Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Tagomago.pl
  • /
  • 1

Opinie o Tagomago.pl

Zakupy Tagomago.pl opinie
Asortyment
3.43
Dostawa
3.51
Łatwość zamawiania
3.7
Obsługa i reklamacje
3.1
Poziom cen
3.58

Średnia ocen

3.46

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

46

dodanych opinii

 

Agnieszka / 2022-02-10

Zamówienie dostarczone w 2 dni. Towar oryginalny bez uszkodzeń. Ekonomicznie zapakowany, zabezpieczony przed stłuczeniem czy uszkodzeniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Towar oryginalny, sprawnie i szybko doręczony

Wady

Brak

Extra informacje

Towar w bardzo dobrej cenie. Zabezpieczony przed uszkodzeniem.

Katarzyna / 2021-11-20

Zrobiłam zamówienie, ponad tydzień minął i nic. Napisałam do sklepu co z moim zamówieniem \"Kurier nie zeskanował paczki, paczka uznana za zaginioną\". Niestety, ale takie rzeczy sprawdza się na drugi dzień, czy wszystkie zamówienie wyszły tak jak powinny. Również jak występują opóźnienia z realizacją to powinno poinformować się o tym klienta. 0 doświadczenia w prowadzeniu sklepu internetowego jak i w obsłudze klienta. Nie polecam z całego serca. Na dodatek, jak wystawiłam opinie sklepowi na 1 to zaraz dostałam odpowiedź, że jak usunę opinię to dostanę rabat na następne zakupy. TYLKO szkoda, że nie otrzymałam PIERWSZEGO. Beznadziejny sklep. Nigdy więcej tu nie kupie!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystkie z możliwych

Extra informacje

-

Bartosz / 2020-12-15

Nie polecam , produkty jaki sklep bynajmniej do dziś były pozytywne . Dziś poo problemie sklep mnie olał ....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Ann / 2019-12-27

Po miesiącu oczekiwania na dostawę I szczatkowych informacjach o diagnozowaniu problemu - mimo poprawnie zamówionego I z góry opłaconego produktu - dostałam informację że paczka się zgubiła. Zamówiłam dziś produkty ponownie, ale już z Notino, mam miec go u siebie za 2 dni i to z darmową dostawą. Szkoda że musiałam zmarnować czas i mrozic pieniądze tutaj.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nie realizowanie zamówień, niski poziom kontaktu z klientem

Extra informacje

Elżbieta / 2019-08-26

Moje pierwsze zakup w tym sklepie, ale na pewno nie ostatnie. Perfumy oryginalne, obsługa w pełni profesjonalna. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julia / 2019-08-21

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Kasia / 2019-08-19

Wszystko zgodne z opisem, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karina / 2019-08-14

100% zadowolenia! No bo jak inaczej skoro towar doszedł szybko, jest oryginalny i w super cenie?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same plusy

Wady

zero minusów!

Extra informacje

Martyna / 2019-05-06

Bardzo szeroki zakres jeśli chodzi o asortyment, duży wybór produktów w przystępnych cenach, a do tego ciekawe promocje, błyskawiczna dostawa. Utwardzacz do paznokci Sally Hansen, który tam znalazłam świetnie utwardza, idealna dla osób, które chcą mieć swoje długie paznokcie, bez nakładania żelu i chodzenia do kosmetyczki!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

asortyment, promocje, dostawa

Wady

brak

Extra informacje

Karolina / 2019-05-05

Jestem zaskoczona, tak dużą ilością negatywnych opni! Zamawiam na tagomago od 2012 r. i jestem zadowolna z jakości produktów oraz obsługi. Produkty zawsze oryginalne i na czas. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Duży wybór, szybka i bezproblemowa dostawa, oryginalne produkty

Wady

Nie ma

Extra informacje

Zosia / 2019-04-12

Zakupy oceniam pozytywnie. Wysyłka planowo , dostałam produkty na czas na czym mi zależało by były na prezent.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Punkt odbioru i perfuemria na dworcu centralnym

