Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • KFC
  • /
  • 1

Opinie o KFC

kfc.pl

Wrocław

Zakupy KFC opinie
Asortyment
2.04
Obsługa i reklamacje
1.78
Poziom cen
1.97

Średnia ocen

1.93

w skali od 1 do 5.

 

Irek / 2024-04-05

Nie polecam burger i kanapki zrobione od razu po zamówieniu kurczak niestety czekałem 18 minut więc reszta była zima. Frytki niestety zimne i bez grama keczupu bo na wynos to klient nie sprawdzi co jest w torebce. Nigdy więcej tam nie będę kupował
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Same minusy

Extra informacje

jacek / 2024-03-21

właśnie wróciłem z KFC w Kwidzynie zamówiłem kubełek dla jednej osoby .Gdy dostałem swoje zamówienie to się okazało że dostałem kawałek starego mięsa bardzo się różniło kolorem jakby było kilka razy podgrzewane gdy poprosiłem o wymianę to pani kierownik powiedziała ze to jest dobre mięso a potem dodała że na wymianę trzeba czekać 20 minut ale klientów nie było po prostu chciała się pozbyć podgrzewanych kawałków. Przy tym nie była zbyt miła ,Nie polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Wady

nie miła obsługa brak dolewki

Extra informacje

Marta / 2024-02-27

Niestety drugi raz w Zielonej Górze dostałam niepełne zamówienie. Polecam sprawdzić wszystko dwa razy zanim się odjedzie.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Szybko zrobione

Wady

Brak części zamówienia

Extra informacje

Olo / 2024-02-25

Obsługa w KFC ul. Legionów w Zamościu to jakaś tragedia, zamówione na miejscu 4 x Shake na wynos, wydane po 25 minutach, w dodatku w ogóle nie zmrożone...ŻENADA.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

czas realizacji zamówienia, produkt też tragedia

Extra informacje

Maria / 2024-02-23

Zakupione frytki w kubełku nie nadawały się do spożycia. Oślizgłe, poprzypalane, sflaczałe, ochydne. Wstyd!!!! KFC Galeria Krakowska
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

brak

Wady

syf

Extra informacje

Dariusz / 2024-02-22

KFC w CH Bemowo w Warszawie słabe. Mimo, że mało klientów długi czas oczekiwania, wszystko zimne i prawie surowe. Nie polecam.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mirek / 2024-02-18

2h20min czekałem na dostawę
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gość / 2024-02-15

Najgorsza kawa jak może być. Ochydna. Nie da się tego pić. Nigdy z żadnego expresu , z niczego, kawiarki sypanej. Nigdy nie piłam tak obrzydliwej kawy. Dwa łyki i nie da się zabić tego,,smaku,,
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

Brak

Wady

Kurczaki na wpół surowe, kawa obrzydliwa. Nie do picia.

Extra informacje

Dałabym zero w poziomie ocen ale nie można.

Traker65 / 2024-02-06

KFC Pszczyna omijac wielkim lokiem jedzenie beznadziejne. Wlasciciel chyba nie wie kogo zatrodnil
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

-5

Wady

-7

Extra informacje

1h

lolo / 2024-02-06

kfc oszukuje klientów reklama w tvp brzmi że kazdy nastepny kubełek to 50% tańszy.to nie jest prawda.. kubełki dla jednej osoby nie maja znizki. OSZUSTWO !!!!! I SKADAL KFC DZIADOSTWO I ŁAPIE KLIENTÓW NA DZIADOSKA REKLAMĘ.
Zalety

0

Wady

Extra informacje

Magda / 2024-02-03

Syf
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

Wady

Straszny syf w restauracji

Extra informacje

Makao / 2024-01-26

kfc współpracowało z genshinem, jbc genshin
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

smaczne jedzenie

Wady

genshin

Extra informacje

Agatiig / 2024-01-25

Właśnie dostarczono nam 5 stripsow, 3 hot wings. Frytki. Wszystko zimne i gumowate. Szkoda pieniędzy!
Zalety

Wady

Zimne, gumowate

Extra informacje

Piotr / 2024-01-24

KFC - amerykańska sieć zeszła na psy!!! Zatrudniają obcokrajowców, którzy nie dość, że nie mówią po polsku, to nawet nie potrafią skompletować zamówienia on-line. Poza tym dostawa opóźniona o 30 minut! Brak powiadomienia i jeszcze dostawca nie miał wydać reszty! Żenada, że kuw... ja pierd...!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Wady

Niekompletna, opóźniona dostawa

Extra informacje

Głębocka 15, Warszawa - omijać szerokim łukiem

Adriana / 2024-01-21

Dramat , zamówione jedzenie było zamawiane 30 minut przed czasem odbioru, dokładnie o 19:13 miałam odebrać swoje zamówienie, niekoniecznie skomplikowane bo tylko hot wingsy, miałam odebrać przy drive ale że była spora kolejka to poszłam odebrać do środka. Po czym ze swoim zamówieniem wyszłam z restauracji o 19:42 , otrzymując swoje zamówienie, dodam tylko że w środku naliczyłam tylko 8 osób. Brak podejścia do klienta tych młodych ludzi , kompletnie się nie poczuwają, nawet nie padło słowo , przepraszam za wydłużony czas . Brak profesjonalizmu. Restauracja Wałbrzych ul . Wrocławska
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Brak zaangażowania

Extra informacje

Max / 2024-01-14

Opinia odnosi się do lokalu na ulicy Marusarzówny 2, Gdańsk. W zeszły weekend zamówiłem jedzenie online przez aplikację KFC. Niestety, dostawa przyjechała około 40min później niż wyświetlało się w aplikacji. Najgorsze jednak było to że zamówienie było niepełne, brakowało jedzenia na kwotę 50zł. Dzwoniłem na infolinię kilka razy gdzie ludzie odbierający telefon przełączali mnie do działu reklamacji który już nie odbierał. Próbowałem bezskutecznie 3 razy po 15min na linii i nic. Napisałem także na stronie KFC opis sytuacji z prośbą o kontakt telefoniczny lub mailowy. Do dzisiaj brak odpowiedzi... Niestety organizacyjnie KFC strasznie po***dło i chodź lubię jedzenie z ich lokali to już raczej sobie odpuszczę bo po raz kolejny tylko niepotrzebnie nerwy tracę a oszukanie n a 50zł przelewa czarę goryczy. Słabo.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33

Marta / 2024-01-13

Złożyłam zamówienie 7 stycznia z dostawą do domu. Online. Oczekiwanie na zamówienie wynosiło ok. 1,5h. Ok. Zrozumiałe- niedziela. Przyjechał Pan, przywiózł jedzenie, zapłaciłam kartą i poszłam zadowolona. Zaczęliśmy się zabierać za jedzenie, gdyż byliśmy bardzo głodni i od razu zong! Kurczaki nie były ZAMARYNOWANE !!! Bez żadnego smaku. Nie dobre! Smak, jakbyśmy jedli upieczoną mąkę !! Dostawca jedzenia mówił, że mają dużo pracy, ale to ich nie usprawiedliwia, żeby sprzedawać towar niedoprawiony!! Powinni odmówić sprzedaży, jak zabrakło im towaru zamarynowanego. Zażądałam zwrotu pieniędzy, bo nie chciałam kolejnych niedoprawionych kurczaków. Pieniędzy nadal nie ma i nie ma żadnej informacji od restauracji. Żenada. Nikomu nie polecam restauracji KFC na Głębockiej w Warszawie.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Surowe - niezamarynowane mięso!

Extra informacje

Agnieszka / 2024-01-13

Surowe skrzydełka z kfc Arkadia Warszawa Jana Pawła 82.Prosze uważać na dostawę do domu przesyłaj surowe skrzydełka z działu reklamacji nikt nie odbiera ogólnie mają wywalone na klienta
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Darek / 2023-12-28

Zamówiłem przez apkę z odbiorem pod restauracją. Po 20min. dowiedziałem się że nie otrzymali wpłaty. Zostałem bez pieniędzy na koncie i bez jedzenia. Podobno pieniądze oddadzą w ciągu 14dni.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Dobre na odchudzanie

Wady

Jeść się chce

Extra informacje

Darek / 2023-12-28

Zamówiłem przez apkę z odbiorem pod restauracją. Po 20min. dowiedziałem się że nie otrzymali wpłaty. Zostałem bez pieniędzy na koncie i bez jedzenia. Podobno pieniądze oddadzą w ciągu 14dni.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Dobre na odchudzanie

Wady

Jeść się chce

Extra informacje

Ania W / 2023-12-27

KFC jest super
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.67
Zalety

Ciepłe jedzonko, pyszne

Wady

Brak

Extra informacje

Szybko

Adam / 2023-12-19

KFS Brzeg opolski ...Grander zamówiony składał się z kawałka kurczaka i jedynie wiórków sałaty !!! Porażka !!! w dodatku leni i spłaszczony ,,zero standardów KFS
Zalety

żadne

Wady

same

Extra informacje

Wiktor / 2023-12-16

Surowe rzeczy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Szybką dostawa

Wady

Surowe mięso włosy w kurczaku surowa kukurydza i surowe frytki

Extra informacje

Wiktor34t56

Anna Kulka / 2023-12-11

Polecam Podmiot KFC Starbuck na Dworcu Głównym we Wrocławiu. To bardzo przyjemny lokal przez Społeczność- Jej obecność, jego kubaturę- powierzchnię rozległą i miejsce... dla Zmęczonych podróżą doskonała tam jest gorąca herbata.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.67
Zalety

miła Społeczność: Obsługa i Goście, rozległa kubatura lokalu

Wady

Extra informacje

Jacek / 2023-12-08

Prawie 2 godziny i zamówienie nie dotarło. Super dostawy w KFC. Gratulacje!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

brak

Wady

same

Extra informacje

Agucha / 2023-12-03

Niezadawalajaca
Asortyment
Poziom cen
1.50
Zalety

Wady

Twister mały masakra zamiast polędwiczki jakas skóra obtoczona w panierce,a kubełki dla jednej osoby to dziecko by się nie najadło masakra w

