Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • AGD
  • /
  • Lodówki
  • /
  • IKEA
  • /
  • 1

Opinie o IKEA

AGD IKEA opinie
Cena/Jakość
2.24
Głośność
2.13
Jakość wykonania
2.04
Parametry
1.96

Średnia ocen

2.09

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

35

dodanych opinii

 

Goraus / 2022-01-28

Nigdy więcej tego sklepu. Segregujecie i dzielicie ludzi. Mimo że mam paszport jestem przeciwny segregacji. Właśnie straciliście wielu klientów. Nigdy więcej tego sklepu.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Niema

Wady

Segregacja na lepszy sort

Extra informacje

Jola / 2022-01-25

Segregacja ludzi!!!!Nigdy więcej!!!

Anna / 2022-01-25

Nie polecam. Faszyzm pelna para. Segregacja ludzi na lepszych i gorszych. WSTYD na caly swiat.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Faszyzm, segregacja sanitarna

Wady

Faszyzm, segregacja sanitarna

Extra informacje

Faszyzm, segregacja sanitarna

Karolina / 2022-01-24

Dział reklamacji to dno. Kupiłam kran do kuchni ze stali nierdzewnej, kran zardzewiał a reklamacja została odrzucona. W uzasadnieniu czytamy: "nie był wycierany do sucha po użyciu". Gwarancja IKEA to fikcja. Odradzam!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Maja / 2022-01-12

Nie polecam. Segregacja ludzi na lepszych i gorszych
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Błażej / 2022-01-12

Zakupiłem szafę i komodę w tym sklepie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Realizacja całego zamówienia przebiegła szybko. Polecam
Cena/Jakość
Jakość wykonania
4.50
Zalety

Szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Błażej / 2022-01-12

Zakupiłem szafę i komodę w tym sklepie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Realizacja całego zamówienia przebiegła szybko. Polecam
Cena/Jakość
Jakość wykonania
4.50
Zalety

Szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Sonia / 2022-01-04

Zakupiłam kuchnię IKEA w sklepie znajdującym się w Katowicach w grudniu 2021 roku, również w sklepie kuchnia została opłacona (około 8000zł). Dostawa (do Zabrza) wyznaczona na 04.01.2022 wraz z wniesieniem (wszystko opłacone). Od 9 rano wraz z mężem i teściem przygotowani do działa. Czekamy....czekamy... aż nastała godzina 20. Za trzecim podejściem dzwoniąc na infolinię (bo na całą Polskę jest jeden numer) dowiaduje się, że próba dostarczenia przesyłki była o godzinie 11, nikt nie otworzył drzwi i dostawca ma zdjęcie domu (zdjęcia nie zobaczyłam, może to jest zdjęcie domu sąsiada?). Woli wyjaśnienia, dostarczenie przesyłki ma być na dom (10m od drogi do furtki) będący w zabudowie bliźniaczej. Odpowiadam Panu, że przez cały dzień nie zadzwonił żaden telefon z firmy kurierskiej dostarczającej kuchnię (a nie była to jedyna dostawa tego dnia), nie otrzymałam żadnej informacji na temat jakiejkolwiek próby dostarczenia przesyłki, po prostu żadnej informacji. Przypuszczam, że gdybym nie dodzwoniła się na infolinię to bym nawet nie wiedziała, gdzie są teraz moje meble za które zapłaciłam w grudniu! Poprosiłam Pana z infolinii o informację, czy Panowie wykonywali telefon do mnie tego dnia (woli potwierdzenia, że to jednak może moja wina?), otrzymałam informację, że jest taka możliwość ale to może potrwać a i tak niczego nie zmienia. Jak nie zmienia? Specjalnie załatwiany urlop i co? Pan zaproponował mi kolejny termin dostawy na 11.01.2022 lub termin bardziej odległy. Zrozpaczona przyjmuję termin 11 stycznia i pytam, czy firma kurierska się ze mną skontaktuje? Pan twierdząco, że tak, firma kurierska ma taki obowiązek. Dobrze, to dlaczego nie zadzwoniła dzisiaj? Tego nikt nie wie. Po zakończonej rozmowie, teść podchodzi do mnie i mówi, około 11 widziałem przez okno biały samochód (bez oznaczenia, napisów), który stanął na ulicy (w środku było dwóch Panów) i po chwili odjechał. Czy tak wyglądają dostawy mebli zakupionych w sklepie IKEA? Brak informacji, zero wiadomości, żadnych telefonów i wyznaczanie kolejnych terminów? Mam nadzieję, że kuchnia zostanie dostarczona, ponieważ za całą kuchnię i usługę wraz z wniesieniem zapłaciłam……

Paweł / 2021-12-27

masakra!!! towar jest na miejscu w sklepie a ikea nie jest w stanie mi go dostarczyć. Dwa razy był już zmieniany termin dostawy oczywiście ja musiałem dzwonić z pytaniem dlaczego towar nie dojechał. Tak jak piszą inni, zrzucają wszystko na firmę transportową. Totalne dno!!!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

siula / 2021-12-20

Witam. Produkt jest dostępny na magazynie, a ja nie mogę go zamówić z dostawą do domu. A na dodatek robicie promocję - o co chodzi???????????????

AGD IKEA opinie