Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • e-margeritka.pl
  • /
  • 1

Opinie o e-margeritka.pl

www.e-margeritka.pl

Warszawa

Zakupy e-margeritka.pl opinie
Asortyment
2.81
Dostawa
2.67
Łatwość zamawiania
2.88
Obsługa i reklamacje
2.48
Poziom cen
2.7

Średnia ocen

2.71

w skali od 1 do 5.

 

Wade / 2024-02-10

Wow, fantastic weblog format! How lengthy have you been blogging for? you made blogging glance easy. The overall look of your web site is magnificent, let alone the content material! You can see similar: https://velorian.top and here https://velorian.top
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Winifred / 2024-02-06

This is my first time pay a quick visit at here and i am in fact impressed to read all at alone place. https://greendero.eu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Renata / 2023-10-15

Dziewczyny, nie kupujcie w tym sklepie!!!! To oszustka. Zamówiłam sukienkę. i zapłaciłam przelewem.Następnego dnia dostałam maila, że towar jest w koszyku i czekają z wysłaniem na przelew. Nikt nie odbiera telefonów, nie odpowiada na maile. Sukienka nie kosztowała majątku, bo ,,tylko 120 zł\", ale jeśli oszukują tak wiele osób, to kwota rośnie...

Angela / 2023-10-08

Ja również zostałam oszukana. Opłacony towar, brak kontaktu z właścicielką, na stronie widnieje, że moje zamówienie jest anulowane. Zero kontaktu, brak towaru, brak zwrotu pieniędzy. Z chęcią dołączę się do pozwu zbiorowego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Doti / 2023-10-04

Uwaga! Oszustwo!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

jolfik / 2023-09-18

Niestety też dałam sie nabrać,zamówiłam 3 wrzesnia dwa swetry,przelałam pieniądze(340zł) i do tej pory nic nie otrzymałam mimo prób kontaktu telefonicznego i mailowego.Na założonym koncie w sklepie pisze,że zamówienie wstrzymane i czeka na płatność....
Zalety

Wady

Oszustka

Extra informacje

Kolejnaofiara / 2023-09-12

Jejku czemu nie sprawdziłam wcześniej opini!? Jestem w tej samej sytuacji , zapłaciłam za kurtkę nie dostałam maila ze maja zamówienie tylko maila z informacja czy chce opłacić kurtkę bo jest w koszyku ( a ja ja przecież opłaciłam!!) pare maili, miliony telefonów ZERO KONTKATU. Dramat
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszustka!!!

Extra informacje

Wiola / 2023-09-09

Również zamówiłam sukienkę,kasę przekalam i zero towaru i zero zwrotu kontaktu. Już nie wiem gdzie to zgłosić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

AGA / 2023-09-05

Sukienkę zamówiłam 11 sierpnia 2023 r., do dzisiaj tj. 5 wrzesień, nie otrzymałam towaru, brak kontaktu e-mail i nie odbierają telefonu, szkoda, stracone pieniądze ! UWAGA OSZUSTWO !!!
Asortyment
1.00
Zalety

ZERO

Wady

BRAK TOWARU

Extra informacje

Rp / 2023-08-30

FiIRMA KANT, dziewczynka nieodpowiedzialna, zarujaca na kliencie bezczelna.
Zalety

brak przy takim tupecie

Wady

brak zwrotu, brak kontaktu...

Extra informacje

OSZUSTKA/ZLODZIEJKA, zgłaszam sprawę na policję, firma do zgaszenia światła!

TW / 2023-08-09

Szkoda, że tak późno tu zajrzałam. Przestałam ufać, bo od czerwca nie dostałam zwrotu pieniędzy za 2 suknie (ponad 500zł!), nikt nie odbiera telefonu ani emaili. W sytuacji kiedy jest to masowe oszustwo trzeba wspólnie działać. Zgłosiłam się do [email protected].
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

oszustwo

Wady

jw

Extra informacje

brak pieniedzy i kontaktu, a strona nadal istnieje

Jola / 2023-07-26

Zgadzam się że trzeba zgłosić sprawę do sądu. 8 lipca kupiłam spódnicę, ani towaru ani pieniędzy.Zero kontaktu. Jeszcze pofatyguję się i pójdę pod jej adres i do pracy narobić jej dymu. Gówniara wzięła się za biznes oszustwo.
Zalety

