Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 4

Opinie o internet AirMAX.pl

Airmax ul. Xawerego Dunikowskiego 16c, 46-020 Opole

Strona internetowa firmy: airmax.pl, Telefon do biura: 71 717 05 30

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.72
Niezawodność
4.79
Obsługa klienta
4.73
Parametry
4.74

Średnia ocen

4.75

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

529

dodanych opinii

 

Informacje o Airmax Internet

Nieprzerwanie od lat AirMAX umacnia swoją pozycję w polskiej branży telekomunikacyjnej, z powodzeniem konkurując z największymi operatorami w kraju. Jesteśmy nowoczesną, ciągle rozwijającą się firmą z ambitnymi celami.

Dostarczamy zaawansowane technologicznie, kompleksowe rozwiązania: Airmax Internet i usługi internetowe, usługi głosowe oraz serwery i hostingi. Naszym flagowym produktem jest szybki, niezawodny, ultra stabilny i elastyczny światłowód, a kluczowym obszarem działania – Wrocław i całe województwo dolnośląskie. Oferujemy również dzierżawę łączy, kolokację serwerów oraz wynajem przestrzeni w serwerowni wraz z udostępnieniem infrastruktury niezbędnej do pracy serwerów. Wszystkie produkty i usługi jesteśmy w stanie dopasować do indywidualnych potrzeb komunikacyjnych użytkowników.

Współpracujemy z klientami biznesowymi i instytucjonalnymi z całego kraju. Zaufały nam dotąd nie tylko prywatne przedsiębiorstwa i spółki kapitałowe, ale również organy administracji państwowej, urzędy i instytucje. Nasi klienci wiedzą, że mogą liczyć na rozwiązania telekomunikacyjne na najwyższym, europejskim poziomie oraz na pełne wsparcie naszego Działu Technicznego. Nasi inżynierowie w przyjazny, zrozumiały dla każdego sposób odpowiadają na pytania, doradzają i pomagają rozwiązywać ewentualne problemy. Klienci mogą pytać o wszystko. Mają pewność, że rozmawiają z człowiekiem, nie z automatem na infolinii. Nie posiadamy wirtualnych doradców ani nie zmuszamy klientów do czekania na połączenie z wolnym konsultantem. Szybko odbieramy, aktywnie słuchamy i reagujemy natychmiast.

Misja Airmax Internet

Naszą misją jest zapewnienie klientom poczucia bezpieczeństwa poprzez wdrażanie sieci teleinformatycznych, które gwarantują w pełni niezawodną i stabilną pracę. Misję tą możemy realizować, dzięki doświadczonym, doskonale przygotowanym inżynierom i technikom, innowacyjnemu, inteligentnemu systemowi nadzoru oraz licznym, restrykcyjnym procedurom bezpieczeństwa. Posiadamy centra danych (data center) skutecznie chronione przed awariami i gotowe na wszystkie zdarzenia – także nagłe i niespodziewane.

Airmax Internet - dlaczego warto?

  • Bezkonkurencyjne transfery +10 Gb - dzięki bezpośredniemu wpięciu w światowe magistrale światłowodowe.
  • Bardzo niski ping – niezależnie od lokalizacji.
  • Gwarancja zadowolenia – przed podłączeniem łącza i podpisaniem umowy, zapewniamy bezpłatny, niezobowiązujący okres testowy (2 tygodnie).
  • Pełne pokrycie zasięgiem Airmax internet - nasze usługi są dostępne nawet w najtrudniejszych lokalizacjach, w których często zgłaszane są problemy z zasięgiem.
  • Błyskawiczne podłączenie – jesteśmy w stanie szybko uruchomić usługę w każdym budynku i/lub pomieszczeniu wskazanym przez klienta.
  • Najwyższa jakość wsparcia technicznego – nasi inżynierowie służą fachową pomocą od momentu zamówienia, przez proces podłączenia i uruchomienia usługi, po cały okres użytkowania.
  • Umowa SLA – określoną, maksymalną stabilność i stałą dostępność usług przez cały okres współpracy gwarantuje umowa SLA (Service Level Agreement).

Zachęcamy do kontaktu jeszcze dzisiaj. Nasi doradcy przedstawią dostępne rozwiązania, opowiedzą o korzyściach oraz przygotują ofertę zoptymalizowaną pod indywidualne potrzeby, wymagania i zadania.

Czy klienci Airmax polecają operatora rodzine i znajomym?

Klienci Airmax są zazwyczaj bardzo zadowoleni z jakości usług, które otrzymują. Większość użytkowników docenia szybkie i stabilne połączenia internetowe oraz wysoki poziom obsługi klienta. Co więcej, Airmax oferuje atrakcyjne stawki i szeroki zakres usług, czyniąc go jednym z najbardziej opłacalnych operatorów internetowych na rynku. Klienci chwalą również szeroko zakrojoną współpracę z innymi usługodawcami, co pozwala im uzyskać dostęp do jeszcze większej liczby usług. Ogólnie rzecz biorąc, zdecydowana większość klientów poleca operatora Airmax rodzinie i znajomym.

Focaccia / 2023-06-26

Niczego sobie ten internet, myślałam, że lokalny dostawca internetu nie może konkurować z największymi firmami pod względem jakości usług, ale myliłam się :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Grzokaro / 2023-06-25

Swoimi standardami Airmax ustawił się daleko przed szereg, jeśli porównamy tę firmę z innymi firmami świadczącymi podobne usługi. Internet to bajka, wszystko co ma działać to działa. Codziennie odbieram dziesiątki lub nawet setki emaili i na każdy z nich muszę odpisać. Do tego dochodzi obsługa wielu aplikacji wymagających połączenia z internetem. Nie dałoby się tak pracować, jeśli internet chodziłby choć trochę wolno... Polecam Airmax każdemu kto chce mieć święty spokój i działający internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

na wsi się mieszka to się wie / 2023-06-19

Po przygodach z poprzednimi dostawcami internetu miałem już dość internetu w całości. Dałem kolejną szansę sobie na znalezienie nowej firmy i tym razem trafiłem na Airmax, nie myślałem długo nad wyborem, bo i tak dopóki samemu się nie przetestuje usługi to nie wie się jak to działa tak naprawdę. O tyle miałem farta, że u mnie na wiosce Airmax działa bez zarzutu, prędkość mi odpowiada i co dla mnie jest najważniejsze, internet jest dostępny przez cały dzień, co nie było codziennością u poprzednich dostawców. Polecam ;)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Bernard / 2023-06-18

