Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 1

Opinie o internet AirMAX.pl

Airmax ul. Xawerego Dunikowskiego 16c, 46-020 Opole

Strona internetowa firmy: airmax.pl, Telefon do biura: 71 717 05 30

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.75
Niezawodność
4.81
Obsługa klienta
4.75
Parametry
4.76

Średnia ocen

4.77

w skali od 1 do 5.

 

Informacje o Airmax Internet

Nieprzerwanie od lat AirMAX umacnia swoją pozycję w polskiej branży telekomunikacyjnej, z powodzeniem konkurując z największymi operatorami w kraju. Jesteśmy nowoczesną, ciągle rozwijającą się firmą z ambitnymi celami.

Dostarczamy zaawansowane technologicznie, kompleksowe rozwiązania: Airmax Internet i usługi internetowe, usługi głosowe oraz serwery i hostingi. Naszym flagowym produktem jest szybki, niezawodny, ultra stabilny i elastyczny światłowód, a kluczowym obszarem działania – Wrocław i całe województwo dolnośląskie. Oferujemy również dzierżawę łączy, kolokację serwerów oraz wynajem przestrzeni w serwerowni wraz z udostępnieniem infrastruktury niezbędnej do pracy serwerów. Wszystkie produkty i usługi jesteśmy w stanie dopasować do indywidualnych potrzeb komunikacyjnych użytkowników.

Współpracujemy z klientami biznesowymi i instytucjonalnymi z całego kraju. Zaufały nam dotąd nie tylko prywatne przedsiębiorstwa i spółki kapitałowe, ale również organy administracji państwowej, urzędy i instytucje. Nasi klienci wiedzą, że mogą liczyć na rozwiązania telekomunikacyjne na najwyższym, europejskim poziomie oraz na pełne wsparcie naszego Działu Technicznego. Nasi inżynierowie w przyjazny, zrozumiały dla każdego sposób odpowiadają na pytania, doradzają i pomagają rozwiązywać ewentualne problemy. Klienci mogą pytać o wszystko. Mają pewność, że rozmawiają z człowiekiem, nie z automatem na infolinii. Nie posiadamy wirtualnych doradców ani nie zmuszamy klientów do czekania na połączenie z wolnym konsultantem. Szybko odbieramy, aktywnie słuchamy i reagujemy natychmiast.

Misja Airmax Internet

Naszą misją jest zapewnienie klientom poczucia bezpieczeństwa poprzez wdrażanie sieci teleinformatycznych, które gwarantują w pełni niezawodną i stabilną pracę. Misję tą możemy realizować, dzięki doświadczonym, doskonale przygotowanym inżynierom i technikom, innowacyjnemu, inteligentnemu systemowi nadzoru oraz licznym, restrykcyjnym procedurom bezpieczeństwa. Posiadamy centra danych (data center) skutecznie chronione przed awariami i gotowe na wszystkie zdarzenia – także nagłe i niespodziewane.

Airmax Internet - dlaczego warto?

  • Bezkonkurencyjne transfery +10 Gb - dzięki bezpośredniemu wpięciu w światowe magistrale światłowodowe.
  • Bardzo niski ping – niezależnie od lokalizacji.
  • Gwarancja zadowolenia – przed podłączeniem łącza i podpisaniem umowy, zapewniamy bezpłatny, niezobowiązujący okres testowy (2 tygodnie).
  • Pełne pokrycie zasięgiem Airmax internet - nasze usługi są dostępne nawet w najtrudniejszych lokalizacjach, w których często zgłaszane są problemy z zasięgiem.
  • Błyskawiczne podłączenie – jesteśmy w stanie szybko uruchomić usługę w każdym budynku i/lub pomieszczeniu wskazanym przez klienta.
  • Najwyższa jakość wsparcia technicznego – nasi inżynierowie służą fachową pomocą od momentu zamówienia, przez proces podłączenia i uruchomienia usługi, po cały okres użytkowania.
  • Umowa SLA – określoną, maksymalną stabilność i stałą dostępność usług przez cały okres współpracy gwarantuje umowa SLA (Service Level Agreement).

Zachęcamy do kontaktu jeszcze dzisiaj. Nasi doradcy przedstawią dostępne rozwiązania, opowiedzą o korzyściach oraz przygotują ofertę zoptymalizowaną pod indywidualne potrzeby, wymagania i zadania.

Czy klienci Airmax polecają operatora rodzine i znajomym?

Klienci Airmax są zazwyczaj bardzo zadowoleni z jakości usług, które otrzymują. Większość użytkowników docenia szybkie i stabilne połączenia internetowe oraz wysoki poziom obsługi klienta. Co więcej, Airmax oferuje atrakcyjne stawki i szeroki zakres usług, czyniąc go jednym z najbardziej opłacalnych operatorów internetowych na rynku. Klienci chwalą również szeroko zakrojoną współpracę z innymi usługodawcami, co pozwala im uzyskać dostęp do jeszcze większej liczby usług. Ogólnie rzecz biorąc, zdecydowana większość klientów poleca operatora Airmax rodzinie i znajomym.

Matysia / 2024-02-28

W mojej okolicy nie miałam za dużego wyboru firm dostarczających internet, ale też nie jest tak, ze jakoś źle trafiłam, bo nie miałam w czym wybierać. Internet w zupełności sprostał moim potrzebom i można rzecz, że usługa jest na wysokim poziomie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Sondra / 2024-02-24

reciclat hartie carton
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Ico / 2024-02-22

Internet to jest świetne narzędzie do nauki. Wcześniej miałem trochę inne podejście, uważałem, że wszyscy korzystają z internetu tylko do rozrywki, a to jednak studnia wiedzy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Janu / 2024-02-20

Bardzo mi odpowiada cena za internet, Nie jest drogo biorąc pod uwagę jaką prędkość otrzymuję. Pozwala mi ona na spokojnie korzystanie z sieci.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Patryko / 2024-02-16

Prawdziwy lider w branży internetowej. Ich technologia jest nowoczesna i niezawodna, co zapewnia mi ciągły dostęp do szybkiego internetu. Obsługa klienta jest wyjątkowo kompetentna i przyjazna. Ceny są konkurencyjne, a oferta jest bogata i różnorodna. Jestem bardzo zadowolony i nie omieszkam ich polecić, jeśli ktoś zapyta skąd mam internet. Takie firmy to złoto!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Gulin / 2024-02-05

Ja tu mimo wszystko wymienię obsługę klienta na pierwszym miejscu jako czynnik, który przede wszystim zdecydował o podpisaniu umowy z tą firmą. O wszystko co chciałem pytałem i sam proces ustalania tego co faktycznie potrzebuję przebiegał w miłej atmosferze. Wracając do samego internetu, w pracy, w biurze ze współpracownikami nie zaobserwowaliśmy żadnych negatywnych zjawisk.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Duszeł / 2024-01-30

Być może znalazłem jedynego dostawcę internetu, który rozumie moje potrzeby lepiej niż ja sam. Ich usługa jest jak doskonała filiżanka kawy - zawsze w sam raz. Udało mi się poznać co to znaczy mieć internet jak na dzisiejsze standardy przystało. Nigdy więcej wolnego internetu w mieszkaniu!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Amadeusz / 2024-01-16

Jako że jestem klientem tej firmy od ponad roku to wypowiem się nieco. Zacząłem od próbnego okresu testowego. Internet był w miarę znośny, nawet da się powiedzieć, że szybki jak na moje warunki, mieszkam na wsi. Przez cały dotychczasowy rok nie doświadczyłem większych przerw w internecie. To mnie przekonuje do dalszej współpracy, bo tak mam święty spokój. A święty spokój jest na pewno w dzisiejszych czasach wart więcej niż pieniądze.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Stakun / 2024-01-13

Brak przestojów w działaniu internetu sprawia, że mogłem całkowicie przestawić się na pracę zdalną. Wcześniej pracowałem stacjonarnie, później hybrydowo, a teraz mogę pracować wyłącznie zdalnie. Dla mnie to duża zmiana i dzięki takiemu internetowi jestem w stanie się realizować zawodowo.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Johan / 2024-01-11

Ogólnie patrząc to nie mam na co narzekać, piszę to z perspektywy kogoś kto po pracy gra w przeróżne strategiczne gry multiplayer (rts). Ping niski, jeszcze nie przegrałem rozgrywki przez internet i z tego powodu jestem najbardziej zadowolony. Rzadko co tak frustruje w piątkowy wieczór jak awaria internetu. Na szczęście u tego dostawcy jest pod tym względem bardzo ok, nie było jakichś większych przerw w działaniu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

YKTIEN / 2024-01-10

Wszystko działa jak należy i to liczy się dla mnie się najbardziej. Konkretniej mówiąc, na prędkość nie narzekam, Netflix oglądam w 4k, gry pobieram regularnie przez Steama oraz korzystam z YT. Z niczym nie ma problemu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Ferej / 2024-01-07

Jako miłośnik nowoczesnych technologii, doceniam, że Airmax zapewnia wsparcie dla najnowszych urządzeń i standardów. Ich sieć bez problemu współpracuje z najnowszymi smartfonami, laptopami i urządzeniami IoT.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Tytan / 2023-12-27

Internet nie zawodzi w najważniejszych momentach i to jest coś co skłoniło mnie do zostania klientem na lata. Z internetu nie korzystam często, ale zdarzają się dni, że muszę wykonać na laptopie pilnie daną pracę i wtedy MUSZĘ mieć do niego dostęp. Dotychczas zero problemów i liczę na to, że to nie jest tylko szczęście.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

brak przerw w działaniu

Wady

nie dostrzegłem

Extra informacje

MACIEJ / 2023-12-24

Szybki montaż i świetna obsługa polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

MACIEJ / 2023-12-24

Szybki montaż i świetna obsługa polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

igor / 2023-12-22

Jako pracownik zdalny, zależy mi na stabilnym i szybkim połączeniu internetowym, a mój obecny dostawca internetu Airmax spełnia te wymagania wyśmienicie. Uwielbiam wstawać rano, odpalać laptopa i spełniać swoje zawodowe obowiązki. Omijam te wszystkie korki, całe ubranie się do pracy i tak dalej. Dziennie to 2h oszczędności, które zyskuję dzięki dobremu łączu!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

oszczędzam czas, kupę czasu

Wady

Extra informacje

Matylda / 2023-12-16

Szczególnie doceniam wysoki standard obsługi klienta - wszelkie rzadko występujące problemy są rozwiązywane szybko i profesjonalnie. Jest to szczególnie ważne w mojej pracy, gdzie każda chwila przestoju może mieć znaczący wpływ na moje obowiązki zawodowe. Każdy kto pracuje zdalnie zdaje sobie z tego sprawę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50

Serwal / 2023-12-13

Jestem na umowie już od 2 miesięcy i jest nadzwyczaj dobrze. Ten internet to nie jest jakaś lipa. Działa tak jak chciałem i jak było ustalone.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Leosia / 2023-12-07

Nie mam najmniejszych problemów z internetem. Instalacja nie była jakoś wybitnie trudna, udało się to mi ogarnąć dość szybko, nawet byłam zdziwiona :) Od momentu skonfigurowania wszystkiego korzystam z internetu całymi dniami i jest dość dobrze, działa to szybko, nie zamula. Dla mnie może być.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

Roman z firmy / 2023-12-01

Zaskoczyła mnie niezawodność i jakość usług oferowanych przez Airmax. Rzadko kiedy napotykam na jakiekolwiek problemy, a jeśli już się pojawią, to są szybko rozwiązywane przez profesjonalny zespół wsparcia. Szkoda, że w dzisiejszych czasach takie oczywiste rzeczy są powodem do pochwały, a nie standardem :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Fisherman / 2023-11-26

Nigdy nie miałem tak stabilnego i szybkiego połączenia internetowego! Grając w gry online nie doświadczam już żadnych lagów. Teraz to idzie pograć na całego :D Ogrywam aktualnie wszystkie najnowsze tytuły i bawię się tak samo dobrze, jak wtedy kiedy byłem młodszy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Verst / 2023-11-05

Od kiedy zacząłem korzystać z usług Airmax, korzystanie z internetu stało się niczym szybka podróż po autostradzie informacji - bez ograniczeń i korków. Niezawodność i prędkość łączą są jak przysłowiowy wóz Formuły 1, który z niezachwianą pewnością mija kolejne okrążenia w cyfrowym wyścigu. Widać po mnie, że jestem fanem Formuły 1 nie tylko na torze :D
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Jolanta / 2023-11-02

Prędkość, niezawodność, fantastyczna obsługa klienta - wszystko to otrzymałam od mojego dostawcy internetowego w bardzo konkurencyjnej cenie. Wszędzie powinno być podobnie!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Blaszak / 2023-10-28

Prędkość internetu jest stała i niezawodna, nie ma tak, że wieczorem, kiedy zapewne korzysta najwięcej osób to internet spowalnia. Miałem taką sytuację u poprzedniego dostawcy i to było frustrujące, że nie dało się w godzinach wieczornych korzystać z sieci...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

internet szybki przez cały dzień i noc

Wady

Extra informacje

Ludowy / 2023-10-22

Nie mogę sobie wyobrazić lepszego dostawcy internetu niż Airmax. Od początku naszej współpracy zaskoczyli mnie swoim profesjonalizmem i zaangażowaniem. Internet działa błyskawicznie, a ewentualne przerwy są rzadkością. To, co naprawdę wyróżnia tą firmę na tle konkurencji, to ich niezawodność oraz chęć dostarczenia klientowi najlepszego produktu. Cenię sobie również ich nowoczesne podejście do technologii i stałe dążenie do innowacji. Dzięki Airmax mogę cieszyć się bezproblemowym połączeniem w każdym zakątku mojego domu. Zdecydowanie polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Ikogian / 2023-10-15

Otrzymuję doskonałą jakość usług za rozsądną cenę, co sprawia, że jestem zadowolony z tego co otrzymuję. Nie wydaję dużo, a internet jest zasadniczo bardzo szybki.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Rollo / 2023-10-08

