Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Ubezpieczenia komunikacyjne
  • /
  • Warta
  • /
  • 1

Opinie o Warta

Finanse Warta opinie
Cena/Jakość
1.31
Obsługa klienta
1.34
Oferta
1.67

Średnia ocen

1.44

w skali od 1 do 5.

 

Warta opinie Warta
1.44 1522

~Bronek / 2017-08-17

Warta to typowy oszust nie warto tam się ubezpiecza miałem szkodę pożar rzeczoznawca warty przyjechał i uznał ze z mojej winy zaistniał pożar straż nie dopatrzyła się mojej winy . WARTA I ICH nowe logo NIC NIE WARTA

~Bronek / 2017-08-17

Warta to typowy oszust nie warto tam się ubezpiecza miałem szkodę pożar rzeczoznawca warty przyjechał i uznał ze z mojej winy zaistniał pożar straż nie dopatrzyła się mojej winy . WARTA I ICH nowe logo NIC NIE WARTA

~Bronek / 2017-08-17

Warta to typowy oszust nie warto tam się ubezpiecza miałem szkodę pożar rzeczoznawca warty przyjechał i uznał ze z mojej winy zaistniał pożar straż nie dopatrzyła się mojej winy . WARTA I ICH nowe logo NIC NIE WARTA

~Magdalena / 2017-08-08

Absolutnie odradzam współpracę z TUiR Warta. Nie ubezpieczajcie się u nich bo potem będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów. Współpraca koszmarna. Nie odpisują na emaile , nie oddzwaniają. Moja sprawa została celowo przedłużana tak żeby trafiła do sądu. Nikt nic nie wie. Podczas rozmowy klient jest straszony kolejno kancelariami , sądem,komornikiem. Najlepiej nie korzystać z ich usług. Zapewne inni ubezpieczycielom też można byłoby coś zarzucić ale Warta to masakra. NIGDY WIĘCEJ.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

niemiła obsługa , niekompetentni ludzie , spychologia typu " to nie mój dział , nie mam na ten temat wiedzy " , straszenie sądami.

Extra informacje

~Magdalena / 2017-08-08

Absolutnie odradzam współpracę z TUiR Warta. Nie ubezpieczajcie się u nich bo potem będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów. Współpraca koszmarna. Nie odpisują na emaile , nie oddzwaniają. Moja sprawa została celowo przedłużana tak żeby trafiła do sądu. Nikt nic nie wie. Podczas rozmowy klient jest straszony kolejno kancelariami , sądem,komornikiem. Najlepiej nie korzystać z ich usług. Zapewne inni ubezpieczycielom też można byłoby coś zarzucić ale Warta to masakra. NIGDY WIĘCEJ.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

niemiła obsługa , niekompetentni ludzie , spychologia typu " to nie mój dział , nie mam na ten temat wiedzy " , straszenie sądami.

Extra informacje

~Magdalena / 2017-08-08

Absolutnie odradzam współpracę z TUiR Warta. Nie ubezpieczajcie się u nich bo potem będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów. Współpraca koszmarna. Nie odpisują na emaile , nie oddzwaniają. Moja sprawa została celowo przedłużana tak żeby trafiła do sądu. Nikt nic nie wie. Podczas rozmowy klient jest straszony kolejno kancelariami , sądem,komornikiem. Najlepiej nie korzystać z ich usług. Zapewne inni ubezpieczycielom też można byłoby coś zarzucić ale Warta to masakra. NIGDY WIĘCEJ.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

niemiła obsługa , niekompetentni ludzie , spychologia typu " to nie mój dział , nie mam na ten temat wiedzy " , straszenie sądami.

Extra informacje

~Lola / 2017-07-28

Sposób obsługi szkody i wycena poniżej wszelkich standardów. Po zalaniu mieszkania opiekun sprawy i rzeczoznawca chcieli mierzyć wielkość plam zalaniowych i zwrócić pieniądze tylko za wyprawki, mimo że po zalaniu mieszkanie wymaga kapitalnego remontu (wymiany tynków śmierdzących od wilgoci po zalaniu, wymiany parkietów napęczniałych od wody i wymiany posadzki która po zalaniu nie nadaje się do ponownego położenia parkietu). Opiekun sprawy i rzeczoznawca robią sobie kpiny z klienta.Nie polecam absolutnie tego ubezpieczenia. Omijać szerokim łukiem. Wszystko dobrze gdy się płaci składki, tylko brak ekwiwalentnego odszkodowania dopasowanego do wielkości poniesionej szkody.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Zalet brak.

Wady

Brak odszkodowania, które byłoby ekwiwalentne do poniesionej szkody. Lepiej odkładać pieniądze na lokacie niż ubezpieczać i tracić pieniądze na składki. Proponowane odszkodowanie jest niższe od wysokości płaconej składki na ubezpieczenie.