Po kilku miesiącach korzystania z usług tego dostawcy internetowego, wyrażam pełne zadowolenie. Prędkość jest niezmiennie wysoka, a przerwy w działaniu są znikome. Szczerze mówiąc stanowi on najlepszy wybór spośród wszystkich dostawców, z którymi miałem do czynienia.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Jubilz / 2023-06-16

Widać, że ta firma się rozwija, bo z roku na rok świadczy coraz lepsze usługi. Jestem wieloletnim klientem i cieszę się, że mogę być świadkiem zmian na jeszcze lepsze! Nic by mnie nie skłoniło do zmiany dostawcy internetowego.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Dawid / 2023-06-16

Profesjonalna obsługa klienta, żadnych problemów na sieci Vpny i zdalne puplipy działaja bardzo dobrze. Dobra usługa w trudnym terenie bez możliwości przez dużych operatorów. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Skuteczność, brak przerw

Wady

brak

Extra informacje

Ireneusz / 2023-06-14

Rzadko piszę cokolwiek pozytywnego o firmach dostarczających internet, ale tym razem wypada trochę napisać. "Przerobiłem" w życiu wiele firm, ale dopiero Airmax pokazał mi co to znaczy mieć internet na zachodnim poziomie, czyli takim do jakiego byłem przyzwyczajony mieszkając za granicą. Nic nie zacina, nie się nie bufforuje wiecznie, wszystkie filmiki na YT chodzą szybko. TAK MA BYĆ!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Ktojaknieja / 2023-06-14

Ten dostawca internetowy to prawdziwa perełka! Prędkość połączenia jest niesamowita, nigdy więcej nie muszę czekać na wczytanie stron internetowych. Dodatkowo, obsługa klienta jest niezwykle pomocna i zawsze udziela szybkiej odpowiedzi na moje pytania. Szczerze polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Grajek / 2023-06-11

Stabilne łącze od Airmax zrobiło na mnie duże wrażenie. Nie pamiętam, kiedy ostatnio miałem przerwę w połączeniu. To jest dla mnie niezwykle ważne, szczególnie podczas pracy zdalnej i korzystania z usług online
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Katarzyna / 2023-06-08

Od momentu podpisania umowy z moim obecnym dostawcą internetowym, moje doświadczenia online znacznie się poprawiły. Ich prędkość internetu jest po prostu niesamowita - wszystkie moje działania online są wykonywane w ekspresowym tempie. Bez względu na to, czy pracuję zdalnie, oglądam filmy czy gram w gry online, zawsze mogę polegać na niezawodnym i szybkim połączeniu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mikołaj / 2023-06-05

Jestem absolutnie zachwycony jakością usług dostarczanych przez mojego dostawcę internetowego. Przede wszystkim, prędkość internetu jest niesamowita - mogę pobierać i przesyłać pliki w mgnieniu oka. Bez względu na to, czy korzystam z Internetu do pracy, rozrywki czy nauki, zawsze mogę polegać na szybkim i niezawodnym połączeniu. Ponadto, dostawca zapewnia również świetne zabezpieczenia, co daje mi poczucie bezpieczeństwa podczas korzystania z siec
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Wonsz / 2023-06-03

Nie mogę sobie wyobrazić korzystania z innego dostawcy internetowego. Jestem w pełni zadowolony z usług, które otrzymuję.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Leszek / 2023-05-26

Jestem klientem tego dostawcy internetowego od kilku lat i mogę śmiało powiedzieć, że to najlepsza decyzja, jaką podjąłem. Ich usługi są na najwyższym poziomie, a moje doświadczenia z nimi są zawsze pozytywne. Po pierwsze, prędkość mojego internetu jest fenomenalna. Mogę bezproblemowo strumieniować filmy, grać w gry online i przeglądać internet bez żadnych opóźnień czy buforowania. To naprawdę zwiększa moją produktywność i komfort korzystania z sieci. Po drugie, nie muszę się martwić o awarie czy przerwy w połączeniu. Moje połączenie jest niezawodne, a dostępność internetu jest praktycznie 100%. Również obsługa klienta zasługuje na pochwałę. Są zawsze uprzejmi, kompetentni i gotowi pomóc w razie jakichkolwiek problemów. Doceniam również ich elastyczne pakiety cenowe, które umożliwiają mi wybór opcji dostosowanych do moich potrzeb. Ogólnie rzecz biorąc, jestem bardzo zadowolony z usług tego dostawcy internetowego i gorąco go polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Lesław / 2023-05-14

Od czasu, gdy rozpocząłem korzystanie z usług tego dostawcy internetowego, moje życie stało się o wiele łatwiejsze. Usługi są wyjątkowo szybkie i niezawodne, co pozwala mi na szybkie przeglądanie stron internetowych, oglądanie filmów online w i pobieranie plików bez żadnych przeszkód. Ich sieć jest również odporna na zakłócenia, co oznacza, że nie muszę się martwić o przerwy w połączeniu. Co więcej, ich obsługa klienta jest niesamowita. Są zawsze dostępni, kiedy ich potrzebuję, i są bardzo pomocni i uprzejmi. Lepszego dostawcy internetu jeszcze nie miałem!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Krystian / 2023-05-14

Airmax stawia na innowacyjne rozwiązania, dzięki którym ich internet jest całkiem szybki jak na obecne standardy, a do tego nie ma tendencji do zawieszenia się. Codziennie przesyłam duże ilości danych do moich współpracowników i jak na razie wszystko było tip top, dla tego zostawiam taką wysoką ocenę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Piotrek / 2023-05-08

Zdecydowanie polecam tę firmę dostarczającą internet. Internet działa szybciutko, a jeśli mam jakieś dodatkowe potrzeby, to wiem, że na infolinii ogarnę szybko co trzeba. Obsługa klienta jest bardzo rzeczowa i szybko stara się rozwiązywać sprawy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Gucio / 2023-05-07

