Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 1

Opinie o internet AirMAX.pl

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.62
Niezawodność
4.74
Obsługa klienta
4.63
Parametry
4.64

Średnia ocen

4.66

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

305

dodanych opinii

 

Czarnecki M. Pro / 2021-11-26

Ścisłe centrum Wocławia, tylko firma Airmax, była w stanie zapewnić nam symetryczne łącze 300/300Mbps, podłączenie zrealizowane zostało szybko i sprawnie, łącze działa doskoane, nic dodać nić ująć, serdecznie wszystkim polecam, to jest zupełnie inna jakość niż oferują operatorzy telefonii komórkowej czy UPC, przede wszytkim publiczne adresy, ping na poziomie 5ms do portali, które nas interesują
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wysoka wydajnosc, publiczne ip, stabilnosc

Wady

nie zaobserwowano

Extra informacje

2 miesiące

Piotr Płużański / 2021-11-06

Sieć jako jedna z niewielu we Wrocławiu traktuje poważnie klienta. Wybierając dostawcę internetu jako jedyni zgodzili się przedłużyć sieć. Z internetem od kiedy korzystam czyli prawie przez 2 lata awarii nie było żadnej. Dobrze by było aby takim poziom bsługi był regułą nie wyjątkiem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Podejście do klienta

Wady

Extra informacje

Dj / 2021-11-05

Nie polecam internet nie stabilny przy pakiecie 150Mb tak naprawde masz 100Mb w dzien a w nocy 150Mb pomoc jaką mogą udzielic jest tylko telefoniczna \" chciales Pan internet to rob sobie sam\" Montaz anteny i konfiguracja wszystkiego co niezbedne do prawidlowego dzialania internetu we wlasnym zakresie. Katastrofa jeszcze raz nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Wady

cena, jakosc,

Extra informacje

Ekologiczny / 2021-11-05

Korzystam od kilkunastu lat z internetu Airmax, dobry i stabilny internet. Przerwy praktycznie się nie zdarzają, nie pamietam kiedy była jakakolwiek. Ceny są lepsze niż u większych operatorów i umowa jest w pełni negocjowalna. Co ważne dla dzieci nie ma efektu wieczoru, predkosc dostępna jest całą dobę, nie ma wieczornych zmuleń. Jak ktoś szuka taniego i szybkiego internetu bez przerw w działaniu, to jest to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Stabilna prędkość, brak przerw

Wady

Extra informacje

Arnold / 2021-10-27

Najsilniejszy internet jaki miałem do tej pory ponad 300Mb niżejj nie schodzi prędkośc. Cała rodzina korzysta dzieci my z żona ,monitoring ,inteligentny dom... od 7mcy ani razu nas nie zawiódł także smiało wystawiamy Bardzo pozytywna opinie . Pozdrawiamy ekipę Airmaxa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilna wysoka predkość, niezawodność

Wady

brak

Extra informacje

7 mcy

Patryk Lisowski / 2021-10-23

W mojej lokalizacji zamówiony zestaw wyciagał 90 Mb, chciałem mieć szybciej ponieważ przesyłam z domu bardzo duże pliki z obrobionymi materiałami video. Muszę poczekać na nowszą technologię 802.11ad w mojej miejscowości. Szkoda bo te 90Mb było stabilne, tyle samo w dzień, tyle samo wieczorem. Airmax ma ją zainstalować do końca roku. Zwrot zestawu przebiegł sprawnie, wszystko w najlepszym porządku. Czekam na 11ad.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Darmowy okres testowy bez umowy, szybko i sprawny zwrot

Wady

Extra informacje

Krzysztof / 2021-10-06

Jestem zadowolony z internetu radiowego. Nie było innej możliwości bo Orange, Netia i UPC chcą obsługiwać tylko blokowiska. Ludzie z osiedli domków są skazani na radiówkę.Na szczęście ta działa bardzo stabilnie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Działa stabilnie, pingi niezłe, jedna awaria z powodu pioruna - szybko usunięta

Wady

Extra informacje

rok użytkowania w okolicach Oleskiej przy obwodnicy

Radek / 2021-10-01

Okres próbny fajna sprawa -bez zarzutów, mieliśmy obawy jak bedzie po okresie próbnym, ponieważ często tak jest że parametry na czas próbny są podwyższane, a potem niestety jakość usług drastycznie spada. Jednak wszystkie parametry szybkości internetu i łączą są na stałym poziomie za co ogromny plus. Konsultanci bardzo uprzejmi i pomocni radą. pozdrawiamy Airmaxa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilność,brak przerw,predkość

Wady

brak

Extra informacje

6mcy

Kaśka / 2021-09-29

mam air max od 6 miesięcy .wszystko działa bez zarzutu. jest na szóstkę. \r\n
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

jest na 100 procent

Wady

o

Extra informacje

warto go mieć

Nikos / 2021-09-24

Przeprowadziłem sie na wieś z dużego miasta i nie sądziłem że mogę miec na takiej wichurze szybkiego neta. Wszystko śmiga jak najlepiej zero przerw. Polecam
Cena
Niezawodność
5.00
Zalety

Prędkość, stabilność

Wady

Extra informacje

Internet internet AirMAX.pl opinie

Airmax
ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole

Strona internetowa firmy: airmax.pl

Telefon do biura: 71 717 05 30