Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 7

Opinie o internet AirMAX.pl

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.62
Niezawodność
4.74
Obsługa klienta
4.63
Parametry
4.64

Średnia ocen

4.66

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

305

dodanych opinii

 

Karol / 2019-03-26

Napisze krótko i na temat: szybka, sprawna instalacja, brak awarii, cena ok. Zapraszam i polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

brak awarii, szybki montaż, dobre warunki

Wady

brak

Extra informacje

pół roku

Fan Airmaxa / 2019-03-25

Ja jednak zawsze polecam, aby rozejrzeć się za lokalnymi dostawcami. Support zawsze pod ręką, to nie jest zimna korporacja, gdzie są procedury, od których nie można ustąpić. W Airmaxie jest bardzo pomocna ekipa i wszystko sie da załatwić. Jestem klientem od wielu lat
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

dużo by wymieniac, wszystko wzorowo

Wady

brak ofert dla stałych Klientów

Extra informacje

wiele lat

Janek 37 / 2019-03-25

Biją na głowę ofertą, ceną i jakością usług wszystkich dostawców na dolnym śląsku. Kompetentna obsługa działu technicznego i pracowników z działu obsługi klienta, super oferty promocyjne.W przeciągu 9 letniego użytkowania bardzo niska awaryjność usług i wysoka jakość parametrów (niski ping i deklarowana szybkość). Polecam! Airmax wygrywa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

nic dodać nic ująć

Wady

--

Extra informacje

9 lat

Rodwailer / 2019-03-23

Mam pakiet od airmaxa od miesiaca. Poludniowa wielkopolska, okolice Kępna. Nowy światłowód wszystko śmiga aż miło. Jesli masz to szczescie i dociagniety swiatlowod kolo domu to nie ma sie co zastanawiac. Nie ma lepszej opcji internetu i telefonu stacjonarnego niz po swiatlowodzie. Nowy swiatlowod jest gwarancja niezawodnosci.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

dobra cena za telefon i internet, dobre parametry, szybkość łącza

Wady

jak dotad nie zauważyłem

Extra informacje

konkretnie i na temat / 2019-03-23

Świetny wydajny internet w pakiecie razem z telefonem. Korzystna oferta finansowa. Polecam każdemu. Widać lokalne reklamy, to dobrze. Duzi dostawcy którzy sa puszczani na okraglo w reklamach w TV zostają wiele do życzenia...mialem internet juz od wszystkich. Zamiast skupic się na potrzebach Klienta czy jakości usług, ładują kasę w reklamy i tyle..
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

wszystkiego dobrego dla całej ekipy oraz admina

Wady

nie ma

Extra informacje

--

Zbychu44 / 2019-03-23

Firma dotrzymuje warunków zapisanych w umowie. Wszystko jest na czas. W rzeczywistosci nic nie zrywa, sprzet dobry a cena niska. OK
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

sprzet bardzo dobej jakości, parametry dobre

Wady

brak

Extra informacje

1,5 roku

Ziomal25 / 2019-03-22

Moge pochwalic airmaxa. Od jakiegos czasu internet dziala idealnie. Nie ma wiekszych przestojow. Wszystko idzie w dobrym kierunku. Oby dalej utrzymali poziom to bedzie super :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

:)

Wady

:)

Extra informacje

dłuższy czas

Zadowolona rodzina z Nysy / 2019-03-22

Polecam pełna powaga i profesjonalizm. Airmax to nie tylko dostawca internetu. To niezawodna pomoc zarówno od strony technicznej jak i administracyjnej. Polecam każdemu, kto się zastanawia, czy można zaufać tej firmie. Nam w lutym stuknęły 3 lata współpracy i nie zamierzmy nigdzie uciekać. Duże uznanie dla Admina za profesjonalny nadzór takiej sieci i brak awarii.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

duzy plus dla Admina, robi kawał dobrej roboty

Wady

powinni zwiększyć swój zasięg na kolejne województwa....

Extra informacje

ponad 3 lata

Adam / 2019-03-22

Aktualnie wybrałem internet Airmax radiowy na razie nie narzekam,internet działa jak powinien .Aktualnie nie wypowiem się teraz jak będzie działało przez następne kilka miesiąc/Rok. Najwazniejszym dla mnie wyznacznikiem jest zeby wieczorami nie mulił, poniewaz wiekszość czasu spedzam wlasnie wieczorem przez laptopem, jest to dla mnie ważne. Airmax nie muli, strony otwierają się płynnie. Korzystanie z YT tez jest wporzo, film tez juz ogladałem i nic nie buforuje...polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

płynność łącza

Wady

--

Extra informacje

...........

Zadowolony / 2019-03-21

Za 55 zł miesiecznie nie narzekam. dziala bardzo ładnie, trzyma parametry. W razie problemów technicznych obsługa dosc szybka..
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

działa i w godzinach szczytu nie zacina

Wady

+++

Extra informacje

Internet internet AirMAX.pl opinie

Airmax
ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole

Strona internetowa firmy: airmax.pl

Telefon do biura: 71 717 05 30