Godna polecenia firma. Zaskoczyło mnie to, że bez problemu podjęli się dostarczenia mi internetu na takie odludzie, w którym mieszkam. Nie ma co, to jest firma nastawiona na klienta. Wszystko udało mi się ogarnąć bezproblemowo i równie bezproblemowo użytkuję internet już od jakiegoś czasu. Samo łącze jest bardzo ok.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

F1 / 2023-05-03

Moje doświadczenie z tą firmą jest bardzo pozytywne. Internet działa tak ja powinien na obecne technologiczne możliwości, zresztą jak się mieszka pod miastem na wsi, to wydawałoby się, że nie można mieć wysokich oczekiwań co do prędkości. A tu niespodzianka, bo internet zasuwa jak wyścigówka po torze.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Pracuś / 2023-04-28

Airmax dostarcza mi internet o parametrach, jakie w zupełności mi odpowiadają. Ich rozwiązania przyjęły się u mnie w firmie najlepiej i nie zamierzam zaprzestać współpracy w najbliższej, ani dalekiej przyszłości. Dzięki sprawnemu internetowi obsługa moich klientów przebiega znacznie szybciej, co oszczędza mi nie tylko czas, ale i nerwy i pieniądze ;)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mirek / 2023-04-25

Po raz pierwszy poczułem, co to znaczy mieć internet o europejskim standardzie. Mieszkałem na zachodzie, ale wróciłem do Polski i nie spodziewałem się, że doświadczę podobnego poziomu usług w Polsce. Bardzo profesjonalna firma, nie tylko zapewniła mi internet na poziomie, do jakiego jestem przyzwyczajony, ale także pomogła mi we wszystkim, instalacja internetu nie jest tak trudna, jak mogłaby się wydawać.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Internet internet AirMAX.pl opinie

Małuszów Ruda Grobla Górczyna Kazimierz Czechy Głuchołazy Mokrsko Rządowe Roszyce Wielka Wieś Pietraszyn Uniegoszcz Nielubia Kartowice Sprzęcice Bukwica Kolejka Stolec Strzeleczki Kuźnica Skakawska Antonin Niekazanice Rojków Krościna Mała Kępino Lubotyń Sady Wojciechów Jeszkowice Jakubów Sulisławice Wasiłowice Bożanów Księżyce Gierałcice Sułków Wierzbno Stanki Grodziszcze Markowice Chojęcin Zagwiździe Miechów Karszów Krośnica Ostrożnica Duczów Wielki Klęka Milin Krzywa Gajówka Benice Iława Pełcznica Stare Jaroszowice Łąka Prudnicka Budy Nosalewickie Karpniki Radomierowice Stara Łomnica Kadziak Domaszczyn Lubiatów Krzczonów Czekanów Sołtysy Lasowice Sowin Burgrabice Krotoszyce Szklana Huta Darnowiec Dobieszów Michałów Leszno Wierzbica Górna Bierutów Wola Kuźniewska Dunino Kondratowice

Mnichowice Bobrów Bralin Wietszyce Wilkowyja Czyżówek Biskupice Ołoboczne Pęcław Lądek-Zdrój Grodowiec Wilkszyn Lewkowiec Janików Iwanowice Duże Zagródki Kaźmierzów Janów Budziaki Siedlisko Jaczów Brzoza Gadzowice Stare Siołkowice Gręboszów Miłowice Laskowice Gołębice Bystrzyca Kłodzka Dzierżoniów Długopole Górne Roztoki Kobiele Wielkie Popowice Warszówka Świerczów Szydłowice Miejsce Skoroszyce Jugów Rzeplin Siekierzyce Czernikowice Krzelków Wiatraczyn Winów Wilków Bogdanowice Jaczków Zielona Góra Bąkowice Borek Nasiedle Mikołajewice Kwiatkowice Młodoszowice Granice Dobrzyków Brzeg Głogowski Marcelów Bojanice Odrowąż Karłowice Strzeszów Janków Kotla Duczów Mały Michałowice Wyszków Śląski Kadłub Olbrachcice Pątnów Gozdnica Grądy Bytków Włodzienin-Kolonia Borek Grodziec Mysłów Tarnów Grodkowski Szydłowiec

Sulechów Staniszów Kromolin Stary Cieszowa Pełczyce Kalinowice Tomkowice Wabienice Bielawa Dziepółć Sieniawa Żarska Grochowiska Kwiatoniów Józefków Kietlin Dobroszów Wielki Rzyce Kiełczów Zacisze Ogonów Starygród Owiesno Rzepcze Batorów Opiesin Krzywizna Pasieczna Piława Dolna Nakło Włocin-Kolonia Lamki Ochodze Morów Sucha Psina Bolesław Potoczek Ścinawa Polska Brzostów Pisarzowice Czarnków Cyprzanów Nowa Sól Psary Szczodre Izabelów Mały Rochowice Kaczów Lutomia Dolna Drogoszów Brzyszów Grzymaczew Wierzchownia Wilkowice Zawiszów Folwark Dobijacz Sieradz Kamienna Góra Podkamień Kamieniec Podgaj Nowa Cerekwia Sosnowa Karwiniec Makowice Grądzik Stary Waliszów Samborz Wińsko Wężowice Mikołajów Dobrzenice Krzyżowniki Steblów Wierzbice Królikowice Księginice Igłowice Kaczorów Siedlce

Zielonkowice Przyłęgów Dobra Chwałów Trzebieszowice Brzezia Łąka Podbolesławiec Świercowskie Szczukocice Kotowice Gotartów Sieraków Śląski Kolnowice Niwki Sobczyce Lubin Siestrzechowice Maniów Chwalibożyce Włodków Konstantynów Śmicz Ścinawa Nyska Grabina Tarnów Januszkowice Smolice Świerki Kujakowice Dolne Wierzbie Wierzch Chrząstawa Mała Ręków Góra Wilczyn Stobiecko Szlacheckie Lisięcice Budziszów Mały Wróblowice Gierczyn Gryzów Dzigorzew Grabowno Wielkie Węża Kostrzyca Szewce Skorochów Kamień Olszanica Bolkowice Osiny Brzeziny-Kolonia Babice Nowe Kotkowice Stary Paczków Turkowy Księginice Małe Branice Nosalewice Lutomierz Kały Grochotów Siedlemin Pątnów Zabierzów Brukalice Kłaczyna Jaśkowice Legnickie Wolenice Zacisze Kucharzowice Bystrzyca Górna Solec Pociękarb Golanka Górna Ulesie Piaski Trzeboszowice Śliwniki Żerzuszyce