Extra informacje

Produkt kupiłam w TUiR Warta ul. Rycerska w Poznaniu

~Lola / 2017-07-28

Sposób obsługi szkody i wycena poniżej wszelkich standardów. Po zalaniu mieszkania opiekun sprawy i rzeczoznawca chcieli mierzyć wielkość plam zalaniowych i zwrócić pieniądze tylko za wyprawki, mimo że po zalaniu mieszkanie wymaga kapitalnego remontu (wymiany tynków śmierdzących od wilgoci po zalaniu, wymiany parkietów napęczniałych od wody i wymiany posadzki która po zalaniu nie nadaje się do ponownego położenia parkietu). Opiekun sprawy i rzeczoznawca robią sobie kpiny z klienta.Nie polecam absolutnie tego ubezpieczenia. Omijać szerokim łukiem. Wszystko dobrze gdy się płaci składki, tylko brak ekwiwalentnego odszkodowania dopasowanego do wielkości poniesionej szkody.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Zalet brak.

Wady

Brak odszkodowania, które byłoby ekwiwalentne do poniesionej szkody. Lepiej odkładać pieniądze na lokacie niż ubezpieczać i tracić pieniądze na składki. Proponowane odszkodowanie jest niższe od wysokości płaconej składki na ubezpieczenie.

Extra informacje

Produkt kupiłam w TUiR Warta ul. Rycerska w Poznaniu

~Lola / 2017-07-28

Sposób obsługi szkody i wycena poniżej wszelkich standardów. Po zalaniu mieszkania opiekun sprawy i rzeczoznawca chcieli mierzyć wielkość plam zalaniowych i zwrócić pieniądze tylko za wyprawki, mimo że po zalaniu mieszkanie wymaga kapitalnego remontu (wymiany tynków śmierdzących od wilgoci po zalaniu, wymiany parkietów napęczniałych od wody i wymiany posadzki która po zalaniu nie nadaje się do ponownego położenia parkietu). Opiekun sprawy i rzeczoznawca robią sobie kpiny z klienta.Nie polecam absolutnie tego ubezpieczenia. Omijać szerokim łukiem. Wszystko dobrze gdy się płaci składki, tylko brak ekwiwalentnego odszkodowania dopasowanego do wielkości poniesionej szkody.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Zalet brak.

Wady

Brak odszkodowania, które byłoby ekwiwalentne do poniesionej szkody. Lepiej odkładać pieniądze na lokacie niż ubezpieczać i tracić pieniądze na składki. Proponowane odszkodowanie jest niższe od wysokości płaconej składki na ubezpieczenie.

Extra informacje

Produkt kupiłam w TUiR Warta ul. Rycerska w Poznaniu

~WTF / 2017-07-11

Dno, muł i wodorosty. Ubezpieczyciel katastrofa. Nawet wrogom nie polecam. Za zalanie z winy TBS wypłacili mi 100 zł i poinformowali, że mogę się z nimi sądzić jeśli mi nie pasuje. Omijać szerokim łukiem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Ta firma nie ma żadnych zalet

Wady

Extra informacje

~WTF / 2017-07-11

Dno, muł i wodorosty. Ubezpieczyciel katastrofa. Nawet wrogom nie polecam. Za zalanie z winy TBS wypłacili mi 100 zł i poinformowali, że mogę się z nimi sądzić jeśli mi nie pasuje. Omijać szerokim łukiem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Ta firma nie ma żadnych zalet

Wady

Extra informacje

~WTF / 2017-07-11

Dno, muł i wodorosty. Ubezpieczyciel katastrofa. Nawet wrogom nie polecam. Za zalanie z winy TBS wypłacili mi 100 zł i poinformowali, że mogę się z nimi sądzić jeśli mi nie pasuje. Omijać szerokim łukiem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Ta firma nie ma żadnych zalet

Wady

Extra informacje

~Zbyszek / 2017-07-09

Ocena powinna być na poziomie nawet nie zero ale "-1000: bo to złodzieje a co gorsza OSZUŚCI I KŁAMCY. PISZĄ NIEPRAWDĘ, KŁAMIĄ, ŻEBY TYLKO NIE WYPŁACIĆ ODSZKODOWANIA !!!!!!! W decyzji odmownej skłamali celowo i świadomie albo przez półtora miesiąca nie sprawdzili jak wygląda miejsce zdarzenia ani nie przeczytali mojego opisu. Zlekceważyli przyznanie sprawcy i oświadczenie świadka. Nigdy nie wierzcie Warcie. Jeśli sprawca ma ubezpieczenie w Warcie, to ZAWSZE BEZWZGLĘDNIE WZYWAJCIE POLICJĘ BEZ WZGLĘDU NA ROZMIAR SZKÓD !!!!! INACZEJ WARTA POSUNIE SIĘ NAWET DO KŁAMSTWA, ŻEBY TYLKO NIE WYPŁACIĆ ODSZKODOWANIA !!!!!!!WadyOSZUKUJĄ, KŁAMIĄ NA SWOJĄ KORZYŚĆ, ŻEBY TYLKO NIE WYPŁACIĆ ODSZKODOWANIA !!!!!Ubezpieczenie ma sprawca kolizji. JA NIGDY W ŻYCIU NIE BĘDĘ MIAŁ UBEZPIECZENIA W TEJ KŁAMIĄCEJ I OSZUKUJĄCEJ FIRMIE !!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

