA -jedzenie zimne , kubełek jak można to nazwać nie było skrzydełek a jakieś kulki w panierce, po reklamacji zgłoszonej przy kasie ,Pani dorzuciła 5 skrzydełek -zimnych , quritto - źle pokrojone , tylko w jednej części z czterech było mięso , placek twardy , Nie wspomnę że Pani wydające jedzenie nie dołożyła kubków do napoi NIE POLECAM
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

szybka reakcja w sprawie reklamacji

Wady

zimne jedzenie

Extra informacje

Kubełek / 2022-12-05

Reklamują się w telewizji że darmowa dostawa a dostawa jest już doliczona ponieważ są droższe ceny produktów, ciekawe gdzie ta darmowa dostawa co reklamują
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Lidia / 2022-12-04

Kupiony kubełek Classic - między innymi 4 polędwiczki z kurczaka ? A w sumie chyba jedna polędwiczka pokrojona na jak najmniejsze części się da ."art. 4 ust. 1 Ustawy z dnia 9 maja 2014 roku „W miejscu sprzedaży detalicznej i świadczenia usług uwidacznia się cenę oraz cenę jednostkową towaru (usługi) w sposób jednoznaczny, niebudzący wątpliwości oraz umożliwiający porównanie cen.” Celem tego przepisu jest spowodowanie, aby konsumenci byli w sposób dokładny, przejrzysty i jednoznaczny informowani o cenach oferowanych im produktów.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

całość

Extra informacje

jak wyżej

Olek / 2022-11-21

złożyłem zamówienie przez aplikację i opłaciłem o godzinie 20.00. zamówienie było dla czterech głodnych ludzi. Zamówienie nie dotarło w określonym czasie 21.09. Siedziałem przy telefonie przez półtorej godziny i nie mogłem dowiedzieć się, gdzie jest moje zamówienie i dlaczego nie zostało dostarczone. restauracja znajduje się 9 minut ode mnie. Od zamówienia minęło 3 godziny. nie ma jedzenia. Moi goście byli bardzo źli i niezadowoleni. pieniądze wydane
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

!!!!

Extra informacje

Zły / 2022-11-20

Poznan-Baltycka. Godz okolo 18:30. B-smart strips + drugie frytki za złotówkę. Zaplacone jak trzeba po otwarciu w kazdym kartoniku po jednej porcji frytek. Zlodzieje i oszuści.
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

od groma

Extra informacje

Niezadowolony / 2022-11-19

KFC Wisznia Mała 19.11.22 godz. 17.00 w obiekcie zimno, kubełek TRAGEDIA zimny, panierka zamiast chrupać przyklejała sie do palców, kurczak nie dopieczony, frytki i cale danie zimne jak i cały obiekr. Nigdy nie pisałem żadnych negatywów ale w tym obiekcie byłem 2 i ostatni raz. NIEPOLECAM
Asortyment
Poziom cen
1.50

Lol / 2022-11-15

KFC Katowice-Bracka. Banda złodziei. 2 razy z rzędu nie dowieźli całego zamówienia. Znajomym za każdym razem dowożą nie pełne a zamawiają bardzo często. Spadacie na psy tyle powiem. Wstyd mieć takich niekompetentych pracowników. Ale czytając inne opinie odnoszę wrażenie, ze lubicie przyjmować złodziei z dwoma lewymi rączkami.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma zalet.

Wady

Same wady tfu !

Extra informacje

Lonio / 2022-11-13

Białystok Jana Pawła 3 godziny wiózł i nie dowiózł, następnym razem przywiózł 18 minut później zimne i sztywne. Powinni zamknąć ten bu...jak nie potrafia zająć się klientem.
Zalety

Wady

Same wady

Extra informacje

Sławomir / 2022-11-13

Już więcej nie kupię kanapki Grander, ktoś wsypał wszystkie ostre przyprawy do panierki, totalnie niezjadliwe. Szkoda było kasy na takie ochydztwo. To nie jest jedzenie, a jakaś kpina z klienta.
Asortyment
Poziom cen
2.00

Ola / 2022-11-10

Już więcej nie zamówię bo znowu kubełek jest ohydny,kurczak nie dosmazony,szkoda było płacić tyle
Poziom cen
5.00

Mac / 2022-11-10

KFC Jana Pawła 2 ,brudno ,wszystko się klei ,pusto w środku ,klient czeka żeby złożyć zamówienie ale jest ignorowany przez obsługę ,ktoś powinien się tym zainteresować ,odradzam ,brud odechciało się jeść .
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Igor / 2022-11-07

To, to coś, co nigdy nie powinno nosić nazwy KFC serwuje się od dawna paskudząc niegdyś świetną.markę serwującą świeże soczyste kurczaki teraz to połamane, skarłowaciałe, wysuszone, zimne kawałki byle czego. Mój pies - niegdyś fan nie tyka tego ścierwa.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Monika / 2022-11-05

Oława -w środku brudno, żeby zjeść trzeba sobie samemu powycierać stolik. Obsługa nie miła, opryskliwa. Jedzenie zimne.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

Brak

Wady

Brud

Extra informacje

Nie miła i nie kulturalna obsługa z dnia 05.11.2022 godzina około 16.

Ania / 2022-11-03

KFC Grudziądz. Alfa: Zamówienie miało być o 18.18. Rozumiem. Poślizg... Ale smak produktów z 19: to te co miały być o 18.18. Niestety, dokładnie te... Zimne i wstrętne????To nawet nie jest jedzenie przestudzone. To jedzenie z lodówki. Równie dobrze mogłabym zjeść resztki z lodówki z wczorajszego dnia. Nawet spróbowałam. Moje to nie taka guma. Dodam tylko, że kurier nawet nie przeprosił za opóźnienie. Wstyd!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

W tym zamówieniu absolutnie żadnych!

Wady

Zimne (wręcz z lodówki) jedzenie ciągnące się jak guma

Extra informacje

Sabina / 2022-10-29

Czas oczekiwania to jest jakiś Żart. Ponad 20 minut czekania żeby opłacić zamówienie plus drugie tyle na odebranie. Frytki- sama sól. Całe opakowanie poszlo do kosza, tak slone że jeść się nie da. Byłam trzy razy w porze nocnej i za każdym razem coś nie tak, najbardziej czas oczekiwania. Obsługa na drive thru niestety nie miła, doczynienia mialam z młodym aroganckim chłopcem. Nie przyjadę czwarty raz.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Luś / 2022-10-27

kilka dni temu zamówiłam kubełki.Poznań Zamenhofa 133 .. czekałam na dostawę godzinę i 20 minut. płatność była kartą... po czym przyjechał Pan mega spóźniony, bez terminala !!!!!! Myśle sobie ok... no zdarza się.... trudno może uda się gotówką, kiedy wyjęłam banknot 100 złotowy..usłyszałam że Pan nie ma jak wydać !!!!!! I że on weźmie ten banknot i rozmieni gdzieś w żabce !!! Serio..?????? Pytam Pana czy mam jakąkolwiek gwarancję że on w ogóle tu wróci z moimi pieniędzmi ??? yyyy..no tego..... Pan zostawi mi dowód, cokolwiek... No wie Pani nie mogę ! I padają magiczne słowa.. Pan.. to ja rozmienię swoje pieniądze i wydam. I tak było... wrócił po chwili... uregulowaliśmy zapłatę.. i w sumie ok... pominąwszy fakt wkurwu na czekanie prawie półtora godziny tej niekompetencji, to nadal nie rozumiem, dlaczego *** zapakowano mi dwa zestawy w jedną torbę !!!! Gdzie wszystko było zmiażdżone !! frytki były sprasowane jak świąteczny wykrochmalony obrus bo *** komuś zabrakło wyobraźni `!!!!! Naprawdę ???? Czy pracownicy chcieliby otrzymać takie zamówienie !!????
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

żadnych !!!!!