Zero

Wady

Oszustka

Extra informacje

Oszustka

Magdalena / 2023-07-25

Jedno wielkie oszustwo. Zero kontaktu, brak pieniędzy za odesłany towar.!!! Perfidna cwaniara!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadnych plusów

Wady

Jeden wielki minus

Extra informacje

Małgorzata / 2023-07-22

Opinia negatywna; brak zamówionego towaru, brak zwrotu pieniędzy, brak jakiegokolwiek kontaktu pomimo wielu prób z mojej strony. Chcę odzyskać pieniądze- zgłaszam sprawę.

Kunegunda / 2023-07-12

UWAGA - OSZUSTWO!!! Nie zwracają pieniędzy za oddany towar, nie odpowiadają korespondencję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

słaby towar, nie zwraca pieniędzy za oddamy towar

Extra informacje

Marta / 2023-06-20

Uwaga oszustwo,zostawiam email [email protected] czas najwyższy złożyć pozew zbiorowy bo dalej sąoszukiwane osoby,mnie przysłano słabej jakośći ubranie i od miesiaca brak zwrotu pieniedzy,osoby zainteresowane zgłoszeniem tego sklepu proszępisać utworzymy grupę na facebooku, pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

oszustwo

Wady

brak zwrotu pieniędzy

Extra informacje

Uwaga Oszustka!

Renata / 2023-06-16

brak kontaktu i zwrotu pieniedzy od miesaca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Anna Chojnacka / 2023-06-16

Nie mogę odzyskać pieniądze za zwrot!!!! Uwaga Oszustwo!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnego

Wady

Wszystko

Extra informacje

Just / 2023-05-24

Nie mogę odzyskać pieniędzy za zwrot. Nie ma kontaktu z tym sklepem. Jeśli będzie ktoś składał pozew dołączę bo chciałabym odzyskać swoje pieniądze. Trzeba jakoś to zatrzymać bo już mnóstwo ludzi się nabrało
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak kontaktu, brak kasy za zwrot

Extra informacje

Piotr / 2023-05-23

Jeden wielki kit. Wysyłają towar inny niż zamówiony, dokonuje się potem zwrotu tego towaru i czeka w nieskończoność na zwrot środków.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Teraz żadnych

Wady

Złodzieje

Extra informacje

Joanna / 2023-04-26

Ten sklep to jedno wielkie OSZUSTWO!, brak towaru, brak kontaktu. Pod żadnym pozorem nie płaćcie od razu, dziwię się że Paypo i Twisto płaci. OSZUSTWO!
Zalety

żadnych

Wady

sklep ściema

Extra informacje

Nika / 2023-04-25

Brak kontaktu z właścicielką, zamówione rzeczy nie zostały wysłane .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszustwo

Extra informacje

Małgorzata / 2023-04-21

Jestem za pozwem zbiorowym. Też kupiłam u tej Pani sukienke w marcu i do tej pory ani pieniedzy ani sukienki. Pani nie odbiera telefonów, nie odpisuje na e-maile. Przeba cps zrobic z ta oszustka i złodziejka.

Magda / 2023-04-18

Ja jestem zainteresowana...coś trzeba z tą kobietą zrobić..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mia / 2023-04-18

Czy ktoś jest zainteresowany pozwem zbiorowym ? Chciałbym w maju złożyć taki wniosek do sądu.

