Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 1

Opinie o internet AirMAX.pl

Airmax ul. Xawerego Dunikowskiego 16c, 46-020 Opole

Strona internetowa firmy: airmax.pl, Telefon do biura: 71 717 05 30

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.65
Niezawodność
4.74
Obsługa klienta
4.65
Parametry
4.66

Średnia ocen

4.67

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

361

dodanych opinii

 

Informacje o Airmax Internet

Nieprzerwanie od lat AirMAX umacnia swoją pozycję w polskiej branży telekomunikacyjnej, z powodzeniem konkurując z największymi operatorami w kraju. Jesteśmy nowoczesną, ciągle rozwijającą się firmą z ambitnymi celami.

Dostarczamy zaawansowane technologicznie, kompleksowe rozwiązania: Airmax Internet i usługi internetowe, usługi głosowe oraz serwery i hostingi. Naszym flagowym produktem jest szybki, niezawodny, ultra stabilny i elastyczny światłowód, a kluczowym obszarem działania – Wrocław i całe województwo dolnośląskie. Oferujemy również dzierżawę łączy, kolokację serwerów oraz wynajem przestrzeni w serwerowni wraz z udostępnieniem infrastruktury niezbędnej do pracy serwerów. Wszystkie produkty i usługi jesteśmy w stanie dopasować do indywidualnych potrzeb komunikacyjnych użytkowników.

Współpracujemy z klientami biznesowymi i instytucjonalnymi z całego kraju. Zaufały nam dotąd nie tylko prywatne przedsiębiorstwa i spółki kapitałowe, ale również organy administracji państwowej, urzędy i instytucje. Nasi klienci wiedzą, że mogą liczyć na rozwiązania telekomunikacyjne na najwyższym, europejskim poziomie oraz na pełne wsparcie naszego Działu Technicznego. Nasi inżynierowie w przyjazny, zrozumiały dla każdego sposób odpowiadają na pytania, doradzają i pomagają rozwiązywać ewentualne problemy. Klienci mogą pytać o wszystko. Mają pewność, że rozmawiają z człowiekiem, nie z automatem na infolinii. Nie posiadamy wirtualnych doradców ani nie zmuszamy klientów do czekania na połączenie z wolnym konsultantem. Szybko odbieramy, aktywnie słuchamy i reagujemy natychmiast.

Misja Airmax Internet

Naszą misją jest zapewnienie klientom poczucia bezpieczeństwa poprzez wdrażanie sieci teleinformatycznych, które gwarantują w pełni niezawodną i stabilną pracę. Misję tą możemy realizować, dzięki doświadczonym, doskonale przygotowanym inżynierom i technikom, innowacyjnemu, inteligentnemu systemowi nadzoru oraz licznym, restrykcyjnym procedurom bezpieczeństwa. Posiadamy centra danych (data center) skutecznie chronione przed awariami i gotowe na wszystkie zdarzenia – także nagłe i niespodziewane.

Airmax Internet - dlaczego warto?

  • Bezkonkurencyjne transfery +10 Gb - dzięki bezpośredniemu wpięciu w światowe magistrale światłowodowe.
  • Bardzo niski ping – niezależnie od lokalizacji.
  • Gwarancja zadowolenia – przed podłączeniem łącza i podpisaniem umowy, zapewniamy bezpłatny, niezobowiązujący okres testowy (2 tygodnie).
  • Pełne pokrycie zasięgiem Airmax internet - nasze usługi są dostępne nawet w najtrudniejszych lokalizacjach, w których często zgłaszane są problemy z zasięgiem.
  • Błyskawiczne podłączenie – jesteśmy w stanie szybko uruchomić usługę w każdym budynku i/lub pomieszczeniu wskazanym przez klienta.
  • Najwyższa jakość wsparcia technicznego – nasi inżynierowie służą fachową pomocą od momentu zamówienia, przez proces podłączenia i uruchomienia usługi, po cały okres użytkowania.
  • Umowa SLA – określoną, maksymalną stabilność i stałą dostępność usług przez cały okres współpracy gwarantuje umowa SLA (Service Level Agreement).

Zachęcamy do kontaktu jeszcze dzisiaj. Nasi doradcy przedstawią dostępne rozwiązania, opowiedzą o korzyściach oraz przygotują ofertę zoptymalizowaną pod indywidualne potrzeby, wymagania i zadania.

WARHAM / 2022-07-02

Gracze, którzy na internetowe rozgrywki poświęcają większość swojego wolnego czasu są w stanie wybaczyć wiele, ale jednej rzeczy nie wybaczą na pewno! Prawdziwy gracz nie wybaczy internetu, który w kluczowych momentach potrafi nie działać w wyniku czego możemy przegrać naszą internetową batalię przez czynniki od nas niezależne. Na szczęście z internetem od Airmax jest ten komfort, że tego typu sytuacja nie będzie miała miejsca :D
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Adelajda / 2022-07-02

Najbardziej rzetelna firma z jaką miałam do czynienia.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Tomasz / 2022-06-29

Usługi dramat (okolice Wrocławia). Internet na okresie próbnym działał bez większych zarzutów, po podpisaniu umowy pojawiła się trzydniowa awaria podczas której nie dostałem żadnej reakcji ani odpowiedzi. Umowa wypowiedziana w ramach konsumenckiego czternastodniowego prawa do odstąpienia od umowy. Od dwóch tygodni nie dostałem żadnego potwierdzenia oraz zwrotu (430 zł) za sprzęt, który dostałem do testów. Pozytywy: brak Negatywy: - dodatkowe, ukryte opłaty w umowie (niezawarte w ofercie na stronie internetowej) - brak technicznej reakcji na awarię - brak odpowiedzi na awarię - internet 30mb download / 10 mb upload, podczas gdy zakupiony pakiet był na 150 mb / 12 mb. Antena po mojej stronie ustawiona idealnie (2km do nadajnika, sygnał -58 dBi) - brak zwrotu pieniędzy za zakupiony na okres testowy sprzęt
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

- dodatkowe, ukryte opłaty w umowie (niezawarte w ofercie na stronie internetowej) - brak technicznej reakcji na awarię - brak odpowiedzi na awarię - internet 30mb download / 10 mb upload, podczas gdy zakupiony pakiet był na 150 mb / 12 mb. Antena po mojej stronie ustawiona idealnie (2km do nadajnika, sygnał -58 dBi) - brak zwrotu pieniędzy za zakupiony na okres testowy sprzęt

Extra informacje

MARS / 2022-06-26

Należy się najwyższa ocena. Od przesiadki na internet Airmax mam tak niski ping w grach, że gdyby tylko praca mi pozwalała to bym chyba spędzał na graniu całe dnie :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Zenon / 2022-06-26

Nie zapominają o stalych klientach. Niektóre firmy oferują lepsze warunki nowym klientom, zapominając o swoich starych klientach, na szczęście ta firma nie działa w ten sposób!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Matju / 2022-06-19

Odkąd przeszedłem z pracy stacjonarnej w biurze na pracę zdalną czuję się jak nigdy dotąd. Nie tylko nie tracę czasu na codzienne dojazdy do pracy, ale jeszcze jestem bardziej efektywny. Jak do tego dodać, że z internetem nie ma problemów to praca jest bajką.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Malgia / 2022-06-19

Używam internetu Airmax w domu na dwóch prywatnych laptopach i jednym służbowym, na każdym działa super
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Lara / 2022-06-11

Jeśli ktoś dużo grywa w gry multiplayer to wie, jak istotne jest, by mieć jak najniższy ping. Sam mam stabilne 20-40 pingu w grach i dla mnie to dobry wynik. Zresztą jest to wynik, który mówi sam za siebie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

OLEK / 2022-06-11

Jak dobrze pamiętam jestem klientem Airmax od bodajże początku okresu pandemii. Wtedy też przeszedłem w firmie na pracę zdalną co wiązało się z koniecznością załatwienia sobie lepszego internetu od tego co miałem. Od samej pandemii trochę minęło, a ja dalej preferuję pracę zdalną i ani myślę o powrocie do biura. Z internetem nie miałem i nie mam żadnych kłopotów, z samej prędkości jestem nad wyraz zadowolony.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

korpoś / 2022-06-05

W pracy tak dobrze mi działał internet od Airmax, że byłem ciekawy czy u mnie w mieszkaniu działałby równie dobrze. Od chwili kiedy chciałem to sprawdzić minęły już 3 lata, a ja dalej cieszę się z szybkiego internetu :D
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Leix / 2022-06-05

Utrzymują swoje usługi na światowym poziomie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

michałbox / 2022-05-29

Internet szybki, a do tego obsługa nie jest jakaś naburmuszona po jakimkolwiek pytaniu jak to zazwyczaj bywa na infolinii.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Tama / 2022-05-28

Przy rosnących cenach wszystkiego dookoła, to cena za internet jest niewielka, w szczególności biorąc pod uwagę, z ilu rzeczy możemy skorzystać w sieci zupełnie za darmo.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

koko / 2022-05-22

Ceny usług adekwatne do jakości!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Chio / 2022-05-22

Polegam na ich internecie od jakiegoś czasu i kurczę, nie jest źle. Zasięg łapię, szybkość mnie zadowala. W grach mam zazwyczaj niski ping. Nie wiem co jeszcze mógłbym oczekiwać :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Sławek / 2022-05-17

Nigdy więcej, trzymać się z daleka. Technik stwierdził że jest bardzo słaby sygnał ale nie jest w stanie z tym nic zrobić. Nie polecam nikomu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

HUBU / 2022-05-15

Firma nie ustępuje w niczym większym znanym firmom na rynku.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Walencu / 2022-05-15

Nie znam się za bardzo na internecie i nie wiem czy działa on szybko czy wolno. Jedno co muszę przyznać, to to, że nie mam z nim problemów, a strony ładują mi się w miarę szybko.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Remigiusz / 2022-05-08

Nawet chciałoby się na coś ponarzekać, no ale nie ma na co. To co mam sprawdza się i spełnia moje potrzeby.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Patryk / 2022-05-08

Moi znajomi sobie chwalą, ja także nie mam na co narzekać.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Marcinek / 2022-05-01

Cieszę się, że istnieją jeszcze firmy na rynku, które nie lecą w kulki i nie olewają klienta. Obsługa na infolinii jest super, wszystko idzie załatwić w bezproblemowy sposób.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Busio / 2022-05-01

W mieszkaniu i pracy korzystam z internetu od Airmax. Wysoko postawili sobie poprzeczkę świadcząc usługi na takim wysokim poziomie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Adam / 2022-05-01

Najgorszy internet, jaki kiedykolwiek był dostępny na rynku. W okresie testowym w miarę działa (oczywiście nie uświadczycie wysokich prędkości), potem jest jakaś masakra. Przerywa, prędkości są straszne mimo dobrych... Nie polecam pakować się w to bagno.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

brak

Wady

brak działania, przerwy w dostępie, niskie prędkości

Extra informacje

3 miesiące

Soron / 2022-04-24

Ceny wszystkiego w gospodarce szaleją, a internet dalej tak samo tani i szybki!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Pan Bartosz / 2022-04-23

