Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • RowerTour
  • /
  • 1

Opinie o RowerTour

rowertour.com

Bydgoszcz

Zakupy RowerTour opinie
Asortyment
4.75
Dostawa
4.69
Łatwość zamawiania
4.79
Obsługa i reklamacje
4.64
Poziom cen
4.78

Średnia ocen

4.73

w skali od 1 do 5.

 

RowerTour opinie RowerTour
4.73 1595

Jan / 2022-10-10

Dwukrotnie moje zamówienie zostało anulowane z powodu braku produktu, który był dostępny na stronie, mimo że za drugim razem specjalnie dzwoniłem na infolinię i czekałem 20 minut aż sprawdzą czy tym razem produkt jest. Sprawdzili po czym po kilku dniach znowu odwołali zamówienie z powodu braku produktu. Obsługa klienta tragiczna. Nie zaproponowali żadnego zadośćuczynienia za stracony czas a karty podarunkowej nie mogę zwrócić, mimo że na stronie są niewłaściwe produkty. Zdecydowanie nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

tragiczna obsługa klienta

Wady

tragiczna obsługa klienta

Extra informacje

nie ma produktów, które są na stronie

Robert / 2022-06-27

Kupno, jeszcze ok - chociaż zero informacji o tym kiedy będzie wysłane zamówienie, żadnych informacji. Ale zwrot to już poezja - brak potwierdzenia czy przesyłka dotarła do ich" wirtualnego magazynu " Za każdym razem po telefonie na infolinię ta sama gatka- nie możemy udzielić informacji czy Pana przesyłka dotarła i tak przez dwa tygodnie. Zwykli oszuści. Ani butów, ani pieniędzy. Nie polecam, chyba że ktoś lubi się podenerwować. Obsługa infolini - porażka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

EVE / 2021-05-26

NIE POLECAM.OBSŁUGA KLIENTA BARDZO SŁABA..TOWAR SZEDŁ DO MNIE DWA TYGODNIE...MASAKRA. TOWAR BYŁ USZKODZONY FABRYCZNIE MIMO TOODRZUCONO REKLAMACJĘ....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

NIE MA

Wady

DO *** SKLEP

Extra informacje

leeon / 2021-03-05

dobry sklep naprawde
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysylka

Wady

Extra informacje

MIREK / 2021-02-19

SUPER TOWAR
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zbigniew Jabłoński / 2021-02-19

Nie mają sobie równych !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Konrad / 2021-02-19

szybka realizacja zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2021-02-19

profesjonalna obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Antoni / 2021-02-19

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malina / 2021-02-19

konkretnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kurek / 2021-02-19

Bardzo fajny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Cezary / 2021-02-19

Produkty bardzo dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2021-02-19

wszystko w porządku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarosław / 2021-02-19

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

58742136k / 2021-02-19

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mikołaj / 2021-02-19

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2021-02-19

5 !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2021-02-19

Wszystko zgodnie z zamówieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nikola / 2021-02-19

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dariusz P / 2021-02-19

Szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nick123 / 2021-02-19

Towar bez zastrzeżeń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krystian / 2021-02-19

SUPER OBSŁUGA !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwanicka / 2021-02-19

Profesjonalnie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2021-02-19

Polecam zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

TOMASZ / 2021-02-19

OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

65Cezary65 / 2021-02-19

Szybko i sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ryszard / 2021-02-19

Kontakt i obsługa na wysokim poziomie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2021-02-19

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2021-02-19

Polecam mocno
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2021-02-19

Polecam mocno
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dembska / 2021-02-19

Super asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Witold / 2021-02-19

5/5
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dino / 2021-02-19

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzusztof / 2021-02-19

Bez problemów. Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grabowski / 2021-02-19

okok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Seba / 2021-02-19

Super kontakt ze sprzedawca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Filip Konieczny / 2021-02-19

Wszystko super . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

PK / 2021-02-19

Bardzo dobry kontakt :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Florian / 2021-02-19

Bardzo polecam zakupy w Rowertour !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta Misiak / 2021-02-19

Atrakcyjne ceny, solidny sprzedawca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł1 / 2021-02-19

Pozytywnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tymek78 / 2021-02-19

Świetny sklep i obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

I4LV / 2021-02-19

Duży wybór artykułów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darek / 2021-02-19

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edek / 2021-01-28

Mają wszystko co potrzebne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bercik / 2021-01-28

Sklep naprawdę warty uwagi:) Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Denis / 2021-01-28

Doskonała jakość i super oferta części rowerowych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Weronika / 2021-01-28

Polecam zakupy w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hubert / 2021-01-28

solidna firma, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartłomiej S. / 2021-01-28

Świetny sklep rowerowy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2021-01-28

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Szafran / 2021-01-28

Bardzo pozytywnie !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ksawery / 2021-01-28

Jestem zadowolony z zakupów :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Leonard / 2021-01-28

POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr74 / 2021-01-28

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roman / 2021-01-28

Towar zgodny z oczekiwaniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2021-01-28

Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kacper / 2021-01-28

Kask Abus MonTrailer - PETARDA !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Matt / 2021-01-28

Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwek / 2021-01-28

super sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

CZA / 2021-01-28

Udane zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominik / 2021-01-28

Szybko i bezproblemowo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirosław / 2021-01-28

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elwira / 2021-01-28

Wzorowo ! Tak powinno wyglądać w każdym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna N / 2021-01-28

Bardzo łatwy kontakt ze sprzedającym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Prokop / 2021-01-28

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam sprzedającego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarosław / 2021-01-28

Wszystkim polecam zakupy na rowertour !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

filippo / 2021-01-28

Bardzo udany zakup
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2021-01-28

polecam 5/5
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Monia / 2021-01-28

5/5
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2021-01-28

Towar solidny i zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2021-01-28

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daniel :) / 2021-01-28

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

TUREK / 2021-01-28

POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stały klient / 2021-01-28

Często robię u nich zakupy. Zawsze jestem zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bogumił / 2021-01-28

Bardzo dużo rabatów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

C.K / 2021-01-28

Bardzo dobra robota
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Filip12 / 2021-01-28

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rysiu / 2021-01-28

super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Halina Szczerbin / 2021-01-28

Rewelacja ❤
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

BOCIAN / 2021-01-28

Jeden z najlepszych sklepów rowerowych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktor Nowak / 2021-01-28

Pełen profesjonalizm
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Borys / 2021-01-28

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2021-01-28

????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zadowolony Klient / 2021-01-28

Polecam wszystkim ten sklep ! Szybki czas realizacji zamówienia, przemiła obsługa i towary wysokiej jakości !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zygmunt / 2021-01-28

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2021-01-28

10/10
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kondrad / 2021-01-28

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nikodem2001 / 2021-01-28

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Cezary / 2021-01-28

Polecam wszystkim roweromaniakom :) !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pola / 2021-01-28

Bardzo szybki czas realizacji, produkty najwyższej jakości !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

czas realizacji, jakość produktów, obsługa

Wady

Extra informacje

Weronika / 2021-01-28

5/5 :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sebastian89 / 2021-01-28

Kompetentna i fachowa obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mario / 2021-01-28

Bardzo fajny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

konkurencyjne ceny

Wady

Extra informacje

Tomek / 2021-01-28

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

M123 / 2021-01-28

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

tomekk / 2021-01-19

dobry sklep, zakupy robie tylko tu i nigdzie indziej nie zamierzam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysokiej jakosci produkty, krotki czas oczekiwania, konkurencyjne ceny,

Wady

Extra informacje

lider3 / 2021-01-19

konkurencyjne ceny produktow
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2021-01-19

generalnie wszystko jak najbardziej OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda P. / 2021-01-19

Fachowa obsługa, zakupione sakwy są po prostu cudowne. Niecierpliwie czekam na cieplejszą pogodę, aż wyruszę w drogę ze swoim nowym nabytkiem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

produkty, jakosc, szybka wysylka

Wady

Extra informacje

hennry88 / 2021-01-19

wysylka jeszcze tego samego dnia, najlepszy sklep rowerowy w Polsce
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

darmowa wysylka, ceny, obsluga

Wady

Extra informacje

1dzien

Zbyszek / 2021-01-19

Cudowna obsługa, najlepsze ceny na rynku gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysylka

Wady

Extra informacje

zbyszek1534

monika / 2020-12-29

Przestrzegam przed tym sklepem. Są bezduszni. Kupiłam prezent na Gwiazdkę. Niestety były to rękawiczki, które okazały się za małe. Zaproponowałam sklepowi wymianę na większe i pokrycie wszelkich kosztów dostawy. Niestety nie zgodzili się twierdząc, że minął okres 14 dni na zwrot, który u mnie wypadł w Wigilię ( przypomnę, że był to prezent gwiazdkowy, więc wręczany około 20 wieczorem, więc wiadomo jak to jest w ten dzień, człowiek myśli o Świętach, a nie o tym czy mija mu termin zwrotu). Niestety sklep wykazał, się bardzo nieprofesjonalnym podejściem do klienta, wręcz bezdusznym, gdyż stwierdził, że powinnam w Wigilię zostawić rodzinne świętowanie i zająć się wypełnianiem formularza zwrotu produktu.
Obsługa i reklamacje
1.00

zadowolony klient / 2020-12-23

często dokonuje zakupów w tym sklepie i zawsze jestem mega zadowolony, pracownicy zawsze pomocni i zarażają optymizmem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

nic ujac

Wady

Extra informacje

Dariusz Gie / 2020-12-23

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kompetentni pracownicy, szeroki asortyment, konkurencyjne ceny, profesjonalna strona internetowa, produkty najwyższej jakości

Wady

Extra informacje

Tomasz / 2020-12-23

Miła obsługa, a ceny są na tyle konkurencyjne, że nie warto robić zakupów w innym sklepie. Najtaniej w sieci. POLECAM ! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda Bąk / 2020-12-23

fachowa obsługa sklepu internetowego
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

jabuszko89 / 2020-12-23

Duzy asortyment w konkurencyjnych cenach dzieki, ktoremu spokojnie mozna sie przyszykowac przed sezonem rowerowym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

asortyment,konkurencyjne ceny,czytelna strona www

Wady

Extra informacje

saha / 2020-12-23

szybko i tanio polecam kazdemu!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tanio,szybko, mila obsluga

Wady

Extra informacje

Darianna / 2020-12-23

szybka wysylka produktow ktore zamowilam ;) dzieki dobrej realizacji zamowienia, kazdy bedzie zadowolony z prezentow pod choinka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

niskie ceny

Wady

Extra informacje

Filipek / 2020-12-23

Super sklep, niskie ceny i szybka wysyłka !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka realizacja

Wady

brak

Extra informacje

paweł / 2020-07-29

Sklep handluje asortymentem, którego nie posiada. Terminy wysyłki podane na stronie to fikcja. Ciężko się dodzwonić, jak się uda to ściemniają, że wyślą towar następnego dnia, co w ogóle nie ma miejsca. Niestety przez tą sytuację, nie będę w stanie zabrać szosy na wyjazd rowerowy, co jest dla mnie przykre. Nigdy więcej nic tutaj nie kupię! Omijajcie szerokim łukiem ściemniaczy!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

sprzedaż asortymentu, którego nie posiadają, oszukane terminy realizacji zamówień, kłamstwa ze strony obsługi klienta.

Extra informacje

Przemek / 2020-07-24

Zdecydowanie odradzam! Zamówiłem kilka produktów, dotarły dość szybko. Jeden zwróciłem i juz ponad 5 tyg! czekam na zwrot pieniedzy. Sklep nie udziale informacji telefonicznie na temat zwrotów. Do dzis nie dostałem tez jednoznacznej odpowiedzi na liczne maile, ktore wysłałem z zapytaniem czy zwrocony produkt dotarł i kiedy moge spodziewac sie zwrotu płatności. Taka sytuacja nie spotkała mnie jeszce w żadnym sklepie online. ODRADZAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

brak zwrotu platnosci za zwrocony towar

Extra informacje

Robert / 2020-07-14

Oszuści i jak się okazuje również złodzieje od dwóch miesięcy nie zwrócili mi pieniędzy nie odpowiadają na maile ani telefony. Sprawa trafiła na policje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