Wady

jak wyżej !!! brak kompetencji ! Wyobraźni ! Ludzie to nie świnie !! zwracają uwagę na stan dostarczonego jedzenia , nie zamawiamy deptanego !!1

Extra informacje

Kupująca / 2022-10-23

Stargardzkie KFC to tragedia, jeszcze nigdy nie dostałam takiego zamówienia jak zamawiam. Ostatnio nie dostałam sosu za który zapłaciłam oraz dostałam trzy opakowania małych frytek a zamówiłam dwa duże. A do tego jeszcze nigdy nie ma kawałków kentaki i trzeba czekać aż się usmażą.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Wszystko jest minusem

Extra informacje

Barbara / 2022-10-22

To że tłuszcze trans ,cukry i inne trucizny ale jeszcze do tego trzeba dodać że w KFC w Płocku podaje się jedzenie odgrzewane, kilka razy dostałam stare frytki i kurczaki co dla mnie jest oburzające ponieważ byłam częstym klientem i na początku nawet mi to smakowało.Czy ktoś to kontroluje ? Czy to z oszczędności ? Konsument nie jest głupi i swoje smaki zna , więcej razy na coś takiego nie da się nabrać ☹️

Tomek / 2022-10-16

KFC Bydgoszcz Makro Drive True niedziela 2022.10/16 godzina 12:55 zrealizowane w okresie ponad 30 minut. Połowicznie. Sprawdziłem dopiero w domu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Uczciwość.

Extra informacje

Anna / 2022-10-14

Moje zamówienie było o godz 20 ;40 jest godzina 22;26 a miało być dostarczone o 21:41 ile czasu mozna czekać ? Dzwoniąc na infolinię przekierowują na relmację gdzie mija 15 następnych minut i nikt nie odbiera !!!!!
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Czas obsługi. Mocnooo długiii

Extra informacje

Mav / 2022-10-14

Zamówiłem 6 skrzydełek, 2 kentucky, 2 frytki. Otrzymałem 7 skrzydełek mini i jedno większe i 1 frytki. Wiadro duże i ledwo dno zakryte było. Dno, bagno i złodziejstwo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67

JacoMi / 2022-10-09

Reklama KFC - drugi kubełek 50% taniej. Pierwsze przeczytaj regulamin., bo dopiero przy kasie dowiesz się, że promocja nie dotyczy kubełków dla jednej osoby - zawsze wczoraj dotyczla. Przy kasie - nie jesz albo zmiana planów.
Asortyment
Poziom cen
5.00
Zalety

Jak zawsze pytanie.

Wady

J. W

Extra informacje

Yoko / 2022-10-09

Złożyłam zamówienie przez aplikację i zapłaciłam blikiem. Szacowany czas dostawy to było pół godziny, ale po około 15 minutach przyszedł SMS z informacją, że moje zamówienie zostało anulowane, ponieważ płatność blik się nie powiodła. Zadzwoniłam więc do "zespołu" kfc, żeby wyjaśnić tą sytuację, ale nie dodzwoniłam się wcale, jedynie pobrało pieniądze za połączenie, a na koncie bankowym brak zwrotu środków za zamówienie, którego nie otrzymałam. Żenująca sytuacja i brak mi po prostu słów.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aga / 2022-10-02

Dostaliśmy surowego kurczaka.Po zgloszeniu panu przy kasie zaniósł na kuchnie po czym przyszedl z informacja ze takie ma byc.Niestety mieso było żylaste i poprostu surowe(kazdy kawałek).Pani z kuchni krzyknela daj jej trzy stripsy i niech idzie.Poczułam sie jak żebrak.Pozwolono \r\nmi zatrzymac kubełek który przyniosłam,ale oczywista jest ze wylądował w koszu bo surowego mięsa nie da sie zjesc.

VIVI / 2022-10-02

To jest porażka nie dość że dużo pieniędzy człowiek musi zapłacić. Obsługa nie miła. W dystybutorach brak picia mięsa niedopieczone. I nie ma jedzenia dla osób które nie lubią ostrego. Nie polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Wrocław Wroclavia

Jbull / 2022-10-01

1 - Od jakiegoś czasu nie można zamówić do domu kawałków pikantnych - tylko łagodne - dlaczego - nikt nie potrafi wyjaśnić 2 - Obsługa przyjmująca zamówienie przez telefon bez podstawowej wiedzy - zamawiam kawałki a pani mówi o hot-wings-ach, uzgadniam z panią że kawałek to ma być żebro - przychodzi noga - przy reklamacji okazuje się że może być tylko noga
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Szybko

Wady

Jajko niespodzianka

Extra informacje

Agnieszka / 2022-09-30

Ogólnie dobre jedzenie ale za każdym razem stripsy czy nugetsy dostaje sama panierkę nigdy miesa
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.33
Zalety

Bardzo dobry kubełek z ryżem

Wady

Nugetsy i stripsy sama panierka brak mięsa

Extra informacje

Wiem co jem / 2022-09-25

Kiedyś KFC to był świetny Fast Food obecnie nie wiem co się stało ale w Krakowie zeszli na psy ostatnio jadłem Twistera w środku było coś na kształt polędwiczki chyba z przepiórki wszystko zimne i bez majonezu wcześniej jadłem też stripsy nie tylko że były małe to jeszcze chyba stare dostałem po tym nadkwasoty ceny też wysokie za byle co na razie skończyłem z tą pseudo restauracją.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

obecnie brak

Wady

w zasadzie wszystko

Extra informacje

Piotr / 2022-09-25

KFC w Lęborku do zamknięcia. Brud, panie be rękawiczek dotykają wszystkiego a następnie żywności sprzedawanej klientom. OBRZYDLIWE. Nie zachęcam nikogo do odwiedzenia tego KFC. Obsługa żenująca. Pani idzie myć toalety, a następnie wraca do pracy na kuchni. Smacznego??? Czas oczekiwania - nieskończony. Godzinę i dłużej. Totalne dno.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Brak miejsca w tej rubryce aby je wymieniać. Pani kierowniczka - szkoda słów aby opisywać. jedno jest pewne- na pewno nie nadaje sie na to stanowisko.

Extra informacje

Mariusza / 2022-09-22

Beznadziejny fast food. MC Donald dużo lepszy.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wiele minusów. Małe porcje.3

Extra informacje

Kfcc / 2022-09-21

. organizacja broniąca praw zwierząt People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) wezwała do bojkotu Kentucky Fried Chicken, oskarżając przedsiębiorstwo o niehumanitarny chów oraz uśmiercanie zwierząt będących źródłem mięsa
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

Kfcc / 2022-09-21

. organizacja broniąca praw zwierząt People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) wezwała do bojkotu Kentucky Fried Chicken, oskarżając przedsiębiorstwo o niehumanitarny chów oraz uśmiercanie zwierząt będących źródłem mięsa
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

KFC dno W latach 90 było Amerykańskie i dobre później było Ok lecz od 2 lat bądź więcej tego nie można jeść a nawet czasem bolał mnie brzuch jak po pół rocznej przerwie się daję skusić Fuji Wrocław
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

KFC dno W latach 90 było Amerykańskie i dobre później było Ok lecz od 2 lat bądź więcej tego nie można jeść a nawet czasem bolał mnie brzuch jak po pół rocznej przerwie się daję skusić Fuji Wrocław
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

ams / 2022-09-19

Ostatni raz zjadłem w KFC. Sytuacja dotyczy Galerii Bronowice, ale myślę, że ogólnie jakość mięsa spadła wszędzie. To, co dostałem opanierowane pod nazwą hot wings, trudno nazwać kurczakiem. Już gryząc czuć było stęchliznę. Kilka godzin po zjedzeniu pojawił się nieprzyjemny refluks z tą świńską przyprawą, którą tam dodajecie. Później dwa dni rwało mi żołądek, jestem przekonany, że po tym żarciu, bo nic innego nie jadłem. Do Hotwingsów dobrałem cheesburgera, którego rekomendujecie, ale był zimny. Nie pierwszy zresztą raz. Chikkery też są często zimne. Rozumiem, że robicie ich więcej i hurtem, ale jednak wolałbym jeść ciepłe jedzenie. Zostałem wyleczony z Waszej restauracji.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

brak

Wady

jak wyżej

Extra informacje

Joanna / 2022-09-19

Nie polecam KFC w Oławie frytki najpierw dostałam samą sól a po wymianie pani po złości dała już w ogóle nie osłonę kurczaki wyglądają na stare panierka spalona .... Wręcz odstrasza nie polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Tomek / 2022-09-18

