Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Ozonee
  • /
  • 1

Opinie o Ozonee

ozonee.pl

Zielona Góra

Zakupy Ozonee opinie
Asortyment
3.96
Dostawa
4.1
Łatwość zamawiania
4.23
Obsługa i reklamacje
3.89
Poziom cen
4.13

Średnia ocen

4.06

w skali od 1 do 5.

 

Ozonee opinie Ozonee
4.06 2053

Roman / 2023-02-02

Wszystko OK !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adrian / 2023-01-31

Realizacja zamówienia przebiegła ekspresowo, towar zgodny z opisem, a w dodatku ceny bardzo konkurencyjne. Z czystym sumieniem polecam sklep !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2023-01-30

Firma godna polecenia. Zamówienie zrealizowane szybko, a jakość materiałów bardzo dobra.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2023-01-26

Super ceny, szybka dostawa. Zamówiłem dwa rozmiary , bo nie byłem pewny ,który wybrać. Bezproblemowy zwrot.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Czarek / 2023-01-24

Na 5 zakupionych rzeczy o rozmiarze L każda rzecz w innym Roy nic się nie zgadza koszulki za ciasne sweter za duzy 2 rozmiary poeazka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00

Kasia / 2023-01-24

Wszystko zgodne z opisem, zamówienie turbo szybko do mnie dotarło, ceny bardzo przystępne, jakość wykonania super, polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2023-01-23

Cała procedura od momentu zamówienia do momentu realizacji przebiegła pomyślnie i zadowalająco. Dres super .Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2023-01-19

Zadowolony z zakupów. Polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2023-01-18

Paczka trafiła do mnie kolejnego dnia od zamówienia. Bardzo polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pati / 2023-01-17

Bardzo dobry sklep z dobrymi produktami ale zmieniłabym kurierów Dpd na inną firmę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2023-01-17

Jest to najgorsza firma z której kiedykolwiek zamawiałam. Towar ( kurtka czarna, która nie jest kurtką a bluza) z zaniżona rozniarowka. Reprezentant firmy w rozmowie telefoniczniej butny i twierdzi że jak pani zakupiła to Pani problem jak pani zwróci. Wniosek koszta przesyłki graniczą z ceną rzekomej kurtki, bo wysyłka od nich 20.5 zł i zwrot też na koszt klienta to 41 złotych a towar 59.99. Nie polecam a wręcz odradzam tą cwaniacka firmę
Zalety

Żadnych zalet

Wady

Same minusy

Extra informacje

Arogancja pracowników

Dominika / 2023-01-17

Jest to najgorsza firma z której kiedykolwiek zamawiałam. Towar ( kurtka czarna, która nie jest kurtką a bluza) z zaniżona rozniarowka. Reprezentant firmy w rozmowie telefoniczniej butny i twierdzi że jak pani zakupiła to Pani problem jak pani zwróci. Wniosek koszta przesyłki graniczą z ceną rzekomej kurtki, bo wysyłka od nich 20.5 zł i zwrot też na koszt klienta to 41 złotych a towar 59.99. Nie polecam a wręcz odradzam tą cwaniacka firmę
Zalety

Żadnych zalet

Wady

Same minusy

Extra informacje

Arogancja pracowników

Milena / 2023-01-17

Jestem miło zaskoczona :))) Fajne produkty w naprawdę niskich cenach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Czarek / 2023-01-16

Polecam! Daje 5 na 5
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2023-01-16

Kupuję od paru lat w tym sklepie i się nie zawiodłem, wszystko super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa / 2023-01-15

Jakość ubrań poniżej zera ! W lumpie jest lepszy poziom !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rafał / 2023-01-15

Wszystko bardzo OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2023-01-13

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Łatwy kontakt telefoniczny ze sklepem, uprzejma i fachowa pomoc w procedurze zwrotu poprzedniego zamówienia i szybki zwrot środków. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paula / 2023-01-13

100% satysfakcji! Już poleciłam koleżankom
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

WG / 2023-01-13

Mój pierwszy zakup w tym sklepie udany - oby tak dalej!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2023-01-12

Bardzo słabej jakości odzież. Komplet niedopasowany, dolna część bliska zamówionej rozmiarówce, a górna jakby o 3 rozmiary większa. Bardzo krótki czas możliwości zwrotu, dodatkowe wszelkie koszty przesyłki po stronie klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.25
Zalety

Wady

Abstrakcyjne koszty dotyczące zwrotu

Extra informacje

Brak informacji kiedy zostanie zrealizowane zamówienie

Wojtek / 2023-01-12

Jeden z moich ulubionych sklepów. POLECAM 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Weronika / 2023-01-11

Witam to moje drugie zamówienie w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Niestety tym razem dres okazał się być za duży i musiałam odesłać. Fajna jakość, bardzo dobrze wykonany
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elżbieta / 2023-01-11