Cieszę się, że nie naciąłem się na kolejnym dostawcy internetu. Tutaj jest mi względnie dobrze, ponieważ nareszcie Airmax to pierwsza firma, która świadczy mi usługi na należytym poziomie. O internecie powiem tyle, internet jest szybki, tak szybki jak ma to być.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Lars / 2023-09-28

Fantastyczny internet, zapewnia mi wszystko czego potrzebuję. Codziennie przez moje łącze przechodzi mnóstwo dużych plików w pracy i jak do tej pory nie zanotowałem problemów. Taką pracę to ja rozumiem :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mam sklep internetowy / 2023-09-06

Mój wybór dostawcy internetowego Airmax okazał się strzałem w dziesiątkę. Od momentu, gdy się z nimi związałem, moje życie online stało się znacznie lepsze. Internet działa u mnie naprawdę sprawnie, a to sprawia, że mogę z łatwością prowadzić swoją firmę online oraz spełniać moje pasje.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

W buszu / 2023-09-03

Moja opinia jest niezmienna od lat. Airmax to jedyna firma, która byłą w stanie dostarczyć mi internet do mojej chaty w lesie XD. Mieszkanie na odludziu ma swoje zalety i wady, ale na szczęście na internet nie mogę narzekać.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

RPGDRUID / 2023-08-29

Jako zapalony gracz, dla mnie kluczowa jest szybkość i stabilność połączenia. Airmax nie tylko spełnia moje oczekiwania, ale często je przekracza. Opóźnienie w grach jest minimalne (nie występują lagi), a pobieranie dużych plików trwa znacznie krócej niż kiedykolwiek wcześniej. Jestem zadowolony, że wybrałem właśnie tę firmę mojego dostawcę. Do innych rzeczy nie mam zastrzeżeń, typu obsługa klienta lub ceny.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Łukasz / 2023-08-06

Nie tylko internet działa świetnie, ale też cała obsługa jest na najwyższym poziomie. Czuję, że jestem traktowany nie jak kolejna pozycja w tabelce, ale jak prawdziwy klient. Ludzie nie zdają sobie sprawy, jak istotne jest indywidualne podejście do klienta i wyjście naprzeciw jego potrzebom. Mnie to przekonało :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

DateL / 2023-08-06

Od kiedy korzystam z usług tego dostawcy, mój internet działa bez zarzutu! Wcześniej miałem częste problemy z łącznością, ale teraz wszystko śmiga jak marzenie! Żałuję, że tak długo zwlekałem ze zmianą operatora na Airmax, teraz to dopiero czuję, co to znaczy mieć sprawny internet.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Filip / 2023-08-03

Unikać jak ognia. Jeżeli masz jakąkolwiek alternatywę - skorzystaj z alternatywy. Infolinia blokuje Twój numer telefonu, jeżeli za często zgłaszasz problemy. Miałem czelność pobrać 60GB w dniu wczorajszym. Teraz będę przez nieokreślony czas na łączu o prędkości 1Mb/s, bo co prawda w umowie nie ma żadnych zapisów odnośnie limitów, ale wystarczy pobrać coś dużego, żeby na najbliższy czas zwolnili Ci łącze do skrajnie niskich wartości. Oczywiście nie przyznają się i 'u nich wszystko jest w porządku'. A potem blokują.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

czasem jest

Wady

kłamią - nieprzerwanie, uparcie kłamią

Extra informacje

Admirał / 2023-07-17

Jestem zadowolony z usług tego dostawcy internetowego, szczególnie pod względem niezawodności. Rzadko mam problemy z łącznością, a jeśli już się pojawiają, są szybko rozwiązywane. Chociaż problemy to dużo powiedziane, raz miałem problem, ale to bardziej dlatego, że ja coś namieszałem w ustawieniach. Tak to jest jak się coś rusza nie znając się na tym :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Władysław / 2023-07-16

To zdecydowanie najlepszy dostawca internetowy w mieście. Szybkość połączenia jest świetna, a stabilność niezrównana, nawet pomimo gęstej sieci użytkowników. Do tego dochodzi profesjonalna obsługa klienta, która jest zawsze gotowa do pomocy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

ARTUR / 2023-07-14

Internet to klasa sama w sobie. O której godzinie nie podejdę do komputera to zawsze jest dostępny, żadnych przerw podczas pracy lub czasu wolnego ^^ Tak to można korzystać z komputera. Pamiętam jeszcze jak miałem u siebie internet co potrafił co jakiś czas przerywać i trzeba było dzwonić na infolinię, co oczywiście nic nie zmieniało... Tutaj jest na tyle dobrze, że zamierzam zostać na długoooo
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Smerf / 2023-07-12

Według mnie to co wyróżnia Airmax wśród innych dostawców to brak problemów praktycznie ze wszystkim. Wszystko poszło gładko, proces instalacji bajkowo prosty, nie było jakiegoś żmudnego etapu konfiguracji i tym podobnych rzeczy. Mi pozostaje się tylko cieszyć z internetu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Wiowio / 2023-07-12

Jestem bardzo zadowolony z usług mojego dostawcy internetowego. Mimo wiejskiej lokalizacji, otrzymałem wysoką prędkość internetu, co było dla mnie kluczowe. Dostawca również zapewnia doskonałą obsługę klienta, zawsze gotową do pomocy. To najwyższa jakość usług! Fajnie, że technologia poszła tak do przodu, że na wsi nie jestem skazany na wolny internet!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Łuksio / 2023-07-08

To, co wyróżnia tego dostawcę, to nie tylko wysokiej jakości usługi, ale też dbałość o szczegóły. Wszystko, od instalacji do obsługi technicznej, jest realizowane profesjonalnie i z troską o klienta. Polecam każdemu, kto ceni sobie jakość i niezawodność. Na takiej firmie da się polegać.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

ŻÓŁW / 2023-07-01

Instalacja internetu jest szybka i prosta. Wszystko zadziałało od razu po instalacji co mnie bardzo cieszy, bo nie chciałbym poświęcać czasu na kłopotliwe ustawianie internetu :) Po trzech miesiącach stwierdzam, że trafiłem na rzetelną firmę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Focaccia / 2023-06-26

Niczego sobie ten internet, myślałam, że lokalny dostawca internetu nie może konkurować z największymi firmami pod względem jakości usług, ale myliłam się :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Grzokaro / 2023-06-25

Swoimi standardami Airmax ustawił się daleko przed szereg, jeśli porównamy tę firmę z innymi firmami świadczącymi podobne usługi. Internet to bajka, wszystko co ma działać to działa. Codziennie odbieram dziesiątki lub nawet setki emaili i na każdy z nich muszę odpisać. Do tego dochodzi obsługa wielu aplikacji wymagających połączenia z internetem. Nie dałoby się tak pracować, jeśli internet chodziłby choć trochę wolno... Polecam Airmax każdemu kto chce mieć święty spokój i działający internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

na wsi się mieszka to się wie / 2023-06-19

Po przygodach z poprzednimi dostawcami internetu miałem już dość internetu w całości. Dałem kolejną szansę sobie na znalezienie nowej firmy i tym razem trafiłem na Airmax, nie myślałem długo nad wyborem, bo i tak dopóki samemu się nie przetestuje usługi to nie wie się jak to działa tak naprawdę. O tyle miałem farta, że u mnie na wiosce Airmax działa bez zarzutu, prędkość mi odpowiada i co dla mnie jest najważniejsze, internet jest dostępny przez cały dzień, co nie było codziennością u poprzednich dostawców. Polecam ;)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Bernard / 2023-06-18

Po kilku miesiącach korzystania z usług tego dostawcy internetowego, wyrażam pełne zadowolenie. Prędkość jest niezmiennie wysoka, a przerwy w działaniu są znikome. Szczerze mówiąc stanowi on najlepszy wybór spośród wszystkich dostawców, z którymi miałem do czynienia.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Jubilz / 2023-06-16

Widać, że ta firma się rozwija, bo z roku na rok świadczy coraz lepsze usługi. Jestem wieloletnim klientem i cieszę się, że mogę być świadkiem zmian na jeszcze lepsze! Nic by mnie nie skłoniło do zmiany dostawcy internetowego.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Dawid / 2023-06-16

Profesjonalna obsługa klienta, żadnych problemów na sieci Vpny i zdalne puplipy działaja bardzo dobrze. Dobra usługa w trudnym terenie bez możliwości przez dużych operatorów. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Skuteczność, brak przerw

Wady

brak

Extra informacje

Ireneusz / 2023-06-14

Rzadko piszę cokolwiek pozytywnego o firmach dostarczających internet, ale tym razem wypada trochę napisać. "Przerobiłem" w życiu wiele firm, ale dopiero Airmax pokazał mi co to znaczy mieć internet na zachodnim poziomie, czyli takim do jakiego byłem przyzwyczajony mieszkając za granicą. Nic nie zacina, nie się nie bufforuje wiecznie, wszystkie filmiki na YT chodzą szybko. TAK MA BYĆ!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Ktojaknieja / 2023-06-14

Ten dostawca internetowy to prawdziwa perełka! Prędkość połączenia jest niesamowita, nigdy więcej nie muszę czekać na wczytanie stron internetowych. Dodatkowo, obsługa klienta jest niezwykle pomocna i zawsze udziela szybkiej odpowiedzi na moje pytania. Szczerze polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Grajek / 2023-06-11

Stabilne łącze od Airmax zrobiło na mnie duże wrażenie. Nie pamiętam, kiedy ostatnio miałem przerwę w połączeniu. To jest dla mnie niezwykle ważne, szczególnie podczas pracy zdalnej i korzystania z usług online
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Katarzyna / 2023-06-08

Od momentu podpisania umowy z moim obecnym dostawcą internetowym, moje doświadczenia online znacznie się poprawiły. Ich prędkość internetu jest po prostu niesamowita - wszystkie moje działania online są wykonywane w ekspresowym tempie. Bez względu na to, czy pracuję zdalnie, oglądam filmy czy gram w gry online, zawsze mogę polegać na niezawodnym i szybkim połączeniu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mikołaj / 2023-06-05

Jestem absolutnie zachwycony jakością usług dostarczanych przez mojego dostawcę internetowego. Przede wszystkim, prędkość internetu jest niesamowita - mogę pobierać i przesyłać pliki w mgnieniu oka. Bez względu na to, czy korzystam z Internetu do pracy, rozrywki czy nauki, zawsze mogę polegać na szybkim i niezawodnym połączeniu. Ponadto, dostawca zapewnia również świetne zabezpieczenia, co daje mi poczucie bezpieczeństwa podczas korzystania z siec
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Wonsz / 2023-06-03

Nie mogę sobie wyobrazić korzystania z innego dostawcy internetowego. Jestem w pełni zadowolony z usług, które otrzymuję.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Leszek / 2023-05-26

Jestem klientem tego dostawcy internetowego od kilku lat i mogę śmiało powiedzieć, że to najlepsza decyzja, jaką podjąłem. Ich usługi są na najwyższym poziomie, a moje doświadczenia z nimi są zawsze pozytywne. Po pierwsze, prędkość mojego internetu jest fenomenalna. Mogę bezproblemowo strumieniować filmy, grać w gry online i przeglądać internet bez żadnych opóźnień czy buforowania. To naprawdę zwiększa moją produktywność i komfort korzystania z sieci. Po drugie, nie muszę się martwić o awarie czy przerwy w połączeniu. Moje połączenie jest niezawodne, a dostępność internetu jest praktycznie 100%. Również obsługa klienta zasługuje na pochwałę. Są zawsze uprzejmi, kompetentni i gotowi pomóc w razie jakichkolwiek problemów. Doceniam również ich elastyczne pakiety cenowe, które umożliwiają mi wybór opcji dostosowanych do moich potrzeb. Ogólnie rzecz biorąc, jestem bardzo zadowolony z usług tego dostawcy internetowego i gorąco go polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Lesław / 2023-05-14

Od czasu, gdy rozpocząłem korzystanie z usług tego dostawcy internetowego, moje życie stało się o wiele łatwiejsze. Usługi są wyjątkowo szybkie i niezawodne, co pozwala mi na szybkie przeglądanie stron internetowych, oglądanie filmów online w i pobieranie plików bez żadnych przeszkód. Ich sieć jest również odporna na zakłócenia, co oznacza, że nie muszę się martwić o przerwy w połączeniu. Co więcej, ich obsługa klienta jest niesamowita. Są zawsze dostępni, kiedy ich potrzebuję, i są bardzo pomocni i uprzejmi. Lepszego dostawcy internetu jeszcze nie miałem!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Krystian / 2023-05-14

Airmax stawia na innowacyjne rozwiązania, dzięki którym ich internet jest całkiem szybki jak na obecne standardy, a do tego nie ma tendencji do zawieszenia się. Codziennie przesyłam duże ilości danych do moich współpracowników i jak na razie wszystko było tip top, dla tego zostawiam taką wysoką ocenę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Piotrek / 2023-05-08

Zdecydowanie polecam tę firmę dostarczającą internet. Internet działa szybciutko, a jeśli mam jakieś dodatkowe potrzeby, to wiem, że na infolinii ogarnę szybko co trzeba. Obsługa klienta jest bardzo rzeczowa i szybko stara się rozwiązywać sprawy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Gucio / 2023-05-07

Godna polecenia firma. Zaskoczyło mnie to, że bez problemu podjęli się dostarczenia mi internetu na takie odludzie, w którym mieszkam. Nie ma co, to jest firma nastawiona na klienta. Wszystko udało mi się ogarnąć bezproblemowo i równie bezproblemowo użytkuję internet już od jakiegoś czasu. Samo łącze jest bardzo ok.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

F1 / 2023-05-03

Moje doświadczenie z tą firmą jest bardzo pozytywne. Internet działa tak ja powinien na obecne technologiczne możliwości, zresztą jak się mieszka pod miastem na wsi, to wydawałoby się, że nie można mieć wysokich oczekiwań co do prędkości. A tu niespodzianka, bo internet zasuwa jak wyścigówka po torze.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Pracuś / 2023-04-28

