Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Ozonee
  • /
  • 2

Opinie o Ozonee

ozonee.pl

Zielona Góra

Zakupy Ozonee opinie
Asortyment
4.35
Dostawa
4.49
Łatwość zamawiania
4.6
Obsługa i reklamacje
4.29
Poziom cen
4.44

Średnia ocen

4.44

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

297

dodanych opinii

 

Vita / 2021-10-19

Kurtka damska kupiona rok temu. Jest rewelacyjna. Po tylu praniach wygląda jak nowa .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy. Jest moją ulubioną kurtką

Wady

Nie ma

Extra informacje

1 rok

Wioletta / 2021-10-18

Spodnie dresowe są super, cieplutkie, milutkie i fajnie się noszą, zamówiłam już drugie, polecam każdemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ciepłe, miękkie, mega wygodne.

Wady

Brak

Extra informacje

Magda / 2021-10-18

Super jakość, szybka wysyłka ???? Jak najbardziej polecam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stasia / 2021-10-18

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Torwar SUPER jakość, szybka wysyłka, jeszcze nie raz skorzystam. Polecam w stu procentach????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafi / 2021-10-17

Spodnie które ostatnio kupiłem rewelacja .Ozonee to mój ulubiony sklep . Duży plus za szybką wysyłkę .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-10-15

Bardzo dobra jakość materiału i staranne wykończenie. Wygodne i dobrze układające się bluzy, spodnie oraz getry. Duży plus za długość spodni, co przy wzroście 180 cm ma duże znaczenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Niska cena

Wady

Brak

Extra informacje

Ola / 2021-10-15

Firm godna polecenia, wszystko zgodnie z opisem. Szybka dostawa moje leginsy są rewelacyjne. Pozdrawiam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bozena / 2021-10-14

Kupiłam spodnie dresowe i legginsy i z obu jestem zadowolona. Materiał i krój super, rozmiar standardowy, zgodny z opisem. Duzy wybór kolorów. Polecam serdecznie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór kolorów i rozmiarów, fajny krój

Wady

Brak

Extra informacje

Kasia :-) / 2021-10-14

Ciuchy super. Zakupiłam bluzy, kurtkę zimową i spodnie. Jak dla mnie rewelacja jakościowa a i cena super. Jeśli szukacie dobrych gatunkowo rzeczy w przystępnej cenie to tylko w Ozonee.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość, żywe kolory, przyjemne materiały, fajnie odszyte,starannie skrojone i uszyte bez wystających nitek

Wady

Chciałoby się kupić więcej ;-)

Extra informacje

Kurtka jeden sezon ,zapowiada się drugi. Bluzy od ponad roku często noszone -rewelka

MAX / 2021-10-14

Bardzo udane zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2021-10-14

Bluza fajnej jakości, miła i ciepła. Idealna dla wysokich dziewczyn. Na bank kupię jeszcze inny kolor. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dobra jakość, cena, bardzo szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Kinga / 2021-10-14

Zamówiłam dwie pary leginsów, dresy i bluzę dresową, leginsy są świetne nie prześwitują są bardzo wygodne rozmiar też trafiony , dresy i bluza także jak najbardziej okej, myślę że nie raz jeszcze coś zamówię. Bardziej polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aldona / 2021-10-13

Ubrania Super. Bardzo szybka wysyłka. Napewno będę korzystać z oferty ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Aniela Anielka / 2021-10-13

Nic dodać nic ująć suoer produkty ❤❤????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybką dostawa miła obsluga

Wady

Brak

Extra informacje

Danuta / 2021-10-11

Dresy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Świetny materiał dobrze uszyte .

Wady

Extra informacje

Alix / 2021-10-11

Zamówiłam na 3 dzień juz były rozmiar okej dostawa tez okej polecam zamawiać z tej firmy tanio i super ❤
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko jest dobrze

Wady

Nie ma minusów!

Extra informacje

Domin / 2021-10-09

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2021-10-08

Dresy dobre gatunkowo. Rozmiar ok tylko jak dla mnie są trochę za płytkie ale mimo to polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-10-07

Jakość i cena ,super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość materiału

Wady

Extra informacje

Żaneta / 2021-10-07

Mam od was dość sporo ciuchów zakupionych dla siebie, męża i syna ,powiem szczerze że są dobre gatunkowo ,ani się nie rozciągają czy też nie tracą koloru głównie zamawiałam spodnie dresowe ,bluzy ,a teraz kurtkę zimową dla męża .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa produkt dobry jakościowo i przede wszystkim ciuchy się nie rozciągają i nie tracą koloru

