Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • AGD
  • /
  • Lodówki
  • /
  • IKEA
  • /
  • 1

Opinie o IKEA

AGD IKEA opinie
Cena/Jakość
1.95
Głośność
1.91
Jakość wykonania
1.83
Parametry
1.78

Średnia ocen

1.87

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

50

dodanych opinii

 

Andrzej / 2022-08-06

Zaczynamy bojkot sklepów IKEA bo wznowiła sprzedaż w Rosji i IKEA będzie miała krew ukraińskich dzieci, kobiet i torturowanych żołnierzy na rękach.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Obecnie brak

Wady

Kompletna wada

Extra informacje

Jacek / 2022-08-04

Brak możliwośći zapłaty za zakupiony towar ze względu beznadziejność pośrednika płatności.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie idzie zapłacić za towar !

Extra informacje

Magdalena / 2022-08-02

Opinia dotyczy lampy podłogowej Arod,u ktorej zerwał się gwint mocujący w związku z wadą fabryczną.Reklamacja została odrzucona ze względu na uszkodzenie mechaniczne,tu cyctat: Dziękuję. Numer Pani sprawy reklamacyjnej to: CSC-13381364. Reklamacja została uznana za niezasadną z powodu uszkodzenia mechanicznego. Niestety produkty Ikea są coraz bardziej "chwilowe" a obsługa nas jako klientów jest katastrofalna.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
2.50
Zalety

niewielkie

Wady

Bardzo nietrwały metalowy stop,delikatny w stosunku do olbrzymich przeciążen.

Extra informacje

6miesiecy

Edyta / 2022-06-21

Obsługa klienta katastroficzna, firma przewozowa pomimo tego, że była z towarem koło mojego domu robiła wszystko by go nie dostarczyć. Panowie z transportu niemili, nie chcieli odpakować towaru w celu zobaczenia czy zgadza sie z zamówieniem. Sklep udzielał informacji, że sofa zostanie rozpakowana i złożona, co nie miało miejsca.
Zalety

BRAK

Wady

Extra informacje

Arkadiusz / 2022-06-02

Jeżeli ktoś chce kupić kuchnie to tylko nie w IKEA... Opiszę jak zostałem potraktowany ku przestrodze dla czytających. Dodam jeszcze, że sytuacja dotyczy zakupu 3 kuchni na przestrzeni 3 lat. Dwa pierwsze zakupy były poprawne ale obecna jakość towaru, firma transportowa, które współpracuje z IKEA a wreszcie sama firma traktująca swoich klientów w naprawdę okropny sposób powoduje, że można ją polecić tylko największemu wrogowi. Dodam jeszcze, że sprawa znajdzie swój finał w sądzie. Opis sytuacji: 12.2021 zakup kuchni w sklepie IKEA we Wrocławiu z transportem i montażem. Kuchnia za 33.000 pln. 25.02.2022 umówiony został montaż kuchni (2 miesiące czekania) Firma montażowa nie może dokończyć montażu, ponieważ blat jest uszkodzony. Z rozmowy wynika, że paczki z meblami są notorycznie uszkadzane na magazynie firmy transportowej (rzucane , wózki po nich jeżdżą itp). 26.02.2022 telefon do obsługi klienta celem umówienia dokończenia montażu kuchni z informacją że wynajmuję mieszkanie, bez kuchni nie mogę się wprowadzić do domu i każdy m-c generuje koszty z tytułu wynajmu. 28.02.2022 dostaję maila z IKEA, że wizyta reklamacyjna ma się odbyć 25.03.2022 nie ma możliwości przyśpieszenia przyjazdu. 25.03.2022 pomimo umówionego terminu nikt nie przyjeżdża 28.03.2022 dostaję informacje, że wizyta została przesunięta na 21.04.2022 i szybciej się nie da 8.04.2022 wysyłam umowę wynajmu mieszkania z przedstawieniem kosztów miesięcznych 21.04.2022 przyjeżdża serwis IKEA informuje mnie, że ma godzinę na wyminę 1 blatu gdzie prace które pozwolą zakończyć montaż kuchni wyniosą minimum 8 godzin 21.04.2022 tel na infolinię IKEA dostaję informacje, że osoba, która zajmuje się sprawą nie jest dzisiaj w pracy obecna. 22.04.2022 kolejny tel dzwonię raz jeszcze osoba która się zajmuje moją sprawą nie ma w pracy dostaję nowy termin przyjazdy ekipy reklamacyjnej 18 Maja .... W międzyczasie tracąc nadzieję sam dokańczam montaż kuchni płacąc firmom zewnętrznym za montaż który już miałem zapłacony w IKEA. 19.05.2022 dzwoni opiekun (Pani Ksenia ) informuje, że sprawa zostanie załatwiona i firma odpowiednio się ze mną rozliczy. 26.05.2022 dostaję SMS z IKEA że na 20.06.2022 przyjedzie serwis IKEA celem dokończenia montażu kuchni - która już jest zmontowana o czy Panią opiekunkę poinformowałem Ufając szwedzkiej jakości być może miałbym zmontowaną kuchnię po pół roku od zamówienia. Nie wspomnę o nerwach czasie który straciłem na kontakt z durnym czato botem czy infolinią z 30 min okresem oczekiwania. Finalnie i tak w obsłudze klienta pracują ludzie chyba dotowani przez PFRON, ponieważ nie umieją czytać ze zrozumieniem albo przekazywać informacji. ZDECYDOWANIE NIE POLACAM FIRMY IKEA!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Anna / 2022-05-09

Zakupiłam kanapę, umówiłam termin dostawy na tydzie (8.00 - 20.00!!!!!!), niestety, nie dostarczono towaru, wyznaczono kolejny termin, cztery dni później, niestety znów nie dostarczono towaru, zaproponowano mi znów dostarczenie trzy dni później, znów w godzinach 8.00 - 20.00. To skandal jak Ikea traktuje klientów!!!!!!!! Nigdy więcej!!!!!!!!!!!
Cena/Jakość
Parametry
1.00
Zalety

Żadnych zalet!