Extra informacje

Efa / 2023-11-14

KFC Zduńska Wola,za każdym razem zamawiamy kubełek i za każdym razem ceny różne, za to samo, do środka lądują resztki które nie schodzą. Zamawiam palki a dostaje skrzydełko i kawalek klatki piersiowej,nawet nie wiadomo co to tyle ze w panierce czyli same kości,nie polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Karola / 2023-11-14

KFC Skawina zamówienie które otrzymaliśmy to jakaś tragedia!!! Cheeseburgery suche, prawie bez sosu,że można się udusić tym w dodatku słone, frytki też sflaczałe i prawdę mówiąc spodziewałam się większej porcji jak na duże frytki za 9 zł a w garści się zmieściły. Qurrito też nie powaliło. Ogólnie pierwszy raz się spotkałam z takim zamówieniem, albo KFC schodzi na psy albo komuś się pracować nie chciało w tym dniu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Zadnych

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

gość / 2023-11-02

KFC Produkcyjna Białystok: zakupy kilka razy w miesiącu, za każdym razem niedopieczone mięso i wszystko zimne, nieświeże mięso
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

krótki okres oczekiwania, ale czy to plus w przypadku niedopieczonego mięsa??/

Wady

niedopieczone, czasem wręcz surowe mięso, zimne jedzenie

Extra informacje

Ewelina / 2023-10-25

Witam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

W Twitterze włos koloru brązowego, oraz nie dorobione i nie swierze mięso

Extra informacje

Rafał / 2023-10-16

Generalnie coraz gorzej. Porcje nie dość, że mniejsze, to potrafią podać zgniłą kukurydzę albo przesuszone stare wingsy albo nie dostarczyć zamówienia. Strach to zamawiać, bo nawet nie odpowiadają na korespondencję
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

Brak

Wady

Jakość produktów i obsługi

Extra informacje

Gabriel / 2023-10-01

Wyjazd rodzinny do KFC w Zamościu zamienił się w klapę. Otrzymaliśmy nie to co chcieliśmy. Dzieci rozczarowane bo wydaje mi się , że wcisnęli nam to co nie nie schodzi.Teraz wiem żeby nie zamawiać u pracownika bo wstawi co zechce.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Obsługa

Extra informacje

01102023 / 2023-10-01

W KFC Zamość pracownik u którego się zamawia jest rozkojarzony albo ma problemy ze zrozumieniem. Nabija na kasę nie to co się zamawia , a po wszystkim twierdzi że się nie zrozumieliśmy. Tego co otrzymałem nawet jeść nie zamierzam.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67

Iwona / 2023-09-29

Przed wczoraj odwiedziliśmy restaurację KFC w Świętochłowicach ul. Żołnierska (przy rondzie obok średnicówki) Zamówiliśmy sałatkę z kurczakiem po której oboje strulismy się na maxsa Po zjedzeniu małych i strasznie suchych cząstek na których można było sobie połamać żeby (swisdczacych o tym że nie kurczak musiał już dłużej leżeć był po prostu suchy jak wiór..) pod spodem znajdował się rozgotowany ryż ale najgorsze były dodatki sałata i gnijace dwa plastry ogórka (początkowo myślałam że, to był ogórek kiszony bo miał taki kolor, był to gnijacy ogórek... Podobnie wyglądało i smakowało awokado które autentycznie smakowało jakby bylo spleśniałe... Zaniosłam sałatkę by pokazać sprzedawcy który co prawda powiedział przepraszam ale zarzekał się że wszystko było przecież świeże.... ???? Nie otrzymaliśmy też żadnej rekompensaty za to okropne danie .. Dwie sałatki w takim samym stanie (to nie mógł być naszym zdaniem jakiś przypadek...) po powrocie do domu zwymiotowałam to co zjadłam... Uważam że po takim czymś ten lokal powinien zostać natychmiast zamknięty...!!!!!!!!!! NIGDY WIĘCEJ NIE ODWIEDZIMY TEJ RESTAURACJI I BĘDZIEMY PRZESTRZEGAĆ INNYCH. POWINIEN WKROCZYĆ SANEPID. Przestrzegam innych klientów przed kupowaniem jedzenia w KFC w Świętochłowicach przy ul Żołnierskiej
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Lokalizacja przy trasie srednicowej

Wady

Restauracja KFC w Świętochłowicach powinna zostać natychmiast zamknięta, w zasadzie punktacja oceny jest nie adekwatna do skali. Daję 0!!!!

Extra informacje

Marcin / 2023-09-21

Jedzenie jest bardzo pyszne, widać, że świeżo przygotowane.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rajmund / 2023-09-17

Jeżdżę z Nysy do Kłodzka co 2 tydzień na polędwiczki w zestawie z frydkami i dotychczas byłem zadowolony. Natomiast 16 września byłem i zamówiłem poczwórny zestaw jak zawsze, a otrzymałem różne badziewia (kawałki kurczaka z kośćmi, skrzydełka i polędwiczki) Ja zamawiałem polędwiczki i dlatego więcej już do Kłodzka na polędwiczki już nie przyjadę!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.67

Aneri / 2023-09-13

Dzisiaj zwróciłam uwagę że jeszcze tak niedobrych stripsów nie jadłam. Na sam widok nie apetyczne. Kierownik wytłumaczyła że raz są z fileta a dzisiaj z udek kurczaka. To dlaczego cena jest taka sama przecież udka są tańsze. Mięso w środku fioletowe ciągnące się jak guma. Jestem tam częstym gościem ale takich jeszcze nie jadłam. Dziecko po wyjściu z kfc zwymiotowało. Myślę że więcej nam się to nie przydazy.

Paweł / 2023-09-05

KFC Nowy Targ, wtorek 05-09-2023 1800-1900 Kubełek promocyjny za 14,99 zł - nie daj się nabrać na reklamę Jeśli chcecie najeść się panierki to proszę bardzo Bardzo małe kawałki kurczaka obtoczone masą chrupiącej panierki 30% kawałków to tylko panierka usmażona w głębokim tłuszczu W pewnym momencie wydało nam się, że jemy surowe mięso Po powrocie do domu nudności i wymioty Nie polecamy promocyjnych kubełków za 14,99 zł
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Brak

Wady

Jak w opini

Extra informacje

Juzia 94 / 2023-08-28

Kfc wadowice beznadzieja totalna raz zamówienie nie kompletne a wczoraj z rodzinką i co zamówienie złożone i 2 dzieci i 3 doroslych otrzymali co zamówione było a jednego Boksa wogule nie dali a i tak został naliczony do rachunku powinniśmy zaplacic 120,95 a zapłaciliśmy 161,94. NAJGORSZE KFC.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma zalet

Wady

Okradaja ludzi

Extra informacje

Kinga / 2023-08-28

Sniadanie Masakra... spalone tosty i broche z minimalna poledwiczka...
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Łukasz / 2023-08-25

Zimne jedzenia kawalki kurczaka kosci i nie doprawione nie chodzcie tam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Źle traktowanie klikentow

Tomasz / 2023-08-15

KFC wysyła kody rabatowe których nie można zrealizować
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67

Edyta / 2023-07-28

KFC w Felicity w Lublinie- kurczak w kawałkach \'bites\' był niedosmażony, kiedy odniosłam do obsługi, ze mięso jest z różnych części kurczak i może być różowe... no ręce opadają, sama przyrządzam mięso kurczaka od ponad 20 lat i umiem odróżnić surowe od upieczonego; takie, które ma nadal błony jest surowe DZIEWCZYNKO!
Zalety

smaczna panierka

Wady

w/w w nadmiarze - gdzie jest mięso i dlaczego jeśli jest to surowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Extra informacje

Jacek / 2023-07-27

Zamieściłem opinie bardzo negatywną po wizycie w KFC Trakt Brzeski w dn . 18.04.23r opisując dokładnie zaistniałą sytuację. Szefostwo zamieściło w odpowiedzi prośbę o zalogowanie się na ich stronie o dodatkowe wyjaśnienia ! Aby tam trafić pewnie musiał bym tam spędzić pewnie z cały dzień jak nie więcej . Brawo za przyjazne i proste w obsłudze strony .... Poprostu śmiechu warte. Kierownictwo olewa wszystkich , brak do dzisiaj jednego słowa przepraszamy..... To też utwierdza w przekonaniu że nie warto do nich pójść .
Zalety

Żadne

Wady

Ogrom

Extra informacje

Darek / 2023-07-24

KVC Zamość ,,??? Ja już niestety pisze do tego KVC Zamość któryś raz rzędu . w maju w tamtym roku u nich na parkingu dla inwalidów uszkodzono mi nowe auto przy czym kierowniczka stwierdziła że nie mają tam monitoringu i nic nie poradzi. Dlatego napisałem skargę do KVC w tej sprawie w tamtym roku w maju i firma co ich reprezentuje AmRest że się do mnie odezwie w tej sprawie od roku całkowicie mnie nie traktuje poważnie mimo że podałem do mnie wszystkie dane . także całkowicie nie polecam tego KVC szczególnie parkować od strony miejsca dla inwalidów tam brak monitoringu.
Zalety

Wady

parking

Extra informacje

Darek / 2023-07-24

Ja już niestety pisze do tego KVC któryś raz rzędu . w maju w tamtym roku u nich na parkingu dla inwalidów uszkodzono mi nowe auto przy czym kierowniczka stwierdziła że nie mają tam monitoringu i nic nie poradzi. Dlatego napisałem skargę do KVC w tej sprawie w tamtym roku w maju i firma co ich reprezentuje AmRest że się do mnie odezwie w tej sprawie od roku całkowicie mnie nie traktuje poważnie mimo że podałem do mnie wszystkie dane . także całkowicie nie polecam tego KVC szczególnie parkować od strony miejsca dla inwalidów tam brak monitoringu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

parking

Extra informacje

Leszek / 2023-07-22

KFC Rumia tragedia zamówiłem zingera dostałem bekon surowy nie było wogule sosu a kawałek kurczaka to był malutki striptiz na 1/3 bułki tylko sałaty było sporo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Hubert / 2023-07-21

Dostałem pepsi zero a hciałem ją wymienić to pani powiedziała że dotknołem butekli więc nie wymieni na zwykłą pepsi
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