KFC chyba już jego czas minął kawałki kurczaka miniaturowa a tak pięknie reklamują następnie w tv reklama trzy kubełki dla jednej osoby mix 9.99 a w rzeczywistości przy zakupie 14.99 jakaś masakra
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Miniaturowe kawałki a w zasadzie brak piersi kurczaka tylko spalona panierka

Extra informacje

Kacper / 2022-09-17

Wysmiennity smak Zingera-a do tego usmiechniety szef kuchni Pan Leszek-pracuje w kfc odkad pamietam))))))))))).Polecam KFC przy trasie katowickiej w Poznaniu-przy stacji paliw circlek
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.33
Zalety

Profesjonalny Szef Kuchni

Wady

Brak flagodnego Zingera

Extra informacje

Polecam obsluge tego Kfc

Szymon / 2022-09-17

Jesteście gnojami czeka się na jedzenie 3 godziny hamstwo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Długi czas oczekiwania

Extra informacje

Szymon / 2022-09-17

Jesteście gnojami czeka się na jedzenie 3 godziny hamstwo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Długi czas oczekiwania

Extra informacje

Abc / 2022-09-16

Jesli chcecie jesc wiecej panierki od miesa zapraszam. Jedzenie za 60 zl i nie da sie najesc na 2 osoby. Jedzenie zimne. Po zlozeniu reklamacji nikt sie nie interesowal. Moja ostatnia wizyta w kfc na bardzo dlugi czas.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jedzenie zimnawe. Sama panierka praktycznie bez miesa. Dostalismy same skrawki

Extra informacje

MONIKA / 2022-09-16

Niestety KFC się popsuło, rezygnuje z jedzenia tam , nawet od czasu do czasu. Odgrzewane, nieświeże , niezjadliwe
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67

Agata / 2022-09-16

Niestety poraz kolejny zostaliśmy oszukani. Czy naprawdę trzeba obsłudze patrzeć na ręce, skoro nie potrafią zapakować wszystkiego zgodnie z zamówieniem. Jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

Wady

Brak zamówionego towaru

Extra informacje

Zła / 2022-09-12

Zimne jedzenie już 8 raz teraz to już się wściekłam człowiek wraca głodny z pracy i co bułka że śniadania im została czy o co chodzi dramat
Asortyment
Obsługa i reklamacje
1.00

Filip / 2022-09-12

Pierwszy raz zamówiłem KFC z dostawą przyszli przed czasem. Drugi raz zamówiłem 1 godz. spóźnienia bo był remont restauracji i nie mieli towaru. Więc nie wiem o co wam chodzi? Ale i tak fajna restauracja i dobre kurczaki polecam.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.67
Zalety

Wady

Extra informacje

polecam w restauracji

Patrycja / 2022-09-06

Reklamacja Beznadziejna obsługa dla klienta, pomylili zamówienia, nie dali frytek tak jak powinni, pomimo, że wszystko było opłacone. Kfc w Suwałkach
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

Wady

Personel bez kompetencji

Extra informacje

Krzysztof / 2022-09-03

Jedź teraz uwaga w KFC Południowy Szczecin jedzenie bardzo się popsuło. Dostaliśmy kubełek Kurzych skóry w panierce- ohyda????do tego polędwice niedopieczone( surowe) i bardzo dużo ścinek ze skóry.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Drive

Wady

Brak czystego mięsa, same Skórki, ścinki, niedopieczone polędwice i o bardzo złej jakości

Extra informacje

03.09.2022

Szymon / 2022-08-28

Zamówiłem jedzenie na 20:30. Jest 22:00 i cisza. Żenada. w takim czasie zdążył bym pojechać do dowolnej restauracji zjeść posiłek i wrócić do domu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Brak

Wady

Restauracje maja w d.. klientów

Extra informacje

Tokasz / 2022-08-28

Zobaczylem w telewizi reklame kubelka dla jednej osoby za 9 zloty z groszem,pojechalem do kfs w bytomiu przy ulicy Strzelcow Bytomskich zamawiam a pani mi mowi 13 zl wiec ktos nas oszukuje czy to tv czy okrada nas kfs.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Lubie

Wady

Ceny nie sa takie jak na reklamach w TV

Extra informacje

Mariusz / 2022-08-27

Beznadziejna obsługa klienta ze strony restauracji jak i ze strony działu reklamacji.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak zalet

Wady

Personel bez kompetencji

Extra informacje

*** czarka / 2022-08-27

Zle zachowanie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Robią jedzenie bez rękawiczek 20 min czekani3 na kanapkę longer wogole mięsa prawie nie ma sos ledwo nalany

Extra informacje

20 0

Nikola / 2022-08-27

Konger ma mikroskopiczny kawalek mięsa, sałaty to prawie nie ma. Kiedyś było zdecydowanie lepsze
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Ciepłe kurczaczki i duże kawałki. Pani która dostarczała jedzenie bardzo miła

Wady

Małe kawałki mięsa w longerze

Extra informacje

Arek / 2022-08-26

Żenada. 30 minut opóźnienia. Bułka Grander musiałem szukać mięsa. Frytki jak bym jadł gotowane ziemniaki tylko w słupkach. Ja wiem ze jest inflacja ale bez przesady. Podwyżki cen nie powinny iść ze zmniejszającą się gramaturą. KFC długo i długo nie zamówię. Maskra. Już dawno tak nie było w Elblągu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Andrzej / 2022-08-26

Nie dali frytek, kierownik Adrian nawet nie raczył podejść, chodził obok ważny jakby był właścicielem sieci. Nie polecam , pracownicy z innego świata pomimo braku klientów
Zalety

Brak

Wady

Mnostwo

Extra informacje

DANUTA / 2022-08-26

Dostawa na terenie Częstochowy, zamawiane po raz kolejny chyba 4 lub 5 raz zawsze wszystko było OK, dziś dostałam wszystko zimne, frytki gumowate lodowate ( na dworze temperatura 32 stopnie) a frytki jakby przyjechały z lodówki kubełek skrzydełek - 30 sztuk ledwo ciepłe, dzwoniłam zaraz mieli mnie połączyć z reklamacjami przez 10 minut wysłuchałam muzyki nikt nie raczył odebrać
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

brak

Wady

ochydne zimne jedzenie

Extra informacje

MADŹKA / 2022-08-25

ZAMOWIENIE Z DOWOZEM KFC KIELCE. Nie jem tego typu rzeczy często ale pamiętam jeszcze, że w longerach mięsa, sosu i sałaty było 2x tyle. Teraz to jakieś biedne kromeczki z mikro-skrawkiem kurczaka, posypanego kilkoma wiórkami sałaty i sosem jakby komuś ledwo przez przypadek skapneło. Więcej nie zamówię. Przydałaby się możliwość wstawiania zdjęć, bo może ktoś nie uwierzyć.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Ilość składników to jakiś smutny żart

Extra informacje

Krzysztof / 2022-08-19

Kfc Wadowice Zamiast polędwiczek mąka w panierce albo skóry wysuszone . W koszu wyładowało ! Drugi raz tak się stało za pierwszym razem myślałem ze przypadek. Trzeciego razu nie będzie !
Zalety

Miła obsługa

Wady

Syf nie jedzenie

Extra informacje

Nic wspólnego z Kfc

Krzysztof / 2022-08-19

Zamiast polędwiczek mąka w panierce albo skóry wysuszone . W koszu wyładowało ! Drugi raz tak się stało za pierwszym razem myślałem ze przypadek. Trzeciego razu nie będzie !
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Obsługa Ok