OSZUKUJĄ, KŁAMIĄ NA SWOJĄ KORZYŚĆ, ŻEBY TYLKO NIE WYPŁACIĆ ODSZKODOWANIA !!!!!

Extra informacje

Ubezpieczenie ma sprawca kolizji. JA NIGDY W ŻYCIU NIE BĘDĘ MIAŁ UBEZPIECZENIA W TEJ KŁAMIĄCEJ I OSZUKUJĄCEJ FIRMIE !!!!

~Zbyszek / 2017-07-09

Ocena powinna być na poziomie nawet nie zero ale "-1000: bo to złodzieje a co gorsza OSZUŚCI I KŁAMCY. PISZĄ NIEPRAWDĘ, KŁAMIĄ, ŻEBY TYLKO NIE WYPŁACIĆ ODSZKODOWANIA !!!!!!! W decyzji odmownej skłamali celowo i świadomie albo przez półtora miesiąca nie sprawdzili jak wygląda miejsce zdarzenia ani nie przeczytali mojego opisu. Zlekceważyli przyznanie sprawcy i oświadczenie świadka. Nigdy nie wierzcie Warcie. Jeśli sprawca ma ubezpieczenie w Warcie, to ZAWSZE BEZWZGLĘDNIE WZYWAJCIE POLICJĘ BEZ WZGLĘDU NA ROZMIAR SZKÓD !!!!! INACZEJ WARTA POSUNIE SIĘ NAWET DO KŁAMSTWA, ŻEBY TYLKO NIE WYPŁACIĆ ODSZKODOWANIA !!!!!!!WadyOSZUKUJĄ, KŁAMIĄ NA SWOJĄ KORZYŚĆ, ŻEBY TYLKO NIE WYPŁACIĆ ODSZKODOWANIA !!!!!Ubezpieczenie ma sprawca kolizji. JA NIGDY W ŻYCIU NIE BĘDĘ MIAŁ UBEZPIECZENIA W TEJ KŁAMIĄCEJ I OSZUKUJĄCEJ FIRMIE !!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

OSZUKUJĄ, KŁAMIĄ NA SWOJĄ KORZYŚĆ, ŻEBY TYLKO NIE WYPŁACIĆ ODSZKODOWANIA !!!!!

Extra informacje

Ubezpieczenie ma sprawca kolizji. JA NIGDY W ŻYCIU NIE BĘDĘ MIAŁ UBEZPIECZENIA W TEJ KŁAMIĄCEJ I OSZUKUJĄCEJ FIRMIE !!!!

~Zbyszek / 2017-07-09

Ocena powinna być na poziomie nawet nie zero ale "-1000: bo to złodzieje a co gorsza OSZUŚCI I KŁAMCY. PISZĄ NIEPRAWDĘ, KŁAMIĄ, ŻEBY TYLKO NIE WYPŁACIĆ ODSZKODOWANIA !!!!!!! W decyzji odmownej skłamali celowo i świadomie albo przez półtora miesiąca nie sprawdzili jak wygląda miejsce zdarzenia ani nie przeczytali mojego opisu. Zlekceważyli przyznanie sprawcy i oświadczenie świadka. Nigdy nie wierzcie Warcie. Jeśli sprawca ma ubezpieczenie w Warcie, to ZAWSZE BEZWZGLĘDNIE WZYWAJCIE POLICJĘ BEZ WZGLĘDU NA ROZMIAR SZKÓD !!!!! INACZEJ WARTA POSUNIE SIĘ NAWET DO KŁAMSTWA, ŻEBY TYLKO NIE WYPŁACIĆ ODSZKODOWANIA !!!!!!!WadyOSZUKUJĄ, KŁAMIĄ NA SWOJĄ KORZYŚĆ, ŻEBY TYLKO NIE WYPŁACIĆ ODSZKODOWANIA !!!!!Ubezpieczenie ma sprawca kolizji. JA NIGDY W ŻYCIU NIE BĘDĘ MIAŁ UBEZPIECZENIA W TEJ KŁAMIĄCEJ I OSZUKUJĄCEJ FIRMIE !!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

OSZUKUJĄ, KŁAMIĄ NA SWOJĄ KORZYŚĆ, ŻEBY TYLKO NIE WYPŁACIĆ ODSZKODOWANIA !!!!!