Co ma działać to działa, ze swojej strony Airmax wywiązuje się wzorowo z umowy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Bigu / 2022-04-16

Mimo tego, że jest to duża firma, to do klienta dalej podchodzi się indywidualnie i stara się zapewnić mu najlepsze możliwe warunki. Podobnego podejścia nie uświadczymy w podobnych rozmiarów firmach, gdzie liczy się tylko to, czy klient podpisze umowę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Tadeusz / 2022-04-16

Jestem takim człowiekiem, że widząc dobrze wykonaną usługę zostawiam słowa uznania. Internet tej firmy jest prima sort!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Lassie / 2022-04-10

Myślałem, że jak mieszkam na wsi, to muszę mieć mieć wolny internet, ale myliłem się i to bardzo. Airmax to pierwsza firma, która umożliwiła mi dostęp do szybkiego internetu w rozsądnej cenie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybki internet, który dociera do mojej wioski

Wady

Extra informacje

Franek / 2022-04-10

Za ciężko zarobione pieniądze wymagam dobrze świadczonej usługi i takiej tutaj doświadczyłem. Płacę co miesiąc i w zamian mam dostęp do całkiem szybkiego internetu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mati / 2022-04-03

Dając daną ocenę kieruję się przede wszystkim tym czy internet działa. W tym przypadku działa znakomicie, prędkość jaką jestem w stanie osiągnąć w domu wystarcza mi w zupełności do pracy i rozrywki.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkość działania

Wady

Extra informacje

Lucjusz / 2022-04-03

Od dawna korzystam z ich usług i nie znalazłbym najmniejszego powodu, który skłoniłby mnie do zmiany firmy. Po co zmieniać coś, co działa nie tylko dobrze, ale i niezawodnie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Władysław / 2022-03-27

Nie czeka się godzinami na połączenie z infolinią tylko dzwonię i od razu mam kogoś na linii. To mi się podoba, bo ile czasami człowiek musi się naczekać na innych infoliniach to przechodzi ludzkie pojęcie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

rozsądna kwota za abonament

Wady

Extra informacje

Achilles / 2022-03-26

Nie powiem, lubię sobie porządnie przysiąść i pograć. Jest to moje hobby, które wypełnia mi wolny czas. Jako, że jestem fanem wszelakich gier online, od online rts po klasyczne mmorpg to jakiekolwiek lagi podczas meczu czy rozgrywki są nie do zaakceptowania. Na szczęście nic takiego nie występują odkąd mam od tej firmy internet, wręcz przeciwnie, mam wyjątkowo niski ping!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

niski ping w grach

Wady

Extra informacje

WARCRAFT / 2022-03-19

Nawet nie wiem od kogo innego mógłbym brać internet, by zaoferował mi podobnie korzystne warunki. W grach mam zero lagów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

zero lagów w grach

Wady

jakie minusy, nie ma!

Extra informacje

Wojtecz / 2022-03-18

Tak się składa, że jestem klientem Airmax, mam ich internet od kilku miesięcy i nie widzę powodu dla którego miałbym go zmienić na inny. Mam nadzieję, że tak pozostanie :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Turek / 2022-03-11

Jakby mnie ktoś zapytał co sądzę o tym internecie, to bym to tak ujął, gra gitara. Otrzymałem usługę za jaką zapłaciłem i jakiej oczekiwałem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Testuję od niedawna internet od Airmax internet / 2022-03-11

Obecnie jestem na etapie testowania internetu od Airmax internet, ale do tej pory nie zauważyłem niczego niepokojącego. W grach mam stały, niski ping. Prędkość pobierania i wysyłania jest umówionym poziomie. Zostanę na dłużej.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Klen Airmax internet opinie / 2022-03-05

Dla mnie najlepszy net w moim rejonie, gdzie mieszkam. Nie patrzą z góry na człowieka, jak to mają w zwyczaju firmy molochy, ale jest tu życzliwe podejście do klienta.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Rajmund / 2022-03-05

Są różne czynniki, które mogłyby zadecydować o ocenie, na przykład szybkość działania, czas odpowiedzi pomocy technicznej, cena i wiele innych. Jednakże mnie interesuje od dłuższego czasu tylko jedna rzecz. Chciałem mieć spokój i chciałem by Airmax internet jaki mi dostarczą działał bezawaryjnie i szybko, tak bym resztą sobie nie zaprzątał głowy. Zostało moje życzenie spełnione to ja teraz odwdzięczam się dobrą oceną :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

nie zauważyłem

Extra informacje

Irlandczyk / 2022-02-27

Jako, że mieszkam z dala od miasta to nie mam komfortu wyboru wśród setek firm. Postanowiłem, że dam szansę firmie Airmax internet mając nadzieję, że nie wyjdę na tym źle. Nie powiem, airmax internet chodzi szybko i nic się nie wiesza. Trochę miałem farta, bo firmę wybierałem na chybił trafił.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mikołaj / 2022-02-27

Wywiązano się z umowy, miałem dostać szybki airmax internet i taki jest. Normalnie nie zwracam nie wiadomo jakiej uwagi na prędkość, ale kurczę, działa to aż za dobrze :). To co chcę zobaczyć pojawia się od razu na ekranie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Basu Airmax internet opinie / 2022-02-19

U mnie w robocie airmax internet sprawdził się, prędkości jakie osiągam są wysoce zadowalające.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Jesper / 2022-02-18

Chwalę sobie airmax internet za bezproblemowe użytkowanie, nie muszę nic konfigurować i zmieniać by działał ciągle tak samo dobrze.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

dobra cena

Wady

raczej nie ma

Extra informacje

JAGO / 2022-02-13

Airmax Internet stąd po prostu działa :) Super, że da się jeszcze natrafić na firmy, których usługi nie pozostawiają wiele do życzenia
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Maris / 2022-02-12

Rzadko kiedy udzielam się na forum publicznym, ale w tym przypadku nie mogę milczeć! Airmax Internet to jedna z tych rzeczy, bez których czułbym się jak bez ręki i muszę go po prostu mieć w mieszkaniu. To co zasługuje na wyróżnienie to bezawaryjne działanie internetu o każdej porze dnia i nocy!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Manipulator / 2022-02-06

Internet może i obejmuje odludzia gdzie ciężko o szybki internet, ale ping skacze momentami jak na trampolinie..
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Dostępność z dala od miast

Wady

Różnice w pingu i prędkości, utrudnia urzytkowanie

Extra informacje

Rok

Syduś / 2022-02-06

Chciałem zamówić działającą usługę i dostałem w pełni działający produkt. To, że usługa ma działać powinno być standardem, ale niestety w Polsce dla wielu firm to nie jest jeszcze standard. Tutaj obyło się bez problemów, internet został aktywowany i chodzi jak w zegarku. Serdecznie polecam firmy tego pokroju!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Hulu Airmax internet opinie / 2022-02-05

Świadczą usługi na wysokim poziomie. Wydawać by się mogło, że "kupno" internetu do mieszkania to prosta sprawa, ale tak nie jest. Zanim znalazłem Airmax internet to namęczyłem się z inny firmami tyle, że mógłbym z tych doświadczeń napisać książkę. Tak trzymać!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Rafał / 2022-01-29

Perełka wśród firm na rynku. Pod względem usług nie mam nic do zarzucenia, wszystko działa poprawnie, tak jak jest na umowie. Używam internetu można by rzec całymi dniami i nie stwierdziłem, by kiedyś mi nie działał. Tak to powinno wyglądać wszędzie :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Detka / 2022-01-27

Poziom usługi przekroczył moje oczekiwania. Zadzwoniłem, że chcę mieć internet od nich u siebie w domu i spytałem co muszę zrobić. W ciągu kilku minut konsultant na infolinii wyjaśnił mi wszystko co trzeba, swoją drogą kompetentne osoby zatrudniają na tym stanowisku. Teraz mam internet u siebie i jak na razie jestem zadowolony.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

MagnumTrans / 2022-01-20

Od złoszenia do podłączenia światłowodu AirFiber mineło 24h i już cieszymy się niesamowicie szybkim łączem, nie spodziewaliśmy się, że taka może być różnica, między LTE a internetem z firmy Airmax, dla firmy robiącej zakupy na giełdzie związanej z logistyką, to bardzo istotne, tak więc polecamy łącza od firmy airmax
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybko, sprawnie, stabilnie

Wady

brak

Extra informacje

miesiac

Grzegorz / 2022-01-03

Nie używam ich internetu, lecz usługę CamBox - jest to usługa streamingu z kamery IP, razem z ciekawym zestawem (b. dobra kamera 5Mpx z mikrofonem) i z urządzonkiem, które zapewnia transmisję video i audio u każdego operatora - nieważne, czy mamy po drodze NAT, czy mamy współdzielone czy własne IP. Próbowałem wcześniej uruchomić transmisję na YT ale była to droga przez mękę i nie działało. z Cambox od Airmax to było szybkie i proste. Polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Piotr Airmax internet opinie / 2021-12-20

Najlepszy Internet jaki miałem
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

same ;)

Wady

brak

Extra informacje

24 miesiące

Mariolka / 2021-12-09

Mieszkam w kamienicy, praktycznie w centrum małego miasta, przez 2 lata prosiliśmy się z sąsiadami o przyłącz światłowodu do naszego bloku od Orange. W końcu postanowiłam wypróbować lokalnego operatora AirMAX. W tej firmie załatwiłam sprawę w ciągu 2 dni, zamówiłam zestaw, zamontowaliśmy to sobie i przetestowaliśmy. Od ok 2 miesięcy, działa bez żadnej przerwy łącze 150 Mbps, cena normalna, zdalna praca, szkoła, rozrywka działa jak należy. Zdecydowanie polecam, potwierdzam inne Airmax internet opinie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkie łącze, adres globalny, stabilne łącze

Wady

brak

Extra informacje

Czarnecki M. Pro / 2021-11-26

Ścisłe centrum Wocławia, tylko firma Airmax, była w stanie zapewnić nam symetryczne łącze 300/300Mbps, podłączenie zrealizowane zostało szybko i sprawnie, łącze działa doskoane, nic dodać nić ująć, serdecznie wszystkim polecam, to jest zupełnie inna jakość niż oferują operatorzy telefonii komórkowej czy UPC, przede wszytkim publiczne adresy, ping na poziomie 5ms do portali, które nas interesują
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wysoka wydajnosc, publiczne ip, stabilnosc

Wady

nie zaobserwowano

Extra informacje

2 miesiące

Piotr Płużański / 2021-11-06

Sieć jako jedna z niewielu we Wrocławiu traktuje poważnie klienta. Wybierając dostawcę internetu jako jedyni zgodzili się przedłużyć sieć. Z internetem od kiedy korzystam czyli prawie przez 2 lata awarii nie było żadnej. Dobrze by było aby takim poziom bsługi był regułą nie wyjątkiem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Podejście do klienta