Wady

Żadnych same pozytywy

Extra informacje

Zamawiam u was od 2 lat i jestem mega zadowolona

Dziśka / 2021-10-07

każda rzecz zakupiona w Ozzone spełnia moje oczekiwania,jest zgodna z opisem,ceny sa przystępne,czas realizacji błyskawiczny,polecam bo sa godni zaufania
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kriss / 2021-10-06

Gorąco polecam, towar dobrej jakości, świetna obsługa, jak dla mnie dobry wzór do naśladowania jeśli chodzi o zakupy przez internet.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Świetna obsługa, dobra jakość softshella w tym przypadku, szybka wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

Marlena / 2021-10-06

Wszystko super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry materiał szybka wysyłka świetny kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Janek / 2021-09-26

Ubrania 5 na 5, kontakt 5 na 5, czas 4 na 5. Ogólnie jestem zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

kolec / 2021-09-24

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2021-09-12

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dezerter / 2021-09-08

Tragedia ! Towar szajs ! I nie chcą zwracać pieniędzy chodź człowiek ma do tego pełne prawo jeśli się zawiódł ! Sprawa zgłoszona do rzecznika praw konsumenta !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero ,jakoś tragedia !

Wady

Przerabiają zdjęcia ! Produkty nieadekwatne do otrzymanego towaru

Extra informacje

Oszuści i złodzieje ! Nie da się wyegzekwować swoich pieniędzy ! Wiec sprawa zajmie się ktoś wyżej !

Marek / 2021-09-07

Bardzo niemila obsluga, oszukali mnie na zwrocie towarow. Gdyby to byla wyzsza kwota to zglosilbym to od urzedu ohcrony konsumentow. NIe polecam, telefonicznie nie ma szans sie dodzwonic nigdy juz tam nic nie zamowie i wszystkim odradzam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Brak

Wady

Oszusci

Extra informacje

Pablo / 2021-09-04

Nie wiem czy ktoś to wgl przeczyta ale moje zakup ok wszystko na czas i jak na fotkach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

całość

Wady

Extra informacje

Pati / 2021-09-03

trudny kontakt, nie miła obsługa, nie przedstawiają się przez telefon nawet, nie uzyskałam w rozmowie telefonicznej informacji z kim rozmawiam, w brew temu co piszą na swojej stronie jest brak możliwości zwrotu, mam problem z każdym składanym u nich zamówieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych

Wady

Extra informacje

Arek / 2021-08-27

środa przed północą zamówiłem eleganckie spodnie z wiadomością że wysyłka musi być na kolejny dzień bo w sobotę mam 18 urodziny kolegi. Czwartek godzina 14 i dostaję wiadomość o wysłaniu.Spodnie meeeega, kozacki sklep. Dziena !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas wysyłki, rzeczy

Wady

Zero

Extra informacje

Adi / 2021-08-22

Nie polecam tego sklepu. Dziadostwo jakich mało , a obsługa chamska, ciężko im wymienić produkt nawet jak minie dzień po terminie. A o odesłaniu to juz można zapomnieć. Nie polecam tego
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Milena / 2021-08-17

Nie wiem skąd te mało przychylne recenzje, jak dla mnie pierwsze i drugie zakupy były mega udane. Rzeczy jak na zdjęciach, wymiary ok, 2 dni od zakupu i paczka u mnie. Inne sklepy wypisują tutaj takie głupoty ? Na to mi wygląda. Ja sklep polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam. Milena.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, czas, jakość, obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Paweł / 2021-08-12

Przerażająca rozbieżności między deklarowanym przez producenta stanem produktu a faktycznie otrzymanym produktem. Na domiar złego to jedna z tych firm, które prześlą Ci niewłaściwy lub uszkodzony towar i zrobią wszystko żebyś nie był w stanie go zwrócić; jeśli jednak będziesz bardzo wytrwały to dołożą wszelkich starań aby zwrot kosztował Cię kolejne cenne złotówki, tak aby bardziej opłacało Ci się wyrzucić wadliwy towar do kosza niż dopłacać producentowi za to, że łaskawie przyjmie swój towar z powrotem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Towar dotarł

Wady

Niższe niż deklarowane w tabeli rozmiarów wymiary, jakość wykonania poniżej przeciętnej, UTRUDNIENIA PRZY PRÓBIE ZWROTU TOWARU

Extra informacje

Koszty zwrotu mają bardzo duże szanse przewyższyć koszty zakupu bo w końcu firma musi na czymś zarabiać w obliczu tragicznej jakości świadczonych usług.

