Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Scrummy
  • /
  • 1

Opinie o Scrummy

www.scrummy.pl

Warszawa

Zakupy Scrummy opinie
Asortyment
3.88
Dostawa
2.82
Łatwość zamawiania
2.82
Obsługa i reklamacje
2.3
Poziom cen
2.38

Średnia ocen

2.84

w skali od 1 do 5.

 

Stephen / 2024-02-29

Free porn
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Rudy / 2024-02-26

Best video
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Marilynn / 2024-02-25

porn
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Yanira / 2024-02-24

update Porn
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Shaun / 2024-02-24

update Porn
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Jolene / 2024-02-23

sex Porn
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Philip / 2024-02-22

The benefits detailed in this forum string highlight the indispensable duty that essay writing services play in sustaining students on their academic journey. As somebody who has actually made use of these solutions, I can attest to the significant impact they've carried my scholastic success. The emphasis on expert support, quality control, and time management reverberates deeply with my very own experiences. Access to experienced writers who give tailored guidance and assistance has actually contributed in improving the quality of my essays and deepening my understanding of complex topics. https://chat.openai.com/g/g-581IXnu1e-essay-grader-analyze-essays-with-ai In addition, the assurance of creativity and adherence to academic criteria has offered me comfort understanding that my job is credible and genuine. This, coupled with the punctual distribution of essays, has assisted me stay on track with my projects and avoid last-minute stress and anxiety. On the whole, I wholeheartedly agree with the views expressed in this online forum thread. Essay writing services offer vital support to students pursuing scholastic quality, and I am grateful for the advantages they provide in aiding me achieve my academic goals.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Korey / 2024-02-22

sex site
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Rachel / 2024-02-08

The digital period has ushered in a paradigm shift in the method people and organizations come close to the creation of written content, thanks to the proliferation of paper and essay writing services. While these services supply undeniable comforts, they additionally elevate significant moral issues. This article aims to explore the ethical dimensions of paper and essay writing services, checking out both their sensible benefits and honest considerations. https://www.quora.com/How-can-I-write-a-great-essay-on-any-topic-What-are-the-most-effective-steps-and-procedures-to-follow-while-writing-an-essay/answer/Jess-Smart?prompt_topic_bio=1 Comprehending Paper and Essay Writing Services Paper and essay writing services have emerged as best options for those seeking help in producing composed content. These services boast a swimming pool of skillful authors with know-how throughout numerous topics and techniques. Clients can appoint customized essays, research study papers, theses, and much more, customized to their specific demands and due dates. The allure of contracting out writing tasks depends on the promise of top notch, well-researched content delivered promptly. Discovering the Advantages: Time Efficiency: Outsourcing composing jobs saves beneficial time for people with busy routines or numerous dedications. Quality Control: Reputable solutions guarantee the manufacturing of high-grade, initial content crafted by knowledgeable writers. Access to Expertise: Clients take advantage of accessibility to specialized understanding and insights, enhancing the deepness and precision of their written job. Looking At the Ethical Concerns: Academic Integrity: The use of creating services questions about the authenticity of sent work and concessions academic stability. Threat of Dependency: Overreliance on creating solutions may impede the growth of crucial skills such as vital thinking and research. Plagiarism Risks: Despite assurances of originality, there is a prospective risk of unintended plagiarism if proper citation and referencing procedures are not adhered to.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Lionel / 2024-02-03

sex videos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Karin / 2024-02-01

Porn free
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Oliva / 2024-01-31

Porn free
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Wilda / 2024-01-30

XXX videos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Frederic / 2024-01-27

Download porn
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Ashley / 2024-01-26

porn
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Corina / 2024-01-26

What's up, after reading this remarkable piece of writing i am too delighted to share my knowledge here with friends. click on here https://mvfrwphdm43.exblog.jp/33488435/
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Maxwell / 2024-01-24

Fantastic blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I'm planning to start my own blog soon but I'm a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many choices out there that I'm totally overwhelmed .. Any tips? Bless you! [url=https://footballdaily365.com/%E0%B8%9B%E0%B8%A3%E0%B8%B0%E0%B8%A7%E0%B8%B1%E0%B8%95%E0%B8%B4%E0%B8%99%E0%B8%B1%E0%B8%81%E0%B8%9A%E0%B8%B2%E0%B8%AA/%E0%B8%9B%E0%B8%A3%E0%B8%B0%E0%B8%A7%E0%B8%B1%E0%B8%95%E0%B8%B4%E0%B8%99%E0%B8%B1%E0%B8%81%E0%B8%9A%E0%B8%B2%E0%B8%AA%E0%B9%80%E0%B8%81%E0%B8%95%E0%B8%9A%E0%B8%AD%E0%B8%A5]ประวัตินักบาสประวัตินักกีฬาบาส[/url] ประวัตินักบาสประวัตินักกีฬาบาส
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Cathleen / 2024-01-22

download porn
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Martyna / 2023-03-09

Wszystko super, szybko, estetycznie. Polecam z calych sił. Dobra marka i solidna firma.:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas dostawy, komunikacja,

