Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Inne usługi internetowe
  • /
  • uti.pl
  • /
  • 1

Opinie o uti.pl

www.uti.pl

Internet uti.pl opinie
Cena/Jakość
4.12
Obsługa klienta
4.08
Terminowość
4.08

Średnia ocen

4.09

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

26

dodanych opinii

 

Marek Piekarz / 2022-05-13

Od 3 lat posiadam w uti domenę i hosting. W maju zleciłem do uti budowę nowej strony www. W dniu dzisiejszym otrzymałem nową stronę. Strona spełniła moje oczekiwania. Czas realizacji strony bardzo szybki. Dobry kontakt z opiekunem, który dobrał pakiet dostosowany do moich potrzeb. Czułem, że jestem traktowany indywidualnie i opiekun poświecił mi sporo czasu na dogranie wszystkiego.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

opiekun klienta, cena, czas realizacji

Wady

Extra informacje

Master Bud / 2022-05-11

Przeniosłem do uti 2 domeny firmowe. Ceny w porządku, ale bardziej mnie przekonał spokój na 2 lata. Domeny przeniesione na podstawie 1 wniosku w ciągu 1 dnia.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, szybkość, spokój na 2 lata

Wady

Extra informacje

Szymon Kowal / 2022-05-05

Przeniosłem do Uti 1 domenę. Oszczędność dobra w porównania z moją poprzednią firmą, ale co ważniejsze opłaciłem na 3 lata w podobnej cenie co opłacałem do tej pory na rok.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Mateusz Fijał / 2022-04-28

Zbudowałem w UTI stronę wizytówkę. Realizacja bardzo szybka. Od kilku lat utrzymuje domenę. Po kilku latach cena nadal korzystniejsza niż cena mojego poprzedniego operatora. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Ewa Stryk / 2022-04-22

Przeniosłam do Uti swoje 5 domen oraz hosting. Oszczędności roczne to około 1 tyś co jest bardzo dużą sumą w czasach kryzysu. Transfer domen jak i hostingu bezproblemowy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena

Wady

Extra informacje

Mariusz Klimczak / 2022-04-13

Przeniosłem do uti 4 domeny mojej firmy. Cały proces bardzo prosty. Dobry kontakt z opiekunem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, kontakt

Wady

Extra informacje

Paweł Sasal / 2022-04-10

Strona www zbudowana w 2 tygodnie. Dobry kontakt z realizatorem oraz opiekunem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, kontakt, profesjonalizm

Wady

Extra informacje

Paweł Turski / 2022-04-02

Domena przeniesiona na podstawie jednego wniosku w 1 dzień. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Magdalena Niemczyk / 2022-03-28

Domena i hosting przeniesione bez problemu. Kontakt bardzo dobry. Cena na 2 lata niższa niż w mojej starej na rok.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

cena, szybkość, profesjonalizm

Wady

Extra informacje

Marta Such / 2022-03-19

Przeniosłam 2 domeny. Wszystko przebiegło bardzo szybko. Dobre ceny.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Kinga Opozda / 2022-03-10

Przeniosłam do UTI domenę i hosting właściwie w ostatniej chwili. Udało się wszystko ogarnąć i skonfigurować. Ceny atrakcyjne, a jakość obsługi - dla mnie - na wysokim poziomie. W najbliższym czasie planuję odświeżyć u Nich moją stronę.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

szybkość wykonania usługi, merytoryczny kontakt

Wady

brak

Extra informacje

Wojtek Smyka / 2022-03-09

5 domen przetransferowanych w jeden dzień. Oszczędność na 5 domenach rzędu 500 zł. Jestem zadowolony
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, szybkość działania

Wady

Extra informacje

Matrix / 2022-03-08

Obsługa fatalna , zero pomocy , problem z dodzwonieniem się , problemy z wypisaniem faktur jak zablokują domene to jest wielki problem z odblokowaniem mimo że wszystkie faktury są opłacone , nie polecam . Kontakt z przedstawicielem nie możliwy jak są problemy . Firma jednym słowem masakra
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Zauber / 2022-03-07