Katarzyna / 2021-08-10

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Paczka dotarła w ciągu jednego dnia. Ciuszki zgodne z opisem, kontakt ze sprzedającym rewelacyjny ???? serdecznie polecam wszystkim, a ja chętnie niedługo wrócę tu na zakupy ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kontakt ze sprzedającym, szybkość wysyłki, fajne ciuchy w niskich cenach

Wady

Brak

Extra informacje

Rafal / 2021-08-04

Beznadzieje od poczatku do konca, wysylaja nie ten towar, nie chce zwrocic za kuriera, gdzie ewidentnie to ich pomylka. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Anna / 2021-07-04

Sklep spełnił moją prośbę, za co dziękuję. Takie podejście do klienta zasługuje na nie 5, a 6 gwiazdek.
Zalety

bardzo szybka realizacja, małe ceny, uprzejmość i empatia.

Wady

brak

Extra informacje

Klient / 2021-06-20

Nie polecam zakupu w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Szybki przelew

Wady

Materiał kolor reklamacja zwrot

Extra informacje

Ana / 2021-06-18

Szkoda zamawiać produkty nie zgodne ze zdjęciem a co do reklamacji to robią wszystko aby była na ich korzyść
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystkie

Extra informacje

Alex / 2021-06-18

Wczoraj przed południem zamówiłem koszulki i spodenki, a dziś już są odebrane przeze mnie w paczkomacie. Tempo realizacji budzi podziw, szacun. Jakość jak najbardziej ok. Pozdro.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas wysyłki, gatunek, ceny.

Wady

Żadnych

Extra informacje

Blondi / 2021-06-17

Cena produktu nie jest zgodna z tym co nam przychodzi. Na zdjęciu piękne ładne w rzeczywistości szok ze aż tak różne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Piękne zdjęcia po sklepie strony

Wady

Produkty różniące się z sklepie

Extra informacje

Xxx / 2021-06-17

Nie polecam sklepu a tym bardziej ubrań które sprzedają Nie są warte ceny które sami sugeruja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Nie ma ani jednej

Wady

Materiał rozmiar i kwota nieadekwatna do danego produktu

Extra informacje

Jeśli chodzi i reklamacje to tak uwzględniają aby była na ich korzyść

Iwona / 2021-06-17

Kiedyś byłam zadowolona z tego sklepu lecz przekonałam się ze jednak nie jest warty ani złotówki Wysyłają złe rozmiary zamawianego produktu lecz po odesłaniu klient ponosi przesyłka za ich błąd i pomyśli Zrozumiałam bym ten incydent jeśli to klient by zwrócił z swojego powodu ale nie gdy to jest ich błąd. Sklep schodzi na dno. Polecam napewno zamówić w innym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Ponoszenie kosztów za ich błędy. Wysyłanie nie odpowiednich rozmiarów o 2 numery

Extra informacje

Maciej / 2021-06-10

Super sklep, wcześniejsze komenty to pewnie konkurencja, zamowiłem, paczka doszła po 3 dniach bez zastrzezen. Rzeczy jak na zdjęciu, rozmiar ok. Polecam, szczególnie za tą cene...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jola / 2021-05-21

Co za bzdury ludzie wpisujecie? Sklep bardzo fajny, rzeczy tanie,bardzo dobrej jakości, zdjęcia zgodne z tym co otrzymałam,rozmiar pasuje, noszę M, zamówiłam M i pasuje idealnie.Dostawa bardzo szybka,a obsługa klienta bardzo miła.Polecam!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Brak

Extra informacje

3 miesiące

Andrzej / 2021-05-06

Sklep jest super tak jak na obrazku tak w realu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Niema

Extra informacje

Yan / 2021-05-04

Ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75

Maksymilian / 2021-03-29

Sklep Ozonee w którym zakupiłem bluzę to totalna porażka. Jeszcze z takim czymś nie spotkałem się. Bluza została wysłana i zapakowana dosłownie wilgotna. Po otwarciu przesyłki ku mojemu zdziwieniu nie dość, że bluza wilgotna to jeszcze była cała w kropki, a te kropki to nic innego jak pleśń. Jak można zapakować i wysłać bluzę zamawiającemu w takim stanie?!!!! Nie polecam i nie polecę tego sklepu nikomu!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Klara / 2021-03-22

Tragedia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Odzież tragedia, chińskie badziewie nie polecam nikomu, nigdy więcej nic nie zamówię, ciuchy nie dość że tragicznej jakości to jeszcze brudne i z dziurami, kontakt ze zwrotem i czas oczekiwania na zwrot pieniedzy tragedia. Nigdy więcej nic tam nie zamówię!!! NIE POLECAM j

Extra informacje

Daria / 2021-03-09

Totalny dramat..\r\nZamówiłam pierwszy raz i już wiem, że ostatni!! Nie dość, że przesyłka szła długo to jeszcze z tyłu spodni dziura!!\r\nNapewno nikomu nie polecę sklepu.