Zakupy udane :) Mąż jest zadowolony z zamówionych rzeczy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jerzy / 2023-01-10

Brak uwag, wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Milena / 2023-01-10

Szukałam takich legginsów po galeriach i nie mogłam znaleźć. Ostatnio znajoma poleciła mi ozone no i strzał w 10! Idealne na siłke lub do biegania po domu. Oczywiście zrobiłam już zamówienie na kolejne!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Milena / 2023-01-10

Szukałam takich legginsów po galeriach i nie mogłam znaleźć. Ostatnio znajoma poleciła mi ozone no i strzał w 10! Idealne na siłke lub do biegania po domu. Oczywiście zrobiłam już zamówienie na kolejne!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2023-01-10

Kurtka zimowa w super jakości - Za tą cenę naprawdę się opłaca!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2023-01-09

Wszystko było ok z zamuwieniem na pewno zrobimy kolejne zakupy nie długo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tadeusz / 2023-01-09

Sprzedawca godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktoria / 2023-01-09

Jakość produktów bardzo dobra, realizacja zamówienia przebiegła dość sprawnie. Ogólnie jestem zadowolona z zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2023-01-09

Nie polecam sklepu odnośnie zgłoszenia reklamacji i kontaktu! Zakupiłem towar, przysłali inny. Zgłosiłem to na Messengerze i ZERO ODZEWU! Próbowałem zadzwonić do nich pod wskazany nr. i połączenie nie może być zrealizowane (!!!) telefon mają wyłączony? Przecież to jakaś kpina! Będę musiał odesłać im towar i jeszcze zapłacić za zwrot. Absurd!
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Brak kontaktu ze sklepem - CAŁKOWITY!

Extra informacje

Natan / 2023-01-05

Jak za taką cenę bluzy bardzo dobre gatunkowo, no i duży wybór kolorów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarosław / 2023-01-05

To pierwszy mój zakup i zdecydowanie jestem zadowolony. Informacja i kontakt ze sprzedającym bardzo dobry. Szybka realizacja zamówienia a opis produktu zgodny z rzeczywistym wyglądem i rozmiarem. Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2023-01-04

Przy zwrocie pelnego zamowienia sklep oszukuje i nie zwraca poniesienych kosztow transportu, placi sie za przesylke podwojnie Zwrot pieniedzy trwa dluzej niz 14 dni, nie otrzymalam zwrotu pomimo informacji ze pieniadze zostaly wyslane i sklep nie chce pomoc tylko odysla do posrednikow
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

obsluga

Extra informacje

Michu / 2023-01-04

Zamówione ubrania spełniły moje oczekiwania. Nie mam uwag do sprzedawcy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2023-01-04

Obsługa i jakość zamówionego towaru bez uwag.Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2023-01-04

Szybko, pozytywnie, zero problemów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mała A. / 2023-01-03

Materiały bardzo przyjemne w dotyku, duży wybór i rozsądne ceny. Dziewczyny polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krystian / 2023-01-03

Spodnie bardzo dobrej jakości, wymiary zgodne z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Waldemar / 2023-01-03

jeżeli chodzi o zakupiony towar, to wszystko w pożądku, ale kłopoty zaczynają się w przypadku reklamacji. Zakupiłem kurtkę zimową rozmiar XXL, przyszła XL . Wysłałem do reklamacji. Cisza. Zadzwoniłem do reklamacji, a pani mówi że reklamacja trwa 14 dni.Takie mają przepisy. Srodek zimy a pani zostawia mnie bez kurtki na dwa tygodnie. Wina jest ewidentna sklepu, bo towar został błędnie spakowany, ale mało rozgarnięta pani od telefonu ma tylko jedną wykutą na pamięć formułkę. Reklamacja trwa 14 dni. Nie polecam i chyba był to pierwszy i ostatni mój zakup w tym sklepie. Jeszcze musiałem zapłacić przesyłkę za odesłanie kurtki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Wady

obsługa klienta

Extra informacje

Paulina / 2023-01-03

Wpadł drugi zakup na tym sklepie i z pewnością nie ostatni. Ogólnie jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ULA / 2023-01-02

POLECAM SKLEP OZONE !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Remik / 2023-01-02

Produkt zgodny z opisem i rozmiarem no i do tego szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiola / 2022-12-30

Córcia zadowolona z prezentu dlatego polecamy sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-12-30

Towar zgodny z opisem - fachowa obsługa klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2022-12-29

Kupiłam już kilka rzeczy na Ozonee i jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktor / 2022-12-29

Wszystko bez zastrzeżeń towar spełnia moje oczekiwania dlatego polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roni / 2022-12-28

