Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Scrummy
  • /
  • 1

Opinie o Scrummy

www.scrummy.pl

Warszawa

Zakupy Scrummy opinie
Asortyment
4
Dostawa
4.86
Łatwość zamawiania
4.86
Obsługa i reklamacje
3.77
Poziom cen
3.86

Średnia ocen

4.27

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

14

dodanych opinii

 

Szybka dostawa. Znalazłam tam wszystko co potrzebowałam. Nie miałam pomysłu na prezent ale na tej stronie udało mi się coś znaleźć i się czymś zainspirować
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25
Zalety

Duży wybór. Szybka dostawa. Podana data ważności w opisie produktu

Wady

Extra informacje

Rollo / 2021-12-02

Zdecydowanie najlepszy sklep z tego typu asortymentem. W opisie produktu jest podana data przydatności, co pozwala uniknąć niespodzianek. Ceny przystępne, wysyłka na prawdę niedroga. Znalazłam wszystko, co chciałam, a nawet więcej. To były moje pierwsze i na pewno nie ostatnie zakupy. Wysłane szybciej niż błyskawicznie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Asortyment, Szybkość wysyłki, Cena wysyłki

Wady

Nic nie przychodzi mi do głowy

Extra informacje

Polecam!

waniksen / 2021-04-25

Polecam ale jak dla mnie mały wybór.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

nw

Wady

Brak

Extra informacje

2m

Amelia / 2021-03-24

bardzo fajny sklep polecam dostawa w ciągu 23 godzin Polecam ")
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa w ciągu 23 godzin

Wady

nie ma wad :)

Extra informacje

sklep super polecam :)

Matylda Krzy / 2021-03-12

Zamówiłam żelka cole ze scrummy pl, i niby wszystko ok. Przyszło i fajny wygląd ale jakoś ***owa i tyle mogę powiedzieć
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Nie ma plusów tego żelka

Wady

Jest ***owy w smaku

Extra informacje

Maksym / 2021-01-07

Sklep nie zawsze wysyla paragony a jest to przeciez dokument uprawniajacy chociazby do zlozenia reklamacji. Nikt nie odbiera telefonow, ale mozna za to pozostawic wiadomosc glosowa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Produkty z roznych krajow, szybka wysylka

Wady

Ceny wygorowane, nie ma kontaktu ze sklepem, nikt nie oddzwania na pozostawiane wiadomoscj

Extra informacje

Ital / 2021-01-07

Ze sklepem nie ma zadnego kontaktu ani mailowego ani telefonicznego. Produkty wysylane sa przeterminowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Duzy asortyment

Wady

Ceny zawyzone, brak kontaktu z obsluga

Extra informacje

Jakub / 2020-07-27

Uważam sklep za wyjątkowo ciekawy i przystępny dla potencjalnego klienta, w szczególności jeżeli chodzi o cenę przesyłki która zwykle bywa wysoka, a w tym przypadku - odpowiednia. Moim zdaniem jest to najlepszy sklep z zagranicznymi produktami, serdecznie polecam. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Stale nowe produkty, liczne promocje, tania przesyłka

Wady

Często brakuje produktów na stanie

Extra informacje

Viktor / 2020-07-13

Chyba najlepszy sklep z importowanymi przekąskami na rynku. Ceny przystępne, ogromny wybór krajów źródłowych (nie tylko US i UK!), ciekawy wybór produktów, szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, wybór, szeroki asortyment

Wady

czasami długo trzeba czekać na uzupełnienie jakiegoś produktu w magazynie

Extra informacje

Zamawiam od 2 lat

Agata / 2020-06-23

Dostałam niepełne zamówienie. Brakuje kultowych żelków Jelly Very Berry pomimo, że są nabite na paragonie. Ponadto otrzymałam przeterminowane masło "Marshmallow fluff". Brak odpowiedzi na wysłane emaile. Słodycze miały być przeznaczone na prezent.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Szybkość wysyłki

Wady

Przeterminowane produkty, Niepełne zamówienie

Extra informacje

Marta / 2020-05-20

Zamawiałam już 2 raz i jak najbardziej polecam ! Przesyłkę otrzymałam w ciągu dwóch dni. Wszystko starannie zapakowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Produkty są starannie zapakowane, szybkość wysyłki

Wady

Extra informacje

Aleksandra / 2020-05-20

Jak najbardziej polecam, szybka dostawa (zamówione poniedziałek wieczorem, środa rano już u mnie), żadnych problemów, paczka dobrze zabezpieczona papierem (zero zbędnego plastiku). Same plusy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jagoda / 2020-03-20

Trzeci raz już zamawiam przekąski ze strony scrummy i za każdym razem jestem pod wrażeniem ceny i szybkości wysyłki. Zaksięgowanie płatności i wysyłka tego samego dnia! Przesyłkę otrzymałam w ciągu dwóch dni i robi to wielkie wrażenie. Nigdy nie miałam żadnego problemu, serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość wysyłki,cena.

Wady

Brak

Extra informacje

Roza350 / 2018-06-07

Super smaki coli w puszkach, których nie ma w Polsce a szukałam tego chyba wszędzie, do tego super ceny, wcale nie jest drogo mimo, że to napoje trudne do dostania w Polsce.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Scrummy opinie