Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Redro
  • /
  • 1

Opinie o Redro

redro.pl

Poznań

Zakupy Redro opinie
Asortyment
4.72
Dostawa
4.82
Łatwość zamawiania
4.82
Obsługa i reklamacje
4.65
Poziom cen
4.66

Średnia ocen

4.73

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

123

dodanych opinii

 

Monika / 2022-08-05

Zamówiłam dwa plakaty na konkretny wymiar. Funkcja przycinania na stronie, wycięła dokładnie tak jak chciałam. Jakość papieru, barwy i wszystko! Totalnie! Spełniły moje oczekiwania :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Nasycenie kolorów, jakość papieru

Wady

Brak

Extra informacje

Jadwiga / 2022-06-13

Jakość poprawna, obsługa klienta na najwyższym poziomie i w sumie jest to jeden z głównych czynników, dla których decyduję się na zakupy w tej firmie. Zawsze doradzą, nie ma problemu ze złożeniem zamówienia telefonicznie, a w dodatku przygotują projekt mojego pokoju z wydrukiem. Jak dla mnie trochę za wysokie ceny, ale trudno.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Ewa / 2022-06-10

Profesjonalizm, wspaniałe plakaty , ciekawe pomysły
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2022-06-02

Zawsze jestem bardzo zadowolona z usług Redro. Czas dostawy, jakość, cena i komunikacja- wszystko bez zarzutu. Polecam wszystkim.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas dostawy, Jakość, Cena, Komunikacja

Wady

Extra informacje

Monika / 2022-05-26

Szybka wysyłka, już zamowilam poraz kolejny u nich obraz jestem Bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Artur / 2022-05-20

Pełen profesjonalizm, gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-05-19

Tapeta fajna. Spełniła moje oczekiwania. Informacja od sklepu na każdym etapie realizacji zamówienia. Długa wysyłka, ale to wina firmy spedycyjnej. Błąd w dostawie został naprawiony na dzień następny. Firma godna polecenia. Solidna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-05-11

Absolutnie świetne produkty, wykonanie, szybkość realizacji, wybór opcji i ceny. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2022-05-06

Wszystko w najlepszym porządku, szybka wysyłka a fototapeta piękna i bardzo dobrej jakości. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Irenka83 / 2022-05-02

expres przesyłka! wow. Zamówiłam w środę 27.04, a w piątek 29.04 paczka była już u mnie! Nie spodziewałam się. Baaaaardzo duży +!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa

Wady

Extra informacje

Marlena / 2022-04-29

Sprawna realizacja zamówienia, informowanie o każdym kolejnym etapie jego realizacji. Tapeta w pełni spełniła moje oczekiwania. Świetna obsługa!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Damian W. / 2022-04-27

bardzo dziekuje za realizacje mojego zamuwienia.. jestem bardzo zadowolony polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janina / 2022-04-25

Jestem mile zaskoczona. Fototapeta bardzo ładna - efekt super. Bardzo dobry kontakt z klientem. Bardzo fachowa i rzetelna obsługa. Zdecydowanie polecam Redro i z pewnością wrócę. Mają świetne ceny i najlepszą jakość na rynku, a zamawiałam już w kilku miejscach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, czas realizacji, kontakt, fachowość, doświadczenie, cena, rabat

Wady

Extra informacje

Mariusz / 2022-04-19

DRAMATYCZNA jakość wydruku!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

brak

Wady

jakość

Extra informacje

M H / 2022-04-19

DRAMAT rozbieżność między zdjęciami ze strony a tym co przychodz do domu jest tak duża że ten fotoBełt nadaje się tylko do wywalenia do kosza... I żadnych tam reklamacji czy wątpliwości...
Zalety

zero

Wady

jakość

Extra informacje

Kamil / 2022-04-19

Cena okej, do zaakceptowania. Patrząc na jakość produktu jak i na zaangażowanie obsługi klienta to polecam każdemu. Warto zadzwonić, Pan na infolinii doradził bardzo dobrze. Porównał wszystkie materiały, podał ich różnice oraz doradził co jego zdaniem będzie najlepszym wyborem. Niedługo mam remont sypialni i z pewnością wrócę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, obsługa

Wady

Extra informacje

Magdalena / 2022-02-28

dostałam to czego się spodziewałam. Jestem zadowolona! Szybko, sprawnie, doskonała jakość... Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

stanisław / 2022-02-17

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-02-14

Gorąco polecam! Od dawna nie spotkałam tak dobrej firmy dbającej o klienta. Fachowa pomoc podczas składania zamówienia, uwzględniono moje wszystkie wytyczne i przygotowano zupełnie za darmo wizualizację na ścianie. Efekt przepiękny. Jestem bardzo i to bardzo zadowolona, na pewno wrócę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Samuraj / 2022-02-13

Nie polecam firma żałosna towar nie spełnia oczekiwania.Strata czasu zero profesjonalizmu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Zadnych

Wady

Obsługa klienta

Extra informacje

k0di22 / 2022-02-02

Obraz bardzo spodobał się córce, ładnie i solidnie zapakowany
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jan / 2022-01-20

polecam, super wydruk, super kolory, miłe osoby
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa

Wady

Extra informacje

Diana / 2022-01-16

Polecam. Jakość fototapety samoprzylepnej z laminatem bardzo dobra. Zastanawiam.sie.jednak nad.kolorem czy nie jest aby troszkę przytłumiony. Jednak szybkość wysyłki oraz profesjonalne zapakowanie przeważyły i ogólnie oceni.bardzo dobrze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Jakość,czas dostawy,opakowanie

Wady

Przytłumiony kolor

Extra informacje

Agnieszka / 2021-12-15

Fototapeta super, szybka dostawa. Z pewnością skorzystamy kolejny raz. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2021-12-01

Bardzo dobry kontakt z firmą, na moją prośbę dokonano zmian w kolorze na plakacie, konsultacje pomyślne, wydruk dobrej jakości. Otrzymujemy to o co nam chodzi. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2021-11-30

Firma solidna, dobry kontakt, szybka dostawa. Współpraca z tą firmą to była przyjemność.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-11-18

Przepiękny widok na jesienny Paryż. Profesjonalnie zapakowana i szybko dostarczona przesyłka. Jestem bardzo zadowolona. Polecam :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2021-11-05

Fototapeta, którą kupiłam spełnia moje oczekiwania na 100%. Gatunek rewelacyjny, kolorystyka idealna, zgodna z zamówieniem. Obsługą profesjonalna. Realizacja zamówienia bardzo szybka. To był mój pierwszy zakup w Redro, okazało się, że pod każdym względem bardzo udany. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneczka / 2021-10-28

Szkoda że nie mają sklepu stacjonarnego, bo jakość takich produktów na pewno by się przyjęła lokalnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Asia / 2021-10-25

Kolejne zamówienie, jak zawsze jakość, szybkość i kontakt na najwyższym poziomie. Wcześniej zamawiana naklejka, obraz, i mata magnetyczna. Polecam wszystko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roman / 2021-10-19

fajny sklep i tapeta. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2021-10-14

Obraz wyglada jak prawdziwy ! Obsługa sklepu bardzo uprzejma i pomocna. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2021-10-07

Bardzo jestem zadowolona z tego zakupu i polecam innym z korzystania tej firmy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

WANDA / 2021-09-29

Plakaty piękne, zgodnie z moim oczekiwaniem. Na pewno skorzystam ponownie z zakupów w REDRO. Super obsługa i realizacja zamówienia, świetna strona sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2021-09-22

Fototapeta świetnej jakoś. Zamówienie wysłane w ciągu 2 dni roboczych. Mimo pomyłki z mojej strony udało się wszystko odkręcić i dzięki Panu Arkadiuszowi Stachowiakowi zmieniono rozmiar fototapety. Pozdrawiam serdecznie i polecam każdemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

jasiu / 2021-09-21

wszysstko fajnie pięknie. gra gitara
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

pozdro dla pani patrycji

Edyta / 2021-09-15

Zlecona realizacja 2 plakatów przebiegła sprawnie. Bieżąca informacja o statusie zamówienia. Dobrze zabezpieczona przesyłka. Efekt satysfakcjonujący.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-09-13

Bardzo polecam zakupy w Redro. I napewno wrócę tu nie raz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2021-09-10

Jestem bardzo zadowolony, plakaty w dużej wielkości ze zdjęć z telefonu komórkowego. Wykadrowane zgodnie z prośbą, przesłane starannie, ostrożnie, klasa. Wkrótce będzie kolejne zamówienie. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krystyna / 2021-09-08

zamówiona tapeta zgodna z opisem. wykonanie bardzo dobre. kolory żywe, motyw konia wygląda jak żywy. dostawa szybka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2021-08-27

Zakupy w REDRO są wręcz uzależniające. W każdym produkcie odnajdujemy nowe piękno, które jednym kliknięciem może stać się częścią naszego domu. Bardzo profesjonalne wykonanie każdego produktu, idealny kontakt z klientem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2021-08-26

Polecam. Pełen profesjonalizm, o każdym etapie produkcji później wysyłki byłam na bieżąco informowana. Sama produkcja i wysyłka bardzo szybka. Jeszcze wrócę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Władysław / 2021-08-24

Firma godna polecenia. Zakup zrealizowany zgodnie z zamówieniem. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Łączę serdeczne pozdrowienia i życzenia pomyślności
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2021-08-24

Obsługa jak i realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. Jakość naklejki bardzo dobra. Szybka dostawa. Gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Antoni / 2021-08-23

