Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • PRO-TECH
  • /
  • 1

Opinie o PRO-TECH

www.stihlonline.pl

Koszalin

Zakupy PRO-TECH opinie
Asortyment
5
Cena/Jakość
5
Dostawa
5
Łatwość zamawiania
5
Obsługa i reklamacje
5
Obsługa klienta
5
Poziom cen
5
Terminowość
5

Średnia ocen

5.00

w skali od 1 do 5.

 

PRO-TECH opinie PRO-TECH
5.00 1388

Sonia / 2022-11-02

Zanim nacisnę ”kupuję”, standardowo wchodzę na ten portal i zgłębiam komentarze innych osób na temat konkretnego miejsca i zamawianego przedmiotu. Robię tak w zasadzie już od paru miesięcy i ani razu nie dałem się nabrać. Polecam taką weryfikację każdemu, kto nie ma czasu ani nerwów na „zabawę” w wymiany, zwroty, składanie reklamacji czy rozmowy ze sklepem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lidia / 2022-03-21

Sprawdzam i piszę opinie tylko wtedy, gdy wiem, że nie zostaną one ”wygładzone” czy wręcz usunięte przez moderatora strony. W tym serwisie wszelkie moje komentarze zostają opublikowane niemal od razu po wysłaniu, bez względu na to, czy są pozytywne, czy negatywne, czy dotyczą małej firmy, czy rynkowego lidera. Widać, że się nie boicie. I za to was szanuję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stefan / 2022-03-21

Czytam i zamieszczam opinie tylko wtedy, gdy wiem, że nie zostaną one skorygowane czy wręcz wykasowane przez właściciela strony. W tym serwisie wszelkie moje opinie zostają opublikowane niemal od razu po napisaniu, nie ma znaczenia, czy są pozytywne, czy negatywne, czy dotyczą małej firemki, czy potężnego importera. Widać, że się nie boicie. I za to was szanuję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Amanda / 2021-12-08

Znajdują się tu opinie zarówno o czołowych markach, jak i o rodzinnych biznesach z mojej miejscowości. Często tu zaglądam przed zakupem jakiegoś produktu w nowym miejscu i do tej pory się nie zawiodłem. Dobrze, że powstają takie miejsca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2021-08-26

Zanim nacisnę ”potwierdzam i płacę”, rutynowo już wchodzę na ten portal i sprawdzam komentarze innych klientów na temat konkretnego sklepu online i upatrzonego wyrobu. Robię tak w zasadzie już od paru lat i ani razu się nie zawiodłem. Polecam postępować podobnie każdemu, kto nie ma czasu ani nerwów na „zabawę” w wymiany, rezygnacje, składanie reklamacji oraz dyskusje ze sklepem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Klaudia / 2021-06-16

Miło, że mogę pomóc innym klientom w zakupie jakościowego towaru, zamówieniu optymalnej usługi czy w wyborze naprawdę godnego zaufania partnera w inwestycji. Ogromnym atutem tego portalu jest, jak dla mnie, brak cenzurowania komentarzy. Opinia zostaje bez zbędnej zwłoki zamieszczona na stronie i moderatorzy nie dokonują żadnych modyfikacji.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anita / 2021-06-09

Znajdują się tu opinie zarówno o dobrze znanych producentach, jak i o małych biznesach z mojej gminy. Jak tylko nie zapomnę, to tu zaglądam przed zakupem jakiegoś wyrobu w nowym miejscu i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Dobrze, że powstają takie portale.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ada / 2021-06-06

Zamieszczane są tu opinie zarówno o międzynarodowych firmach, jak i o niewielkich firemkach z mojej wioski. Obowiązkowo tu zaglądam przed zakupem jakiegoś towaru w nowym miejscu i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Bardzo dobrze, że powstają takie serwisy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy PRO-TECH opinie