Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 1

Opinie o internet AirMAX.pl

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.63
Niezawodność
4.74
Obsługa klienta
4.62
Parametry
4.65

Średnia ocen

4.66

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

295

dodanych opinii

 

Marta / 2021-09-09

Operator internetu godny uwagi i polecenia. Oferują bardzo szybkiep połączenie z internetem, i szybko realizują podłączenie, nawet w miejscach gdzie brak światłowodu. Nieprzesadzony abonament i własny niezmienny adres IP. Rekomenduję Airmax.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Krzysztof / 2021-08-16

Z internetem Airmax dostępne są wysokie transfery w niemal każdym miejscu, co więcej przyłącze doprowadzone jest do dowolnie wybranego punktu na terenie zakładu. Przy każdej realizacji najpierw przeprowadzane są darmowe ok dwutygodniowe testy, potwierdzające wysoką jakość łącza. Doskonałe wsparcie techniczne i przede wszystkim działające pewnie i stabilnie łącze z SLA.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilność, realizacja SLA

Wady

Extra informacje

kilkanaście obiektów przemysłowych

Dawid / 2021-07-18

Długo szukałem porządnego łącza do firmy 100/100Mb . Airmax ma bardzo stabilne najlepsze cenowo łacza. Cały oddział firmy pracuje na tym połaczeniu ponad 20 osób +zdalny dostęp,serwer monitoring wszystko działa prawidłowo. Polecamy firmę Airmax
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilność, nierzawodność

Wady

brak

Extra informacje

6mcy

Marlena / 2021-07-05

NIE POLECAM. PRZY ZAMÓWIENIU PAKIETU 900/30, WYSYŁAJĄ ANTENĘ MAX 150. A PÓŹNIEJ DOSTAJESZ ODPOWIEDZ, ZE JAK CI SIĘ NIE PODOBA TO MOŻESZ ODESŁAĆ ANTENĘ.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

ŻADNE

Wady

Extra informacje

Michał / 2021-06-11

Wybrałem airmax jako dostawcę internetu i streamingu do kilku parafii, które obsługuję, wszystko ok, zero jakichkolwiek problemów zarówno z łączem jak i transmisją. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Stabilność, niska cena przy kilku usługach

Wady

Extra informacje

ok rok

Łukasz / 2021-04-22

Z firmą mam styczność od 3 lat , więc mogę sie śmiało wypowiedzieć że jest to firma konkretna która sprawuje usługe na wysokim poziomie. Prędkość jak najbardziej osiągalna jak w umowie. Awaryjność zerowa nie licząc wyłaczenia przez tauron prądu. Cena adekwatna to prędkości - ok. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Bezawaryjność

Wady

Brak

Extra informacje

Ryszard / 2021-04-15

Niezawodne połączenie ze światem, szczególnie potrzebne w dzisiejszych czasach. Ekspresowe podłączenie, bez zbędnych kabli i przekopów. Wysoka przepustowość i rewelacyjnie niskie opóźnienia tzw. pingi. Do tego dobra i rzetelna obsługa. Polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

MetalMirStal / 2021-03-19

Na łącze firmy Airmax zdecydowaliśmy się gdy zwiększyło się zapotrzebowanie na łącze, a szczególnie szybkość wysyłania danych, celem prezentacji online naszych produktów, operator orangne niestety ani opratorzy sieci gsm,nie byli w stanie prostać naszym oczekiwaniom, którym podołała firma Airmax podłączając nam super szybkie łącze symetryczne, piszę ten komentarz dodatkowo gdyż od miesiąca dostaliśmy jeszcze szybsze łącze w tej samej cenie oraz informację na emaila o tym fakcie, to się nazywa dbałość o klienta, serdecznie wszystkim polecam najnowsze rozwiązania technologiczne firmy, jak i samą firmę
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

jakość, cena, stabilność, szybkość

Wady

brak

Extra informacje

6miesięcy

Abon. Wrocław / 2021-03-10

Świetny operator! Przy podpisaniu umowy dało się jasno i czytelnie dograć warunki. Sama usługa rewelacja - bezprzewodowa Wrocław. Mam taryfę 300 a jest dużo więcej ponad limit :). Stabilne łącze. Przy problemach na początku serwis szybko zdiagnozował i ustabilizował transfer. Śmiało polecam, mając poprzednio internet domowy od operatora komórkowego to jak niebo i ziemia.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Negocjowalna umowa

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2021-03-09

Zdecydowanie Najlepszy dostawca Internetu na Opolszczyźnie. Korzystam od ponad 3 lat mam już 2 umowę przez ten czas przerwy w dostępie były sporadyczne i krótkie. Prędkość stabilna, wszystko działa bez zacięć, strony www, zdalna praca, czy oglądanie filmów nic nie przycina. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkie łącze, adres globalny

Wady

brak

Extra informacje

3 lata

Internet internet AirMAX.pl opinie