Wady

Traktowanie klienta to dno!

Extra informacje

NIgdy więcej nie kupię nic w Ikei!!

Anna / 2022-05-09

Zakupiłam kanapę, umówiłam termin dostawy na tydzie (8.00 - 20.00!!!!!!), niestety, nie dostarczono towaru, wyznaczono kolejny termin, cztery dni później, niestety znów nie dostarczono towaru, zaproponowano mi znów dostarczenie trzy dni później, znów w godzinach 8.00 - 20.00. To skandal jak Ikea traktuje klientów!!!!!!!! Nigdy więcej!!!!!!!!!!!
Cena/Jakość
Parametry
1.00
Zalety

Żadnych zalet!

Wady

Traktowanie klienta to dno!

Extra informacje

NIgdy więcej nie kupię nic w Ikei!!

Dawid / 2022-04-19

Ikea spada na psy!! Jej firmą kurierską jest firma Rhenus i tu zaczyna się... Masakra Porażka poniżej krytyki firma krzak Rhenus w dniu dzisiejszym powinna dostarczyć przesyłkę z Ikeii 19.04.2022 w godzinach 8 - 20. Zero informacji tragedia udało mi się dodzwonić do krzak Rhenus a dzwoniłem do Łodzi Krakowa Warszawy i nikt nie był w stanie udzielić informacji albo w większości nikt NIE ODEBRAŁ... Koniec końców przekierowali mnie z powrotem do Ikeii i co...?? Pani poinformowała mnie, że przesyłka dzisiaj nie będzie dostarczona bo nie odebrał jej kierowca i kolejny termin w kolejnym tygodniu NIE Z MOJEJ WINY!! Jakbym się sam nie zaczął dowiadywać siedziałbym cały dzień w domu bez żadnej informacji... i bez przesyłki koniec końców. Nie polecam krzak Rhenus i na pewno każdemu będę odmawiał jej usług!!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Tragedia

Wady

Tylko i wyłącznie minusy!!

Extra informacje

Kamila / 2022-04-16

Doświadczenie, którego nigdy w życiu nie chciałabym powtórzyć. Dwa tygodnie temu złożyłam zamówienie w sklepie stacjonarnym, bardzo zależało mi na terminie 15 kwietnia bo wtedy miałam przeprowadzić się do wyremontowanego mieszkania. Nie było absolutnie żadnego problemu mimo że to piątek przed świętami. We wtorek dzwoniłam upewnić się na infolinie że nic się nie zmieniło Pani poinformowała mnie że wszystko jest jak najbardziej w porządku i zamowienie dotrze zgodnie z ustaleniami pomiędzy 8 a 20. Nadchodzi piątek godziny mijają, link do śledzenia transportu nie działa ale to nic przecież awarie systemu się zdarzają. Dochodzi 19 wiec zaniepokojona dzwonie na infolinie dowiedzieć się czy są jakieś opóźnienia bo została tylko 1h pracy. Nagle dowiaduje się że Mo zamowienie nie dobrze, że na całym świecie dzis nie wyjechały dwa zamówienia i to akurat moje. Ja mam to oczywiście zaakceptować i przeprosić za kłopot bo przecież mnie nawet nikt nie raczył przeprosić czy poinformować że zamówienie nie dotrze. To nie przesyłka za 20 zł nieplanowana na ostatnią chwilę tylko zamowienie za kilka tysięcy złotych i transportem prawie za 500 zł. Pan na infolini przeprasza mnie na chwilę i że zaraz do mnie wróci No i wraca z informacją że zamówienie dotrze na czwartek po świętach. Na to ja że tego nie akceptuje i ma być na wtorek, Pan na to że się nie da i koniec wiec ja powtarzam swoje mówiąc że się nie rozłączę dopóki termin nie zostanie wymieniony na wtorek. I UWAGA rekompensata 200 zł rabatu na dowóz. Co to za rekompensata? Powiedziałam że się nie zgadzam bo mam chory kręgosłup i nie mogę spać na ziemi wiec proszę o opłacenie hotelu - nie ma takiej możliwości. Proszę o darmowa dostawa w zamian i pokrycie kosztów montażu w zamian za konieczność opłacenia hotelu za 6 nocy - nie da się. Wielka firma, z której korzystają klienci na całym świecie zaproponowała mi 200 zł rekompensaty. Kpina, po prostu kpina ale nie mam zamiaru zakończyć tej sprawy w tym miejscu, z którego i tak za chwilę mój wspis zostanie usunięty. Nie polecam, jeden wielki zart.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jak wyżej

Extra informacje

Marcin / 2022-03-29

A u mnie montaż kuchni od daty zakupu do efektu końcowego trwał ponad 10 miesięcy było 5 ekip montujących panele na wymiar były zamawiane 3 razy bo albo przyszły uszkodzone albo złe zwymiarowane. Na infolinii reklamacyjnej spędziłem wiele godzin. Opiekun osobisty reklamacji Alicja Lis nigdy nie oddzwaniała i sprawa się nie interesowała. Po tym wszystkim złożyłem roszczenie o obniżenie ceny zakupu kuchni w związku z niedotrzymaniem terminów realizacji nerwami straconym czasem. Przy Kuchni która kosztowała ponad 20000 zł otrzymałem bon o wartości 200 zł. NIE POLECAM NIKOMU. W dzisiejszych czasach nie spotkałem tak fatalnej jakości obsługi klienta tak złego traktowania klienta takiego podejścia do całej sprawy. Przestrzegam wszystkich aby nic w tym sklepie nie kupowali.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Kaska / 2022-03-15

