Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • shopsneakers
  • /
  • 3

Opinie o shopsneakers

www.shopsneakers.pl

Zakupy shopsneakers opinie
Asortyment
4.91
Dostawa
4.77
Łatwość zamawiania
4.93
Obsługa i reklamacje
4.86
Poziom cen
4.95

Średnia ocen

4.89

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

3427

dodanych opinii

 

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Sawa / 2019-11-12

Polecam
Asortyment
5.00

Klientka / 2019-11-12

Testery najwyższej jakości, dostawa szybka, a pakowanie super. Kupię jeszcze nie raz. Aaa i zegarek też świetny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Waldek / 2019-11-12

Narzeczona wniebowzięta, kupiłem jej Black Opium
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Boguśka / 2019-11-12

Polecam też
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

stefek / 2019-11-12

Sklep na 5

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

Anik / 2019-11-12

Polecam, super
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

wszytsko ok

Wady

Extra informacje

brus / 2019-11-12

W dniu 13.04.2019 zakupiłem w [email protected] buty do dnia dzisiejszego nie otrzymałem towaru OSZUŚCI!!!!!!

Maloy / 2019-11-05

Tez polecam
Asortyment
5.00

Aaa3 / 2019-11-04

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2019-11-02

Nie otrzymałam towaru czekam od 30 kwietnia
Zalety

Wady

Extra informacje

Nie otrzymałam towaru

KlientkA / 2019-10-29

Polecam, wszytsjo super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Rafal / 2019-10-22

Polecam, dobry sprzedawca :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monix / 2019-10-18

Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KajKA / 2019-10-18

sUPER BUTKI, :333
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2019-10-18

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2019-10-15

Buty sztossy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marylcia99 / 2019-10-15

Poleca :3
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tari / 2019-10-15

Polecam. Super sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tari / 2019-10-15

Polecam. Super sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tari / 2019-10-15

Polecam. Super sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tari / 2019-10-15

Polecam. Super sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tari / 2019-10-15

Polecam. Super sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tari / 2019-10-15

Polecam. Super sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tari / 2019-10-15

Polecam. Super sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tari / 2019-10-15

Polecam. Super sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Naiwna / 2019-10-14

Zamówienie zrobiłam w kwietniu i opłaciłam. NIC NIC NIC !!!!!!!!! Jaka to firma?????
Zalety

Wady

------- masakra

Extra informacje

Adrianna / 2019-10-10

Nr. Zamówienia 95075 buty zapłacone na początku maja i nic. Czekam do końca pazdziernika i zglaszm na policję. Do tej pory brak jakiejkolwiek wiadomości.

Viktor / 2019-10-07

Plus za cenę, normalnie nie byłoby mnie stać na takie buty ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Dostawa z Chin

Arczi / 2019-10-07

Wszystko w porządku
Asortyment
5.00

JJJ / 2019-10-07

Polecam, tanie i dobre buty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Max / 2019-10-03

Oszuści!!!!!!!!!

Klient / 2019-10-03

Zamówienie złożyłem w maju, wpłaciłem pieniądze i nic. Zgłaszam sprawę na policję + idę do sądu o odszkodowanie.

Basika / 2019-10-01

Polecam, transkacja bez problemu mocen 4
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Marika / 2019-09-29

Okey
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2019-09-29

Okey
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2019-09-29

Okey
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2019-09-29

Okey
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2019-09-29

Okey
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2019-09-29

Okey
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2019-09-29

Okey
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2019-09-29

Okey
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2019-09-29

Okey
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2019-09-29

Okey
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2019-09-29

Okey
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2019-09-29

Okey
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Graszka01 / 2019-09-24

Wszystko super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

awerty / 2019-09-23

Ok sprzedawca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

DZINIO / 2019-09-22

Buty zamówione w maju czekam do dziś i nic choć napisane że nawet w14 dni zero kontaktu ze sprzedawcą jeśli towar nie przyjdzie w listopadzie ide na policję

TakaJa / 2019-09-20

Spoko oferta

Kasix / 2019-09-20

Tylko dla cierpliwych...obsluga dno

Anonim / 2019-09-20

MOże być
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

Ivonne / 2019-09-20

Polecam, w porządku
Asortyment
5.00

GuypiGuy / 2019-09-16

Dobre buty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

DariaZ / 2019-09-16

Polecam, wszystko w porządku, solidny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość

Wady

Extra informacje

Ewelina / 2019-09-15

Buty zamówione 29 maja jest 15 wrzesień, butów dalej nie ma. Na email o treści rezygnacji z zamówienia do dnia dzisiejszego nie otrzymałam odpowiedzi. Numer przesyłki 98690. Jeśli nie otrzymam zwrotu pieniędzy na konto zgłaszam sprawę na policję.

Karol / 2019-09-12

Dostawa ok, polecam, buty wygodne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirek / 2019-09-10

Weźcie się ogarnijcie, dostawa 120 dni!!!
Zalety

Wady

Wysyłka

Extra informacje

Zakupy shopsneakers opinie