Extra informacje

Ubezpieczenie ma sprawca kolizji. JA NIGDY W ŻYCIU NIE BĘDĘ MIAŁ UBEZPIECZENIA W TEJ KŁAMIĄCEJ I OSZUKUJĄCEJ FIRMIE !!!!

~Ewelina / 2017-06-16

Oszukują ludzi, nie przekazują ważnych dokumentów przy podpisywaniu umowy, są nieprofesjonalni i nastawieni na własne korzyści. Omijać z daleka. Katowice
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Katowice

~Ewelina / 2017-06-16

Oszukują ludzi, nie przekazują ważnych dokumentów przy podpisywaniu umowy, są nieprofesjonalni i nastawieni na własne korzyści. Omijać z daleka. Katowice
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Katowice

~Ewelina / 2017-06-16

Oszukują ludzi, nie przekazują ważnych dokumentów przy podpisywaniu umowy, są nieprofesjonalni i nastawieni na własne korzyści. Omijać z daleka. Katowice
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Katowice

~kasia / 2017-06-14

wysłałam meila z prośbą o kontakt- nie doczekałam się. Dzwoniłam- pani nie chciała ze mną rozmawiać.NIE polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

nie ma

Wady

jak wyżej

Extra informacje

~kasia / 2017-06-14

wysłałam meila z prośbą o kontakt- nie doczekałam się. Dzwoniłam- pani nie chciała ze mną rozmawiać.NIE polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

nie ma

Wady

jak wyżej

Extra informacje

~kasia / 2017-06-14

wysłałam meila z prośbą o kontakt- nie doczekałam się. Dzwoniłam- pani nie chciała ze mną rozmawiać.NIE polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

nie ma

Wady

jak wyżej

Extra informacje

~Bartosx / 2017-05-18

Najgorsza firma jaką znam.zero szacunku do klienta.oszusci jakich mało.kombinoja tylko żeby kasy nie wypłacić.brak słów.to moja opinia.druga sprawa.spalil S ie częściowo dom ojcu.to wypłacił mu 3.500 zł.na farbę.tylko papiery chcą.i szukają jakiegoś błędu.a nawet kwity na węgiel sa z jad był kupowany.a mówią ze śmieciami S ie pali.zenada.a ta firmę co wynajwynajmują do orzeczenia sprawy to nawet kompetentni nie są.nigdy wrzyciu tej firmy nie polece.11 lat płaciłem i tak mnie potraktowali.a ojciec 15 lat
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

11 lat

~Bartosx / 2017-05-18

Najgorsza firma jaką znam.zero szacunku do klienta.oszusci jakich mało.kombinoja tylko żeby kasy nie wypłacić.brak słów.to moja opinia.druga sprawa.spalil S ie częściowo dom ojcu.to wypłacił mu 3.500 zł.na farbę.tylko papiery chcą.i szukają jakiegoś błędu.a nawet kwity na węgiel sa z jad był kupowany.a mówią ze śmieciami S ie pali.zenada.a ta firmę co wynajwynajmują do orzeczenia sprawy to nawet kompetentni nie są.nigdy wrzyciu tej firmy nie polece.11 lat płaciłem i tak mnie potraktowali.a ojciec 15 lat
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

11 lat

~Bartosx / 2017-05-18

Najgorsza firma jaką znam.zero szacunku do klienta.oszusci jakich mało.kombinoja tylko żeby kasy nie wypłacić.brak słów.to moja opinia.druga sprawa.spalil S ie częściowo dom ojcu.to wypłacił mu 3.500 zł.na farbę.tylko papiery chcą.i szukają jakiegoś błędu.a nawet kwity na węgiel sa z jad był kupowany.a mówią ze śmieciami S ie pali.zenada.a ta firmę co wynajwynajmują do orzeczenia sprawy to nawet kompetentni nie są.nigdy wrzyciu tej firmy nie polece.11 lat płaciłem i tak mnie potraktowali.a ojciec 15 lat
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

11 lat

~Robin666 / 2017-05-11

Nie polecam ubezpieczenia mieszkania w Warcie / HDIW świeta zostalismy zalani poniewaz sasiad naprawial sobie wezyki wloskie plastrem opatrunkowymDlugo czekalismy na pana likwidatora to przyslali nam jakiegos dziwnego dopiero po 2 tygodniachKoles kazal zlany sprzet oddac do aby sprwadzil i wycenil to zrobili na nas walekNiestety serwisy maja z ubezpieczycielami umowe i kombinuja - nasz sprzet trzymali 6 dni i co telefon klamali o stanie realizacji uslugiDlatego nie polecam takze tego serwisu Alex Serwis w Dąbrowie GórniczejNiestety moj ojciec zrobil kontynuacje oc ale to juz ostatni taki blad
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Zadne