Łąka Przybyszów Mąkoszyce Damianowice Szprotawa Nowa Wieś Złotoryjska Witków Sławice Bożków Jałowiec Kraszkowice Sadogóra Zacharzyce Sadowiec-Niwy Nowy Dzikowiec Kalinów Kowalowice Gorzędów Wróblin Strugi Wilków Pytowice Bardo Ożarów Nowa Wieś Kwiatków Smogorzów Roztocznik Radziejów Mienice Żłobizna Jastrzygowice Piaszczyce Pasterka Rogów Legnicki Malerzowice Małe Kokorzyce Zajączki Drugie Wałbrzych Smarchowice Wielkie Brzezinki Piotrowice Nyskie Mechnice Brzeziniec Radomina Łączkowice Dworki Czepielowice Bożejowice Myjomice Krzydlina Mała Henryków Bujniczki Biskupice Dubidze-Kolonia Kijowice Witków Narok Bratowice Bruny Gorzyce Janówek Proszówka Kolonia Fryderyka Konradowo Borek Tarnów Opolski Węgrzce Biała Oleśniczka Kliszkowice Małe Gracze Krasna Góra Węglewo Ruszowice Kruszyn Rzeczyca Baszków Dzielawy Księginice

Koźniewice Ligota Toszecka Jerzmanowice Polska Nowa Wieś Piława Charbielin Sobocisko Mielnik Kornice Stanowice Kałków Biskupice Wrzosy Trkusów Duża Wólka Kawęczyn Nowe Gołuszowice Płonina Zwierzyniec Pierwszy Wyszkowice Bzinica Stara Przedborowa Bykowice Janówka Radoszowy Widok Borszewice Kościelne Stara Obra Molna Dobra Konradów Strużnica Chróścice Lubsza Radków Kiełczówek Roszkówko Kierzno Wola Książęca Łaziska Balcarzowice Mucków Uchylsko Gościejowice Leziona Rogów Sobócki Złoczew Bogusławice Czaple Stare Biskupice Wierzchowice Legnica Prężyna Krzepice Różyna Borzygniew Wymysłów Nowe Drzewce Bednary Imbramowice Osiek Duży Ścinawa Głogówek Lekartów Mnichów Świątniki Chocieszów Galowice Wszemirów Targowica Sułoszyn Żmigród Kadłub Turawski Złoty Stok Będkowo Chałupy Zagajew Cisów Budzieszowice Zakrzów Turawski

Krzywiczyny Brochocin Ochraniew Łęka Opatowska Krotoszyn Rachów Górki Zachełmie Dmenin Reńska Wieś Cesarzowice Kwiatów Donaborów Kulów Stare Kotkowice Szymanów Schodnia Domaszków Luboszyce Laskowice Podkrosno Ucieszków Frącki Trzebnik Annolesie Strzałki Kamionna Lędziny Kuźnica Dąbrowska Warmątowice Otok Janowiec Krowiarki Słupsko Polwica Piotrowice Borek Strzeliński Laskowiec Sobakówek Kamień Śląski Kalsk Niwiska Dolne Borzęckie Patoka Golina Grabów Rochy Iwiny Pawłówek Tomaszów Olbrachcice Wielkie Budziszów Wielki Otmice Kobyla Góra Grabik Borzęcice Mąkolice Żelisław-Kolonia Bilew Międzylesie Gaiki Kościelna Wieś Lubieszów Prusice Chobanin Pichorowice Kłady Ujeździec Gierałcice Małe Biały Kościół Kamionka Olszowiec Kuźnia Raciborska Langowo Góra Nagodzice Nędzerzew Agnieszczyn Bieńkowice Magnuszewice

Szybowice Wierzbica Dolna Szczawno Paprotnia Rybno Krzyżowa Broniszowice Sosnówka Dębno Polskie Bujnów Franklinów Pakoszów Koconia Rychnów Głuszyna Niwki Garbarskie Ratnowice Mroczkowa Popielarnia Tomice Stary Wołów Wilczyce Borowice Kołątajew Kotulin Kościerzyce Tomnice Wielołęka Ślizów Wilkanów Wieruszów Graniczna Kościeliska Pyszczyn Stary Zamek Przygórze Różyniec Lubnów Krotoszyn Marianów Kawice Mączniki Kiełczyn Kopice Osowa Sień Nowizna Kwiatków Gostomia Polków Fałkowice Jedlice Szczodrowice Rynarcice Sędraszyce Grodziec Niwnik Moszna Braszowice Józefów Opatowiec Maciowakrze Ostrówek Brzezina Błażejowice Dolne Stramnice Sudół Chwalimierz Cielcza Łyskornia Rudno Sucha Brzoza Zimnice Małe Piotrówek Szymanów Ściegny Grodziszcze Białków Mrozów Jabłonna

Kopanina Żuchowice Ogrodzisko Łąki Kozielskie Lubiąż Doboszowice Jankowy Dębina Błotnica Strzelecka Skidniów Szarocin Młynarka Borki Zawada Bodzów Kłocko Owsianka Paruszowice Wszemiłowice Świba Dąbrowa Stróża Marcinowice Gniewomierz Wojanów Dobrzeń Wielki Mojków Gorzkowice Czeska Wieś Zabardowice Leszno Górne Chrzowice Strzelce Wojnowiczki Pniewie Lipna Kruszowice Kamionek Buków Wąsosz Dolny Tworzyjanów Borkowice Perzyce Łukaszowice Łowoszów Jasienica Dolna Ratowice Jasiona Morawa Kuźnica Ligocka Droglowice Tabor Wielki Danków Krasiejów Głogów Pogalewo Wielkie Karczyn Zakrzew Gorzanowice Więcki Wojnowice Ciepłowody Księginice Wielkie Antopol Annapol Boguszyce Mrowiny Radliniec Wierzbno Zawiść Brzeziny Kurów Mały Przedmoście Górzec Stary Łom Żelazno Sady Dolne Czerńczyce Dąbrówka Dolna Żarów