Mania / 2021-03-02

Zamówiłam 3 pary legginsów karbowanych,wszystkie z jednego modelu tylko inne kolory,a także spodnie dresowe.Pierwsze rozmS,ok.Materiał nawet przyjemny,fajnie leżą.Mile zaskoczona zamówiłam 2 kolejne pary tylko inne rozmiary i kolory.Druga dostawa-te same legginsy!!! co pierwsze,w zamówiny rozmM nie mogę wejść!!!-choć piersze to były S.Materiał jakiś inny.Przypominam,że to jeden rodzaj karbowanych legginsów,które mają w ofercie.Inne przeszycia,gumka w pasie trzeszczy,za cienka,trzeszczy materiał.Nie dałam rady ich włożyć.Drugi rozmL-materiał ten sam co w perwszych legginsach S,wg mnie to powinnien rozmM, ale gumka znowu za cienka,od biedy mogą być.Spodnie dresowe,zamówiony rozmS i M-w żadne nie weszłam!!!,choć kupuję zawsze S.Ogółem co innego na zdjęciu, co innego się dostaje.Po co podana rozmiarówka,która i tak nie pasuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Szybkość dostawy

Wady

Opis nie zgodny ze zdjęciem,zła rozmiarówka.

Extra informacje

Mikołaj / 2021-02-02

Na stronie informacja o wysyłce od 150 zł za darmo. Za przesyłkę zapłaciłem mimo zakupów za 400 zł. Darmowy zwrot. Za zwrot też zapłaciłem i nie dostałem zwrotu za przesyłkę. Rozmiarówka w tym sklepie to parodia. Chińska rozmiarówka, chińskie ciuchy. Niektóre fakt faktem fajne, ale wiele z nich na zdjęciu jest jednak lepsza niż w rzeczywistości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Anka / 2021-01-30

Jest mi strasznie przykro. Kupiłam od nich 2 pary spodni dresowych,które miały być z bawełny. Dostałam \"czarne dresy z lampasem z lekko przeźroczystego materiału przypominającego agrowłókninę. Ubrałam dziś je na godzinę i patrzę na łydce puścił szew więc je zdjęłam i zauważyłam, że zdążyły się przetrzeć w kroku... Drugie spodnie z ciut lepszego ale też szajsowate. Różne rzeczy widziałam, nie spodziewałam się cudów ale szmaty które otrzymałam to jakiś smutny żart! Wstydźcie się wciskać ludziom takie gówno!!!!!!!
Zalety

Nie ma. 1 gwiqzdka to o 1 za dużo.

Wady

Fatalny materiał a raczej coś co przypomina materiał. Zszyte 1 plastikową nitką.Dramat.

Extra informacje

godzinę !!!!

Marta / 2020-12-14

Jestem zadowolona. Jakość w porównaniu do en dobra. A co do rozmiaru, wystarczy przy każdym artykule sprawdzić tabelę rozmiarów i dobrze dobrać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2020-11-13

Ja z zakupionych rzeczy jestem zadowolona. Fakt, trzeba zamawiać numer większe, bo numerach zaniżoną. Dobrze się nosi, dobrze się pierze...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Wygodne i tanie

Wady

Pierwszy zakup nie trafiony, zanizony rozmiar

Extra informacje

Polecam, ciepłe ubrania, zwłaszcza dresy

Wojcio / 2020-10-31

Jeśli chodzi o spodnie to nie polecam, nie ważne z jakiej półki cenowej to i tak po dwóch miesiącach robią się dziury, dwa prania i kolor znika, pelno nitek i niedokończonych szwów. A co do bluz to nie mam zastrzeżeń te grubsze są wykonane bardzo dobrze, te cienkie bądź materiałowe to tak jak przy spodniach, pełno nitek i rozpruwających się szwów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Ciekawy design

Wady

Jakość wykonania

Extra informacje

Max 2 miesiące i do kosza

Kacper / 2020-10-09

Myślałem po komentarzach ludzi że masakra , tragedia a zaryzykowałem i zamówiłem sobie buty , i powiem ze jestem zadowolony strasznie , bardzo się cieszę ze złożyłem te zamówienie bo nie dosyć ze jakościowo dobre to wizualnie mega ! Wysyłkę dostałem w 3 dni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka , dobre jakościowo , bardzo dobre wizualnie , niska cena

Wady

Żadnych

Extra informacje

MAŁGORZATA / 2020-10-01

Spodnie dresowe porażka, kolory na zdjęciach bardzo żywe, w rzeczywistosci zupelnie inne, bardzo blade, nie polecam zakupów w tym sklepie, a skąd te super opinie wszystkie na 5 gwiazdek wszystko to wielkie oszustwo!!!!!!!!!!!!!