Zero

Wady

Duże frytki są małymi drogo

Extra informacje

Obsługa tragiczna

Beata / 2023-07-05

KFC w Mielcu to tragedia. Kilka razy nie dowieziony produkt z zestawu, shaik sam lód. Czas oczekiwania na dowóz po 2 godziny. Teraz brakujący podwójny grander , zgłoszenie na infolinię 2 razy i nic. To kpina, chamstwo i brak szacunku do klienta. A może to nowy sposób zarabiania sprzedam i nie dowiozę, ktoś zapłaci a ja udam głupka i sprzedam jeszcze raz. Czysty zysk. Więcej tu nic nie zamówię. Złodziejska firma.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko co możliwe

Extra informacje

mały / 2023-07-05

KFC Kościerzyna to kpina i porażka .Obsługa -dno ,jedzenie kanapki suche ze znikomym mięsem i często zimne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

wymienione w opinii

Extra informacje

Beata / 2023-06-30

Wczoraj ok godziny 18 byłam w KFC galeria Rondo Bydgoszcz. Poprosiłam pracownicę o wytarcie stołu, ponieważ stoły z brudu można powiedzieć się kleiły. Pani odparła, że teraz jest sama i nie może tego zrobić. Obok przy stoliku brudne kanapy, brudny stół gdzie pani wydawała jedzenie, zero serwetek. Szkoda, ze nie można dodawać zdjęć, ponieważ pozwoliłam sobie zrobić kilka fotek. Brud, brud i jeszcze raz brud !!!!! A pracownikom jak widać, to nie przeszkadza.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

BRUD, BRAK SERWETEK

Extra informacje

Joanna / 2023-06-25

Wczoraj w KFC Turawa Park zamówiłam wraz z teściową po kubełku na 1 osobę. Dramat to mało powiedziane. Ten kubełek nawet kurczaka nie widział, wszystkie kawałki to zbita ze sobą panierka. W niektórych zaledwie śladowa ilość mięsa. Oszustwo i żenada. Cała noc w bólu brzucha przez ich jedzenie.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Kurczaki to kurczaków nawet nie widziały.

Extra informacje

Johana / 2023-06-19

Jedzenie o 10:00 rano świeże i super choć frytki malutkie. Najgorsze że o tej 10:00 rano każdy stoli brudny, na każdym resztki jedzenia a w łazience żadnego mydła we wszystkich dozownikach
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.33
Zalety

Świeży kurczak,szybka obsługa przy braku kolejki

Wady

Bałagan, małe porcje frytek

Extra informacje

Jan / 2023-06-18

W zamówieniu przez internet brak 2 porcji frytek, zgłoszena reklamacja. Brak odpowiedzi. Złodzieje.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2023-06-13

Super obsługa mega fajna megaatmosfera żarcie profeska
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko na plus

Wady

Brak

Extra informacje

Polecam każdemu

Monika / 2023-06-13

Super obsługa mega fajna megaatmosfera żarcie profeska
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko na plus

Wady

Brak

Extra informacje

Polecam każdemu

Agn / 2023-06-02

Kupiłam dziś w KFC na łanach 2 twistery zimne a zamiast mięsa sama panierka ostatni raz przypłaciłam to bolem brzucha nie polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Tomek / 2023-05-31

Tragiczna obsluga pytajac o zamowienie olewaja cie olsztyn Tomaszkowo zamowienie skladane z wyprzedzeniem poslizg 14min gdzie nie bylo ruchu zalosna obsluga i zimne jedzenie
Zalety

Wady

Obsluga

Extra informacje

Arek / 2023-05-31

Nie miła obsługa po zwróceniu uwagi że danie jest zimne to Pani odpowiedział że to nie Mc Zabrze platan
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

15 minut czekania na posiłek który w dodatku był.zimny

Extra informacje

Zimny posiłek

Małgorzata ,,, / 2023-05-27

Czuję się oszukana,45 zł , za...
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

opakowanie

Wady

4 skrzydełka,2 pałki ,śmieci z czegoś tzn . to chyba panierka..

Extra informacje

3 min

Paulina / 2023-05-26

Porażka! Już dwa razy nie zostało mi dostarczone zamówienie za ostatnie nie zostały zwrócone pieniądze! Dla mnie to złodziejstwo i tyle!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
wspaniała obsługa Pani w okienku kfc thru na ul. kcyńska w Gdyni
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

czysto higienicznie sympatycznie

Wady

brak

Extra informacje

szybko

Krzysztof / 2023-05-19

Płatny ketchup to dla mnie żenada. Już lepiej jest podnieść cenę za kurczaka niż doliczać opłatę za np. ketchup. W USA ketchup jakby ktoś chciał można brać nawet garściami.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33

Aneta / 2023-05-17

Jedna wielka porażka, zamówiłam kubełek 30 hot wings z dostawą, nie dość że wszystko przyjechało zimne, brak ketchupu do frytek to najważniejsze skrzydełka są lilipucie po raz ostatni zamówiłam, nie wiem za co zapłaciłam 80 zł.
Asortyment
Poziom cen
1.00

Lk / 2023-05-14

Kupiłem twister miały surowego kurczaka i nie dostałem chisburgera
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Surowe mięso i niedostałem chisburgera

Extra informacje

Karolina / 2023-05-13

Pojechaliśmy odebrać zamowienie,bardzo się spieszylismy i okazało się,ze nie dali jednego zestawu. Skandal i porażka. To było małe zamowienie,a jednak zbyt wymagające dla pracowników KFC w Oławie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Brak

Wady

Nie dają całych zamówień

Extra informacje

EWA / 2023-05-09

Wyrażam swoja bardzo pochlebna opinię dotyczącą pracy Pani na kasie w KFC w Promenadzie imię chyba Dagmara bardzo dba o klientów, pamięta co zamawiają , jest miła, sympatyczna i bardzo kompetentna w swojej pracy. Życzę więcej takich pracowników
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same zalety

Wady

brak

Extra informacje

tytusilk / 2023-05-04

kfc
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nic

Wady

nie przywiezli mojego zamowienia

Extra informacje

Łukasz / 2023-04-29

Z boxami to już całkiem przeginają,w zestawie jest picie,które zmniejszyli jakiś czas temu do 0,4 a teraz jest już 0,3 żenada,kpina jakaś,niedługo zrobią 0,2 nie polecam,schodzą na psy....!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

obsługa

Wady

To co powyżej

Extra informacje

Asia / 2023-04-28

Obsługa
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobra i miła obsługa zachowana czystość

Wady

Mie ma

Extra informacje

Admin / 2023-04-25

Zakupiłem zestaw grander + frytki. Frytki dno totalne nawet nie da się tego jeść. Grander idą na ilość nie na jakość Ocena końcowa DNO totalne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Małgorzata / 2023-04-22

Wszystko ok jestem zadowolona obsługa na 5
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Extra informacje

Michał / 2023-04-19

Byłem tam pierwszy i ostatni raz
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie ma

Wady

bardzo dużo wad

Extra informacje

Grzegorz / 2023-04-19

Zamówiłem dzisiaj na wynos 10 sztuk Hot wings i 4 Strips przy tym zamówieniu zapłaciłem 37zł po rozpakowaniu w domu brakowało 6 hot wings już dawno mnie nikt tak nie oszwabił. sprawdzajcie ile produktów dostajecie zdecydowanie nie polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

nie ma

Wady

bardzo dużo

Extra informacje

Żaneta / 2023-04-18

Świetna restauracja, najlepsza obsługa !Pani Karolina miła i bardzo pomocna , polecam serdecznie ????
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same zalety

Wady

Brak

Extra informacje

nela / 2023-04-10

M-a-s-a-k-r-a, zamówiłam karmelową kawę mrożoną, przyszla zwykła, obrzydliwa kawa. Skrzydełka niedosmażone i gumowate. Obsługa arogancka i sarkastyczna. Zdecydowanie nie polecam nikomu, już McDonald's jest sto razy lepszy.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych plusów

Wady

wszystko

Extra informacje

❄️ / 2023-04-01

Czasem mylą zamówienia z poke bowl, raz nie dostaliśmy przez 4h zamówienia, a macncheese bylo okropne. Nijak ma się jak to reklamują, nawet tak nie wygląda, smakuje jak makaron prosto z wody bez żadnych przypraw, sera było tyle co nic, a to mięso ma się nijak do tego wszystkiego. Naprawdę, każdy by zrobił lepiej sam w domu!! Okropne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Zazwyczaj szybki czas dostawy

Wady

Niektóre jedzenie, ich strona internetowa, na ktorej znika i sie pojawia bez przerwy jedzenie, że nie da się zamowic akurat jak cos chcesz bo to usuwają a niby w ofercie jest, pomyłki, chłodne frytki smakujące jak ziemniaki a nie frytki smażone

Extra informacje

Oris / 2023-03-27

Jest coraz gorzej\r\nZimne, tłuste jedzenie\r\nNawet frytki już są do niczego\r\nPorażka za te pieniądze

Agata / 2023-03-26

Beznadzieja, zimne jedzenie jedyne co zjadliwe to frytki
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zimne jedzenie

Extra informacje

Karol / 2023-03-24

KFC Jabłonna, nie wiem czy obsługa korzysta z alkoholu lub innych substancji psychoaktywnych, ale zamówiłem 2 kubełki z hot wingsami a dostałem 2 kubełki z bajtsami, troszke dziwne. Nie pozdrawiam...
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Przynajmniej dostałem cokolwiek :)

Wady

Nie dość że pomyłka w zamówieniu, to bajtsy które dostałem składają się z dużej ilości panierki, a małej ilości kurczaka...

Extra informacje

Wasze jedzenie jest dobre, ale obsługa jest ***owa tak samo jak czas oczekiwania na jedzenie.