Porażka. Nigdy więcej nic tam nie kupię. Seria fjällbo wygląda ładnie do pierwszego użycia! Stół porysowany w 5 miejscach po 3 miesiącach używania przez 2 dorosłe osoby! Do tego uszczerbione kanty stołu a nawet szafki RTV (nie mam pojęcia jakim cudem, nie przypominam sobie, żeby cokolwiek w nią uderzyło). Generalnie do wymiany wszystkie drewniane elementy. Jeżeli chodzi o PAX i kontakt z infolinią: próbuje dokupić brakujące szafy już 8 miesiąc. Telefonicznie byłam zapewniana parokrotnie że szafy będą w sierpniu, wrześniu, grudniu a nawet w tym tygodniu. Niespodzianka: nigdy się nie pojawiły. To jest niemożliwe, że tak wielka sieć sklepów nie zna planów produkcyjnych i dostaw! Gdyby ktoś był uczciwy i w lipcu powiedział mi, że reszty szaf nie będzie do końca roku to bym nic nie kupowała. Ale dla IKEA liczy się tylko zysk. Teraz nie mam co zrobić z metrem pax'a, który już posiadam - IKEA ich nie przyjemnie bo używane, dokupić nie idzie, bo ich nie produkują (taką informacje dostałam wczoraj). IKEA potrafi zasłaniać się tylko problemami z Covidem. Jakoś inne: większe i mniejsze sieciówki oraz lokalni stolarze kupują materiały, produkują meble i nie mają 9-cio miesięcznego poślizgu!
Cena/Jakość
Jakość wykonania
2.50
Zalety

Cena

Wady

Jakość, brak informacji

Extra informacje

Anna / 2022-03-04

Jestem częstym klientem sklepu Ikea Katowice. Sklep czysty, super obsługa. Poza tym wielki szacun za opuszczenie rynku Rosji
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

Super obsługa, pełny asortyment

Wady

Extra informacje

kamil / 2022-02-19

mega shit współczuje skrecaniacym
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

nic

Wady

Extra informacje

czasochłonne elementy nie pasują do siebie

Materac / 2022-02-06

Składałem reklamację na materac kupiony 7 lat temu z gwarancją na 25 lat, z powodu peknietej sprężyny kieszeniowej. Reklamacja została w kuriozalny sposób odrzucona, bo "materiał materaca został przetarty w innym miejscu". Granda.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

7 lat

Artur / 2022-02-04

Beznadziejna obsługa. System im się zawiesił i nie mogłem dostać faktury. Przez internet nie da się wysłać wiadomości e-mail, na czacie bot, telefonu nie odbierają. Co za idioci.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Goraus / 2022-01-28

Nigdy więcej tego sklepu. Segregujecie i dzielicie ludzi. Mimo że mam paszport jestem przeciwny segregacji. Właśnie straciliście wielu klientów. Nigdy więcej tego sklepu.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Niema

Wady

Segregacja na lepszy sort

Extra informacje

Jola / 2022-01-25

Segregacja ludzi!!!!Nigdy więcej!!!

Anna / 2022-01-25

Nie polecam. Faszyzm pelna para. Segregacja ludzi na lepszych i gorszych. WSTYD na caly swiat.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Faszyzm, segregacja sanitarna

Wady

Faszyzm, segregacja sanitarna

Extra informacje

Faszyzm, segregacja sanitarna

Karolina / 2022-01-24

Dział reklamacji to dno. Kupiłam kran do kuchni ze stali nierdzewnej, kran zardzewiał a reklamacja została odrzucona. W uzasadnieniu czytamy: "nie był wycierany do sucha po użyciu". Gwarancja IKEA to fikcja. Odradzam!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Maja / 2022-01-12

Nie polecam. Segregacja ludzi na lepszych i gorszych
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Błażej / 2022-01-12

Zakupiłem szafę i komodę w tym sklepie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Realizacja całego zamówienia przebiegła szybko. Polecam
Cena/Jakość
Jakość wykonania
4.50
Zalety

Szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Błażej / 2022-01-12

Zakupiłem szafę i komodę w tym sklepie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Realizacja całego zamówienia przebiegła szybko. Polecam
Cena/Jakość
Jakość wykonania
4.50
Zalety

Szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Sonia / 2022-01-04

Zakupiłam kuchnię IKEA w sklepie znajdującym się w Katowicach w grudniu 2021 roku, również w sklepie kuchnia została opłacona (około 8000zł). Dostawa (do Zabrza) wyznaczona na 04.01.2022 wraz z wniesieniem (wszystko opłacone). Od 9 rano wraz z mężem i teściem przygotowani do działa. Czekamy....czekamy... aż nastała godzina 20. Za trzecim podejściem dzwoniąc na infolinię (bo na całą Polskę jest jeden numer) dowiaduje się, że próba dostarczenia przesyłki była o godzinie 11, nikt nie otworzył drzwi i dostawca ma zdjęcie domu (zdjęcia nie zobaczyłam, może to jest zdjęcie domu sąsiada?). Woli wyjaśnienia, dostarczenie przesyłki ma być na dom (10m od drogi do furtki) będący w zabudowie bliźniaczej. Odpowiadam Panu, że przez cały dzień nie zadzwonił żaden telefon z firmy kurierskiej dostarczającej kuchnię (a nie była to jedyna dostawa tego dnia), nie otrzymałam żadnej informacji na temat jakiejkolwiek próby dostarczenia przesyłki, po prostu żadnej informacji. Przypuszczam, że gdybym nie dodzwoniła się na infolinię to bym nawet nie wiedziała, gdzie są teraz moje meble za które zapłaciłam w grudniu! Poprosiłam Pana z infolinii o informację, czy Panowie wykonywali telefon do mnie tego dnia (woli potwierdzenia, że to jednak może moja wina?), otrzymałam informację, że jest taka możliwość ale to może potrwać a i tak niczego nie zmienia. Jak nie zmienia? Specjalnie załatwiany urlop i co? Pan zaproponował mi kolejny termin dostawy na 11.01.2022 lub termin bardziej odległy. Zrozpaczona przyjmuję termin 11 stycznia i pytam, czy firma kurierska się ze mną skontaktuje? Pan twierdząco, że tak, firma kurierska ma taki obowiązek. Dobrze, to dlaczego nie zadzwoniła dzisiaj? Tego nikt nie wie. Po zakończonej rozmowie, teść podchodzi do mnie i mówi, około 11 widziałem przez okno biały samochód (bez oznaczenia, napisów), który stanął na ulicy (w środku było dwóch Panów) i po chwili odjechał. Czy tak wyglądają dostawy mebli zakupionych w sklepie IKEA? Brak informacji, zero wiadomości, żadnych telefonów i wyznaczanie kolejnych terminów? Mam nadzieję, że kuchnia zostanie dostarczona, ponieważ za całą kuchnię i usługę wraz z wniesieniem zapłaciłam……