Właśnie odebrałem przesyłkę. Chciałbym trochę wypowiedzieć się na temat całej współpracy z tą firmą, aż po dzień dzisiejszy. Zamówienie złożone 18.08, a już dzisiaj ją otrzymałem. Naprawdę, nie spodziewałem się tak szybkiej przesyłki. Sam proces składania zamówienia bardzo przyjazny. Przed złożeniem zamówienia zadzwoniłem na infolinię, bo miałem kilka pytań. Udzielono mi odpowiedzi bardzo rzetelnych i sprecyzowanych. Nie zostałem z jakimkolwiek pytaniem czy też wątpliwością. Wybrałem zdjęcie spośród ogromnej bazy zdjęć, miałem możliwość wybrania sobie materiału jaki chciałem. Dodatkowo dodaje się odpowiedni rodzaj kleju jaki potrzebuję. Jedynym minusem jest to, że dodaje się 1 opakowanie, a w moim przypadku akurat potrzebowałem dwóch. Aczkolwiek taki problem to nie problem. Wybrałem sobie płatność za pobraniem i złożyłem zamówienie. Od tego momentu byłem informowany mailowo o każdej zmianie statusu mojego zamówienia. Sama przesyłka bardzo solidna, opakowanie bardzo twarde i nie ma szans na uszkodzenie. Co tu mogę więcej powiedzieć. Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony. Nie wierzyłem, że takie firmy, w tych czasach, jeszcze istnieją. Serdecznie polecam i pozdawiam. Ja na pewno tutaj wrócę na zakupy przed świętami :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, Dobrze zapakowana, Ceny, Łatwy proces składania zamówienia, Kontakt

Wady

Extra informacje

Piotr / 2021-08-21

Obsługa jak i realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. Jakość fototapety rewelacyjna.Bardzo szybka dostawa do Ie. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-08-20

Więcej nie zamówię z tej strony. Obraz nie jest taki jak na zdjęciu ze strony, w dodatku trzeba się domyślać co po którym elemencie. Jak dla mnie porażka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Kamila / 2021-08-18

Firma godna polecenia, fototapeta dostarczona bardzo szybko. Bardzo dobry materiał, montaż był bezproblemowy. Dodatkowo w zamówieniu instrukcja za co duży +!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tadeusz / 2021-08-11

wszystko ok, moge polecic
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2021-08-06

Rewelacyjna obsluga!!! Bardzo sprawy kontakt oraz wysoka jakosc produktu!!! Przesylka rowniez blyskawiczna!!! Nie moglo byc lepiej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2021-08-02

Bardzo dobre tapety, łatwo się naklejają, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Judyta / 2021-07-29

Super jakość naklejek. Bardzo dobra obsługa klienta. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-07-27

Tapeta jest piękna, solidny materiał. Wysyłka błyskawiczna. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2021-07-27

Fajne i niespotykane tspety ,sprawna obsluga
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2021-07-26

Serdecznie polecam zakupy w redro. Wszystko sprawnie i bardzo przyjemnym kontakcie. Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2021-07-26

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy! Szybciutka realizacja, jakość wydruku wspaniała! Dodatkowo chciałam wyrazić swój podziw dla niebywale misternego zapakowania przesyłki, najwyższa starannoć wręcz czułość by zamówione wydruki zostały dostarczone w stanie idealnym! Wielkie brawa!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

tomek / 2021-07-21

świetne tapety, mam już kilka i ciągle coś zamawiam:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-07-21

Jestem zachwycona, bardzo bardzo polecam i sama również na pewno jeszcze skorzystam! Naklejki pięknie wykonane, świetnie trzymają się powierzchni, a moje ściany nabrały charakteru i w końcu pasują do stylu mieszkania. Wielkie dziękuję, Redro! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-07-16

Super tapeta , prezentuje się bardzo ładnie . Szybki czas realizacji , świetna obsługa z możliwością wizualizacji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mario / 2021-07-16

Ekspresowa realizacja i to za granice! Rzetelnie zapakowana przesyłka! Syn mega zadowolony z naklejki! Prezentuje sie swietnie! Super jakosc w dobrej cenie! Polecam wszystkim!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas realizacji, Jakość, Cena

Wady

Extra informacje

Piotr / 2021-07-13

Świetny kontakt, tapeta taka jaką chciałem, bardzo dobra jakość wykonania. Polecam 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2021-07-12

Bardzo polecam! Fototapeta najwyższej jakości!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2021-07-12

Rewelacyjna firma, błyskawiczna realizacja duża pomoc w przygotowaniu grafiki rewelacyjna jakość bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsług, jakość, ceny, czas

Wady

nie ma

Extra informacje

Aleksandra / 2021-07-09

Świetny kontakt byłam informowana na każdym etepie realizacji zamówienia , bardzo szybka realizacja, tapeta przepiękna dobrej jakości i czeka tylko na położenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2021-07-06

Kontakt ze sprzedawcą wspaniały. Tapeta na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Materiał wysokiej jakości, bardzo polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa, jakość, dostawa

Wady

Extra informacje

Anna / 2021-07-01

Zamówienie, realizacja , wygląd naklejki na najwyższym poziomie. Szczerze polecam. Chętnie ponowie złożę zamówienie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janina / 2021-06-28

Bardzo dziękuję za realizację zamówienia w szybki i baaardzo profesjonalny sposób pod każdym względem. Polecam wszystkim serdecznie. Jestem zachwycona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2021-06-25

Polecam jak najbardziej . Jestem bardzo zadowolona z obslugi, przesyłki no i oczywiście z naklejek, które zamawiałam. Jakość bardzo dobra, kolory intensywne, pięknie zdobią moją kuchnię. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2021-06-24

Łatwa samoobsługa, samo składanie zamówienia oraz dogodne formy płatności. Szybka realizacja, wobec czego cieszę się zmianami na 'już, na teraz'. Samo wykonanie idealne, super jakość obrazu i samej tapety (wybrałam na fizelinie). Na pewno jeszcze skorzystam z oferty, gdyż ceny są o połowę niższe niż u konkurencji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tanio, obsługa, jakość