Wady

Extra informacje

Dj Airmax internet opinie / 2021-11-05

Nie polecam internet nie stabilny przy pakiecie 150Mb tak naprawde masz 100Mb w dzien a w nocy 150Mb pomoc jaką mogą udzielic jest tylko telefoniczna \" chciales Pan internet to rob sobie sam\" Montaz anteny i konfiguracja wszystkiego co niezbedne do prawidlowego dzialania internetu we wlasnym zakresie. Katastrofa jeszcze raz nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Wady

cena, jakosc,

Extra informacje

Ekologiczny / 2021-11-05

Korzystam od kilkunastu lat z internetu Airmax, dobry i stabilny internet. Przerwy praktycznie się nie zdarzają, nie pamietam kiedy była jakakolwiek. Ceny są lepsze niż u większych operatorów i umowa jest w pełni negocjowalna. Co ważne dla dzieci nie ma efektu wieczoru, predkosc dostępna jest całą dobę, nie ma wieczornych zmuleń. Jak ktoś szuka taniego i szybkiego internetu bez przerw w działaniu, to jest to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Stabilna prędkość, brak przerw

Wady

Extra informacje

Arnold Airmax internet opinie / 2021-10-27

Najsilniejszy internet jaki miałem do tej pory ponad 300Mb niżejj nie schodzi prędkośc. Cała rodzina korzysta dzieci my z żona ,monitoring ,inteligentny dom... od 7mcy ani razu nas nie zawiódł także smiało wystawiamy Bardzo pozytywna opinie . Pozdrawiamy ekipę Airmaxa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilna wysoka predkość, niezawodność

Wady

brak

Extra informacje

7 mcy

Patryk Lisowski / 2021-10-23

W mojej lokalizacji zamówiony zestaw wyciagał 90 Mb, chciałem mieć szybciej ponieważ przesyłam z domu bardzo duże pliki z obrobionymi materiałami video. Muszę poczekać na nowszą technologię 802.11ad w mojej miejscowości. Szkoda bo te 90Mb było stabilne, tyle samo w dzień, tyle samo wieczorem. Airmax ma ją zainstalować do końca roku. Zwrot zestawu przebiegł sprawnie, wszystko w najlepszym porządku. Czekam na 11ad.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Darmowy okres testowy bez umowy, szybko i sprawny zwrot

Wady

Extra informacje

Krzysztof Airmax internet opinie / 2021-10-06

Jestem zadowolony z internetu radiowego. Nie było innej możliwości bo Orange, Netia i UPC chcą obsługiwać tylko blokowiska. Ludzie z osiedli domków są skazani na radiówkę.Na szczęście ta działa bardzo stabilnie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Działa stabilnie, pingi niezłe, jedna awaria z powodu pioruna - szybko usunięta

Wady

Extra informacje

rok użytkowania w okolicach Oleskiej przy obwodnicy

Radek Airmax internet opinie / 2021-10-01

Okres próbny fajna sprawa -bez zarzutów, mieliśmy obawy jak bedzie po okresie próbnym, ponieważ często tak jest że parametry na czas próbny są podwyższane, a potem niestety jakość usług drastycznie spada. Jednak wszystkie parametry szybkości internetu i łączą są na stałym poziomie za co ogromny plus. Konsultanci bardzo uprzejmi i pomocni radą. pozdrawiamy Airmaxa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilność,brak przerw,predkość

Wady

brak

Extra informacje

6mcy

Kaśka / 2021-09-29

mam air max od 6 miesięcy .wszystko działa bez zarzutu. jest na szóstkę. \r\n
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

jest na 100 procent

Wady

o

Extra informacje

warto go mieć

Nikos / 2021-09-24

Przeprowadziłem sie na wieś z dużego miasta i nie sądziłem że mogę miec na takiej wichurze szybkiego neta. Wszystko śmiga jak najlepiej zero przerw. Polecam
Cena
Niezawodność
5.00
Zalety

Prędkość, stabilność

Wady

Extra informacje

Marta Airmax internet opinie / 2021-09-09

Operator internetu godny uwagi i polecenia. Oferują bardzo szybkiep połączenie z internetem, i szybko realizują podłączenie, nawet w miejscach gdzie brak światłowodu. Nieprzesadzony abonament i własny niezmienny adres IP. Rekomenduję Airmax.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Krzysztof / 2021-08-16

Z internetem Airmax dostępne są wysokie transfery w niemal każdym miejscu, co więcej przyłącze doprowadzone jest do dowolnie wybranego punktu na terenie zakładu. Przy każdej realizacji najpierw przeprowadzane są darmowe ok dwutygodniowe testy, potwierdzające wysoką jakość łącza. Doskonałe wsparcie techniczne i przede wszystkim działające pewnie i stabilnie łącze z SLA.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilność, realizacja SLA

Wady

Extra informacje

kilkanaście obiektów przemysłowych

Dawid Airmax internet opinie / 2021-07-18

Długo szukałem porządnego łącza do firmy 100/100Mb . Airmax ma bardzo stabilne najlepsze cenowo łacza. Cały oddział firmy pracuje na tym połaczeniu ponad 20 osób +zdalny dostęp,serwer monitoring wszystko działa prawidłowo. Polecamy firmę Airmax
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilność, nierzawodność

Wady

brak

Extra informacje

6mcy

Marlena / 2021-07-05

NIE POLECAM. PRZY ZAMÓWIENIU PAKIETU 900/30, WYSYŁAJĄ ANTENĘ MAX 150. A PÓŹNIEJ DOSTAJESZ ODPOWIEDZ, ZE JAK CI SIĘ NIE PODOBA TO MOŻESZ ODESŁAĆ ANTENĘ.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

ŻADNE

Wady

Extra informacje

Michał / 2021-06-11

Wybrałem airmax jako dostawcę internetu i streamingu do kilku parafii, które obsługuję, wszystko ok, zero jakichkolwiek problemów zarówno z łączem  jak i transmisją. Polecam Airmax internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Stabilność, niska cena przy kilku usługach

Wady

Extra informacje

ok rok

Airmax internet opinie Łukasz / 2021-04-22

Z firmą mam styczność od 3 lat , więc mogę sie śmiało wypowiedzieć że jest to firma konkretna która sprawuje usługe na wysokim poziomie. Prędkość jak najbardziej osiągalna jak w umowie. Awaryjność zerowa nie licząc wyłaczenia przez tauron prądu. Cena adekwatna to prędkości - ok. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Bezawaryjność

Wady

Brak

Extra informacje

Ryszard / 2021-04-15

Niezawodne połączenie ze światem, szczególnie potrzebne w dzisiejszych czasach. Ekspresowe podłączenie, bez zbędnych kabli i przekopów. Wysoka przepustowość i rewelacyjnie niskie opóźnienia tzw. pingi. Do tego dobra i rzetelna obsługa. Polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

MetalMirStal / 2021-03-19

Na łącze firmy Airmax zdecydowaliśmy się gdy zwiększyło się zapotrzebowanie na łącze, a szczególnie szybkość wysyłania danych, celem prezentacji online naszych produktów, operator orangne niestety ani opratorzy sieci gsm,nie byli w stanie prostać naszym oczekiwaniom, którym podołała firma Airmax podłączając nam super szybkie łącze symetryczne, piszę ten komentarz dodatkowo gdyż od miesiąca dostaliśmy jeszcze szybsze łącze w tej samej cenie oraz informację na emaila o tym fakcie, to się nazywa dbałość o klienta, serdecznie wszystkim polecam najnowsze rozwiązania technologiczne firmy, jak i samą firmę
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

jakość, cena, stabilność, szybkość

Wady

brak

Extra informacje

6miesięcy

Abon. Wrocław / 2021-03-10

Świetny operator! Przy podpisaniu umowy dało się jasno i czytelnie dograć warunki. Sama usługa airmax internet to rewelacja - bezprzewodowa Wrocław. Mam taryfę 300 a jest dużo więcej ponad limit :). Stabilne łącze. Przy problemach na początku serwis szybko zdiagnozował i ustabilizował transfer. Śmiało polecam, mając poprzednio internet domowy od operatora komórkowego to jak niebo i ziemia.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Negocjowalna umowa

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2021-03-09

Moje Airmax internet opinie: Zdecydowanie Najlepszy dostawca Internetu na Opolszczyźnie. Korzystam od ponad 3 lat mam już 2 umowę przez ten czas przerwy w dostępie były sporadyczne i krótkie. Prędkość stabilna, wszystko działa bez zacięć, strony www, zdalna praca, czy oglądanie filmów nic nie przycina. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkie łącze, adres globalny

Wady

brak

Extra informacje

3 lata

Mateusz / 2021-02-17

Korzystam z Internetu od Airmax już od ponad 6 miesięcy, bardzo dobre podejście do klienta, sam mogłem zainstalować zestaw do szybkiego internetu, nikogo nie musiałem wpuszczać do domu i się umawiać, zamówiłem, podłączyłem zgodnie z instrukcją i tyle. Wszystko działa płynnie i bez zacięć. Bardzo dobrze doradzili mi w doborze routera wifi tak abym miał zasiąg w całym domu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Stabilne łącze, duże prędkości, adres globalny

Wady

nie dostrzegam

Extra informacje

Adam Airmax internet opinie / 2021-02-02

Minęło już 6 mcy a więc mogę spokojnie pochwalić łącze firmowe (symetryczne), stabilność 100%, najmniejszych przerw nie mieliśmy, wszystkie usługi działają płynnie. Jesteśmy sporą firmą wiec i stanowisk do pracy dużo, zdalne pulpity, automatyka, monitoring wszystko bez żadnych problemów. Konkurencja wypada bardzo słabo w porównaniu do Airmaxa. Jak ktoś się zastanawia to polecam. Pozdrawiamy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

brak przerw,prędkość,opóźnienia

Wady

nie zaobserwowaliśmy

Extra informacje

6 miesiecy

Paweł / 2020-12-31

W związku z tym że prawdopodobnie jestem jednym z najdłużej korzystającym z internetu Airmax bo od drugiej połowy lat 90- tych ubiegłego wieku mam jak mało kto prawo ich opiniowania co sprawia mi ogromną radość bo w końcu można z uśmiechem w tej twardej rzeczywistości powiedzieć coś miłego. A zatem Airmax internet opinie zaczynając od istoty działania dobrej firmy cały czas cechuje ich absolutny profesjonalizm i co za tym idzie troska o klienta. Nie da się ukryć empatii pracowników wobec interesantów. Już tylko to świadczy o tej Firmie , która może być wzorcem dla innych czasami i większych firm na naszym rynku.. Z wyrazami sympatii Pozdrawiam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Stabilna praca

Wady

Extra informacje

Natan Airmax internet opinie / 2020-11-20

Od samego początku obsługa profesjonalna i bezproblemowa, nie to co przeciętnej infolini gdzie rozmawia się z osobą, która siedzi tam za karę. Łącze airmax internet działa bardzo dobrze i odpowiednio szybko (zgodnie z ustaleniami). Poprostu śmiało polecam każdemu!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Dobra ceny i miła obsługa