Pirus / 2020-06-26

Witam. Wszystkich przestrzegam przed zakupami w tej firmie!!! Naciągają klientów promocjami i wyprzedażami po czym nie realizują zamówienia, mnie poinformowali po moich interwencjach i po upływie 26 dni od złożenia zamówienia iż go nie zrealizują z powodu braku asortymentu, co ciekawe ten sam asortyment maja wystawiony na Allegro . Gdy obecnie poczytałem o nich w sieci znalazłem wielu niezadowolonych klientów którzy tak jak ja wpłacili pieniądze a nie otrzymali towaru, tego typu praktyka świadczy tylko o ich manipulacjach i nieuczciwości. Z ciekawostek to na własnej stronie chwalą się opiniami z opineo.pl ale tylko dobrymi, żenada.
Obsługa i reklamacje
1.00

Arek / 2020-06-19

Kpina nie sklep. Zamówienie złożone 6 czerwca i natychmiast opłacone. Na dzień 19 czerwca nie otrzymałem towaru. 15 czerwca pierwszy kontakt z infolinią sklepu i informacja, że towar zostanie wysłany do mnie 17 czerwca. 19 czerwca drugi kontakt z infolinią i informacja, że towar zostanie wysłany do mnie 22 czerwca. Osoba z infolinii postanowiła jeszcze zażartować i zaproponować mi zamiast zamówionego towaru coś w zastępstwie. No oczywiście - skoro zamówiłem chwyty do manetek SRAM to zdecydowanie w zastępstwie nich zadowoli mnie np. przerzutka ALTUS... Wystawiają do sprzedaży towar, którego nie posiadają.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Malgorzata / 2020-06-15

Asortyment zgodnie z opisem. Najlepsza cena !!! Przesylka bardzo dobrze zabezpieczona dotarla blyskawicznie bez uszkodzen. Serdecznie Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata_SB / 2020-06-10

Poślizg z wysyłką to mało powiedziane, na stronie pisze, że będzie to max 4 dni w praktyce ponad 2 tygodnie. Byłam już zdecydowana na rezygnację, gdy dostałam informacje od kuriera, że odebrał od nich paczkę. Rowertour sprzedaje towar, którego nie ma na stanie, dodzwonienie się na infolinię graniczy z cudem. Dobre 20-30min, a czasami wcale. Pracownicy odbierający telefon nie udzielają żadnej informacji, cytując te same wyuczone formułki, gdy mają dość klienta odkładają sobie telefon (u mnie dwukrotnie). Wysyłają mailowo niezgodne informacje. A to wysyłka będzie w piątek, a to w poniedziałek, można sobie czekać i miesiąc, bo towar ściągają z magazynu zewnętrznego. Brak możliwości rozmowy z kierownictwem sklepu. Brak możliwości uzyskania informacji, kiedy towar dotrze z owego magazynu. Bo cytuję pracownika "nie mają z nim kontaktu". Nigdy wiecej nic u nich nie zamówię, tym bardziej że zakup miał być prezentem urodzinowym, a przyszedł "po" owych urodzinach. Firma ma klienta głęboko w poważaniu skoro pozwalają swoim pracownikom na takie zachowanie jak odłożenie telefonu w trakcie rozmowy. Pozdrawiam owego Pana który zrobił to 2 krotnie i nie chciał podać swojego imienia i nazwiska. Strach ? Czy po prostu ignorancja, zostawiam to do oceny dla innych, którzy noszą się z zamiarem zamówienia w tej firmie. Mam nadzieję że karma do was wróci, za kłamstwa i traktowanie klientów jak jelenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Raczej brak.

Wady

Mnóstwo: od oczekiwania na przesyłkę po zachowanie pracowników.

Extra informacje

PUZZQ / 2020-04-24

termin realizacji zamówienia przekroczony w 3 razy. maraton jest anulowany dziękując sklepu. Bardzo nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Ceny

Wady

Termin dostawy, obsługa klienta

Extra informacje

artek / 2019-05-02

Sporo wyposażenia, będę dobrze przygotowany na letnie wycieczki rowerowe.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy RowerTour opinie