Wady

slaby likwidator , czas realizacji , kombinacje z serwisami

Extra informacje

Ubezpieczenie mieszkania mielismy pare lat zakupione w Dąbrowie Górniczej

~Robin666 / 2017-05-11

Nie polecam ubezpieczenia mieszkania w Warcie / HDIW świeta zostalismy zalani poniewaz sasiad naprawial sobie wezyki wloskie plastrem opatrunkowymDlugo czekalismy na pana likwidatora to przyslali nam jakiegos dziwnego dopiero po 2 tygodniachKoles kazal zlany sprzet oddac do aby sprwadzil i wycenil to zrobili na nas walekNiestety serwisy maja z ubezpieczycielami umowe i kombinuja - nasz sprzet trzymali 6 dni i co telefon klamali o stanie realizacji uslugiDlatego nie polecam takze tego serwisu Alex Serwis w Dąbrowie GórniczejNiestety moj ojciec zrobil kontynuacje oc ale to juz ostatni taki blad
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Zadne

Wady

slaby likwidator , czas realizacji , kombinacje z serwisami

Extra informacje

Ubezpieczenie mieszkania mielismy pare lat zakupione w Dąbrowie Górniczej

~Robin666 / 2017-05-11

Nie polecam ubezpieczenia mieszkania w Warcie / HDIW świeta zostalismy zalani poniewaz sasiad naprawial sobie wezyki wloskie plastrem opatrunkowymDlugo czekalismy na pana likwidatora to przyslali nam jakiegos dziwnego dopiero po 2 tygodniachKoles kazal zlany sprzet oddac do aby sprwadzil i wycenil to zrobili na nas walekNiestety serwisy maja z ubezpieczycielami umowe i kombinuja - nasz sprzet trzymali 6 dni i co telefon klamali o stanie realizacji uslugiDlatego nie polecam takze tego serwisu Alex Serwis w Dąbrowie GórniczejNiestety moj ojciec zrobil kontynuacje oc ale to juz ostatni taki blad
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Zadne

Wady

slaby likwidator , czas realizacji , kombinacje z serwisami

Extra informacje

Ubezpieczenie mieszkania mielismy pare lat zakupione w Dąbrowie Górniczej

~zxcde / 2017-04-10

Wycena po stłuczce bardzo zaniżona. W odpowiedzi na odwołanie odpisują, że jak chcesz to idź się człowieku sądzić do sądu. Szafują wyceną- jednemu dają tyle ile potrzeba na naprawę auta, drugiemu nawet nie starczy na pokrycie 10 % szkód. Twierdzą że część szkód powstała przed wypadkiem- choć to nie prawda.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak.

Wady

Wszystko jak wyżej.

Extra informacje

~zxcde / 2017-04-10

Wycena po stłuczce bardzo zaniżona. W odpowiedzi na odwołanie odpisują, że jak chcesz to idź się człowieku sądzić do sądu. Szafują wyceną- jednemu dają tyle ile potrzeba na naprawę auta, drugiemu nawet nie starczy na pokrycie 10 % szkód. Twierdzą że część szkód powstała przed wypadkiem- choć to nie prawda.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak.

Wady

Wszystko jak wyżej.

Extra informacje

~zxcde / 2017-04-10

Wycena po stłuczce bardzo zaniżona. W odpowiedzi na odwołanie odpisują, że jak chcesz to idź się człowieku sądzić do sądu. Szafują wyceną- jednemu dają tyle ile potrzeba na naprawę auta, drugiemu nawet nie starczy na pokrycie 10 % szkód. Twierdzą że część szkód powstała przed wypadkiem- choć to nie prawda.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak.

Wady

Wszystko jak wyżej.

Extra informacje

~Jacek1978 / 2017-02-27

wypowiedziana umowa oc straszenie windykacja i twierdzenie że nie doszło wypowiedzenie banda złodzieji
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Rafał / 2017-01-24

Ludzie, czytajcie opinie. Ja nie poczytalem i teraz wsciekam sie sam na siebie. Warta to jeden wielki przekret, nie kupujcie tych ich pseudo ofert bo po zakupie okazuje sie zupelnie co innego.WadyBrak miejsca by opisac wszystkie, olewanie klienta. To najbardziej mnie zniechecilo.Ubezpieczenie produktow w Media markt
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Brak miejsca by opisac wszystkie, olewanie klienta. To najbardziej mnie zniechecilo.