Na każda negatywną opinie - od razu pare dobrych, żeby zamydlić oczy klientowi ! Nie polecam ! Jakość tragiczna ! Szmaty z lumpa są lepsze jakościowo niż u nich !!! Na zwrot pieniędzy sie nie doczekasz ! Sprawa zgłoszona do rzecznika praw konsumenta !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Tragiczna jakość tkaniny

Extra informacje

Renata / 2022-12-28

Fajny kontakt ze sklepem , wszystko dotarło do mnie tak jak miało być. Dresy pasują , a bałam się , że nie trafię z rozmiarem .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-12-28

Kolejny raz jestem bardzo zadowolona z zamówionych ubranek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2022-12-27

Bardzo dobra jakość kurtki zimowej, za tą cenę naprawdę się opłacało.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2022-12-27

Szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-12-27

Koleżanka poleciła mi ten sklep i się nie zawiodłam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-12-23

Bardzo polecam korzystałam pierwszy raz i super szybka wysyłka ,kurtka świetna ❤
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arkadiusz / 2022-12-23

Jak zawsze beż uwag, mega polecam - Paczka starannie zapakowana bardzo szybko dotarła do nas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

elena / 2022-12-22

Okropna obsługa, zamówiłem czarną kurtkę i dres, kurtka została wysłana w kolorze białym, a garnitur to nie ten model. Nie polecam tej strony nikomu. Same recenzje są dobre. W rzeczywistości jest to katastrofa.
Zalety

Nie ma ich tu

Wady

oszuści

Extra informacje

Basia / 2022-12-22

Jestem bardzo zadowolona. Szybko i sprawnie dostarczona przesyłka. Bluza super ! Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2022-12-22

Bez uwag, daje 5!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-12-21

Polecam czarne legginsy za 39,99 koleżanki też już zamawiają :))))))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotrek / 2022-12-21

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, udało się zdarzyć przed świetami. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wanda / 2022-12-20

Kurteczka zimowa ładnie uszyta. Mąż jest bardzo z niej zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-12-20

Polecam gorąco ten sklep, kurtka dobrej jakości, fachowa obsługa, szybka wysyłka. Wszystko super !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2022-12-20

Szybka realizacja zamówienia i dobrej jakości ubrania. To moje drugie zamówienie i znowu na prezent . Obdarowany zadowolony .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angelika / 2022-12-20

Kupuję u nich już od paru lat, wszystko super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2022-12-19

10/10! Jednym słowem polecam ten sklepik
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paula / 2022-12-19

Zamawiałam 3 razy w ostatnim miesiącu i wszystko było ok. Rzeczy super, no i rozmiary pasowały z podanymi w ofercie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Filip / 2022-12-19

Dobry kontakt z sprzedającym. Bardzo szybka wysyłka. Towar 10/10
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2022-12-16

Sklep oszukuje na rozmiarówce! Oryginalne metki tak poobcinane, powydrapywane, powycinane, po prostu spreparowane, żeby nie było widać pierwotnego rozmiaru i ponaklejane na wierzch nowe naklejki z nowym wymyślonym rozmiarem! Zamówiłem 3 sztuki spodni dresowych xl i wszystkie były tak przerobione - oszukane! (mam zdjęcia tych perfidnych, a zarazem śmiesznie wykonanych oszustw!) Wszystkie były zdecydowanie za małe, przynajmniej o dwa rozmiary! TRAGEDIA! JAK TAK MOŻNA?! Czegoś takiego jeszcze w życiu nie widziałem!
Zalety

Wady

Oszustwo na rozmiarówce

Extra informacje

Dawid / 2022-12-16

Polecam sklep !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-12-15

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i szybko !! Zakupiona kurteczka przepiękna i super ciepła !! Polecam gorąco!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2022-12-14

Super. Jestem bardzo zadowolony. Ceny super. Obsługa sprzedaży , wysyłka super. Trzymać tak dalej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jezusek / 2022-12-13

Niestety. Jak to Ozoone. Super foty w aspekcie pragmatycznym i ocenie organoleptycznej przedmiot - wiele do życzenia. Ok, jest akceptowalnym ale nie za takie pieniądze. A najbardziej żenującym jest weryfikacja opinii klientów na stronie ozoone ..:). Złych po prostu nie dopuszczają... Nieprawdopodobnie w wieku XXI ale naprawdę prawdziwe:). Cenzuro izoobe! Żenada!
Zalety

Jest akceptowalny.

Wady

Nie za takie pieniądze ????