Robak / 2020-08-28

Niezgodne z zamòwionym towarem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Niema

Wady

Niezgodne z opisem

Extra informacje

pisali że paczka jest wysłana a teraz musze czekać jeszcze 4dni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

nie ma

Wady

czekanie

Extra informacje

0 bo przyjdzie za 4dni badziewie pff

Danuta Janina / 2020-06-24

Towar kupiony w połowie maja 2020 roku dotarł do mnie 11.06.2020 roku, ekspresowa obsługa to to nie jest. Co do samego zakupu to nogawki za krótkie. Zegarek OK.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

tanio

Wady

długa dostawa

Extra informacje

nie polecę tego sklepu znajomym

Anna / 2020-06-22

Jest OK, fajny asortyment, rozsądne ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Romuald Gerwazy / 2020-06-19

Wszystko dobrze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

towar zgodny z opisem i szybka dostawa

Wady

brak

Extra informacje

Darko / 2020-06-18

Produkty bardzo dobrej jakości, zostawiłem w sklepie 400zl i to najlepiej wydana kasa na ubrania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas realizacji rozmiar sie zgadza

Wady

Brak

Extra informacje

Aleksandra / 2020-06-10

Przyslali mi nie te legginsy, ktore zamawialam. Poza tym legginsy są koszmarne, sztywne, nie da się ich założyć. Jedna wielka tragedia, nikomu nie polecam. Omijajcie tą strone.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

Jakość produktu

Extra informacje

Paweł / 2020-06-09

Zasadniczo wszystko ok. jednak moje pierwsze zakupy i już wtopa Ozonee, zamówiłem granatowe spodenki, a otrzymałem czarne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

Rozmiarówka ok. Szybka wysylka

Wady

Albo szybko, szybko, albo magazynier daltonista

Extra informacje

Henryk / 2020-06-03

Satysfakcja 100 procent, dziękuję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dostawa w 2 dni, rzeczy tanie i dobre jakościowo.

Wady

Extra informacje

Celina / 2020-06-03

spodnie z dresu różne kolory promocja 29.90 - BADZIEW JAKICH MAŁO. Tak prześwitują że porażka. Do wiadomości sklepu ,, TANIE TO NIE ZNACZY BYLE CO,,. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.50
Zalety

Żadne

Wady

Extra informacje

Tomek / 2020-06-03

Nie polecam szczególnie przez rozmiary zamówiłem polo i koszulkę w rozmiarze XXL a polo było jak w rozmiarze S nie da się tego ubrać jedyny plus to ceny i fakt że dostawa była w 3 dni ale za tą rozmiarówke nic już nie zamówię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25

XYZ / 2020-06-02

Dostawa szybką, aczkolwiek zamówione legginsy po jednym założeniu puściły na szwach, jakość wykonania bardzo słaba.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

Jakość wykonania

Extra informacje

1 raz

Paweł / 2020-05-31

Otrzymana kurtka w rozm L okazała się za mała po wymianie na większy rozm. XL otrzymałem tą samą kurtkę w rozm. L bez metek ale z przyklejoną metką XL. ŻENADA ostatnie moje zakupy w tym sklepie

Piotr / 2020-05-30

Buty męskie przemakaja od nowości i zamki do wymiany. Buty za 270 zł.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Marek / 2020-05-28

Oszukują na czasie realizacji co potwierdzają pozostałe opinie. Realizacja ponad 2 tygodnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

cena

Wady

czas realizacji, zero kontaktuj

Extra informacje

Domino / 2020-05-28

Czytając opinie po zamówieniu ubrań z ozonee byłam przerażona. Jak się okazało nie jest aż tak źle. Zamówiłam koszulkę męską - jest zupełnie ok i jakość i rozmiar. Zamówiłam damskie leginsy jeansowe - też są super. Niestety problem jest jeśli chodzi o spodnie dresowe. Jakość jest naprawdę świetna jak na tę cenę. No ale rozmiar... Wymierzyłam spodnie które mam w domu , porównałam do wymiarów podanych na stronie ozonee. Wydawało się być idealnie, wzięłam jeszcze większe ponieważ jeśli chodzi o dresy to lubię luźne. Zamówiłam dwie pary XL . Już po wyjęciu z opakowania widziałam że będą małe. Założyłam, weszłam w nie oczywiście, jakoś da się funkcjonować ale czuję się jak sardynka. Są mega obcisłe!! Dodatkowo jedna para była była XXL, chociaż zamawiałam XL. Niestety są rozmiar większe a różnica prawie żadna. Czas przesyłki też wydłużony, od zamówienia czekałam ok 2,5 tygodnia na paczkę. Polecam brać większe rozmiary i nie przerażać się opiniami. Mi akurat jakościowo trafiły się super rzeczy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

tanio

Wady

zaniżone rozmiary, nieprawidłowe wymiary na stronie

Extra informacje

Marzena / 2020-05-27

Wszystko zgodne jak w opisie. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Rozmiarówka idealna.