Extra informacje

Ubezpieczenie produktow w Media markt

~Robert / 2016-12-05

Firma przez małe w ... arogancja Wyceny zaniżone ,brak profesjonalizmu,dziwie sie jak taka firma utrzymuje sie na rynku.Omijac szerokim łukiem.
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

~Sławek / 2016-10-27

omijaj szerokim łukiem , cwaniactwo do tego żerują na naiwnych ludziach obiecując ubezpieczenie kiedy dojdzie do szkody odmawiają wypłaty ale całe szczęście są jeszcze firmy odszkodowawcze które co prawda biorą dużo ale wydoją z białych kołnierzyków wszystko co się należy i polecam każdemu dawać wszystkie odszkodowania do wyspecjalizowanych firm !!! jesteś dla nich gość dopóki nie podpiszesz umowy a później jesteś zwykły szmaciarz !!!
Cena/Jakość
Oferta
1.00
Zalety

brak - dramat

Wady

dramat cwaniackie odmowy

Extra informacje

ubezpiecznie domu

~Krzysztof / 2016-10-22

Nie polecam czekałem miesiąc aby otrzymać ze to nie podlega ubezpieczeniu za każdym moim pytaniem proszono o nowe dokumenty i ze decyzja będzie podjęta w ciągu paru dni produkt roku okazał się bulem roku omijać WARTĘ dużym łukiem nie będę już dalej u nich kontynuował ubezpieczenia kontaktując się przez aplikację mobilną miałem wrażenie ze młodszemu specjaliście przeszkadzam totalna porażka
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Slaby kontakt długi czas oczekiwania

Extra informacje

~Natalia / 2016-07-01

Godne pozalowania. Nikomu nie polecam. Począwszy od utrudnionego kontaktu... wszystkoizszej linii oporu. Do sciagania pieniędzy pierwsi, niestety w duga stronę wymaga to wiele trudu, ktory i tak idzie na marne
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Brak

Wady

Czas oczekiwania na zswiadczeniadlugi bardzo dlugi, swiadczenie nieadekwatne do szkody. Brak uznania uszczerbku na zdrowiu, mimo dolegliwosci trwajacych niespelna dwa lata po zdarzeniu

Extra informacje

~wkurzony / 2016-05-12

złodziejstwo, odradzam, omijać szerokim łukiem nie wypłacają odszkodowań słaby kontakt
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

wypłacalność, straszenie sądami

Extra informacje

~Rysiek / 2016-05-04

Warta należy do najgorszych ubezpieczalni w Polsce, gdyż dba jedynie o swój interes, zapominając o kliencie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~mega / 2016-04-26

Trudnosc z wypłatą odszkodowań, trudny kontakt, ogolnie nie polecam, jestem bardzo straty po wspolpracy z warta.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

utrudniony kontakt, brak wyplaty naleznych swiadczen

Extra informacje

~jack / 2016-03-23

Likwidacja super!! zgłosiłem w sobotę szkodę z AC a w czwartek miałem odszkodowanie na koncie. Ścieżka uproszczona. Odszkodowanie spokojnie wystarczyło na naprawę w dobrym warsztacie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Cena do jakości. Miła oraz kompetentna obsługa

Wady

brak

Extra informacje

opłacam Ac od ponad 20 lat . Ostatnia szkoda w 2011 r naprawiana bezgotówkowo w serwisie . W Warcie od 6 lat

~Ksawery / 2016-03-16

Witam wszystkich których chciałbym przestrzec przed nieuczciwymi praktykami stosowanymi przez dziadoski twór ubezpieczeniowy "warta" przez małe "w", ponieważ na szacunek trzeba sobie zasłużyć i zapracować. Szanowni czytelnicy miałem szkodę osobową na drodze gruntowej bez wyodrębnionego chodnika, zgłosiłem ten fakt do zarządcy drogi który jest ubezpieczony w tym kołchozie, po sprawdzeniu i weryfikacji zarządca stwierdził powyższy fakt i przekazał ubezpieczycielowi zgodnie z procedurą."Warta nic nie warta" uchyla się od naprawienia szkody, pomimo że pobiera od ubezpieczonego pokaźne kwoty za polisę ubezpieczenia.Wciąż wymyśla to nowe dokumenty i odmawia wzięcia odpowiedzialności!!!To już trwa ponad 6 miesięcy, dla mnie to zwykła organizacja oszustów, która nieuczciwie postępuje względem swoich klientów.Pracownicy są niemili i oprychliwi jeżeli chodzi o szkodę!!!Po prostu jest to zwykłe skurwysyństwo w świetle prawa.JAK NAJDALEJ OD TYCH ZŁODZEJI !!!!!!!!!!!!!!!
Zalety

BRAK

Wady

STOSOWANIE NIE UCZCIWYCH PRAKTYK PRZEZ PRACOWNIKÓW, W IMIĘ SWOICH DODATKOWYCH PREMI ZA PRZECIĄGANIE I ODMOWĘ ODSZKODOWANIA

Extra informacje

~Gostyniak / 2016-01-20

Warta nic nie Warta.Parę lat temu założyli mi pozew do Sądu w Poznaniu.Prawniczka ich nie stawiała się na rozprawy byłem chyba z 5 razy w Sądzie.Wygrałem z nimi ale odszkodowania za to mi nie wypłacili.
Zalety

Jak podpisujesz Umowę bardzo mili

Wady

Oszuści.

