Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • e-sukienki
  • /
  • 1

Opinie o e-sukienki

e-sukienki.pl

Kraków

Zakupy e-sukienki opinie
Asortyment
3.68
Dostawa
3.79
Łatwość zamawiania
3.82
Obsługa i reklamacje
3.29
Poziom cen
3.46

Średnia ocen

3.61

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

40

dodanych opinii

 

Marianna / 2022-09-22

Czekałam na zwrot pieniędzy 14 dni i w ostatni dzień przyszedł.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Agnieszka / 2022-09-21

Proszę państwa, ostrzegam wszystkich przed pisaniem pochopnych opinii na tym portalu, nie da się ich później edytować ani usunąć, Napisałam opinie że sklep nie zwraca pieniędzy za zwrot co oczywiście było prawdą natomiast zwrot otrzymałam z lekkim opóźnieniem i teraz nie mogę tej opinii zmienić, dostałam list od prawnika że jest to pomówienie za co grozi "W myśl art. 212 § 2 i 216 § 2 kodeksu karnego - jeżeli sprawca dopuszcza się zniesławienia lub zniewagi za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku." Niewiem co teraz...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stefanią / 2022-09-21

Polecam Sklep e-sukienki.pl. solidna obsługa!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-09-20

Sklep nie dokonuje zwrotów pieniędzy!!!! Czekam ponad miesiąc. NIE POLECAM !!!
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Andżelika / 2022-09-19

Sklep' nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę! 10 sierpnia otrzymałam maila z informacją, że zwrot mojej sukienki został przyjęty na magazyn a pieniędzy nadal nie otrzymałam! Zero odpowiedzi na maile, telefonu nikt nie odbiera. Wszystko jest w porządku jeżeli klient zamówi sukienkę i ją zatrzyma ale w przypadku zwrotu zamówionego towaru sklep PORAŻKA.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Arletta / 2022-09-16

Jestem bardzo,bardzo zadowolona i serdecznie polecam ten sklep bo sukienki są w przyzwoitej cenie, zdjęcia zamieszczone na stronie oddają stan rzeczywisty a zwrot i wymiana rozmiaru odbyły się szybko i bezproblemowo, w stałym (bardzo przyjemnym ) kontakcie ☺️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-09-14

Nie polecam , sukienka zwrócona i od tego czasu brak kontaktu. Nikt nie odpowiada na maile , nie odbiera telefonu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sylwia / 2022-09-09

Również nie polecam, czekam już miesiąc na zwrot. Zgłosiłam sprawę do uokik.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszuści

Extra informacje

Kacper / 2022-08-31

Tragedia! Na maile nie odpowiadają a pieniądze po 3 tygodniach dalej nie zwrócone!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Aldona / 2022-08-22

Sukienkę zwróciłam 22.07.22 do dnia dzisiejszego tj. 22.08.22nie otrzymałam zwrotu pieniędzy na konto, przysyłają złudne informacje a to,że towar został przekazany do magazynu zwrotów,lub otrzymał status "zwrócony". Firma oszustów, nie kupujcie Panie sukienek w tym sklepie!!! Zgłoszę ten sklep na policję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Nie zwracają pieniędzy za oddane zamówienia.

Extra informacje

Barbara / 2022-08-10

Realizacja zamówienia dosyć szybka ale jest jedno ale. Po zwróceniu towaru, który dotarl do firmy w ddniu 5 lipca do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Na emailowe ponaglenie otrzymałam odpowiedź, że dokonają zwrotu niezwłocznie i to niezwłocznie trwa do dziśiaj tj. 10 sierpnia 2022r. Chyba trzeba tą sprawę zgłosić na policję jako oszustwo. Telefonów też nie odbierają.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

żadne

Wady

długie oczekiwanie na zwrot gotówki po zwróceniu towaru.

Extra informacje

Agata / 2022-08-06

Sukienki fajne tylko na zdjeciach, otrzymany towar to jakas tandeta z targu za 30 zł ! Nie polecam !!! Tak samo jak inni klienci mam problem ze otrzymaniem zwrotu pieniedzy , moze ktos w koncu sie za to wezmie i zgłosi to do urzedu skarbowego !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2022-08-05

Unikać tego sklepu. Szkoda czasu i nerwów. Poczytać prawdziwe opinie a nie te dodane przez samego właściciela.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marry / 2022-08-05

Sukienki w średniej cenie ale jakość słaba. Nie oolecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jola / 2022-08-05

Nie polecam tego sklepu. Czekanie na towar dostawę prawie 3 tygodnie. Potem zwróciłam sukienkę. Bo straszna tandeta. Na zwrot pieniędzy znów czekałam jaki inni ponad miesiąc. Może ktoś w końcu zrobi porządek z tymi oszustami. Tym powinien się zająć urząd skarbowy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Paulina / 2022-07-29

Od miesiąca nie otrzymałam pieniędzy za zwróconą sukienkę, mimo otrzymania informacji od sklepu, że zwrot został przyjęty. Sprawa najprawdopodobniej skończy się w sądzie, bo dostawałam zapewnienia, że pieniądze zostana wypłacone i dalej ich brak. Ogólnie nie polecam sklepu, nie warto ryzykować. Istnieje wiele innych butików z podobnym a nawet i większym asortymentem. Ogólnie pierwszy raz się spotykam z takim oszustwem i widzę po komentarzach, że nie jestem jedyną poszkodowaną przez ten sklep osobą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

sukienka była w dobrym stanie

Wady

fatalna obsługa klienta, nie chcą oddać pieniędzy mimo przyjęcia zwrotu

Extra informacje

Renata / 2022-07-21

Nie polecam po miesiącu dopiero dostałam zwrot pieniążków. Brak odpowiedzi na maile
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

