Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 1

Opinie o internet AirMAX.pl

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.64
Niezawodność
4.76
Obsługa klienta
4.64
Parametry
4.66

Średnia ocen

4.67

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

291

dodanych opinii

 

Michał / 2021-06-11

Wybrałem airmax jako dostawcę internetu i streamingu do kilku parafii, które obsługuję, wszystko ok, zero jakichkolwiek problemów zarówno z łączem jak i transmisją. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Stabilność, niska cena przy kilku usługach

Wady

Extra informacje

ok rok

Łukasz / 2021-04-22

Z firmą mam styczność od 3 lat , więc mogę sie śmiało wypowiedzieć że jest to firma konkretna która sprawuje usługe na wysokim poziomie. Prędkość jak najbardziej osiągalna jak w umowie. Awaryjność zerowa nie licząc wyłaczenia przez tauron prądu. Cena adekwatna to prędkości - ok. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Bezawaryjność

Wady

Brak

Extra informacje

Ryszard / 2021-04-15

Niezawodne połączenie ze światem, szczególnie potrzebne w dzisiejszych czasach. Ekspresowe podłączenie, bez zbędnych kabli i przekopów. Wysoka przepustowość i rewelacyjnie niskie opóźnienia tzw. pingi. Do tego dobra i rzetelna obsługa. Polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

MetalMirStal / 2021-03-19

Na łącze firmy Airmax zdecydowaliśmy się gdy zwiększyło się zapotrzebowanie na łącze, a szczególnie szybkość wysyłania danych, celem prezentacji online naszych produktów, operator orangne niestety ani opratorzy sieci gsm,nie byli w stanie prostać naszym oczekiwaniom, którym podołała firma Airmax podłączając nam super szybkie łącze symetryczne, piszę ten komentarz dodatkowo gdyż od miesiąca dostaliśmy jeszcze szybsze łącze w tej samej cenie oraz informację na emaila o tym fakcie, to się nazywa dbałość o klienta, serdecznie wszystkim polecam najnowsze rozwiązania technologiczne firmy, jak i samą firmę
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

jakość, cena, stabilność, szybkość

Wady

brak

Extra informacje

6miesięcy

Abon. Wrocław / 2021-03-10

Świetny operator! Przy podpisaniu umowy dało się jasno i czytelnie dograć warunki. Sama usługa rewelacja - bezprzewodowa Wrocław. Mam taryfę 300 a jest dużo więcej ponad limit :). Stabilne łącze. Przy problemach na początku serwis szybko zdiagnozował i ustabilizował transfer. Śmiało polecam, mając poprzednio internet domowy od operatora komórkowego to jak niebo i ziemia.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Negocjowalna umowa

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2021-03-09

Zdecydowanie Najlepszy dostawca Internetu na Opolszczyźnie. Korzystam od ponad 3 lat mam już 2 umowę przez ten czas przerwy w dostępie były sporadyczne i krótkie. Prędkość stabilna, wszystko działa bez zacięć, strony www, zdalna praca, czy oglądanie filmów nic nie przycina. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkie łącze, adres globalny

Wady

brak

Extra informacje

3 lata

Mateusz / 2021-02-17

Korzystam z Internetu od Airmax już od ponad 6 miesięcy, bardzo dobre podejście do klienta, sam mogłem zainstalować zestaw do szybkiego internetu, nikogo nie musiałem wpuszczać do domu i się umawiać, zamówiłem, podłączyłem zgodnie z instrukcją i tyle. Wszystko działa płynnie i bez zacięć. Bardzo dobrze doradzili mi w doborze routera wifi tak abym miał zasiąg w całym domu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Stabilne łącze, duże prędkości, adres globalny

Wady

nie dostrzegam

Extra informacje

Adam / 2021-02-02

Minęło już 6 mcy a więc mogę spokojnie pochwalić łącze firmowe (symetryczne), stabilność 100%, najmniejszych przerw nie mieliśmy, wszystkie usługi działają płynnie. Jesteśmy sporą firmą wiec i stanowisk do pracy dużo, zdalne pulpity, automatyka, monitoring wszystko bez żadnych problemów. Konkurencja wypada bardzo słabo w porównaniu do Airmaxa. Jak ktoś się zastanawia to polecam. Pozdrawiamy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

brak przerw,prędkość,opóźnienia

Wady

nie zaobserwowaliśmy

Extra informacje

6 miesiecy

Paweł / 2020-12-31

W związku z tym że prawdopodobnie jestem jednym z najdłużej korzystającym z internetu Airmax bo od drugiej połowy lat 90- tych ubiegłego wieku mam jak mało kto prawo ich opiniowania co sprawia mi ogromną radość bo w końcu można z uśmiechem w tej twardej rzeczywistości powiedzieć coś miłego. A zatem zaczynając od istoty działania dobrej firmy cały czas cechuje ich absolutny profesjonalizm i co za tym idzie troska o klienta. Nie da się ukryć empatii pracowników wobec interesantów. Już tylko to świadczy o tej Firmie , która może być wzorcem dla innych czasami i większych firm na naszym rynku.. Z wyrazami sympatii Pozdrawiam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Stabilna praca

Wady

Extra informacje

Natan / 2020-11-20

Od samego początku obsługa profesjonalna i bezproblemowa, nie to co przeciętnej infolini gdzie rozmawia się z osobą, która siedzi tam za karę. Łącze działa bardzo dobrze i odpowiednio szybko (zgodnie z ustaleniami). Poprostu śmiało polecam każdemu!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Dobra ceny i miła obsługa

Wady

Extra informacje

Internet internet AirMAX.pl opinie