Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • bemuke
  • /
  • 1

Opinie o bemuke

bemuke.pl

Wrocław

Zakupy bemuke opinie
Asortyment
2.83
Dostawa
1.67
Łatwość zamawiania
2.6
Obsługa i reklamacje
1.8
Poziom cen
2.2

Średnia ocen

2.22

w skali od 1 do 5.

 

bemuke opinie bemuke
2.22 1364

MICHAŁ / 2022-05-24

Oszusci okradaja z oieniedzy zglosilem ich na policje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Zlodzieje

Extra informacje

Jola / 2022-02-14

Po 20-stu dniach opłacony towar nie dotarł. Na wysłane e-maile nikt nie odpowiada. Brak jakiegokolwiek kontaktu
Asortyment
Dostawa
3.00
Zalety

brak

Wady

biorą pieniądze i nie wysyłają towaru

Extra informacje

Serhii / 2021-12-03

Zamawiałem kilka razy w tym sklepie, ostatnim razem nie dostarczyli wszystkiego, co zamówiłem, ale zabrali pełną kwotę. Próbując skontaktować się ze sklepem, po prostu mnie ignorują. Nie polecam tu kupować czegokolwiek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

szaryharry / 2021-03-31

Sprzedawca w dniu 19.03.2021 r. poinformował mnie o anulowaniu zamówienia, ze względu na brak możliwości jego realizacji. Do dnia 31.03.2021 r. brak zwrotu wpłaconych środków oraz brak odpowiedzi na maile. Infolinia nie działa (próby w różnych dniach i godzinach). Sprawa zgłoszona wstępnie do UOKIK, a zapewne nie będzie to jedyny środek, który będę musiał zastosować, aby odzyskać pieniądze. Stanowczo ODRADZAM.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Sprzedawca nie realizuje zamówień i nie zwraca środków. Nie ma praktycznie możliwości skontaktować się ze sklepem.

Extra informacje

Dabi / 2020-12-25

Zamówiłam "świeża" rybę Łososia na Święta, Wino wytrawne , ser Tufu , warzywa ,sery , świeże zioła. w sumie 215 zł. Przesyłka kurierska w lodówce 30 zł. W dzień przed dostaje telefon iż moje zamówienie ulegnie zmianie gdyż nie posiadają wina musującego oraz wina wytrawnego którego zamówiłam oraz rybę maja jednak o kilo większa. Zgadzam się na wymianę aby jak najszybciej dostać rybę by zdążyć przed świętami. Następnego dnia dostaje telefon od firmy DHL o 7:00 bym przyjechała do Gdańska 60km. po rybę gdyż ryba i reszta towaru jest w otworzonym pudelku leci z niego woda i lód się rozpuścił, wymienia mi produkty które są w zamówieniu i stwierdza iż do 15-tej mogę się pochorować gdyż ryba nie wytrzyma podroży. Wiec odmówiłam. Dzwoniąc do BEMUKE usłyszałam iż nie wyślą mi powtórnie zamówienia gdyż jest za późno. Wysłałam numer konta w odpowiedzi dostałam email iż moje zamówienie dostało nowy numer i będzie pakowane.. I dziękują za zaufanie. 23/12/2020 dzwonie i pytam gdzie i co się dzieje z zamówieniem .. Dostaje info iż dostane zwrot pieniędzy gdyż zamówienia powtórnego nie ma i nie było. Zostaje na święta bez świeżej ryby etc. zakupów gdyż wydalam ostatnie pieniądze na zamówienie w BEMUKE. pieniędzy zwrotu tez nie dostałam nawet nie został zrobiony przelew gdyż na stronie bemuke dalej widnieje kwota nadpłaty za towar.. Fajnie się bierze od ludzi pieniążki za towar nie zwraca się ich i nimi się obraca czyż nie prawda panie Wasienko facet po 47 roku życia razem z zona Aneta w spółce z Wilkosz oraz Zalewski i Deutschman. Same walki ?? .. Może warto się przyjrzeć (sklep, nieruchomości oraz Odeo24) Pozdrawiam Wesołych Świąt do zobaczenia w 2021. Z pewnością NIEPOLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Duzy asortyment , ale nie przy wysyłce

Wady

Na stronie można zamówić produkty które nie są dostępne przy wysyłaniu paczki i sa podmieniane na inny towar

Extra informacje

Czas dostawy to długa droga , jak i również zwrot pieniędzy za brak zakupionego towaru

Beata / 2019-08-03

Idea ekologicznego jedzenia jest mi bardzo bliska, polecam sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy bemuke opinie