Paweł / 2021-12-27

masakra!!! towar jest na miejscu w sklepie a ikea nie jest w stanie mi go dostarczyć. Dwa razy był już zmieniany termin dostawy oczywiście ja musiałem dzwonić z pytaniem dlaczego towar nie dojechał. Tak jak piszą inni, zrzucają wszystko na firmę transportową. Totalne dno!!!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

siula / 2021-12-20

Witam. Produkt jest dostępny na magazynie, a ja nie mogę go zamówić z dostawą do domu. A na dodatek robicie promocję - o co chodzi???????????????

Grzegorz / 2021-12-15

Totalne dno. Dostałem maila że w konkretnym dniu dostawa w godzinach 8-20. Kurier był ......o 22.09.....bo jechał przypadkiem..... Dzień następny....po godzinie w końcu się dodzwoniłem ....pani obiecała że towar dojedzie do 13...no ku....a nie ma. Telefon do Ikea......firma przewozowa nie odbiera... . generalnie w czarnej *** Zrzucają wszystko na przewoźników.... ale ja nie płaciłem przewoźnikowi....tylko tej Marnej Firmie....nie polecam!!!!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Karolina / 2021-12-12

Witam. Chce opisać moją przygodę z firma Ikea Szczecin. Kupiłam kuchnie na kwotę 20.000 z montażem i oczywiście transportem. Kiedy przyszedł ten czas montażu ekipa nie przyjechała. Po 6 rozmowach z infolinia ikea dowiedziałam się ze montażyści poszli robić testy na koronawirusa. O dziwo wcześniej byli w drodze do mnie,, potem po drugiej rozmowie kończyli montaż u kogoś innego. A na koniec poszli na testy o 11.30. Natomiast po rozmowie o 12.55 jechali do mnie. Kłamstwo . Dodam ze mieli być o 9.00 rano. Pojechałam do ikea Szczecin i zażądałam zwrotu kosztów za montaż ponieważ brak wolnych terminów . Skoro nie możecie wykonać usługi to poprosze moje pieniądze za montaż- 2550 zł. I tu zaczęli kombinować co by tu zrobić aby tylko nie oddać. Najpierw wymyślili ze mogę złożyć reklamacje po wykonaniu usługi. No to ja okej to jedziemy wykonać . A oni ze teraz nie mogą. To ja kiedy? Oni ze nie wiedza . To ja ze chce pieniądze spowtotem. I tak w kółko . Potem zobaczyli gdzieś na moim zamówieniu zero złoty usługa. A to było przeniesienie terminu kiedyś dawno bo Dewelooer nie wyrobił die. Zaczęli kombinować ze niby ja montaż miałam gratis. Ale potem nagle bum jest rachunek za montaż. Potem zaczęli wydzwaniać czemu ekipa nie przyjechała. I tak 2 godziny zanim dostałam kasę. 4 godziny czekałam na montażystów . Okej kasę oddali z łaska . Nawet na kawę mnie nie zaprosili a czekałam 2 godziny. Teraz tak . Stolarz składa mi te meble i okazało się ze blat mi dali za krótki o jakieś 20 cm. Meble są beznadziejnej jakości. Naprawdę zaluje ze to guwno kupiłam. Ostrzegam wszystkich przed ta firma. Mkuchnie maja do d..,,
Zalety

Cena.

Wady

Jakość usługi

Extra informacje

Tadeusz 63 / 2021-12-09

Nie mogę uwierzyć, że aż tak bardzo można lekceważyć klienta. Ikea to robi. W dniu 10.11.2021 zamówiłem w Ikea Gdansk zestaw szaf Pax - zamówienie nr 1234516777 (dla sprawdzenia jeżeli ktoś z Ikea to czyta) ze względu na duże gabaryty z dostawą do domu. Najbliższy termin dostawy to 20.11.2021 - zgodziłem się. W tym samym dniu dokonałem płatności. W międzyczasie otrzymywałem z ikea informacje o otrzymaniu płatności, przygotowaniu zamówienia do wysyłki, przypomnieniu o dostawie - wszystko OK. Dalej jednak jak w czarnej... dziurze. W wyznaczonym terminie towaru nie dostarczono (sprawdzałem status: wyjechał, przewidywana godzina dostawy...). Żadnej informacji: że towar nie zostanie dostarczony, o przyczynie braku dostawy, (może jakieś przeprosiny, kiedy zamówienie zostanie zrealizowane. Po dwóch dniach i wielu próbach połączyłem się w końcu z pracownikiem Ikea. Po dłuższej chwili sprawdzania zamówienia usłyszałem, że faktycznie towaru nie dostarczono a on nie ma informacji o przyczynach. Ustaliliśmy kolejny termin dostawy na 03.12.2021r. I co? ten sam scenariusz towar wyjechał a nie dojechał. Tak samo, żadnego telefonu, żadnej informacji. Udałem się do Gdańska (pomyślałem, że w miejscu zamówienia coś się dowiem) - 40 minut czekałem na "obsługę klienta" aby dowiedzieć się, że "padł" system i nie są w stanie sprawdzić statusu mojego zamówienia. Po kilku próbach dodzwoniłem się na infolinię. Jak poprzednim razem nie dowiedziałem się nic o przyczynach. Ustaliliśmy kolejny termin dostawy na 14.12.2021r. oraz to że jeśli nie otrzymam towaru to zażądam zwrotu płatności ( o innych krokach prawnych nie wspomniałem). Pomijając wszelkie niedogodności takie jak np.: dwa miesiące temu robiąc remont mieszkania zlikwidowałem dużą szafę i wszystkie z niej ubrania leżą na krzesłach, kanapach, szafkach itd., najbardziej denerwuje mnie całkowity brak dbałości o klienta - (jesteś głupi) zapłaciłeś to teraz się martw. Zapewne gdybym nie monitował o niezrealizowaniu dostawy, zamówionego towaru nie dostałbym nigdy. Zadziwiające jest to, że Ikea nie wypracowała sobie procedury natychmiastowego reagowania na nierzetelność dostawców (bo informacja o niezrealizowaniu dostawy w systemie Ikea jest) i w takich wypadkach chociaż przeprosić klienta i zaproponować nowy termin dostawy.