Sandra Sabiszewsk / 2023-03-21

Bardzo pyszne jedzenie, polecam. Krótko się czeka na jedzenie i ogólnie jest super. Pozdrawiam pana przy kasie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra obsługa, dobre jedzenie, nie trzeba długo czekać na jedzenie

Wady

Nie ma

Extra informacje

Oliwia / 2023-03-12

Jestem wyrozumiała na wszelkie błędy ale gdyby nie brak zaufania ze względu na widok longera złożonego z 2 górnych części bułek nie zachęciłby mnie do zajrzenia do środka przed ugryzieniem, mogłabym połamać zęby. W środku spodziewałam się jak zwykle śmiesznie małej porcji kurczaka BEZ KOŚCI, zamiast tego zastałam śmiesznej wielkości hot wingsa… Oprócz tego ilość sałaty i ketchupu równie żałosna. Skargi nie da się złożyć bo wyskakuje błąd na stronie, zarówno u mnie jak i u znajomych, a przynajmniej na iphonach, przez infolinie skarg nie rejestrują.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67

Cyryl / 2023-03-08

Fatalna firma nie dostarcza zamówionego towaru mimo zapłaty z góry a po interwencjach nie chce oddać pieniędzy.To normalne złodziejstwo , nie ma z kim rozmawiać
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Pieniadze biorą a towaru nie dostarczają

Extra informacje

bo. / 2023-03-06

KFC przy Przejściu Świdnickim to kpina! nie rozumiem, jak takie miejsce może nadal funkcjonować? obrzydliwe miejsce, obrzydliwe 'jedzenie' jeżeli w ogóle można użyć tego słowa na określenie tego, co tam sprzedają. omijajcie szerokim łukiem.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ktoś / 2023-03-02

Nie do wiary na jakie psy zeszła ta firma. To co dzisiaj mi wysłali nazywając kubełkiem classic to nawet nie można nazwać jedzeniem. O samej gramaturze czyli zawartości tego kubełka chyba nawet nie warto wspominać, masakra.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

To niby jedzenie zimne, praktycznie sama panierka, i to nie taka jak powinna być jak była kiedyś

Extra informacje

Pierwszy raz KFC jadłem ze 25 lat temu

Iwona / 2023-03-02

Sama jestem w szoku ze tu zajrzałam....dzisiejsze zamówienie dno. Czasy trudne, ceny wysokie a firma kfc sięga poziomu 0. Nie tego się spodziewa stały klient. Zimne , opóźnione i oszukane. Taki jest wasz poziom? Żenada i wstyd . Tylko tyle ...
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zamówienie przez infolinie dno

Extra informacje

Masakra

Slawomir / 2023-03-01

Kfc na mop baranów północ po długim oczekiwaniu przy kasie nie dostałem tego co chciałem bo pani nie miała wydać reszty odeszłam z pustymi rękoma nawet słowa przepraszam nie dostałem za zmarnowany czas przy kasie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Wady

Brak pieniędzy do wydania reszty

Extra informacje

Adrian / 2023-02-28

Opole Turawa Park obsługa nie potrafi liczyć zamiast 14 kawałek kurczaka dostałem 10 a może to odgórnie polecenie
Zalety

0

Wady

80

Extra informacje

Marqio / 2023-02-28

Niestety kurczaki nie dojechały na promocję. Wtorkowy kubełek w Poznaniu nieosiągalny. Dobrze, że Mcdonalds poszerza ofertę kurczaków, jest jakaś alternatywa. Masakra, już któryś raz czegoś nie ma w KFC ja odpuszczam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33

Daro / 2023-02-21

Witam ostatnio kupowałem w KFC w Zgierzu nie dość że nie dostałem całego zamówienia a brałem na wynos widocznie trzeba sprawdzać na miejsca zamówienia i pewnie może jeszcze ważyć czy waga produktów się zgadza dzwoniłem też na infolinię KFC ale oczywiście to mają za przeproszeniem gdzieś osobę która do niej dzwoni maile też sobie można pisać po prostu nie liczą się z klientem
Obsługa i reklamacje
1.00

Bernadeta / 2023-02-21

Porażka wszystko zimne,brak sosu w burgerze
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67

Darek / 2023-02-20

20 02 2023 Jak zwykle na wynos brak całego zamówienia w Zgierzu chyba trzeba sprawdzać

Nigdy więcej / 2023-02-20

Serowe makaroni no chyba za dużo reklam się naoglądali suchy makaron posypany tartym serem i tyle
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żenada

Wady

Mc donald

Extra informacje

Dorota / 2023-02-19

Jestem rozczarowana jakością produktów w KFC Kielce Kiedyś jadłam tam z przyjemnością dziś to porażka ceny poszły w górę a jakość w dół i to bardzo!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Stary kurczak lub brak mięsa sama panierka

Extra informacje

Witek / 2023-02-18

Żarcie do ***, pepsi o smaku nie Pepsi, woda o smaku plastiku , nie posolone
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady, mało miejsca, zimno w środku

Extra informacje

Jedno dziadostwo

Darek / 2023-02-12

Nigdy nie polecę kfc swiecie brak profesjonalnej obsługi zwierzęta na sali gdzie się je .... brak reakcji po zwróceniu uwagi kierownikowi zmiany moze niedługo zamiast ludzi będzie zwieżyniec
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie miły kierownik zmiany

Extra informacje

Marek / 2023-02-12

Nigdy nie polecę kfc swiecie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Iga / 2023-02-12

Nie polecam kfc chonice nie miły kierownik kierownik zmiany po zwróceniu uwagi po cichu odpowiadał głośno żeby zbudzić aferę niewłaściwy człowiek na tym stanowisku
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie miły kierownik zmiany

Extra informacje

Kasia / 2023-02-12

NIE POLECAM KFC SWIECIE PSY NIE POWINNY BYC TAM gdzie jedzenie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Wady

Nie miły kierownik zmiany

Extra informacje

Monika / 2023-02-12

Nie polecam !!! Jeszcze do niedawna moje ulubione miejsce na fast fooda. Obecnie znacznie podwyższone ceny, a jedzenie ogromnie pomniejszone. Kubełek z widocznym dnem na którym zamiast bites, to jakby sama panierka. Mega pocket o połowę mniejszy. Zawartość raczej do twistera, a nie do mega pocket, wystającą tortilla, a placek ziemniaczany minimalny. Nie polecam jeszcze raz.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

Brak

Wady

Zmniejszone produkty, wysokie ceny

Extra informacje

Daria / 2023-02-11

Kupon
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobre jedzenie

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2023-02-10

Zjadłam właśnie, a raczej zmęczyłam danie makaronowe z serem. Dramat. Bardzo bardzo chciałam je spróbować. Nie potrzebnie. Rozczarowałam się na maksa. Zero smaku. A makaron z serem? Suchy na wiór! Ochyda. Więcej tego nie zamówię. Odradzam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

Żadnych

Wady

Extra informacje

Marlena / 2023-02-10

Uwielbiamy z mężem KFC, zawsze braliśmy po kubełków dla. 1osoby z frytkami, anedzeni pod.korek, niestety tym razem w kibelku było dno widać! Czy KFC nie dość że podniosło znacząco ceny to jeszcze zmniejszyło gramaturę? Swoją drogą kurczak był niedopieczony blada panierka i smakował słabo. Niestety KFC znacznie obniżyło laty a dodatkowo mam wrażenie że prubuje nas nabierać na gramaturze dań, niestety już nie polecam.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

Szybką obsługa

Wady

Niefopieczne. Okrojona porcja,

Extra informacje

KAMIL OKO / 2023-02-08

JEDZENIE TRAGEDIA , SUROWY KURCZAK CAŁA NOC ZDYCHAŁEM NIE POLECAM BO KWIDZYNSKI KFC NADAJE SIE DO ZBURZENIA A TFUUU !
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

NAJWIEKSZE

Extra informacje

GG mordo / 2023-02-05

Bardzo porządny lokal, ceny wiadomo ale nie najgorzej, lubie tu jeść a najbardziej smakuje mi Zinger. 4/5 dla KFC
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Ostre kurczaki, dobra jakość mięsa, najlepsze burgery

Wady

Mały wybór burgerów, mało stripsów w ofercie B smart strips

Extra informacje

Bardzo podoba mi się wystrój wnętrza ale dodał bym większą oferte burgerów

Krystyna / 2023-02-05

KFC SZCZECIN Galeria Kaskada zamówienie na wynos 3/4 kubełka polędwiczek to odpad wysuszonej panierki za dużą kasę czy ktoś nadzoruje j pracę i jakość serwowanych zestawów powinni ten punkt zamknąć
Asortyment
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

cena i zero jakości

Extra informacje

Żena / 2023-02-03

Jakość poniżej krytyki.bułka w nowym burgerze za 37 zł ba! Świństwo okropne! Zimno nie miło i niesmaczne na minus 60!!!!!
Zalety

Brak

Wady

Ohyda!!!!!!!

Extra informacje

Damian M. / 2023-02-02

Tragedia... Nowe dania świetny pomysł, dobre produkty - zły kucharz lub sprzęt w kuchni. W restauracji KFC - forum nowe danie bylł nie dogrzane, ser się nie stopił, mięso zimne a dodatkowo zamawiane chessburegr-y to samo a właściwie na pół-surowo. Niedoszkolony personel, bezczelny lub nie działały im sprzęty na zapleczu. Na drugi raz proszę o zamknięcie restauracji na czas usunięcia awarii/usterek albo nie wydawanie dań ciepłych na zimno... Pozdrawiam D.M. i L.M. 14:40.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Zarot kasy

Wady

zimne jposiłki

Extra informacje

14:40

andrzej / 2023-01-31

Dwa razy naciąłem się, bo nie dostałem tego, co zamawiałem. Zrobiłem obie od nich długą przerwę. Ugiąłem się i żałuję!! Nie dość, że znowu nie to, co zamawiałem, to opóźniona dostawa o 30 minut, więc wszystko zimne!!! Gratulacje, w kategorii najgorsze macie 1. miejsce! I do 3xsztuka. NIGDY WIĘCEJ KFC!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

wszystko!

Extra informacje

Aga / 2023-01-22

Tragedia
Zalety

Nie ma

Wady

Extra informacje

Zamawiam sałatkę z ananasem i ananasa nie ma zamawiam mieszany kubełek a tam same sciepy

Bożena / 2023-01-22

Jakaś masakra\r\n
Zalety

Wady

Zamawiałam co innego dostałam co innego, chyba zrzuty z całego tygodnia szkoda że byłam już w domu bo bym im tym rzuciła

Extra informacje

Rafal / 2023-01-21

Tragedia
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Żadnych

Wady

Extra informacje

Rafal / 2023-01-21

Tragedia
Zalety

Wady

Doliczone sosy których nie było. Pani na infolinię wyłączyła się jak powiedziałem,że nagrywam rozmiwę. Mnie mogą nagrywać?