Airmax dostarcza mi internet o parametrach, jakie w zupełności mi odpowiadają. Ich rozwiązania przyjęły się u mnie w firmie najlepiej i nie zamierzam zaprzestać współpracy w najbliższej, ani dalekiej przyszłości. Dzięki sprawnemu internetowi obsługa moich klientów przebiega znacznie szybciej, co oszczędza mi nie tylko czas, ale i nerwy i pieniądze ;)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mirek / 2023-04-25

Po raz pierwszy poczułem, co to znaczy mieć internet o europejskim standardzie. Mieszkałem na zachodzie, ale wróciłem do Polski i nie spodziewałem się, że doświadczę podobnego poziomu usług w Polsce. Bardzo profesjonalna firma, nie tylko zapewniła mi internet na poziomie, do jakiego jestem przyzwyczajony, ale także pomogła mi we wszystkim, instalacja internetu nie jest tak trudna, jak mogłaby się wydawać.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Krystek / 2023-04-22

Internet bije na głowę wszystkie "internety", jakie miałem wcześniej. No kurczę, dopiero teraz to człowiek widzi, co to znaczy mieć internet na miarę 21 wieku. Wszyściutko śmiga, zero ścinek, a jakby coś było to mam pewność, że obsługa klienta nie oleje mnie jak to bywa w niektórych firmach.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Zuzanna / 2023-04-18

Miałam różne doświadczenia z poprzednimi dostawcami internetu, ale ta firma to zupełnie inna liga. Tutaj wszystko działa, poprzeczka pod względem jakości usług jest podniesione na tyle wysoko, że wątpię, że jakaś inna firma mogłaby mi zaoferować lepszą ofertę, od tego co mam. W zasadzie powiem, że jestem usatysfakcjonowana usługami.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Wowiec / 2023-04-13

Zwykle nie piszę żadnych opinii o usługach, z których korzystam, ale tym razem pozwolę sobie zrobić wyjątek. Internet jest mega szybki, nawet mega mega, jeśli weźmiemy pod uwagę na jakim zad... odludziu mieszkam. Do najbliższego, większego miasta mam spory kawałek, a i tak mogę się cieszyć szybkim netem. To jest jednak technika w 21 wieku!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Kran / 2023-04-10

Trudno wymienić wszystko za co lubię tę firmę, jest tego tyle :) Usługi są na światowym poziomie, a podejście do klienta jest powyżej wszelkich oczekiwań!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mikołaj / 2023-04-09

Dzięki szybkiemu internetowi oszczędzam masę pieniędzy i czasu. Na przykład kiedy chciałem się nauczyć się trzeciego języka obcego zamiast kupować drogie książki zdecydowałem się na poszukanie darmowych materiałów w internecie. Przyznam, że nauka idzie sprawnie i z pomocą tego co jest dostępne za darmo da się prawie wszystkiego nauczyć. Szybkie łącze otwiera drogę do nauki wielu rzeczy :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Waldio / 2023-04-05

Na wyróżnienie zasługuje fakt, że firma Airmax nie skupia się tylko na większych miastach, a dostarcza internet gdzie się da, to znaczy także do mniejszych miejscowości albo nawet niewielkich wsi. Mieszkam na wiosce, gdzie tak naprawdę jest tylko kilka domów i przyznam, że z internetu jestem zadowolony.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Trubadur / 2023-04-03

Trudno powiedzieć, że ten internet jest tylko szybki, on śmiga! A tak na serio to relacja ceny do jakości przebija wszystkie inne oferty, jakie dostawałem od różnych firm. Żadna inna firma, nie zaoferowała mi nawet połowy tego co dostałem w Airmaxie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Kiran / 2023-03-26

Internet z Airmaxu to jest serio duże ułatwienie dla osób mieszkających na obrzeżach miasta lub na wsi, gdzie innym operatorom nie chce się dostarczać internetu. Jako jedyna firma zapewniła mi godne warunki.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Jan / 2023-03-20

Fajnie, że zasięg sieci Airmax systematycznie się zwiększa i nawet moi znajomi z sąsiedniej wioski mają od tej firmy internet. Ja sam uważam, że złego słowa nie da się powiedzieć na temat internetu, to co powinno działać to działa bez zarzutu :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Kindo / 2023-03-19

Mogę się pochwalić że moje długie poszukiwania dobrego dastawcy internetu dobiegły końca. Głównie zależało mi na stabilności (brak niespodziewanych braków internetu )oraz szybkości. Kolejnym ważnym wyznacznikiem była cena która nie mogła przekraczać moje budżetu a wiadomo inflacja i takie tam rzeczy wszystko drogie. Wybór nie był łatwy ponieważ o każdej firmie na forach są informacje pozytywne jak i negatywne. Firma Airmax nie była jedyną którą posiadałem ale po przetestowaniu myślę że nasza współpraca będzie trwać, stosunek ceny do prędkości mnie zadawala. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stosunek ceny do jakości

Wady

nie stwierdziłem żadnych większych wad

Extra informacje

Filip / 2023-03-18

Opinia dotyczy internetu radiowego. Połączenie stabilne, responsywne (13-16ms opóźnienia do serwera onet.pl). Pogoda praktycznie nie wpływa na jego jakość, z racji bardzo bliskiej odległości od nadajnika i braku przeszkód fizycznych. MIMO TO UNIKAĆ TYCH LUDZI JAK OGNIA! Po pierwsze zapomnijcie o ich infolinii - pomoc techniczna 'robi zgłoszenie i tyle może' - choć kilkukrotnie obiecuje kontakt osoby z działu serwisowego (nie jestem laikiem w temacie i szukałem rozwiązania - a nie tylko zgłaszałem problem). Jeżeli Wasze zgłoszenia będą się ponawiały (a w rozmowach byłem uprzejmy, choć miejscami naciskałem na większe zaangażowanie) po prostu zablokują Wasz numer telefonu. Oczywiście się nie przyznają do takiej praktyki, ale dziwnym trafem z drugiego telefonu nie ma problemu się dodzwonić. Również do czasu aż będą Was mieli dość. W teorii nielimitowany internet o prędkości do 96Mb, realne wartości 'jak jest ok' to 55-68Mb. To radiówka, więc akceptuję. Jednak jeżeli któregoś dnia pobierzecie większe ilości danych - AirMax ogranicza przepustowość Waszego łącza do jakichś 700KB, może 1,2MB. I znowu, absolutnie się do tego nie przyznają, jednak dziwnym trafem co poniedziałek łącze znów działa fajnie - do momentu, aż znowu nie pobierzesz danego dnia nieco za dużo (ok 100gb) -> to do końca tygodnia będziesz męczył się z gównianym internetem. Zapewne mają jakieś wewnętrzne rozwiązanie utrzymujące stabilność nadajnika, ażeby go zwyczajnie jakiś użytkownik nie 'zapchał'. Oczywiście wszystkiego się wypierają, pomocy poza 'zrobiłem zgłoszenie' oraz 'proszę podpiąć się do internetu z pominięciem routera' nie uświadczycie. A po wszystkim Was zablokują. Konsultowałem z pomocą prawną treść umowy i ewentualne drogi, żeby po prostu rozwiązać z tymi oszustami umowę - lecz niestety konstrukcja umowy nie pozostawia zbyt wiele pola do manewru. Łącze jest - więc warunek spełniony. A to, że często gówniane - nie ma większego znaczenia. Skubańce są też na tyle bezczelni, że pomiary prędkości np. speedtestem - pokazują takie same wartości, jak zwykle (ok 60Mbps). Jednak realna przepustowość jest wtedy dużo, dużo mniejsza. Także nie tylko świadomie robią nas w balona, to jeszcze bezczelnie to ukrywają i utrzymują pozory. Pozostało mi pół roku z dwuletniej umowy. Odliczam dni, żeby się od tych oszustów uwolnić.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Internet jest!

Wady

Ale g*wniany.

Extra informacje

WINIOS / 2023-03-15

Na początku byłem sceptycznie nastawiony, ale ja to jestem sceptycznie nastawiony do każdej nowej firmy, z usług której muszę skorzystać. Po okresie testowym i podpisaniu umowy z całą stanowczością mogę stwierdzić, że związanie się z tą firmą na dłużej było dobrą decyzją i zdecydowałbym się na nią jeszcze raz.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Gaarnek / 2023-03-12

Internet zasuwa aż miło. W XXI wieku wydawałoby, że szybki internet będzie już standardem światowym, a to jednak nie zawsze tak jest. Dopiero w Airmaxie mogłem uświadczyć usług zgodnych ze światowymi standardami. Świadczony internet jest znacznie lepszy od wszystkich, że tak powiem internetów, jakie miałem wcześniej :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Meliss / 2023-03-08

Internet do zadań zwykłych oraz ekstremalnych. Podczas pracy zdalnej nieraz się zdarzało, że miałem tylko kilka minut na pobranie dużych plików przesyłanych od klientów i internet wyrabiał się ;D Od razu lepiej się pracuje mając porządne narzędzie do pracy, a internet według mnie do narzędzi się zalicza :D
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mixi / 2023-03-06

Internecik, że mucha nie siada. Nie ma się do czego przyczepić, wszystko jest. Szybka obsługa klienta jest, wystarczy jeden telefon na infolinię. Cena za internet nie jest jakaś wygórowana, na pewno lepiej się prezentuje, niż w większości firm. Szybkość pozwala na wszystko, od pracy zdalnej po zwykłe, codzienne przeglądanie internetu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Ksiga / 2023-03-02

W pracy niezawodny internet to PODSTAWA, nie mówiąc już o pracy, w której ciągle z niego korzystamy. Internet z Airmaxu działa w biurze u mnie już od około 2 lat i przez cały ten okres nie miałem z nim najmniejszych problemów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Kejran / 2023-03-01

Duży plus za utrzymywanie niskich cen, pomimo tego, że wszystko dookoła w Polsce i na świecie drożeje :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Felicjan / 2023-02-27

Jako klient od lat powiem, że jakość usług z roku na rok jest coraz lepsza, a to nie jest łatwe zadanie, bo jakość usług zawsze była na dobrym poziomie!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Rendis / 2023-02-25

Internet, który nie nawala, kiedy jest najbardziej potrzebny. Tyle razy zdarza mi się wysyłać ważne emaile, kiedy mam już i tak napięty deadline i powiem, że dla mnie liczy się szczególnie to, żeby internet co mam, był NIEZAWODNY. Internet od Airmaxu można określić takim mianem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Olso / 2023-02-19

Różne opinie widziałem o tym internecie i przyznam, że przynajmniej u mnie działa on na tyle dobrze, że nie tak łatwo byłoby znaleźć jakieś wady.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Tymek / 2023-02-17

Nie widzę zbytnio powodów do narzekania. Jestem graczem, lubię sobie pograć każdego dnia, nie mam stałych godzin rozgrywki :D i internet o każdej porze dnia działa szybko. Podoba mi się to uczucie, kiedy po pracy siadam przed kompem i mam czas dla siebie, by choć chwilę się zrelaksować i nie mam obaw, że przeszkody techniczne przeszkodzą w moim relaksie :D
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Seweryn / 2023-02-15

Jakość usług firmy Airmax moim zdaniem we Wrocławiu króluje nad wszystkimi firmami i to znacząco. Ich warunki są mega korzystne, ale dziwi mnie że zdarzają się również negatywne opinie. Moim zdaniem są pisane złośliwie przez konkurencję lub ludzi którzy z firmą Airmax nie mieli nic wspólnego. Cennik znajduje się na stronie operatora jak również zasięg terytorialny który ewidentnie powieksza się z miesiąca na miesiąc. Zestaw z którego korzystam i został mi polecony przez kompetentnego konsultanta to zestaw z anteną zewnątrzną plus router bezprzewodowy – zalezało mi na pokryciu sygnałem całego mojego gospodarstwa. Polecam każdemu przekonać się jak dobrą usługę świadczy firma Airmax a speedtesty to tylko poświadczają.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Alfred / 2023-02-13

Opinie o Airmax z roku 2023 udowadniają że firma pozycjonuje na czele polskich dostawców internetowych. Fakt trafiłem również na słabe opinie ale na moje oko ewidentenie pisane przez konkurencje. Sam korzystam od 2 miesięcy z ich łącza i nie powiem złego słowa ani na prędkość ani na awaryjność. Jeśli miałbym polecić jakąś dobrą firmę na dolnym śląską z pewnością byłaby to firma Airmax. Szybkość łącza wynosi 15Gb bez żadnej infrastruktury kablowej. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Druido29 / 2023-02-10

Internet jest szybki jak błyskawica i do tego rachuneczki są niskie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Janusz / 2023-02-10

Przyznaję się że jeszcze miesiąc temu nie wiedziałem co to jest firma Airmax, co to za dostawca. Poczytałem poszperałem w opiniach i teraz już jako klient airmax stwierdzam że na lepszego operatora nie mogłem trafić i opinie o firmie nie są w żadnym stopniu zawyżone. Konsultant gwarantował że będe miał silny zasięg i tak jest. Dodam że mieszkam w Kaliszu. Internet działa płynnie przez 24godziny na dobę nie ma żadnych przerw, zaników. Prędkość zgodna z umową sprawdzana speedtestem. Polecam i cieszę się że wkońcu Kalisz zyskał dobrego operatora internetowego.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Kazimierz / 2023-02-08

Wkońcu mam szanse sprawdzić czy opinie nie są wyolbrzymione ponieważ od tygodnia testuje łącze, jak na tą chwilę wygląda to obiecująco. Zero spadków prędkości, oferta cenowa również na plus. Ogólnie celuje na światłowód od airmax który również ma super opinie....
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Ominodo / 2023-02-06

Bez wątpienia najlepszy internet, jaki miałem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Eryk / 2023-02-06

Jestem użytkownikiem internetu światłowodowego od Airmax i bardzo sobie go chwalę. Pracuję zdalnie z domu i muszę korzystać z wielu urządzeń podłaczonych do internetu co nie wpływa na osłabienie łącza. Jakość o niebo lepsza niż u wcześniejszych operatorów z których korzystałem. Koniecznie polecam poczytać o opiniach na stronach dostawcy gdzie spamerzy i konkurencja nie ma możliwości wypisywania bzdur. Przed podpisaniem umowy polecam skorzystać z darmowego okresu testowego który to właśnie daje Airmax aby przekonać się na własnej skórze jak dobrze działa usługa. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Bii / 2023-02-04