Wady

Extra informacje

Ludwik Airmax internet opinie / 2020-10-13

Bardzo dobra firma mamy od Airmaxa kilka usług. Syn we Wrocławiu opcja prepaid bardzo wygodne jak zmienia mieszkania usługa podąża za nim. W domu również szybkie łącze serwisy filmowe monitoring itp wszystko działa stabilnie. No i w firmie szybkie łącze symetryczne poc co szukać innego dostawcy jak ten się sprawdza . Pozdrawiamy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szeroki wachlarz usług,stabilność, szybkość

Wady

Extra informacje

3 lata

Przemek Kołodziej / 2020-09-30

Wydaje mi się, że jestem chyba jednym z pierwszych klientów sieci Airmax i nigdy nie narzekałem. Sieć rozwija się szybko i idzie z postępem technologicznym, stąd można korzystać z bardzo wysokich prędkości. Obecnie mam 96Mb i zastanawiam sie nad kolejną umową 900Mb. Jeśli chodzi o awaryjność to można powiedzieć znikoma bo tylko zdarzyło sie jak energetyka wyłączyła prąd ale to nie zależne od Airmax i nie można winic za to dostawcy internetu. Obsługa bardzo miła i dobrze wyszkolona, potrafią zdalnie pomóc w każdym temacie związanym z dostawą internetu. Polecam tą sieć.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Wady

Stabilna praca, duża prędkość

Extra informacje

Paweł Airmax internet opinie / 2020-09-28

Można powiedzieć że dopiero testuje Airmaxa jestem u nich dopiero 3miesiąc ale póki co to najlepszy internet jaki do tej pory miałem. Predkość 94Mega ping w grach 10-13ms. Dwie kamery telewizory wszystko spiete a i tak smiga rewelacyjnie. Polecam Airmax internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilność,szybkość

Wady

brak

Extra informacje

Cadbury / 2020-09-22

Rekomendujemy współpracę z firmą AirMAX. Zrealizowali dla nas łącze 1Gbps pod Wrocławiem. Wszystko zostało załatwione szybko i sprawnie. Transmisja w całości spełnia nasze wymagania i zadane parametry.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Adam / 2020-09-03

Mieszkamy w miejscowości w której kompletnie nie było żadnego dostępu do internetu. Skontaktowaliśmy się z firma Airmax i powiedzieliśmy jak wygląda sytuacja. Zebraliśmy kilka chętnych osób i firma rozbudowała swoją sieć jako jedyny chętny do współpracy operator i już mamy internet :). Pozdrawiamy Airmax
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilność, prędkość, zasięg

Wady

nie zauważyliśmy

Extra informacje

profesjonalizm

Tomaszek / 2020-08-28

Korzystam z usług sieci Airmax od 16 lat. Miło było towarzyszyć i obserwować rozwój sieci jednocześnie ciesząc się jednym z najszybszych łączy oferowanych przez dostawców internetu w moim mieście. Na dodatkową pochwałę zasługuje telefoniczny serwis klienta, który niejednokrotnie pomógł mi z technicznymi problemami bez konieczności "wizyt domowych". Oby tak dalej i tak właśnie trzymać formę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Stabilność

Wady

Extra informacje

Airmax internet opinie

Krzysztof / 2020-08-25

Obsługa bardzo profesjonalna. Pan z obsługi airmax internet w 10 minut zrealizował bardzo istotną dla mnie zmianę. Podejście do klienta na najwyższym poziomie. Będę polecał tę firmę. Sam internet działa bez zarzutu. Zawsze szybko reaguje na kliknięcia w przeglądarce. Nie łapie "lagów".
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

od wielu miesięcy

Bartek Airmax internet opinie / 2020-05-29

Z firmy airmax posiadamy firmowe łącze - dostęp w technologii światłowodowej. Jest to łącze symetryczne, o dość sporej jak na dzisiejsze czasy przepustowości. Dzięki Airmax dysponujemy praktycznie nieograniczonym pasmem transmisyjnym o bardzo wysokiej niezawodności. Wykorzystujemy je nie tylko dla dostępu do Internetu, lecz również do zastosowań takich jak archiwizacja danych poza główną siedzibą firmy. Telekonferencje - przydatne szczególnie w czasie pandemii. VPN. Także usługi VoIP, gdzie w praktyce minimalne opóźnienia (RTT) zapewniają rozmowy czystsze i w lepszej jakości niz standardowy GSM, a przy tym tańsze (i o wiele tańsze np. połączenia zagraniczne zarówno na telefony tzw. landline jak i mobile). Polecam tego operatora, również dość pozytywnie wspominam sam czas realizacji przyłącza telekomunikacyjnego - dosłownie błyskawiczne podłączenie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

wiele miesięcy

Jacek / 2020-05-11

Internet posiadałem z firmy z K-Koźla po światłowodzie, gdzie miałem ciągle problemy o czym poprzedniej firmie pisalem, przesiadłęm się łącze z AirMAX, początkowo zamówilem na testy usługę, wszystko działało doskonale, następnie wykupiłęm sobie bez umowy prepaida airmax internet na 4 miesiące, internet działa super, obecnie przeszedłęm na szybsze opcje z umową. Jestem człowiekiem nieufnym, ale jeśli chodzi o firmę AirMAX, to sprawdziała się! Internet posiada publiczny IP, żadne port nie jest blokowany, sterowanie domem inteligentnym działa wybornie. Czasy dostępu mam poniżej 10ms, co nigdy wcześniej nie zdarzało się u innych operatorów, co bardzo mnie pozytywnie zaskoczyło. Przejście na AirMAX to był bardzo dobry wybór, polecam wszystkim z czystym sumieniem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilnie, dora cena, brak lagów, świetny kontakt

Wady

brak

Extra informacje

7miesięcy

Adrian / 2020-02-25

Wszystko ok, polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Airmax internet opinie

Krysia Airmax internet opinie / 2020-02-18

Korzystam z ich usług od 1,5 roku w tym czasie mieli jedną 2 godzinną przerwe w dostawie usługi ale wcześniej zapowiedzianą , tak wieć polecam ich za bezawaryjność
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Bezawaryjność

Wady

Brak

Extra informacje

Airmax internet opinie

Monika / 2020-02-18

Firma Airmax obsługuje nasze 3 pensjonaty pod względem internetu ,monitoringu i stramingu obrazu z kamer. Wszystko od jednego dostawcy . Jesteśmy zadowoleni kolejne obiekty także podłączymy w Airmaxie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

wiele usług, dobra prędkość

Wady

chyba nie ma

Extra informacje

dobry monitoring

Wiktoria Nowak / 2020-02-10

Jestem usatysfakcjonowana działaniem i prędkością internetu w cenie, w której podpisałam umowę Airmax Internet. Wszystko jest ok, rekomenduję tego operatora.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

10 miesiecy

Maciek / 2020-02-07

Wszystko działa jak należy, testy wypadają lepiej niż deklarowane prędkości, ip zewnętrzne dostałem, lagów nie ma pingi w grach ok 5-10ms, nie mam większych oczekiwań, polecam airmax internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
5.00
Zalety

cena, jakosc

Wady

brak

Extra informacje

ONLINE GAMER / 2020-01-03

Dla mnie jako zawodowego gracza Airmax spełnia oczekiwania, mieszkam poza miastem a ping mam do najważniejszych dla mnie serverów gamingowych po 5ms, na dziś dzień jest to najlepszy operator z jakim miałem do czynienia, polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

dokosnała jakość

Wady

brak

Extra informacje

3miesiące

Katarzyna / 2020-01-03

Dobry i niedrogi internet, dodatkowa zaleta to opcja bez umowy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Opcja Prepais

Wady

Extra informacje

Airmax internet opinie

SmartHOME Wrocław Airmax internet opinie / 2019-12-22

Firma nasza zajmuje się budową instalacji inteligentnych w budynkach jednorodzinnych oraz firmach, polecamy wszystkim naszym klientom usługi firmy Airmax, Airmax zapewnia publiczny adres IP, co znacznie ułatwia zdalne zarządzanie, Airmax zapewnia również VPN, co gwarantuje najwyższy standard bezpieczeństwa, co najważniejsze jakość usług jest na bardzo wysokim poziomie, nigdy żaden nasz klient się nie zawiódł. Jakość naszych instalacji jest na najwyższym światowym poziomie, tego też wymagamy od operatora, AIrmax potrafi sprostać naszym wymaganiom i oczekiwaniom klientów. Serdecznie polecamy firmę Airmax jako operatora internetu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

jakosc, obsługa, ping, VPN, globalne IP

Wady

brak

Extra informacje

kilka lat współpracy

Firmowe / 2019-12-10

Zdecydowanie polecam, profesjonalne podjescie do klienta, dobra jakość, stabilnie, bez awarii
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Jakosc, brak awarii, stabilność

Wady

brak

Extra informacje

5 miesięcy Airmax internet opinie

Dominik Frątczak (Krzyki) / 2019-12-02

Muszę napisać opinię, bo mimo że mieszkam w Wrocławiu to wyobraźcie sobie Państwo ze nikt nie mógł w tak dużym mieście dać nam łącze porządne, dopiero firma airmax sprostała zadaniom jakość po prostu jest doskonała, szybkości osiągalne, nie ma lagowania, wszystko działa przepięknie, tak więc jesteś z Wrocławia to wal do nich
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Stabilnie, szybko, bezawarii, bez limitów

Wady

brak

Extra informacje

3 miesiące

Tomek Airmax internet opinie / 2019-11-01

Jestem grafikiem komputerowym mam też VLOGA na YT, ale mieszkam na prowincji, po przesiadce z polsatu cyfrowego na www.airmax.pl praca stała się przyjemnością, w gratisie publiczne ip pozwoliło mi na uruchomienie własnego ftp co jest ogromną zaletądla mnie, brak lagów wszystko działą bardzo stabilnie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

ping w PL do 10ms, publiczne IP, brak awarii

Wady

brak

Extra informacje

5miesięcy

Antoni / 2019-10-22

Wszystko jest OK, moge polecić. Internet działa z prędkością geparda :) niesamowite jak technika poszła do przodu od czasów modemów 33,6k. Zasadniczo to nawte nie wykorzystuję pełnego potencjału takiego połączenia, mimo kilku osób w domu jednorodzinnym, zawsze wszystko działa doskonale. Zakupiłem jedank własy router ASUS, aby mieć mocniejszy zasięg w całym domu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Airmax internet opinie

Wady

Extra informacje

J. / 2019-09-12

Dobry internet, zawsze speedtesty wychodzą bardzo dobrze. Streaming pracuje poprawnie. Cena zawsze mogłabybyć lepsza ale nie jest też zła na tle konkurencji. Szybkie podłączenie i uruchomienie usług.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Macio / 2019-08-17

Mam internet światłowodowy 900 Mb, dobra oferta, w dobrej cenie. Stały IP ale co ważniejsze żadnej zmułki na wieczór, pasmo dostępne całą dobę. Jeżeli LTE przestało działać Ci już całkiem, a kabel z pomarańczy nie wyrabia, to będzie dla Ciebie dobre rozwiązanie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Pasmo dostępne całą dobę.