Magda / 2023-04-17

Też proponuje zrobić coś z tą Panią..oszustka. Udało mi się do niej dodzwonić jakimś cudem, ale też tłumaczyła się,że była w szpitalu i księgowa nie zrobiła przelewu..i do tej pory nie ma pieniędzy za zwrócony towar od 2 miesięcy i brak kontaktu z tą Panią!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

ANONIM / 2023-04-14

Polecam postraszyć pozwem zbiorowym. Co do opinii OSZUSTKA ! Liczy na to, że ktoś odpuści i przywłaszczy sobie pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Joanna / 2023-04-12

Absolutnie nie polecam! Sklep to jest oszustwo. Zamówiłam sukienkę ponad miesiąc temu i do tej pory jej nie otrzymałam. Wysłałam również odstąpienie od umowy i jakimś cudem po wielu próbach kontaktu telefonicznego odebrała właścicielka tłumacząc się, że była w szpitalu. Rozmowa ani ponaglenia mailowe niestety do niczego nie doprowadziły, ponieważ do dnia dzisiejszego nie otrzymałam pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Nina / 2023-03-20

Czy mogłabym prosić o pełen adres e- mailowy sklepu e-margeritka ponieważ mam problem ze złożonym zamówieniem oraz kontaktem ze sklepem nie odpowiadają na e-maile i telefony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.25

Anna / 2023-03-17

Oszuści - towar kiepskiej jakości , brak kontaktu z właścicielem, brak zwrotu za odesłany towar , dlaczego pomimo tylu opinii , sklep jest nadal promowany w necie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie ma

Wady

brak kontaktu - brak zwrotu pieniędzy

Extra informacje

Grażyna / 2023-03-14

Niestety ten sklep jest oszustwem. Proszę nie korzystać z jego usług !!!! Zamówiłam tam dwie sukienki. Przysłali mi jedną. Wysłałam mail z pytaniem gdzie jest druga. Nie odpowiedzieli !!!! Zwróciłam im tę jedną sukienkę, którą przysłali, bo byłą na mnie zła i poprosiłam o zwrot kwoty za obie sukienki !!! Nikt nie odebrał mojego maila. Nikt nie odpowiedział !!! Trwało to kilka dni. Dziś , o różnych porach dnia dzwoniłam na podany tam telefon. Nikt nie odebrał !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

oszukują i kradną pieniądze

Extra informacje

Mia / 2023-03-01

Oszuści. Nikt nie odpowiada na telefony i e-maile. Brak zwrotu pieniędzy za towar. Zgłaszam sprawę na policję.

Daria / 2023-02-23

Widzę, że jestem kolejną osoba, która nie otrzymała zwrotu pieniędzy za towar. Brak kontaktu z właścicielem. Zero odpowiedzi na maile, smsy, telefony. Zdecydowanie nie polecam. Zgłoszę sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta. Może wtedy uda mi się odzyskać pieniądze.
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Brak kontaktu z wlaścicielem, brak zwrotu pieniędzy za towar

Extra informacje

Wiesia / 2023-02-21

Zadnego kontaktu ze strony właścicielki, kiedy zwróciałam sukienkę. Cisza ponad miesiac. OSZUSTKA!!!
Zalety

Wady

OSZUŚCI, NIE POLECAM

Extra informacje

Ania / 2023-02-21

OSZUŚCI, sklep nie zwraca pieniedzy za zwrócony towar. Zadnego kontaktu. Nikt nie odpowiada na e-maile i telefony. NIE POLECAM!!!!
Zalety

Wady

SAME WADY, OSZUSTWO JEŚLI CHODZI O ZWROT ZA ZWRACANY TOWAR

Extra informacje

Bk / 2023-02-20

Szukancza firma !!!! Właścicielka nie odpowiada na telefony i nie zwraca pieniędzy za zwrot za małej sukienki. Proponuję jakoś się zebrać i zbiorowo pozwać do sadu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

NIE POLECAM

Extra informacje

Justyna / 2023-02-20

Oszuści, nie zwracają pieniędzy za zwroty, nie odpowiadają na maile, ani na telefony. Zdecydowanie NIE POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych

Wady

złodzieje

Extra informacje

mniej niż zero / 2023-02-17

Uwaga!!! Sklep nie zwraca pieniędzy za zwroty!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Zwrot

Extra informacje

Beata / 2023-02-14

Dla mnie to zwykli oszuści! Odesłałam sukienkę, od kuriera otrzymałam informację, że zwrot dotarł i cisza. Nie otrzymałam pieniędzy, nikt nie odbiera telefonów ani nie odpisuje na maile. Pierwszy raz z czymś takim się spotkałam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie zwracają pieniędzy i nie można w żaden sposób się skontaktować ze sklepem