Wady

brak

Extra informacje

Jola / 2021-06-22

szybka dostawa łatwa realizacja zamówienia nie doczytałam że lepiej trochę wymiar większy podać bo ściany z reguły trochę krzywe bywają :) ale jakoś udało się umieścić fototapetę na swoim miejscu efekt jest ciekawy Polecam jak najbardziej :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Marek / 2021-06-22

Dzisiaj otrzymałem swoje fototapety bolidów f1. Jestem w pełni zadowolony i na 100% polecę firmę znajomym. I mam nadzieje znajdę miejsce i pomysł na kolejne. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bożena / 2021-06-19

Fototapeta do łazienki na 1 m szer w 2 paskach Dramat grafik zrobił tak jak się robi zwykła tapetę a nie widok szkoda ze w ocenie nie ma mniej niż zero
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak wyobraźni grafika

Extra informacje

Krzychu / 2021-06-17

Wszystko takie jak powinny być. Zamawiam i dostaje to czego chce. Ważniejsze, a może najważniejsze to obsługa. Zamówiłem jako laik standardowy produkt, ale miła i kompetentna Pani zadzwoniła i doradziła jaki materiał powinienem zamówić do tego co potrzebuję. Miała rację, wszystko sprawdziło się idealnie. Serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

lida / 2021-06-16

Ja akurat do REDRO nie miałam szczęścia - zamówiona czarna fototapeta z wielkim księżycem przyszła słabej jakości (na całej powierzchni były widoczne ślady po rolkach powstałe podczas produkcji) - nie nadawała się do przyklejenia na ścianę... Firma stwierdziła, że nie mogą zwrócić pieniędzy bo to towar na zamówienie (ale przecież miał wadę fabryczną, a nie że mi się odwidziało!) i zaproponowała jedynie ponowny wydruk. Drugi wydruk okazał się wcale nie lepszy niż pierwszy... Zaproponowali trzecią próbę - nie zgodziłam się. Po słownych przepychankach na szczęście zwrócili mi ostatecznie piniądze. Ale nerwów trochę mnie to kosztowało.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

brak

Wady

fatalna jakość wydruku

Extra informacje

0

Irena / 2021-06-14

Wszystko zgodnie z opisem, produkt dobrze zapakowany i zabezpieczony. Ładne kolory, syn zadowolony. Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szybki termin, miła obsługa, dobre zabezpieczenie, ładne kolory

Wady

ceny

Extra informacje

Wojtek T. / 2021-05-28

Transakcja przebiegła pomyślnie, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Fototapeta dobra jakościowo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość

Wady

Extra informacje

Iwona / 2021-05-20

Asortyment - trochę za duży wybór. Sama nie byłam w stanie się zdecydować i musiałam prosić o pomoc Dostawa - szybko, kurier dhl dostarczył mi paczkę nieuszkodzoną, dobrze była zabezpieczona Łatwość zamawiania - zamówiłam przez telefon, bo było wnuczki w domu, a sama się boję Obsługa i reklamacje - obsługa bardzo miła i pomocna z dużą wiedzą, dobrze doradzili. Co do reklamacji to nie wiem, nie musiałam reklamować Poziom cen - po rabacie są do zaakceptowania, bez rabatu bym nie zamówiła. Jakość w stosunku do ceny odpowiednia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
obraz przyszedł dobrze zapakowany, ładny. wszystko ok, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2021-05-01

Jestem w szoku. Wyszło tak że aż szkoda, że nie mogę dołączyć zdjęcia.. Najpierw zagruntowałem ścianę, po podeschnięciu położyłem na ścianę klej i na to suchą tapetę... Kładło się cudownie! Dzięki Redro mój przedpokój znacznie się optycznie powiększył. Wszystko super włącznie z miłym kontaktem telefonicznym i rzetelną obsługą. Szybki czas realizacji - na moją prośbę 2 dni. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

ja / 2021-04-24

Mały plakat (30x40) okej, dobra jakość. Z dużym (100x70) już trochę gorzej - widoczne piksele, zdjęcie niewyraźne, plakat ZA MAŁY o kilka centymetrów, KRZYWY, niedocięty papier. Nie polecam brać większych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

czas dostawy w porządku, mniejszy plakat w porządku

Wady

wykonanie większego plakatu

Extra informacje

Joanna / 2021-04-14

Zamówiona tapeta spełniła moje oczekiwania w 100 %, ma piękne żywe kolory, usługa wykonana i dostarczona zgodnie z przekazaną mi informacją, dobrze zabezpieczona w dostawie, polecam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

-kolory

Wady

Extra informacje

Kamil / 2021-04-06

Fajna jakość wydruku i dobry materiał. Nie miałem problemu z montażem. Proces składania zamówienia bezproblemowy. Szybka wysyłka. Jest ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2021-03-30

Zamówiłam w Redro fototapetę do sypialni. Pierwsze co mnie urzekło, to czas realizacji, ponieważ produkt był u mnie już po 4 dniach! Po rozpakowaniu wszystko było okej, kolorystyka jak i jakość fototapety dobra. Dzięki załączonej instrukcji montaż przebiegł bezproblemowo :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas realizacji, jakość

