Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 3

Opinie o internet AirMAX.pl

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.62
Niezawodność
4.74
Obsługa klienta
4.63
Parametry
4.64

Średnia ocen

4.66

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

305

dodanych opinii

 

Mateusz / 2021-02-17

Korzystam z Internetu od Airmax już od ponad 6 miesięcy, bardzo dobre podejście do klienta, sam mogłem zainstalować zestaw do szybkiego internetu, nikogo nie musiałem wpuszczać do domu i się umawiać, zamówiłem, podłączyłem zgodnie z instrukcją i tyle. Wszystko działa płynnie i bez zacięć. Bardzo dobrze doradzili mi w doborze routera wifi tak abym miał zasiąg w całym domu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Stabilne łącze, duże prędkości, adres globalny

Wady

nie dostrzegam

Extra informacje

Adam / 2021-02-02

Minęło już 6 mcy a więc mogę spokojnie pochwalić łącze firmowe (symetryczne), stabilność 100%, najmniejszych przerw nie mieliśmy, wszystkie usługi działają płynnie. Jesteśmy sporą firmą wiec i stanowisk do pracy dużo, zdalne pulpity, automatyka, monitoring wszystko bez żadnych problemów. Konkurencja wypada bardzo słabo w porównaniu do Airmaxa. Jak ktoś się zastanawia to polecam. Pozdrawiamy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

brak przerw,prędkość,opóźnienia

Wady

nie zaobserwowaliśmy

Extra informacje

6 miesiecy

Paweł / 2020-12-31

W związku z tym że prawdopodobnie jestem jednym z najdłużej korzystającym z internetu Airmax bo od drugiej połowy lat 90- tych ubiegłego wieku mam jak mało kto prawo ich opiniowania co sprawia mi ogromną radość bo w końcu można z uśmiechem w tej twardej rzeczywistości powiedzieć coś miłego. A zatem zaczynając od istoty działania dobrej firmy cały czas cechuje ich absolutny profesjonalizm i co za tym idzie troska o klienta. Nie da się ukryć empatii pracowników wobec interesantów. Już tylko to świadczy o tej Firmie , która może być wzorcem dla innych czasami i większych firm na naszym rynku.. Z wyrazami sympatii Pozdrawiam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Stabilna praca

Wady

Extra informacje

Natan / 2020-11-20

Od samego początku obsługa profesjonalna i bezproblemowa, nie to co przeciętnej infolini gdzie rozmawia się z osobą, która siedzi tam za karę. Łącze działa bardzo dobrze i odpowiednio szybko (zgodnie z ustaleniami). Poprostu śmiało polecam każdemu!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Dobra ceny i miła obsługa

Wady

Extra informacje

Ludwik / 2020-10-13

Bardzo dobra firma mamy od Airmaxa kilka usług. Syn we Wrocławiu opcja prepaid bardzo wygodne jak zmienia mieszkania usługa podąża za nim. W domu również szybkie łącze serwisy filmowe monitoring itp wszystko działa stabilnie. No i w firmie szybkie łącze symetryczne poc co szukać innego dostawcy jak ten się sprawdza . Pozdrawiamy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szeroki wachlarz usług,stabilność, szybkość

Wady

Extra informacje

3 lata

Przemek Kołodziej / 2020-09-30

Wydaje mi się, że jestem chyba jednym z pierwszych klientów sieci Airmax i nigdy nie narzekałem. Sieć rozwija się szybko i idzie z postępem technologicznym, stąd można korzystać z bardzo wysokich prędkości. Obecnie mam 96Mb i zastanawiam sie nad kolejną umową 900Mb. Jeśli chodzi o awaryjność to można powiedzieć znikoma bo tylko zdarzyło sie jak energetyka wyłączyła prąd ale to nie zależne od Airmax i nie można winic za to dostawcy internetu. Obsługa bardzo miła i dobrze wyszkolona, potrafią zdalnie pomóc w każdym temacie związanym z dostawą internetu. Polecam tą sieć.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Wady

Stabilna praca, duża prędkość

Extra informacje

Paweł / 2020-09-28

Można powiedzieć że dopiero testuje Airmaxa jestem u nich dopiero 3miesiąc ale póki co to najlepszy internet jaki do tej pory miałem. Predkość 94Mega ping w grach 10-13ms. Dwie kamery telewizory wszystko spiete a i tak smiga rewelacyjnie. Polecam Airmaxa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilność,szybkość

Wady

brak

Extra informacje

Cadbury / 2020-09-22

Rekomendujemy współpracę z firmą AirMAX. Zrealizowali dla nas łącze 1Gbps pod Wrocławiem. Wszystko zostało załatwione szybko i sprawnie. Transmisja w całości spełnia nasze wymagania i zadane parametry.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Adam / 2020-09-03

Mieszkamy w miejscowości w której kompletnie nie było żadnego dostępu do internetu. Skontaktowaliśmy się z firma Airmax i powiedzieliśmy jak wygląda sytuacja. Zebraliśmy kilka chętnych osób i firma rozbudowała swoją sieć jako jedyny chętny do współpracy operator i już mamy internet :). Pozdrawiamy Airmax
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilność, prędkość, zasięg

Wady

nie zauważyliśmy

Extra informacje

profesjonalizm

Tomaszek / 2020-08-28

Korzystam z usług sieci Airmax od 16 lat. Miło było towarzyszyć i obserwować rozwój sieci jednocześnie ciesząc się jednym z najszybszych łączy oferowanych przez dostawców internetu w moim mieście. Na dodatkową pochwałę zasługuje telefoniczny serwis klienta, który niejednokrotnie pomógł mi z technicznymi problemami bez konieczności "wizyt domowych". Oby tak dalej i tak właśnie trzymać formę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Stabilność

Wady

Extra informacje

Internet internet AirMAX.pl opinie

Airmax
ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole

Strona internetowa firmy: airmax.pl

Telefon do biura: 71 717 05 30