Wady

Extra informacje

Kaska / 2020-05-19

Rozmiary XXL jak dla chińskiej baletnicy,masakra,wywalone pieniądze,nie poleam
Zalety

Zadne

Wady

Same

Extra informacje

Ja / 2020-05-15

Sklep powinien zostać zamknięty, opóźnienia to mało powiedziane. Po 3 tygodniach okazuje się, że nie ma części towaru i jest propozycja zamiany. Żałuję, że wcześniej nie poczytałam opinii, są w 100 % prawdziwe. Obawiam się teraz o jakość towaru.
Zalety

Brak

Wady

Pełno

Extra informacje

Joanna / 2020-05-09

Niestety nie polecam.... Spodnie może i fajne ale rozprute..... Nie reklamuje bo wartość wysyłki przekroczy wartość artykułu. Zamówiłam jeszcze bluzę w miarę okej trochę sznurek sciagajacy był poszarpany. Wartość tych rzeczy pewnie godna ceny po upuscie. Czyli jeśli chcesz spodnie za 39,90 to musisz je sobie zszyc.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Niska cena odzieży której nie będzie Ci żal wykorzystać np.w ogrodzie.

Wady

Towar niepelnowartosciowy, prawie dwa tygodnie oczekiwania na przesyłkę,jakość średnia.

Extra informacje

0 dni

Jacek / 2020-05-05

Odradzam zakupy w tym sklepie. Ubrania są bardzo niskiej jakości. Nigdzie dotąd takiej tandety nie widziałem. Po jednym dniu noszenia na szwach pojawiły się dziury. Sklep nie uznał reklamacji twierdząc, że źle je użytkowałem. Chyba bym musiał kupić trzy na metry większe spodnie żeby się nie rozleciały.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Żadnych zalet.

Wady

Tania tandeta.

Extra informacje

Nastawienie na szybki zysk za wszelką cenę.

Karol / 2020-05-04

17 dni oczekiwania na przesyłkę. Nie można połączyć 2 zamówień. Tłumacza się pandemia.. podczas gdy zamawiam z dziesiątek innych sklepów i maksymalnie czekałem 4 dni ponieważ zamówiłem personalizowany produkt.. nie polecam :) zanim się odkopia z zamówień będzie wrzesień 2020
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Odpowiadają na maile

Wady

17 dni oczekiwania na wysyłkę. Brak możliwości połączenia zamówień. Aż strach pomyśleć ze z towarem będzie coś nie tak

Extra informacje

Sławomir / 2020-05-04

Po 13 dniach kalendarzowych zamówienie nadal w realizacji. Gacie chyba z Chin płyną, spodnie z Korei północnej, a krótkie spodenki z Alaski. Dziś zrezygnowałem z zamówienia towaru który był na stronie z możliwością zamówienia. Mam nadzieję że pieniądze chociaż bez problemu zwrócą. Polecam bardziej jednak sieciówki typu Cropp Reserved czy h&m
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Fajnie towar na www wygląda

Wady

Brak towaru w rzeczywistości bo 2 tygodnie trwa pakowanie

Extra informacje

Gegaa / 2020-04-29

W dniu 16 kwietnia złożyłam zamówienie. Dostałam je dopiero 29 kwietnia. Gdy 20 kwietnia sprawdzałam czy paczka została wysłana i widziałam, że jest nadaj pakowana wysłałam maila z pytaniem czy mogę dołożyć kilka rzeczy do zamówienia. Odpowiedzieli, że tak. No to wysłałam linki, napisałam rozmiary, sprawdzałam czy aby na pewno rzeczy są dostępne na stronie. Były. W odpowiedzi dostałam informację, że rzeczy są niedostępne na stronie. Paczka została spakowana dopiero 27 kwietnia. Wtedy też została mi przysłana faktura. Na której nie było jednej z zamawianych bluz (cenę na szczęście odliczyli). Wysłałam do nich maila z pytaniem dlaczego usunęli jedną z bluz. Odpowiedzieli mi gdy paczka była już w drodze, że nie mieli jej akurat w magazynie. Odpisałam, że jak ją zamawiałam to była dostępna, a oni odpisali, że takie sytuacje się czasem zdarzają. Podkreślę, że była to najładniejsza bluza, którą zamówiłam i bardzo mi na niej zależało, ponieważ była ona prezentem dla mojej mamy. Zamówiłam dwie pary spodni i siedem bluz w różnych rozmiarach (dla wielu osób). Jedne ze spodni były za małe, a dziewczyna, która je zamówiła nosi rozmiar M, a zamówiła L, rozmiarówka wskazywała na to, że będą pasowały. Drugie spodnie zamówiłam dla siebie, również noszę rozmiar M, a zamówiłam L. Pasują, ale materiał z jakiego są zrobione to istny dramat. Prześwituje, bardzo cienki. Dwie bluzy, które ja kupiłam są OK. Noszę M, zamówiłam M i pasują. Jednak druga dziewczyna z którą zamawiałam nosi rozmiar M, zamówiła L i rękawy są za krótkie, rozmiarówka na to nie wskazywała. Do dostawcy nie mam żadnych zastrzeżeń, po wysłaniu paczka doszła po niecałych trzech dniach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