Wady

Extra informacje

Piotrek / 2019-04-12

Jestem bardzo zadowolony zarówno z towaru jak i jakości obsługi. Złożyłem duże zamówienie na 10 artykułów. W odróżnieniu do innych sklepów internetowych okazało się że cały asortyment ze strony jest dostępny i otrzymałem paczkę w super cenie :) do tego sympatyczna Pani z infolinii skontaktowała się ze mną w celu uzupełnienia adresu bo zapomniałem dodać numer domu w adresie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Produkty, Dostawa, Obsługa

Wady

BRAK

Extra informacje

100% Polecam

Elżbieta / 2019-03-05

Nigdy, nikomu, nie polecę tago mago. Zamiast nichowych perfum, które zamówiłam i za które zapłaciłam wysoką sumę, otrzymałam nieudolną podróbkę. Oryginał znam bardzo dobrze i używam od lat, tylko tyle, że do tej pory zaopatrywałam się w Perfumerii Douglas. Znam jego akordy i wiem jak pachnie na wszystkich etapach piramidy, jakie są nuty górne , środkowe i dolne i jaki dają efekt na mojej skórze. Zareklamowałam produkt odsyłając go jeszcze tego samego dnia. Jak zostałam poinformowana - produkt został wysłany do ekspertyzy, która trwała 2 tygodnie. Jaki był wynik 2 tygodniowych ekspertyz? Podważający profesjonalizm jakiejkolwiek firmy: oto kluczowe zdanie: „zapach jest przyjemny i charakterystyczny dla wyrobów perfumeryjnych zaś sam produkt nadaje się do celu do jakiego jest przeznaczony tzn. czasowej zmiany zapachu ciała człowieka. „ Problem w tym, że ja zamawiałam konkretny zapach i zapłaciłam za zamówienie niemałą kwotę. Nie zamawiałam jakiegokolwiek zapachu, gdybym byłą zainteresowana „przyjemnym i charakterystycznym dla wyrobów perfumeryjnych” zapachem udałabym się do Rossmanna lub Super-Pharm . Produkt , który otrzymałam przypominał słabej jakości wodę perfumowaną, której zapach w nutach środkowych i dolnych był przykry , wręcz odrażający i nigdy nie mogłabym go używać. Poza cytowaną ekspertyzą tago mago w odpowiedzi zamieściło krążący w internecie tekst ich autorstwa zawierający podstawowe ogólne informacje dotyczące zapachów, co od razu sugeruje, że firma próbowała się z góry zabezpieczyć przed eksplozją tego typu zgłoszeń/reklamacji ciągle wpływających opracowując jednolity tekst, który automatycznie możne wklejać do każdej reklamacji . Moja reklamacja została odrzucona. Skusiłam się na ofertę tago mago, czego absolutnie żałuję i wszystkim będę odradzać zakupów w tago mago. Czuję się oszukana i wykorzystana. Straciłam 620 PLN. Jest mi niezmiernie przykro, że istnieją w Polsce takie firmy i tacy ludzie , którzy czyhają na każdy moment, aby ograbić drugiego człowieka .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Żadnych

Wady

Sprzedawanie podróbek za ceny oryginałów

Extra informacje

0 - tylko 1 razowe sprawdzenie otrzymanego produktu na skórze

Monika / 2019-02-06

Perfumy z wadliwej serii z zepsutym zapachem. Utrudnianie reklamacji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

Nieetyczne wymowki

Extra informacje

Agnieszka / 2019-01-23

Koszmarny sklep i obsługa towar dotarł ale inny niż zamówiony, musiałam jeszcze udowodnić ich pomyłkę. Teraz czekam już na zwrot pieniędzy i na razie nic.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Asia0916 / 2018-04-21

Dostawa szybka, lecz co do produktu to mam wątpliwości dotyczące oryginału, ulubione lady milion nie trwałe, walą spirytusem, nie polecam tego sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