Extra informacje

Kinga / 2023-02-01

Sklep nie zwraca pieniędzy za zwrócony towar od 16/12. Na maile nie reaguja. Nie polecam nikomu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Bożenka / 2023-01-29

Zakupiona tutaj sukienka okazała się po prostu strzałem w dziesiątkę. Na imprezach robi ogromne wrażenie i można ją wykorzystać na wiele różnych okazji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2023-01-24

Wszystkie ubrania tutaj są zdecydowanie warte swojej ceny. Zawsze zamówienia dostarczone są błyskawicznie, ubrania są pachnące nowością i czyste. Moja sukienka zamówiona tutaj 2 lata temu wciąż wygląda jak nowa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2023-01-23

Odradzam zdecydowanie. Zamówiłam trzy sukienki. Sukienki, które do mnie przyszły wyglądały jak szyte przez czwartoklasistę na zajęciach technicznych. Odesłałam, nie dostałam zwrotu pieniędzy a sklep nie odpowiada na moje wiadomości i nie odbiera telefonu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Danka / 2023-01-23

Cudne miejsce, wiele ciekawych oraz oryginalnych ubrań w jednym miejscu. Jeśli ktoś jeszcze nie zna, to polecam zapoznać się z ofertą na stronie e-margeritka.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2023-01-17

Miejsce w sieci, gdzie mogę znaleźć naprawdę fajne, ładne rzeczy, które nadają się zarówno na różne wyjścia, jak i do pracy i są świetnej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klara / 2023-01-14

Mam ze sklepu e-margeritka.pl trzy swetry i są naprawdę piękne. Towarzyszą mi już od długiego czasu. Są moim zdaniem niezniszczalne i bardzo dobrej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2023-01-13

Ubrania bardzo dobrej jakości, z niepowtarzalnymi wzorami. Kupuję w tym sklepie od dawna. Jestem bardzo zadowoloną, stałą klientką. Nigdy nie zawiodłam się na jakości kupowanych tutaj produktów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2023-01-12

Beznadziejny sklep. Zamówienie złozone 9.12 odesłane 16.12 do dzisiaj nie dostałam zwrotu środków. Wszelkie próby kontaktu również bez odpowiedzi. Napisałam 2 e-maile, dzwoniłam. Nikt nie odpisuje nie odbiera i nie odzwania. Kupujenprzez internet od lat w różnych sklepach i rózne rzeczy. Z takim olewającym podejściem do klienta jeszcze się nie spotkałam.

Monika / 2023-01-12

Ciekawy asortyment, duży wybór fasonów i rozmiarów. Trzeba zamawiać z wyprzedzeniem, bo część ubrań szyta jest na bieżąco, co trwa do 5 dni roboczych. Zamówiłam sukienkę na święta i idealnie trafiłam z fasonem i z rozmiarem. Wcześniej kupiłam też sweter. Jestem bardzo zadowolona. Na 100% zrobię tu ponownie zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zuzka / 2023-01-12

Kombinezon kupiony w tym sklepie jest rewelacyjny! Świetnie odszyty, z bardzo dobrej jakości materiałów. Pasuje idealnie, zgodnie z wymiarami ze strony sklepu. Na metce jest informacja, że został wykonany w Polsce. Poprosiłam o szybką wysyłkę, ponieważ potrzebowałam go na imprezę firmową i paczka została nadana ekspresowo. Kupię jeszcze jeden w innym kolorze. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2022-12-05

Uwaga. Nie zwracają pieniędzy za odesłany towar.