Wady

Extra informacje

Magda / 2021-03-27

Fototapeta bardzo ładna. Dołączona instrukcja klejenia sprawiła, ze nie było problemu z jej przyklejeniem. Bardzo dobry kontakt z klientem - fototapeta została zmodyfikowana i wykonana bez najmniejszego problemu wg mojego projektu. Po przesłaniu projektu na maila Pan sam zadzwonił do mnie aby dopytać o szczegóły i podczas rozmowy udzielił kilku bardzo cennych porad i wskazówek. Bardzo fachowa i rzetelna obsługa. Zdecydowanie polecam tą firmę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

instrukcja, zmiany pod klienta, kontakt, doradztwo obsługi klienta, czas realizacji

Wady

tanio

Extra informacje

Renia / 2021-03-25

Bardzo szybka reakcja na zamówienie, a czas realizacji bardzo szybki. Wybór? Ogromny! Świetna indywidualna wycena, jestem bardzo zadowolona z dodatkowych rabatów. Otrzymany towar był idealnie zapakowany. Nie było szans na uszkodzenie w transporcie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eve / 2021-03-24

Zdecydowanie nie polecam! Zamówiłam biało-szarą fototapete winylową do kuchni, ze wzorem ala beton. Tapeta niedość, ze przyszła bez zamówionego kleju, zżółknięta a nie biała-bardzo się odznacza przy białej ścianie to jeszcze wzór na niej jest mocno wyblaknięty i są porozciągane piksele. Wzór przy tworzeniu wyglądał zupełnie inaczej, a ten co dostałam na tapecie wygląda jak zamazana za przeproszeniem kupa... nie wspomnę również o tym, że podczas montażu i wygładzania tapeta zaczęła się sypać i mechacić... jakość fatalna! To chyba w życiu nie leżało nawet przy tapecie winylowej! Odradzam! Muszę kupić kolejną gdzie indziej oczywiście!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak!

Wady

Cena, jakość, kolor, obsługa.

Extra informacje

Kamila / 2021-03-23

Widzę tutaj kilka negatywnych opinii na temat sklepu Redro. Nie wiem z czego one wynikają, ale zapewne z niewiedzy klienta. Lub po prostu ktoś jest na tyle leniwy by skontaktować się ze sklepem w celu przedstawienia powstałego problemu, że jedyne co potrafi to wystawić negatywną opinię i zostać z nieprawidłowym produktem. Sama pracuję w handlu i współpracuję z różnymi ludźmi. Jest wiele rodzajów klientów i tym którym zależy to skontaktują się z producentem. Pozostali wolą wylewać własne żale w internecie. Wracając do tematu wystawienia opinii, jestem bardzo zadowolona. I to naprawdę. Zamawiałam wcześniej z wielu firm i tez byłam zadowolona, ale teraz jak natrafiłam na Redro to jestem po prostu bardzo mile zaskoczona! Wcześniejsze wydruki u konkurencji znacznie odbiegają zarówno jakością materiału jak i kolorów. Tutaj na pewno wrócę i zamówię coś jeszcze. Gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo wytrzymały materiał, nasycenie kolorów, czas realizacji, miła obsługa

Wady

Extra informacje

Andrzej / 2021-03-17

dzien dobry, musze polecic i pochwalic caly zespol Redro. Zrobili kawal dobrej roboty. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Wczesniej zamowilem tapete z ecowal i byla okropna. Poszla do kosza. W dodatku miala dziwny zapach. Ciesze sie ze udalo mi sie znalesc dobra drukarnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

opakowanie, kolor, zapach

Wady

Extra informacje

kamil / 2021-03-10

Jestem bardzo zadowolony z otrzymanej fototapety. Polecam każdemu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tiber012 / 2021-03-05

Piszę tę opinię z lekkim opóźnienie, po dłuższym czasie już od montażu. Moja fototapeta przyklejona jest w łazience, pod prysznicem. Nigdy w życiu bym nie powiedziała, że w takim miejscu mogę zamontować fototapetę! Zadzwoniłam na infolinię i przedstawiłam swoją wizję. Fachowo polecono mi odpowiedni rodzaj materiału i okazał się strzałem w dziesiątkę! Cały proces realizacji trwał bardzo szybko, zaledwie kilka dni. Fototapeta bardzo dobrze zapakowana. Montaż dziecinnie prosty. Po tapecie jest lana cały czas woda podczas kąpieli i nic się nie stało po takim czasie. Jest bardzo prosta w utrzymaniu czystości. Mogę tylko polecić! Ja osobiście na pewno wrócę. Pozdrawiam Teresa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

odporność, trwałość, czas wysyłki, cena, jakość, opakowanie, instrukcja, doradztwo

Wady

Extra informacje

4 miesiące

Sławek / 2021-03-03

Produkt w grafice na komputerze a dostarczony to niestety dwie różne rzeczy . Nie odzyskałem pieniędzy prawie 200 zł za kawałek naklejki która wyglada z bliska koszmarnie . Podkreślam na komputerze grafika wyglada jak naturalna w reali jak namalowana palcem . Szkoda czasu i pieniędzy . Obsługa wykręca się akceptacją produktu bez możliwości zwrotu .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Jakość