Wady

Extra informacje

Airmax internet opinie

ANdrEAs / 2019-08-16

Firma nasza korzysta z internetu Airmax od kilku lat, wybudowałem nowy domek w Smlocu. Na początku był play, później plus, t-mobile. Wszystko to dziadostwo, dopiero po roku się kapnąłem, żę w firmie mamy dobry internet okazało się, że Smolec jest w zasięgu sieci AIrmax, no to teraz i w domu posiadamy świetny internet, nic się nie zacina, wszystko działą płynnie pingi między 5-15ms. Polecam Wszyskim, jakość najlepsza!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena, czasy reakcji, brak awarii

Wady

brak

Extra informacje

3 lata

Jacek D / 2019-04-03

Brak jakichkolwiek awarii przez rok czasu. Czego chcec wiecej? Internet ma dzialac i dziala :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

działa jak należy

Wady

brak...

Extra informacje

ponad 1 rok

Pan Ktoś / 2019-04-02

Ja jestem w Airmaxie i nie narzekam na jakość ich usług :)Obecnie mam poprowadzony od nich światłowód dzięki czemu mam internet 300MB/s :) Gra się rewelacyjnie. A jedyne co mnie ogranicza to mój sprzęt.Warto skorzytac, ceny kuszące. .
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

dobre ceny

Wady

---

Extra informacje

ponad rok

Rodzinka / 2019-04-02

U mnie w rodzinie mama cały czas korzysta z tableta, tata z laptopa, ja podobnie, a brat jest fanem gierek. Ogólnie mamy internet bezprzewodowy – radiowy od Airmax. Płacimy ok 60 zł. Połączenie zostało zorganizowane, aby wszyscy domownicy mogli w łatwy sposób korzystać. Kilku sąsiadów też się dołączyło, postawiliśmy antenę i jeszcze sporo zaoszczędziliśmy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

dobry sprzęt do odbioru sygnału, prosty montaż i instalacja

Wady

bez zastrzezeń jak narazie

Extra informacje

długo użytkujemy

Kamil Airmax internet opinie / 2019-04-02

Super hiper rewelacja. Od lat Airmax jest moim dostawca internetu. Miła obsługa fachowe podejście do tematu. Sieć ciągle się rozwija. Umowa na 2 lata na super warunkach. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

pomoc techniczna i fachowe doradztwo, mili ludzie

Wady

-

Extra informacje

2 lata

Wojtek / 2019-04-02

Duży plus za jakość. Firma Airmax na prawde swiadczy dobre usługi na wysokim poziomie, mozna sie o tym przekonac przeprowadzajac lokalny wywiad z ludzmi z mojej wsi i okolic. Jestem przekonany ze ponad 50% ma internet z Airmaxa. Ja w kazdym razie jestem zadowolony i polecam wszystkim niezdecydowanym przetestowac.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

wysoki poziom i jakość usług

Wady

mało rozpowszechnieni

Extra informacje

niecały rok czasu

Monika / 2019-04-02

Pełen profesjonalizm, wszystkie ewentualne problemy lub wątpliwości rozwiązywane od ręki nawet w godzinach wieczornych lub w weekendy, internet, telefon i kamerka działa bez żadnych zarzutów, korzystam z usług od początku istnienia i jestem bardzo zadowolona! Polecam! Airmax zasługuje na medal!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

rewelacyjny pod każdym względem jak dla mnie

Wady

nie zauważyłam

Extra informacje

8 lat

bartosz / 2019-04-01

Witam. Ja mieszkając na typowej polskiej wsi korzystam z radiowego internetu od trzech lat! Z racji tego iż to wieś i ludzi na łączu mało prędkość internetu mam średnio na poziomie 50/ 80 mb/s pobierania więc lepiej być nie może. Polecam oferte Airmaxa, ja mam od nich i cenowo jestem bardzo zadowolony.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

wszystko na duży plus, łącznie z szybka dostawa sprzęu do odbioru...

Wady

nie ma

Extra informacje

3 lata

Rysiek40 / 2019-04-01

Zdecydowanie polecam. Admin jest normalnym człowiekiem z krwi i kości, a klient nie jest kolejnym numerkiem na infolinii. Wciąż można zapytać o wszystko, w dowolnym momencie. Każda pracująca osoba jest rzetelna, służy radą i podchodzi do swojej pracy z ogromnym zaangażowaniem. Wszystkiego najlepszego dla Admina i pozdrowienia dla całej ekipy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Administrator sieci rowiązuje każdy problem. Człowiek mózg

Wady

---

Extra informacje

Airmax internet opinie

Maciek1456 Airmax internet opinie / 2019-04-01

Nie dość, że bardzo kulturalna obsługa, miła ekipa na infolinii, to jeszcze jako chyba jedyni, których znam na rynku zamiast ograniczać transfer do minimum, które muszą zapewnić, po prostu włączają go z możliwą prędkością. Tak więc obecnie przedłużam umowę kolejne 2 lata. Uczciwa godna polecenia firma Airmax.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

super prędkość, nic nie muli...

Wady

-

Extra informacje

ponad 2 lata

Jarek33 / 2019-04-01

Najlepszy dostawca internetu na Śląsku i Opolszczyźnie. Internet chodził dobrze przez cały czas trwania umowy, a nie tylko na początku jak u innych operatorow.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybki router, dobry zasięg, sprzęt do odbioru dobrej jakości

Wady

nie zauważyłem jeszcze

Extra informacje

>3 lata

Aleksander Wielki / 2019-03-30

Co do roznych opini na jakie natrafilem moja opinia jest najwyzsza, szcegolnie co do serwisu. Czas reakcji firmy jest wzorowy. No i net dziala rewelka, transwer stały i nielimitowany juz od dawna. Airmax wychodzi O.K. cenowo chyba nie ma lepszej oferty za te parametry. Szczerze polecam każdemu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Ceny bardzo niskie a jakość usług wysoka

Wady

---

Extra informacje

długo

Tomek ze Śląska / 2019-03-30

Na przestrzeni firm oferujących internet na śląsku - najlepsi! Airmax robi kawał dobrej roboty, dla mnie na 5+
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

+++++

Wady

-----

Extra informacje

1,5 roku

Jarosław K. / 2019-03-29

Ze wszystkimi dużymi dostawcami ciężko się rozmawia ,podpisujesz umowę i praktycznie nie masz nic do powiedzenia.Biura są likwidowane-bo za drogie,dzwonisz i rozmawiasz z automatem.Z lokalnymi dostawcami z reguły łatwiej się dogadać.Np.w Nysie od firmy Airmax możesz mieć na prawde fajne prędkości(w zależności od sprzętu ,zaszumienia i odległości od nadajnika).Polecam szukac lokanie .Pozdrawiam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

mała firma której zależy na Kliencie, a nie wielka korporacja nastawiona na kase...

Wady

-

Extra informacje

-

przedsiębiorca / 2019-03-28

Fajna opcja połączenia internetu, telefonu i kamery zewnetrznej. Z telefonu mam podgląd na obraz z kamerki o każdej porze dnia. Bardzo dobra jakosc obrazu nawet w nocy. Wszystko załatwiam za jednym zamachem. Super wszystko działa. Jestem Klientem od kilku lat i moge powiedzieć że jakość usług jest na wysokim poziomie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

bardzo dobra jakość świadczonych usług

Wady

tylko dla określonej grupy użytkowników, popularni tylko w mniejszych miejscowościach

Extra informacje

4 lata

Karol / 2019-03-26

Napisze krótko i na temat: szybka, sprawna instalacja, brak awarii, cena ok. Zapraszam i polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

brak awarii, szybki montaż, dobre warunki

Wady

brak

Extra informacje

pół roku

Fan Airmaxa / 2019-03-25

Ja jednak zawsze polecam, aby rozejrzeć się za lokalnymi dostawcami. Support zawsze pod ręką, to nie jest zimna korporacja, gdzie są procedury, od których nie można ustąpić. W Airmaxie jest bardzo pomocna ekipa i wszystko sie da załatwić. Jestem klientem od wielu lat
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

dużo by wymieniac, wszystko wzorowo

Wady

brak ofert dla stałych Klientów

Extra informacje

wiele lat

Janek 37 / 2019-03-25

Biją na głowę ofertą, ceną i jakością usług wszystkich dostawców na dolnym śląsku. Kompetentna obsługa działu technicznego i pracowników z działu obsługi klienta, super oferty promocyjne.W przeciągu 9 letniego użytkowania bardzo niska awaryjność usług i wysoka jakość parametrów (niski ping i deklarowana szybkość). Polecam! Airmax wygrywa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

nic dodać nic ująć

Wady

--

Extra informacje

9 lat

Rodwailer / 2019-03-23

Mam pakiet od airmaxa od miesiaca. Poludniowa wielkopolska, okolice Kępna. Nowy światłowód wszystko śmiga aż miło. Jesli masz to szczescie i dociagniety swiatlowod kolo domu to nie ma sie co zastanawiac. Nie ma lepszej opcji internetu i telefonu stacjonarnego niz po swiatlowodzie. Nowy swiatlowod jest gwarancja niezawodnosci.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

dobra cena za telefon i internet, dobre parametry, szybkość łącza

Wady

jak dotad nie zauważyłem

Extra informacje

konkretnie i na temat / 2019-03-23

Świetny wydajny internet w pakiecie razem z telefonem. Korzystna oferta finansowa. Polecam każdemu. Widać lokalne reklamy, to dobrze. Duzi dostawcy którzy sa puszczani na okraglo w reklamach w TV zostają wiele do życzenia...mialem internet juz od wszystkich. Zamiast skupic się na potrzebach Klienta czy jakości usług, ładują kasę w reklamy i tyle..
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

wszystkiego dobrego dla całej ekipy oraz admina

Wady

nie ma

Extra informacje

--

Zbychu44 / 2019-03-23

Firma dotrzymuje warunków zapisanych w umowie. Wszystko jest na czas. W rzeczywistosci nic nie zrywa, sprzet dobry a cena niska. OK
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

sprzet bardzo dobej jakości, parametry dobre

Wady

brak

Extra informacje

1,5 roku

Ziomal25 / 2019-03-22

Moge pochwalic airmaxa. Od jakiegos czasu internet dziala idealnie. Nie ma wiekszych przestojow. Wszystko idzie w dobrym kierunku. Oby dalej utrzymali poziom to bedzie super :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

:)

Wady

:)

Extra informacje

dłuższy czas

Zadowolona rodzina z Nysy / 2019-03-22

Polecam pełna powaga i profesjonalizm. Airmax to nie tylko dostawca internetu. To niezawodna pomoc zarówno od strony technicznej jak i administracyjnej. Polecam każdemu, kto się zastanawia, czy można zaufać tej firmie. Nam w lutym stuknęły 3 lata współpracy i nie zamierzmy nigdzie uciekać. Duże uznanie dla Admina za profesjonalny nadzór takiej sieci i brak awarii.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

duzy plus dla Admina, robi kawał dobrej roboty

Wady

powinni zwiększyć swój zasięg na kolejne województwa....