No powiem, kurczę, że tak szybkiego internetu się nie spodziewałem. Każdy wie jak to jest, wszyscy wszystko obiecują, a jak przychodzi do realizacji czegoś to już nie wygląda to tak kolorowo. W tym przypadku muszę przyznać, że internet jest rzeczywiście szybki, totalna różnica w prędkości od tego co miałem dostarczane przez poprzedniego operatora.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Halina / 2023-02-03

Internet od Airmax polecam w 100 procentach. Raporty speedtestów mówią same za siebie. Jak mam coś od siebie dodać to polecam przed podpisaniem umowy poprosić o darmowy okres testowy, ja zapytałem i dostałem bezproblemu taką możliwość. Testowałem internet przez dwa tygodnie po czym gdy widziałem że wygląda to dobrze podpisałem kontrakt 2 letni. Korzystam z internetu w domu ale myślę że w firmie również sobie poradzi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Dariusz / 2023-02-01

Korzystałem z internetu od Airmax w formie prepaid bez umowy i zobowiązań i wszystko było super. Proszę nie ufać opinią wystawianych przez anonimowe konta które moim zdaniem są pisane przez konkurencję lub ludzi którzy nie mieli nic wspólnego z usługą od Airmax. Jeśli chcecie naprawdę skorzystać z usługi od Airmax to forum a zwłaszcza dla niezarejestrowanych osób nie będzie odpowiednim sposobem na znalezienie informacji.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Aleksandra / 2023-01-30

Jestem w posiadaniu światłowodu od Airmax. Z łącza korzystam ja i cała moja 5 osobowa rodzina gdzie każdy z nas mocno obciąża łącze zwłaszcza w weekendy (netflix, spotify, disney na okrągło) ale nic się nie dzieje wszystko funkcjonuje dalej poprawnie. Airmax zadawala mnie swoją usługą w 100% oferta przygotowana została w taki sposób abyśmy mogli korzystać z każdej usługi która na interesuje. Wielki plus dla obsługi klienta właśnie za tą ofertę i dobrą komunikację. Ceny konkurencyjne przedstawione są na stronie operatora. Nigdzie nie dostaliśmy tak konkurencyjnej oferty a wiadomo że w tych czasach każda złotówka ważna.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Undan / 2023-01-29

Nie ma co, to jest konkretny internet do konkretnych zadań. Bez dobrego internetu nawet nie myślałbym o pracy zdalnej, a tak mogę się cieszyć się jej wszystkimi zaletami pracując sobie wygodnie z mieszkania.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Irena / 2023-01-26

Zestaw który posiadam to AIRMAX internet router WIFI 300Mbit / ETHERNET 1Gbit który wszystkim polecam. Nigdy wcześniej nie posiadałem tak dobrego łacza internetowego. Wielki plus za BOK który doradzi i przygotuje ofertę tak aby zaspakajała nasze potrzeby. Ponadto skład boku to ludzie a nie roboty z którymi nie nawidzę rozmawiać a jeżeli nie lubi ktoś rozmawiać to można napisać przez e-bok, polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Ignacy / 2023-01-24

Internet od Airmax mam od 7 miesięcy. Wcześniej śledziłem różne fora na temat ich zasiegu ponieważ mieszkam w dość trudnej lokalizacji, niedość że las to jeszcze dolina. Mało informacji na temat zasięgu znalazłem więc postanowiłem przedzwonic na infolinie gdzie odebrał miły konsultant który wytłumaczył mi że nic nie ryzykuje i mogę przetestować przez dwa tygodnie dowolne łącze. Antene dobraliśmy tak że sygnał mam bardzo silny a router wifi obejmuję sygnałem cały dom. Teraz mogę się cieszyć dobrym internetem, podpisałem umowe dwu letnią, ale już się przymierzam do domówienia kamer i usługi streaming od Airmax. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Chłop / 2023-01-23

Ja to się za bardzo nie znam na internecie, ale chciałem założyć u siebie internet w domu na wsi i wybrałem Airmax. Według mnie internet jest szybki, strony informacyjne wczytują się szybko, a filmiki na youtubie włączają się też szybko. Ogólnie jestem zadowolony.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Edytka / 2023-01-15

Chciałam mieć w domu internet, od firmy, która potrafi ogarnąć to, żeby działał on przez cały dzień i całą noc. Prowadząc sklep internetowy muszę być gotowa na wiadomości od klientów o każdej porze dnia i nie mogę sobie pozwolić na przerwy w działaniu internetu. Jak na razie Airmax to jedyna firma, która spełniła moje oczekiwania, zarówno pod względem technicznym jak i finansowym. Za jakby nie patrzeć niewielkie pieniądze mogę prowadzić i rozwijać biznes i nie zaprzątać sobie głowy sprawami technicznymi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkość działania

Wady

Extra informacje

THU / 2023-01-11

Szybkość, cena i bezawaryjność to trzy rzeczy, za które cenię sobie internet od Airmaxu. Szczególnie za bezawaryjność, bo jest to najważniejsze, by mieć dostęp do sieci o każdej porze dnia!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Miss / 2023-01-10

Pierwszy internet, do którego nie mam żadnych zastrzeżeń!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Azgu / 2023-01-08

Praca zdalna uwolniła mnie od ciągłego stania w korkach podczas wracania z pracy. Do tego jednak trzeba mieć rzeczywiście szybki internet, nie taki, który jest szybki tylko w reklamie. Przypadkiem trafiłem na firmę Airmax, szukałem internetu w mojej miejscowości, a że potrzebowałem internetu NA JUŻ to wziąłem pierwszy jaki znalazłem. Chciałby mieć tyle szczęścia we wszystkim co wybieram, bo wybór Airmaxu mi się opłacił.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mikołaj / 2023-01-05

Nie piszę często opinii w internecie, bo nie widzę zbytniego sensu w tym, ale w tym jednym przypadku napiszę coś. Nie spotkałem się jeszcze, by firma tak rzetelnie wywiązywała się z tego co ma do zrobienia, czyli dostarczenia mi tego, co mam zaklepane na umowie. Internet jest szybki i tani. Dodam, że mieszkam na nowym osiedlu niby w mieście, ale jednak trochę za miastem i trochę się obawiałem, czy będę łapać sygnał. Bez obaw wszystko działa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

NiTan / 2022-12-29

Bycie klientem Airmaxu to sama przyjemność :D
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Słomikowy / 2022-12-26

Zgłosiłem się do Airmaxu po internet z pytaniem, czy udałoby się ogarnąć dla mnie internet. Mieszkam na skraju wioski, stosunkowo daleko od jakichkolwiek większych, a nawet mniejszych :D ośrodków miejskich. Obiecano mi, że uda im się to załatwić i od tamtej chwili jestem ich klientem. Tyle firm mi odmówiło usługi, tłumacząc, że dla jednej osoby nie opłaca im się angażować, no ale nawet ta jedna osoba, taka jak ja potrzebuje internetu... Dziękuję za internet i polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Acha / 2022-12-15

Nie zrezygnowałbym z tego internetu już za żadne skarby. Nie muszę przy nim nic robić, nic zmieniać i ustawiać, a działa super od wielu już lat.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Błażej / 2022-12-04

Wszystkie usługi na rynku drożeją, a cena tego internetu jest niezmiennie dobra, miesięczne opłaty nie obciążają mnie w żadnym stopniu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mucha / 2022-12-02

Szybki internet to już powinien być standard w dzisiejszych czasach, jednakże poprzedni operator internetowy nie miał takiego samego zdania na ten temat. Po zmianie dostawcy internetu na Airmax poznałem, jak wygląda szybki internet.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Blen / 2022-11-30

Grając na internecie Airmax w końcu poznałem co to znaczy rozgrywka na niskim pingu. Wszystko widać jak na dłoni, wszystkie animacje są dokładne w grach, różnica jest widoczna gołym okiem, kiedy ma się około 10 pingu w przeważającej większości gier!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Basia / 2022-11-30

Nie mam pojęcia, czy jakakolwiek firma byłaby w stanie zaoferować mi lepsze warunki. Jest mi tu na tyle dobrze, że nawet nie odczuwam potrzeby sprawdzenia tego :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Paź / 2022-11-27

Da się na tej firmie polegać. Od lat używam internetu z Airmaxu i zero problemów ze wszystkim. Internet działa szybko i nie pamiętam nawet, czy zdarzyła się kiedyś przerwa w działaniu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Tytan / 2022-11-25

Z reguły każdy podpisując umowę na internet patrzy tylko na cenę i ewentualnie na szybkość internetu. Ja bym dodał jeszcze, że należy zobaczyć jak zachowuje się obsługa klienta, czy w przyszłości udzieli nam pomocy. To skłoniło mnie właśnie do podpisania umowy na dłużej, obsługa klienta jest tu wzorowa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Oni / 2022-11-25

Najlepszy internet pod słońcem i nie są to przesadne słowa, każda firma powinna tak działać.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Justyś / 2022-11-23

Wymagam tylko jednego, chcę by internet działał. Firma świadczy swoje usługi w profesjonalny sposób, o czym może świadczyć fakt, że internet działa u mnie nieprzerwanie od miesięcy :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Gwiazda / 2022-11-21

Uwielbiam pracować zdalnie z mieszkania i unikać porannych korków. Do tego jednak potrzeba mieć odpowiednie warunki, szybki komputer, wygodny fotel, ale i internet to jest ważna kwestia. Internet działa szybko, a nawet bardzo szybko, bo widzę po współpracownikach, jak szybko w porównaniu do nich pobieram i wysyłam duże pliki :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Zikurdo / 2022-11-20

Internet nie zawiódł mnie jeszcze, kiedy był mi potrzebny :) Mam nadzieję, że jeszcze tak pozostanie, a właściwie jestem tego pewien :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Seuki / 2022-11-19

Postawiłem na internet od Airmax i trafiłem w dziesiątkę! Od kilku lat używam go w pracy i w domu nie mając żadnych nieprzyjemności w rodzaju np. rozłączania podczas pracy zdalnej.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Melko / 2022-11-18

Elastyczne rozwiązania dopasowane pod dane oczekiwania to dla Airmaxu żaden problem, przekonałem się o tym sam. Sprawy techniczne zostały ogarnięte w miarę szybko i nie mam się do czego przyczepić, jeśli chodzi o sposób ich rozwiązania.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

NIEKOLO / 2022-11-13

Nikt tu nie leci w kulki, internet jest znacznie lepszy, niż wcześniej sądziłem, że ta firma jest w stanie dostarczyć. Normalnie wszystko działa jak rakieta, w końcu korzystanie z dobrodziejstwa sieci to przyjemność, a nie często przykry obowiązek.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybki internet

Wady

Extra informacje

ŁUK / 2022-11-09

Firma godna zaufania, zależało mi na bezawaryjnej usłudze, oczywiście chciałem też, by internet działał znośnie szybko, ale przede wszystkim potrzebowałem bezawaryjnego łączą. Takie dostałem i za to wystawiam ocenę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Rysiek / 2022-11-02

Niezbyt często się zdarza, by coś działało bez problemu przez długi czas, ale tak jest w przypadku tego internetu. Użytkuję go od kilku miesięcy i nawet nie miałem nawet potrzeby korzystania z infolinii. Co ma działać to działa i chciałbym, by tak pozostało.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

działa bez ustanku

Wady

Extra informacje

Wiesia / 2022-10-30

Wahałam się pomiędzy oceną 4 i 5, ale jednak dam wszędzie 5. Obsługa klienta jest na tyle miła i pomocna, że nie da się dać innej oceny!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Fanka Seriali / 2022-10-27

W dobie odejścia od telewizji i przejścia na serwisy internetowe, oferujące seriale i filmy, które możemy oglądać kiedy chcemy szybki internet stał się już niezbędny. Polecam ten internet, bo bezproblemowo mogę oglądać to co chcę w najwyższej możliwej jakości, najczęściej jest to 4k.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Szyszka / 2022-10-27

Polegam na internecie Airmax już kilka lat i jedna rzecz, jaką chcę powiedzieć, to to, że jest to internet bezawaryjny. Nie mam obaw podczas pracy, że nagle połączenie przestanie działać, a ja zostanę na lodzie z tym co mam do zrobienia.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Prezio / 2022-10-22

Prowadzę firmę i przyznaję, że na usługach od Airmax można polegać. W biznesie liczy się dla mnie stabilność i to mam tutaj zapewnione.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Kasper / 2022-10-19

Jestem więcej, niż zadowolony. Zamówiłem internet, przetestowałem go na okresie próbnym, a później zdecydowałem się na przedłużenie umowy. Jako klient już od ponad roku, wysoko oceniam internet, nie tylko za samą szybkość działania, ale także uprzejmą obsługę klienta, co owocuje dobrymi airmax internet opinie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Itam / 2022-10-13

Co tu dużo mówić, mieszkając na wiosce, tak zwanej dziurze zabitej dechami internet od Airmax jako jedyny podołał zadaniu :) Wiadomo, jest jak jest, ale jak na to gdzie mieszkam to internet jest nader szybki szybki i cenowo nie wygląda to jakoś źle
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Szymek / 2022-10-13

Tu gdzie mieszkam internet od Airmax sprawdził się najlepiej, a miałem kilka opcji do wyboru. Najlepsze prędkości miałem właśnie od tej firmy, dlatego się na nią zdecydowałem. Przedtem miałem dość wolny internet i dla mnie przesiadka na szybki internet to jest kosmos. Nie wiedziałem nawet, że wszystko może działać TAK szybko.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Agnieszka K / 2022-10-11

Z usług operatora Airmax skorzystaliśmy jakiś czas temu, w internecie jest dużo informacji , że Airmax to dobre i polecanie rozwiązanie dla firm, które potrzebują pewnego i szybkiego połączenia z siecią. Dla nas ważne było to, że Airmax dociera ze światłowodem praktycznie w każde miejsce w południowo zachodniej Polsce i oferuje pełne pokrycie również w bardzo trudnych lokalizacjach, w których nie ma rozwiniętej jeszcze infrastruktury telekomunikacyjnej. Zdecydowaliśmy się na Airmax ponieważ każdy punkt przyłączony do sieci, przed podpisaniem umowy ma możliwość darmowego przetestowania łącza w dłuższym okresie. Pełne wsparcie ze strony operatora i najlepsze na rynku warunki SLA zapewniają bezproblemową pracę firmy. Warto dodać, że realizacja przyłącza jest naprawdę szybka.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Elastyczność

Wady

Extra informacje

Han / 2022-10-10

Rzetelne podejście do klienta, wszystko co mi zaoferowano działa po dziś dzień, jestem klientem od pół roku :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Szop / 2022-10-09

Jeszcze nie myślałem nad zmianą operatora, a to o czymś świadczy. Airmax cechuje przyzwoita jakość usług i nienaganna obsługa klienta, te dwie rzeczy powodują, że jeszcze długi czas będę korzystał z ich usług pod warunkiem, że dalej będzie tak samo dobrze wszystko działać ;-) Mają też dobre opinie w recenzje.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Jumen / 2022-10-06

Długo musiałbym szukać wad, bo w sumie co tu może mi nie pasować. Internet w miarę szybki, sprawdza się, jak na moje potrzeby
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Wieczko / 2022-10-04

Mocnym atutem internetu jest to, że on działa. Wydawać by się mogło, że powinna być to oczywistość, ale po przygodach z poprzednimi firmami nie jestem tego już taki pewny.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50

Man / 2022-10-02

Gdyby tylko każda usługa działała tak jak internet od Airmax to życie byłoby łatwiejsze
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

internet działa jak mało co!