Wady

Syf nie jedzenie

Extra informacje

Nic wspólnego z kfc

Zenon / 2022-08-15

Po ra kolejny zakupilem kubełek dla jednej osoby z samymi czastkami.Parodia co w tej restauracji sie dzieje.Dostalem znikomą cześć cząstek.Wychodzi na to ze wlasciciele nie reagują bo maja zbyt a pracownicy zabieraja towar do domu.Mozemy pisać skargi ale i tak słyszymy.Zajmiemy sie ta sprawą.po co jak kieszenie właścicieli są pełne dzieki nam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Nie ma

Wady

Extra informacje

W lokalu 25min

Magda / 2022-08-14

KFC w Łodzi nie polecam czekanie godzinę na zamówienie które i tak okazało się być nie kompletne brak sosów brak zabawki . W toalecie bardzo brudno brak papieru ….
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak papieru , godzina czasu oczekiwania na zamówienie , brudne stoliki , niekompletne zamówienie

Extra informacje

Zośka / 2022-08-11

Łódź, Rokicińska 144-146, przykro mi ale jestem mega niezadowolona z wizyty... Syf na lobby niemiłosierny, brak osoby na kasie, wyniesienie zamówienia przez przez pracownika? Ruchy jak na spacerze .... No i niestety ale zamówienie, brak serwetek to pierwsza sprawa, zapakowane w dwie małe torebki wsadzone jedna w drugą?! Poproszenie o frytki bez soli wiąże się z łaską.. no i poket, placek ziemniaczany nie był w tortilli, tak był złożony ze sos, sałata i placek były na wierzchu...
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Smacznie

Wady

Wypisane powyżej

Extra informacje

Jacek / 2022-08-11

Jesteśmy regularnie w KFC w różnych lokalizacjach Śląska i małopolski. Zawsze super. Dziś jednak podczas wizyty w KFC Gemini Park Bielsko-Biała w kubełku classic dla jednej osoby zamiast nóżki Kentucky było całe skrzydełko opanierowane w kształcie nóżki - mocno spiczone, o dziwnym kolorze i wiórowymi wyglądzie i smaku. Nie zgłosiłem tematu na miejscu-spora kolejka, ale następnym razem to zrobię. Mam jednak nadzieję, że był to " wypadek przy pracy"

Patrycja / 2022-08-10

Jedzenie robione bez rękawiczek, pani przygotowuje wrapa rozrywając kawałek mięsa gołymi rękoma poczym go przyklepuje. Kfc Lębork
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.33
Zalety

Brak

Wady

Jw

Extra informacje

Brak

Aga / 2022-08-08

Zamówiłam kubełek hot wings plus chesburger dla jednej osoby szkoda ze nie ma możliwości dodania zdjęcia bo to jakiś żar 18,49 podane w pudełku spoko nie przeszkadza mi , ale zawartość rozczarowała mnie jeszcze bardziej zbyt mocno spieczona panierka nie czułam nic poza nią może warto zmienić nazwę ze skrzydełek na kostki w panierce bo to by oddawało w 100% opis moich skrzydełek które dostałam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Produkt - nie ma nic wspólnego z tym co otrzymywałam do tej pory przy takim zamówieniu

Extra informacje

Ruda / 2022-08-07

KFC spada na psy. Człowiek zamawia jedzenie nie dość że czeka ponad czas,który był wpisany to jeszcze nie wiedzą co robić. A jak przełącza do reklamacji to się czeka Bóg wie ile aż rzekomo ktoś odbierze telefon ! Porażka !
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

John / 2022-08-04

Wizyta
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Raciborz / 2022-08-04

Hot wingsy nuedopieczone- mieso nie odchodzi od kosci, panierka nasiaknieta olejem ktory chyba mial zbyt niska temperaturę Pieczenia. Frytki okropne. Brak sosu w zamowieniu, czesto zamiast hot wingsa jest jakiś inny kawalek miesa. Hot wingsy mikroskopijnej wielkości. Notoryczny brak papieru w toaletach. Komuno wroc??
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Dzieki brakom w jakosc- malo ludzi w restauracji

Wady

Bylejakość

Extra informacje

Hatekfc / 2022-07-29

KGold_Wrapper to jest najgorsze danie jakie kiedykolwiek jadlem w kfc. Obrzydliwie smakuje. Nie polecam!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

BM / 2022-07-29

Jest taka karteczka przyczepiana do zamówienia, kto to przygotowywał, widocznie ktoś nie potrafi pisać. Zamówienie z notatką zostawić pod drzwiami, dostawca czeka i czeka i czeka i dzwoni...
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Szybko

Wady

Bardzo często

Extra informacje

Adm / 2022-07-27

Bardzo dobre jedzenie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.33
Zalety

Mili ludzie i dobre jedzenie

Wady

Niema

Extra informacje

Xdr / 2022-07-24

Nie dogotowane mienso
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Dobre frytki

Wady

Nie dóbr mienso

Extra informacje

19.36

Agnieszka / 2022-07-18

Takiego zestawu jeszcze nigdy nie otrzymałam. Kilka piór na kawałki mięsa. Połowę z kawałków a'la mięsa była to skóra w panierce. Tylko skrzydełka były normalne. Zapłaciłam za 2 sosy BBQ dostałam 1.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

Skrzydełka były smaczne

Wady

Brak mięsa w mięsie. Nie otrzymałam pełnego zamówienia za które zapłaciłam.

Extra informacje

Justyna / 2022-07-16

Kfc Kołbaskowo shell. Kacper dziękujemy za przemiła obsługę. Milo sie składało zamówienie. Napewno jeszcze tam wrócimy z nadzieja ze Pan Kacper znow nas obsłuży.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2022-07-16

Kfc Kołbaskowo shell. Bardzo miła obsługa. Obsługiwał nas Kacper.. przemiły chlopak, dobrze doradził, prowadził milą rozmowę z uśmiechem i przyjemnością..
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2022-07-14

KFC Kaskada Szczecin- obsługa na poziomie zero! Panie tak zarobione, że nie odbierają zamówień od klientów. Zapytana przeze mnie Pani czy mogę już coś zamówić ( po 7 min stania i oczekiwania) Pani łaskawie odp że ZARAZ, po czym wydawała kolejne zamówienia. Panie były 2, więc spokojnie jedna mogła się skupić na klientach chcących coś zamówić, a druga mogła wydawać. Ostatecznie zamówiłam jedzenie zdalnie. Tragedia nie polecam tego miejsca !!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Tragiczna obsługa, brak zainteresowania klientem

Extra informacje

Adrian / 2022-07-13

KFC Marki
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2022-07-12

M1Marki
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zosia / 2022-07-12

KFC m1 Marki
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-07-12

KFC m1 Marki
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwina / 2022-07-12

Wizyta w kfc
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra obsługa ,smaczne jedzenie

Wady

Brak

Extra informacje

Julia / 2022-07-12

wizyta w kfc Powsinska
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miła obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Mizu / 2022-07-11

Zatrucie pokarmowe. Nie polecam.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Elżbieta .P / 2022-07-10

zamówiliśmy jedzenie 8i zapłaciliśmy A tu Zamówienie nie dotarło już drugi raz nie polecam
Poziom cen
1.00

Robert / 2022-07-10

Szkoda że trzeba rozpakowywać na miejscu jedzenie Nigdy się nie zgadza. Kubełek połowa swierze druga połowa brazowa-stara.\r\nSosów albo brak albo inne o husteczki trzeba się prosić. \r\n
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Vikdom / 2022-07-07

Poraz kolejny zostaliśmy oszukani na ilości mięsa w kubełku, dziś na 2 sztukach .... I tak niech kilkanascie osób dziennie na jednym punkcie oszukają to ile kubełków opłaca klienci innym kupującym...
Poziom cen
3.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Porcje kubełków nie zgodne z zamówieniem. Płacisz no. Za 12 sztuk a dostajesz 10