Extra informacje

Jola / 2022-12-13

Paczka bardzo szybko przyszła, kurtkę noszę już drugi miesiąc i wszystko z nią w porządku. Bardzo ładna, taka jak na zdjęciach. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2022-12-13

Każde zamówienie które złożyłem było zrealizowane bardzo szybko, wszystko zgadzało się z opisem i zdjęciami. Zawsze jestem bardzo zadowolony
Zalety

Wady

Extra informacje

szybko , zgodnie z opisem

Karolina / 2022-12-09

Super pod każdym względem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paula / 2022-12-08

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Miła obsługa telefoniczna. Kurtka piękniejsza niż na zdjęciu. Jakość i wykonanie bardzo staranne. Polecam z całego serca !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bożena / 2022-12-06

Bardzo polecam. Spodnie naprawdę dobrej jakości. Przesyłka expresowa :-) Syn wystrojony, mama zadowolona :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pati / 2022-12-05

Tragiczna obsługa klienta, w ogóle im nie zależy aby klient był zadowolony i zamówił u nich coś ponownie. Uczcie się na moim błędzie i nie kupujcie. Otrzymałam wadliwe ubrania i sklep nie poczuwa się do winy. Wybielają się tym pisząc że to moja wina ponieważ spodnie nie zostały dopasowane do sylwetki co nie jest prawdą (jestem szczupłą osobą).
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko od czasu realizacji zamówienia po reklamacje

Extra informacje

Daro / 2022-12-02

Polecam wszystkim ! Jakość towaru, fason i obsługa - rewelacja!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Przemek / 2022-11-28

Wszystko ok ! Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-11-24

Szybka dostawa i super produkt. Dziękuje :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2022-11-24

Odradzam! Ubrania ładne i na tym się kończy.. Bardzo słaba jakość produktu. Zakupiłam kurtkę zimową , po 4 miesiącach odpadły guziki, następnie suwak się zepsuł. Odesłałam kurtkę na reklamację, załączając 3 guziki które odpadły. W 14-tym dniu dostałam zwrot kurtki, bez żadnego dokumentu, chociażby co zostało wykonane.. Naprawili suwak i przyszyli 1 z guzików. Po moich próbach meilowych, dostałam informację, iż wszystko zostało zrealizowane zgodnie z reklamacja. Natomiast do 2 zagubionych guzików nie odnoszą się.., nie odbierają telefonu, na pytanie nie odpisują. Nie dość, że na własny koszt wysłałam reklamowany towar to teraz muszę dokupić guziki i sama sobie je wszyć. Zagubili 2 guziki i każdą się bujać, zero obsługi klienta! Brak wyjaśnienia
Asortyment
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Fatalna obsługa klienta

Extra informacje

Daria / 2022-11-23

BRAK ZASTRZEŻEŃ, PROFESJONALIZM I SZYBKA OBSŁUGA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-11-22

Wszystko zgodnie z zamówieniem, sprawnie i na czas, ze zwrotem towaru jak i pieniędzy też nie było problemów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Szymon / 2022-11-18

Jak zwykle szybko i sprawnie .Towar zgodny z opisem . Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-11-17

Zamówienie dotarło szybko, dobrze zapakowane, bluzę bardzo lubię i polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sonia / 2022-11-16

Wszystko zgodne z opisem, prawidłowy rozmiar, gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Przemo / 2022-11-14

Jak dla mnie rewelacja, jakość produktów bardziej niż adekwatna w stosunku do ich ceny, również za pomocą tabeli rozmiarów można precyzyjnie zamówić odpowiedni towar. Kontakt ze strony sklepu i wysyłka błyskawiczne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mikołaj / 2022-11-10

Zamówiony produkt okej. Bardzo sprawna dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Damian / 2022-11-10

Wszystko zgodne z opisem oraz dostarczone na czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2022-11-08

Bardzo miła obsługa, jedne legginsy nie pasowały ale bez problemu można było zwrócić. Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2022-11-06

Polecam sklep ! Kurtka rewelacja !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

dostawa expresowa

Maciek / 2022-11-01

Cały proces obsługi zakupu doskonały. Świetny kontakt, informacja o stanie realizacji zamówienia na bieżąco. Błyskawiczna dostawa. Kurtka którą zakupiłem była w promocji. Ceny regularne w sklepie też są spoko. Jestem bardzo zadowolony z zakupu w Ozonee.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2022-11-01

Jestem bardzo miło zaskoczona szybką realizacją zamówienia jak również wysokim poziomem obsługi. Dziękuję, na pewno jeszcze skorzystam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka wysyłka

Krzysztof / 2022-10-28

Szybko, sprawnie i na temat. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybko i sprawnie

