Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Inne usługi internetowe
  • /
  • uti.pl
  • /
  • 1

Opinie o uti.pl

www.uti.pl

Internet uti.pl opinie
Cena/Jakość
4.48
Obsługa klienta
4.39
Terminowość
4.41

Średnia ocen

4.43

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

66

dodanych opinii

 

Krystyna Wiśnia / 2022-10-02

Uti od kilku lat zajmuje się utrzymaniem mojej strony oraz hostingu. Co roku przed wygasaniem usługi dzwoni opiekun z propozycją odnowienia. Dużo lepsze rozwiązanie niż automatyczne wysyłanie faktury Polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Magdalena Wójcik / 2022-09-29

Przeniosłam do UTI kilka swoich domen oraz serwer. Cały proces prosty i szybki. Cenowo taniej niż u konkurencji. Dobra współpraca z opiekunem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Janek Warzecha / 2022-09-22

Domena i serwer przeniesiony do uti bardzo szybko i sprawnie. Wszystko ok
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Krystian Wasilewski / 2022-09-18

Dobry kontakt z opiekunem. Dobre ceny przy odnowieniu usług. Polecam. Utrzymuje w UTI 10 domen oraz hosting.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marian Kawka / 2022-09-10

Dzień Dobry. Jestem klientem UTI od kilku lat. Utrzymuję domenę oraz serwer. Niedawno zakupiłem w UTI realizację nowej strony www. Stronę otrzymałem po 2 tygodniach. Strona spełnia moje oczekiwania. Dodatkowo UTI zajęło się promowaniem mojej strony w sieci. Po kilku dniach już widzę w statystykach więcej wejść na moją stronę co przełożyło się na kilka nowych zleceń. Polecam UTI.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Konrad Janik / 2022-09-06

Tydzień temu dostałem fakturę z mojej już na szczęście poprzedniej firmy na 160 zł na odnowienie domeny na rok. Zaskoczyli nieźle w tej "nazwie". W UTI dostałem nie dojść, że taniej to jeszcze na 2 lata. Decyzja była prosta. Przetransferowałem domenę to uti. Wszystko w porządku. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

cena, opiekun handlowy, pomoc

Wady

Extra informacje

Władysław Dudek / 2022-09-02

Do tej pory byłem klientem \"największej\" firmy hostingowej w Polsce. Po otrzyma faktury za odnowienie domeny na kolejny okres musi zdębiałem. Odnowienie domeny za 160 zł netto na rok ? W UTI mam taniej na 2 lata :). \r\nTransfer domeny prosty i szybki. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Kacper Hadaj / 2022-09-01

Miesiąc temu przeniosłem do UTI domenę wraz z serwerem. Zdecydował się także na modernizację mojej strony WWW. Strona spełnia moje oczekiwania. Realizacja szybka i bardzo sprawna.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Jarosław Kot / 2022-08-30

Transfer serwera oraz domeny szybki i bezproblemowy. Cenowi 2-3 razy tanień niż u konkurencji. Proces transferu bardzo prosty. Stały kontakt z opiekunem. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Krystyna Winiarska / 2022-08-27

Realizacja nowej strony przebiegła bardzo sprawnie. Opiekun klienta dobrał mi odpowiedni pakiet dostosowany do moich potrzeb. Strona zbudowana w ciągu 2 tygodni.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Maksymilian Rozpara / 2022-08-23

Jestem nowym klientem UTI. Przeniosłem w tym tygodniu 2 domeny. Początek współpracy owocny. Szybki transfer i dobry kontakt z opiekunem. Cenowo 2x taniej niż w nazwie. Oby tak dalej
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, opiekun, kontakt

Wady

Extra informacje

Mateusz Kawalec / 2022-08-20

Jestem klientem UTI od 5 lat. Posiadam kilka domena oraz serwer. Jakiś czas temu opiekun klienta zaproponował mi usługę ADS. Efekt kampanii bardzo dobry. Zainwestowany kapitał zwrócił się ponad 3 krotnie. Dobry kontakt z opiekunem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marcin Bednarek / 2022-08-16

Strona WWW wykonana bardzo szybko i zgodnie z moimi wytycznymi. Cenowo bardzo fajnie i co najważniejsze strona jest moją własnością i nie płacę abonamentu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Tadeusz Smyka / 2022-08-13

Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Rzeczowo wszystko tłumaczą. Utrzymuje w UTI domenę od kilku lat. Ostatnio przeniosłem hosting.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Jacek Sokół / 2022-08-09

Domena i hosting przeniesiona z NAZWA bardzo szybko i sprawnie. Ceny 2x tańsze niż w poprzedniej firmie. Dobry kontakt i pomoc w pozyskaniu kodu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Kamila Jankowska / 2022-08-05

Strona zbudowana w ciągu tygodnia. Proces realizacji bardzo udany. Stały kontakt z opiekunem oraz realizatorem. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Rafał / 2022-08-03

Utrzymuje hosting w UTI. Moja strona została zaatakowana przez złośliwe oprogramowanie. UTI odzyskało moją stronę oraz wyczyścili stronę z wirusów dzięki czemu nie musiałem budować nowej. Dobre podejście do klientów. Inna firma mogłaby zaproponować od razu budowę nowej bo niby nie da się odzyskać starej. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Maciej / 2022-08-02

Odradzam uti.pl !!! Zablokowali mi funkcjonalność strony bez ostrzeżenia bo nie było reCaptcha. Po dołożeniu wtyczki do strony (w ciągu godziny) nadal twierdzą, że ich system nie wykrywa dodatku chociaż żadnych wytycznych nie podali, a wtyczka nie działa bo mam zablokowany formularz. Totalna niekompetencja i spychologia. Infolinia to porażka, twierdzą, że oni tylko mogą podać adres e-mail do COK, żadnego kontaktu telefonicznego - no chyba, że chcą sprzedać usługę. Drugi tydzień mam okrojona funkcjonalność strony, klienci się skarżą i ciągnie się pisanie e-maili niczego nie wnoszących do sprawy. Już wiem, że przeniosę hosting i domenę do innego dostawcy. Unikajcie uti.pl
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

brak

Wady

nieterminowość, brak infolinii, po opłaceniu klient dla nich nie istnieje

Extra informacje

6 lat

Edward Borek / 2022-08-01

Tydzień temu przeniosłem do UTI 2 domeny oraz hosting. Domena przetransferowana bardzo szybko na zasadzie 1 wniosku. Hosting dział techniczny przeniósł w proponowanym przeze mnie dniu. Cenowo cały pakiet czyli 2 domeny + serwer wyszły mnie 2x taniej niż u mojego poprzedniego operatora. Z czystym sumieniem polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Jarosław Janik / 2022-07-29

Uti zrealizowało mi nową stronę WWW . Polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Stolarstwo / 2022-07-27

Jestem klientem od dawana, wszystko okej, sprawna obsługa.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Klient / 2022-07-27

Polecam firmę, wszystko okej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Michał Saletra / 2022-07-26

Utrzymuje w UTI domenę i serwer. Jakiś czas temu zdecydowałem się na usługę pozycjonowania strony + google ADS. Jestem zadowolony, ponieważ po kilku tygodniach widzę większą liczbę klientów, którzy składają zamówienia w moim sklepie internetowym.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Karol Pawłowski / 2022-07-23

Przeniesienie domeny przebiegło prawidłowo. Ceny lepsze niż u konkurencji. Dobry kontakt z przedstawicielem handlowym.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marcin Kaczmarek / 2022-07-20

Realizacja strony WWW ekspresowa. Strona spełniła moje oczekiwania.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paweł Zająć / 2022-07-16

Kupiłem stronę w UTI. Proces realizacji bardzo szybki, a kontakt z realizatorem bezproblemowy. UTI wykonało stronę według moich wytycznych dodając coś od siebie dzięki temu jestem mega zadowolony z efektu finalnego.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, jakość, podejście do klienta.