Wady

Extra informacje

Wani / 2022-09-29

Dawno temu potrafiłem grać całymi dniami i chciałem powrócić do tego hobby. Wcześniej zazwyczaj grałem w gry niewymagające internetu, a teraz chciałoby się jednak pograć ze znajomymi, to i szybki internet byłby wskazany. Zdecydowałem się na internet od tej firmy i dotychczas spisuje się na medal.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Denis / 2022-09-27

Chciałbym, by wszystkie, a przynajmniej większość firm w Polsce świadczyło podobnie profesjonalne usługi :-) i miało tak dobre jak airmax internet opinie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mistrzu / 2022-09-24

Mając szybki internet nie mam już tego utrudnienia w grach polegającego na lagowaniu rozgrywki w losowych momentach. Kiedyś granie mnie męczyło, bo co to za gra, jak co chwilę coś nie działa, a to internet przerwie, a nawet przerwie połączenie na jakiś dłuższy czas. Teraz granie to bajka.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

damon / 2022-09-24

Nie mam nic więcej do napisania, niż to, że internet działa tak dobrze, że nie miałbym nawet co wypisać jako wady.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Boss / 2022-09-20

Do oglądania krótkich i długich filmów internet jak znalazł. Seriale, filmy, wszystko co oglądam mam zawsze ustawione na maksymalnych ustawieniach i wszystko hula, a oglądam bardzo dużo, bo lubię filmy ;)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

domiś / 2022-09-15

Drugi raz też bym wziął ten internet. Nie mam z nim żadnych problemów i niech tak pozostanie. Są też w sieci nni zadowoleni, airmax internet opinie są przytłaczająco pozytwyne.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Valenti / 2022-09-11

Sam internet mogę pochwalić, jest wystarczająco szybki jak na moje potrzeby, ale jestem zdania, że na większą pochwałę zasługuje obsługa klienta. Zero problemu z załatwieniem czegokolwiek i sama rozmowa na infolinii przebiega zawsze w miłej atmosferze.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Jire / 2022-09-11

Rzadko się zdarza w tych czasach, by wykupiona usługa działała bez problemu, a jednak da się jeszcze trafić na takie usługi :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

albert / 2022-09-11

To co wyróżnia internet Airmax to szybkość działania. Jak sobie pomyślę, że jeszcze miesiąc temu miałem internet od innego dostawcy, który raz działał, a raz nie, to aż mnie ciarki przechodzą. Człowiek wracał zmęczony do domu z pracy i jeszcze internet nie działał. Tutaj jest zupełnie inaczej, internet działa cały dzień.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

działa nieprzerwanie

Wady

Extra informacje

WOWGRACZ / 2022-09-05

Co do opinii poniżej, internet sprawdza się też w grach MMORPG, nie są może tak wymagające jak strzelanki, ale jednak internet nie może zawodzić i uważam, że nie zawodzi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

CSER / 2022-09-04

Internet w sam raz do gierek. Akurat tak się składa, że moją ulubioną kategorią gier są strzelanki, gdzie liczy się każda milisekunda i nawet najmniejszy lag decyduje o tym jak potoczy się mecz. Jeszcze mi się nie zdarzyło przegrać przez internet.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Programista / 2022-09-01

Spoko jest fakt, że jak muszę pracować z domu, a mam taką możliwość trzy razy w tygodniu to absolutnie nie zaprzątam sobie głowy tym, czy internet mi się wywali w trakcie pracy. Jedno słowo najlepiej opisuje internet od Airmax, BEZAWARYJNY
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

działa bez przerwy

Wady

nie widzę

Extra informacje

dora / 2022-08-27

Doceniam za stosunkowo niski miesięczny koszt, przy czym jakość usług jest z wyższej półki.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Karola / 2022-08-25

Po pierwsze i co najważniejsze internet działa. Dziwne czasy nastały by działającą usługa to była jej zaleta, no ale jest jak jest. Po drugie cena nie uderza po kieszeni. Po trzecie dobrze, że na spokojnie można przetestować internet na okresie próbnym. Po czwarte nie tylko ja wystawiam dobrą opinie są też inne airmax internet opinie bardzo dobre.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Konrad / 2022-08-21

Lubię korzystać z usług sprawdzonych firm, a tę firmę polecił mi kolega, który ma od Airmaxu internet z tego co pamiętam to od dwóch lat. On nie ma żadnych problemów podczas trwania umowy to i ja zdecydowałem się wybrać ten sam internet co on ma. Pięć miesięcy minęło i mogę powiedzieć, że mam podobne odczucia, to znaczy zero problemów z użytkowaniem internetu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50

Merej / 2022-08-20

Mało kiedy oceniam jakąkolwiek usługę na więcej, niż 4 gwiazdki, ale w tym przypadku 4 gwiazdki są w pełni zasłużone.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Kamill / 2022-08-20

Poprostu żenada, za glupie rachunki nie mozna zapłacić, bo wiecej tego polaczenia nie ma jak jest...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Połączenie praktycznie brak,

Extra informacje

Potrafia wciskac nie tylko co rusz nowy sprzęt a jakosc sie nie poprawia...

SwoMie / 2022-08-13

Czy to rano, czy to wieczór internet nie różni niczym w działaniu. Pamiętam, że u poprzedniego dostawcy w godzinach wieczornych miałem wolniejszy internet, pewnie dlatego, że więcej osób korzystało, no ale dla mnie to nie było do zaakceptowania.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Bartłomiejo / 2022-08-11

Zdawało mi się, że kiedy mieszkam na wsi, to posiadanie internetu o jakości porównywalnej z tym, co oferuje miasto, jest standardem. W końcu przeprowadzając się na wieś, musi być się świadomym zarówno wad, jak i zalet takiego wyboru. Kiedy skończyła mi się umowa z dotychczasowym dostawcą internetu, postanowiłem przetestować oferty innych dostawców. Praktycznie od razu zdałem sobie sprawę, jak wiele czasu traciłem wcześniej na oczekiwanie, aż strony, które przeglądam na co dzień, załadują się na ekranie. Dzięki Airmaxowi uświadomiłem sobie, że powolny internet nie jest normą dla mieszkańców wsi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

na wsi internet jest szybki

Wady

Extra informacje

Jakin / 2022-07-31

jakbym wczesniej wiedzial ze ten internet bedzie dzialal tak dobrze to bym sie nie zastanawial tak dlugo i bral w ciemno
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Ziomek / 2022-07-30

Pełna kulturka na infolinii. Dzwonię coś załatwić i zazwyczaj gdzieś dzwoniąc to nastawiam się na małą batalię słowną i wykręcanie się od zrobienia czegokolwiek. A tu proszę, miłe zaskoczenie, infolinia udziela odpowiedzi na wszelkie pytania i pomaga załatwić nużący mnie problem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Onero / 2022-07-26

Cenowo średnią półka, ale za to jakościowo najwyższa! To dziwne, że przy takim rozwoju techniki jestem zadowolony, że coś działa, ale z doświadczenia wiem, że często różne uslugi nie działają. Tutaj akurat wszystko działa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Neon / 2022-07-19

Elegancko działa internet, tak jak powinien w 21 wieku!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

kajusz / 2022-07-18

Wziąłem tak na próbę internet z Airmaxu, uznałem, że co mi szkodzi spróbować. Jestem ich klientem już trzeci rok! W czasie trwania umowy nie zaobserwowałem niedogodności.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

stabilność łącza

Wady

nie wiem czy są tańsze internety, ale cena może być niższa, ale przynajmniej działa dobrze

Extra informacje

Jajo / 2022-07-10

Jak ja się cieszę, że kiedyś się zdecydowałem na internet z Airmax. Normalnie to nie chwalę jakiejkolwiek firmy, bo wypełnianie warunków umowy to jej powinność, ale kurczę, internet rewelacja. Zero problemów technicznych, mi właściwie tylko pozostaje regulować rachunki i niczym się nie martwić.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Wumo / 2022-07-10

Jak się zadzwoni na infolinię, to czuć, że osoba za słuchawką stara się pomóc klientowi!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Piotr / 2022-07-07

Po prostu dno
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

nie działa

Extra informacje

3 lata

WARHAM / 2022-07-02

Gracze, którzy na internetowe rozgrywki poświęcają większość swojego wolnego czasu są w stanie wybaczyć wiele, ale jednej rzeczy nie wybaczą na pewno! Prawdziwy gracz nie wybaczy internetu, który w kluczowych momentach potrafi nie działać w wyniku czego możemy przegrać naszą internetową batalię przez czynniki od nas niezależne. Na szczęście z internetem od Airmax jest ten komfort, że tego typu sytuacja nie będzie miała miejsca :D Airmax internet opinie najlepszą mamo nich jak najlepszą.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Adelajda / 2022-07-02

Najbardziej rzetelna firma z jaką miałam do czynienia.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

MARS / 2022-06-26

Należy się najwyższa ocena. Od przesiadki na internet Airmax mam tak niski ping w grach, że gdyby tylko praca mi pozwalała to bym chyba spędzał na graniu całe dnie :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Zenon / 2022-06-26

Nie zapominają o stalych klientach. Niektóre firmy oferują lepsze warunki nowym klientom, zapominając o swoich starych klientach, na szczęście ta firma nie działa w ten sposób!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Matju / 2022-06-19

Odkąd przeszedłem z pracy stacjonarnej w biurze na pracę zdalną czuję się jak nigdy dotąd. Nie tylko nie tracę czasu na codzienne dojazdy do pracy, ale jeszcze jestem bardziej efektywny. Jak do tego dodać, że z internetem nie ma problemów to praca jest bajką.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Malgia / 2022-06-19

Używam internetu Airmax w domu na dwóch prywatnych laptopach i jednym służbowym, na każdym działa super
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Lara / 2022-06-11

Jeśli ktoś dużo grywa w gry multiplayer to wie, jak istotne jest, by mieć jak najniższy ping. Sam mam stabilne 20-40 pingu w grach i dla mnie to dobry wynik. Zresztą jest to wynik, który mówi sam za siebie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

OLEK / 2022-06-11

Jak dobrze pamiętam jestem klientem Airmax od bodajże początku okresu pandemii. Wtedy też przeszedłem w firmie na pracę zdalną co wiązało się z koniecznością załatwienia sobie lepszego internetu od tego co miałem. Od samej pandemii trochę minęło, a ja dalej preferuję pracę zdalną i ani myślę o powrocie do biura. Z internetem nie miałem i nie mam żadnych kłopotów, z samej prędkości jestem nad wyraz zadowolony.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

korpoś / 2022-06-05

W pracy tak dobrze mi działał internet od Airmax, że byłem ciekawy czy u mnie w mieszkaniu działałby równie dobrze. Od chwili kiedy chciałem to sprawdzić minęły już 3 lata, a ja dalej cieszę się z szybkiego internetu :D
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Leix / 2022-06-05

Utrzymują swoje usługi na światowym poziomie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

michałbox / 2022-05-29

Internet szybki, a do tego obsługa nie jest jakaś naburmuszona po jakimkolwiek pytaniu jak to zazwyczaj bywa na infolinii.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Tama / 2022-05-28

Przy rosnących cenach wszystkiego dookoła, to cena za internet jest niewielka, w szczególności biorąc pod uwagę, z ilu rzeczy możemy skorzystać w sieci zupełnie za darmo.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

koko / 2022-05-22

Ceny usług adekwatne do jakości!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Chio / 2022-05-22

Polegam na ich internecie od jakiegoś czasu i kurczę, nie jest źle. Zasięg łapię, szybkość mnie zadowala. W grach mam zazwyczaj niski ping. Nie wiem co jeszcze mógłbym oczekiwać :) Wystawiam korzystną dla airmax internet opinie i tak trzymać.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

HUBU / 2022-05-15

Firma nie ustępuje w niczym większym znanym firmom na rynku.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Walencu / 2022-05-15

Nie znam się za bardzo na internecie i nie wiem czy działa on szybko czy wolno. Jedno co muszę przyznać, to to, że nie mam z nim problemów, a strony ładują mi się w miarę szybko.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Remigiusz / 2022-05-08

Nawet chciałoby się na coś ponarzekać, no ale nie ma na co. To co mam sprawdza się i spełnia moje potrzeby.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Patryk / 2022-05-08