Extra informacje

Tomasz / 2022-07-07

Witam,!!!! Jestem totalnie oburzony oraz bardzo zdenerwowany ostatnim zamówieniem jakie dokonałem w Tej restauracji! Po raz ostatni tutaj zamówiłem i dziwić się że ludzie wola jeść w McDonald a nie u was!!!! Mianowcie: przy zakupie B-smart za 7,90zł i opisie "B-smart, frytki i itwistXL" Dostałem duże frytki a małego itwista!!! Tak małego że byłem przerażony że coś takiego wgl tutaj podają.To jakieś jaja w jaki sposób restauracja KFC próbuje oszukać klientow!!! Serdecznie pozdrawiam i odradzam wydawania pieniędzy na takie jedzenie sprzedawane niezgodne z opisem!!!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Coraz więcej oszustwa między cenami a zamowieniami

Extra informacje

Nie polecam

ta_fajna / 2022-07-04

*** mać, ile razy jestem w KFC i co proszę o sos jaki kolejek to mi go nie dają a oni to wbijają na paragon a gdzie *** sos?!!?!?
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

żarcie dobre

Wady

pracują idioci

Extra informacje

Daniel / 2022-07-03

***owe jedzenie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Miła obsługa

Wady

***owe jedzenie

Extra informacje

15 minut

ARTUR / 2022-07-02

Dzis zamaeialem z ulicy struga skrzydełka przepalone tłuszczem i chyba nie czytają tego co sie pisze w zamowieniu szkoda duzy minus przyszlo cos innego nuz zamawialem….
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Szybko przywiezione

Wady

Nie to co zamowilem

Extra informacje

Natalia / 2022-06-30

Sympatyczna,zawsze uśmiechnięta
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2022-06-30

Walenie ludzi na kase przy zamówieniach online notorycznie!!! Coś brakuje ostatnio braki w skompletowaniu zamówienia na około 30zl żeby się dodzwonić na infolinię kolejne parę złoty bo tylko nalicza, a nikt nie raczy odebrać to już 3 przypadek na którym kończę i nie zamawiam nie polecam!! może jedynie komuś na miejscu. Ostatnim razem się już tak wkur... , ze wsiadłem w furę i tam pojechał bo nie będą mnie przewalać. Na miejscu w *** cię mają, ani przepraszam ani pocałuj mnie w *** dostałem co miałem dostać chociaż bez promocyjnego picia nie patrząc że musiałem specjalnie się fatygować i tam jechać doliczając wache w koszta dramat kurła!!! Nie pozdrawiam!!! Wszystkiego nie najlepszego!! Fuckfc!!! Kłodzko
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Żadnych zalet!

Wady

Zimne braki gramatura dramat ceny

Extra informacje

Andrzej / 2022-06-30

Czy oni w ogóle podają gramaturę produktów? Bo to jest dramat i dosłownie naplucie klientowi w twarz. To jest 1/3 tego co było kiedyś! Może jakiś urząd by się zajął sprawdzeniem czy klienci są właściwie informowani o ciągłym obniżaniu ilości produktu? Dla mnie to ostatnio był szok. Po prostu jakieś odpadki na dnie kubełka.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Jeżeli im się uda to nawet dobre

Wady

Oszustwo na gramaturze!!! Zdarza się przesuszone, nieświeże

Extra informacje

Lipa / 2022-06-30

Zamówiłem kubełek strips strips jest wielkości pudełka do sosów złodzieje masakra
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Skoda / 2022-06-29

Natalia to bardzo fajna kasjerka. Jedzenie Ok.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

zawiedzeni / 2022-06-29

Byliśmy niedawno w KFC w Oławie po kubełki dla 1 osoby. Niestety, znów odgrzewane skrzydełka, wysuszone, prawie zimne - dosłownie masakra. Szkoda pieniędzy. Obsługa bylejaka, stoliki i podłogi brudne. Sanepid powinien chyba tam wkroczyć na inspekcję. Mam nadzieję,że ten wpis da Właścicielom do myślenia i zrobią z pracownikami wreszcie porządek. W przeciwnym razie pewnie nikt nie będzie chciał jeść zimne nieświeże jedzenie i to na dodatek w syfie....
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

brak

Wady

odgrzewane, nieświeże kubełki

Extra informacje

Teresa / 2022-06-28

Zamówiłam sałatkę California Sun Poke Bowl i niestety muszę stwierdzić....ohydna w smaku....nie do zjedzenia. Niestety wylądowała w koszu. Bardzo lubię sałatki ale nic gorszego nie jadłam. Szkoda tylko pieniędzy.....:( :(
Asortyment
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

fatalny smak mamałyga

Extra informacje

Nie powiem imienia / 2022-06-27

Główno nie można zamówić za 8zł na dostawę tylko proszę zamuwić do 29.99 no nie można zjeść no.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Pyszne mięsko

Wady

Zadłużo pieniędzy do wydawania

Extra informacje

1h spędziłam na internecie żeby zamuwić hamburgera za 8zł i mi wyskakuje wiadomość minimalna kwota to 29.99

Endriu / 2022-06-26

Super obsługa i bardzo Miła i uprzejma Pani kasjerka Natalia... Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry sos

Wady

Trochę mało mięsa

Extra informacje

Marek / 2022-06-26

Zamówiłem kubełek bites a dostałem kubełek upieczonej panienki bez mięsa twarda i nie do podryzienia już wiem dlaczego drugi kubełek 50 procent tańszy.kfc Poznań ul Bałtycka żenada ja nie stracę a oni się nie wzbogacą teraz wiem po co ta reklama.Lepszy Mc Donalda.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Brak mięsa

Extra informacje

Natalia / 2022-06-26

Polecam obsługę moją imienniczke Natalie ❤️
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marian / 2022-06-26

Super obsługa. Natalia bardzo piękny uśmiech i bardzo sympatyczna ????
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Judyta / 2022-06-26

Kasjerka Natalia bardzo miła i uprzejma. Polecam ❤️❤️
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Nie ma

Extra informacje

Nikola / 2022-06-26

Miła obsługa Natali kfc kwidzyn
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-06-22

Witam 30min temu dostałam dostawę 30 hot wings czestochowavmasakra niektóre kawałki to nawet na 1 gryz nie jest ... Zimne wszystko widać że stare odgrzewane po prostu jedna wielka żenada ????
Asortyment
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Zimne odgrzewane kawałki jak dla lalek barbie

Extra informacje

Anonimus / 2022-06-21

Jest taki problem w Lęborku w KFC. Dali kurczaki surowe i blade nie spieczone i surowe mieso
Zalety

Żadne

Wady

Surowe mięso

Extra informacje

Poprawcie się

Basia / 2022-06-14

Żenada dziś 14.06.2022 kupiony kubełek dla 1 osoby KFC Pl. Kościuszki, chyba raczej dla dziecka, a nie dla osoby dorosłej, w kubełku 2 skrzydełka Hot Wings, 1 Bites, a zamiast nóżki Kentucky, skrzydełko w całości + frytki w cenie za wszystko 12,99 zł. Oszukaństwo i brak słów, nie polecam ????????????????
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

MARTYNA / 2022-06-14

Nie polecam nie polecam i dodam że obsługa telefoniczną beż kultury . Podnosząc głos to mogą podnosić na swoich w domu!
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie polecam

Wady

Nie polecam nawet nie potrafią dobrze telefonicznie obsłużyć klienta . Obsługa jest nie miła okropna i dodam że jest na stronce że dowożą na cały kwidzyn a właśnie się dowiaduje że pojedyncze ulice . Koszmar nie polecam !