Wady

Extra informacje

Halina Kłodzka / 2022-07-14

Za namową handlowca UTI przeniosłam do nich dwie domeny i pocztę. Cały proces przebiegł szybko. Po przekazaniu autkodów i dostępów wszystko przenieśli i skonfigurowali. Zaoszczędzone pieniądze przeznaczę na marketing - też u nich! Polecam z czystym sumieniem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość obsługi, sprawna obsługa, cena

Wady

Extra informacje

Sebastian Kania / 2022-07-13

Wczoraj telefon konsultanta. Dziś domena przeniesiona do UTI. Szybko, prosto, 2 razy taniej niż u konkurencji.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paweł Soboń / 2022-07-09

Od kilku lat posiadam w UTI domenę i hosting. Ostatnio zdecydowałem się na kupno nowej strony www. Po 2 tygodniach otrzymałem gotowy projekt. Kontakt z opiekunem bardzo dobry.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

PNY / 2022-07-06

Nie polecam . Cena kusząca lecz wykonanie jak i obsługa klienta to po prostu nie porozumienie . Cały projekt został przesłany do firmy prawie nic co było w projekcie nie pojawiło się na stronie . Próby naprawy nie przyniosły żadnych skutków . Musieliśmy zapłacić prawie tyle samo za informatyka który to naprawił .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

-

Wady

Extra informacje

Przemek Kowalski / 2022-07-01

Z transferem domeny wszystko ok. Szybko i taniej niż u konkurencji.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Janek Warchął / 2022-06-27

Domena przeniesiona na podstawie 1 wniosku i ciągu 1 dnia. Po transferze wszystko działa bez zarzutów. Polecam bo mają cene na 2 lata w podobnej cenie niż konkurencja na rok
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, szybkość, opiekun klienta

Wady

Extra informacje

GRZEGORZ / 2022-06-24

Nie polecam wręcz odradzam !!! Przeniesienie domry to jakiś dramat. Opiekun miał się wszystkim zająć. Strona i poczta nie działa już drugi tydzień. Teraz nie odbiera telefonu i nie odpisuje na mail-e Na infolinii teraz twierdzą że opiekun tylko sprzedaje usługi. A pozyskiwaniem rekordów, wpisaniem adresów IP to mam się sam zająć. Po mojej interwencji Przesłali tylko niezrozumiałą i zdawkową instrukcję. Unikajcie UTi
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu i jakiejkolwiek pomocy.

Extra informacje

Małgorzata Kielczyk / 2022-06-22

Od kilku lat posiadam w UTI domenę i hosting. Wszystko działa bardzo dobrze. Dobry kontakt z obsługą klienta oraz z opiekunem. Kilka tygodni temu zdecydowałam się na zakup nowej strony www, ponieważ moja poprzednia miała swoje lata. Nowa strona spełnia moje oczekiwania. Czas realizacji ekspresowy, a dodatkowo uti przygotowało za mnie treści na stronę. Kompleksowa usługa. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Dawid Orzeł / 2022-06-17

Przeniosłem domenę i hosting do uti. Wszystko w najlepszym porządku. Dobry kontakt z opiekunem i działem technicznym. Cenowo wychodzi taniej niż u konkurencji
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

cena, jakość, profesjonalizm

Wady

Extra informacje

EM sp.zoo / 2022-06-08

Domena przeniesiona na podstawie 1 wniosku. Szybko i bezproblemowo. Opiekun klienta cały czas informował mnie o postępach realizacji usługi. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, Opieka, Szybkość

Wady

Extra informacje

Kamil Kucharz / 2022-06-03

Posiadam w Uti domenę i hosting od 2-3 lat. Wszystko działa jak należy. Opiekun klient przypomina mi telefonicznie o wygasających usługach. Dodatkowo przy odnowieniach mam rabaty dla stałego klienta. W maju dostałem propozycję modernizacji strony, ponieważ moja była zrobiona w 2010 roku. Zdecydowałem się na budowę nowej strony. Po 2 tygodniach otrzymałem nową, odświeżoną stronę z której jestem zadowolony. Opiekun klienta przedstawił mi cały proces budowy strony bardzo rzetelnie. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Jakość, cena, opiekun klienta, indywidualne podejście

Wady

Extra informacje

Jacek Nada / 2022-05-28

Kilka dni temu dostałem propozycję przeniesienia domeny do UTI. Kiedy otrzymałem fakturę proforma od mojej poprzedniej firmy to decyzja nie mogła być inna jak transfer domeny. Dodam, że poprzednia firma proponowała mi 150 zł netto za przedłużenie domeny na rok, a UTI zaproponowało 120 zł netto na 2 lata. Nie dość, że taniej to jeszcze od razu na 2 lata. Transfer domeny bardzo prosty. Dobra pomoc opiekuna w procesie transferu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, jakość, spokój, opiekun