Dominika / 2022-10-27

Stanowczo odradzam zakup w tym \"sklepie internetowym\". Zamówiłam spodnie w rozmiarze \"M\", po tygodniu otrzymałam spodnie ale w większym rozmiarze \"XL\". Poprosiłam o przesłanie prawidłowego rozmiaru, gdyż to nie ja kupiłam większy rozmiar tylko \"sklep\" wysłał nie odpowiedni rozmiar. Masakra ... odesłałam niewłaściwą przesyłkę 14 dni czekania aż rozpatrzą \"swój błąd\" po czym zwrócili mi pieniądze, a rozmiar \"M\" nadal widnieje na stronie internetowej, że jest dostępny... poważnie przemyślcie zakup w tym sklepie. Ja nigdy więcej nie powtórzę swojego błędu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

zbyt długi

Julia / 2022-10-26

Ten sklep to jedna wielka masakra... Zamówiłam swojej teściowej kurtkę w jej rozmiarze, okazała się za mała (rozmiar L to jak dla osób noszących rozmiar S). Jako, że w sklepie nie funkcjonują wymiany to zwróciłam pierwszą kurtkę poprzez kreator zwrotów na stronie i zamówiłam kolejną w większym rozmiarze, mając nadzieję, że tym razem okaże się dobra. Kurtka w rozmiarze XL była tak samo mikroskopijna, jak poprzednia. Ostatecznie do sklepu zostały nadane dwa zwroty. W przypadku pierwszego i drugiego minęło już 14 dni od daty otrzymania paczki przez sklep i zero zwrotu środków. Nie można się dodzwonić, na maile odpisuje robot, ze sklepem nie ma żadnego kontaktu. Absolutnie odradzam zakupy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

brak

Wady

zero kontaktu ze sklepem, brak zwrotu pieniędzy, długi czas oczekiwania na wysyłkę, absurdalne rozmiary

Extra informacje

Ilona / 2022-10-25

Jestem bardzo zadowolona z obsługi w sklepie. Szybka realizacja zamówienia ,co prawda kurtkę zwróciłam dlatego, że zamówiony przeze mnie rozmiar okazał się za duży a na drugi dzień rozmiaru mniejszego już nie było, więc pretensji do sprzedającego mieć nie mogę. Szybki zwrot gotówki .Na pewno zrobię kolejne zakupy w tym sklepie. Mogę spokojnie polecić ten sklep .Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Honorata / 2022-10-21

Zamówiłam zły rozmiar kamizelki , która była taka piękna jak na zdjęciach, żal było ją oddawać :( Jeżeli chodzi o zwrot pieniędzy nie było najmniejszego problemu .Uważam to za super atut :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2022-10-19

Kurtka jest przepiękna pasuje idealnie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arek / 2022-10-17

Zerowy kontakt telefoniczny od trzech dni ze sklepem. Otrzymałem wiadomość o opóźnieniu w terminie realizacji zamówienia. Potrzebowałem zmienić adres dostawy - pod nr tel. wskazanym na stronie -echo. Przez trzy dni nikt nie odbiera.

Jakub / 2022-10-15

Kupuje w tej firmie od kilku lat i nigdy nie byłem zawiedziony jakością produktów i obsługi. Polecam każdemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darek / 2022-10-14

Sklep godny polecenia , rzetelna i sprawna obsługa . Polecam 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2022-10-13

Zero poszanowania klienta .kontaktu ze sklepem brak,.telefonów nie odbierają mimo dzwonienia pól dnia. Pierwszy i ostatni raz robiłam tam zakupy . Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Marek / 2022-10-13

Super firma i towar
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Top

Konrad / 2022-10-09

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Zamówienie było zrealizowane szybko. Otrzymałem to, co zamawiałem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Waldek / 2022-10-07

Ulubiony sklep z bardzo dużym asortymentem. Szybka i sprawna obsługa. Warto!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybko i sprawnie

Arleta / 2022-10-07

Zamówione artykuły, zgodne z opisem, otrzymałam bardzo szybko. Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2022-10-06

Wszystko ok. Moim zdaniem sklep jest bardzo dobry. Zamówiłem ubrania i takie jak na zdjęciu nawet lepsze przyszły do mnie następnego dnia. Jestem bardzo zadowolony z zakupów i jestem pewien ,że jeszcze do tego sklepu wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2022-10-06

Rewelacja! To na pewno nie były moje ostatnie zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2022-10-05

Piękna kurteczka , polecam zakupy w Ozonee !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2022-10-03

Kupuję u nich dosyć często , planuje już kolejny zakup .Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janek / 2022-10-01

Ciuchy rewelka !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radosław / 2022-09-29

Sprawna realizacja zamówienia. Zakupiony produkt dobrej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-09-29

Kurtka bardzo ładna i dobrze leży, rozmiar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patryk / 2022-09-29