Extra informacje

~JANUSZ / 2015-12-05

Omijać szerokim łukiem. Firma nierzetelna , nastawiona na zysk za wszelką cenę. Odzyskanie nadpłaty OC graniczy z cudem. Od 4 miesięcy jestem zbywany mimo dostarczenie wszystkich wymaganych dokumentów. Dla parudziesiąciu złotych idą w zaparte - wstyd i żenada.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

nie widzę zalet

Wady

firma nawet nie odpowiada na pisma ani maile

Extra informacje

6 miesięcy

~ewik / 2015-05-14

omijać szerokim łukiem aby uzyskać odszkodowanie tylko sąd ale nie odpuszczać, kiedyś to była Firma teraz szkoda mówić dziadostwo moja sprawa o odszkodowanie trwa juz 3 lata a jest z winy ubezpieczonego w Warcie......trzeba mieć zdrowie
Zalety

obecnie nie ma

Wady

bardzo trudne wyegzekwowanie odszkodowań

Extra informacje

~alchem1980 / 2013-07-16

To jest prawdziwa wiocha. Jestem klientem tego złodziejskiego tworu od kilku lat. Miałem w nim kilka samochodów ubezpieczonych. Po sprzedaży każdego z nich informowałem o fakcie zbycie drogą mailową. Dowiedziałem się na infolinii że jest taka możliwość. Zgodnie z zasadami wysłałem skan umowy kupna sprzedaży w ciągu 14 dni od zbycia. Sądziłem że mamy 21 wiek i mogę pozwolić sobie na tą odrobinę luksusu i nie stać w kolejce na poczcie. Otóż przez dłuższy czas było ok. Po jakimś roku czasu zadzwoniło do mnie jakieś wstrętne babsko i zawiadomiło mnie że mam nieopłaconą polisę na auto które sprzedałem ok. roku wcześniej. Dodam tylko że auto sprzedałem z ważną polisą. Ja odpowiedziałem grzecznie że auto było zbyte w okresie kiedy była ważna i opłacona polisa i że mam na to dowód w postaci umowy kupna – sprzedaży. Ohydny babulon odpowiedział że to nie ma znaczenie bo ona nie dostała skanu w odpowiednim czasie i kazała mi szukać maila sprzed roku. Warta z z powodu swojego średniowiecznego charakteru i niekorzystania z poczy e-mail przedłużyła mi polisę na nie mój samochód. WIOCHA. Niestety kopii maila nie mam ponieważ zmieniałem kompa i nie archiwizuje maili. Oczywiście w innych ubezpieczycielach wystarczy przesłać umowę kupna sprzedaży ( i to nawet w czasie dłuższym niż przepisowe 14 dni ) i dają spokój. Warta zafundowała mi komornika, a jak wiadomo u nas szary obywatel nie ma nic do gadani w starciu z japońską czy tam chińska korporacją (jak ktoś nie wie kapitał warty jest już dalekowschodni). A więc przestrzegam, jeżeli nie musicie nie ubezpieczajcie w warcie, a jeżeli jesteście już klientami to na wszystko bierzcie potwierdzenie PISEMNE i żadnych ustaleń drogą mailowa czy telefoniczną wszystko na piśmie. A co jest najgorszą z ich strony głupotą tracą klientów takich jak ja który naprawdę przez długie lata ubezpieczał u nich auta.Mam szczera nadzieję że moja historia odbierze tym złodziejom chociaż kilku klientów. Unikajcie jak ognia.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

:)

Wady

same

Extra informacje

ok 10 lat korzystałem z tych oszustów

~poszkodowany / 2013-06-29

dnia 25.03.2013 zglosilem szkode sprawca oczywiscie przyznal sie do winy po 50 dniach i licznych interwencjach uznali szkode calkowita dzis mija 95 dni od szkody i do dzis nie ma pieniedzy na koncie mialem u nich oc ale teraz juz wiem ze poraz ostatni wiecznie tylko jak dzwonie to slysze ta sama spiewke jeszcze jak by chodzilo o jakies duze miliony ale to tylko 6000 zl poprostu kpina
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

duzo wad

Extra informacje

~wartownik07 / 2012-12-11

warta nic nie watra , śmietnik totalny , odradzam ta pseudo ubezpieczalnie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

piękna reklama dzwignią handlu

Wady

zabrakło by tu miejsca na opisanie wad

Extra informacje

1 rok

~DANIEL'''' / 2012-10-10

ZAWAŁEM UBEZPIECZENIE OC W GRUDNIU 2011R.ZAPŁACIŁEM GOTÓWKĄ I NA PRZEŁOMIE STYCZEŃ LUTY 2012 PRZYSZŁO POCZTĄ WEZWANIE DO ZAPŁATY . I TAK DWA RAZY .NIE ZAPŁACIŁEM WIĘC TERAZ ODDALISPRAWĘ FIRMIE WINDYKACYJNE . JA MAM POLISĘ CIEKAWE CO BĘDZIE DALEJ
Cena/Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