OliOliOli / 2020-04-29

Witam, wraz z kuzynką robiliśmy zamówienie w dniu 16 kwietnia 20r. Po zamówieniu na ich stronę otrzymaliśmy meila o informacji, że przesyłka może opóźnić się o 3-5 dni. W zaistniałej sytuacji jest to zrozumiałe. Kilka dni później(pon 20 kwietnia), gdy przesyłka nie była jeszcze spakowana, napisaliśmy meila z prośbą o domówieniu kilku dodatkowych rzeczy. W odpowiedzi otrzymaliśmy informację, że ciuchy, które chcemy dodatkowo zamówić nie są w tej chwili dostępne na magazynie(lecz na stronie te ciuchy nadal się znajdowały). \r\nInformację o spakowaniu całej gotowej przesyłki dostaliśmy w ten poniedziałek (tj.27 kwietnia). Okazało się, że nie dołączyli wszystkich bluz jakie zamawiałyśmy. \r\nDziś(29.04) odebraliśmy przesyłkę. Ja normalnie noszę rozmiar M. Zamówiłam dla siebie rozmiary L sugerując się tabelami rozmiarów. Spodnie dresowe są bardzo ciasne i wąskie, w dodatku prześwitujące. Bluzy mają za krótkie rękawy-nie odpowiadające wymiarom z tabeli wymiarów. Ogólnie chińskie produkty są lepszej jakości, niż te szmaty sprzedawane w sklepie Ozone. Wystające nitki, bardzo słabej jakości materiał. Nie polecam, pozdrawiam.
Zalety

Świetnie nadaję się na mycie podłóg. Bluzy są ciepłe.

Wady

Słaby stosunek do klienta. Niezadowolenie. Długi czas oczekiwania na wysyłkę.

Extra informacje

NIck / 2020-04-16

1. Dramat komunikacyjny. O wysyłce poinformował mnie Inpost, żadnego maila ze strony sklepu o przyjęciu zlecenia, wpłacie, wysyłce itd. Trzeba pisać lub dzwonić. 2. Dramat logistyczny. Wysyłka zamówienia 3-5 dni roboczych, o czym radośnie informują mailem (oczywiście po przypomnieniu się). Co ciekawe, przy składaniu zamówienia informacja o 2 dniach... Po pięciu dniach roboczych oczywiście cisza - patrz pkt. 1. Następnego dnia przypominający email z mojej strony, na co sklep bez żenady odpowiada, że części zamówienia nie ma już na stanie. 3.Dramat rozmiarowy. To jest jakiś śmiech na sali, bo wg tabeli rozmiarów produktu podane: szerokość pod pachami 54 (+-3cm) - w rzeczywistości 48cm!!!, długość rękawa po wewnętrznej stronie wg tabeli 50cm, w rzeczywistości 45cm!!!. Po takim traktowaniu klienta jak wyżej, nie mam czasu ani ochoty na ponowną wysyłkę towaru i bujanie się ze zwrotem gotówki. Z usług tego sklepu na pewno już nie skorzystam, a towar podaruję komuś potrzebującemu. Podsumowując: całkowicie nieprofesjonalne traktowanie klienta, nieprawdziwe informacje podane na stronie internetowej (zarówno czas realizacji jak i tabela rozmiarów), długi termin wysyłki. Mówiąc krótko: "januszowe" podejście do biznesu. Omijajcie szerokim łukiem chyba, że lubicie być, kolokwialnie mówiąc, olewani i traktowani jak frajerzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

ubranie się nie rozpadło, co uważam za sukces, biorąc pod uwagę sposób funkcjonowania sklepu

Wady

wymienione wyżej w opinii

Extra informacje

Dahe79 / 2020-04-06

Witam 2 razy robiłem zakupy na tej stronie. Wtedy zauważyłem że te rzeczy Czyli ich Jakoś Rozmiar To chiński stolec!!!!!! Na chińskich stronach można kupić lepsze rzeczy I tańsze..... Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Fajne wzory

Wady

Nie szyte w Polsce beznadziejna jakosc

Extra informacje

To chińskie materialy niewiadomego pochodzenia

Bart / 2020-03-05

Niskie ceny produkty nie są markowe za duże ceny ale jak dla mnie przy kilku zamówieniach zawsze było ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa , duży wybór niskie ceny

Wady

...