W miarę szybko dostawa

Wady

Nie oryginalne

Extra informacje

Do 2dni

~Mo / 2017-03-31

nie polecam tego sklepu, perfumy ot podróby, znam zapach, który kupiłam od lat, a ten jest nietrwały i niepodobny, reklamacja nieuznana i jeszcze się tłumaczą, że produkty są markowe, a dużo negatywnych opinii w internecie na ten temat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

honorowanie kuponów rabatowych

Wady

nieoryginalne, nietrwałe

Extra informacje

~krisso / 2017-02-22

Szybka i sprawna dostawa-duzy asortyment, ale nie wszystko aż tak tanie jak u konkurencji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

~Iza66 / 2017-01-15

Posiadam duże wątpliwości co do oryginalności produktu. Perfumy Miracle Lancome okazały się nietrwałe.. Zapach syntetyczny, wręcz chemiczny z wyraźnie wyczuwalną dużą dozą alkoholu; kompletnie w niczym nie przypominają oryginalnego zapachu. Na pudełku zamieszczone są napisy w j.tureckim, zakrętka od flakonu również niezbyt starannie wykonana. Szczerze odradzam zakupów w sklepie tagomago.pl. Na pewno był to mój pierwszy i zarazem ostatni zakup w tym sklepie. Jedyny plus- szybka wysyłka UPS.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

~Krzysztof G. / 2017-01-03

Perfumy przyszły w niezafoliowanym pudełku. Butelka odrobinę mniejsza niż w takich samych perfumach zakupionych w Lacoste. Zapach tylko przypomina oryginalny, w dodatku jest nietrwały.Radzę rozwagę w zakupach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

brak

Wady

Produkt podejrzany

Extra informacje

~izaawm / 2016-12-02

Zakupione perfumy Hugo Boss, Boss in Motion okazały się być podróbami dodatkowo zapakowanymi w nieofoliowany kartonik. Zapach daleki od oryginału, syntetyczny, szybko wietrzejący. Odradzam kupowanie w perfumerii TagomagooWadyPODRÓBA!!!
Zalety

Wady

PODRÓBA!!!

Extra informacje

~aagg / 2016-10-15

zamowiłam perfumy calvin klein ck2 produkt jest nieoryginalny, totalna podroba perfum. Wadyprodukt nieoryginalny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

produkt nieoryginalny

Extra informacje

~Basia / 2016-10-09

Przez długi czas korzystałam z oferty Tagomago i ostatnio otrzymałam totalną podróbkę mojego ulubionego zapachu Burrbery The Beat.Flakon miał dziwne pęcherzyki powietrza,zapach zupełnie chemiczny i nie ma nic wspólnego z prawdziwą nutą oryginału.Odradzam zakupy perfum! Reklamacja - odpowiedź odmowna i bardzo opisowa. Pan na infolinii potwierdził, że nie zaopatrują się za tą cenę w licencjonowanej hurtownia perfum Burrbery w Warszawie. Zresztą to sama przed rozmową sprawdziłam. Koszmar i wyrzucone pieniądze - niemałe w błoto!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

~Arletta / 2016-10-08

Po raz drugi zamówiłam tu perfumy. One wręcz śmierdzą bazarem , są nietrwałe, flakon krzywy... Niestety pudełko wyrzuciłam :( i nie mogę zwrócić. Nigdy więcej! ODRADZAM.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

brak

Wady

brak zalet

Extra informacje

2 raz przpłaciłam za wątpliwy towar

~Witek / 2016-03-25

nigdy wiecej tam chyba juz nie kupie nic!!! odradzam kupowania w tytm sklepie,nie dosc ze chamsko obsluguja to jeszcze podrobe jakies sprzedaja,kupilem ostatnio CK One..strasznie nie trwaly jest!!! w ogole inna bajka daleko od oryginalnego...sprowadzaja z rynkow wschodnich,dlatego maja taniej... jest to sklep dla frajerow i tyle
Zalety

nie ma

Wady

same

Extra informacje

~Tadeusz / 2016-01-12

zakupiłem wodę toaletową Calvin Klein Eternity Men produkt w ogóle nie przypomina orginał ,bardziej przypomina podróbkę bardzo szybko wietrzeje odradzam kupowania w tym sklepie szkoda kasy to był pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie
Zalety

brak

Wady

szybko wietrzeje ,nie przypomina orginału

Extra informacje

2 dni koszt 97 zł

~Agnieszka / 2015-12-25

Kupiłam perfumy na prezent świąteczny i niestety okazały się podróbką. Żenada, wstyd. Zdecydowanie odradzam! Nigdy więcej nie kupię w tym sklepie! Nie wiem jak można tak oszukiwać ludzi za wcale nie małe pieniądze!2 dni, 250 zł
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