Objazda Łazy Szczyglice Ścibórz Smolec Podzamcze Piotroniowice Wróblew Szczawin Kromnów Zwrócona Osła Wąwolnica Kuropatnik Czarnocin Jordanów Śląski Otyń Miękinia Jeżów Sudecki Ubocze Folwark Świeligów Drogomil Romanów Jutrzyna Topola Izbice Pławnica Łubnice Składowice Borki Kościelniki Dolne Tułowice Małe Modła Strąkowa Piersna Nowe Skalmierzyce Wygiełzów Konradowa Wiązów Turza Śląska Syców Sędzisław Borzęcin Przedbórz Granica Piława Górna Lutrowskie Szczepanów Marianówka Miklesz Zbica Skałągi Nowy Jaworów Komprachcice Nowa Wieś Wrocławska Kalisz Konarzew Tarnów Bycki Goliszów Piastów Dzielice Wódka Smardy Dolne Dobieszowice Korytno Maszków Lasowice Nowosiedlice Czesławice Lasowice Małe Niewodniki Korfantów Niedźwiedzice Dziedzice Moskorzyn Kraśnik Górny Nowa Wioska Przysiecz Namysłów

Krępice Annopole Nowe Rusko Zakrzów Charłupia Wielka Kietrz Nowa Wieś Jarnołtów Sędzimirów Piotrowice Świdnickie Kłoda Górowska Dębianka Głębinów Oborniki Śląskie Rozkochów Burkatów Bystrzyca Dolna Paryż Nowa Świdnica Lewin Brzeski Waleńczów Cieszanowice Rozmierka Bolesławiec-Chróścin Sarny Wielkie Męcinka Markotów Duży Jaszkowa Górna Nowy Dwór Oława Frydrychów Wrocław (Leśnica) Pruszków Niedamirów Dobrogoszcz Dzbańce Skowronki Garbce Wiadrów Mieczków Radomsko Jodłownik Zwanowice Rogów Opolski Kocilew Uszyce Krzyżowice Zakrzów Bytnik Suszkowice Brzezie Woskowice Małe Wisznia Mała Krzepielów Grabie Komorniki Zalesie Żerniki Wrocławskie Milejowice Janiszów Bielejewo Piastowice Długołęka Domasław Wierzbie Ligota Górna Nowy Świat Szosa Turecka Biała-Kopiec Andrzejów Wysogotówek Radzikowice Grodziec Mały Przedwojów Sępów Mierzyce Iwiny Niemysłowice Lasocice Zgorzelec

Kuny Krzydlina Wielka Brzezina Ostrów Wielkopolski Witostowice Okmiany Giebułtów Grabary Stęgosz Orłowice Kobylice Strzebiń Jeżowa Osetnica Strzelce Szczawno-Zdrój Chorula Prusy Częstocice Bielany Wrocławskie Ożary Tomaszów Bolesławiecki Przybyszewo Masłowo Nasławice Kaniów Zimna Brzeźnica Brzózki Bielice Paniowice Jenkowice Szczepina Mała Kamienica Bukowie Nowe Budkowice Sokolniki Łomnica Beniaminów Bukowina Pęcz Jakubikowice Raciborowice Górne Bolesławice Wysoka Piechowice Święte Koiszków Nowa Brzeźnica Siedlec Opoczka Sławęcin Marianka Rędzińska Nowa Kuźnia Wojciechów Bierzów Bożnów Miejskie Pola Wodników Górny Jurków Baldwinowice Korczew Mościsko Granica Szklarka Mielęcka Roszkowice Ławica Jemielnica Toporów Lipnica Ulianówka Skoroszów Dobrosławice Gębice Lasocice Piaski Huta Drewniana Ligota Prószkowska Brochocin Nowa Wieś Kącka Piecowice

Osiek Łuszczanów Bliszczyce Miłowice Turów Rudnik Klasak Babin Jezierzany Zieleniec Topola Mała Chociwel Świeradów-Zdrój Sokola Góra Studnica Prężynka Mietków Nowa Wieś Legnicka Goraszowice Sucha Górna Okopy Ozimek Paczków Jawor Środa Śląska Strumiany Bielice Suszyna Jutrków Kędzierzyn-Koźle Pawłów Barcinek Wąsosz Górny Poborszów Krajanów Zdzieszowice Cienia Czarnolas Błażejowice Zabłoto Czarnowąsy Ołdrzychowice Kłodzkie Wesoła Katarzynów Maciejów Raszowa Myszowice Sokolec Gułów Wrocław (Fabryczna) Popowice Biała Jelitów Glinica Wysoka Kruków Sowina Ligota Czamborowa Krobanówek Gostyń Zabłocie Kłodzko Śliwice Kluczowa Gaszyn Trzebień Miłkowice Kluczbork Sarnówka Nowy Świętów Ostroszowice Szymiszów Wysoka Krasków Wielkie Łąki Stary Otok Jodłów Komarno Wojsławice Prószków

Komorowice Tokarów Wysoka Przyczyna Dolna Uskorz Wielki Nadziejów Mokra Machnice Iłowa Wilamowice Święciany Miłoszyn Dębowa Grobniki Mirosławice Białołęka Wilczków Brzezimierz Chrzelice Pietrowice Wielkie Młodawin Górny Żydów Latkowa Góry Siedlec Chrząstawa Wielka Mokrzeszów Komorniki Dąbrowa Mrokocin Łącznik Dankowice Jaskółki Ogorzelec Grabik Stare Serby Uraz Starczów Przyłęk Walce Wesołówka Kobylno Brzeźce Mańczyce Byczyna Wojcieszyce Sadów Goszczyna Ogorzelec Piotrowa Glinica Bobrowniki Wróblin Głogowski Łagoszów Wielki Pieszyce Bukowiec Sobótka Mokry Dwór Kietlice Odrowąż Przyborów Mnichowice Przesieczna Żerniki Małe Goszczowice Boczków Kolonia Bilew Lipce Biestrzyków Nowa Wieś Mała Lutomia Górna Jaźwina Włóki Wieluń Leśnica Raków Wrocław (Psie Pole) Gościce Rozumice Chełmiec