Extra informacje

ULA / 2023-01-20

Brak kompetencji pracowników
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

brak

Wady

zła realizacja zleceń

Extra informacje

strata jednej godziny przy kasie

Aldona / 2023-01-20

Zawsze lubiłam KFC ale ostatnio niestety dostałam surowego kurczaka z którego wyciekał jakiś płyn pani niestety obsługująca powiedziała że tak ma być i odwróciła sie i poszła.... Wyrzuciłam do śmieci chyba już tam nie wrócę.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Joanna / 2023-01-17

Dzisiaj skusiliśmy się na nowość, serowy makaron z bitsami. Powiem tylko tyle "fuuu" , twardy makaron , bez smaku a sera to że świecą szukać. Na szczęście krążki cebulowe są wyśmienite a do nich dostaliśmy sos Kentucky gold z którym makaron był względnie do zjedzenia. Nie polecam nowości serowych w KFC Grudziądz.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.33

Wanda / 2023-01-17

Trzeci raz od otwarcia jestem w tym punkcie i po raz trzeci nie mogę kupić szejków.Ciągle im czegoś brakuje. Dziwne, bo w grudziądzkim kfc zawsze wszystko jest i w większym wyborze.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.33

Aza / 2023-01-13

Tragedia!!!! W kubełku stripsy to tłuste skórki w panierce. Masakra jak to jedzenie się zepsuło. Nie kupię nigdy więcej i NIE polecam nikomu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Brak

Wady

Jakość tragiczna

Extra informacje

Gość / 2023-01-13

Wczoraj zamówiłam mały kubełek Classic na wynoś ,w domu okazało ze małe kawałki z kurczakiem to sama niestety sama panierka mięsa brak. Cena prawie 15 zł i coraz mniejsza ,kupiłam ostatni raz KFC.
Asortyment
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

cena i jakość

Extra informacje

Artur (Johny) / 2023-01-11

KFC Skierniewice, tragedia, mięso suche, ostatnio jak kupiłem dwa kubełki każdy dla 4 osób to 3 nóżki wyglądały jak by je ktoś wcześniej obgryzł, ponownie zostały przysmażone i włożone do kubełka (czekałem na te kubełki około 30 minut co nie jest czymś nowym w Skierniewicach). Kubełki były na wynos więc zauważyłem dopiero w domu, chciałem złożyć skargę oficjalną na stronie KFC, ale co ciekawe podaje błąd strony jak chce się wysłać, powinien się tą \"restauracją\" zainteresować sanepid. - więcej nic tam nie kupię i odradzam innym.\r\nCiekawe jest też także to iż na google zamieściłem opinie i co ciekawe jest widoczna tylko u mnie na koncie, w sieci już niestety nie, czyżby KFC cenzurowało swoje opinie także w google??
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak, niedość że się długo czeka to jeszcze jedzenie do wywalenia

Wady

jedzenie obgryzione i ponownie obsmażone

Extra informacje

fox / 2023-01-10

Parę lat temu tzw. strips był dwa razy większy niż jest teraz. Oczywiście teraz wszystko jest jednocześnie dwa razy droższe. 40 złotych za 6 małych kawałków kurczaka, jakieś średnie frytki, rozwodniony napój i colesława (?) Jaki jest sens w takim razie jeść fast foody? One podobno miały być szybkie i tanie. Są tylko szybkie, i to nie zawsze. Za tę samą cenę masz pełny obiad w normalnej restauracji, równie smaczny albo lepszy, którym można się porządnie najeść i, co najważniejsze, w porównaniu do KFC, ZDROWY
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

czas przygotowania XD

Wady

cała reszta

Extra informacje

abcd / 2023-01-10

doręczają na najgorsze dziury ale centra miast to już nie, banda deb.li
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych

Wady

teren doręczeń jest nielogiczny

Extra informacje

lord / 2023-01-07

Byliśmy niedawno w kfc jest taki zestaw dla dzieci w którym dają zabawkę kupiliśmy otworzyliśmy i nie było zabawki nie polecam nie kupujcie twisterów sa małe nie ma sosów i jest mało warzyw jak zjadłem twistera to nie byłem najedzony lubię w kfc tylko kurczaki i shake
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

dobre kurczaki

Wady

małe wrapy

Extra informacje

Serge / 2023-01-06

ieralo KFC w Piasecznie: zamowienie dotarlo z 20 min. opoznieniem. Nie zawieralo istotnych pozycji. 3-krotne zgloszenie reklamacji nie przynioslo skutku. Nikt nie oddzwonil. Pani w reklamacji stwierdzila, ze "menazer oddzwoni, jak oddzwoni". (lol) KFC Piaseczno ma bardzo dluga i bogata tradycje pomylonych zamowien. Tak m/w od 2 lat. Jedzenie ostatnio rowniez ponizej standartu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

Bardzo wiele.

Extra informacje

Mariusz / 2022-12-31

Bez smaku , suche , jak nie KFC . Coś się totalnie zepsuło .Obok McDonalds zawsze powtarzalny
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie

Wady

same

Extra informacje

Monisia / 2022-12-22

Od dłuższego czasu było źle ale teraz osiągnęliście dno
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak dodatków

Extra informacje

Sredni

Maciej / 2022-12-21

To vege gówno jest ochydne, papier w panierce za 15 zł ????

Marek / 2022-12-17

Dzisiejszy czas oczekiwania na realizację zamówienia ponad 22minuty zamówienie niekompletne okazało się w domu to KFC dobre czasy ma za sobą to widać kurczak zdecydowanie za ciemny jak dla mnie nie do przyjęcia
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Brak

Wady

W treść opinii

Extra informacje

Ania / 2022-12-13

Jedzonko pyszne cieplutkie. Obsługa bardzo fajna. Polecam to miejsce
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ciepło i szybko

Wady

Brak

Extra informacje

Radosław / 2022-12-07

Jaja k.....a sobie robicie. Zamówiłem 12 stripsów, a nie jakiąś zbieraninę odpadów. Sku......ństwo je...ne za 70zł. Teraz, aż będzie głośno o Was na necie. Parodia i żenada. Za te pieniądze w dobie inflacji jeszcze macie godność i czelność wciskać odpady klientom którzy płacą za jedzenie. Restauracja KFC Brzeg - Istne dno. Nie polecam nikomu. Pierwszy i ostatni raz coś kupiłem do jedzenia w KFC. A jutro wysypię przy wszystkich klientach to im na ladę a potem na podłodę i poleję pepsi żeby mieli co robić. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Zero szacunku dla klienta, który ciężki grosz wydaje w obecnej sytuacji. To jest 12 stripsów? Wrzucę na forum każdy oceni. 7,5 tys znajomych będzie głośno. Poruszę wszystkich nawet prezesa. Nie odpuszczę po raz kolejny. Kupiłem rodzicom na kolację stripsy, a co dostałem? Zrobię rozgłos do zamknięcia lokalu. Może dodam, że z głodu nikt się nie ze..... , ale żeby jeszcze płacić za nic. Chętnym mogę podesłać zdjęcie tych 12 stripsów jak ktoś jest faktycznie zainteresowany. 70zeta w błoto wyrzucone.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

sam minus

Wady

minus, którego nie da się opisać za tą cenę

Extra informacje

Jeb....ć KFC

Radosław / 2022-12-07

Jaja k.....a sobie robicie. Zamówiłem 12 stripsów, a nie jakiąś zbieraninę odpadów. Sku......ństwo je...ne za 70zł. Teraz, aż będzie głośno o Was na necie. Parodia i żenada. Za te pieniądze w dobie inflacji jeszcze macie godność i czelność wciskać odpady klientom którzy płacą za jedzenie. Restauracja KFC Brzeg - Istne dno. Nie polecam nikomu. Pierwszy i ostatni raz coś kupiłem do jedzenia w KFC. A jutro wysypię przy wszystkich klientach to im na ladę a potem na podłodę i poleję pepsi żeby mieli co robić. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Zero szacunku dla klienta, który ciężki grosz wydaje w obecnej sytuacji. To jest 12 stripsów? Wrzucę na forum każdy oceni. 7,5 tys znajomych będzie głośno. Poruszę wszystkich nawet prezesa. Nie odpuszczę po raz kolejny. Kupiłem rodzicom na kolację stripsy, a co dostałem? Zrobię rozgłos do zamknięcia lokalu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

sam minus

Wady

minus, którego nie da się opisać za tą cenę

Extra informacje

Jeb....ć KFC

Radosław / 2022-12-07

Jaja k.....a sobie robicie. Zamówiłem 12 stripsów, a nie jakiąś zbieraninę odpadów.\r\nSku......ństwo je...ne za 70zł. Teraz, aż będzie głośno o Was na necie. Parodia i żenada. Za te pieniądze w dobie inflacji jeszcze macie godność i czelność wciskać odpady klientom którzy płacą za jedzenie.\r\nRestauracja KFC Brzeg - Istne dno. \r\nNie polecam nikomu. Pierwszy i ostatni raz coś kupiłem do jedzenia w KFC. A jutro wysypię przy wszystkich klientach to im na ladę a potem na podłodę i poleję pepsi żeby mieli co robić. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Zero szacunku dla klienta, który ciężki grosz wydaje w obecnej sytuacji. \r\n\r\nTo jest 12 stripsów? Wrzucę na forum każdy oceni. 7,5 tys znajomych będzie głośno. \r\nPoruszę wszystkich nawet prezesa. Nie odpuszczę po raz kolejny.\r\nKupiłem rodzicom na kolację stripsy, a co dostałem? \r\nZrobię rozgłos do zamknięcia lokalu.
Zalety