Tadeusz 63 / 2021-12-09

Nie mogę uwierzyć, że aż tak bardzo można lekceważyć klienta. Ikea to robi. W dniu 10.11.2021 zamówiłem w Ikea Gdansk zestaw szaf Pax - zamówienie nr 1234516777 (dla sprawdzenia jeżeli ktoś z Ikea to czyta) ze względu na duże gabaryty z dostawą do domu. Najbliższy termin dostawy to 20.11.2021 - zgodziłem się. W tym samym dniu dokonałem płatności. W międzyczasie otrzymywałem z ikea informacje o otrzymaniu płatności, przygotowaniu zamówienia do wysyłki, przypomnieniu o dostawie - wszystko OK. Dalej jednak jak w czarnej... dziurze. W wyznaczonym terminie towaru nie dostarczono (sprawdzałem status: wyjechał, przewidywana godzina dostawy...). Żadnej informacji: że towar nie zostanie dostarczony, o przyczynie braku dostawy, (może jakieś przeprosiny, kiedy zamówienie zostanie zrealizowane. Po dwóch dniach i wielu próbach połączyłem się w końcu z pracownikiem Ikea. Po dłuższej chwili sprawdzania zamówienia usłyszałem, że faktycznie towaru nie dostarczono a on nie ma informacji o przyczynach. Ustaliliśmy kolejny termin dostawy na 03.12.2021r. I co? ten sam scenariusz towar wyjechał a nie dojechał. Tak samo, żadnego telefonu, żadnej informacji. Udałem się do Gdańska (pomyślałem, że w miejscu zamówienia coś się dowiem) - 40 minut czekałem na "obsługę klienta" aby dowiedzieć się, że "padł" system i nie są w stanie sprawdzić statusu mojego zamówienia. Po kilku próbach dodzwoniłem się na infolinię. Jak poprzednim razem nie dowiedziałem się nic o przyczynach. Ustaliliśmy kolejny termin dostawy na 14.12.2021r. oraz to że jeśli nie otrzymam towaru to zażądam zwrotu płatności ( o innych krokach prawnych nie wspomniałem). Pomijając wszelkie niedogodności takie jak np.: dwa miesiące temu robiąc remont mieszkania zlikwidowałem dużą szafę i wszystkie z niej ubrania leżą na krzesłach, kanapach, szafkach itd., najbardziej denerwuje mnie całkowity brak dbałości o klienta - (jesteś głupi) zapłaciłeś to teraz się martw. Zapewne gdybym nie monitował o niezrealizowaniu dostawy, zamówionego towaru nie dostałbym nigdy. Zadziwiające jest to, że Ikea nie wypracowała sobie procedury natychmiastowego reagowania na nierzetelność dostawców (bo informacja o niezrealizowaniu dostawy w systemie Ikea jest) i w takich wypadkach chociaż przeprosić klienta i zaproponować nowy termin dostawy.
Zalety

W dostawach nie widzę

Wady

Nierzetelność dostawców zamówień. Brak jakichkolwiek działań Ikea w przypadku nie zrealizowania dostawy

Extra informacje

Mój czas cierpliwości już się skończył

nebu / 2021-12-09

Chciałem wczoraj razem z żoną w Gdańsku złożyć zamówienie na trzy szafy (wartość ponad 12000zł). Niestety Pani podczas zamówienia stwierdziła że na stojąco możemy rozmawiać w 3, natomiast przy biurku może zaprosić tylko jedną osobę. Przepraszam ale ja nie kupuję maselniczki tylko meble na kilka lat. Prowadzę kilka firm ale wasze lub waszych pracowników pomysły są ......... Każdy ma maseczki, zakładacie szyby przy biurkach. Mimo to - jak macie takie podejście do obecnych czasów - to zamknijcie te sklepy bo tylko ludzie czas marnują.
Zalety

Wady

Przepisy Covidowe

Extra informacje

Mariusz / 2021-12-06

Nie otrzymałem zamówionego towaru pomimo wiadomości wysłanej ze sklepu. Niepoważni ludzie. treść emaila jaki dostałem z IKEA na dzień przed dostawą: Witaj Mariusz, 2021-12-04 to ważny dzień. Właśnie wtedy dostarczymy do Ciebie Twoje zamówienie o numerze ‌1241418923. Do zobaczenia między 08:00 a 20:00! Pamiętaj, aby w dniu dostawy mieć przy sobie telefon. Około 30 minut przed przyjazdem, skontaktujemy się z Tobą. Możesz też śledzić swoje zamówienie lub je anulować korzystając z przycisku poniżej. Poniżej znajdziesz listę produktów które zostaną dostarczone w tej części zamówienia: #1 - Dostawa do domu - bez wniesienia - 91347119 Status Dostawy : Odebrane przez przewoźnika
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Mariusz / 2021-12-06

zamówienie o numerze ‌1241418923 - dostawa na 4 grudnia. Czekałem naiwniak na kuriera, a tu ani kuriera, ani telefonu, że go nie będzie. W poniedziałek skontaktowałem się na czacie z konsultantem Jakubem i odparł, że dostawa się opóźni do 13 grudnia, a i tak powinienem się cieszyć, bo najbliższe terminy dostaw to 19 grudnia. Co za chamstwo i arogancja, ja mam być wdzięczny, że ktoś mi dostarczy zamówione i zapłacone meble? Chamstwo i lekceważenie ludzi. Zrezygnowałem z dostawy i czekam na zwrot pieniędzy. Meble kupię w innym sklepie.