2 dni, 250 zł

~iza_wawa / 2015-12-19

Zdecydowanie odradzam kupowanie w stacjonarnym sklepie tagomago w Warszawie. Obsługa okropna, w zasadzie najgorsza z jaką się spotkałam w ogóle. Panie pracujące tam mają traktują klienta obcesowo, nie są pomocne, wręcz odpychające swoim podejściem. Pracują tam jakby za karę. Produkt podają z łaską. Aż dziwne, że takie osobowości znajdują zatrudnienie w obsłudze klienta. Gdyby były chodź troszkę milsze, to na pewno nie wyszłabym ze sklepu bez zakupu. Ale za taki oschły wręcz stosunek, to nie mam ochoty tam nic kupić, nawet jeśli taniej niż indziej. Nie lubię przesadnej uprzejmości w sprzedaży, ale totalny jest najgorszy.Wadyfatalna obsługa w sklepie stacjonarnym w Warszawie. Odradzam kontakt z tymi paniami które tam pracują. To chyba coś mówi o właścicielach sklepu.
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

fatalna obsługa w sklepie stacjonarnym w Warszawie. Odradzam kontakt z tymi paniami które tam pracują. To chyba coś mówi o właścicielach sklepu.

Extra informacje

~Ryszard / 2015-12-11

Jestem zadowolony z towaru- oryginalny w/g oceny mojej żony,dobra komunikacja e-mail zamówiony w niedzielę wieczorem, wysłano w środę kurier przywiózł w czwartek popołudniu b/u.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

niższa cena niz w sklepie stacjonarnym razem z kosztem przesyłki

Wady

b/u

Extra informacje

1 dzień , kupiłem w Togomago.pl

~Ola / 2015-11-23

Nierzetelność, kpina z klientów. Produkt teoretycznie dostępny, a po zapłacie okazuje się, że nie ma go w magazynie o czym sprzedawca nawet nie poinformuje kupującego!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

SPRZEDAJĄ TO, CZEGO NIE MAJĄ

Extra informacje

nie mam, bo nie dotarł, póki co pieniędzy też nie mam

~rozczarowana / 2015-11-11

zakupiłam perfumy, jak panie twierdziły w 100 % oryginalne. I się bardzo rozczarowałam, ponieważ nuta zapachowa zupełnie, trwałość zapachu żadna. Powiem więcej zapach daaaleki i to bardzo od oryginały. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadne

Wady

woda śmierdząca i daleka od oryginału

Extra informacje

miesiąc, 180zł

~ZAWIEDZIONY / 2015-08-20

Kilka lat temu dostałem w prezencie Paco Rabanne 1 Million postanowiłem wrócić do tego zapachu. Zamówiłem perfumy w Tagomago jednak to co otrzymałem to jakiś syf kompletnie nietrwały i praktycznie nieprzypominający zapach. OSTRZEGAM przed tymi OSZUSTAMI!!!!!!
Zalety