Masakra pod względem odbierania telefonów i pomocy nie polecam z czystym sumieniem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

Wady

Extra informacje

Użytkownik 2 letni

Roman Warzecha / 2022-03-05

Domena i Hosting przeniesiony szybko i sprawnie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Wold-Mad SA / 2022-03-01

Transfer domeny przebiegł sprawnie. Cena dużo niższa niż u konkurencji. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Alyssa / 2022-02-28

Hi there CAREDOGBEST™ - Personalized Dog Harness. All sizes from XS to XXL. Easy ON/OFF in just 2 seconds. LIFETIME WARRANTY. Click here: https://caredogbest.com Many Thanks, Alyssa
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Rafał Kowalczyk / 2022-02-26

Domena przeniesiona bardzo sprawnie. Cały czas stały kontakt z przedstawicielem firmy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt, cena

Wady

Extra informacje

Tomasz Kopacz / 2022-02-23

Domena i hosting w dobrej cenie. Kontakt bardzo dobry.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, Kontakt

Wady

Extra informacje

Anna Janik / 2022-02-21

Przeniosłam do Uti 3 domeny. Transfer szybki, a ceny dużo lepsze niż w mojej poprzedniej firmie. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, szybkość,komunikacja

Wady

Extra informacje

Mariusz / 2022-02-17

Domena przetrasowana bardzo szybko. Obsługa klienta na dobrym poziomie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

cena, obsługa, szybkość

Wady

Extra informacje

KUZYN-TRADE / 2022-02-17

Jakaś Katastrofa wzieli pieniądze i kontakt się urwał domena nie przeniesiona poczta nie działa nie dobieraja telefonów nie odpisują na meile zero ontaktu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

zadnych

Wady

kontak

Extra informacje

Roman / 2022-02-14

Domena przeniesiona bardzo szybko i sprawnie. Cena 2 lata wychodzi taniej niż do tej pory płaciłem na rok.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt z pracownikiem, cena

Wady

Extra informacje

Marta / 2022-02-10

Nie zgadzam się z poniższymi opiniami. Przeniosłam do UTI domenę i zbudowałam stronę. Jestem zadowolona zarówno z kontaktu jak i samej realizacji.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Tomasz Rakowski / 2022-01-21

Również bezwzględnie nie polecam firmy "uti.pl" . Przed przedłużeniem domeny handlowiec wydzwaniał praktycznie codziennie gdy natomiast był problem - to przestał odbierać telefony a kontakt z przełożonym jest niemożliwy. Niepoważne i nieodpowiedzialne traktowanie Klientów. Bezwzględnie niepolecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

żadnych

Wady

niepoważne traktowanie Klientów, niesłowność, nieuczciwość

Extra informacje

Tomasz Balasa / 2021-07-20

Ta firma to jedno wielkie oszustwo! Wykradli mnie dwa lata temu z domeny.pl, kusząc atrakcyjną ceną - którą po dwóch latach podwyższyli czterokrotnie (!) gdzie w domeny.pl w tym momencie można mieć hosting 60gb (3 razy większy niż w uti.pl) za 4 razy niższą cenę, ale największym świństwem jest to, że nie chcą mi teraz przesłać plików odpowiedzialnych za wyświetlanie strony no chyba że zapłacę "okup" czyli...ponownie wykupie u nich hosting (za kosmiczną cenę w porównaniu z konkurencją) plus opłata reaktywacyjna - podsumowując - dzięki tej firmece uti.pl zostałem bez strony internetowej. Nikomu nie polecam no chyba że ktoś chce stracić stronę www i pieniądze. Sprawę kierujemy do Sądu, a z poprzednich negatywnych opinii na ich temat sądzę że nie jestem jedyny z takim problemem. Dramat dramat dramat, nie polecam nikomu!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Faktowa obsługa, oszustwa, kłamstwa, wymuszanie okupów za przesłanie plików, ceny z kosmosu, ogólnie dramat

Extra informacje

Internet uti.pl opinie