Anna / 2022-11-07

Uwaga na sklep!!!!!!! Nie zwracają pieniędzy za odesłany towar. W moim przypadku towar odesłany został dwa miesiące temu. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na emaile.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

brak

Wady

nie zwracają pieniędzy za odesłany towar

Extra informacje

Urszula / 2022-10-20

Serdecznie polecam e-margeritka.pl, bo atutów tego sklepu jest dużo. Przede wszystkim ogromny wybór pięknych ubrań, które są w najmodniejszych fasonach. Po drugie łatwość robienia zakupów i rzetelne opisy produktów, dzięki którym bez problemu można dobrać odpowiedni rozmiar i fason. Jako stała klientka wystawiam 5 gwiazdek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2022-10-19

Polecam ten sklep. Za każdym razem, kiedy coś zamawiam ze sklepu e-margeritka.pl, towar dostarczany jest bardzo szybko, jest świetnej jakości i dobrze zapakowany. Jestem również na bieżąco informowana o statusie przesyłki. Fajnie, że mają do wyboru szeroki asortyment odzieży i wszystko mogę zamówić w jednym miejscu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grażyna / 2022-10-19

Ogromny wybór towarów w korzystnych cenach. Ubrania ciekawe kolorystycznie, duża różnorodność fasonów, także nie sposób nic nie kupić. Rozmiarówka ubrań zgodna z podanymi w tabelach wymiarami. Szybka wysyłka już kolejnego dnia od zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór, szybka wysyłka, rozmiarówka zgodna z podanymi tabelami

Wady

Extra informacje

Karolina / 2022-10-17

Zamawiam w tym sklepie od trzech lat. Mam kilka swetrów, sukienek i dresów. Ubrania są bardzo dobrej jakości, a niektóre noszę już trzeci sezon. Nie niszczą się, nawet po wielu praniach. Będę jeszcze wiele razy robić zakupy w sklepie e-margeritka.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2022-09-28

Fajny sklep, fajne ubrania, łatwo składa się zamówienia. Ciuchy pierwsza klasa, nie żadna chińszczyzna. Zamówienie doszło w ciągu 3 dni. Dziewczyna bardzo zadowolona z sukienki i z bluzek, które kupiłem jej na urodziny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zamówienie szybko przyszło, widać że ubrania dobrej jakości, łatwo składa się zamówienie

Wady

Extra informacje

Łucja / 2022-09-28

Kupiłam sweter i jestem zachwycona jego jakością! Przędza gruba i mięsista. Po prostu cudo. Na metce jest informacja, że sweter uszyto w Polsce. Już zamówiłam dwa kolejne kardigany na jesień.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Świetna jakość, szyte w Polsce, dobry skład przędzy

Wady

Extra informacje

Danuta / 2022-09-25

Zamawiałam w tym sklepie kilka razy. Dwa razy robiłam zwrot, raz sukienki a drugim razem swetra. W obu przypadkach pieniądze dotarły na konto do półtora tygodnia. Ubrania bardzo fajne i dobrej jakości, bo noszę je już długi czas i nie są zniszczone, jak w przypadku większości ubrań z sieciówek. Wolę wydać trochę więcej i mieć pewność, że ubrania będę nosić kilka sezonów. Polecam ten sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-09-25

Brak kontaktu ze sklepem. Zamówienie zwrócone ponad trzy tygodnie temu a pieniędzy na koncie brak. Sklep nie odpowiada na maile, a Pani właścicielka nie odbiera telefonu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kinga / 2022-09-25

Fajny sklep, duży wybór ubrań. Pani telefonicznie doradziła mi, jak dobrać odpowiedni rozmiar sukienki, dzięki czemu sukienka jest idealna i nie musiałam jej odsyłać. Jakość materiału i wykonania bardzo dobra. Paczka doszła w ciągu dwóch dni od zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-09-12

Oszusci !!!! odesłałam sukienke i czekam juz 3 tyg na zwrot pieniędzy. na @ nie odpowiadają ,raz udało mi sie dodzwonić dowiedziałam sie iż juz zlecono ksiegowości odesłanie pieniedzy i dalej cisza... NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

