Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 5

Opinie o internet AirMAX.pl

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.62
Niezawodność
4.74
Obsługa klienta
4.63
Parametry
4.64

Średnia ocen

4.66

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

305

dodanych opinii

 

Dominik Frątczak (Krzyki) / 2019-12-02

Muszę napisać opinię, bo mimo że mieszkam w Wrocławiu to wyobraźcie sobie Państwo ze nikt nie mógł w tak dużym mieście dać nam łącze porządne, dopiero firma airmax sprostała zadaniom jakość po prostu jest doskonała, szybkości osiągalne, nie ma lagowania, wszystko działa przepięknie, tak więc jesteś z Wrocławia to wal do nich
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Stabilnie, szybko, bezawarii, bez limitów

Wady

brak

Extra informacje

3 miesiące

Tomek / 2019-11-01

Jestem grafikiem komputerowym mam też VLOGA na YT, ale mieszkam na prowincji, po przesiadce z polsatu cyfrowego na www.airmax.pl praca stała się przyjemnością, w gratisie publiczne ip pozwoliło mi na uruchomienie własnego ftp co jest ogromną zaletądla mnie, brak lagów wszystko działą bardzo stabilnie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

ping w PL do 10ms, publiczne IP, brak awarii

Wady

brak

Extra informacje

5miesięcy

Antoni / 2019-10-22

Wszystko jest OK, moge polecić. Internet działa z prędkością geparda :) niesamowite jak technika poszła do przodu od czasów modemów 33,6k. Zasadniczo to nawte nie wykorzystuję pełnego potencjału takiego połączenia, mimo kilku osób w domu jednorodzinnym, zawsze wszystko działa doskonale. Zakupiłem jedank własy router ASUS, aby mieć mocniejszy zasięg w całym domu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

ok

Wady

Extra informacje

J. / 2019-09-12

Dobry internet, zawsze speedtesty wychodzą bardzo dobrze. Streaming pracuje poprawnie. Cena zawsze mogłabybyć lepsza ale nie jest też zła na tle konkurencji. Szybkie podłączenie i uruchomienie usług.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Macio / 2019-08-17

Mam internet światłowodowy 900 Mb, dobra oferta, w dobrej cenie. Stały IP ale co ważniejsze żadnej zmułki na wieczór, pasmo dostępne całą dobę. Jeżeli LTE przestało działać Ci już całkiem, a kabel z pomarańczy nie wyrabia, to będzie dla Ciebie dobre rozwiązanie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Pasmo dostępne całą dobę.

Wady

Extra informacje

ANdrEAs / 2019-08-16

Firma nasza korzysta z internetu Airmax od kilku lat, wybudowałem nowy domek w Smlocu. Na początku był play, później plus, t-mobile. Wszystko to dziadostwo, dopiero po roku się kapnąłem, żę w firmie mamy dobry internet okazało się, że Smolec jest w zasięgu sieci AIrmax, no to teraz i w domu posiadamy świetny internet, nic się nie zacina, wszystko działą płynnie pingi między 5-15ms. Polecam Wszyskim, jakość najlepsza!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena, czasy reakcji, brak awarii

Wady

brak

Extra informacje

3 lata

Jacek D / 2019-04-03

Brak jakichkolwiek awarii przez rok czasu. Czego chcec wiecej? Internet ma dzialac i dziala :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

działa jak należy

Wady

brak...

Extra informacje

ponad 1 rok

Pan Ktoś / 2019-04-02

Ja jestem w Airmaxie i nie narzekam na jakość ich usług :)Obecnie mam poprowadzony od nich światłowód dzięki czemu mam internet 300MB/s :) Gra się rewelacyjnie. A jedyne co mnie ogranicza to mój sprzęt.Warto skorzytac, ceny kuszące. .
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

dobre ceny

Wady

---

Extra informacje

ponad rok

Rodzinka / 2019-04-02

U mnie w rodzinie mama cały czas korzysta z tableta, tata z laptopa, ja podobnie, a brat jest fanem gierek. Ogólnie mamy internet bezprzewodowy – radiowy od Airmax. Płacimy ok 60 zł. Połączenie zostało zorganizowane, aby wszyscy domownicy mogli w łatwy sposób korzystać. Kilku sąsiadów też się dołączyło, postawiliśmy antenę i jeszcze sporo zaoszczędziliśmy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

dobry sprzęt do odbioru sygnału, prosty montaż i instalacja

Wady

bez zastrzezeń jak narazie

Extra informacje

długo użytkujemy

Kamil / 2019-04-02

Super hiper rewelacja. Od lat Airmax jest moim dostawca internetu. Miła obsługa fachowe podejście do tematu. Sieć ciągle się rozwija. Umowa na 2 lata na super warunkach. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

pomoc techniczna i fachowe doradztwo, mili ludzie

Wady

-

Extra informacje

2 lata

Internet internet AirMAX.pl opinie

Airmax
ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole

Strona internetowa firmy: airmax.pl

Telefon do biura: 71 717 05 30