sam minus

Wady

minus, którego nie da się opisać za tą cenę

Extra informacje

Jeb....ć KFC

Radosław / 2022-12-07

Jaja k.....a sobie robicie. Zamówiłem 12 stripsów, a nie jakiąś zbieraninę odpadów. Sku......ństwo je...ne za 70zł. Teraz, aż będzie głośno o Was na necie. Parodia i żenada. Za te pieniądze w dobie inflacji jeszcze macie godność i czelność wciskać odpady klientom którzy płacą za jedzenie. Restauracja KFC Brzeg - Istne dno. Nie polecam nikomu. Pierwszy i ostatni raz coś kupiłem do jedzenia w KFC. A jutro wysypię przy wszystkich klientach to im na ladę a potem na podłodę i poleję pepsi żeby mieli co robić. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Zero szacunku dla klienta, który ciężki grosz wydaje w obecnej sytuacji. To jest 12 stripsów? Wrzucę na forum każdy oceni. 7,5 tys znajomych będzie głośno. Poruszę wszystkich nawet prezesa. Nie odpuszczę po raz kolejny. Kupiłem rodzicom na kolację stripsy, a co dostałem? Zrobię rozgłos do zamknięcia lokalu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

sam minus

Wady

minus, którego nie da się opisać za tą cenę

Extra informacje

Jeb....ć KFC

Radosław / 2022-12-07

Jaja k.....a sobie robicie. Zamówiłem 12 stripsów, a nie jakiąś zbieraninę odpadów. Sku......ństwo je...ne za 70zł. Teraz, aż będzie głośno o Was na necie. Parodia i żenada. Za te pieniądze w dobie inflacji jeszcze macie godność i czelność wciskać odpady klientom którzy płacą za jedzenie. Restauracja KFC Brzeg - Istne dno. Nie polecam nikomu. Pierwszy i ostatni raz coś kupiłem do jedzenia w KFC. A jutro wysypię przy wszystkich klientach to im na ladę a potem na podłodę i poleję pepsi żeby mieli co robić. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Zero szacunku dla klienta, który ciężki grosz wydaje w obecnej sytuacji. To jest 12 stripsów? Wrzucę na forum każdy oceni. 7,5 tys znajomych będzie głośno. Poruszę wszystkich nawet prezesa. Nie odpuszczę po raz kolejny. Kupiłem rodzicom na kolację stripsy, a co dostałem? Zrobię rozgłos do zamknięcia lokalu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

sam minus

Wady

minus, którego nie da się opisać za tą cenę

Extra informacje

Jeb....ć KFC

Radosław / 2022-12-07

Jaja k.....a sobie robicie. Zamówiłem 12 stripsów, a nie jakiąś zbieraninę odpadów. Sku......ństwo je...ne za 70zł. Teraz, aż będzie głośno o Was na necie. Parodia i żenada. Za te pieniądze w dobie inflacji jeszcze macie godność i czelność wciskać odpady klientom którzy płacą za jedzenie. Restauracja KFC Brzeg - Istne dno. Nie polecam nikomu. Pierwszy i ostatni raz coś kupiłem do jedzenia w KFC. A jutro wysypię przy wszystkich klientach to im na ladę a potem na podłodę i poleję pepsi żeby mieli co robić. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Zero szacunku dla klienta, który ciężki grosz wydaje w obecnej sytuacji. To jest 12 stripsów? Wrzucę na forum każdy oceni. 7,5 tys znajomych będzie głośno. Poruszę wszystkich nawet prezesa. Nie odpuszczę po raz kolejny. Kupiłem rodzicom na kolację stripsy, a co dostałem? Zrobię rozgłos do zamknięcia lokalu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

sam minus

Wady

minus, którego nie da się opisać za tą cenę

Extra informacje

Jeb....ć KFC

Monia / 2022-12-05

Pszczyna N-PARK 02.12.2022- zamówiony kubełek hot wingsów oraz quritto TRAGEDNIA -jedzenie zimne , kubełek jak można to nazwać nie było skrzydełek a jakieś kulki w panierce, po reklamacji zgłoszonej przy kasie ,Pani dorzuciła 5 skrzydełek -zimnych , quritto - źle pokrojone , tylko w jednej części z czterech było mięso , placek twardy , Nie wspomnę że Pani wydające jedzenie nie dołożyła kubków do napoi NIE POLECAM
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

szybka reakcja w sprawie reklamacji

Wady

zimne jedzenie

Extra informacje

Kubełek / 2022-12-05

Reklamują się w telewizji że darmowa dostawa a dostawa jest już doliczona ponieważ są droższe ceny produktów, ciekawe gdzie ta darmowa dostawa co reklamują
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Lidia / 2022-12-04

Kupiony kubełek Classic - między innymi 4 polędwiczki z kurczaka ? A w sumie chyba jedna polędwiczka pokrojona na jak najmniejsze części się da ."art. 4 ust. 1 Ustawy z dnia 9 maja 2014 roku „W miejscu sprzedaży detalicznej i świadczenia usług uwidacznia się cenę oraz cenę jednostkową towaru (usługi) w sposób jednoznaczny, niebudzący wątpliwości oraz umożliwiający porównanie cen.” Celem tego przepisu jest spowodowanie, aby konsumenci byli w sposób dokładny, przejrzysty i jednoznaczny informowani o cenach oferowanych im produktów.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

całość

Extra informacje

jak wyżej

Olek / 2022-11-21

złożyłem zamówienie przez aplikację i opłaciłem o godzinie 20.00. zamówienie było dla czterech głodnych ludzi. Zamówienie nie dotarło w określonym czasie 21.09. Siedziałem przy telefonie przez półtorej godziny i nie mogłem dowiedzieć się, gdzie jest moje zamówienie i dlaczego nie zostało dostarczone. restauracja znajduje się 9 minut ode mnie. Od zamówienia minęło 3 godziny. nie ma jedzenia. Moi goście byli bardzo źli i niezadowoleni. pieniądze wydane
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

!!!!

Extra informacje

Zły / 2022-11-20

Poznan-Baltycka. Godz okolo 18:30. B-smart strips + drugie frytki za złotówkę. Zaplacone jak trzeba po otwarciu w kazdym kartoniku po jednej porcji frytek. Zlodzieje i oszuści.
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

od groma

Extra informacje

Niezadowolony / 2022-11-19

KFC Wisznia Mała 19.11.22 godz. 17.00 w obiekcie zimno, kubełek TRAGEDIA zimny, panierka zamiast chrupać przyklejała sie do palców, kurczak nie dopieczony, frytki i cale danie zimne jak i cały obiekr. Nigdy nie pisałem żadnych negatywów ale w tym obiekcie byłem 2 i ostatni raz. NIEPOLECAM
Asortyment
Poziom cen
1.50

Lol / 2022-11-15

KFC Katowice-Bracka. Banda złodziei. 2 razy z rzędu nie dowieźli całego zamówienia. Znajomym za każdym razem dowożą nie pełne a zamawiają bardzo często. Spadacie na psy tyle powiem. Wstyd mieć takich niekompetentych pracowników. Ale czytając inne opinie odnoszę wrażenie, ze lubicie przyjmować złodziei z dwoma lewymi rączkami.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma zalet.

Wady

Same wady tfu !

Extra informacje

Lonio / 2022-11-13

Białystok Jana Pawła 3 godziny wiózł i nie dowiózł, następnym razem przywiózł 18 minut później zimne i sztywne. Powinni zamknąć ten bu...jak nie potrafia zająć się klientem.
Zalety

Wady

Same wady

Extra informacje

Sławomir / 2022-11-13

Już więcej nie kupię kanapki Grander, ktoś wsypał wszystkie ostre przyprawy do panierki, totalnie niezjadliwe. Szkoda było kasy na takie ochydztwo. To nie jest jedzenie, a jakaś kpina z klienta.
Asortyment
Poziom cen
2.00

Ola / 2022-11-10

Już więcej nie zamówię bo znowu kubełek jest ohydny,kurczak nie dosmazony,szkoda było płacić tyle
Poziom cen
5.00

Mac / 2022-11-10

KFC Jana Pawła 2 ,brudno ,wszystko się klei ,pusto w środku ,klient czeka żeby złożyć zamówienie ale jest ignorowany przez obsługę ,ktoś powinien się tym zainteresować ,odradzam ,brud odechciało się jeść .
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Igor / 2022-11-07

To, to coś, co nigdy nie powinno nosić nazwy KFC serwuje się od dawna paskudząc niegdyś świetną.markę serwującą świeże soczyste kurczaki teraz to połamane, skarłowaciałe, wysuszone, zimne kawałki byle czego. Mój pies - niegdyś fan nie tyka tego ścierwa.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Monika / 2022-11-05

Oława -w środku brudno, żeby zjeść trzeba sobie samemu powycierać stolik. Obsługa nie miła, opryskliwa. Jedzenie zimne.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

Brak

Wady

Brud

Extra informacje

Nie miła i nie kulturalna obsługa z dnia 05.11.2022 godzina około 16.

Ania / 2022-11-03

KFC Grudziądz. Alfa: Zamówienie miało być o 18.18. Rozumiem. Poślizg... Ale smak produktów z 19: to te co miały być o 18.18. Niestety, dokładnie te... Zimne i wstrętne????To nawet nie jest jedzenie przestudzone. To jedzenie z lodówki. Równie dobrze mogłabym zjeść resztki z lodówki z wczorajszego dnia. Nawet spróbowałam. Moje to nie taka guma. Dodam tylko, że kurier nawet nie przeprosił za opóźnienie. Wstyd!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

W tym zamówieniu absolutnie żadnych!

Wady

Zimne (wręcz z lodówki) jedzenie ciągnące się jak guma

Extra informacje

Sabina / 2022-10-29

Czas oczekiwania to jest jakiś Żart. Ponad 20 minut czekania żeby opłacić zamówienie plus drugie tyle na odebranie. Frytki- sama sól. Całe opakowanie poszlo do kosza, tak slone że jeść się nie da. Byłam trzy razy w porze nocnej i za każdym razem coś nie tak, najbardziej czas oczekiwania. Obsługa na drive thru niestety nie miła, doczynienia mialam z młodym aroganckim chłopcem. Nie przyjadę czwarty raz.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Luś / 2022-10-27

kilka dni temu zamówiłam kubełki.Poznań Zamenhofa 133 .. czekałam na dostawę godzinę i 20 minut. płatność była kartą... po czym przyjechał Pan mega spóźniony, bez terminala !!!!!! Myśle sobie ok... no zdarza się.... trudno może uda się gotówką, kiedy wyjęłam banknot 100 złotowy..usłyszałam że Pan nie ma jak wydać !!!!!! I że on weźmie ten banknot i rozmieni gdzieś w żabce !!! Serio..?????? Pytam Pana czy mam jakąkolwiek gwarancję że on w ogóle tu wróci z moimi pieniędzmi ??? yyyy..no tego..... Pan zostawi mi dowód, cokolwiek... No wie Pani nie mogę ! I padają magiczne słowa.. Pan.. to ja rozmienię swoje pieniądze i wydam. I tak było... wrócił po chwili... uregulowaliśmy zapłatę.. i w sumie ok... pominąwszy fakt wkurwu na czekanie prawie półtora godziny tej niekompetencji, to nadal nie rozumiem, dlaczego *** zapakowano mi dwa zestawy w jedną torbę !!!! Gdzie wszystko było zmiażdżone !! frytki były sprasowane jak świąteczny wykrochmalony obrus bo *** komuś zabrakło wyobraźni `!!!!! Naprawdę ???? Czy pracownicy chcieliby otrzymać takie zamówienie !!????
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

żadnych !!!!!