Nie polecam sklepu @Ozonne. Otrzymałem e-mail z informacją, że produkt który oglądałem jest już dostępny. Jako, że nie otrzymałem informacji o wysłaniu zamówienia, skontaktowałem się przez Messenger, aby dowiedzieć się czy produkt jest faktycznie jest w ofercie. Zostałem zapytany o rozmiar, a następnie o dane do przelewu. Gdy wysłałem przelew, nagle okazało się, że produkt jest już wyprzedany. Sklep nie poniósł żadnej odpowiedzialności za swój błąd, a na zapytanie o rekompensatę wręcz zostałem wyśmiany. Zatem wniosek jest prosty - nie zależy im na klientach i dobrej reputacji, bo przyjdą inni co nam zapłacą. Moim zdaniem nieprofesjonalne podejście do klienta, bezczelna obsługa, brak ponoszenia konsekwencji za swoje błędy i jakichkolwiek przeprosin za tego typu akcje. Nie polecam, konkurecja ma to samo, a w razie problemu można liczyć na obustronny kompromis, a nie podejście na zasadzie - chcesz to bierz, nie to… Zamówienie ostatecznie anulowali "bo za dużo zmian w zamówieniu" - konsultant/sprzedawca nie ogarnął zamiany 2 szt. w zamówieniu na ponad 200 zł. Obsługa klienta i podejście do klienta na niskim poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Karina / 2022-09-28

Żenada a nie sklep!!! Po raz drugi anulowane zamówienie!! Długi czas oczekiwania na wysyłkę! Szczerze odradzam zakupy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Długi czas oczekiwania na wysyłkę towaru

Extra informacje

Ewelina / 2022-09-26

Zamówiłam bluzę damską różową i męską zieloną rozpinaną. Niestety po tygodniu użytkowania pojawiają się kłębki i materiał szybko się niszczy i ściera.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Szybka dostawa

Wady

niezadowalający Materiał , średnia jakość

Extra informacje

Robert / 2022-09-22

Kolejny raz wracam do zakupów w Ozonee i kolejny raz jestem zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2022-09-20

Polecam, sprawna i prosta w obsłudze realizacja zamówienia. Poza tym szeroki asortyment i co jest najlepsze to pełna rozmiarówka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2022-09-20

UWAGA : Firma 'istnieje' tylko gdy chcesz dokonać zakupu. Gdy chcesz dokonać zwrotu, bo jakość okazała się tragiczna, firma udaje, że jej nie ma. Zero kontaktu, brak odpowiedzi na tel i maile. Żenada. Odradzam wszelkie zakupy!!! OSZUSTWO!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

Zero kontaktu, jakość żenująca

Extra informacje

Niezadowolony klient. UNIKAĆ / 2022-09-20

Przestrzegam przed tą firmą i zakupami u niej. Opinie wystawiane chyba przez pracowników, bo negatywne moderowane . PRODUKTY NISKIEJ JAKOŚCI , a proces reklamacyjny żenada, wyssany z palca. Na prośbę ekspertyzy i protokołu z reklamacji otrzymałem informacje w mailu, że koszulka źle użytkowana i dlatego odbarwiła się powodując wysypkę, czyli należy ja nie nosić tylko patrzeć. OPINII NEGATYWNYCH PRZY RZECZACH NIE WYSTAWISZ BO MODERUJA WSZYSTKIE.. OSZUSTWO
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

REKLAMACJA, KONTAKT Z FIRMA,

Extra informacje

Czas użytkowania. JEDNORAZOWY

Renata / 2022-09-19

Szybko, sprawnie . Towar zgodny z zamówieniem Pełna informacja o statusie wysyłki Jestem miło zaskoczona i polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2022-09-18

To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie, jestem zadowolona z poziomu usług i jakości towaru. Myślę, że będę wracała do sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleks / 2022-09-18

Jak zwykle 100% satysfakcji!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Cebularz / 2022-09-16

Zachęcony atrakcyjnym wyglądem ubrań na zdjeciach i niską ceną kupiłem kilka swetrów i kurtkę z eko skóry. Po otwarciu paczki przywitał mnie zapach kauczku - jakby w środku był ponton , a nie ubrania. Przymierzyłem tylko kurtke rozmiar XXL - a wydaje się jakby to był rozmiar S ( zazwyczaj w innych markowych sklepach noszę rozmiar M lub L ) . Opakowania reszty ubrań wyglądały tak zniechecajaco , że nawet ich nie mierzylem. Ze swojej strony nie polecam - mimo atrakcyjnych zdjęć i cen. Zobaczymy jak przebiegnie proces zwrotu - tutaj nie jestem nastawiony zbyt pozytywnie ( ale to opisze w oddzielnym komentarzu)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Jakość produktów

Extra informacje

palcuh / 2022-09-15

obsługa to se chyba oceny dobre dodaje a nie klientów obsługuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

zero

Wady

ok

Extra informacje

Olga / 2022-09-08

Produkty, które kupiłam są zgodne z opisem. Dobrej jakości, dobrze zapakowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Żaneta / 2022-09-05

Jestem bardzo zadowolona, na pewno będę jeszcze kupowała w tym sklepie .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2022-09-01