JAK WIDAĆ TO BRAK ZMIENIĘ UBEZPIECZYCIELA

Wady

CHYBA DUŻOWIĘCEJ NIŻ TA JEDNA OPISANA PRZE ZE MNIE

Extra informacje

~Krzysztof / 2012-01-23

Miałem stłuczkę z osobą ubezpieczoną w Warcie (on był sprawcą). Szkoda wypłacona tak jak należy, w przeciągu tygodnia. Minus mały to to zgłaszanie szkody przez infolinię. Ale tak to same pozytywy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

wypłata, czas, szybki kontakt z rzeczoznawcą

Wady

- brak

Extra informacje

~zadowolony / 2009-08-18

NAPISZE PRAWIE KRÓTKO, MAM UBEZPIECZONE AUTO W WARCIE A SĄSIADZI W: KOLEJNO : PZU, HESTIA,INTERRISK, ALLIANZ I HESTIA, NA NASZYM PARKINGU DOSZŁO DO NIEZŁEJ POWODZI NIESTETY ( DLA MOICH SĄSIADÓW) NIE SPOWODOWANEJ ZDARZENIEM LOSOWYM CZYTAJ POWODZIĄ W ZWIĄZKU Z DESZCZEM CZY WYLANIEM RZEKI A SPOWODOANEJ PEKNIECIEM RURY KANALIZACYJNEJ, W WYNIKU KTÓREGO NIE DOŚC ,ŻE ZARWAŁA SIĘ POŁOWA PARKINGU , TO JESZCZE Z RURY W ZIEMI WALIŁA WIELKA FONTANNA - TYLKO JA DOSTAŁEM ODSZKODOWANIE , RESZTA USŁYSZAŁA - SZKODA WODNO -KANALIZACYJNA NIE JEST W ZAKRESIE ODPOWIEDZIALNOŚCI PS. RESZTA Z WYLĄCZENIEM INTERRISK - ONI JESZCZE DO DZIŚ SIĘ NIE USTOSUNKOWALI A SZKODA BYŁA ZE DWA MIESIĄCE TEMU. JEDYNY MANKAMENT TO TRUDNOŚCI Z DODZWONIENIEM SIE DO CENTRUM PRZYJMUJĄCEGO ZGŁOSZENIA SZKÓD, NA SZCZĘSIE GDY PO 2 PRÓBACH SIADŁY MI NERWY I ZADZWONIŁEM DO AGENTA - POSTARAŁ SIĘ - DZWONIŁ ZE SWOJEGO TEL. ZA MNIE , WYKAZUJĄC SIĘ WIĘKSZĄ CIERPLIWOŚCIA UZYSKAŁ POŁĄCZENIE POTEM ZADZWONIŁ DO MNIE I PRZEZ GŁOŚNO MÓWIUĄCYY ZA POŚREDNICTWEM JEGO TELEFONÓW ZGŁOSILEM SZKODĘ - PUNKT ZA KREATYWNOŚĆ I POŚWIĘCENIE :) - POTEM POSZŁO GŁADKO JAK PO MAŚLE... CHOĆ NA KASKE CZEKĄLEM PRAWIE MIESIĄĆ , ALE COŻ TAKI TERMIN GWARANTUJE IM KODEKS - TAK POWIEDZIĄL MI AGENT-SPRAWDZILEM -MIAL RACJĘ ...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

OFERTA I AGENT

Wady

CENTRALA TELEFONICZNA DO ZGŁOSZENIA SZKODY

Extra informacje

~Poszkodowany / 2009-05-26

Brak profesjonalizmu, krętactwo itp. itd.Czekam i czekam niby błacha sprawa - naprawa bezgotówkowa - wycena, kalkulacja i bez bólu. Niestety trafiłem na krętacza WARTĘ.Odradzam ją - są żałośni!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zero plusów

Wady

za dużo pisania

Extra informacje

~Anka4444 / 2008-09-20

Ostatnio miałam wypadek i ponieważ jestem stałym klientem nie straciłam zniżek.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

zniżki, dobrze traktują stałych klientów

Wady

cena

Extra informacje

Od 4 lat ubezpieczam samóchód w Warcie - ostatnio zapłaciłam za cały pakiet OC, AC i NW 1300 zł

Finanse Warta opinie