Extra informacje

ponad 3 lata

Adam / 2019-03-22

Aktualnie wybrałem internet Airmax radiowy na razie nie narzekam,internet działa jak powinien .Aktualnie nie wypowiem się teraz jak będzie działało przez następne kilka miesiąc/Rok. Najwazniejszym dla mnie wyznacznikiem jest zeby wieczorami nie mulił, poniewaz wiekszość czasu spedzam wlasnie wieczorem przez laptopem, jest to dla mnie ważne. Airmax nie muli, strony otwierają się płynnie. Korzystanie z YT tez jest wporzo, film tez juz ogladałem i nic nie buforuje...polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

płynność łącza

Wady

--

Extra informacje

Airmax internet opinie

Zadowolony / 2019-03-21

Za 55 zł miesiecznie nie narzekam. dziala bardzo ładnie, trzyma parametry. W razie problemów technicznych obsługa dosc szybka..
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

działa i w godzinach szczytu nie zacina

Wady

+++

Extra informacje

Rafał Kitek / 2019-03-20

Jak dotad wszystko w jak najlepszym porzadku, a mam u nich internet prawie 3 lata. Jest to swiatłowod w malej miejscowosci. Parametry sa nawet troche szybsze niz w umowie. Wielki plus za to że infolinia jest pomocna i ekspresowo zawsze rozwiazuje problemy. Polecam tego usługodawce.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

expresowe załatwianie wszystkich spraw

Wady

0

Extra informacje

3 lata

Elżbieta 32 / 2019-03-17

Airmax to najbardziej przyjazny operator. Byłam i jestem nadal bardzo zadowoloną klientką ich usług (internet+telefon). Ceny dobre, umowy jasno napisane.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

dobre ceny, prosta umowa, działa dobrze

Wady

nie wnoszę żadnych zastrzeżeń jak do tej pory

Extra informacje

niecały rok

Akwarysta / 2019-03-17

Łącze z Airmax to wyjątkowo wysoka jakość świadczonych usług. Brak jakichkolwiek strat pakietów. Dokladne informowanie na stronie o planowaniu ewentualnych prac na łączu oraz orientacyjnego czasu ich trwania . Jasna i przejrzysta umowa, mozliwość darmowego testu. polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

jasna umowa, darmowy test, łatwa i samodzielna instalacja

Wady

chyba nie ma póki co...

Extra informacje

1 rok

Damian G / 2019-03-16

W obecnych czasach bez internetu zyc sie nie da. Jako ze nie mialem wyjscia, bo nic innego w okolicy nie ma, z ciezkim sercem podpisalam umowe. Jak na razie... uzytkuję rok, niczego złego powiedziec nie moge. Moze mam jakies wyjatkowe szczescie ...nie moge sie do niczego przyczepic.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

bezawaryjność

Wady

--

Extra informacje

1 rok

Whisky / 2019-03-15

Dostarczony internet drogą radiową działa bez zarzutu. Jak narazie nie miałem ani jednej awarii, pingi na niskim poziomie, co ważne przy grach multiplayer na PS4. Netflix śmiga aż miło. Sama instalacja prosta, w razie problemów bardzo pomocni są pracownicy na infolinii. Chętnie wysłuchają i zawsze znajdą dobre rozwiązanie dla obu stron.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

profesjonalna pomoc techniczna oraz merytoryczna, ekipa na wysokim poziomie

Wady

samodzielna instalacja

Extra informacje

1,5 roku

Młodzi i zakochani / 2019-03-15

Brak awarii,mocna oferta pod wględem ceny jak i parametrów. Mieszkam sam z dziewczyna. Internet jest nielimitowany i dobrej jakości, ogladamy filmy i nic nam nie zacina... polecamy Airmaxa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

brak awarii czy drobnych usterek. Na prawde działa jak żyleta

Wady

---

Extra informacje

ok 3 lat

Rodzina ze śląska / 2019-03-15

Skorzystaliśmy z oferty głównie po to, żeby dzieci miały szybki internet. I nie zawiedliśmy się. Wszystko działa bez awarii, bez problemów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

dzieci zadowolone, mogą grać i oglądać bez ograniczeń...

Wady

szybko uzależnia :)

Extra informacje

2 lata

Emil Airmax internet opinie / 2019-03-14

Ja wolę internet od lokalnych dostawców. Posiadam go od firmy Airmax i jestem z niego bardzo zadowolony. Moim zdaniem to jest zdecydowanie lepsze i tańsze rozwiązanie, niż korzystanie z internetu od najpopularniejszych dostawców, ktorzy z reguły mają w poważaniu problemy Klientow - nastawieni sa tylko na zysk. W przypadku tej firmy jest odwrotnie. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

nastawieni na dobro Klienta i pomoc a nie zysk...dodatkowo dobre ceny i łatwa instalacja

Wady

brak, zawsze wszystko na czas

Extra informacje

2-3 lata

Robert136 / 2019-03-14

Korzystałem w domu, a teraz także we firmie, obecnie mam średnią taryfę cenową. Obsługa jest w porządku. Internet działa bez zarzutów póki co. Ceny niewygórowane jakość na wysokim poziomie. Szczerze polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Wysoki poziom świadczenia usług

Wady

brak

Extra informacje

3 lata

Maciejjj / 2019-03-14

Moja opinia na temat internetu z Airmaxa jest jedna. Dobre warunki i jakość usług na najwyższym poziomie. Bardzo dobry sprzęt do odbioru sygnału. Mozliwosc internetu bez umowy, czyli pre-paid. Polecam wszystkim.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

pre paid, szybkie łącze, prosta umowa i łatwa instalacja

Wady

0

Extra informacje

1 rok

Natalia / 2019-03-13

Wzięliśmy radiówke z Airmaxa i na razie wszystko ok! śmiga, że szok!!! rodzice u siebie też są zadowoleni, od dawna maja internet z Airmax. Na razie zero awarii więc mogę polecić....
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

cała rodzina użytkuje i każdy zadowolony

Wady

mogłby ktoś przyjeżdżać instalowac

Extra informacje

ponad 4 lata

TobiasZ / 2019-03-12

Wybierając radiówke konieczne jest ustawienie anteny zewnętrznej na jak najlepszym sygnale. Dobrze mieć router po którym można pasma zmieniać bo wtedy można ustawić te najmniej zatłoczone i mieć lepsze osiągi w szybkości Internetu. Dodatkowy plus za banalnie prosta samodzielna instalacje internetu od Airmax. Zasłuzony pozytyw.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Internet na 5!

Wady

nie ma...

Extra informacje

ponad rok

Mietek45 / 2019-03-12

Od kilku lat jestem odbiorcą łącza biznesowego z firmy Airmax, internet działa zgodnie z umową, niskie pingi, bardzo rzadkie awarie. To podstawa w przypadku firmy, wszyscy pracownicy zadowoleni i tak trzymać :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

++

Wady

--

Extra informacje

4-5 lat

Użytkownik... / 2019-03-11

Mieszkam w domu 1 rodzinnym i mam łącze radiowe. Dzwoniąc na infolinie i nie wiedziec czego chce zapoznalam sie dokladnie z oferta Airmaxa i na poczatek wzielam najtansza oferte cenowa. Niedawno mialam male problemy z dzialaniem lacza. pomogla wymiana wtyczki RJ-ki, a potem po kolejnych zakloceniach zaporponowali mi wymiane kabla od anteny do routera. Zglosilam awarie na infolinii i az milo ze ktos mogl mi pomoc zdalnie z moim problemem. Zasłużona pozytywna opinia za całokształt!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena, parametry, szybkość i profesjonalna pomoc

Wady

---

Extra informacje

Airmax internet opinie

Zbyszek z Marianowa / 2019-03-11

U mnie w Marianowie Airmax daje rade. Godni polecenia, zawsze pomocni i niesamowicie szybcy w rozwiazywaniu wszelkich problemów na łączu :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

profesjonalne doradztwo i pomoc techniczna, prosta umowa

Wady

0

Extra informacje

już dłuższy okres

przeciętny Kowalski Airmax internet opinie / 2019-03-09

Hej, myślę że każdy operator jest wart uwagi. Każdy ma swoje plusy i minusy. Napewno warto określić zapotrzebowanie na prędkość łącza która jest związana z ilością aktywnych użytkowników i usług z których korzystają. Jesli jestesmy przecietnymi Kowalskimi to na pewno wystarczy nam srednia taryfa. Moim zdaniem oferta Airmaxa zasługuje na uwagę, u mnie na wsi korzysta połowa mieszkańców i nikt nie narzeka..
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

+++++

Wady

-----

Extra informacje

długo

Hieronim W / 2019-03-09

Zdecydowanie jestem zadowolony z usług Airmax. Od pol roku jestem klientem i nie mam zadnych zastrzezen. Firma pomocna 24/dobe 7 dni w tygodniu, co jest rzadkością... bo przeciez wiekosc firm weekendy ma wolne. Internet smiga, telefon smiga, konsumowac nie umierac :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

infolinia dostępna w każdy dzień tygodnia, polecam pakiet z telefonem stacjonarnym

Wady

nie zauważyłem...

