Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Polajkujemy.pl
  • /
  • 1

Opinie o Polajkujemy.pl

www.polajkujemy.pl

Zakupy Polajkujemy.pl opinie
Asortyment
4.71
Dostawa
4.64
Łatwość zamawiania
4.71
Obsługa i reklamacje
4.71
Poziom cen
4.71

Średnia ocen

4.70

w skali od 1 do 5.

 

Polajkujemy.pl opinie Polajkujemy.pl
4.70 1393

Klient / 2022-10-29

Polecam, natychmiastowa realizacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka realizacja, niska cena

Wady

Extra informacje

NIEZADOWOLONY / 2022-07-02

Kilkukrotnie zostala wykupiona usluga follow i niestety kontaktu brak przez kilka dni, pieniadze poszly a usluga niewykonana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Kamila / 2022-03-31

Dostawa zajęła około 30 minut, na wszystkie moje pytania otrzymałam odpowiedź na chatcie, z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że jestem zadowolona z serwisu!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, dostawa, kontakt

Wady

Extra informacje

Obserwujący i polubienia instagram

aa / 2022-03-27

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jan / 2022-03-01

rzetelny serwis :) na pewno jeszcze skorzystam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2022-02-28

Polecam, można się bez problemu dogadać na stopniowe likowanie i folowanie. Do tego nie wiem jak u innych ale u mnie były spadki , ale kontakcie zostały naprawione więc nie mam zarzutów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko dostalem kupione folowy i like, sprawny kontak

Wady

lekkie spadki, ktore zostaly naprawione

Extra informacje

Polubienia i folowy instagram

Mati / 2022-02-27

Godne polecenia. Followy dotarły szybko i sprawnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybkość dostawy, kontakt i obsługa

Wady

Extra informacje

gabaxx / 2022-02-23

5/5
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

rocky79 / 2022-02-22

realizacja trwałl 3h, na stronie piszą, że w ciągu godziny jednak zamówiłem w późnej porze i to moze przez to, poza tym wszystko spoko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Anonim / 2022-02-21

Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2022-02-19

wszystko ok, nie wszystkie followy dotarły ale zostały uzupełnione po kontakcie, polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry kontakt, ceny, szybkość realizacji

Wady

Extra informacje

Asds / 2022-02-18

wszystko sprawnie załatwione, obserwujący dotarli w zamówionej ilości, brak zastrzeżeń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zagubiona klientka :) / 2022-02-15

Kupiłam followersów i polubienia na insta, popełniłam błąd przy składaniu zamówienia, jednak po kontakcie miły pan z obsługi pomógł mi go szybko naprawić i lajki dostałam zaraz po tym, jestem miło zaskoczona oceniam na 5/5 ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

anonim819 / 2022-02-11

polecam, wszystko sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Polajkujemy.pl opinie