BRAK

Wady

OSZUŚCI

Extra informacje

15 DNI 203ZŁ

~m / 2015-07-06

Nie polecam! Po zamówienie towaru i wielodniowym oczekiwaniu dowiedziałam się o tym, iż produktów nie ma w magazynie gdy tymczasem w momencie zamówienia na stronie internetowej sklepu informacja była, iż produkt jest dostępny. Obsługa sklepu niestety niesympatyczna.
Zalety

brak

Wady

Błędna informacja o dostępności produktów w sklepie

Extra informacje

~Gio / 2015-02-09

Zakupy perfum w Perfumerii Internetowej TagoMago to ryzyko otrzymania podróbki mającej jedynie wspólną nazwę z oryginałem - i to wszystko za niemałe pieniądze. Realizacja zamówienia na wodę toaletową "Acqua di Gio pour femme" trwała 2 tygodnie, chociaż na stronie internetowej tej perfumerii napisano "wysyłamy w ciągu 24 godzin". W odpowiedzi na mój e-mail przypominający pracownicy Perfumerii tłumacząc się remanentem, grzecznie zapewnili, że po kolejnych 2 dniach zamówiony towar będzie gotowy do odbioru i tak rzeczywiście było. Zamówiona Woda Toaletowa okazała się produktem podrobionym, który zamiast rozwijać kolejne nuty zapachowe już po godzinie nie pozostawiał żadnego zapachu, a kolor produktu oraz jakość opakowania wewnętrznego były niezgodne z oryginałem. Reklamację grzecznie przyjęto i obiecano odpowiedzieć w terminie do 14 dni. Odpowiedzi w w/w terminie nie otrzymałam więc napisałam kolejnego e-maila informując firmę, że zgodnie z obowiązującymi przepisami brak odpowiedzi w terminie 14 dni oznacza uznanie zasadności reklamacji. W odpowiedzi otrzymałam telefonicznie wiadomość, że produkt wysłano do ekspertyzy do Włoch, a gotówka za reklamowany towar czeka do odbioru i mogę po nią przyjechać. Istotnie otrzymałam zwrot pełnej sumy jednakże miało to miejsce w miesiąc od złożenia zamówienia i nie dość, że nie nabyłam ulubionej wody toaletowej, to straciłam sporo czasu, aby dochodzić swoich praw. Obrót sprawy przyspieszył chyba fakt odbioru osobistego zarówno zamówionego produktu jak i zwróconej gotówki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

brak

Wady

produkt podrobiony o nucie zapachowej niezgodnej z oryginałem

Extra informacje

100 ml wody toaletowej Acqua di Gio pour femme 214 zł

~Magdalena / 2013-07-14

Od kilku lat jestem tzw.stałą klientką sklepu tagomago.pli jestem bardzo zadowolona z obsługi,jakości produktów.Nie zgadzam się ze wcześniejszymi opiniami.Nigdy nie otrzymałam podróbki z tego sklepu.a wiem,co mówię,ponieważ kupowałam berdzo dużo kosmetyków w sephorze i Douglasie.Na miejscu osób,które uważają,że kupują podróbki-dlaczego nie napiszecie do producenta i nie wyślecie artykułu???cIEKAWA JESTEM,ILU Z WAS RZECZYWIŚCIE KUPUJE I KUPOWAŁO DUŻO KOSMETYKÓW,ŻE PISZECIE,ŻE TO PODRÓBKI????W TYM KRAJU JEST TO PRZESTĘPSTWO ŚCIGANE Z KODEKSU KARNEGO!TO TAKIE TYPOWO POLSKIE,NAJPIERW ANONIMOWO NAPISAĆ BZDURY,A DO DZIAŁĄNIA TO NIE MA NIKOGO!!JAKIE MACIE DOWODY????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

SAME ZALETY!!!

Wady

ŻADNYCH!!!

Extra informacje

1,5 ROKU

~Wiki Trintyh / 2012-12-25

perfumy perfidne podróbki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

towar nie oryginalny

Extra informacje

~Moby / 2012-05-31

Świetna i szybka obsługa. Produkt zamówiony w poniedziałek, we wtorek już u mnie. Dobry kontakt ( a właściwie nawet za szybki- rano złożyłem zamówienie a wieczorem miałem od nich 3 maile o zmianach statusów zamówienia). Do tego tanie perfumy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super sklep