Extra informacje

Jola / 2021-02-24

ogólnie polecam. obsługa klienta bardzo sprawna, dostawalam informacje o zmianach statusów zamównienia i jeszcze dostalam zdjęcie na maila jak to wyglada po wydruku. super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sławek / 2021-02-16

Jestem początkującym fotografem i nie posiadam najlepszego sprzętu. Zamówiłem fototapetę z własnego zdjęcia i jestem bardzo zadowolony z efektu. Konsultanci wysłali mi projekt na skrzynkę e-mail. Wyszło super. Według mnie na żywo prezentuje się dużo lepiej niż na monitorze komputera. W zestawie dostałem również klej i instrukcję montażu. Teraz każdego dnia mogę spoglądać na swoje zdjęcie w większym formacie i jestem z siebie dumny. Drukarnia Redro spisała się na medal i z pewnością do nich wrócę po więcej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

materiał, kolory, jakość, szybki czas realizacji, promocje, miła obsługa, rabaty na kolejne zakupy

Wady

brak

Extra informacje

Ewa / 2021-01-24

REDRO to firma rzetelna i bardzo przyjazna klientowi, zwłaszcza za sprawą jej obsady w osobie Pana Łukasza! Rok 2020 przebiegł mi pod znakiem licznych transakcji w sklepach internetowych, związanych z przeprowadzanym dużym remontem i muszę powiedzieć, że firma Redro, gdzie robiłam zakupy kilkakrotnie, zapisała się w mojej pamięci jako wyjątkowa. Każdemu zdarza się popełnić błąd, ale niewielu jest w stanie nie tylko ten błąd naprawić, ale i również wynagrodzić niedogodności, których doznał klient. Tak zachowała się właśnie w stosunku do mnie firma Redro za sprawą Pana Łukasza B., który jako jedyny zainteresował się moim problemem. Jest to człowiek życzliwy, empatyczny, słowny i kompetentny. I zazdroszczę tej firmie takiej właśnie osoby, bo żyję na tym świecie ponad pół wieku, a niewiele razy spotkałam się z podobnie uczynnym i przychylnym w stosunku do konsumenta podejściem, które zaprezentował ten Pan. Możecie Państwo bez wahania kupować w tym sklepie, bo spotkacie tam nie tylko różnorodne produkty w bogatym asortymencie i przystępnych cenach, ale w razie problemu macie się do kogo udać - Pan Łukasz jest antidotum na ewentualne niedogodności w procesie zakupów w Redro :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bogaty asortyment, atrakcyjne ceny

Wady

brak

Extra informacje

zamawiałam kilkakrotnie

Jan / 2020-12-28

bardzo ładny obraz dotarł na święta jako prezent. szybka realizacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2020-12-21

Bardzo dobra jakość! Piękne wykonanie! Zamówiona tapeta do sypialni, zachęcona świetnym efektem zamawiam dalej do kuchni! Szczerze polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

czas realizacji, cena

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2020-12-17

Świetna praca! Fototapeta oraz naklejka wykonane perfekcyjnie. Nawet powyżej oczekiwań! Swietny kontakt, szbka wysyłka. Duży pozytyw! Naturalnie polecam;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa, jakość, kolory, ceny

Wady

brak

Extra informacje

Jacek / 2020-12-07

Mimo wielu zmian które dokonywałem w swoim zamówieniu grafik dostosował się do wszystkich z nich i zmodyfikował fototapetę dokładnie tak jak chciałem, teraz mój wydruk pięknie prezentuje się w naszym salonie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Indywidualne wykonanie

Wady

brak

Extra informacje

kkx / 2020-11-17

Fototapety bardzo dobrej jakości, łatwy montaż. Jestem zadowolona z jakości i materiału. Wcześniej zamówiłam u konkurencji i niestety musiałam zerwać fototapetę ze ściany. Dobrze, że znalazłam redro i mam teraz piękną ścianę w salonie. Koleżanka zamówiła obraz dla wnuka na prezent. Przyszedł po dosłownie kilku dniach i również była bardzo zadowolona. Pozdrawiam Krystyna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

rabaty, czas wysyłki, jakość, kontakt, obsługa, ceny, dobrze zapakowane

Wady

Extra informacje

Lilia / 2020-11-11

Nie polecam , moja foto naklejka przyszła pocięta w trzech miejscach były dziury i w takim stanie mi ją przysłano masakra nadaje się to tylko do wyrzucenia a koszt takiej naklejki to 250 zł .Ktoś kto to robi i pakuje nie powinien tego wysłać do klienta .
Zalety

Wady

Towar wcale nie sprawdzany przed wysłaniem , pocięty z dziurami ...