Wady

Extra informacje

Dzierzak / 2022-05-20

Pokusiłem się cenami, ale realizacja przenoszenia to jakiś dramat, kontakt z biurem obsługi, a raczej biura obsługi że światem na poziomie zerowym.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00
Zalety

Ceny

Wady

Długi czas realizacji, brak komunikacji

Extra informacje

Trans-Waw / 2022-05-19

Po telefonie od konsultanta zainteresowałem się moimi opłatami za domenę. Niby 150 zł na rok to jest dużo, ale jeśli w niższej cenie mam domenę na 2 lata to dlaczego nie. Przeniosłem 2 domeny, które wygasają w czerwcu. Pozostałe domeny przeniosę bliżej terminu wygasania. Domeny przeniesione na podstawie 1 wniosku. Cały czas byłem w kontakcie z opiekunem. Zdecydowanie polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, opiekun, prostota

Wady

Extra informacje

Marek Piekarz / 2022-05-13

Od 3 lat posiadam w uti domenę i hosting. W maju zleciłem do uti budowę nowej strony www. W dniu dzisiejszym otrzymałem nową stronę. Strona spełniła moje oczekiwania. Czas realizacji strony bardzo szybki. Dobry kontakt z opiekunem, który dobrał pakiet dostosowany do moich potrzeb. Czułem, że jestem traktowany indywidualnie i opiekun poświecił mi sporo czasu na dogranie wszystkiego.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

opiekun klienta, cena, czas realizacji

Wady

Extra informacje

Master Bud / 2022-05-11

Przeniosłem do uti 2 domeny firmowe. Ceny w porządku, ale bardziej mnie przekonał spokój na 2 lata. Domeny przeniesione na podstawie 1 wniosku w ciągu 1 dnia.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, szybkość, spokój na 2 lata

Wady

Extra informacje

Szymon Kowal / 2022-05-05

Przeniosłem do Uti 1 domenę. Oszczędność dobra w porównania z moją poprzednią firmą, ale co ważniejsze opłaciłem na 3 lata w podobnej cenie co opłacałem do tej pory na rok.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Mateusz Fijał / 2022-04-28

Zbudowałem w UTI stronę wizytówkę. Realizacja bardzo szybka. Od kilku lat utrzymuje domenę. Po kilku latach cena nadal korzystniejsza niż cena mojego poprzedniego operatora. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Ewa Stryk / 2022-04-22

Przeniosłam do Uti swoje 5 domen oraz hosting. Oszczędności roczne to około 1 tyś co jest bardzo dużą sumą w czasach kryzysu. Transfer domen jak i hostingu bezproblemowy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena

Wady

Extra informacje

Mariusz Klimczak / 2022-04-13

Przeniosłem do uti 4 domeny mojej firmy. Cały proces bardzo prosty. Dobry kontakt z opiekunem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, kontakt

Wady

Extra informacje

Paweł Sasal / 2022-04-10

Strona www zbudowana w 2 tygodnie. Dobry kontakt z realizatorem oraz opiekunem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, kontakt, profesjonalizm

Wady

Extra informacje

Paweł Turski / 2022-04-02

Domena przeniesiona na podstawie jednego wniosku w 1 dzień. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Magdalena Niemczyk / 2022-03-28

Domena i hosting przeniesione bez problemu. Kontakt bardzo dobry. Cena na 2 lata niższa niż w mojej starej na rok.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

cena, szybkość, profesjonalizm

Wady

Extra informacje

Marta Such / 2022-03-19

Przeniosłam 2 domeny. Wszystko przebiegło bardzo szybko. Dobre ceny.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Kinga Opozda / 2022-03-10

Przeniosłam do UTI domenę i hosting właściwie w ostatniej chwili. Udało się wszystko ogarnąć i skonfigurować. Ceny atrakcyjne, a jakość obsługi - dla mnie - na wysokim poziomie. W najbliższym czasie planuję odświeżyć u Nich moją stronę.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

szybkość wykonania usługi, merytoryczny kontakt

Wady

brak

Extra informacje

Wojtek Smyka / 2022-03-09

5 domen przetransferowanych w jeden dzień. Oszczędność na 5 domenach rzędu 500 zł. Jestem zadowolony
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, szybkość działania