Wady

Extra informacje

używam od 3 lat, taniej o 150zł niż w sephorze

~Edyta / 2011-10-28

Fatalny sklep, obsługa Klienta jeszcze gorsza! Zamówiłam produkt w poniedziałek, we wtorek została zaksięgowana wpłata. Przez 3 dni czekałam na maila ze sklepu z informacja o wysłaniu przesyłki. Nie doczekałam się żadnego więc postanowiłam sama napisać wiadomość do sklepu z pytaniem czy moja przesyłka już została wysłana. Po moim mailu Pan poinformował mnie, że moja przesyłka nie została wysłana, ponieważ nie mają tego produktu, czekają na dostawę, która będzie w przyszłym tygodniu. Uspokoiłam się i cierpliwie czekałam na przesyłkę, ponieważ zdaję sobie sprawę, że takie sytuację zdarzają się. Pod koniec przyszłego tygodnia (tego, w którym miałam otrzymać przesyłkę) znowu milczenie ze strony sklepu. W tym momencie zaczęłam się niepokoić, ponieważ zamówienie opłaciłam expresowo, a sklep drugi tydzień milczy. Jedyny kontakt wychodził ode mnie. Po telefonie okazało się, że dostawa będzie w przyszłym tygodniu (coś za dużo tych "przyszłych tygodni"). O dziwo w przyszłym tygodniu również się nie odezwali. Na szczęście pod koniec tygodnia dostałam swój produkt. FATALNA OBSŁUGA KLIENTA ORAZ OCZEKIWANIE NA ZAMÓWIENIE PRAWIE 3 TYGODNIE sprawia, że muszę wystawić komentarz negatywny. Nigdy więcej nie zrobię zamówienia w tagomago.pl i odradzam wszystkim, którzy są przyzwyczajeni do obsługi, która dba o Klienta. Proponuję nauczyć się dbać o każdego Klienta i umieszczać informację jeżeli jakiegoś produktu nie ma w danym momencie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

~Asia 0311 / 2011-10-02

W perfumerii robię zakupy już od kilku lat, nigdy nie było niespodzianki.Perfumeria polecana i rekomendowana przeze mnie.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.75
Zalety

Nienaganny zapach perfum

Wady

Brak

Extra informacje

~tomashjeh / 2011-09-13

Dokonałem zakupu perfum w fiolce 80 ml. Przelałem pieniądze mtransferem, więc dotrały do sklepu od razu. Pewny byłem, że paczka następnego dnia zostanie nadana. Po 3 dniach nie otrzymałem żadnego potwierdzenia przyjęcia zamówienia do realizacji. Zadzowniłem i okazało się, że pieniądze nie zostały jeszcze zaksięgowane, nastąpiło to dopiero kolejnego dnia. Teraz już zadowolony, że paczka zostanie wysłana czekałem na meila z potwierdzeniem wysyłki. Jednak po 2 dniach nic... dzownię i okazuje się, że nie ma tego towaru w sklepie i Pani mi mówi, że trzeba czekać około tygodnia, a ja na to "napisane było że towar jest dostępny". Jednakże Pani okazała się przebieglejsza i mówi "ale nie było ikonki wysyłka w ciągu 24h". Wchodzę na stronę sklepu i okazuje się, że ikonka jest... Dzownię i Pani mówi to co zazwyczaj się mówi w takich sytuacjach "nie wiem jak to się stało, dział techniczny zawiódł". Pani przedstawiła mi ofertę 40 ml tych perfum i zwrot różnicy kwoty, którą wpłaciłem na konto, zdecydowałem się na ten zakup, paczka została nadana następnego dnia perfumy dotarły, jednakże pozostał problem zwrotu pieniędzy. Pani telefonicznie powiedziała abym wysłał nr konta bankowego na meila sklepu i jeszcze dziś lub jutro zwrot zostanie dokonany. Po 3 dniach oczekiwania pieniędzy na koncie nie było (oczywiście uwzględniam tylko dni robocze, razem z weekendem było to 5 dni). Dzwonię i Pani mówi, że pieniądze powinny być wysłane i żebym jutro sprawdził konto. Następnego dnia sprawdzam i nie ma... Dzwonię ponownie, w tym momencie właśnie koło Pani siedział Pan odpowiedzialny za przelewy więc Pani osobiście dopilnuje aby przelew został wykonany i w dodatku dostanę meila z potwierdzeniem przelewu. 12 dnia od wysłania meila z nr konta bankowego na które ma zostać dokonany zwrot pieniędzy na koncie nie ma oraz potwierdzenia przelewu na meilu również nie ma... Dzownię i Pani mówi to co zawsze w takiej sytuacji się mówi "bardzo Pana przepraszam ale nie wiem jak to się stało, zazwyczaj zwrot taki trwa 3 dni", Pani wręcz przyrzekała, że przelew dziś wyszedł. W ostatniej sesji przychodzącej pieniądze w końcu dotarły, oczywiście koszt perfum wzrósł o jakieś 20 zł przez koszty telefoniczne bo nawet jeżeli Pani konsultantka z kimś rozmawia i jest zajęte to automatyczna sekretarka zabiera nam jakieś 1,5 - 2 min "witamy w perfumerii tago mago...". Dział techniczny ze stroną internetową zawiódł, Pan od przelewów zawiódł, Pani konsultantka o niczym nie wiedziała i nie była poinformowana i tylko gęsto mnie przepraszała. Był to mój pierwszy zakup i oczywiście ostatni w tej perfumerii, nie polecam nikomu i każdy kto z moich znajomych będzie chciał skorzystać z tego sklepu, również będę odradzał.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak?