NIEMA

Wady

Extra informacje

Zofia / 2022-09-07

Patrząc na komentarze widzę, że dużo osób ma problemy z otrzymaniem zwrotu pieniędzy za towar który zwróciły lub którego nigdy nie otrzymały. Mnie udało się odzyskać pełną kwotę stosując następującą metodę: 1) Na adres email sklepu wysłałam maila w którym oficjalnie odstąpiłam od umowy zawartej w dniu złożenia przeze mnie zamówienia w tym sklepie. Zgodnie z regulaminem sklepu oraz art. 27 ustawy o prawach konsumenta po odstąpieniu konsumenta od umowy przedsiębiorca (sprzedawca) ma obowiązek zwrócić wszystkie dokonane przez konsumenta płatności, w tym koszty dostarczenia rzeczy. Zwrot powinien nastąpić niezwłocznie, nie później jednak niż w terminie 14 dni od dnia otrzymania oświadczenia konsumenta o odstąpieniu od umowy. 2) W ciągu 2 minut (!) otrzymałam odpowiedź na maila z wymówką jakoby "księgowa zapomniała oznaczyć moje zamówienie jako opłacone". (Ciekawe, bo wcześniejsze maile i telefony w których skarżyłam się na nieotrzymanie towaru, były konsekwentnie ignorowane.) Prowadząca sklep zadeklarowała ponadto, że zwrot pieniędzy zostanie dokonany jeszcze tego samego dnia. 3) Pięć dni później cały czas nie otrzymałam zwrotu, wysłałam więc kolejnego maila z przypomnieniem treści art 27 ustawy o prawach konsumenta i informacją, że sprzedawcy zostało 9 dni na zwrócenie mi pieniędzy. 4) Zwrot otrzymałam dzień później. Zachęcam wszystkie oszukane osoby do korzystania z ich praw konsumenckich, widać że prowadząca sklep liczy na nieznajomość prawa przez klientów i ignoruje ich tak długo jak nie zaczną się do niego odwoływać. Najwyraźniej nie ma ochoty spotykać się z nikim w sądzie cywilnym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Renata / 2022-09-06

Lubię kupować w tym sklepie, bo mają ubrania na każdy sezon, co jest dużym plusem. W tym roku miałam wyjazd za granicę w marcu i w innych sklepach nie było letnich ubrań, a tu kupiłam letnie sukienki. Odzież bardzo dobrej jakości i szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ubrania na każdy sezon, szybko wysyłają, dobra jakość

Wady

Extra informacje

Sukienki kupione w sklepie e-margeritka noszę już bardzo długo i ciągle dobrze wyglądają

Babetka / 2022-09-03

Zamówione sukienki dotarły do mnie szybko. Gdyby nie to, że okazały się za małe, na pewno bym je zostawiła. Odpowiadał mi zarówno krój, jak i materiał. Sukienki zwróciłam. Do dzisiaj (od czerwca) nie otrzymałam zwrotu pieniędzy (ponad 700 zł). Na maile nikt nie odpowiada, telefonu nikt nie odbiera. Baaardzo rzadko piszę negatywne komentarze. Teraz robię to, by przestrzec potencjalnych kupujących.
Obsługa i reklamacje
1.00

Paula / 2022-09-01

Sklep poleciła mi koleżanka, która od czasu do czasu kupuje w nim ubrania i jest zadowolona. Kupiłam na e-margeritka.pl sweter dla mamy w prezencie urodzinowym. Mama zachwycona swetrem i jakością wykonania. Już wybrała dla siebie kolejny sweter. Polecam ubrania z tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobra jakość swetra, szybka wysyłka, duży wybór modeli

Wady

Extra informacje

Iwona / 2022-09-01

Zamówiłam sukienkę i jestem bardzo zadowolona. Dotarła drugiego dnia od zamówienia. Sukienka jest pięknie i starannie uszyta, ze świetnej jakości materiału. Leży idealnie i nie trzeba było jej dopasowywać u krawca. Na weselu zrobiłam w niej wrażenie i kilka osób pytało, gdzie ją kupiłam. Na 100% zrobię ponowne zakupy na stronie sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zofia / 2022-08-30

OSZUŚCI Zamówionego towaru nie otrzymałam, właścicielka sklepu nie odpowiada na maile ani telefony. Wszystkie osoby poszkodowane zachęcam do zgłaszania sprawy do lokalnych oddziałów UOKiK.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

OSZUSTWO

Extra informacje

Kasia / 2022-08-30

Zamówiłam kombinezon i poprosiłam o szybką wysyłkę, bo potrzebowałam go na weekend. Przesyłka dotarła już kolejnego dnia, zgodnie z moją prośbą. Kombinezon świetnej jakości, leży na mnie, jak szyty na miarę. Duży plus za ekspresową wysyłkę i profesjonalne podejście do klienta. Jeszcze tu z całą pewnością zrobię kolejne zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, profesjonalne podejście do potrzeb klienta