Extra informacje

Dariusz / 2020-02-14

Sklep z ubraniami o wątpliwej jakości ( made in China), podrasowanych na zdjęciach na oficjalnej witrynie sklepowej w photoshopie ( to moja subiektywna opinia), co jeszcze można przeboleć. Gorzej wygląda realizacja zamówień ( wysyłki po kilku dniach od wpłaty), a już najgorzej idzie sklepowi z reklamacjami. Tutaj musisz mieć w domu na stanie drukarkę do drukowania kretyńskich formularzy zwrotu(sklep internetowy XXI wiek!) i pieniądze na wysyłkę wadliwie wykonanej odzieży w moim przypadku. Plusem jest darmowa wysyłka od 60 złotych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Darmowa wysyłka od 60 PLN

Wady

słaba jakość odzieży, utrudnienia w procesie reklamacji towaru zawinionym przez sklep a nie kupującego.

Extra informacje

Marcin / 2020-01-28

Spodnie uszyte tragicznie, szwy krzywe, kieszeń dziurawa, poprute nogawki, skazy. To powinno być karalne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00
Zalety

Szybko przyszło

Wady

Jak w opisie

Extra informacje

Bartek27 / 2020-01-23

Produkty to praktycznie same chińczyki dobre ceny ale te same produkty można spotkać w chińskich sklepach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

do Zbigniewa z Gowork / 2019-09-14

Poziom wynagrodzenia został bez zmian, różnica jest taka że pieniądze na konto dostaje kilka osób w firmie reszta dostała dokument do podpisania żeby dostawać pieniądze do ręki i oczywiście najniższa krajowa reszta do ręki. Dodatkowo ciągłe nadgodziny między innymi w tym tygodniu codziennie było przymuszanie do przyjścia godzinę wcześniej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

-

Wady

-

Extra informacje

pracownica / 2019-07-27

W pełni zgadzam sie z poprzedniczką tego jej słuchania o wspaniałym panieńskim koleżanki nad morzem z początku czerwca słuchać się nie da. Najgorsza i tak jest jednak ta z zza wschodniej granicy O która znowu pracuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

-

Wady

-

Extra informacje

=

pracownica cz kolejna / 2019-07-27

Grupa ludzi która trzęsie firmą ciągle się rozrasta i nie liczy się z innymi, Wiosną było trochę więcej spokoju ale teraz znowu dwóch panów dobrało sobie z biura pewną panią i uważają się za lepszych. Dobrze że ta pani "zaKRĘCONE(a)" od tygodnia na urlopie jest trochę spokoju
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

-

Wady

-

Extra informacje

-

Do Jeremiasza z Gowork / 2019-07-14

Może i można dodatkowo zarobić ale oczywiście poza oficjalnymi zarobkami. Pieniądze dostaje się w firmie do ręki, wszyscy praktycznie dostali papierek do podpisania żeby dostawać pieniądze do ręki nie na konto. I z tymi nadgodzinami to przesada, lipiec wakacje a tutaj nawet dwa dni temu w PIĄTEK 7.30. Koszmar
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

brak

Wady

brak

Extra informacje

pracownikca cz3 / 2019-06-29

A w przypadku dziewczyny ktora teraz zaszczuto nie pomoglo nawet to ze z jednym Panem od wielu lat sie znala. I tak jak my wszystkie tutaj traktowana byla tak ze szkoda mowic
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

-

Wady

=

Extra informacje

-

pracownica cz2 / 2019-06-29

Dodam tylko że chociaż teraz trochę spokoju będzie bo jeden z tych zaszczuwających na urlop się wybiera
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

-

Wady

-

Extra informacje

-

Ania / 2019-06-04

Rewelacja, wszystko na 5 :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, tani i spoko jakościowo towar, dobre ceny

Wady

Kurier mógłby informować mnie o dostawie szybiej niż będąc pod klatką

Extra informacje

Ylil / 2019-03-31

W zakupione spodnie ktoś wyraźnie ingerował. Woreczek w który były zapakowane był wcześniej otwierany i sklejony niedbale zwykłą taśmą. Same spodnie nie posiadały metek które ewidentnie były uciete też niedbale i bliżej im do rozmiaru XL niż zamawianego L chociaż w tabeli rozmiarów się mieszczą ponieważ ktoś ustalił że różnica może być aż 2razy po 3cm czyli razem 6 cm. Obsługa sklepu po telefonie z pytaniem o sytuację w bezczelny sposób stwierdziła że brak metek to nie powód do reklamacji i nie przyjmą jej, a na pytanie co mam zrobić jeśli spodnie mają być na prezent stwierdzili że z ich strony wszystko jest w porządku i cytując to nie nasz problem. Z taką arogancja nie sposób spotkać się w innych sklepach. Nie polecam chociaż sam wzór spodni fajny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

jakość obsługi

Extra informacje

Zakupy Ozonee opinie