Kępnica Wolny Grudynia Wielka Pisaczów Radwanice Tarnica Kopaniec Bycz Zielenice Przecznica Chotów Ścinawa Mała Iwanowice Małe Gajewniki Nowe Kamienice Pawonków Kryniczno Młodawin Dolny Świebodzice Twardów Chróścina Biedrzychowice Kojęcin Bolesławice Żary Szklarka Łubna-Jakusy Strzelin Dzierlin Bierdzany Kościelec Pieńki Rzeczka Muchowiec Pszeniczna Nowy Dwór Prudnicki Bukowa Śląska Strzegomiany Mionów Parzęczew Błonie Kup Smardy Górne Opatowice Zmyślona Chotów Pieńki Stolarskie Jagodnik Rataje Dankowice Pierwsze Dzierzków Łubniany Dąbrowa Pakosławsko Kozuby Dąbrówka Górna Augustynów Stara Jamka Skalice Toplin Kątna Świny Janowice Duże Chmieleń Bernacice Górne Konin Żagański Niwa Ligota Wielka Wojnowice Amelin Dąbrówka Łubniańska Posucice Szonów Dobrzyń Kije Hanuszów Mazurowice Słone Cieszyce Dzietrzniki

Olszynka Kazanów Janowo Trzebce Krzyżanowice Wilczyce Michałowice Świercze Rokitki Węgry Złoty Potok Mesznary Radoszowice Głubczyce Wysocko Wielkie Dolna Grodków Kromolin Henryków Łaszczyn Lisowice Trzebnica Dziećmarów Raszków Kilianów Grzegorzów Kozłów Jaksonów Marcinkowice Zamysłów Piotrowice Grochowa Cieplice Śląskie-Zdrój Kowary Kopacz Grębień Krzyżowice Kościuszków Pieczyska Śrem Krzyżanowice Landzmierz Gębczyce Kurów Trzebiny Krzanowice Bieniowice Krobanów Bojanów Kunów Dobroszyce Skarbiszowice Serby Kunice Nowica Stara Kamienica Kobierzyce Jegłowa Polakowice Boguchwałów Ponikwa Kurczów Dzietrzkowice Orzechówek Paździorno Szymanów Domasłów Gola Wojciechów Lizawice Wolbromek Wyszanów Miłochów Nowy Miłków Psary Bielawki Wolany Ogrodnica Małusy Małe Rybnica

Wilczkowice Jeziory Wydrowice Słoćwina Olszowa Przezdrowice Nowy Rożnów Unikowice Przesieka Sądrożyce Krzyżkowice Uciechowice Grochowice Raków Grębocice Osiny Grzybiany Brynica Amandów Szlichtyngowa Żołędnica Kanclerzowice Raszowa Maniów Wielki Lutogniew Gołogłowy Osiek Maciejowice Dzierżkowice Kępa Laski Wilków Uników Dalków Panoszów Garbów Prudnik Kosorowice Zmyślona Słupska Lubrza Karolew Obłotne Tyniec Mały Rudniki Janiszewice Wierzbna Paszowice Wołczyn Górka Wieruszowska Cesarzowice Goświnowice Brudzew Gorzyczki Trębaczew Łowkowice Majaczewice Karpacz Dobrodzień Krosnowice Kolonia Strzałkowska Rączka Miechowice Oławskie Brzeziny Kąty Wrocławskie Topolice Grabowiec Tułowice Górzna Przecza Łowkowice Chrzanów Bychowo Dzbanów Łaszew Rządowy Wrzoski Boleścin Gola Witanowice Gierałtowice Krępna

Lubczyna Taczalin Karsznice Proszówek Izbicko Długopole-Zdrój Urbanowice Konradówka Wygwizdów Ligota Dolna Goszowice Włocin-Wieś Strzegowa Łowicz Strzegom Okup Wielki Pęgów Potarzyca Nowy Dwór Mroczkowice Małuszów Radwanice Kłoda Rosochata Wrzesiny Strzyżewice Kamieńsk Chróścina Lisie Kąty Ruja Boguszyce Szczytna Lipowa Gliniany Kalina Michałówek Zakrzów Walenczyzna Strachów Boguszyce Rzymkowice Niesiebędowice Zawadzkie Zagrodno Rożenno Jędrzychów Bogacica Ligota Piękna Nowice Suchoczasy Zakrzówek Szlachecki Słupia pod Kępnem Grabostów Krzepice Cienkowice Siedliska Komorów Kamiona Rogożany Prusy Zborowice Szczyty Poręba Biedrzychowice Zabrodzie Rakowice Jankowice Małe Słowik Gniewków Lipin Bucze Mieszków Krzekotów Wrocław (Muchobór) Biały Ług Smolarnia Bryłówek Koza Wielka Pisarzowice Piotrowice

Raczkowa Pólko Srebrna Góra Michałowice Napoleon Jakubowice Wilkowice Henryków Chałupki Bartoszów Tłustoręby Charłupia Mała Wachów Brodziszów Zielęcice Kozłówki Gogolin Ostrówek Święciechowa Radostów Górny Marżynek Krzyżowa Dolina Gniewomirowice Kalno Burzenin Janowa Opatów Warta Groble Korytów Szklarnia Nowa Łomnica Kamienica Pustków Żurawski Rzechta Podgórzyn Brzezie Trzebina Poręby Sękowice Żerniki Wielkie Sarny Czernica Borów Szymonków Chrząszczyce Strzelce Opolskie Marcinów Małków Krążkowy Wojkowice Stany Jarocin Lubnów Klisino Wójcice Skarbimierz-Osiedle Skrzypiec Gorzanów Ryszardów Wilków Tyniec Legnicki Dobrocin Sokolica Retków Wichrów Suchowice Rakowice Niemil Kurzawka Prażmów Biernatów Zduńska Wola Kotórz Mały Idzikowice Kuniów Bądzów Mszaniec Szczedrzykowice-Stacja Przedmoście

Jelenia Góra Nowaki Niedźwiady Smardzew Osiek Bartoszowa Szalejów Górny Pisary Suszka Wadochowice Grzebień Tuły Przyczyna Górna Mleczna Uciechów Ziemiełowice Golanka Dolna Pisarzowice Marczyce Oleszka Turów Kozie Doły Karłowiczki Pietna Rożniątów Pożarzyce Lwowiany Rychtal Łobodno Potworów Kalinowa Lipowa Domaradzka Kuźnia Kolonowskie Borszyn Mały Obora Grzeszyn Dryżyna Zopowy Szczepanów Otok Wójcin Radlin Przydatki Przybyszowskie Strupice Gródczany Pastuchów Brzezie k. Sulechowa Bujnice Lenartowice Reńska Wieś Szklarska Poręba Lubliniec Zajączków Stok Polski Dębniki Dębiniec Dubidze Puszyna Józefina Ścinawka Średnia Świerzyny Lubcz Mikolin Suchy Dwór Racławiczki Młodnik Pożarzysko Brodno Niemodlin Wolica Pusta Skomlin Głubczyce-Sady Żelazna Surowina Raszów Pasterzowice Tarnowiec Krzyków Jarostów