Extra informacje

3 lata

kinomaniak / 2019-03-08

Jak dla mnie to Airmax jest na prowadzeniu. Co prawda nie potrzebuje jakos duzo internetu, bo wystarczy mi max 50, ale moge powiedziec ze nie mam wiekszych problemow z nimi. czasem cos sie zatnie, ale to nieszkodliwe w sumie dla mnie i praktycznie niezauważalne. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

same zalety

Wady

-

Extra informacje

Airmax internet opinie

Paweł / 2019-03-08

Mam już dwa lata łącze od Airmaxa, właśnie przedłużyłem umowę na kolejne dwa lata. Awarie były sporadyczne, operator zawsze szybko reagował i poważnie podchodził do problemu. Niewątpliwą zaletą jest symetryczny transfer i zewnętrzny adres IP. Parametry w normie, wszystkie sie mieszcza w umowie. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

symetryczny transfer i zewnętrzny adres IP

Wady

-

Extra informacje

ponad 2 lata

Stały Klient Tomasz / 2019-03-08

Duże poszanowanie dla długoletniego klienta oraz korzystna oferta przy dłuższej współpracy. Od lat Airmax świadczy usługi na niezmienionym wysokim poziomie. Polecam także internetowe kamery które firma sprzedaje oraz obsługuje.Mam 3 przed posesją i dużo spokojniej śpię :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

dobre kamery, super szybkie łącze,pomoc techniczna 7 dni w tygodniu

Wady

0

Extra informacje

6 lat

Roman / 2019-03-05

Mam 10 razy szybciej niż na kablu w podobnej cenie o Lte nawet nie wspominam szkoda czasu. 8 komputerów w firmie +monitoring wszystko bez najmniejszego problemu. Łatwo i przyjemnie jesli chodzi o formalności. Pozdrawiam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

wszystko

Wady

nie stwierdzono

Extra informacje

ponad rok mamy

nieśmiały / 2019-03-05

Średni pakiet w Airmax załatwia wszystkie stacjonarki, prędkość mam o wiele lepszą niż wcześniej przez kabel. Duży pozytyw. Nie zmienił bym na żaden inny.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

duża pakietów do wyboru, można dopasować pod każdego nawet wymagającego użytkownika

Wady

nie mogę się oderwać od niego

Extra informacje

dłuższa chwila....ponad rok juz bedzie

Iza Milla / 2019-03-05

Przeprowadziłam się z pólnocy Polski na południei szukałam dostawcy internetu, najlepiej lokalnego. Znalazłam Airmax, co okazało się strzałem w 10. Internet działa bezzawaryjnie i jak zaczął wolniej działać to okazało się, że mój router jest za słaby. Pracownik pomogł w doborze routera i doradził profesjonalnie telefonicznie i wszystko zaczęło lepiej działać. Polecam! Szczególnie, że to firma lokalna, więc dba podwójnie o jakość usług.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

dbanie o dobro Klienta w stopniu najwyższym. Klient Pan

Wady

--

Extra informacje

ponad 1 rok

Ona i on / 2019-03-04

Internet działa bez zarzutu, stabilne łącze i oferowana prędkość jest zapewniona, a nawet ciut większa. U mnie na prawde działa bezproblemowo.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

żadnych problemów

Wady

żadnych wad

Extra informacje

niecałe 2 lata

Artus / 2019-03-04

Polecam Aimaxa z uwagi na rewelacyjny kontakt z obsługą klienta, nawet na weekend można zadzwonić jesli mamy problem. Faktury zawsze na czas, ceny dobre, niczego więcej nie potrzeba do szczescia :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Infolinia rozwiazuje wszystkie problemy, jeszcze nigdy nie zostałem odesłany czy olany

Wady

mogli by sie bardziej wypromować w mniejszych miejscowosciach

Extra informacje

ok 2 lat

Patryk / 2019-03-04

Kompetencje pracowników, a tym samym wiarygodność firmy jest na wysokim poziomie. Infolinia pomocna 24h/dobe, i to nie żart. Dzięki pomocy ekipy udało mi się wzmocnić sygnał o 30%. Polecam i zachęcam do dzwonienia - rozwiązali nie jeden problem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

możliwość swobodnego korzystania z Internetu na urządzeniach przenośnych w całym domu

Wady

0

Extra informacje

długo

Adam Ł / 2019-03-04

Bardzo dobry internet do ceny ktora jest podawana. Obsługa bardzo mila i sympatyczna. Najlepszy dostawa jakiego mialem - godny polecenia. Jestem Mile zaskoczony!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

konkurencyjne ceny, dobre łącze

Wady

0 wad

Extra informacje

4 lata

Sabina / 2019-01-24

Mi sprawdza się bardzo dobrze. W ciągu roku zdarzyły mi się może z 2 przerwy w działaniu internetu ale jedynie na kilka minut tak wiec nie trzeba było nawet wzywać serwisu aby coś takiego naprawiał. Jeśli chodzi o mnie to jestem zadowolona. Bo internet chodzi szybko, jeśli chcę coś ściągnąć to równeiż problemu nie ma bo ściąga film w 15-20 minut. Mi wystarcza. Mój tato prowadzi firme na wiele stanowisk pracy i tez ma łacze i monitoring od Airmaxa 100/100Mb. Polecamy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

brak awarii szybkość

Wady

na razie nie wiem

Extra informacje

Dagmara / 2018-12-29

Najlepszy internet jaki udało nam się podlączyć w firmie od 10 lat ...szukaliśmy i szukaliśmy ...nareszcie łącze 200/100Mb. SLA i gwarancja szybkości łacza . troche czekałam z wystawieniem opini ale myślę ze rok wystarczy Pozdrawiam zespół Airmaxa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

profesjonalizm

Wady

nie zauważylismy

Extra informacje

rok

luis / 2018-12-29

Witam, potrzebowałem neta do monitoringu domku w górach i żaden operator nie mógł zaoferować łącza które by zadziałało . Tylko Airmax podszedł do sprawy profesjonalnie i pomimo że na początku nie było tam zasięgu udało się dogadać i mam porządne łącze. Dziękuje firmie za bardzo profesjonalne podejście
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

wszystko

Wady

nie zauważyłem

Extra informacje

6mcy

NorBii / 2018-11-20

Nic dodać, nic ująć. Warunki podpisania umowy sa na prawde dobre a parametry zachęcające. Dodatkowo młoda pomocna ekipa zawsze do mojej dyspozycji. Wszystko OK. Airmax jest na wysokim poziomie pod każdym względem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

szybki przesył danych

Wady

brak

Extra informacje

2 lata

Marian 43 / 2018-11-19

Internet światłowodowy nielimitowany to najlepsze rozwiązanie obecnie. Maksymalne prędkości i dobre pingi. Airmax wygrywa moj ranking.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

nielimitowany

Wady

nie zauważyłem

Extra informacje

1,5 roku

BMW X6 / 2018-11-17

Z internetami to jedna wielka loteria. Jedni beda mieli dobre predkosci i niski ping, drudzy przeciwnie. Wszystko zalezy od wielu czynnikow, np. od tego ilu uzytkownikow korzysta z jednego masztu i jaka ma przepustowosc. Również zasięg musi byc jak najlepszy. Ja sam mialem podobny problem z internetem LTE, ale spróbowałem i zostałem przy Airmax, bo w moim przypadku mobilny internet LTE z Plusa mial bardzo przecietne predkosci. Oczywiscie mówię tu o godzinach szczytu czyli godziny 15 czy 20. W kazdym razie polecam Airmaxa brać. U mnie sie sprawdził.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

dobra prędkość

Wady

nie mam

Extra informacje

2 lata

Laszek z Wielunia / 2018-11-15

Posiadam internet od grupy Airmax, narazie jest bardzo dobrze, umowa na czas nieokreślony w każdej chwili moge przejść na karte pre paid.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

pre-paid

Wady

Extra informacje

pól roku

Roman Tkacz / 2018-11-13

Mam 100 mb łącze nie zrywa, faktycznie dają co w umowie. BEZ jakichkolwiek problemów. Duży pozytyw za pomocną obsługę na infolinii. Tak trzymac.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

dają faktycznie to co w umowie

Wady

brak jak do tej pory

Extra informacje

3 lata

Wojas / 2018-11-11

Moge polecic. Internet bardzo dobry, wieczorami działa i \r\n\r\nnic nie zacina. Sprzęt rewelacyjny, 0 problemów z \r\n\r\npodłączeiem i nastawieniem sygnału.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

dobry sygnał

Wady

Extra informacje

obsługa na najwyższym poziomie

Strażak Wojtek / 2018-11-09

Dodatkowy duzy plus za to ze okres próbny jest darmowy i bez zobowiazań. Promocyjna cena za 3 pierwsze miesiace korzystania to dodatkowy plus. Ogolnie pozytywnie oceniam internet od Airmax. Śmiga aż patrzeć miło :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

darmowy okres próbny

Wady

Extra informacje

1,5 roku

Stachu 40 / 2018-11-08

Moj necik hula jak szalony, ale dopiero po ok pół roku \r\ndoszedlem do wniosku, że przyczyną słabszych prędkości \r\nbyło umiejscowienie samego routera w domu. No i 2 wazna kwestia w \r\nprzypadku radiowego łącza to mocny sygnał na antenie. \r\nJesli mamy obie te rzeczy to nie ma mocnych zeby nie \r\nśmigało :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

szybkość

Wady

brak

Extra informacje

2 lata

Radek / Strzelin / 2018-11-07

oferta ma wiele korzystnych wariantów, udostępniony publiczny adres ip (stały) oraz miejsce na serwerze www
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

+

Wady

Extra informacje

2 lata

Matii 33 / 2018-11-05

Nigdy nie miałem żadnego problemu z Airmaxem. Jakość sygnału oceniam na 5. Od kilku ładnych lat jestem klientem Airmaxa i nigdy się jeszcze nie zawiodłem. Cena dla stałego klienta po dobrej negocjacji dużo lepsza niż dla nowego klienta! w 100% polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

bardzo pomocna infolinia 24h/dobe

Wady

brak oddziału u mnie w miejscowości

Extra informacje

4 lata

Sławomir / 2018-11-05

Jakiś czas temu przesiadłam się na Airmaxa i coś co wcześniej średnio działało nagle okazało się świetnym internetem z dużą niezawodnością. Mogę polecić z czystym sumieniem. Nie wiem jakie prędkości osiągam na łączu, ale generalnie wszystko działa jak należy, Youtube ładuje sie bez opóźnień i buforowania. kamery działaja stabilnie , we wszystkie gry można grać
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

wszystko

Wady

brak

Extra informacje

Wilhelm / 2018-11-05

Necik śmiga jak ta lala, że tez nie wiediałem wcześniej i męczyłem się z zasranym polsatem, polecam firmę, wszystko gites fantastiszen :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

brak lagów w grach, brak limitów, filmy w 4k lecą igła

Wady

brak

Extra informacje

1 miesiąc

Zosia Nawrot / 2018-11-04

Wybrałam lokalnego dostawce radiowego internetu Airmax - ludzie mi polecali, a ja sie skusilam i wybralam dla dobrej ceny i sensownych parametrów. Jak dotąd nie mam powodow do narzekania. Internet działa mi płynnie, jest podzielony na wiele urządzeń i nie ma żadnych problemów. Zapraszam wszystkich do korzystania.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

płynnie działa bez zakłóceń

Wady

brak

Extra informacje

korzystam od 1 roku

Rodzina z Brzegu / 2018-11-01

Najlepszy internet, działa szybko i nic sie nie zacina. Pobieranie i wysyłanie zawsze na max.Internet jest na prawde nielimitowany. Polecam z czystym sumieniem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

latwa i szybka komunikacja z ludzmi

Wady

nie ma wad

Extra informacje

używam od ponad 2 lat

Mistrz Karate / 2018-10-30

1 rok bez zarzutów, wysoka predkosc, wysyłanie i odbieranie OK, ping tez stabilny. 2 rok parametry podobne, wiec jakość usług nie spadła, a mialem juz internet praktycznie od kazdego mozliwego operatora i zawsze po roku byla juz totalna klapa....Warto polecic Airmax.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

stabilny

Wady

brak

Extra informacje

2 lata

ITManagment / 2018-10-30

Wszystko w porządku, opóźnienia extra klasa, bardzo polecam jako rozwiązanie biznesowe, od roku ani jednej awarii, nawet na kilka sekund, świetne wsparcie techniczne 24/h dobę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

krótki ping, fachowa pbsługa, bardzo wysoka jakośc

Wady

brak

Extra informacje

10miesięcy

Waldemar / 2018-10-30

Korzystam z łącz do airmax od 3 lat, w różnych miejscach na wynajmowanych mieszkaniach :) Przyznam szczerze, że w ciągu tak długiego czasu nie miałem większych problemów ani z samą firmą ani z usługą przez te firmę świadczoną. Firma bardzo szybko się rozwija i bardzo sprawnie podnosi prędkości , dla stałych klientów rabaty... Jestem bardzo zadowolony
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

prędkość ,cena,stabilność

Wady

brak

Extra informacje

3 lata

Zbigniew Lech / 2018-10-29

Odkąd przesiadłem sie z LTE na radio moje problemy z lagami w grach sie skończyły, polecam Airmax
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Cena, stabilność