Extra informacje

Takim zachowaniem nigdy nie będziecie mieć klientów. Porażka

Konrad / 2022-06-14

Już jest niedobre, wielka szkoda, chyba mysleli ze ludzie sie nie zorientuja jak beda dawal;i sama panierke
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ała / 2022-06-11

Tragedia! Nie dość że prawie zawsze brakuje produktów które zamawiam to obsługa na infolinii jest jeszcze gorsza... Jednym słowem DRAMAT
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

Wady

Słaba obsługa, infolinia, zawsze czegoś brakuje w zamówieniu

Extra informacje

Tragedia / 2022-06-11

Kurczak , którego jadłem miał trochę krwi prawie się bym zatruł tragedia nie polecam tej restauracji.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Dobre frytki

Wady

Za dużo soli

Extra informacje

11czerwca2022

Oszukana Klientka / 2022-06-11

Opinia dotyczy KFC Wadowice, przy dużym zamówieniu pracownice BRAKUJE TOWARU.. Zgłoszona reklamacja pozostała bez najmniejszego zainteresowania. Nie ma możliwości kontaktu z restauracją, bo nie mają telefonu. Na infolinii informują, że przekazują do menedżera reklamację. Zostałam oszukana. SPRAWDZAJCIE NA MIEJSCU CZY WSZYSTKO MACIE.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Kamila / 2022-06-06

Masakra kubełek 11/11 chyba bardziej piersi już nie da się pokroić. Porcje coraz mniejsze a ceny rosną.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

Brak

Wady

Zmniejszona wielkość porcji

Extra informacje

Wojtek / 2022-06-04

Szczerze to ostatnio podszedłem do kasy państwo obsługujący zamiast zainteresować się klientem to pili kawkę na zapleczu. Ostatni raz zamawiam u nich jedzenie Alfa Grudziądz
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak zainteresowania klientem

Extra informacje

Nie znany

Patrucja / 2022-06-03

czekaliśmy na jedzenie 30 minut jedzenie było zimne i nie dobre nie pozdrawiam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie ma

Wady

wszytko

Extra informacje

Gena / 2022-06-01

Gdy poprosiłam aby wrap był lagony zamiast ostrego dostałam wrapa suchego beż ŻADNEGO sosu! Kompletnie bez smaku jak Papier
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33

Wkurzona / 2022-06-01

Zamówienie opóźnione ponad godzinę ,brak połowy zamówienia, infolinia banda buców która nie umi nawet przełączyć do działu reklamacji. 2h dzwonienia i nic Okradaja ludzi z pieniędzy skoro kasują za coś czego nie ma Pani klauda ,Agnieszka Franek....niekompetentni ludzie zarabiający kasę na siedzeniu na d.....I
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero zalet zimna dostawa bez kompletnego zamowienia

Wady

Cali są wada jeśli chodzi o dowoz jedzenia i kontakt jeśli coś nie pasuje

Extra informacje

Nie zamawiać!!!

Mietek / 2022-06-01

Kwidzyn-mięso pół surowe a pani z obsługi po zwrocie nawet nie przeprosił i nic innego nie zaproponowała. Strasznie brudno w restauracji a obsługa co chwilę pali papierosy przy śmietniku.

xD / 2022-05-30

xDDDD
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

s

Wady

s

Extra informacje

s

Marci / 2022-05-28

jedzenie bardzo ostre, wszystko co zamówiliśmy było bardzo ostre do niezjedzenia.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

Miła obsługa

Wady

Wszystko ostre

Extra informacje

Robert / 2022-05-27

Z dnia na dzień i z godziny na godzinę KFC schodzi na psy ! Już nie pierwsze zamówienie dociera po ponad 1,5 godzinnym oczekiwaniu ! Nie muszę dodawać że zimne ! W rejon wysyłają dostawcę (obcokrajowca) z kilkoma zamówieniami, który błądzi szukając docelowych adresów. Nie mam nic przeciwko zatrudnianiu takich osób, ale wymóg minimalnej znajomości rejonu chyba powinien obowiązywać. Dzisiaj na nieszczęście byłem ostatnim w łańcuchu dostaw i wydając ponad 120 zł otrzymałem wszystko zimne i gumowate. Jakosc potraw też już nie ta co jeszcze kilka miesięcy temu. Tłumaczenie że z uwagi na dużą ilość zamówień dostawca z innego rejonu nie do przyjęcia. Czas zmienić i menu i restaurację skoro nic nie robią aby poprawić sprawność dostaw.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Opisane w treści opini

Extra informacje

Robert / 2022-05-27

Z dnia na dzień i z godziny na godzinę KFC schodzi na psy ! Już nie pierwsze zamówienie dociera po ponad 1,5 godzinnym oczekiwaniu ! Nie muszę dodawać że zimne ! W rejon wysyłają dostawcę (obcokrajowca) z kilkoma zamówieniami, który błądzi szukając docelowych adresów. Nie mam nic przeciwko zatrudnianiu takich osób, ale wymóg minimalnej znajomości rejonu chyba powinien obowiązywać. Dzisiaj na nieszczęście byłem ostatnim w łańcuchu dostaw i wydając ponad 120 zł otrzymałem wszystko zimne i gumowate. Jakosc potraw też już nie ta co jeszcze kilka miesięcy temu. Tłumaczenie że z uwagi na dużą ilość zamówień dostawca z innego rejonu nie do przyjęcia. Czas zmienić i menu i restaurację skoro nic nie robią aby poprawić sprawność dostaw.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Opisane w treści opini

Extra informacje

Robert / 2022-05-27

Z dnia na dzień i z godziny na godzinę KFC schodzi na psy ! Już nie pierwsze zamówienie dociera po ponad 1,5 godzinnym oczekiwaniu ! Nie muszę dodawać że zimne ! W rejon wysyłają dostawcę (obcokrajowca) z kilkoma zamówieniami, który błądzi szukając docelowych adresów. Nie mam nic przeciwko zatrudnianiu takich osób, ale wymóg minimalnej znajomości rejonu chyba powinien obowiązywać. Dzisiaj na nieszczęście byłem ostatnim w łańcuchu dostaw i wydając ponad 120 zł otrzymałem wszystko zimne i gumowate. Jakosc potraw też już nie ta co jeszcze kilka miesięcy temu. Tłumaczenie że z uwagi na dużą ilość zamówień dostawca z innego rejonu nie do przyjęcia. Czas zmienić i menu i restaurację skoro nic nie robią aby poprawić sprawność dostaw.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Opisane w treści opini

Extra informacje

Robert / 2022-05-27

Z dnia na dzień i z godziny na godzinę KFC schodzi na psy ! Już nie pierwsze zamówienie dociera po ponad 1,5 godzinnym oczekiwaniu ! Nie muszę dodawać że zimne ! W rejon wysyłają dostawcę (obcokrajowca) z kilkoma zamówieniami, który błądzi szukając docelowych adresów. Nie mam nic przeciwko zatrudnianiu takich osób, ale wymóg minimalnej znajomości rejonu chyba powinien obowiązywać. Dzisiaj na nieszczęście byłem ostatnim w łańcuchu dostaw i wydając ponad 120 zł otrzymałem wszystko zimne i gumowate. Jakosc potraw też już nie ta co jeszcze kilka miesięcy temu. Tłumaczenie że z uwagi na dużą ilość zamówień dostawca z innego rejonu nie do przyjęcia. Czas zmienić i menu i restaurację skoro nic nie robią aby poprawić sprawność dostaw.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Opisane w treści opini

Extra informacje

Robert / 2022-05-27

Z dnia na dzień i z godziny na godzinę KFC schodzi na psy ! Już nie pierwsze zamówienie dociera po ponad 1,5 godzinnym oczekiwaniu ! Nie muszę dodawać że zimne ! W rejon wysyłają dostawcę (obcokrajowca) z kilkoma zamówieniami, który błądzi szukając docelowych adresów. Nie mam nic przeciwko zatrudnianiu takich osób, ale wymóg minimalnej znajomości rejonu chyba powinien obowiązywać. Dzisiaj na nieszczęście byłem ostatnim w łańcuchu dostaw i wydając ponad 120 zł otrzymałem wszystko zimne i gumowate. Jakosc potraw też już nie ta co jeszcze kilka miesięcy temu. Tłumaczenie że z uwagi na dużą ilość zamówień dostawca z innego rejonu nie do przyjęcia. Czas zmienić i menu i restaurację skoro nic nie robią aby poprawić sprawność dostaw.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Opisane w treści opini