Wady

Extra informacje

Matrix / 2022-03-08

Obsługa fatalna , zero pomocy , problem z dodzwonieniem się , problemy z wypisaniem faktur jak zablokują domene to jest wielki problem z odblokowaniem mimo że wszystkie faktury są opłacone , nie polecam . Kontakt z przedstawicielem nie możliwy jak są problemy . Firma jednym słowem masakra
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Zauber / 2022-03-07

Masakra pod względem odbierania telefonów i pomocy nie polecam z czystym sumieniem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

Wady

Extra informacje

Użytkownik 2 letni

Roman Warzecha / 2022-03-05

Domena i Hosting przeniesiony szybko i sprawnie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Wold-Mad SA / 2022-03-01

Transfer domeny przebiegł sprawnie. Cena dużo niższa niż u konkurencji. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Alyssa / 2022-02-28

Hi there CAREDOGBEST™ - Personalized Dog Harness. All sizes from XS to XXL. Easy ON/OFF in just 2 seconds. LIFETIME WARRANTY. Click here: https://caredogbest.com Many Thanks, Alyssa
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Rafał Kowalczyk / 2022-02-26

Domena przeniesiona bardzo sprawnie. Cały czas stały kontakt z przedstawicielem firmy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt, cena

Wady

Extra informacje

Tomasz Kopacz / 2022-02-23

Domena i hosting w dobrej cenie. Kontakt bardzo dobry.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, Kontakt

Wady

Extra informacje

Anna Janik / 2022-02-21

Przeniosłam do Uti 3 domeny. Transfer szybki, a ceny dużo lepsze niż w mojej poprzedniej firmie. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, szybkość,komunikacja

Wady

Extra informacje

Mariusz / 2022-02-17

Domena przetrasowana bardzo szybko. Obsługa klienta na dobrym poziomie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

cena, obsługa, szybkość

Wady

Extra informacje

KUZYN-TRADE / 2022-02-17

Jakaś Katastrofa wzieli pieniądze i kontakt się urwał domena nie przeniesiona poczta nie działa nie dobieraja telefonów nie odpisują na meile zero ontaktu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

zadnych

Wady

kontak

Extra informacje

Roman / 2022-02-14

Domena przeniesiona bardzo szybko i sprawnie. Cena 2 lata wychodzi taniej niż do tej pory płaciłem na rok.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt z pracownikiem, cena

Wady

Extra informacje

Marta / 2022-02-10

Nie zgadzam się z poniższymi opiniami. Przeniosłam do UTI domenę i zbudowałam stronę. Jestem zadowolona zarówno z kontaktu jak i samej realizacji.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Tomasz Rakowski / 2022-01-21

Również bezwzględnie nie polecam firmy "uti.pl" . Przed przedłużeniem domeny handlowiec wydzwaniał praktycznie codziennie gdy natomiast był problem - to przestał odbierać telefony a kontakt z przełożonym jest niemożliwy. Niepoważne i nieodpowiedzialne traktowanie Klientów. Bezwzględnie niepolecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

żadnych

Wady

niepoważne traktowanie Klientów, niesłowność, nieuczciwość

Extra informacje

Tomasz Balasa / 2021-07-20

Ta firma to jedno wielkie oszustwo! Wykradli mnie dwa lata temu z domeny.pl, kusząc atrakcyjną ceną - którą po dwóch latach podwyższyli czterokrotnie (!) gdzie w domeny.pl w tym momencie można mieć hosting 60gb (3 razy większy niż w uti.pl) za 4 razy niższą cenę, ale największym świństwem jest to, że nie chcą mi teraz przesłać plików odpowiedzialnych za wyświetlanie strony no chyba że zapłacę "okup" czyli...ponownie wykupie u nich hosting (za kosmiczną cenę w porównaniu z konkurencją) plus opłata reaktywacyjna - podsumowując - dzięki tej firmece uti.pl zostałem bez strony internetowej. Nikomu nie polecam no chyba że ktoś chce stracić stronę www i pieniądze. Sprawę kierujemy do Sądu, a z poprzednich negatywnych opinii na ich temat sądzę że nie jestem jedyny z takim problemem. Dramat dramat dramat, nie polecam nikomu!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Faktowa obsługa, oszustwa, kłamstwa, wymuszanie okupów za przesłanie plików, ceny z kosmosu, ogólnie dramat

Extra informacje

Internet uti.pl opinie