Extra informacje

Zbigniew / 2020-11-06

Ostatnio zamówiłem w redo Fototapete. Mogę tylko polecić bo fototapeta jest super. Bardzo dobry materiał do tego powiedzialem ze chcę dać tapetę pod prysznic to poinformowano mnie ze konieczna jest laminacja. Efekt super i do tego tapeta wodo odporna. Żona tez bardzo zadowolona i obecnie zamawiam obrazy na święta bo chce sprawdzić ich pozostałe produkty a ceny są bardzo dobre. Polecam kazdemu. Z.W.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, odporna na wode, ładne kolory, można samemu zamontować

Wady

Extra informacje

Fototapeta w łazience jest juz od ponad miesiąca

Jarek / 2020-11-01

Nie polecam fototapet winylowych na flizelinie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Wady

Bardzo slaba jakość materiału tapety winylowej na flizelinie

Extra informacje

zebra / 2020-10-23

Duży wybór, super miła i pomocna obsługa klienta, szybka realizacja i piękna fototapeta. Na pewno wrócę niedługo sprawdzić również inne produkty !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas realizacji, Ceny, Kontakt z klientem

Wady

Extra informacje

grace80 / 2020-10-14

Ludzie zwykle piszą negatywne opinie, jak się zdenerwują, bo coś im nie pasuje. Warto też pisać te pozytywne, do czego Was zachęcam. Ja chciałam podziękować oficjalnie firmie Fototapety redro.pl która w sytuacji kryzysowej pomogła mi bez zastanowienia. Nie oczekiwali nic w zamian, co w dzisiejszych czasach, jest rzadkością. Dobro wraca! ❤ Jeśli chcecie zamówić fototapety to tylko tam ???? Obsługa sklepu najlepsza. Empatyczna i bardzo pozytywna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, pomocna i empatyczna obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Łukasz / 2020-10-07

Serdecznie wszystkim polecam produkty firmy Redro. Jakość wykonania jest na bardzo wysokim poziomie, podobnie z resztą jest z obsługą klienta. W razie jakichkolwiek wątpliwości można się z firmą skontaktować telefonicznie lub przez czat na witrynie i otrzymać błyskawiczną odpowiedź, co przypadku takiego laika jak ja okazało się być bardzo pomocne. Polecam! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór, łatwość w zamówieniu

Wady

Extra informacje

Monika / 2020-10-06

Absolutnie nie polecam ta firma to oszuści, a fototapety nie warte swojej ceny! Jakość pozostawia bardzo wiele do życzenia. Zamówiłam tapetę winylową którą można przecierać na mokro, a otrzymałam tapetę papierową której druk się rozmywał po przejechaniu po niej wilgotną dłonią. Podczas tapetowania nadruk nie tylko się rozmazywał, ale także ściekał po tapecie tworząc brzydkie zacieki i farbując klej. Finalnie po wyschnięciu część fototapety która powinna być biała nabrała żółtego odcienia, a łączenia pasków są bardzo widoczne. Byłam zmuszona kupić białą farbę żeby zamalować zżółkniętą część. Zgłosiłam oczywiście reklamacje i napisałam negatywną opinię na stronie Redro. Niestety na reklamację do tej pory nie dostałam odpowiedzi, a moja opinia została usunięta z ich strony. Teraz nie dziwi nie że mają same pozytywne opinie, skoro te negatywne są usuwane!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

szybka dostawa

Wady

rozmywający się nadruk, żółknięcie tapety, cena nie adekwatna do jakości, zero kontaktu z obsługą sklepu

Extra informacje

miesiąc

Michalina / 2020-09-20

W tamtym roku kupiłam tapetę z widokiem kanału w Wenecji. Po dostawie nie rozwijałam jej całej, aby nie zniszczyć. Jak się okazuje to był błąd. W tym roku chciałam ją w końcu przykleić. Wygląda tak, jakby ktoś zrobił zdjęcie w niskiej rozdzielczości i potem wydrukował w dużym formacie. Nieostre, rozmazane i nienaturalne kolory. Nie nadaje się do przyklejenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Wady

Jakość

Extra informacje

Stefan / 2020-09-15

Zamówienie zrealizowane w terminie . Wcześniej konsultant telefonicznie uzgodnił czy zamówienie jest zgodne z moimi życzeniami. Fajnie. Przesyłka przyszła bez uszkodzeń. Polecam firmę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Produkt można dopasować indywidualnie.

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2020-09-14

Transakcja zrealizowana na najwyższym poziomie. Tapety bardzo ładnie wykonane, dobra jakość. Ich przyklejanie okazało się łatwiejsze niż myślałam. Bardzo miła i konkretna obsługa. Dziękuję serdecznie i polecam Redro :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, łatwość montażu

Wady

Extra informacje

Gosia / 2020-09-11

Firma godna polecenia - bardzo łatwy kontakt, szybko odpowiadają na wiadomości, jakość fototapety idealna - tak jak obiecywana, moim zdaniem bardzo dobra cena. Będę korzystać i polecać wszystkim znajomym. Tak trzymać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super kontakt

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2020-09-11

Bardzo duży wybór przeróżnych zdjęć i rodzajów wydruku, dzięki temu do naszego salonu trafił obraz, który został wykonany z naszego zdjęcia a do pokoju dziecka trafiła duża fototapeta ze zwierzętami, którą synek po prostu uwielbia :)\r\nw przyszłości na pewno skorzystamy ponownie z ich usług
Zalety