Extra informacje

Niezadowolony / 2022-05-26

Ciągle sie zacina trudno znaleść to co chcesz brak większości produktów które są dostępne stacjonarnie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

1 godzian

Agata / 2022-05-18

Kupilam duzy kubel jedzenia i zenada za zwykly ketchup trzeba zaplacic dodatkowo.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Nikita / 2022-05-17

Zamówiłem sobie zestaw grander . Czekalem około godziny ( chociaż zyje nie daleko ) . Wszystko było zimne. Kurczak to poprostu jakieś kupsko . Ten kurczak był twardy, mam wrażenie ze usmazyli go rano a nie dopiero . Jestem zły.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

J. A. / 2022-05-09

Żenada, porcje małe i jedzenie bardzo śmierdzi. Obsługa infolinii bez zainteresowania klientem
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Nela / 2022-05-05

Mój syn poszedł kupić shake. Dość że wzięła kasę i poszła bez słowa ( miała wydać 3 złote)dziecko zabrało towar i wyszło,,,a za chwilę goni za nim baba że nie zapłacił…..dość że go oczerniali to jeszcze baba przepraszam nawet nie powiedziała
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

głodny Kraków / 2022-05-02

Zamówiłem w KFC Kraków ul. Zakopiańska kubełek Clasic na wynos za 39,99, dla dwojga, okazało się, że jest niezgodny z menu, było 7 kawałków kurczaka, kawałków to za dużo powiedziane. Wersja "odchudzona" Reasumując nie polecam tej restauracji ponieważ po prostu oszukują.
Asortyment
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszukują klientów gdy biorą na wynos

Extra informacje

Gosc / 2022-04-28

Jedziecie chłodne, niezgodne z zamówieniem, z łaska przyjęta reklamacja na która trzeba było czekać ponad godzinę. Do tego wszystkie strach zjeść cokolwiek po reklamacji. To była ostatnia szansa jaka daliśmy tej „restauracji”. Odwiedziemy od tego wyboru każdego znajomego.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33

Ilona / 2022-04-27

Nie dość że spóźnieni pół godz to jeszcze kierowca nigdy nie ma wydać

AmigoSan / 2022-04-25

Dostawa niezgodna z zamówieniem. 3h na infolinii. Na koniec info, że KFC nie rozpatrzy mojej reklamacji bo za 4 min kończą pracę... Eeeee fajna firma...
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

co innego zamawiacie co innego dostajecie

Extra informacje

Zamawiam od min 6 miesiecy

Anastasiia Grigorenko / 2022-04-25

Nie polecam KFC. Jedzenie było chłodne a w burgerze znalazłam 2 włosy. Pomieszczenie jest ladne ale w środku jest bardzo brudno.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wnętrze

Wady

Extra informacje

Maki / 2022-04-23

Zamówiliśmy skrzydełka na koniec dnia pracy KFC. Dostaliśmy skwar odgrzewany z całego dnia i na dodatek mnóstwo fileta , którego nie lubimy. Do tej pory było ok. Więcej nie zamówimy.

Jo / 2022-04-20

Nie dość, ze dostałam zamówienie z ponad godzinnym opóźnieniem (godz.00:30), to w dodatku nie usłyszałam żadnego przepraszam. Jedzenie nie tyle, że było zimne - było LODOWATE. Jakby dostawca trzymał je w lodówce w tym swoim kfcowozie. Dostałam inny napój niż zamówiłam. po trzech zimnych frytkach prawie się porzygalam a cały następny dzień był pasmem nieszczęść. Nawet nie udało mi się odgadnąć hasła w wordle. Mówię Wam ludzie - omijajcie kfc. To miejsce jest przeklęte. Aaa! I daje również ogromnego minusa za problemy ze zgłoszeniem reklamacji. Pozdrawiam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zimne jedzrnie, problem z reklamacja, błąd w zamówieniu

Extra informacje

Magda / 2022-04-20

Kupiłam pierwszy raz jedzenie w KFS tylko dlatego że ten bar był najbliżej jak chciałam skorzystać z jedzenia przymorze na przeciwko Leroy merle pan obsługujący miły jedzenie złe we frytkach sama sól o tym czy frytki solic i ile powinien decydować sam klient mięso w panierce bardzo ostre a przed zskupem pytałam czy nie będzie ostre dostałam odpowiedz że nie zostałam oszukana po zjedzeniu mięsa miałam w ustach sam ogień pytałam o to bo mam kłopoty gastryczne i co zle się czulam na drugi dzień problemy bsrdzo nie ładnie tak oszukiwać kienta napewno nie polecam ani sama już nigdy więcej nie skorzystam z kupna tak niedobrego jedzenia niektóre kawałki mięsa były ciut większe od paznikcia kciuka jestem ciekawa jaka powinna być waga?pozdrwaiam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

Żadne

Wady

Brak pytań do klienta

Extra informacje

Był szybki

Skandal, jak oszukują ludzi!!!! Nigdy więcej!!! Omijajcie to szerokim łukiem!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brakło by ilości znaków na podstawowe wady... Jedna wielka ściema, banda oszustów i tragiczne jedzenie!

Extra informacje

Odradzam zakupu w tym przybytku

Tomasz / 2022-04-11

Witam, w sobotę tj. 09.04.2022 r. około godz. 16.00 miałem okazję być w galerii Cuprum w Lubinie i zostałem niemile zaskoczony jakością obsługi i zamówionych produktów. Po pierwsze: przy płatności za złożone zamówienie reszta z banknotu 100 zł została wydana mi w bilonie (niezła garść i waga monet 5 zł). Czas oczekiwania moim zdaniem chyba troszkę przydługi jak na standardy KFC bo około 20 min. Najgorzej było z jakością produktów, niektóre z nugatów miały tylko chyba samą panierkę i do tego twardą jak chole..... udka były ewidentnie nie dopieczone i ciągnęły się jak guma do żucia. Często korzystam z usług KFC w Legnicy (Galeria Piastów) i powiem szczerze że KFC w Lubinie do pięt się nie umywa w odniesieniu do KFC w Legnicy. Niebo a ziemia zarówno w zakresie obsługi a w jakości potraw to przepaść.....
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

czytaj wyżej

Extra informacje

Leszek / 2022-04-10

tragedia, z dostawami to oszustwo. Mieszkam w tym samym mieście i dostawa nie jest możliwa. C
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszuści wysokie ceny

Extra informacje

odmowa dostawy

Przemek / 2022-04-07

Nigdy wiecej nie zamowie w kfc żary z dostawą , za kazdym razem opoznienie ponad 1 godz . Zameiqsz na 20 a przyjezdza 21:20 . Jedzenie zimne .
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Miętowy / 2022-04-05

Niegdy więcej nie zamówię KFC z dostawą do domu za 4 kanapki i 3 sosy zapłaciłem 36 złotych w dodatku dostałem Zimne jedzienie zepsuta sałatę i kierowca się spóźnił o 15 minut . *** oddawać pieniądze ! Bo takiego jedzienie napewno sami by nie zjedli !!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

Niema

Wady

Zimne jedzienie , drogo ,spóźniony kierowca

Extra informacje

Darek / 2022-04-05

KFC to dno i metr mułu. Za każdym razem oszukują przy zamówieniach na wynos. Notorycznie czegoś brakuje. Okradają bezczelnie klientów bez konsekwencji. Samo jedzenie bez szału. Sama panierka- mięsa śladowe ilości. Frytki rozmoknięte i sflaczałe. Grandery wiecznie zimne. Wybaczałem im wiele błędów ale dałem sobie z nimi spokój. Zeszli na psy. Żarcie parszywe a ceny jak z ekskluzywnej restauracji.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Oszukują i okradają klinetów, jakość na bardzo niskim poziomie, ceny z kosmosu

