Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Ubezpieczenia komunikacyjne
  • /
  • Compensa
  • /
  • 1

Opinie o Compensa

Finanse Compensa opinie
Cena/Jakość
3.32
Obsługa klienta
3.55
Oferta
3.57

Średnia ocen

3.48

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

55

dodanych opinii

 

Zbyszek / 2022-01-21

Sprawca się przyznał do winy a compensa uznała ze to nie ten sprawca i nie chcą mi wypłacić
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

ANNA / 2022-01-21

Nigdy nikomu nie polece.nigdy Nigdy. Miałam kolizje .sprawca się przyznał do winy .a compensa nie chce wypacic .Nigdy ijeszcze raz Nigdy nie bierz tej firmy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Grzegorz / 2022-01-15

Złodzieje nie wypłacają takich odszkodowa jakie się należą.najgorsza ubezpieczalnia
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same minusy

Extra informacje

Ubez porażka

Piotr / 2022-01-11

Najgorsza ubezpieczalnia. Miałem wypadek w zeszłym roku, sprawca wypadku była kobieta która zasłabła i wyjechała na przeciwny pas wprost pod moją maskę. Była policja,straż, pogotowie.Compensa nie wypłaciła mi odszkodowania.Żadne reklamacje nie odnoszą skutku, a samochód został zezłomowany.Compensa swoją decyzję tłumaczy tym,że sprawca zasłabł, więc oni nie ponoszą odpowiedzialności.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Skoro / 2021-11-29

Złodzieje
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Jak najdalej

Wady

Kradna

Extra informacje

Złodzieje!

robak / 2021-11-29

Dno i 100m mułu! Brak kontaktu przez cały okres pokiku wielu skarg i zgłaszanych nie prawidłowości! Wypłacona po 4 msc kwota w wysokości równowartości kwoty netto ! Brak auta zastępczego za szkodę za granicą! Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu za wynajem auta pomimo przyznanej winy drugiej osoby! Wszystko załatwiać musiałem na własną rękę. Zero zainteresowania! Złodzieje jakich mało! Nie rozumiem jak można im przyznać więcej niż 1gwiazdke! Nigdy w życiu nie chce słyszeć słowa compensa!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Złodzieje!

Wady

Złodzieje!

Extra informacje

Złodzieje!

Karol / 2021-11-05

Zdecydowanie nie polecam. Kombinatorzy oszuści lepiej trzymać się od nich z daleka
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

nieuczciwość

Extra informacje

Artur / 2021-08-05

Jeśli myślicie o AC w Compensa, zapomnijcie. Jestem idiotą namówionym na droższe ubezpieczenie w "pewnej" "poważnej" firmie. W skrócie: AC na 18100, kontynuacja na 17000, dzień przed zakończeniem pierwszej plisy dzwon. Szkoda całkowita, wywaliło poduszki. Compensa ubezpieczyła mnie na 17 000, wczoraj. Propozycja po tygodniu15 000. Ta firma to tragedia, żaden mechanik w moim mieście nie chciał realizować naprawy bo "90% spraw kończy się w sądzie". Na pytanie do pani z likwidacji, dlaczego wzięliście składkę za 17 000 zł a po tygodniu chcecie mi dać 15 000 odpisała, że to pytanie do agenta. Wiadomo, to agent jest ubezpieczycielem, nie Compensa. ???? Podsumowując, jeśli chcecie mieć gówniane ubezpieczenie nie warto płacić 1500, wystarczy 1000, tak samo będziecie oszukani. ????
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

szybka reakcja na zgłoszenie

Wady

zanizenie odszkodowania, brak warsztatów które chcą z nimi współpracować

Extra informacje

2 lata

Anonim / 2021-05-31

Pań zadzwonił kiedy byłem w pracy . Uprzejmie poinformowałem że kończę o 14 pań powiedział ok pracujemy do godziny 16 i NAPEWNO BEDE SIE Z PANEM KONATKTOWAC . mhm.. ani widu ani słychu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Granie na zwłokę

Extra informacje

Martyna / 2021-05-31

Kwota za zalanie mieszkania wyceniona na 120 zł , zalane 2 metry na 2 metry sufitu. To jest kpina
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

żadne

Wady

Extra informacje

Finanse Compensa opinie