Różnorodność wyboru, jakość

Wady

Extra informacje

Romek / 2020-09-08

Super sprawa taka fototapeta w pokoju gościnnym ostatnio ze szwagrem piliśmy sobie wódeczkę i Bardzo nam się podobało gdy Mogliśmy sobie patrzeć na piękne góry czyli nasze polskie piękne Tatry które zamówiłem jego fototapetę w sklepie internetowym retro cały proces zamówienia przebieg wyśmienicie to prawda byłem wtedy już po kilku kieliszkach ze szwagrem ale konsultant na infolinii doskonale zrozumiał moje potrzeby życiowe I doradził Jaki klej użyć do fototapety oraz inne niezbędne informacje mi przekazał Połącz zgodnie nie cenę konsultant poinstruował mnie na stronie internetowej Jak mogę wybrać motyw z pięknymi polskimi Tatrami i następnie Jak mogę złożyć zamówienie poprzez stronę internetową ani się nie obejrzałem i moja tapeta była już u progu mojego mieszkania gdzie razem ze szwagrem zamontowaliśmy i teraz możemy tą piękną fototapetę z motywem polskich Tatr codziennie piję wódeczkę oglądać Na pewno kiedy najdzie mnie ochota na jakiś inny motyw na przykład w pięknymi polskimi bieszczadami to zwrócę się ponownie do sklepu internetowego retro i zakupie kolejną fototapetę Polecam każdemu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, konsultant, strona internetowa

Wady

Extra informacje

Monika / 2020-09-08

Fototapety przykleiliśmy w pokoju córki. Wyglądają pięknie. Córka zachwycona, a ja zadowolona piękną zmianą wnętrza jej pokoju. Profesjonalne doradztwo i wyczerpujące odpowiedzi na pytania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Indywidualne podejście

Wady

Extra informacje

Agata / 2020-06-05

To mój kolejny zakup i znowu nie zawiodłam się! Szkoda, że nie można do opinii dołączać zdjęć, mogłabym pokazać jak plakaty pięknie ozdabiają ściany . Jeszcze wrócę - mam kilka pomysłów. Bardzo polecam REDRO :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jan / 2020-05-06

Jestem bardzo zadowolony z jakości fototapety .Bardzo miła obsługa . Firma godna polecenia, konsultanci na czacie bardzo pomocni i cierpliwi. na pewno wrócę przy kolejnym remoncie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, łatwość złożenia zamówienia

Wady

brak

Extra informacje

Ewelina / 2020-04-23

Cała transakcja z Testów przebiegła prawidłowo. Fototapeta świetnej jakości (w moim przypadku winylowa na fizelinie w 2 arkuszach). Ścianę pod tapetę miałam kiepsko przygotowaną, było na niej sporo nierówności, ale po przyklejeniu foto zupełnie nic nie przebija, nie widać żadnych niedoskonałości ściennych. Super! Zdecydowanie polecam! Wrócę tu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2020-04-22

Usługa bardzo profesjonalna. Przed wysyłką dokładnie ustalono wszystkie szczegóły techniczne i fototapetę przygotowano DOKŁADNIE tak jak chciałem. (obrócenie w pionie, wykadrowanie) Sama fototapeta bardzo dobrej jakości, łatwo się nakłada. Gorąco polecam wszystkim.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

łatwość w montażu i możliwość dostosowania szczegółów

Wady

Extra informacje

Stanisława / 2020-04-14

Jestem bardzo zadowolona z zakupionej fototapety. Efekt końcowy niesamowity. Obraz wyraźny, kolory piękne. Córce bardzo się podoba. Na pewno wrócę po więcej ! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas realizacji

Wady

Extra informacje

Tomek / 2020-04-14

Zamówiłem fototapetę, jakość wydruku bardzo wysoka, sam czas realizacji jak i podejście do klienta znacząco na plus, zdecydowanie polecę sklep znajomym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, czas realizacji

Wady

Extra informacje

Marzena / 2020-04-14

Świetna obsługa, począwszy od doradztwa telefonicznego, po informacje o każdym etapie zamówienia, wraz z akceptacją ze strony graficznej jeśli projekt tego wymagał. Wybrany wzór fototapet na ścianie prezentuje się niesamowicie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkie i konkretne doradztwo, dobra jakość produktu, łatwość w montażu.

Wady

Extra informacje

Ela / 2020-04-09

nie polecam, na stronie widnieje informacja o realizacji zamowien terminowo czyli 2-5dni, zamowienie przyszlo po 8u dniach bez zadnej informacji o opoznieniu, jeszcze mnie oklamano ze zamowienie wyslano 2 dni wczesniej. jakosc wydruku pozostawia wiele do zyczenia, przy takiej cenie za rolke tapety spodziewalabym sie intensywnych kolorow i glebi, tymczasem widac ze nie jest to tapeta, tylko grafika wydrukowana na papierze, tapeta jest matowa, szorstka jak papier. Zapewniano mnie tez, ze tlo tapety, ktora wybralam jest granatowe, okazalo sie byc wyblaklo czarne - tu najbardziej widac slaba jakosc wydruku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

slaba jakosc, realizacja zamowienia, stosunek jakosci do ceny

Extra informacje

rozyczka / 2019-08-25

Odpowiedź na swoje pytanie otrzymałam rekordowo szybko bo po 3 godzinach, teraz jestem szczęśliwą posiadaczką nowej fototapety w moim salonie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Zakupy Redro opinie