Sklep godny polecenia. Wszystko przebiegło sprawnie. Część zamówienia zwracałam (nietrafiony rozmiar). Nie było żadnego problemu, szybki zwrot pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2022-08-30

Ekspresowa wysyłka, jestem po prostu zdumiona szybkością obsługi. Towar zgodny z opisem, wszystko w porządku. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Ekspresowa wysyłka

Maciej / 2022-08-29

Kupuje od dawna i się nie zawiodłem

Kamila / 2022-08-25

Wszystko bez zarzutu, chętnie zamówię coś ponownie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nowacki / 2022-08-22

Fajny wybór, szybka dostawa. Tak to powinno wyglądać :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka dostawa

Ewelina / 2022-08-19

Wszystko w najlepszym porządku, dres bardzo ładny, przesyłka exspresowa. Polecam gorąco ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2022-08-19

Znakomita obsługa! Błyskawicznie zrealizowane zamówienie, a bluza idealna. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka wysyłka

Gosia / 2022-08-18

Polecam, wszystko ok, szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2022-08-17

Dostawa na czas. Bluza taka jak w opisie. Cena niższa niż w innych sklepach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2022-08-17

Polecam legginsy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-08-16

Komplet sportowy naprawdę super! Sprawdził się na rowerze i bieganiu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2022-08-14

Masakra ! brak zwrotu za spodnie które okazały się za małe o 3 rozmiary ! Produkt ewidentnie z Chin dla krasnoludków !Moim zdaniem -Wszystkie pozytywy to kupione komentarze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Zero

Wady

Tandeta z Chin nie warta 5 zł

Extra informacje

Iwo / 2022-08-11

NIE POLECAM TANDETA ! WADLIWY TOWAR
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Extra informacje

Łukasz / 2022-08-11

Wszystko Ok .Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2022-08-10

Szybka i sprawna realizacja zamówienia oraz obsługa posprzedażowa. Bardzo polecam :).
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybko i sprawnie

Blanka / 2022-08-09

Nie spodziewałam się tak dobrej jakości w tak niskich cenach . Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

niskie ceny , szybka wysyłka

Darek / 2022-08-08

Kupuje od kilku lat i się nie zawiodłem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojciech / 2022-08-08

Super sklep , bardzo dobry produkt, szybka wysyłka, bardzo polecam !!!!!
Zalety

Wady

Extra informacje

tanio , szybko

Maciej / 2022-08-08

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-08-05

Nie mam uwag, wszystko super :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-08-02

Jakość ubrań jest tragiczna. Szybka wysyłka nie jest żadnym plusem otrzymując w paczce takie szmaty. Ubrania wyglądają zupełnie inaczej niż na zdjęciach - modelka na zdjęciu miała założone legginsy w rozmiarze S przy wzroście 175 cm i nogawka kończyła się nad kostką, ja mam 173 cm i również zamówiłam rozmiar S - nogawka kończyła się na połowie łydki. Większość ubrań wykonana z poliestru. Obsługa Klienta bardzo nie miła, wręcz opryskliwa, mają problem z odpisywaniem na maila. Pierwszy zakup w tym sklepie i jednocześnie ostatni. Omijajcie szerokim łukiem te szmaty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

Jakość ubrań, materiał, obsługa sklepu

Extra informacje

Jacek / 2022-07-27

Poszło bardzo sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka dostawa

Helena / 2022-07-27

Wszystko zgodnie z zamówieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rysiek / 2022-07-26

Baba co logopedę omija całe życie szerokim łukiem na linii udaje, że nie słyszy i odkłada słuchawkę gdy się powie jej, że chodzi o zwrot. Ciuchy wyglądają inaczej niż na zdjęciach, mają po jednej sztuce dobrej specjalnie pod fotki. W rzeczywistości ciuchy szyte są gdzieś w piwnicy na kolanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

Oszuści, nie respektują zwrotów

Extra informacje

Jarek / 2022-07-25

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Jakość towaru OK.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maciej / 2022-07-22

Ponowne zakupy i ponowne zadowolenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maciej / 2022-07-22

Ponowne zakupy i ponowne zadowolenie

Daria / 2022-07-21

Polecam, jestem zadowolona, bardzo dobra obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darek / 2022-07-20

Towar otrzymałem następnego dnia od zamówienia. Zgodność z opisem i zdjęciami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka dostawa

Patryk / 2022-07-19

Expresowa wysyłka, towar taki jaki oczekiwałem. W 100% sklep godny polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka dostawa

Kuba / 2022-07-19

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie . Tanio i szybko . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2022-07-15

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-07-14

Mąż zadowolony z prezentu :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pompownia / 2022-07-14

Nie polecam tego sklepu komplet welurowy camelowy wygląda inaczej niż na zdjęciach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Wady