Moi znajomi sobie chwalą, ja także nie mam na co narzekać.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Marcinek / 2022-05-01

Cieszę się, że istnieją jeszcze firmy na rynku, które nie lecą w kulki i nie olewają klienta. Obsługa na infolinii jest super, wszystko idzie załatwić w bezproblemowy sposób.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Busio / 2022-05-01

W mieszkaniu i pracy korzystam z internetu od Airmax. Wysoko postawili sobie poprzeczkę świadcząc usługi na takim wysokim poziomie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Adam / 2022-05-01

Najgorszy internet, jaki kiedykolwiek był dostępny na rynku. W okresie testowym w miarę działa (oczywiście nie uświadczycie wysokich prędkości), potem jest jakaś masakra. Przerywa, prędkości są straszne mimo dobrych... Nie polecam pakować się w to bagno.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

brak

Wady

brak działania, przerwy w dostępie, niskie prędkości

Extra informacje

3 miesiące

Soron / 2022-04-24

Ceny wszystkiego w gospodarce szaleją, a internet dalej tak samo tani i szybki!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Pan Bartosz / 2022-04-23

Co ma działać to działa, ze swojej strony Airmax wywiązuje się wzorowo z umowy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Bigu / 2022-04-16

Nawet pomimo swojego dużego rozmiaru, firma ta wciąż traktuje każdego klienta indywidualnie i stara się zapewnić mu jak najlepsze warunki. To podejście jest rzadkie wśród podobnych korporacji, gdzie priorytetem często jest jedynie podpisanie umowy z klientem, a nie jego zadowolenie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Tadeusz / 2022-04-16

Jestem osobą, która ceni dobre wykonanie usług i potrafię docenić trud innych, pozytywnie zaskoczyła mnie jakość internetu oferowanego przez tę firmę!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Lassie / 2022-04-10

Myślałem, że jak mieszkam na wsi, to muszę mieć mieć wolny internet, ale myliłem się i to bardzo. Airmax to pierwsza firma, która umożliwiła mi dostęp do szybkiego internetu w rozsądnej cenie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybki internet, który dociera do mojej wioski

Wady

Extra informacje

Franek / 2022-04-10

Oczekuję, aby moje ciężko zarobione pieniądze były dobrze spożytkowane, a doświadczenia z korzystania z tej usługi są pozytywne. Systematycznie dokonuję płatności co miesiąc i w zamian korzystam z szybkiego i niezawodnego internetu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mati / 2022-04-03

Dając daną ocenę kieruję się przede wszystkim tym czy internet działa. W tym przypadku działa znakomicie, prędkość jaką jestem w stanie osiągnąć w domu wystarcza mi w zupełności do pracy i rozrywki.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkość działania

Wady

Extra informacje

Lucjusz / 2022-04-03

Od dawna korzystam z ich usług i nie znalazłbym najmniejszego powodu, który skłoniłby mnie do zmiany firmy. Po co zmieniać coś, co działa nie tylko dobrze, ale i niezawodnie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Władysław / 2022-03-27

Nie czeka się godzinami na połączenie z infolinią tylko dzwonię i od razu mam kogoś na linii. To mi się podoba, bo ile czasami człowiek musi się naczekać na innych infoliniach to przechodzi ludzkie pojęcie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

rozsądna kwota za abonament

Wady

Extra informacje

Achilles / 2022-03-26

Nie powiem, lubię sobie porządnie przysiąść i pograć. Jest to moje hobby, które wypełnia mi wolny czas. Jako, że jestem fanem wszelakich gier online, od online rts po klasyczne mmorpg to jakiekolwiek lagi podczas meczu czy rozgrywki są nie do zaakceptowania. Na szczęście nic takiego nie występują odkąd mam od tej firmy internet, wręcz przeciwnie, mam wyjątkowo niski ping!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

niski ping w grach

Wady

Extra informacje

WARCRAFT / 2022-03-19

Nawet nie wiem od kogo innego mógłbym brać internet, by zaoferował mi podobnie korzystne warunki. W grach mam zero lagów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

zero lagów w grach

Wady

jakie minusy, nie ma!

Extra informacje

Wojtecz / 2022-03-18

Tak się składa, że jestem klientem Airmax, mam ich internet od kilku miesięcy i nie widzę powodu dla którego miałbym go zmienić na inny. Mam nadzieję, że tak pozostanie :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Turek / 2022-03-11

Jakby mnie ktoś zapytał co sądzę o tym internecie, to bym to tak ujął, gra gitara. Otrzymałem usługę za jaką zapłaciłem i jakiej oczekiwałem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Testuję od niedawna internet od Airmax internet / 2022-03-11

Obecnie jestem na etapie testowania internetu od Airmax internet, ale do tej pory nie zauważyłem niczego niepokojącego. W grach mam stały, niski ping. Prędkość pobierania i wysyłania jest umówionym poziomie. Zostanę na dłużej.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Klen Airmax internet opinie / 2022-03-05

Dla mnie najlepszy net w moim rejonie, gdzie mieszkam. Nie patrzą z góry na człowieka, jak to mają w zwyczaju firmy molochy, ale jest tu życzliwe podejście do klienta.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Rajmund / 2022-03-05

Są różne czynniki, które mogłyby zadecydować o ocenie, na przykład szybkość działania, czas odpowiedzi pomocy technicznej, cena i wiele innych. Jednakże mnie interesuje od dłuższego czasu tylko jedna rzecz. Chciałem mieć spokój i chciałem by Airmax internet jaki mi dostarczą działał bezawaryjnie i szybko, tak bym resztą sobie nie zaprzątał głowy. Zostało moje życzenie spełnione to ja teraz odwdzięczam się dobrą oceną :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

nie zauważyłem

Extra informacje

Irlandczyk / 2022-02-27

Jako, że mieszkam z dala od miasta to nie mam komfortu wyboru wśród setek firm. Postanowiłem, że dam szansę firmie Airmax Opole internet mając nadzieję, że nie wyjdę na tym źle. Nie powiem, airmax internet chodzi szybko i nic się nie wiesza. Trochę miałem farta, bo firmę wybierałem na chybił trafił.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mikołaj / 2022-02-27

Wywiązano się z umowy, miałem dostać szybki airmax internet i taki jest. Normalnie nie zwracam nie wiadomo jakiej uwagi na prędkość, ale kurczę, działa to aż za dobrze :). To co chcę zobaczyć pojawia się od razu na ekranie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Basu Airmax internet opinie / 2022-02-19

U mnie w robocie airmax internet sprawdził się, prędkości jakie osiągam są wysoce zadowalające.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Internet internet AirMAX.pl opinie

Małuszów Ruda Grobla Górczyna Kazimierz Czechy Głuchołazy Mokrsko Rządowe Roszyce Wielka Wieś Pietraszyn Uniegoszcz Nielubia Kartowice Sprzęcice Bukwica Kolejka Stolec Strzeleczki Kuźnica Skakawska Antonin Niekazanice Rojków Krościna Mała Kępino Lubotyń Sady Wojciechów Jeszkowice Jakubów Sulisławice Wasiłowice Bożanów Księżyce Gierałcice Sułków Wierzbno Stanki Grodziszcze Markowice Chojęcin Zagwiździe Miechów Karszów Krośnica Ostrożnica Duczów Wielki Klęka Milin Krzywa Gajówka Benice Iława Pełcznica Stare Jaroszowice Łąka Prudnicka Budy Nosalewickie Karpniki Radomierowice Stara Łomnica Kadziak Domaszczyn Lubiatów Krzczonów Czekanów Sołtysy Lasowice Sowin Burgrabice Krotoszyce Szklana Huta Darnowiec Dobieszów Michałów Leszno Wierzbica Górna Bierutów Wola Kuźniewska Dunino Kondratowice

Mnichowice Bobrów Bralin Wietszyce Wilkowyja Czyżówek Biskupice Ołoboczne Pęcław Lądek-Zdrój Grodowiec Wilkszyn Lewkowiec Janików Iwanowice Duże Zagródki Kaźmierzów Janów Budziaki Siedlisko Jaczów Brzoza Gadzowice Stare Siołkowice Gręboszów Miłowice Laskowice Gołębice Bystrzyca Kłodzka Dzierżoniów Długopole Górne Roztoki Kobiele Wielkie Popowice Warszówka Świerczów Szydłowice Miejsce Skoroszyce Jugów Rzeplin Siekierzyce Czernikowice Krzelków Wiatraczyn Winów Wilków Bogdanowice Jaczków Zielona Góra Bąkowice Borek Nasiedle Mikołajewice Kwiatkowice Młodoszowice Granice Dobrzyków Brzeg Głogowski Marcelów Bojanice Odrowąż Karłowice Strzeszów Janków Kotla Duczów Mały Michałowice Wyszków Śląski Kadłub Olbrachcice Pątnów Gozdnica Grądy Bytków Włodzienin-Kolonia Borek Grodziec Mysłów Tarnów Grodkowski Szydłowiec

Sulechów Staniszów Kromolin Stary Cieszowa Pełczyce Kalinowice Tomkowice Wabienice Bielawa Dziepółć Sieniawa Żarska Grochowiska Kwiatoniów Józefków Kietlin Dobroszów Wielki Rzyce Kiełczów Zacisze Ogonów Starygród Owiesno Rzepcze Batorów Opiesin Krzywizna Pasieczna Piława Dolna Nakło Włocin-Kolonia Lamki Ochodze Morów Sucha Psina Bolesław Potoczek Ścinawa Polska Brzostów Pisarzowice Czarnków Cyprzanów Nowa Sól Psary Szczodre Izabelów Mały Rochowice Kaczów Lutomia Dolna Drogoszów Brzyszów Grzymaczew Wierzchownia Wilkowice Zawiszów Folwark Dobijacz Sieradz Kamienna Góra Podkamień Kamieniec Podgaj Nowa Cerekwia Sosnowa Karwiniec Makowice Grądzik Stary Waliszów Samborz Wińsko Wężowice Mikołajów Dobrzenice Krzyżowniki Steblów Wierzbice Królikowice Księginice Igłowice Kaczorów Siedlce

Zielonkowice Przyłęgów Dobra Chwałów Trzebieszowice Brzezia Łąka Podbolesławiec Świercowskie Szczukocice Kotowice Gotartów Sieraków Śląski Kolnowice Niwki Sobczyce Lubin Siestrzechowice Maniów Chwalibożyce Włodków Konstantynów Śmicz Ścinawa Nyska Grabina Tarnów Januszkowice Smolice Świerki Kujakowice Dolne Wierzbie Wierzch Chrząstawa Mała Ręków Góra Wilczyn Stobiecko Szlacheckie Lisięcice Budziszów Mały Wróblowice Gierczyn Gryzów Dzigorzew Grabowno Wielkie Węża Kostrzyca Szewce Skorochów Kamień Olszanica Bolkowice Osiny Brzeziny-Kolonia Babice Nowe Kotkowice Stary Paczków Turkowy Księginice Małe Branice Nosalewice Lutomierz Kały Grochotów Siedlemin Pątnów Zabierzów Brukalice Kłaczyna Jaśkowice Legnickie Wolenice Zacisze Kucharzowice Bystrzyca Górna Solec Pociękarb Golanka Górna Ulesie Piaski Trzeboszowice Śliwniki Żerzuszyce

Łąka Przybyszów Mąkoszyce Damianowice Szprotawa Nowa Wieś Złotoryjska Witków Sławice Bożków Jałowiec Kraszkowice Sadogóra Zacharzyce Sadowiec-Niwy Nowy Dzikowiec Kalinów Kowalowice Gorzędów Wróblin Strugi Wilków Pytowice Bardo Ożarów Nowa Wieś Kwiatków Smogorzów Roztocznik Radziejów Mienice Żłobizna Jastrzygowice Piaszczyce Pasterka Rogów Legnicki Malerzowice Małe Kokorzyce Zajączki Drugie Wałbrzych Smarchowice Wielkie Brzezinki Piotrowice Nyskie Mechnice Brzeziniec Radomina Łączkowice Dworki Czepielowice Bożejowice Myjomice Krzydlina Mała Henryków Bujniczki Biskupice Dubidze-Kolonia Kijowice Witków Narok Bratowice Bruny Gorzyce Janówek Proszówka Kolonia Fryderyka Konradowo Borek Tarnów Opolski Węgrzce Biała Oleśniczka Kliszkowice Małe Gracze Krasna Góra Węglewo Ruszowice Kruszyn Rzeczyca Baszków Dzielawy Księginice

Koźniewice Ligota Toszecka Jerzmanowice Polska Nowa Wieś Piława Charbielin Sobocisko Mielnik Kornice Stanowice Kałków Biskupice Wrzosy Trkusów Duża Wólka Kawęczyn Nowe Gołuszowice Płonina Zwierzyniec Pierwszy Wyszkowice Bzinica Stara Przedborowa Bykowice Janówka Radoszowy Widok Borszewice Kościelne Stara Obra Molna Dobra Konradów Strużnica Chróścice Lubsza Radków Kiełczówek Roszkówko Kierzno Wola Książęca Łaziska Balcarzowice Mucków Uchylsko Gościejowice Leziona Rogów Sobócki Złoczew Bogusławice Czaple Stare Biskupice Wierzchowice Legnica Prężyna Krzepice Różyna Borzygniew Wymysłów Nowe Drzewce Bednary Imbramowice Osiek Duży Ścinawa Głogówek Lekartów Mnichów Świątniki Chocieszów Galowice Wszemirów Targowica Sułoszyn Żmigród Kadłub Turawski Złoty Stok Będkowo Chałupy Zagajew Cisów Budzieszowice Zakrzów Turawski