Extra informacje

20 lat

Aśka / 2022-04-03

Katastrofa. Nie można dogadać się z personelem co do zamówienia. Błędnie dwukrotnie wydane zamówienie. Brak kurczaka w kurczaku, sama panierka a resztki niby mięsa twarde na wpół surowe. Nie polecam. Byłam tam pierwszy i ostatni raz.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Lokalizacja

Wady

Klimat, jedzenie, obsługa

Extra informacje

Ewelina / 2022-04-02

Beznadzieja ...drugi raz dostałam niepełne zamówienie a kiedy złożyłam reklamację zostałam zignorowana ...nigdy więcej !!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Agnieszka / 2022-04-02

zamówienie na wynos. Żenada dostałam niepełne zamówienie. Mówiąc wprost zostałam okradziona. Pozostała część jedzenia zimna bo Pan musiał pobajerować koleżanki a jedzenie stało na stole i czekało!!!!! Nie wiadomo na co??
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

brak

Wady

100%

Extra informacje

25

Dominika / 2022-03-26

iedawno dostałam zamówienie, chłopak zamiawial przez aplikację glovo. To są jakieś kpiny. Zapłaciłam 25 zl a pytam za co? Proszę zobaczyć jak pięknie zostałam oszukana i okradziona.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jacek / 2022-03-22

Takiego traktowania jeszcze nigdzie nie doznałem jak w Bydgoszczy koło Makro. Chciałem odebrać zamówiony towar szybciej ale kuźwa nie mogłem. Bo kuźwa nie mogli wydrukować PARAGONU!!!!!! Rozumiecie to paragonu *** nie mogli wydrukować bo towar był zamówiony na 22.45 a ja byłem o 22.14. I kazali czekać do 22.45!!!!!!! ;
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

*** minus!!!!!!!

Extra informacje

Tu nawet nie ma skali żeby ich ocenić

Monika / 2022-03-22

Jedzenie jest różne raz tak ostre że niedaje się jeść a raz mdłe.wiecznie się mylą trzeba sprawdzać co dostajemy bo często się nie zgadza zamówienie restauracja jest czynna do 23 a wywieszają kartkę we wtorek że czynne jest do 22 robią z ludzi debili kfc schodzi na psy.jest coraz gorsza obsługa jedzenie też dużo do życzenia schejka nie można kupić bo od pół roku reperują maszynę masakra.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kierowca / 2022-03-22

Ogólnie na temat zamówień. Brać na miejscu i sprawdzać w końcu płacimy za to co nam oferują.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Zawsze smakuje

Wady

Dodatki np. Nóżki czy wiadetka oszukują szczególnie na wynos uwaga w Kołbaskowie obie strony.

Extra informacje

Ktoś / 2022-03-20

Dramat. Kurczaki sama panierka. Qurito dwa kawałki kurczaka i trochę sera, porażka. Nie polecam!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Wady

Sama panierka kurczaki w kubełku

Extra informacje

Kuba / 2022-03-18

Nie polecam KFC Stargard . Kanapki z dnia 18.03 godz 22:00 2/10 ... W tym w jeden kanapce brakowało kurczaka...a w drugiej sosów. Masakra
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Brak

Wady

Jak w opinii brak kurczaka w grandrze

Extra informacje

Claudia / 2022-03-18

Jedzenie-niech będzie, obsługa-okropna, długość oczekiwania-okropna ogólnie nie polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

nic

Wady

obsługa, higiena, długość oczekiwania, cena

Extra informacje

Marcin / 2022-03-15

DRAMAT, zamówiłem o godzinie 13.17, zamówienie zgodnie z deklaracją powinno być o 13:47 jest 14.48 i nadal czekam ... nawet już dzwoniłem z reklamacją ale to nic nie dało! MASAKRA!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

brak

Wady

same minusy

Extra informacje

Radosław / 2022-03-14

Dramat od dwóch miesięcy czekam na informacje dotyczącą mojej reklamacji. Nikt nie odpisuje. Nie ma żadnego kontaktu. Zostałem oszukany i nikt nie zwrócił mi pieniędzy.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zimne, zanizone porcje. Brak kontaktu

Extra informacje

Bert56 / 2022-03-13

Dramat. Stripsy mikroskopijne. Brak standardów, a gdzie się podziała gramatura?!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Wady

Stripsy, mikroskopijne kaawałeczki. Brak jakichkolwiek standardów.

Extra informacje

jzakole / 2022-03-12

dobra jest ta wasza promocja na 2 x grander z kubelkiem frytek\r\npolecam oby byla zawsze wiktor wojtowicz
Zalety

:)

Wady

:(

Extra informacje

Martyna / 2022-03-02

Obsługa bardzo miła , ładny wystrój. Przyjemna atmosfera. Czysto i przejrzyście. Na pewno jeszcze odwiedzę. Smacznie oraz wygodnie.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dużo zalet

Wady

brak

Extra informacje

ala / 2022-03-02

lubie jesc kfc, smaczne kurczaki
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

sa

Wady

nie ma

Extra informacje

Martyna / 2022-03-02

Obsługa bardzo miła, jedzenie bardzo dobre. Ogólnie polecam, na pewno jeszcze odwiedzę. Atmosfera przyjemna.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ładny wystrój

Wady

brak

Extra informacje

Leja / 2022-03-01

Jedzenie jest zimne jak przyjdzie, a czas oczekiwania ło, jeśli kiedyś dojdzie to ci się pozczęściło
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

0

Wady

Extra informacje

MARCIN / 2022-03-01

w niedziele 27.02.2022 w szczecinie w kfc galaxy zamówiłem 2-grandery+frytki+5-skrzydełek.dostałem tylko frytki+5-skrzydełek.dzwoniłem na infolinie z reklamacją ponad 2 godziny i nikt nie odebrał.nastepnego dnia napisałem 4 maile i do dzisijszego dnia nikt sie ze mną nie skontaktował a pieniądze zapłaziłem.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych plusów

Wady

braki w zamówieniu,infolinia reklamacje nieodbiera tel.

Extra informacje

Magda / 2022-02-27

Straszny bałagan,dużo osób osób wszyscy biegają a nikt nie obsługuje,jedzenie zimne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33

Marta / 2022-02-23

Na cheesburgera frytki i 2 stripsy czekałam 10 min to jakiś zart gdy wkoncu dostałam moje zamowienie bylo zimne . I cheesburger xxl to chyba tylko taka nazwa ! Bo jest mały !
Zalety

Brak

Wady

Zimne jedzenie dlugi czas oczekiwanua

Extra informacje

Aneta / 2022-02-20

2 godziny czekam na jedzenie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Za długo czekania

Extra informacje

czekoladqqa / 2022-02-18

nie polecam zamawiać z dostawą. zamówiłam zestaw z granderem i do tego lody, lecz lodów nie dostałam.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

nie otrzymanie pełnego zamówienia

Extra informacje

biedna ***ona piechota / 2022-02-17

moja przyjaciółka sra po kibelku 11/11
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

spoko smak

Wady

sraka

Extra informacje

dupsko2137 / 2022-02-17

jedzenie dobre, ale obsługa ***owa
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

jedzenie

Wady

ludzie

Extra informacje

Tomek / 2022-02-12

Dziecka Górze św Anny kupiłem kubełek a drugi nie za pół ceny tylko połowę zawartości. I gdzie tu drugi za pół ceny. NIE POLECAM
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

oszukana / 2022-02-04

Od wczoraj omijam restauracje KFC szerkim łukiem.To co podają jest wprost niejadalne,wyschniete,oszukane na ilosci i niesmaczne.Obsługa niemiła. Oława.Co na to właściciel znaku firmowego?
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Żadne

Wady

Jakość,ilość,obsługa

Extra informacje

Radosław / 2022-02-02

Zimne pogniecione jedzenie nie pełne zamowienie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Pogniecione zimne jedzenie jak by świnia mieli je dawać a ludzie za to płacą duże pieniadze

Extra informacje

Zakupy KFC opinie