Wady

Obsługa!!!

Extra informacje

~szuz / 2010-09-21

korzystałem pierwszy raz mogłaby byc lepsza obsługa . ale jak na pierwszy raz to może być
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

~aaaa / 2008-03-25

Wielokrotnie zamawiałem i z pełna odpowiedzialnością polecam. bardzo szybka obsługa, świetny kontakt. pełen profesjonalizm. atrakcyjne ceny. a to wszystko dostępne z domu, bez wychodzenia na deszcz czy śnieg :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szeroka oferta, dobry kontakt, szybka realizacja

Wady

brak

Extra informacje

~jaleksandra / 2007-12-11

Korzystałam z oferty sklepu po raz drugi, za pierwszym razem sama odbierałam towar. Sklep jak najbardziej polecam, atrakcyjny asortyment i ceny, ale zamówienie złożone 21 listopada dotarło do mnie 11 grudnia ( w Warszawie). Kupuję dużo na allegro ale jeszcze nigdy nie czekałam tak długo na przesyłkę, jest to wg mnie nie do przyjęcia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

dobry kontakt, duzy wybór, przyjazne ceny

Wady

długi czas realizacji zamówienia

Extra informacje

~Anna J. / 2007-10-01

Jestem zachwycona sklepem. Po pierwsze- rewelacyjnie szybka realizacja. Po drugie- ceny dzięki którym mogę kupić 2 produkty w cenie 1 w "normalnej" perfumerii. po 3-cie- świetny kontakt. naprawdę polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Widze same plusy.

Wady

nie ma moim zdaniem

Extra informacje

od piątku

~munieik / 2007-07-11

wszystko w jak najlepszym porzadku, polecam zdecydowanie. Obsluga profesjonalna, realizacja przesylki blyskawiczna. Co tu duzo mowic, oby wiecej takich sklepow.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Marika / 2007-06-25

Bardzo sprawna perfumeria. Korzystałam do tej pory z perfumerii internetowych rzadko ze względu na ograniczony asortyment w polskich sklepach tego typu- dostępne są tylko standardowe produkty. Tagomago sie tutaj zdecydowanie odróżnia. Mają bardzo szeroką ofertę. Szczególnie makijaż. no i chyba jako jedyni pielęgnacje. ceny bardzo niskie, obsługa bardzo szybka. Produkty które otrzymałam są oryginalne. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo szeroka oferta i dobre ceny

Wady

chyba tylk oniezbyt łądna strona internetowa, ale to najmniej ważne.

Extra informacje

dostałam w piątek, łączna wartość zamówienia to 435 zł

Zakupy Tagomago.pl opinie