Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • AGD
  • /
  • Lodówki
  • /
  • dobrewina.pl
  • /
  • 1

Opinie o dobrewina.pl

AGD dobrewina.pl opinie
Asortyment
5
Cena/Jakość
3.29
Dostawa
5
Głośność
3.29
Jakość wykonania
3.29
Łatwość zamawiania
5
Obsługa i reklamacje
5
Parametry
3.29
Poziom cen
5

Średnia ocen

4.24

w skali od 1 do 5.

 

Shiela / 2024-02-10

Wow, fantastic weblog format! How lengthy have you been running a blog for? you made blogging glance easy. The full glance of your website is great, as well as the content material! You can see similar: https://shoponthe.top and here Shoponthe.top
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Kai / 2024-02-07

Wow, awesome blog structure! How long have you ever been blogging for? you made blogging glance easy. The whole glance of your web site is great, let alone the content! You can see similar: Intellara.top and here Intellara.top
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Kourtney / 2024-02-06

Hurrah! Finally I got a weblog from where I can actually take valuable facts regarding my study and knowledge. velorian.top
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Bogumił / 2023-03-04

Znająca się na rzeczy ekipa, fajna jakość, sprawna wysyłka, ceny według mnie porównywalne do konkurencji. W pełni zasłużyliście na 5 *. Skorzystam ponownie na bank. Cieszę się, że taka firma działa tak blisko mnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teodor / 2023-02-23

Jeszcze niedawno nie byłam do końca przekonana, jednak ostatecznie zachęciły mnie opinie innych ludzi - nie tylko te na tym portalu, ale także w wyszukiwarce. Cały proces transakcji przebiegł wyjątkowo sprawnie. Dodatkowo przez cały czas mogłam liczyć na pomoc sales managera. Ceny uważam że naprawdę niskie. W 100% mogę polecić, wielkie dzięki i do zobaczenia wkrótce.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ada / 2023-02-20

Empatyczna załoga, świetna jakość, szybka dostawa, ceny przynajmniej dla mnie bez zarzutu. Bezapelacyjnie zasłużone 5 gwiazdek. Będę wracać na pewno. Wspaniale, że takie miejsce istnieje w pobliżu.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00

Teodor / 2023-02-01

Początkowo wahałam się, ale ostatecznie zachęciły mnie recenzje innych konsumentów - nie tylko te na Opiniuj24, ale również w innych miejscach. Cały proces zamówienia przebiegł bardzo sprawnie. Do tego, w każdym momencie mogłam liczyć na wsparcie konsultanta. Ceny moim zdaniem ok. W 100% polecam, dziękuję i daję 5*.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00

Amanda / 2022-11-03

Znajdują się tu opinie zarówno o rozpoznawalnych firmach, jak i o niewielkich biznesach z mojej miejscowości. Zazwyczaj tu zaglądam przed zakupem jakiegoś towaru w nowym miejscu i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Dobrze, że powstają takie serwisy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Irmina / 2022-08-17

Zanim kliknę „kup teraz”, obowiązkowo zaglądam na ten portal i sprawdzam komentarze innych klientów na temat konkretnego sklepu internetowego i upatrzonego produktu. Robię tak w sumie już od kilku lat i nigdy się nie zawiodłem. Polecam ten serwis każdemu, kto nie ma czasu ani ochoty na późniejsze wymiany, rezygnacje, reklamacje oraz dyskusje ze sklepem.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00

Amanda / 2022-01-22

Są tutaj opinie zarówno o rozpoznawalnych producentach, jak również o małych sklepikach z mojego miasta. Zazwyczaj tu wchodzę przed zamówieniem jakiegoś wyrobu w nieznanym mi sklepie i do tej pory się nie zawiodłam. Cieszę się, że istnieją tego typu portale.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00

Lucyna / 2021-04-12

Zanim kliknę „złóż zamówienie”, obowiązkowo zaglądam na ten portal i zgłębiam komentarze innych osób na temat konkretnego sklepu i interesującego mnie asortymentu. Robię tak w sumie już od kilku lat i nigdy się nie zawiodłem. Polecam tę platformę każdemu, kto nie ma czasu ani ochoty na późniejsze wymiany, rezygnacje, reklamacje oraz dyskusje ze sklepem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AGD dobrewina.pl opinie