Olga / 2021-12-02

W czerwcu br. kupiliśmy z mężem meble do kuchni. Dostawa umówiona na lipiec. Doplaciliśmy za dostawę w określonych godzinach. Pół godziny przed planowanym przedziałem czasowy zadzwoniłam na infolinię potwierdzić dostawę. Pani zapewniła mnie, że jest w drodze. Jednak tego dnia nikt do nas nie dotarł. Ostatecznie na Infolinii otrzymaliśmy informację, że sklep nie ma na stanie dwóch frontów, dlatego dostawa została anulowana. Szkoda tylko, że nas nikt o tym nie poinformował. Mąż upomniał się o jakąś rekompensatę, na co Pan po dluzszymzastanowieniu stwierdził, że może dać nam bin na 100 zł do odebrania w sklepie. Przy okazji następnych zakupów poszliśmy odebrać rzekomy bon, ale Pan w sklepie stwierdził, że nic takiego nie widzów systemie przy reklamacji i jeśli takie mieliśmy ustalenia, to możemy złożyć reklamację ????

Kris / 2021-12-02

Nie polecam kupna produktów przez internet produkt był dostępny i zapłaciłem lecz go nie otrzymałem ponieważ nie ma go na magazynie ogólnie firma niewiarygodna
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Iwona / 2021-11-23

Od sierpnia '21 czekam na dokończenie montażu, bo ekipa, która przyszła montować kuchnię po prostu nie dokończyła swojej pracy w formularzu odbioru wpisując, że nie wiesza części szafek, bo nie ma możliwości montażu okapu. W toku późniejszych wyjaśnień oczywiście okazuje się, że jest to bezzasadne. Co z tego, jak trzeba czekać 3-4 tygodnie na kolejną ekipę i brać kolejny dzień wolny. Oczywiście dalszy ciąg przepychanki i walki o dokończenie montażu jest pozostawiony na głowie klienta, który przecież zapłacił za tę usługę i powinien oczekiwać działań ze strony firmy, która zawaliła. Nic z tych rzeczy. Dzwoń kliencie sam. A że usługa nie została wykonana, towar niezgodny z zamówieniem ? No cóż...Ikea nie poczuwa się do dalszej opieki czy chociażby samodzielnego kontaktu z klientem. Że termin odległy... no takie mamy możliwości. Nie wspomnę o ilości mojego czasu spędzonego na oczekiwaniu na połączenie z infolinią, tłumaczeniu każdemu, kto odbierze telefon od nowa o co chodzi itp...W sumie mamy końcówkę listopada '21, a od sierpnia firmie udało się przysłać do mnie jedną (JEDNĄ) ekipę w październiku, która nadal nie dokończyła montażu, bo miała za mało wyznaczonego czasu. Oczywiście wcześniej były wyznaczane terminy, ale niestety nie doszły do skutku. Następny termin mam wyznaczony na połowę grudnia, ale widząc dotychczasowe działania i ilość wizyt, które się nie odbyły to już wątpię czy przed świętami będę mieć zamontowany poprawnie okap....Pomijalna jest kwestia, że przy każdym wyznaczonym terminie - a było ich już 5 (łącznie z koniecznością odbioru dodatkowej dostawy na wymianę towaru, który nie dotarł oczywiście w pierwszym wyznaczonym terminie) - biorę dzień wolny w pracy. Towar nie dotarł, bo nie wyszedł z magazynu Ikea, więc Ikea o tym wie ! A klient czeka w domu, żeby pod koniec dnia dzwoniąc na infolinię, dowiedzieć się, że już nie dotrze. Kolejny dzień wolny - w oczekiwaniu na ekipę. Ekipa nie przyjechała.... No cóż, faktycznie zapomnieliśmy powiadomić, że nie przyjedzie....Może pani pisać skargę, zażalenie, prośbę o rekompensatę, sama załatwić prywatną ekipę - my pokryjemy koszt. Jednym zdaniem: weź kobieto to sobie załatw, nie zawracaj nam już d...., nawet ci koszty pokryjemy, tylko się odczep już, bo my się nie wyrabiamy. Tylko to załatwianie to nadal jest kosztem mojego czasu. Ja firmie zapłaciłam już dawno za usługi, o które musze się prosić! Stracony czas, nerwy. W dodatku, mam wrażenie, że takie sprawy nie mają szans zaistnieć nigdzie wyżej poza poziom pracowników na infolinii czy pracowników sklepu, więc raczej do ludzi zarządzających tą firmą nie docierają. Poza tym jak jeden na iluś klientów upomni się o jakieś koszty, to firmie i tak się to opłaci. Zero szacunku dla czyichś pieniędzy i czasu. ​
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
3.25