Krzyżowa Kolanowice Krapkowice Kolonia Kołłątaja Piękne Kąty Olszany Kierpień Wygoda Michałkowice Koszęcin Góreczno Brzezinka Prusice Maryszewice Złotoryja Jakubowice Ciświca Gajnik Gajków Gęsice Kozów Boreczek Jarosław Bagieniec Otmuchów Domanice Moszyce Łażany Stawiszcze Jerzmanice-Zdrój Pobiedna Ujów Wybłyszczów Budzów Żórawina Lipiny Bieniec Racławice Śląskie Szczepanowice Mikowice Pawłowice Ujazd Dolny Rogów Górowski Guzowice Lipowa Zabłocie Olesno Stare Olesno Dolnik Pustków Złotno Ziębice Zimnice Wielkie Chocianowice Gorzyce Wielkie Czyżowice Krajków Regulice Szum Pokrzywnica Marszowice Kamień Czechy Krzeptów Bożacin Rusinowice Wągrodno Dworzyszcze Proślice Trzebień Raczyce Łężce Bolków Turawa Gorzupia Fabianów Kowalów Szczepanek Grabia Trzecia Jadwisin

Malczyce Górka Sobocka Huby Koźlice Mysłakowice Śmiałowice Grodzisko Ligota Bialska Wrzosowa Stok Nowy Zabornia Kurznie Zębowice Nowogród Bobrzański Guzice Racibórz (Obora) Bolechów Zajączki Pierwsze Chełstówek Jakubów Boboszów Wojnowice Koperniki Komorowice Wichernik Raciborów Wąsice Łosiów Lubań Sławęcice Jaszkowa Dolna Dzikowa Kurowice Wtórek Latowice Krzewie Wielkie Załęcze Bąków Sieroszewice Dobroszewice Wierzbnik Izabelów Sobieszów Motyczyn Biskupin Równe Stawiska Włodowice Rawicz Giebułtówek Wierzbnica Węgrzynów Glinka Krzyworzeka Żuków Pawłowice Browiniec Polski Łaszew Siedliska Szymanowo Wolimierz Twardawa Łukowice Brzeskie Proszów Nowe Żabno Salnia Kijów Dębie Pisarzowice Witaszyce Zaborów Godków Radostów Dolny Barczkowice Szczytnica Wieściszów Dzielów Józefów Dąbrowa Kędzierzyn-Koźle (Rogi)

Ujazd Górny Tłustomosty Rokitnica Radocin Kolonia Plucice Gajewniki-Kolonia Blok Dobryszyce Tworków Golczowice Świerczów Kolonia Jaśkowice Głogówko Wrocław (Krzyki) Ostrowąsy Złotniki Wieża Domecko Posadówka Stare Budkowice Kraskowiec Ludmierzyce Dąbrowica Olbrachtów Buława Kościelniki Średnie Lubomyśl Stara Rzeka Ulanowice Debrzyca Szczedrzyk Stobrawa Żelisław Bogdanów Pielgrzymowice Kąty Rędziny Bolesławiec Solna Kubice Durzyn Dziwiszów Meszno Bytom Odrzański Szalonka Jenkowice Polanowice Krobielowice Jaśkowice Dzikowiec Czyżowice Kamyk Bachorzew Murów Dąbrowa Mściwojów Skarżyce Witoszyce Michałów Jasiona Rędziny-Kolonia Kowalskie Ujazd Kraszewice Karolina Jakuszów Chociemyśl Biechów Radosław Zybiszów Natolin Baborów Jeziorko Górka Prudnicka Nieradowice Żurawiniec Wyskok Wrząca Staniszcze Małe Żmigródek Mokronos Górny

Otoki Ptaszków Radostynia Perzów Radzimowice Podolany Pogórze Kręczków Częstochowa Malin Góra Św. Anny Maków Ceber Lichynia Łagoszów Mały Nowy Folwark Stara Bystrzyca Brzeźnica Krasowa Gryfów Śląski Henryków Ścigów Ścinawka Górna Gogołów Polanica-Zdrój Karczowice Krogulec Kęszyce Przywory Gorzesław Chudoba Krężoły Wilczy Las Zduny Radziechów Rozwadza Przyborów Golczowice Ptakowice Brochocin Ruszowice Nowa Jabłona Kostomłoty Karnice Bystrzyca Piotrkowiczki Długie Nowe Wierzbowiec Dzierżysławice Babi Las Karsy Bytkowice Wierzbie Chrząstowice Kujawy Jasienica Górna Gęsiniec Jełowa Gosławice Biała Rządowa Długomiłowice Kopalina Wilczyniec Witaszyczki Mątewki Mokrsko Mieszków Janowiczki Biała Nyska Mozów Małuszyn Długie Stare Wyszanów Solniki Małe Konradów Dolina Siedlnica Bielawa Wysocko Małe Wyszki

Myślibórz Mochów Dzierżysław Kłobuck Cieszęcin Maniów Mały Kobiele Małe Kunice Żarskie Łukaszów Piotrków Borowski Hilarów Świdnica Jaworzyna Śląska Jawornica Strzeganowice Tymienice Opole Kujakowice Górne Sarnowice Piotrówek Dionizów Pielaszkowice Wojnarowice Wojszyn Strzałków Biskupice Milikowice Olszanka Wojsław Starowice Dolne Kopydłów Słupia pod Bralinem Sosnówka Brzezinki Sidzina Mokronos Dolny Kłosów Duszniki Krobusz Czachory Domaniowice Sierakowo Kobierno Jankowice Przylesie Dolne Osiek Jaczkowice Piskorzyna Olbrachcice Sławniowice Kudowa-Zdrój Stary Węgliniec Bukówka Gródczanki Taczów Mały Budziwojów Plucice Borucin Stary Wiązów Nasale Zamienice Budziska Biedrzychów Jezierzyce Wielkie Śmieciak Rożnów Bełsznica Nowy Las Źlinice Więcmierzyce Bojanów Brzeźnica Leszno Dolne Łagiewniki Gnojna Dziećmiarowice Wrocław (Klecina) Gaworzyce Ziemnice Smereczyna