Wady

brak

Extra informacje

Maciek / 2018-10-24

Internet działa bardzo dobrze w okresie testowym (50Mb download 6Mb up), po zakończenium, którego transfer spada znacząco (12-16Mb download 1,5Mb up). Dodatkowo podczas dostępu do niektórych stron www występuje bardzo wyraźny throttling (~50kb/s). Nie nadaje się do pracy przez VPN'a, można też zapomnieć o dostępie zdalnym przez SSH. Fatalna obsługa w BOK: nie odpisują na żadne mail'e. Strona WWW nie zawiera informacji o opłacie za utrzymanie łącza (24PLN+VAT) oraz opłatach za przedterminowe zerwanie umowy (926PLN+VAT). Ceny na WWW nie zawierają podatku VAT.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

Działanie podczas okresu testowego

Wady

Działanie po okresie testowym, throttling, kontakt z BOK

Extra informacje

Roman / 2018-10-22

Witam, u mnie w firmie doskonale sprawuje się internet od firmy Airmax testowałem wiele łącz i żadne nie było tak wydajne jak obecne łącze długo szukaliśmy dobrego łącza symetrycznego o sporej przepustowości mamy ponad 15 komputerów, monitoring pulpit zdalny obecne łącze to wszytko nam zapewnia .... niskie czasy, stabilna praca, Polecam z czystym sumieniem Pozdrawiam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Szybka instalacja,dobry szybki net ,brak przerw

Wady

nie zaobserwowałem

Extra informacje

krystyna zawadzka / 2018-10-21

Operator godny polecania nie naganna obsługa techniczna, szybka predkość bez limitów.

redneck / 2018-10-18

U nas tez miejscowość miała, miałem wczesniej światłowód i przerwy po 2 tygodnie co tylko zawiało, predkosc była 20mega, a teraz mam radiowo czego się obawiałem i od kilku miesięcy nigdy nie było przerwy a prędkośc 300mega śmiga jak ta lala, zero lagowania w gierkach
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

krótki ping, brak limitów

Wady

brak

Extra informacje

4miesiące

Grzesiek W / 2018-10-13

Korzystam z roznych portali oraz stron, czasmi cos ogladnę ;) na moje potrzeby wystarcza w zupełności. Pomoc techniczna 24h 7 dni w tygodniu, albo telefoniczna albo e-mailowa. Profesjonalne podejscie do Klienta i blyskawiczna pomoc zawsze i o każdej porze dnia. Super Mega
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

promocja dla nowych Klientów

Wady

Extra informacje

niecały rok

gracz / 2018-10-04

Ja jestem starym graczem, gram w gry głównie przez www. w godzinach 16-21 nic mi nie zakłóca ani nie przerywa, w godziach od 8-15 z internetu korzysta moja żona i 2 dzieci, nie wnoszą żadnych zażaleń i uwag wiec moge z czystym sumieniem polecic radiowke Airmax.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

nie zmula w godzinach szczytu

Wady

nie ma

Extra informacje

3 lata

Jasiu Kwiatkowski / 2018-10-01

Nie spodziewałem sie że na wiosce gdzie jest 6 domów na krzyż można mieć dobry i szybki internet. Polecam Airmax
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Cena, stabilność

Wady

brak

Extra informacje

Gienek Krupa / 2018-09-29

We firmie Airmax brak technicznych problemów czy usterek juz dłuzszego czasu, abonament jest bardzo przyzwoity kwotowo. Ja moge szczerze polecic. Szybka i łatwa instalacja oraz montaż jest dodatkowym plusem na rzecz tej firmy. Podpisałem umowę na kolejne 2 lata :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

przyzwoite ceny

Wady

Extra informacje

4 lata

ziomale / 2018-09-21

Razem z moją wioskową ekipą mamy łącze z Airmax. Wynegocjowaliśmy bardzo dobre warunki, z których każdy jest zadowolony. Umowy na 2 lata, poki co po 1 roku użytkowania wszystko jest w porządku. Nic nie zacina, nic nie zmula, wszystko działa jak należy. Super polecamy wszystkim bo warto.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

dobrze działa podczas gier www

Wady

0 wad

Extra informacje

1 rok

Grażka / 2018-09-20

Dostawca godny polecenia za bezawaryjność i i nie skomplikowane bez kruczków umowy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Cena, stabilność

Wady

Extra informacje

wesoła rodzinka / 2018-09-19

Śmiało mogę napisać że jest to internet dla całej rodzinki, u mnie korzysta z niego 5 osób na róznych nośnikach: laptop, telefon, radio internetowe i komputer stacjonarny. Działa bardzo prawidłowo, obsługa jest bardzo pomocna i fachowa. Co tu dużo chcieć...życzę aby wszyscy mieli tak dobry internet jak ja z Airmax.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

pomocna i fachowa obsługa Klienta

Wady

brak możliwości zakupu sprzętu na raty

Extra informacje

4 lata

Mietek / 2018-09-17

Wciąż niezawodny i bezkonkurencyjny Airmax. Jak dla mnie ta firma zasługuje na najwyższą ocenę z możliwych. Jeszcze nigdy moja sprawa nie została 'zignorowana', każdy nawet wydający mi się głupi problem zostaje fachowo rozwiązany zawsze w przyjaznej atmosferze. Szacun.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

mobilność, szybkość

Wady

nie ma wad

Extra informacje

niecały rok

Ilona W / 2018-08-16

Jestem już w tej sieci od miesiąca i jestem bardzo zadowolona:) zasięg super:) jak do tej pory nie narzekam na nic. Ogólnie bardzo przyjazna firma ceniąca każdego indywidualnego Klienta.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

brak kabli

Wady

mało znani

Extra informacje

1 miesiac

Artur Bąk / 2018-07-30

Zdecydowanie polecam internet od Airmaxa- porządna firma! W tej cenie chyba cieżko dostać w naszych okolicach takie prędkości, jakie firma oferuje w umowie. Podpisałem umowe na 2 lata. Sprzęt pierwsza klasa, antena do odbioru sygnału bardzo starannie wykonana. Miła i pomocna ekipa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

niska cena

Wady

brak

Extra informacje

1,5 roku

Jurek_Wieczorek / 2018-07-24

Firma zasługuje na pochwale za rzetelność i wysoki poziom obsługi technicznej. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

bezawaryjność

Wady

brak

Extra informacje

Rodzina spod Wielunia / 2018-07-22

U nas w domu z internetu korzystają głównie dzieci. My z żoną natomiast korzystamy z internetu poprzez TV - ...dzwonimy regularnie do rodzinki i łączymy się internetowo za pomocą wbudowanej kamerki. Obraz jest wyraźny, nic nie przerywa ani nie rozłącza, a pogaduszki trwają czasami godzinę :) Nie zauważyliśmy do tej pory spowolnienia czy usterek związanych z przesyłem sygnału. Szczerze polecamy i zachęcamy do współpracy :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

dobry sygnał

Wady

nie ma

Extra informacje

3 lata

Agnieszka / 2018-07-16

Super fajny internet, wszystko w domu nareszcie śmiga jak trzeba :) Netflix w końcu można normalnie oglądać :) Na infolinii mili konsultancji, których pozdrawiam :*
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

wszystko fajnie

Wady

Extra informacje

herbaciany ogród / 2018-07-07

Czy jest lepiej czy jest gorzej Airmax ci zawsze pomoże. \r\n\r\nJesli mogę być szczery to jak najbardziej moge polecic \r\n\r\nkażdemu jakość usług w Airmax. Wszystko pieknie działa i \r\n\r\ndogodne warunki przy podpisaniu umowy na 2 lata. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

jasno i czytelnie napisana umowa

Wady

0 wad

Extra informacje

ponad rok

Dorotka / 2018-06-13

Wszystko super.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkosć

Wady

nie ma

Extra informacje

2 lata

Marcin Głogowski / 2018-06-05

Bezawaryjny operator z którego korzystam od 5 lat , cena dobra za wysokie prędkości . Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Predkość, cena

Wady

Brak

Extra informacje

5

Kamil S. / 2018-05-23

Bardzo fajny operator, miła obsługa, internet bezawaryjny i szybki. Dużo opcji dodatkowych do wyboru w tym część gratis w ramach internetu. Polecam każdemu geekowi :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

dobra cena

Wady

Extra informacje

pół roku

xarda / 2018-05-10

Super internet, w końcu jestem w stanie pograć bez najmniejszych lagów w gry MMORPG. Kiedy miałem internet od poprzedniego operatora to gra była męką, co chwile ping skakał, przerywało połączanie i używanie internetu traciło sens.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Gustlik / 2018-05-07

Miałem wiele operatorów a teraz korzystam z Airmax i jestem mile zaskoczony, szybko, rzetelnie i nie drogo
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Cena, stabilność

Wady

brak

Extra informacje

2 lata

gamest12 / 2018-03-30

Niedrogi internet a w porównaniu z poprzednim operatorem jest nieporównywalnie szybszy. Dawniej ściągnięcie jakiekolwiek gry na Steam zajmowało mi od godziny czasu gdzie teraz te same gry jestem w stanie ściągnąć 2 / 3 razy szybciej.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

dużo szybciej ściągam gry na steamie, brak przerw w dostawie

Wady

Extra informacje

Szalona_ruda / 2018-03-29

Airmax jest firmą godną polecenia głównie za bezawaryjność oraz nie skomplikowane umowy bez ukrytych niespodzianek. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

bezawaryjność

Wady

brak

Extra informacje

3 lata

Elegancki klient / 2018-03-22

Jesli macie problem z dotychczasowym dostawcą. Nie czekajcie do końca kontraktu i nie dawajcie za wygraną swoim zaniechaniem. Airmax, uczciwa firma Po przejściu na kontrakt do nich odetchałem...dobre prędkości fajna cena do niczego nie mozna sie przyczepic Polecam
Zalety

Reagują pozytywnie na wszystkie pytania I pomagaja

Wady

Extra informacje

Internet internet AirMAX.pl opinie