Wady

Nie ma

Extra informacje

Pikacz / 2023-01-27

Polecam tą firmę. Zamówiłam paczkę w czwartek rano, a otrzymałam ją w piątek rano. Sądzę, że bardzo szybko paczka została spakowana, nadana i dostarczona. Co do zawartości, otrzymałam wszystko co zamawiałam, bez uszkodzeń w stanie idealnym. Słodycze które paczka zawierała są naprawdę smaczne. Co prawda, ceny czasem są zaskakujące, ale tak to już jest z słodyczami zza granicy. Jeszcze raz gorąco polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szybka dostawa, stan produktów, łatwość zamawiania

Wady

Cena produktów

Extra informacje

Szybka dostawa. Znalazłam tam wszystko co potrzebowałam. Nie miałam pomysłu na prezent ale na tej stronie udało mi się coś znaleźć i się czymś zainspirować
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25
Zalety

Duży wybór. Szybka dostawa. Podana data ważności w opisie produktu

Wady

Extra informacje

Rollo / 2021-12-02

Zdecydowanie najlepszy sklep z tego typu asortymentem. W opisie produktu jest podana data przydatności, co pozwala uniknąć niespodzianek. Ceny przystępne, wysyłka na prawdę niedroga. Znalazłam wszystko, co chciałam, a nawet więcej. To były moje pierwsze i na pewno nie ostatnie zakupy. Wysłane szybciej niż błyskawicznie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Asortyment, Szybkość wysyłki, Cena wysyłki

Wady

Nic nie przychodzi mi do głowy

Extra informacje

Polecam!

waniksen / 2021-04-25

Polecam ale jak dla mnie mały wybór.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

nw

Wady

Brak

Extra informacje

2m

Amelia / 2021-03-24

bardzo fajny sklep polecam dostawa w ciągu 23 godzin Polecam ")
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa w ciągu 23 godzin

Wady

nie ma wad :)

Extra informacje

sklep super polecam :)

Matylda Krzy / 2021-03-12

Zamówiłam żelka cole ze scrummy pl, i niby wszystko ok. Przyszło i fajny wygląd ale jakoś ***owa i tyle mogę powiedzieć
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Nie ma plusów tego żelka

Wady

Jest ***owy w smaku

Extra informacje

Maksym / 2021-01-07

Sklep nie zawsze wysyla paragony a jest to przeciez dokument uprawniajacy chociazby do zlozenia reklamacji. Nikt nie odbiera telefonow, ale mozna za to pozostawic wiadomosc glosowa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Produkty z roznych krajow, szybka wysylka

Wady

Ceny wygorowane, nie ma kontaktu ze sklepem, nikt nie oddzwania na pozostawiane wiadomoscj

Extra informacje

Ital / 2021-01-07

Ze sklepem nie ma zadnego kontaktu ani mailowego ani telefonicznego. Produkty wysylane sa przeterminowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Duzy asortyment

Wady

Ceny zawyzone, brak kontaktu z obsluga

Extra informacje

Jakub / 2020-07-27

Uważam sklep za wyjątkowo ciekawy i przystępny dla potencjalnego klienta, w szczególności jeżeli chodzi o cenę przesyłki która zwykle bywa wysoka, a w tym przypadku - odpowiednia. Moim zdaniem jest to najlepszy sklep z zagranicznymi produktami, serdecznie polecam. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Stale nowe produkty, liczne promocje, tania przesyłka

Wady

Często brakuje produktów na stanie

Extra informacje

Viktor / 2020-07-13

Chyba najlepszy sklep z importowanymi przekąskami na rynku. Ceny przystępne, ogromny wybór krajów źródłowych (nie tylko US i UK!), ciekawy wybór produktów, szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, wybór, szeroki asortyment

Wady

czasami długo trzeba czekać na uzupełnienie jakiegoś produktu w magazynie

Extra informacje

Zamawiam od 2 lat

Agata / 2020-06-23

Dostałam niepełne zamówienie. Brakuje kultowych żelków Jelly Very Berry pomimo, że są nabite na paragonie. Ponadto otrzymałam przeterminowane masło "Marshmallow fluff". Brak odpowiedzi na wysłane emaile. Słodycze miały być przeznaczone na prezent.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Szybkość wysyłki

Wady

Przeterminowane produkty, Niepełne zamówienie

Extra informacje

Marta / 2020-05-20

Zamawiałam już 2 raz i jak najbardziej polecam ! Przesyłkę otrzymałam w ciągu dwóch dni. Wszystko starannie zapakowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Produkty są starannie zapakowane, szybkość wysyłki

Wady

Extra informacje

Aleksandra / 2020-05-20

Jak najbardziej polecam, szybka dostawa (zamówione poniedziałek wieczorem, środa rano już u mnie), żadnych problemów, paczka dobrze zabezpieczona papierem (zero zbędnego plastiku). Same plusy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jagoda / 2020-03-20

Trzeci raz już zamawiam przekąski ze strony scrummy i za każdym razem jestem pod wrażeniem ceny i szybkości wysyłki. Zaksięgowanie płatności i wysyłka tego samego dnia! Przesyłkę otrzymałam w ciągu dwóch dni i robi to wielkie wrażenie. Nigdy nie miałam żadnego problemu, serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość wysyłki,cena.

Wady

Brak

Extra informacje

Roza350 / 2018-06-07

Super smaki coli w puszkach, których nie ma w Polsce a szukałam tego chyba wszędzie, do tego super ceny, wcale nie jest drogo mimo, że to napoje trudne do dostania w Polsce.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Scrummy opinie