Spalona Stary Jaworów Szymocin Biskupów Bierzyn Sulisławice Klępina Jelenin Cieszów Strobice Wielgomłyny Nadolice Małe Snowidza Mokre Gola Gościęcice Modlikowice Nadolice Wielkie Czerna Łagiewniki Średzkie Magnice Kochcice Książnica Libidza Kolnica Słoszów Witów Kleśniska Lubecko Goszcz Zielina Zaręba Racibórz (Brzezie) Sadowie Skorogoszcz Starków Kolonia Ligocka Dziekaństwo Parzymiechy Sułoszów Kobyla Głowa Zubrzyce Kałużna Ligota Gruszczyce Brzóski Dębowa Łęka Pszenno Księginice Dylów Rządowy Przydroże Wielkie Joanka Oleśnica Duszniki-Zdrój Płoszów Radogoszcz Legnickie Pole Lwowska Wrocław Stanowice Magnuszowice Brzeg Dziewkowice Pawłów Trzebnicki Pucnik Wawrzyńcowice Swędzieniejewice Nowa Ruda - Słupiec Samborowice Niwnica Panków Żukowice Żyrowa Wróżewy Poznowice Oleśnica Mała Komorniki Miłków Stoszowice Kadłubiec

Stara Góra Dworszowice Kościelne Ochocice Czerwonków Pakosławice Winiary Ścinawka Dolna Karłowice Nowa Kopernia Niegoszów Wielowieś Domaszkowice Sieraków Racibórz Siecieborowice Drożów Buków Piechocice Przywóz Święty Marek Węgry Krzeczyn Wielki Świnobród Kłobuczyn Muszkowice Ligota Turawska Korzekwice Moszowice Zimnowoda Dankowice Drugie Chrósty Pilszcz Lisiec Gierałcice Roszkowice Świniary Wielkie Maniów Bobolice Niedoradz Jakubowice Proszków Ozorzyce Huta Stara Pierwoszów Drożków Brzeziny Nowe Kępno Stare Drzewce Hajduki Osiek Makowice Sarny Małe Wschowa Wojciechówka Małujowice Jugowiec Przylesie Lubków Różana Pyskowice Krzekotówek Komorowo Pleśnica Siemysłów Potoczek Boboluszki Kamieniec Ząbkowicki Owczary Stara Brzeźnica Ptaszkowice Dobrzeń Mały Domaszowice Mroczeń Wilamowa Stary Grodków Kwielice Zapolice Kruplin-Parcela Lubawka Brzózki

Pokój Malnia Jakubów Cielce Baranów Rostkowice Brzoza Klucze Większyce Mańkowice Jasienie Świerkle Dzików Kozice Łambinowice Chróstnik Grzybki Twardogóra Mędłów Ociąż Turów Borkowice Pustków Wilczkowski Masłowice Dalnie Gola Górowska Dobroszów Ratno Dolne Prusinowice Godziszowa Kolonia Gorzędów Ligota Mała Szadurczyce Raciborowice Dolne Międzyrzecze Ślęza Dankowice Trzecie Wilków Zrąbiec Stary Górnik Dylaki Jankowice Wielkie Ligotka Siedlimowice Obórki Ząbkowice Śląskie Jaszkotle Ogiernicze Chmielowice Wydrzynów Chościszowice Cieszów Mirków Zabiele Leszczyniec Mikoszowa Wojków Bukowna Proszkowice Dąbie Stary Henryków Łosieniec Ludów Śląski Radostów Średni Warta Bolesławiecka Jerzmanowa Ligota Tułowicka Słoków Równa Dobrzykowice Jaroszówka Starościn Ściborzyce Wielkie Olszowa Koziniec Kromolin Nowy Winna Góra Brzezina Lubnów Osusz

Popielów Nosków Strumienna Chojnów Gaj Oławski Żywocice Żagań Dębska Kuźnia Wawelno Gołuszowice Różaniec Kąty Kostrzyna Mirsk Kuropas Gniechowice Kotlina Radochów Bestwin Przechód Obiszów Wołów Rysiowice Radomierz Turze Dobieszów Węgliniec Czarny Bór Ligota Wołczyńska Kruszyna Olszyna Dolna Komorno Gruszewnia Wólka Wojsławska Radłów Pągów Okrajszów Białowieża Skrzypnik Biskupice Ładza Ostrówiec Karski Bodzanów Godzikowice Bobrowa Biadacz Starokrzepice Parzewnia Dobrzejowice Dębie Sadowiec-Wrzosy Wierzbięcice Kamieńczyk Grzegorzów Gorzkowiczki Holendry Proszyce Zbrojewsko Dębnica Dobra Molestowice Suchodaniec Żeliszów Smardzów Dalków Rzeczyca Lipie Przygorzele Stary Wielisław Strzegów Ciechów Jastrzębia Kąty Dobiercice Opatów Tarce Witowice Kamieniec Wrocławski Glinica

Królowe Pawłów Kliny Kuklice Pogalewo Małe Modlęcin Warkocz Borków Nowy Bernacice Kórnica Żelowice Gola Grodkowska Nysa Roszków Wałbrzych (góra Chełmiec) Księży Las Rzędzina Kruszyna Tomkowa Leśnik Siemianów Czarna Lubiatów Wielmierzowice Racibórz (Markowice) Rogoż Szczytniki Małe Tylewice Włostowa Domaradz Antoniów Sternalice Muszyn Jędrzychowice Mostki Smolnik Starowice Brynica Kochłowice Drożyna Ozorowice Nowa Wieś Wolibórz Głębock Jaworek Sulikowice Pieńki Dworszowskie Kadłubia Grębanin Bryłów Góra Wawrzeńczyce Brzęczkowice Pietrowice Małe Michów Grocholub Księże Pole Stefanów Wola Przedborska Szczepankowice Jaworów Zapusta Chróścielów Pomianów Górny Byków Wojtkowice Żabice Chomiąża Jedlno Pierwsze Świniary Małe Szczedrzykowice Godzinowice Kokanin Domaniów Szukalice