RENATA / 2022-05-24

NIE POLECAM !!! dostarczony towar używany , rozdarty , nie odpisuja na maile . Najgorszy sklep , nigdy więcej! Sprawę skieruję do sądu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Valentyna / 2022-03-02

Polecam sklep e-sukienki, świetny wybór sukienek, wysoka jakośc.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, Jakośc, Profesjalna obsługa

Wady

Extra informacje

Ewa / 2021-12-19

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klara / 2021-11-25

Sukienka Salma jest boska, polecam sklep!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkośc wysyłki

Wady

Brak

Extra informacje

Aneta / 2021-09-27

Kupiłam sukienke Fushion - jest piękna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-09-11

Sukienka sammy wrzosowa przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Wygląda zjawiskowo. Wykonanie na 6. Idealnie jak na zdjęciu w każdym detalu, bez ściemy czy upiększania. Dziękuję. Polecam was wszystkim.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wykonanie, wygląd, krój, materiał

Wady

Brak

Extra informacje

Bicotone / 2021-08-12

Firma niewypłacalna. nie rozlicza się z kontrahentami za towar. Firma UNIKAĆ
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak płatności

Extra informacje

Adrianna / 2021-05-08

świetne sukienki, szybka wysyłka, bezproblemowa wymiana na inny rozmiar.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Joanna Konopnicka / 2021-04-28

Polecam, sukienka na zywo robi robotę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna F. / 2021-04-22

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

latosc zakupu

Wady

brak

Extra informacje

Arletta / 2021-04-13

Sukienka na żywo robi takie same oszałamiające wrażenia jak na zdjęciu :) Naprawdę polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariola / 2021-04-13

Sukienka bardzo ładna, niestety odsyłam z powodu rozmiaru - za szeroka w ramionach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybko

Ola / 2020-11-04

Ja również walczę ze zwrotem, podobno nie przysługuję mi prawo do reklamacji. Co jest kpiną i właścicielka próbuje na mnie wymusić wykup. To moja pierwsza taka sytuacja w życiu. Po za tym kpiną jest , że przy takich cenach kurier wynosi aż 20 zł .
Zalety

wybór

Wady

Obsługa, koszty dostawy, brak podstawowych pojęć konsumenckich i praw

Extra informacje

NIE POLECAM

Magdalena / 2020-10-12

Niestety muszę wystawić negatywną opinię, ponieważ miałam ogromny problem z odzyskaniem pieniędzy za zwrócone sukienki. Codziennie musiałam zarówno telefonicznie, jak i mailowo prosić o zwrot pieniędzy. Otrzymałam je po prawie miesiącu walki! Poza tym czuję się oszukana, ze względu na to, że jedną sukienkę zostałam zmuszona kupić, gdyż wg sklepu miała delikatne zadrapania na koronce. Kiedy mi ją odesłano okazało się, że nie ma ona żadnych mechanicznych uszkodzeń. Zostałam oszukana i potraktowana nie fair stąd moja pierwsza w życiu negatywna opinia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Szybkość zamówienia

Wady

Duży problem ze zwrotem

Extra informacje

Aneta / 2020-09-07

Rewelacyjna obsługa, naprawdę polecam! Złożyłam zamówienie we wtorek a sukienka była już u mnie w środę. Polecam i na pewno skorzystam z waszej oferty nie raz :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andżelika / 2020-09-04

Sukienka którą kupiłam w waszym sklepie jest cudowna :) Wrócę napewno do was jeszcze nie raz !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bernadetta / 2020-08-19

Sukienka bardzo szybko do mnie dotarła :) Jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach. Super materiał i wysoka staranność wykonania :) Dziękuje e-sukienki !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same

Wady

żadnych

Extra informacje

Aneta Opławska / 2020-08-19

Rewelacyjna obsługa, naprawdę polecam! Złożyłam zamówienie we wtorek a sukienka była już u mnie w środę. Polecam i napewno skorzystam z waszej oferty nie raz :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość Wysyłki

Wady

Extra informacje

Aleksandara Wawrzyńska / 2020-08-17

Polecam sklep e-sukienki.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MARTYNA / 2020-05-14

Zamówiłam dwie sukienki - byłam bardzo miło zaskoczona ich jakością. Wyglądem w stu procentach odpowiadają tym przedstawionym na stronie. Są dobrze , starannie wykonane. Polecam każdemu kto korzystając z innych stron musiał zwracać sprzedającym towar. Od momentu zamówienia do dostawy nie miałam żadnych uwag.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, towar dostarczony taki sam jak prezentowany.

Wady

Nie dostrzegam.

Extra informacje

dori / 2019-06-12

Wymarzone fasony sukienek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Romka / 2018-11-17

Szybka wysyłka na plus :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Szybkość dostawy

Wady

brak

Extra informacje

joasia / 2018-11-14

Jestem zadowolona z odkrycia tego sklepu, w tym roku nie będę miała problemu z kupnem sukienki na bal sylwestrowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy e-sukienki opinie