Wady

Extra informacje

Klaudia / 2022-08-29

Fajny sklep z dużym wyborem ubrań. Zamawiałam dwa razy i wszystko było ok. Mam z tego sklepu dwie sukienki i sweter. Dobra jakość ubrań, w miarę sprawna wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość, szybka wysyłka, łatwe składanie zamówienia

Wady

Extra informacje

3 miesiące

Tadeusz / 2022-08-25

Kupiłem dziewczynie sukienkę w tym sklepie. Dotarła po 5 dniach, bo sklep czekał na jej uszycie. Dziewczyna bardzo zadowolona. Mówi, że następną sukienkę wybierze też z tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Beata / 2022-08-24

Zamawiam w tym sklepie od ponad roku i jeszcze będę wracać. Ubrania są dobrej jakości, adekwatne do cen. Raz kupione, starczą z całą pewnością na kilka sezonów. Dwa razy wymieniałam sukienki na inny rozmiar, bo źle dobrałam i odbyło się to sprawnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Zosia / 2022-08-24

Wszystko super. Zamówienie dotarło szybko i jest zgodne z opisem na stronie i zdjęciami. Sukienka bardzo dobrej jakości, ładnie się prezentuje. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-08-12

Po raz pierwszy spotkałam się z tak nierzetelną obsługą.Zapłaciłam sporą kwotę pieniędzy za zamówiony towar. Brak realizacji zamówienia.Nie polecam nikomu robienia zakupów w tym sklepie. Urząd Ochrony Konsumentów w Warszawie powinien zrobić z tym porządek.
Zalety

0

Wady

Extra informacje

Grażyna / 2022-08-03

Oddałam towar i nie otrzymałam zwrotu pieniędzy .Nie można się dodzwonić i nie odpowiadają na maile. Oszuści !!!
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Agnieszka / 2022-08-02

UWAGA OSZUSCI

Amelia / 2022-07-29

Sklep nie zwrócił pieniędzy za odesłaną sukienkę, nie można się dodzwonić, na maile nie ma odpowiedzi. Oszuści! Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Dorota / 2022-07-11

Ja również czekam na zamówienie od 23.06.2022r jeśli towar nie przyjdzie zgłoszę sprawę na policję oraz do działu praw konsumenta nie popuszczę swoich pieniędzy dzowie się po tych opiniach że jeszcze nikt nic z tym nie zrobił ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Pan.P / 2022-07-03

Wszystko byłoby ok gdyby byłaby klimatyzacja.za taką cenę jest sporo domków z klimatyzacją.minus za mrówki w domku jest ich dużo a nawed bardzo dużo i dodatkową opłatę za prąt. Duży bo plus za basen i zjeżdżalnia .bistro w miarę ok.spagetti bez miesa z samym sosem trochę słabo.pizza ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Basen

Wady

Brak klimy . mrówki.brak mikrofali

Extra informacje

Marzenna / 2022-06-03

Zamówiony towar nie dotarł, całkowity brak kontaktu ze sprzedającym. \r\nPo 2 tygodniach od złożenia zamówienia poinformowałam o sankcjach grożących za oszustwo finansowe, wówczas otrzymałam pokrętne wyjaśnienia sprawy, po czasie wyznaczonym zwrot pieniędzy. Uważaj, nie zamawiaj. \r\n\r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Karolina / 2022-05-23

Zamówienie składałam u nich 6 maja i do tej pory nie otrzymałam przesyłki. Nie można się tam dodzwonić, na maile również brak odpowiedzi. Po kilku z rzędu moich telefonach (bo postanowiłam barabanić bez przerwy) dostałam sms, że Pani oddzwoni później. Czekam... Porażka. Moje pierwsze i ostatnie zakupy tam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

brak dostawy towaru, brak kontaktu ze sklepem

Extra informacje

Anna / 2022-05-10

Nie można się doczekać zwrotu środków po odstąpieniu od umowy- miesiąc oczekiwania i brak jakiejkolwiek informacji ze strony sklepu kiedy będzie zwrot.
Obsługa i reklamacje
1.00