Nik / 2021-11-17

Słaba jakość
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Brakk

Wady

Extra informacje

Marta / 2021-11-11

Witam, Chciałabym opisać tutaj sprawę, która nie powinna mieć w ogóle miejsca i która może być pomocna dla innych, którzy zastanawiają się, albo już zamówili usługę montażu kuchni w IKEA. Kuchnię zamówiliśmy na początku sierpnia, po wcześniejszym wykupieniu usługi projektu i konsultacji. Zdecydowaliśmy się na zakup pomimo braków we frontach. Fronty przez 2 miesiące kompletowaliśmy sami, sprawdzając codziennie na stronie dostępność. 9 października 2021 udaliśmy się do sklepu w Poznaniu, aby zamówić usługę montażu kuchni. Pierwszy wolny termin został nam przydzielony na 10 listopada 2021 w godzinach 9:00-21:00. Pracownik zatwierdzający zamówienie na montaż podkreślił dwukrotnie, że kuchnia jest duża, dlatego montaż na pewno zajmie cały dzień i mamy być punktualnie na miejscu oraz że wszystko ma być przygotowane zgodnie z wytycznymi. Przekaz był jasny: ekipa montująca wchodzi o 9:00, pracuje do 21:00 i ma nie być żadnych niespodzianek ze źle przygotowanym pomieszczeniem. Usługę montażu opłaciliśmy tego samego dnia, kwota 3600 zł. Kolejny ważny punkt w całej historii: dnia 7 listopada 2021 na prośbę mailową z IKEA został potwierdzony przez nas adres wykonania usługi, ponownie przesłany projekt oraz zdjęcia przygotowanej kuchni z pomiarami. Otrzymaliśmy odpowiedź z podziękowaniem za przesłane dokumenty i potwierdzenie adresu – podkreślam, był to 7 listopada - 3 dni przed planowanym wykonaniem usługi. Dzień montażu 10 listopada 2021: jesteśmy w domu o 8:30 (przed czasem tak jak zasugerował pracownik, żeby nie było opóźnienia w rozpoczęciu prac), do godziny 11:45 nie pojawił się nikt, nikt też nie poinformował nas dlaczego ekipa się spóźnia. Wykonałam telefon na infolinie i otrzymałam informację, że usługa się nie odbędzie. Dlaczego? Ponieważ dnia 9 października pracownik złożył źle zlecenie na montaż: wyznaczył jeden dzień, a powinien dwa ze względu na dużą ilość elementów. Ekipa montażowa dnia 3 listopada odmówiła montażu w wyznaczonym terminie, o czym nikt nas nie poinformował. Pracownik infolinii zaproponował nam nowy, pierwszy wolny termin na 20-21 grudnia, czyli przesunięty o kolejne 6 tygodni... Sytuacja absurdalna, ile popełniono błędów i zaniedbań ze strony pracowników IKEA, poczynając od samego zamówienia montażu, po brak informacji o odwołaniu terminu usługi przy jednoczesnym potwierdzeniu, że usługa się odbędzie, ponieważ mail z 7.11.2021 na to wskazywał (chociaż w systemie IKEA od 3 listopada widniała informacja o anulacji terminu montażu). Dzień 11.11 miał być dniem naszej przeprowadzki, która się nie odbyła, została przesunięta o 6 tygodni, bez żadnej wcześniejszej informacji. IKEA nie wywiązała się z usługi, która została opłacona i na którą został wyznaczony termin. Czy jest ryzyko, że przed dniem 20 grudnia dostaniemy informację, że z jakichś przyczyn znowu usługa będzie odwołana/przesunięta? Tak, bardzo duże. W tym momencie pozostaliśmy z kosztami związanym z 6 tygodniowym przesunięciem montażu kuchni, bez dni urlopowych, które zostały wykorzystane na pierwotny termin i spakowanymi kartonami... Dużo by wymieniać jakie straty ponieśliśmy, ale najbardziej żenujące jest podejście do sprawy przez IKEA, czyli znalezienie wolnego terminu dopiero za kolejne 6 tygodni... Zostawiam historię jako przestrogę i jeżeli czekacie na usługę, potwierdźcie, że nikt jej nie anulował w międzyczasie i może ktoś zapomniał Was o tym poinformować, a jeśli jesteście przed decyzją wyboru montażu w IKEA, przeanalizujcie czy jesteście gotowi na takie ryzyko i nie wypowiadajcie umowy Najmu, bo może okazać się, że nie macie gdzie mieszkać, albo zamieszkanie w domu bez kuchni. Dla potwierdzenia załączam numer reklamacji: CSC-12261720.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Natalia / 2021-10-28

Porażka. Chciałam zamówić konkretną sofę, która akurat była w promocji "dostawa z wniesieniem za 1 zł". Przedział czasowy dostawy 8-20, brak możliwości wybrania dostawy poza promocją, w dogodnych godzinach. Z firmą transportową nie da się dogadać, IKEA nie ma na nich żadnego wpływu. Promocja chyba dla bezrobotnych, którzy mogą cały dzień czekać na meble.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak dogodnych terminów dostaw, zmiany terminów dostaw, konsultanci na infolinii nic nie mogą zrobić bo nic się nie da

Extra informacje

Porażka, nie polecam, tragiczne podejście do klienta

Santos / 2021-10-11

Czas oczekiwania na połączenie telefoniczne w sprawie reklamacji 45 minut! Czas oczekiwania na połączenie z konsultantem na czacie www - 8 godzin ! (W tej chwili wszyscy pracownicy obsługujący reklamacje prowadzą rozmowy. Spróbuj ponownie za kilka minut. - I tak w kółko) - Jakość coraz gorsza, to już nie to co było kilka lat temu. Materiały najgorsze z najgorszych, elementy z wadami, bardzo słabe wykonania. ZNACZNE POGORSZENIE JAKOŚCI W OSTATNIM ROKU.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.25
Zalety

Wady

Bardzo słaba jakość, pomylone i wadliwe elementy w paczkach

Extra informacje

Marek / 2021-09-26

Meble z tego sklepu to istna tandeta,przy kupnie niby jest 10 lat gwarancji a jak się okazuje to dają nie na łóżko tylko na sprężyny śmiech na sali. Podam przykład łóżko pierwsze Beddinge krzywa rama bo żle wspawane haki podpierające na reklamację kochana Ikea nie uznaje trzemu bo gwarancja jest na sprężyny a nie na całe łóżko. Łóżko drugie Hermes z materacy sypie się biały pył przy kupnie 10 Lat gwarancji bo zareklamowaniu niestety gwarancja jest na sprężyny a nie na materace kolejna reklamacja odrzucona. Ten sklep to wielka kpina. W ikea jedynie co można kupować to przybory kuchenne i nic po za tym. Ja już napewno nie kupie żadnego łóżka czy mebla innego w tym pseudo sklepie.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Fajny bar

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Niecałe 2 lata.