Wady

jak wyżej !!! brak kompetencji ! Wyobraźni ! Ludzie to nie świnie !! zwracają uwagę na stan dostarczonego jedzenia , nie zamawiamy deptanego !!1

Extra informacje

Kupująca / 2022-10-23

Stargardzkie KFC to tragedia, jeszcze nigdy nie dostałam takiego zamówienia jak zamawiam. Ostatnio nie dostałam sosu za który zapłaciłam oraz dostałam trzy opakowania małych frytek a zamówiłam dwa duże. A do tego jeszcze nigdy nie ma kawałków kentaki i trzeba czekać aż się usmażą.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Wszystko jest minusem

Extra informacje

Barbara / 2022-10-22

To że tłuszcze trans ,cukry i inne trucizny ale jeszcze do tego trzeba dodać że w KFC w Płocku podaje się jedzenie odgrzewane, kilka razy dostałam stare frytki i kurczaki co dla mnie jest oburzające ponieważ byłam częstym klientem i na początku nawet mi to smakowało.Czy ktoś to kontroluje ? Czy to z oszczędności ? Konsument nie jest głupi i swoje smaki zna , więcej razy na coś takiego nie da się nabrać ☹️

Tomek / 2022-10-16

KFC Bydgoszcz Makro Drive True niedziela 2022.10/16 godzina 12:55 zrealizowane w okresie ponad 30 minut. Połowicznie. Sprawdziłem dopiero w domu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Uczciwość.

Extra informacje

Anna / 2022-10-14

Moje zamówienie było o godz 20 ;40 jest godzina 22;26 a miało być dostarczone o 21:41 ile czasu mozna czekać ? Dzwoniąc na infolinię przekierowują na relmację gdzie mija 15 następnych minut i nikt nie odbiera !!!!!
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Czas obsługi. Mocnooo długiii

Extra informacje

Mav / 2022-10-14

Zamówiłem 6 skrzydełek, 2 kentucky, 2 frytki. Otrzymałem 7 skrzydełek mini i jedno większe i 1 frytki. Wiadro duże i ledwo dno zakryte było. Dno, bagno i złodziejstwo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67

JacoMi / 2022-10-09

Reklama KFC - drugi kubełek 50% taniej. Pierwsze przeczytaj regulamin., bo dopiero przy kasie dowiesz się, że promocja nie dotyczy kubełków dla jednej osoby - zawsze wczoraj dotyczla. Przy kasie - nie jesz albo zmiana planów.
Asortyment
Poziom cen
5.00
Zalety

Jak zawsze pytanie.

Wady

J. W

Extra informacje

Yoko / 2022-10-09

Złożyłam zamówienie przez aplikację i zapłaciłam blikiem. Szacowany czas dostawy to było pół godziny, ale po około 15 minutach przyszedł SMS z informacją, że moje zamówienie zostało anulowane, ponieważ płatność blik się nie powiodła. Zadzwoniłam więc do "zespołu" kfc, żeby wyjaśnić tą sytuację, ale nie dodzwoniłam się wcale, jedynie pobrało pieniądze za połączenie, a na koncie bankowym brak zwrotu środków za zamówienie, którego nie otrzymałam. Żenująca sytuacja i brak mi po prostu słów.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aga / 2022-10-02

Dostaliśmy surowego kurczaka.Po zgloszeniu panu przy kasie zaniósł na kuchnie po czym przyszedl z informacja ze takie ma byc.Niestety mieso było żylaste i poprostu surowe(kazdy kawałek).Pani z kuchni krzyknela daj jej trzy stripsy i niech idzie.Poczułam sie jak żebrak.Pozwolono \r\nmi zatrzymac kubełek który przyniosłam,ale oczywista jest ze wylądował w koszu bo surowego mięsa nie da sie zjesc.

VIVI / 2022-10-02

To jest porażka nie dość że dużo pieniędzy człowiek musi zapłacić. Obsługa nie miła. W dystybutorach brak picia mięsa niedopieczone. I nie ma jedzenia dla osób które nie lubią ostrego. Nie polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Wrocław Wroclavia

Jbull / 2022-10-01

1 - Od jakiegoś czasu nie można zamówić do domu kawałków pikantnych - tylko łagodne - dlaczego - nikt nie potrafi wyjaśnić 2 - Obsługa przyjmująca zamówienie przez telefon bez podstawowej wiedzy - zamawiam kawałki a pani mówi o hot-wings-ach, uzgadniam z panią że kawałek to ma być żebro - przychodzi noga - przy reklamacji okazuje się że może być tylko noga
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Szybko

Wady

Jajko niespodzianka

Extra informacje

Agnieszka / 2022-09-30

Ogólnie dobre jedzenie ale za każdym razem stripsy czy nugetsy dostaje sama panierkę nigdy miesa
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.33
Zalety

Bardzo dobry kubełek z ryżem

Wady

Nugetsy i stripsy sama panierka brak mięsa

Extra informacje

Wiem co jem / 2022-09-25

Kiedyś KFC to był świetny Fast Food obecnie nie wiem co się stało ale w Krakowie zeszli na psy ostatnio jadłem Twistera w środku było coś na kształt polędwiczki chyba z przepiórki wszystko zimne i bez majonezu wcześniej jadłem też stripsy nie tylko że były małe to jeszcze chyba stare dostałem po tym nadkwasoty ceny też wysokie za byle co na razie skończyłem z tą pseudo restauracją.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

obecnie brak

Wady

w zasadzie wszystko

Extra informacje

Piotr / 2022-09-25

KFC w Lęborku do zamknięcia. Brud, panie be rękawiczek dotykają wszystkiego a następnie żywności sprzedawanej klientom. OBRZYDLIWE. Nie zachęcam nikogo do odwiedzenia tego KFC. Obsługa żenująca. Pani idzie myć toalety, a następnie wraca do pracy na kuchni. Smacznego??? Czas oczekiwania - nieskończony. Godzinę i dłużej. Totalne dno.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Brak miejsca w tej rubryce aby je wymieniać. Pani kierowniczka - szkoda słów aby opisywać. jedno jest pewne- na pewno nie nadaje sie na to stanowisko.

Extra informacje

Mariusza / 2022-09-22

Beznadziejny fast food. MC Donald dużo lepszy.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wiele minusów. Małe porcje.3

Extra informacje

Kfcc / 2022-09-21

. organizacja broniąca praw zwierząt People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) wezwała do bojkotu Kentucky Fried Chicken, oskarżając przedsiębiorstwo o niehumanitarny chów oraz uśmiercanie zwierząt będących źródłem mięsa
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

Kfcc / 2022-09-21

. organizacja broniąca praw zwierząt People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) wezwała do bojkotu Kentucky Fried Chicken, oskarżając przedsiębiorstwo o niehumanitarny chów oraz uśmiercanie zwierząt będących źródłem mięsa
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

KFC dno W latach 90 było Amerykańskie i dobre później było Ok lecz od 2 lat bądź więcej tego nie można jeść a nawet czasem bolał mnie brzuch jak po pół rocznej przerwie się daję skusić Fuji Wrocław
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

KFC dno W latach 90 było Amerykańskie i dobre później było Ok lecz od 2 lat bądź więcej tego nie można jeść a nawet czasem bolał mnie brzuch jak po pół rocznej przerwie się daję skusić Fuji Wrocław
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

ams / 2022-09-19

Ostatni raz zjadłem w KFC. Sytuacja dotyczy Galerii Bronowice, ale myślę, że ogólnie jakość mięsa spadła wszędzie. To, co dostałem opanierowane pod nazwą hot wings, trudno nazwać kurczakiem. Już gryząc czuć było stęchliznę. Kilka godzin po zjedzeniu pojawił się nieprzyjemny refluks z tą świńską przyprawą, którą tam dodajecie. Później dwa dni rwało mi żołądek, jestem przekonany, że po tym żarciu, bo nic innego nie jadłem. Do Hotwingsów dobrałem cheesburgera, którego rekomendujecie, ale był zimny. Nie pierwszy zresztą raz. Chikkery też są często zimne. Rozumiem, że robicie ich więcej i hurtem, ale jednak wolałbym jeść ciepłe jedzenie. Zostałem wyleczony z Waszej restauracji.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

brak

Wady

jak wyżej

Extra informacje

Joanna / 2022-09-19

Nie polecam KFC w Oławie frytki najpierw dostałam samą sól a po wymianie pani po złości dała już w ogóle nie osłonę kurczaki wyglądają na stare panierka spalona .... Wręcz odstrasza nie polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Tomek / 2022-09-18

KFC chyba już jego czas minął kawałki kurczaka miniaturowa a tak pięknie reklamują następnie w tv reklama trzy kubełki dla jednej osoby mix 9.99 a w rzeczywistości przy zakupie 14.99 jakaś masakra
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Miniaturowe kawałki a w zasadzie brak piersi kurczaka tylko spalona panierka

Extra informacje

Kacper / 2022-09-17

Wysmiennity smak Zingera-a do tego usmiechniety szef kuchni Pan Leszek-pracuje w kfc odkad pamietam))))))))))).Polecam KFC przy trasie katowickiej w Poznaniu-przy stacji paliw circlek
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.33
Zalety