Krzywiczyny Brochocin Ochraniew Łęka Opatowska Krotoszyn Rachów Górki Zachełmie Dmenin Reńska Wieś Cesarzowice Kwiatów Donaborów Kulów Stare Kotkowice Szymanów Schodnia Domaszków Luboszyce Laskowice Podkrosno Ucieszków Frącki Trzebnik Annolesie Strzałki Kamionna Lędziny Kuźnica Dąbrowska Warmątowice Otok Janowiec Krowiarki Słupsko Polwica Piotrowice Borek Strzeliński Laskowiec Sobakówek Kamień Śląski Kalsk Niwiska Dolne Borzęckie Patoka Golina Grabów Rochy Iwiny Pawłówek Tomaszów Olbrachcice Wielkie Budziszów Wielki Otmice Kobyla Góra Grabik Borzęcice Mąkolice Żelisław-Kolonia Bilew Międzylesie Gaiki Kościelna Wieś Lubieszów Prusice Chobanin Pichorowice Kłady Ujeździec Gierałcice Małe Biały Kościół Kamionka Olszowiec Kuźnia Raciborska Langowo Góra Nagodzice Nędzerzew Agnieszczyn Bieńkowice Magnuszewice

Szybowice Wierzbica Dolna Szczawno Paprotnia Rybno Krzyżowa Broniszowice Sosnówka Dębno Polskie Bujnów Franklinów Pakoszów Koconia Rychnów Głuszyna Niwki Garbarskie Ratnowice Mroczkowa Popielarnia Tomice Stary Wołów Wilczyce Borowice Kołątajew Kotulin Kościerzyce Tomnice Wielołęka Ślizów Wilkanów Wieruszów Graniczna Kościeliska Pyszczyn Stary Zamek Przygórze Różyniec Lubnów Krotoszyn Marianów Kawice Mączniki Kiełczyn Kopice Osowa Sień Nowizna Kwiatków Gostomia Polków Fałkowice Jedlice Szczodrowice Rynarcice Sędraszyce Grodziec Niwnik Moszna Braszowice Józefów Opatowiec Maciowakrze Ostrówek Brzezina Błażejowice Dolne Stramnice Sudół Chwalimierz Cielcza Łyskornia Rudno Sucha Brzoza Zimnice Małe Piotrówek Szymanów Ściegny Grodziszcze Białków Mrozów Jabłonna

Kopanina Żuchowice Ogrodzisko Łąki Kozielskie Lubiąż Doboszowice Jankowy Dębina Błotnica Strzelecka Skidniów Szarocin Młynarka Borki Zawada Bodzów Kłocko Owsianka Paruszowice Wszemiłowice Świba Dąbrowa Stróża Marcinowice Gniewomierz Wojanów Dobrzeń Wielki Mojków Gorzkowice Czeska Wieś Zabardowice Leszno Górne Chrzowice Strzelce Wojnowiczki Pniewie Lipna Kruszowice Kamionek Buków Wąsosz Dolny Tworzyjanów Borkowice Perzyce Łukaszowice Łowoszów Jasienica Dolna Ratowice Jasiona Morawa Kuźnica Ligocka Droglowice Tabor Wielki Danków Krasiejów Głogów Pogalewo Wielkie Karczyn Zakrzew Gorzanowice Więcki Wojnowice Ciepłowody Księginice Wielkie Antopol Annapol Boguszyce Mrowiny Radliniec Wierzbno Zawiść Brzeziny Kurów Mały Przedmoście Górzec Stary Łom Żelazno Sady Dolne Czerńczyce Dąbrówka Dolna Żarów

Objazda Łazy Szczyglice Ścibórz Smolec Podzamcze Piotroniowice Wróblew Szczawin Kromnów Zwrócona Osła Wąwolnica Kuropatnik Czarnocin Jordanów Śląski Otyń Miękinia Jeżów Sudecki Ubocze Folwark Świeligów Drogomil Romanów Jutrzyna Topola Izbice Pławnica Łubnice Składowice Borki Kościelniki Dolne Tułowice Małe Modła Strąkowa Piersna Nowe Skalmierzyce Wygiełzów Konradowa Wiązów Turza Śląska Syców Sędzisław Borzęcin Przedbórz Granica Piława Górna Lutrowskie Szczepanów Marianówka Miklesz Zbica Skałągi Nowy Jaworów Komprachcice Nowa Wieś Wrocławska Kalisz Konarzew Tarnów Bycki Goliszów Piastów Dzielice Wódka Smardy Dolne Dobieszowice Korytno Maszków Lasowice Nowosiedlice Czesławice Lasowice Małe Niewodniki Korfantów Niedźwiedzice Dziedzice Moskorzyn Kraśnik Górny Nowa Wioska Przysiecz Namysłów

Krępice Annopole Nowe Rusko Zakrzów Charłupia Wielka Kietrz Nowa Wieś Jarnołtów Sędzimirów Piotrowice Świdnickie Kłoda Górowska Dębianka Głębinów Oborniki Śląskie Rozkochów Burkatów Bystrzyca Dolna Paryż Nowa Świdnica Lewin Brzeski Waleńczów Cieszanowice Rozmierka Bolesławiec-Chróścin Sarny Wielkie Męcinka Markotów Duży Jaszkowa Górna Nowy Dwór Oława Frydrychów Wrocław (Leśnica) Pruszków Niedamirów Dobrogoszcz Dzbańce Skowronki Garbce Wiadrów Mieczków Radomsko Jodłownik Zwanowice Rogów Opolski Kocilew Uszyce Krzyżowice Zakrzów Bytnik Suszkowice Brzezie Woskowice Małe Wisznia Mała Krzepielów Grabie Komorniki Zalesie Żerniki Wrocławskie Milejowice Janiszów Bielejewo Piastowice Długołęka Domasław Wierzbie Ligota Górna Nowy Świat Szosa Turecka Biała-Kopiec Andrzejów Wysogotówek Radzikowice Grodziec Mały Przedwojów Sępów Mierzyce Iwiny Niemysłowice Lasocice Zgorzelec

Kuny Krzydlina Wielka Brzezina Ostrów Wielkopolski Witostowice Okmiany Giebułtów Grabary Stęgosz Orłowice Kobylice Strzebiń Jeżowa Osetnica Strzelce Szczawno-Zdrój Chorula Prusy Częstocice Bielany Wrocławskie Ożary Tomaszów Bolesławiecki Przybyszewo Masłowo Nasławice Kaniów Zimna Brzeźnica Brzózki Bielice Paniowice Jenkowice Szczepina Mała Kamienica Bukowie Nowe Budkowice Sokolniki Łomnica Beniaminów Bukowina Pęcz Jakubikowice Raciborowice Górne Bolesławice Wysoka Piechowice Święte Koiszków Nowa Brzeźnica Siedlec Opoczka Sławęcin Marianka Rędzińska Nowa Kuźnia Wojciechów Bierzów Bożnów Miejskie Pola Wodników Górny Jurków Baldwinowice Korczew Mościsko Granica Szklarka Mielęcka Roszkowice Ławica Jemielnica Toporów Lipnica Ulianówka Skoroszów Dobrosławice Gębice Lasocice Piaski Huta Drewniana Ligota Prószkowska Brochocin Nowa Wieś Kącka Piecowice

Osiek Łuszczanów Bliszczyce Miłowice Turów Rudnik Klasak Babin Jezierzany Zieleniec Topola Mała Chociwel Świeradów-Zdrój Sokola Góra Studnica Prężynka Mietków Nowa Wieś Legnicka Goraszowice Sucha Górna Okopy Ozimek Paczków Jawor Środa Śląska Strumiany Bielice Suszyna Jutrków Kędzierzyn-Koźle Pawłów Barcinek Wąsosz Górny Poborszów Krajanów Zdzieszowice Cienia Czarnolas Błażejowice Zabłoto Czarnowąsy Ołdrzychowice Kłodzkie Wesoła Katarzynów Maciejów Raszowa Myszowice Sokolec Gułów Wrocław (Fabryczna) Popowice Biała Jelitów Glinica Wysoka Kruków Sowina Ligota Czamborowa Krobanówek Gostyń Zabłocie Kłodzko Śliwice Kluczowa Gaszyn Trzebień Miłkowice Kluczbork Sarnówka Nowy Świętów Ostroszowice Szymiszów Wysoka Krasków Wielkie Łąki Stary Otok Jodłów Komarno Wojsławice Prószków

Komorowice Tokarów Wysoka Przyczyna Dolna Uskorz Wielki Nadziejów Mokra Machnice Iłowa Wilamowice Święciany Miłoszyn Dębowa Grobniki Mirosławice Białołęka Wilczków Brzezimierz Chrzelice Pietrowice Wielkie Młodawin Górny Żydów Latkowa Góry Siedlec Chrząstawa Wielka Mokrzeszów Komorniki Dąbrowa Mrokocin Łącznik Dankowice Jaskółki Ogorzelec Grabik Stare Serby Uraz Starczów Przyłęk Walce Wesołówka Kobylno Brzeźce Mańczyce Byczyna Wojcieszyce Sadów Goszczyna Ogorzelec Piotrowa Glinica Bobrowniki Wróblin Głogowski Łagoszów Wielki Pieszyce Bukowiec Sobótka Mokry Dwór Kietlice Odrowąż Przyborów Mnichowice Przesieczna Żerniki Małe Goszczowice Boczków Kolonia Bilew Lipce Biestrzyków Nowa Wieś Mała Lutomia Górna Jaźwina Włóki Wieluń Leśnica Raków Wrocław (Psie Pole) Gościce Rozumice Chełmiec

Kępnica Wolny Grudynia Wielka Pisaczów Radwanice Tarnica Kopaniec Bycz Zielenice Przecznica Chotów Ścinawa Mała Iwanowice Małe Gajewniki Nowe Kamienice Pawonków Kryniczno Młodawin Dolny Świebodzice Twardów Chróścina Biedrzychowice Kojęcin Bolesławice Żary Szklarka Łubna-Jakusy Strzelin Dzierlin Bierdzany Kościelec Pieńki Rzeczka Muchowiec Pszeniczna Nowy Dwór Prudnicki Bukowa Śląska Strzegomiany Mionów Parzęczew Błonie Kup Smardy Górne Opatowice Zmyślona Chotów Pieńki Stolarskie Jagodnik Rataje Dankowice Pierwsze Dzierzków Łubniany Dąbrowa Pakosławsko Kozuby Dąbrówka Górna Augustynów Stara Jamka Skalice Toplin Kątna Świny Janowice Duże Chmieleń Bernacice Górne Konin Żagański Niwa Ligota Wielka Wojnowice Amelin Dąbrówka Łubniańska Posucice Szonów Dobrzyń Kije Hanuszów Mazurowice Słone Cieszyce Dzietrzniki

Olszynka Kazanów Janowo Trzebce Krzyżanowice Wilczyce Michałowice Świercze Rokitki Węgry Złoty Potok Mesznary Radoszowice Głubczyce Wysocko Wielkie Dolna Grodków Kromolin Henryków Łaszczyn Lisowice Trzebnica Dziećmarów Raszków Kilianów Grzegorzów Kozłów Jaksonów Marcinkowice Zamysłów Piotrowice Grochowa Cieplice Śląskie-Zdrój Kowary Kopacz Grębień Krzyżowice Kościuszków Pieczyska Śrem Krzyżanowice Landzmierz Gębczyce Kurów Trzebiny Krzanowice Bieniowice Krobanów Bojanów Kunów Dobroszyce Skarbiszowice Serby Kunice Nowica Stara Kamienica Kobierzyce Jegłowa Polakowice Boguchwałów Ponikwa Kurczów Dzietrzkowice Orzechówek Paździorno Szymanów Domasłów Gola Wojciechów Lizawice Wolbromek Wyszanów Miłochów Nowy Miłków Psary Bielawki Wolany Ogrodnica Małusy Małe Rybnica

Wilczkowice Jeziory Wydrowice Słoćwina Olszowa Przezdrowice Nowy Rożnów Unikowice Przesieka Sądrożyce Krzyżkowice Uciechowice Grochowice Raków Grębocice Osiny Grzybiany Brynica Amandów Szlichtyngowa Żołędnica Kanclerzowice Raszowa Maniów Wielki Lutogniew Gołogłowy Osiek Maciejowice Dzierżkowice Kępa Laski Wilków Uników Dalków Panoszów Garbów Prudnik Kosorowice Zmyślona Słupska Lubrza Karolew Obłotne Tyniec Mały Rudniki Janiszewice Wierzbna Paszowice Wołczyn Górka Wieruszowska Cesarzowice Goświnowice Brudzew Gorzyczki Trębaczew Łowkowice Majaczewice Karpacz Dobrodzień Krosnowice Kolonia Strzałkowska Rączka Miechowice Oławskie Brzeziny Kąty Wrocławskie Topolice Grabowiec Tułowice Górzna Przecza Łowkowice Chrzanów Bychowo Dzbanów Łaszew Rządowy Wrzoski Boleścin Gola Witanowice Gierałtowice Krępna

Lubczyna Taczalin Karsznice Proszówek Izbicko Długopole-Zdrój Urbanowice Konradówka Wygwizdów Ligota Dolna Goszowice Włocin-Wieś Strzegowa Łowicz Strzegom Okup Wielki Pęgów Potarzyca Nowy Dwór Mroczkowice Małuszów Radwanice Kłoda Rosochata Wrzesiny Strzyżewice Kamieńsk Chróścina Lisie Kąty Ruja Boguszyce Szczytna Lipowa Gliniany Kalina Michałówek Zakrzów Walenczyzna Strachów Boguszyce Rzymkowice Niesiebędowice Zawadzkie Zagrodno Rożenno Jędrzychów Bogacica Ligota Piękna Nowice Suchoczasy Zakrzówek Szlachecki Słupia pod Kępnem Grabostów Krzepice Cienkowice Siedliska Komorów Kamiona Rogożany Prusy Zborowice Szczyty Poręba Biedrzychowice Zabrodzie Rakowice Jankowice Małe Słowik Gniewków Lipin Bucze Mieszków Krzekotów Wrocław (Muchobór) Biały Ług Smolarnia Bryłówek Koza Wielka Pisarzowice Piotrowice