Anna / 2022-03-25

Zamówiłam sukienkę 2x, czekałam 2 tygodnie, przyszła w moim rozmiarze. Jestem zadowolona, ale długo czekałam na dostawę. Sukienka ładna, taka jak na zdjęciu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Anna / 2022-03-22

UWAŻAJCIE NA TEN SKLEP!!! W moim przypadku nie mogą wysłać towaru od 8 marca pomimo jego dostępności (dostępność 24h), nie odpowiadają na wiadomości. W dniu dzisiejszym poprosiłam o anulowanie zamówienia i zwrot należności. Dam znać jak zakończył się mój przypadek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Czas realizacji zamówień, kontakt ze sklepem

Extra informacje

Monika / 2022-03-11

Ten sklep to dramat. Nie ma ze sklepem kontaktu, nie wiadomo kiedy towar przyjdzie, czy jest produkowany, czy wysylany - wyglada to jak firma krzak. Na maile i telefony nie odpowidaja. Jestem tu pierwszy i ostatni raz. Zostawilam tam 400 zl i zaczynam miec watpliwosci czy w ogole towar do mnie przyjdzie, czy tez sa to zwykli oszusci. Od tygodnia ani widu ani slychu. Ani telefon, ani email. Nigdy wiecej.
Zalety

zero

Wady

fatalna obsluga klienta i brak kontaktu ze sklepem

Extra informacje

20:15

Monika / 2022-03-11

Ten sklep to dramat. Nie ma ze sklepem kontaktu, nie wiadomo kiedy towar przyjdzie, czy jest produkowany, czy wysylany - wyglada to jak firma krzak. Na maile i telefony nie odpowidaja. Jestem tu pierwszy i ostatni raz. Zostawilam tam 400 zl i zaczynam miec watpliwosci czy w ogole towar do mnie przyjdzie, czy tez sa to zwykli oszusci. Od tygodnia ani widu ani slychu. Ani telefon, ani email. Nigdy wiecej.
Zalety

zero

Wady

fatalna obsluga klienta i brak kontaktu ze sklepem

Extra informacje

20:15

Kasia / 2022-02-11

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie. Bardzo dobra jakość odzieży. Dostępne wszystkie rozmiary. Uwielbiam klasyczne komplety a tu na takie trafiłam. Chętnie wrócę i będę częściej zaglądać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobra jakość odzieży, klasyczne modne komplety

Wady

Brak

Extra informacje

Nie polecam. Zamówiłam dwie sukienki - jedna oburzona markerem a druga bez paska. Po wysyłce na swój koszt napisałam z 5 maili w tej sprawie i zero odpowiedzi. Na telefony pani też nie odpowiada, a jak już łaskawie oddzwoni to klamie że zwrot jest przekazany do księgowości po czym dostaje swoje pieniądze po ponad dwóch tygodniach pisania maili i dzwonienia. Nigdy więcej tu nie wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Joanna / 2021-10-08

Zamówienie z 11.09.2021 cały czas w trakcie kompletowania, obiecuja wysyłkę do końca tygodnia, dalej nic, że niby problem z przędzą.... śmieszne bo na stronie jak chcemy kupić to tego nie zobaczymy i cały czas możemy kupić swetr! Porażka przez duże "P"
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Agnieszka / 2021-10-05

Zero informacji o odstawie produktu. Reklama na stronie - dostawa nawet do 48h, chyba, że produkt jest produkowany w PL i na bieżąco, więc go teraz nie ma i dostawa wtedy jak najszybciej. Kiedy jest to jak najszybciej, to akurat nie wiadomo, bo przecież telefon jest dla picu i nikt nie odpisuje na maile. Bo po co...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Agnieszka / 2021-09-27

Zamówiłam sukienkę 13/09 dziś jest 27/09, zero info, zero odpowiedzi na maila.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zero info

Extra informacje

miswee / 2019-12-02

Przyjaciółka poleciła mi ten sklep i miała rację.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy e-margeritka.pl opinie