Profesjonalny Szef Kuchni

Wady

Brak flagodnego Zingera

Extra informacje

Polecam obsluge tego Kfc

Szymon / 2022-09-17

Jesteście gnojami czeka się na jedzenie 3 godziny hamstwo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Długi czas oczekiwania

Extra informacje

Szymon / 2022-09-17

Jesteście gnojami czeka się na jedzenie 3 godziny hamstwo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Długi czas oczekiwania

Extra informacje

Abc / 2022-09-16

Jesli chcecie jesc wiecej panierki od miesa zapraszam. Jedzenie za 60 zl i nie da sie najesc na 2 osoby. Jedzenie zimne. Po zlozeniu reklamacji nikt sie nie interesowal. Moja ostatnia wizyta w kfc na bardzo dlugi czas.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jedzenie zimnawe. Sama panierka praktycznie bez miesa. Dostalismy same skrawki

Extra informacje

MONIKA / 2022-09-16

Niestety KFC się popsuło, rezygnuje z jedzenia tam , nawet od czasu do czasu. Odgrzewane, nieświeże , niezjadliwe
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67

Agata / 2022-09-16

Niestety poraz kolejny zostaliśmy oszukani. Czy naprawdę trzeba obsłudze patrzeć na ręce, skoro nie potrafią zapakować wszystkiego zgodnie z zamówieniem. Jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

Wady

Brak zamówionego towaru

Extra informacje

Zła / 2022-09-12

Zimne jedzenie już 8 raz teraz to już się wściekłam człowiek wraca głodny z pracy i co bułka że śniadania im została czy o co chodzi dramat
Asortyment
Obsługa i reklamacje
1.00

Filip / 2022-09-12

Pierwszy raz zamówiłem KFC z dostawą przyszli przed czasem. Drugi raz zamówiłem 1 godz. spóźnienia bo był remont restauracji i nie mieli towaru. Więc nie wiem o co wam chodzi? Ale i tak fajna restauracja i dobre kurczaki polecam.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.67
Zalety

Wady

Extra informacje

polecam w restauracji

Patrycja / 2022-09-06

Reklamacja Beznadziejna obsługa dla klienta, pomylili zamówienia, nie dali frytek tak jak powinni, pomimo, że wszystko było opłacone. Kfc w Suwałkach
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

Wady

Personel bez kompetencji

Extra informacje

Krzysztof / 2022-09-03

Jedź teraz uwaga w KFC Południowy Szczecin jedzenie bardzo się popsuło. Dostaliśmy kubełek Kurzych skóry w panierce- ohyda????do tego polędwice niedopieczone( surowe) i bardzo dużo ścinek ze skóry.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Drive

Wady

Brak czystego mięsa, same Skórki, ścinki, niedopieczone polędwice i o bardzo złej jakości

Extra informacje

03.09.2022

Szymon / 2022-08-28

Zamówiłem jedzenie na 20:30. Jest 22:00 i cisza. Żenada. w takim czasie zdążył bym pojechać do dowolnej restauracji zjeść posiłek i wrócić do domu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Brak

Wady

Restauracje maja w d.. klientów

Extra informacje

Tokasz / 2022-08-28

Zobaczylem w telewizi reklame kubelka dla jednej osoby za 9 zloty z groszem,pojechalem do kfs w bytomiu przy ulicy Strzelcow Bytomskich zamawiam a pani mi mowi 13 zl wiec ktos nas oszukuje czy to tv czy okrada nas kfs.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Lubie

Wady

Ceny nie sa takie jak na reklamach w TV

Extra informacje

Mariusz / 2022-08-27

Beznadziejna obsługa klienta ze strony restauracji jak i ze strony działu reklamacji.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak zalet

Wady

Personel bez kompetencji

Extra informacje

*** czarka / 2022-08-27

Zle zachowanie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Robią jedzenie bez rękawiczek 20 min czekani3 na kanapkę longer wogole mięsa prawie nie ma sos ledwo nalany

Extra informacje

20 0

Nikola / 2022-08-27

Konger ma mikroskopiczny kawalek mięsa, sałaty to prawie nie ma. Kiedyś było zdecydowanie lepsze
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Ciepłe kurczaczki i duże kawałki. Pani która dostarczała jedzenie bardzo miła

Wady

Małe kawałki mięsa w longerze

Extra informacje

Arek / 2022-08-26

Żenada. 30 minut opóźnienia. Bułka Grander musiałem szukać mięsa. Frytki jak bym jadł gotowane ziemniaki tylko w słupkach. Ja wiem ze jest inflacja ale bez przesady. Podwyżki cen nie powinny iść ze zmniejszającą się gramaturą. KFC długo i długo nie zamówię. Maskra. Już dawno tak nie było w Elblągu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Andrzej / 2022-08-26

Nie dali frytek, kierownik Adrian nawet nie raczył podejść, chodził obok ważny jakby był właścicielem sieci. Nie polecam , pracownicy z innego świata pomimo braku klientów
Zalety

Brak

Wady

Mnostwo

Extra informacje

DANUTA / 2022-08-26

Dostawa na terenie Częstochowy, zamawiane po raz kolejny chyba 4 lub 5 raz zawsze wszystko było OK, dziś dostałam wszystko zimne, frytki gumowate lodowate ( na dworze temperatura 32 stopnie) a frytki jakby przyjechały z lodówki kubełek skrzydełek - 30 sztuk ledwo ciepłe, dzwoniłam zaraz mieli mnie połączyć z reklamacjami przez 10 minut wysłuchałam muzyki nikt nie raczył odebrać
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

brak

Wady

ochydne zimne jedzenie

Extra informacje

MADŹKA / 2022-08-25

ZAMOWIENIE Z DOWOZEM KFC KIELCE. Nie jem tego typu rzeczy często ale pamiętam jeszcze, że w longerach mięsa, sosu i sałaty było 2x tyle. Teraz to jakieś biedne kromeczki z mikro-skrawkiem kurczaka, posypanego kilkoma wiórkami sałaty i sosem jakby komuś ledwo przez przypadek skapneło. Więcej nie zamówię. Przydałaby się możliwość wstawiania zdjęć, bo może ktoś nie uwierzyć.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Ilość składników to jakiś smutny żart

Extra informacje

Krzysztof / 2022-08-19

Kfc Wadowice Zamiast polędwiczek mąka w panierce albo skóry wysuszone . W koszu wyładowało ! Drugi raz tak się stało za pierwszym razem myślałem ze przypadek. Trzeciego razu nie będzie !
Zalety

Miła obsługa

Wady

Syf nie jedzenie

Extra informacje

Nic wspólnego z Kfc

Krzysztof / 2022-08-19

Zamiast polędwiczek mąka w panierce albo skóry wysuszone . W koszu wyładowało ! Drugi raz tak się stało za pierwszym razem myślałem ze przypadek. Trzeciego razu nie będzie !
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Obsługa Ok

Wady

Syf nie jedzenie

Extra informacje

Nic wspólnego z kfc

Zenon / 2022-08-15

Po ra kolejny zakupilem kubełek dla jednej osoby z samymi czastkami.Parodia co w tej restauracji sie dzieje.Dostalem znikomą cześć cząstek.Wychodzi na to ze wlasciciele nie reagują bo maja zbyt a pracownicy zabieraja towar do domu.Mozemy pisać skargi ale i tak słyszymy.Zajmiemy sie ta sprawą.po co jak kieszenie właścicieli są pełne dzieki nam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Nie ma

Wady

Extra informacje

W lokalu 25min

Magda / 2022-08-14

KFC w Łodzi nie polecam czekanie godzinę na zamówienie które i tak okazało się być nie kompletne brak sosów brak zabawki . W toalecie bardzo brudno brak papieru ….
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak papieru , godzina czasu oczekiwania na zamówienie , brudne stoliki , niekompletne zamówienie

Extra informacje

Zośka / 2022-08-11

Łódź, Rokicińska 144-146, przykro mi ale jestem mega niezadowolona z wizyty... Syf na lobby niemiłosierny, brak osoby na kasie, wyniesienie zamówienia przez przez pracownika? Ruchy jak na spacerze .... No i niestety ale zamówienie, brak serwetek to pierwsza sprawa, zapakowane w dwie małe torebki wsadzone jedna w drugą?! Poproszenie o frytki bez soli wiąże się z łaską.. no i poket, placek ziemniaczany nie był w tortilli, tak był złożony ze sos, sałata i placek były na wierzchu...
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Smacznie

Wady

Wypisane powyżej

Extra informacje

Jacek / 2022-08-11

Jesteśmy regularnie w KFC w różnych lokalizacjach Śląska i małopolski. Zawsze super. Dziś jednak podczas wizyty w KFC Gemini Park Bielsko-Biała w kubełku classic dla jednej osoby zamiast nóżki Kentucky było całe skrzydełko opanierowane w kształcie nóżki - mocno spiczone, o dziwnym kolorze i wiórowymi wyglądzie i smaku. Nie zgłosiłem tematu na miejscu-spora kolejka, ale następnym razem to zrobię. Mam jednak nadzieję, że był to " wypadek przy pracy"

Patrycja / 2022-08-10

Jedzenie robione bez rękawiczek, pani przygotowuje wrapa rozrywając kawałek mięsa gołymi rękoma poczym go przyklepuje. Kfc Lębork
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.33
Zalety

Brak

Wady

Jw

Extra informacje

Brak

Aga / 2022-08-08

Zamówiłam kubełek hot wings plus chesburger dla jednej osoby szkoda ze nie ma możliwości dodania zdjęcia bo to jakiś żar 18,49 podane w pudełku spoko nie przeszkadza mi , ale zawartość rozczarowała mnie jeszcze bardziej zbyt mocno spieczona panierka nie czułam nic poza nią może warto zmienić nazwę ze skrzydełek na kostki w panierce bo to by oddawało w 100% opis moich skrzydełek które dostałam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Produkt - nie ma nic wspólnego z tym co otrzymywałam do tej pory przy takim zamówieniu

Extra informacje

Ruda / 2022-08-07

KFC spada na psy. Człowiek zamawia jedzenie nie dość że czeka ponad czas,który był wpisany to jeszcze nie wiedzą co robić. A jak przełącza do reklamacji to się czeka Bóg wie ile aż rzekomo ktoś odbierze telefon ! Porażka !
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zakupy KFC opinie