Raczkowa Pólko Srebrna Góra Michałowice Napoleon Jakubowice Wilkowice Henryków Chałupki Bartoszów Tłustoręby Charłupia Mała Wachów Brodziszów Zielęcice Kozłówki Gogolin Ostrówek Święciechowa Radostów Górny Marżynek Krzyżowa Dolina Gniewomirowice Kalno Burzenin Janowa Opatów Warta Groble Korytów Szklarnia Nowa Łomnica Kamienica Pustków Żurawski Rzechta Podgórzyn Brzezie Trzebina Poręby Sękowice Żerniki Wielkie Sarny Czernica Borów Szymonków Chrząszczyce Strzelce Opolskie Marcinów Małków Krążkowy Wojkowice Stany Jarocin Lubnów Klisino Wójcice Skarbimierz-Osiedle Skrzypiec Gorzanów Ryszardów Wilków Tyniec Legnicki Dobrocin Sokolica Retków Wichrów Suchowice Rakowice Niemil Kurzawka Prażmów Biernatów Zduńska Wola Kotórz Mały Idzikowice Kuniów Bądzów Mszaniec Szczedrzykowice-Stacja Przedmoście

Jelenia Góra Nowaki Niedźwiady Smardzew Osiek Bartoszowa Szalejów Górny Pisary Suszka Wadochowice Grzebień Tuły Przyczyna Górna Mleczna Uciechów Ziemiełowice Golanka Dolna Pisarzowice Marczyce Oleszka Turów Kozie Doły Karłowiczki Pietna Rożniątów Pożarzyce Lwowiany Rychtal Łobodno Potworów Kalinowa Lipowa Domaradzka Kuźnia Kolonowskie Borszyn Mały Obora Grzeszyn Dryżyna Zopowy Szczepanów Otok Wójcin Radlin Przydatki Przybyszowskie Strupice Gródczany Pastuchów Brzezie k. Sulechowa Bujnice Lenartowice Reńska Wieś Szklarska Poręba Lubliniec Zajączków Stok Polski Dębniki Dębiniec Dubidze Puszyna Józefina Ścinawka Średnia Świerzyny Lubcz Mikolin Suchy Dwór Racławiczki Młodnik Pożarzysko Brodno Niemodlin Wolica Pusta Skomlin Głubczyce-Sady Żelazna Surowina Raszów Pasterzowice Tarnowiec Krzyków Jarostów

Krzyżowa Kolanowice Krapkowice Kolonia Kołłątaja Piękne Kąty Olszany Kierpień Wygoda Michałkowice Koszęcin Góreczno Brzezinka Prusice Maryszewice Złotoryja Jakubowice Ciświca Gajnik Gajków Gęsice Kozów Boreczek Jarosław Bagieniec Otmuchów Domanice Moszyce Łażany Stawiszcze Jerzmanice-Zdrój Pobiedna Ujów Wybłyszczów Budzów Żórawina Lipiny Bieniec Racławice Śląskie Szczepanowice Mikowice Pawłowice Ujazd Dolny Rogów Górowski Guzowice Lipowa Zabłocie Olesno Stare Olesno Dolnik Pustków Złotno Ziębice Zimnice Wielkie Chocianowice Gorzyce Wielkie Czyżowice Krajków Regulice Szum Pokrzywnica Marszowice Kamień Czechy Krzeptów Bożacin Rusinowice Wągrodno Dworzyszcze Proślice Trzebień Raczyce Łężce Bolków Turawa Gorzupia Fabianów Kowalów Szczepanek Grabia Trzecia Jadwisin

Malczyce Górka Sobocka Huby Koźlice Mysłakowice Śmiałowice Grodzisko Ligota Bialska Wrzosowa Stok Nowy Zabornia Kurznie Zębowice Nowogród Bobrzański Guzice Racibórz (Obora) Bolechów Zajączki Pierwsze Chełstówek Jakubów Boboszów Wojnowice Koperniki Komorowice Wichernik Raciborów Wąsice Łosiów Lubań Sławęcice Jaszkowa Dolna Dzikowa Kurowice Wtórek Latowice Krzewie Wielkie Załęcze Bąków Sieroszewice Dobroszewice Wierzbnik Izabelów Sobieszów Motyczyn Biskupin Równe Stawiska Włodowice Rawicz Giebułtówek Wierzbnica Węgrzynów Glinka Krzyworzeka Żuków Pawłowice Browiniec Polski Łaszew Siedliska Szymanowo Wolimierz Twardawa Łukowice Brzeskie Proszów Nowe Żabno Salnia Kijów Dębie Pisarzowice Witaszyce Zaborów Godków Radostów Dolny Barczkowice Szczytnica Wieściszów Dzielów Józefów Dąbrowa Kędzierzyn-Koźle (Rogi)

Ujazd Górny Tłustomosty Rokitnica Radocin Kolonia Plucice Gajewniki-Kolonia Blok Dobryszyce Tworków Golczowice Świerczów Kolonia Jaśkowice Głogówko Wrocław (Krzyki) Ostrowąsy Złotniki Wieża Domecko Posadówka Stare Budkowice Kraskowiec Ludmierzyce Dąbrowica Olbrachtów Buława Kościelniki Średnie Lubomyśl Stara Rzeka Ulanowice Debrzyca Szczedrzyk Stobrawa Żelisław Bogdanów Pielgrzymowice Kąty Rędziny Bolesławiec Solna Kubice Durzyn Dziwiszów Meszno Bytom Odrzański Szalonka Jenkowice Polanowice Krobielowice Jaśkowice Dzikowiec Czyżowice Kamyk Bachorzew Murów Dąbrowa Mściwojów Skarżyce Witoszyce Michałów Jasiona Rędziny-Kolonia Kowalskie Ujazd Kraszewice Karolina Jakuszów Chociemyśl Biechów Radosław Zybiszów Natolin Baborów Jeziorko Górka Prudnicka Nieradowice Żurawiniec Wyskok Wrząca Staniszcze Małe Żmigródek Mokronos Górny

Otoki Ptaszków Radostynia Perzów Radzimowice Podolany Pogórze Kręczków Częstochowa Malin Góra Św. Anny Maków Ceber Lichynia Łagoszów Mały Nowy Folwark Stara Bystrzyca Brzeźnica Krasowa Gryfów Śląski Henryków Ścigów Ścinawka Górna Gogołów Polanica-Zdrój Karczowice Krogulec Kęszyce Przywory Gorzesław Chudoba Krężoły Wilczy Las Zduny Radziechów Rozwadza Przyborów Golczowice Ptakowice Brochocin Ruszowice Nowa Jabłona Kostomłoty Karnice Bystrzyca Piotrkowiczki Długie Nowe Wierzbowiec Dzierżysławice Babi Las Karsy Bytkowice Wierzbie Chrząstowice Kujawy Jasienica Górna Gęsiniec Jełowa Gosławice Biała Rządowa Długomiłowice Kopalina Wilczyniec Witaszyczki Mątewki Mokrsko Mieszków Janowiczki Biała Nyska Mozów Małuszyn Długie Stare Wyszanów Solniki Małe Konradów Dolina Siedlnica Bielawa Wysocko Małe Wyszki

Myślibórz Mochów Dzierżysław Kłobuck Cieszęcin Maniów Mały Kobiele Małe Kunice Żarskie Łukaszów Piotrków Borowski Hilarów Świdnica Jaworzyna Śląska Jawornica Strzeganowice Tymienice Opole Kujakowice Górne Sarnowice Piotrówek Dionizów Pielaszkowice Wojnarowice Wojszyn Strzałków Biskupice Milikowice Olszanka Wojsław Starowice Dolne Kopydłów Słupia pod Bralinem Sosnówka Brzezinki Sidzina Mokronos Dolny Kłosów Duszniki Krobusz Czachory Domaniowice Sierakowo Kobierno Jankowice Przylesie Dolne Osiek Jaczkowice Piskorzyna Olbrachcice Sławniowice Kudowa-Zdrój Stary Węgliniec Bukówka Gródczanki Taczów Mały Budziwojów Plucice Borucin Stary Wiązów Nasale Zamienice Budziska Biedrzychów Jezierzyce Wielkie Śmieciak Rożnów Bełsznica Nowy Las Źlinice Więcmierzyce Bojanów Brzeźnica Leszno Dolne Łagiewniki Gnojna Dziećmiarowice Wrocław (Klecina) Gaworzyce Ziemnice Smereczyna

Spalona Stary Jaworów Szymocin Biskupów Bierzyn Sulisławice Klępina Jelenin Cieszów Strobice Wielgomłyny Nadolice Małe Snowidza Mokre Gola Gościęcice Modlikowice Nadolice Wielkie Czerna Łagiewniki Średzkie Magnice Kochcice Książnica Libidza Kolnica Słoszów Witów Kleśniska Lubecko Goszcz Zielina Zaręba Racibórz (Brzezie) Sadowie Skorogoszcz Starków Kolonia Ligocka Dziekaństwo Parzymiechy Sułoszów Kobyla Głowa Zubrzyce Kałużna Ligota Gruszczyce Brzóski Dębowa Łęka Pszenno Księginice Dylów Rządowy Przydroże Wielkie Joanka Oleśnica Duszniki-Zdrój Płoszów Radogoszcz Legnickie Pole Lwowska Wrocław Stanowice Magnuszowice Brzeg Dziewkowice Pawłów Trzebnicki Pucnik Wawrzyńcowice Swędzieniejewice Nowa Ruda - Słupiec Samborowice Niwnica Panków Żukowice Żyrowa Wróżewy Poznowice Oleśnica Mała Komorniki Miłków Stoszowice Kadłubiec

Stara Góra Dworszowice Kościelne Ochocice Czerwonków Pakosławice Winiary Ścinawka Dolna Karłowice Nowa Kopernia Niegoszów Wielowieś Domaszkowice Sieraków Racibórz Siecieborowice Drożów Buków Piechocice Przywóz Święty Marek Węgry Krzeczyn Wielki Świnobród Kłobuczyn Muszkowice Ligota Turawska Korzekwice Moszowice Zimnowoda Dankowice Drugie Chrósty Pilszcz Lisiec Gierałcice Roszkowice Świniary Wielkie Maniów Bobolice Niedoradz Jakubowice Proszków Ozorzyce Huta Stara Pierwoszów Drożków Brzeziny Nowe Kępno Stare Drzewce Hajduki Osiek Makowice Sarny Małe Wschowa Wojciechówka Małujowice Jugowiec Przylesie Lubków Różana Pyskowice Krzekotówek Komorowo Pleśnica Siemysłów Potoczek Boboluszki Kamieniec Ząbkowicki Owczary Stara Brzeźnica Ptaszkowice Dobrzeń Mały Domaszowice Mroczeń Wilamowa Stary Grodków Kwielice Zapolice Kruplin-Parcela Lubawka Brzózki

Pokój Malnia Jakubów Cielce Baranów Rostkowice Brzoza Klucze Większyce Mańkowice Jasienie Świerkle Dzików Kozice Łambinowice Chróstnik Grzybki Twardogóra Mędłów Ociąż Turów Borkowice Pustków Wilczkowski Masłowice Dalnie Gola Górowska Dobroszów Ratno Dolne Prusinowice Godziszowa Kolonia Gorzędów Ligota Mała Szadurczyce Raciborowice Dolne Międzyrzecze Ślęza Dankowice Trzecie Wilków Zrąbiec Stary Górnik Dylaki Jankowice Wielkie Ligotka Siedlimowice Obórki Ząbkowice Śląskie Jaszkotle Ogiernicze Chmielowice Wydrzynów Chościszowice Cieszów Mirków Zabiele Leszczyniec Mikoszowa Wojków Bukowna Proszkowice Dąbie Stary Henryków Łosieniec Ludów Śląski Radostów Średni Warta Bolesławiecka Jerzmanowa Ligota Tułowicka Słoków Równa Dobrzykowice Jaroszówka Starościn Ściborzyce Wielkie Olszowa Koziniec Kromolin Nowy Winna Góra Brzezina Lubnów Osusz

Popielów Nosków Strumienna Chojnów Gaj Oławski Żywocice Żagań Dębska Kuźnia Wawelno Gołuszowice Różaniec Kąty Kostrzyna Mirsk Kuropas Gniechowice Kotlina Radochów Bestwin Przechód Obiszów Wołów Rysiowice Radomierz Turze Dobieszów Węgliniec Czarny Bór Ligota Wołczyńska Kruszyna Olszyna Dolna Komorno Gruszewnia Wólka Wojsławska Radłów Pągów Okrajszów Białowieża Skrzypnik Biskupice Ładza Ostrówiec Karski Bodzanów Godzikowice Bobrowa Biadacz Starokrzepice Parzewnia Dobrzejowice Dębie Sadowiec-Wrzosy Wierzbięcice Kamieńczyk Grzegorzów Gorzkowiczki Holendry Proszyce Zbrojewsko Dębnica Dobra Molestowice Suchodaniec Żeliszów Smardzów Dalków Rzeczyca Lipie Przygorzele Stary Wielisław Strzegów Ciechów Jastrzębia Kąty Dobiercice Opatów Tarce Witowice Kamieniec Wrocławski Glinica

Królowe Pawłów Kliny Kuklice Pogalewo Małe Modlęcin Warkocz Borków Nowy Bernacice Kórnica Żelowice Gola Grodkowska Nysa Roszków Wałbrzych (góra Chełmiec) Księży Las Rzędzina Kruszyna Tomkowa Leśnik Siemianów Czarna Lubiatów Wielmierzowice Racibórz (Markowice) Rogoż Szczytniki Małe Tylewice Włostowa Domaradz Antoniów Sternalice Muszyn Jędrzychowice Mostki Smolnik Starowice Brynica Kochłowice Drożyna Ozorowice Nowa Wieś Wolibórz Głębock Jaworek Sulikowice Pieńki Dworszowskie Kadłubia Grębanin Bryłów Góra Wawrzeńczyce Brzęczkowice Pietrowice Małe Michów Grocholub Księże Pole Stefanów Wola Przedborska Szczepankowice Jaworów Zapusta Chróścielów Pomianów Górny Byków Wojtkowice Żabice Chomiąża Jedlno Pierwsze Świniary Małe Szczedrzykowice Godzinowice Kokanin Domaniów Szukalice