Marek / 2021-09-11

Kupiłem sześć szaf z przesuwnymi drzwiami, montażyści Ikei zamontowali bez poziomowania. Chciałem zamówić odpłatnie!!! usługę zdjęcia drzwi, bo wypoziomować chciałem już sam, odmówiono. To był ostatni zakup w Ikei
Zalety

brak

Wady

lekceważenie klienta

Extra informacje

Magda / 2021-09-03

Brak towarów pomimo, iż są w ofercie. Nie wiadomo kiedy będą dostępne. Bardzo drogi transport. Ceny nieadekwatne do jakości. A dizajn 2021...ala buduar, bez komentarza. Brak katalogu w tym roku, przynajmniej wirtualnego to kpina z klienta.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
2.00

Agnieszka / 2021-08-25

Zgadzam się z opinią, że sklep internetowy IKEA działa jak oszuści. Zamówiłam 3 produkty, a dostarczono mi tylko 2. Po kontakcie z działem reklamacji dostałam korektę faktury na zwrot pieniędzy za niedosłany produkt, bo prawdopodobnie jak mi odpowiedziano, był już sprzedany, ale "system nadal go sprzedawał". Oburzające jest też to, że na fakturze jest napisane, że ja ten produkt, którego nie dostałam, rzekomo zwróciłam do sklepu. Niestety pieniędzy ciągle nie otrzymałam. Przy kolejnym kontakcie usłyszałam od pani , że pieniądze zostały mi już dawno przelane. Gdy poprosiłam o dowód przelewu, bo pieniędzy tych nie mam na koncie, pani zmieniła zdanie i stwierdziła, że jak mogłam dostać pieniądze za produkt, za który nie zapłaciłam. Po mojej odpowiedzi, że dowodem opłacenia całkowitego jest faktura , która dostałam od sklepu i przelew bankowy, pani konsultowała się w tej sprawie z "kimś" na linii, po czym odparła że pieniądze zostaną mi zwrócone w ciągu 48h. Oczywiście nie ma mowy o zwrocie kosztów przesyłki za rzecz, której nie dostałam - 49,00 zł, bo koszt pozostałych dwóch drobnych rzeczy wyniósłby ( sprawdzałam) 9,90. Nie wiem, co to za osoba odbiera te telefony w dziale reklamacji, ale nie wykazuje żadnego profesjonalizmu. Jak można wymyślać takie głupoty i jeszcze bezczelnie pytać , czy mam jakiś protokół z tej sprawy, a przecież na info wyraziłam zgodę na nagrywanie rozmów. Przyznam, że po tych 2 tygodniach czekania, trudno mi uwierzyć, że odzyskam te pieniądze za 48h. Nigdy więcej zakupów w sklepie internetowym IKEA!!!!!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści.

Extra informacje

Pani , która odbiera telefony dotyczace reklamacji kompletnie nie ma pojęcia o sprawach, wymyśla jakieś głupoty bez zapoznania się ze sprawami. jest żenująca.

Patrycja / 2021-08-12

Po 5 miesiąc normalnego użytkownika (dwie dorosłe osoby) blat kuchenny rozkleił się na ORYGIALNYM boku w dwóch różnych miejscach znacznie oddalonych od zlewu. Okleina rozchodzi się również od spodu. Oczywiście niezwłocznie została złożona reklamacja. Po umownym terminie 14 dni otrzymałam informację, że odrzucona. Powód: nieprawidłowy montaż. Oczywiście montażu dokonała profesjonalna ekipa, która montuje i składa kuchnie Ikea, ale nie w bezpośredniej współpracy ze sklepem. Najłatwiej zrzucić winę na montaż, to oczywiste. Nikt nie wziął pod uwagę, że przy produkcji okleina mogła zostać niewłaściwie przyklejona czego skutkiem jest jej odejście od blatu. Odradzam zakup kuchni w sklepie Ikea. 25-letnia gwarancja, to kpina ze strony sklepu tylko po to żeby przyciągnąć klienta, a jakość produktów jest wątpliwa. Sprawę kieruję do Rzecznika Praw Konsumentów.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Paweł / 2021-07-16

Uwaga na sprzedaż internetową. Działają prawie jak oszuści. Bo dwóch dniach składania zamówień (wystawiają produkty, które później znikają), po płatności zablokowali 5000 PLN. Mój bank potwierdził przelew, Przelewy 24 również niestety Ikea nie wie co się stało. Sprawa nie rozwiązana, pieniędzy brak. Ku przestwodze.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Wystawiają towar, którego nie mają.

Extra informacje

Pracujący / 2018-10-24

Pracuję w Ikei w Wielbarku i polecam każdemu ;) Mamy świetną ekipę i benefity. Chciałem o tym napisac by przełamać schematy pisane przez byłych pracowników
Cena/Jakość
Głośność
Parametry
5.00
Zalety

benefity wynagrodzenie atmosfera

Wady

Extra informacje

gieniek / 2018-04-23

super sklep z meblami, zawsze do niego wchodząc ma się pewność, że znajdziemy to czego szukamy, chcemy kupić stolik, to po prostu jedziemy i wybieramy z masy dostępnego asortymentu, bez tracenia czasu na przeszukiwanie innych sklepów
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

dużo asortymentu

Wady

Extra informacje

urszuli / 2018-04-23

meble za przystępną cenę, mają bardzo ładny nowoczesny i niepowtarzalny design, meble z innych firm nie mają tak prostego ale zarazem pięknego wyglądu
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

design, cena

Wady

Extra informacje

fretka / 2018-04-05

Najlepsze sieciówka meblarska w Polsce. Duże sklepy po których można swobodnie się przejść i pooglądać towar bez wrazenia, że sprzedawca przenika Cię wzrokiem.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00

fiona / 2018-04-04

Świetne meble dla dzieci z myślą o zaokrąglonych rogach na wszelki wypadek. Cenowo nie jest źle, nawet wręcz dobrze a asortyment sklepu jest całkiem spory.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

sporo asortymentu

Wady

Extra informacje

AGD IKEA opinie