Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • Aldi
  • /
  • 1

Opinie o Aldi

www.aldi.pl

Warszawa

Zakupy Aldi opinie
Asortyment
3
Obsługa i reklamacje
2.85
Poziom cen
3.15

Średnia ocen

3.00

w skali od 1 do 5.

 

Aldi opinie Aldi
3.00 1319

zenek / 2023-01-26

Gorzów wlkp. cen nie ma dalej tylko dwa czytniki na sklep i to na końcu ,jest tu jakiś kierownik .kolejki jedna kasa niektóre to przysypiają jak kasują nawet dzień dobry nie powiedzą
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67

anonim / 2023-01-26

część pracowników to nie wie po co tam jest, poprosić o pomoc dziś rano było sukcesem 26 01 2023. syf na sklepie ,czy jest tu ktos kierujacy skepem
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67

wiki / 2023-01-26

dlaczego kierownictwo sklepu w Gorzowie olewa starszych ludzi. zgłaszałam z mama przemiłej pani na kasie kilka razy problem z pakowaniem zakupów przez starszych ludzi.wystarczyło by zrobic maly blat pod oknem by mogli sobie poukladac zakupy na spokojnie .w tym skepie wiekrzosc klijentow to starsi ludzie oni maja swoje upodobania.przykre ze tak jest
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.33
Zalety

mia obsluga na kasach

Wady

brak kontaktu z kierownictwem

Extra informacje

Ewa / 2023-01-25

Poznań Obornicka!!! Zawsze miałam bardzo dobrą opinię o tym sklepie ale dzisiaj zmieniłam zdanie, a to za sprawą Pani zatrudnionej jako ochroniarz. Pani, która przyjechała ze wschodu sądząc po akcencie. Podchodzę do kasy i zaczynam pakować skasowany towar a ochroniarka w trakcie kasowania chce skontrolować moją torbę, na co oczywiście nie zgodziłam się bo byłam jeszcze w strefie kas. Potraktowała mnie jak złodziejkę. Nawet Pani kasjerka interweniowała aby uspokoić sytuację. Nie ma mojej zgody na takie traktowanie nas tylko dlatego, że u nich jest wojna. Jeżeli chce robić porządki to niech jedzie robić w swoim kraju. Sklepy Aldi będę omijać wielkim łukiem, mimo że lubiłam tam robić zakupy. Proponuję zweryfikować osoby zatrudniane bo będą klienci odchodzić z waszych sklepów.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.67

Ania K. / 2023-01-21

Uwaga!!! W sobotę po 21:00 ceny się zmieniają! Na przykład w gazetce do soboty towar za 2.99 zł że zniżką, ale na kasie okazuje że już kosztuje 4,99zł. Ponieważ u nich w systemie po 21:00 zmieniają się ceny na poniedziałkowe. Zostałam nieprzyjemnie zaskoczona, w moim rozumieniu jeżeli ceny po 21 w sobotę się zmieniają powinno to być uwzględnione gazetce! Czy tak jest we wszystkich marketach?
Zalety

Wady

Uwaga!!! W sobotę po 21:00 ceny się zmieniają!

Extra informacje

Mariola / 2023-01-19

Jestem zachwycona naszym ALDI w Starogardzie Gdańskim. Bardzo czysto w sklepie, towary bardzo ładnie wyeksponowane, ułożone. Obsługa bardzo pomocna, Z uśmiechem doradzą, pokażą gdzie znajduje się jakiś towar, a nawet podprowadzą do danego regału pomimo swoich zajęć, które mają zawsze. Przy kasie nie ma kolejek, gdyż bardzo sprawnie trwa obsługa klientów.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.67
Zalety

Życzliwość i uprzejmość personelu. Czysto i pięknie poukładany towar.

Wady

brak

Extra informacje

Karola / 2023-01-06

Nie wiem skąd maja dostawców warzyw ale bez smaku marchew,pomidory ,po idory koktajlowe i to kolejny raz tam kupowałam, jestem zmuszona jechac do innego sklepu
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.67

Daria / 2022-12-26

Wokół sklepu jest zawsze czysto wchodząc do sklepu jest zawsze czysto Pieczywo widać że jest uzupełniane owoce I warzywa są przebrane towar jest dostępny dla klienta Można bez problemu poruszać się po sklepie obsługa jest miła I pomocna jak jest długa kolejka to szybko pracownik otwiera kasę Kasier szybko obsłuży \r\nPLUSEM jest to że kasjer nie pogania klienta. \r\nMiło robić tu zakupy
Zalety

Obsługa jest miła I pomocna I jest dostęp do towaru

Wady

Pracownik nie zareagował że kobieta jest w ciąży I nie zaproponował obsługi bez kolejki lub otwarcie drugiej kasy

Extra informacje

Jarek / 2022-11-02

Aldi w Warszawie Rydygiera (adres Hubnera 1/U3) Uważajcie na płatności w Aldi za pomocą aplikacji Revolut. Kasjerki nie pytają czy ma być płatność za pomocą złotych czy euro - system automatycznie pobiera w euro. Niefajnie.....
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

automatycznie kasa pobiera płatnośc w euro zamiast zapytac o walutę przy płatnoći aplikacja Revolut

Extra informacje

Marian / 2022-10-14

Zakupiłem dwa opakowania krokietów z kapustą i grzybami Chorzów Batory jedna paczka ok. a druga miała dodatkowe grzyby białe na górze było to 07.10 22 super syf.\\r\\n

klient / 2022-09-09

aldi kraków radzikowskiego Promocyjne suszone śliwki w plastikowym opakowaniu 500 g. W całym kartonie zakurzone tak że można pisać. KTO taki towar wystawia na sklep. A po sklepie łazi 4 nieroby udając że pracują. Tak trzymać, może pih albo sanepid was pogoni!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

0

Wady

cała masa

Extra informacje

nooon / 2022-08-25

bród, smród, drożyzna, a na parkingu gangsterzy zbierający haracze
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadne

Wady

wszystkie możliwe

Extra informacje

Pieczarki / 2022-04-19

Pierwszy raz w życiu zatrułem się pieczarkami. Produkt nie a dający się do sprzedaży. Piszę o tych pakowanych w paczki. Śliska skórka, dziwny zapach.
Asortyment
Poziom cen
3.50

Nina / 2022-04-14

Pierwszy dzień promocji 140422 godzina 10-brak reklamowanej kiełbasy jałowcowego i reklamowanego makowca/chyba wcale go nie było/Bułka brioszka to typowy gniot.Marchewka na promocji nadaje się tylko na śmietnik, przeterminowane sery.Komentarz chyba zbyteczny????
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

Brak!!!

Wady

Wiele

Extra informacje

Milena / 2022-02-26

Słodycze bardzo niskiej jakości, wystarczy przeczytać skład. W wielu olej palmowy. Syf. Nie wiem czy to dlatego, że na polski rynek? Jeśli tak, to wstyd, jeśli nie, to nadal wstyd.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

Hmmm... Nic szczególnego.

Wady

Niska jakość większości towarów. Czytajcie składy!

Extra informacje

hans / 2019-12-14

mrożonki to zdecydowanie mocna strona sklepu
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

barto / 2018-02-24

Tani sklep, ze świetnymi produktami mrożonymi. Mnie przypadły szczególnie paluszki rybne i kluski śląskie. Frytki karbowane są także całkiem niezłe. Może niezbyt duży wybór słodyczy, ale można tam także znaleźc takie marki, których nie ma w innych marketach.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

produkty mrożone

Wady

Extra informacje

Zakupy Aldi opinie