Nie zgodność w wysłanym towarze do zdjęcia na stronie

Extra informacje

Szram / 2022-07-12

Nie polecam sklepu koszulki to dramat jeżeli chodzi o materiał a zdjęcia ze sklepu prezentujące je to ściema!! Niby podobne ale wiele detali nie pasuje . Tylko spodenki były w miarę ok. Ale koszulki....☹️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Spodenki

Wady

Materiał, niezgodność wzorów

Extra informacje

TONY / 2022-07-11

Najlepsze ceny i dobra jakość! Oby więcej takich sklepów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2022-07-11

DNO. DNO DNO Za dużo opisywania,Nie Polecam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Grażyna / 2022-07-11

Szybko, łatwo i przyjemnie a na dodatek prawidłowa tabela rozmiarów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

niskie ceny , szybka wysyłka

Marysia / 2022-07-08

Super ciuszki , jakość produktu świetna ,szybka sprawna dostawa łatwy kontakt, polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka wysyłka

Kuba / 2022-07-07

Zamówienie zrealizowane w błyskawicznym tempie. Obsługa klienta również na plus. Jakość towaru w stosunku do ceny jak najbardziej w porządku. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super ceny, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Adam / 2022-07-05

Polecam ! Mój ulubiony sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2022-07-04

Super sklep! Również polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-06-30

Polecam ! Mają fajne sportowe ciuszki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2022-06-27

Wlasnie odebralem paczke! Koszulki i kapielowki petarda
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2022-06-24

Wszystko ok, polecam sprzedawcę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-06-23

Kolejne udane zakupy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2022-06-22

Zdjęcia towaru to jak rosyjska propaganda nie mają nic wspólnego z rzeczywistością NIE POLECAM TANDETA WADLIWY TOWAR
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jarek / 2022-06-15

Realizacja zamówienia i zwrot części zamówienia , przebiegł szybko i sprawnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Karolina / 2022-06-14

To mój pierwszy zakup w tym sklepie. Jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2022-06-13

Kupiłam bluzę i jestem zachwycona , jest extra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darek / 2022-06-10

Fajny sklep , szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka wysyłka

Marta / 2022-06-10

Wszystko zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kris / 2022-06-09

Super dresik , szybko wysłany . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super ceny, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Romek / 2022-06-09

Sklep godny polecenia , namieszałem z zamówieniem ale dzięki pomocy Pani z obsługi wszystko pozytywnie załatwione . Dziękuje !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka za pobraniem

Wady

nie ma

Extra informacje

Tomek / 2022-06-08

Wszystko ok, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Madzia / 2022-06-07

Polecam sklepik, to już kolejne udane zakupy u was ❤️ legginsy leżą idealnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2022-06-07

Nie polecam tego sklepu odesłałam towar bo był z wada , mieli odesłać pełnowartościowy produkt ,odesłali pieniądze pomniejszone o koszty wysyłki i na dodatek twierdzą że wady produkty nie stwierdzono dlatego potraktowali jako zwrot. Nie mam pojęcia kto nie stwierdził wady była widoczna no ale może ktoś okularów zapomniał z domu.
Obsługa i reklamacje
1.00

Piotr / 2022-06-07

Spodenki jeansowe SZTOS!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Iwona / 2022-06-03

Nie polecam.zamowilam legginsy, przyszły źle uszyte tzn .jedna nogawka dłuższa i większą w obwodzie,szew krzywy,brudne ,po zewnętrznej części plamy. Zgłosiłam reklamacje, odesłałam oczywiście na swój koszt. Zwrócili pieniądze ale koszty przesyłki musiałam sama opłacić- to wszystko po kilku mailach i 2 telefonach.kontakt fatalny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Imgard / 2022-05-30

Spodenki męskie krótkie,miały być bawełniane A przyszły sztuczne tworzywo ohyda.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.25
Zalety

Wady

Badziewie

Extra informacje

WIR / 2022-05-26

NEGATYW , TOWAR NIE MA NIC WSPÓLNEGO ZE ZDJĘCIAMI NA STRONIE, DO TEGO ROZMIARY SĄ ZANIŻONE /CHIŃSKIE/ JAKOŚĆ NAJGORSZA , PEWNIE JESTEM KOLEJNY NABRANY KLIENT
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

WSZYSTKO

Extra informacje

Krejzol / 2022-05-24

Czytajcie tylko negatywy. Wszystkie pozytywy to kupione komentarze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Ana / 2022-05-20

Wszystko ok.. Towar zgodny z opisem. Dobrze zapakowany. Dostawa szybką.. U mnie 2 dni..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Dawid / 2022-05-17

Wystawiam pozytywną opinię
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2022-05-02

Zamawiałem wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

OLA / 2022-05-02

Bardzo szybki czas realizacji zamówienia, wszystko się zgadzało tak jak w opisie. Dobry kontakt ze sprzedawcą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nikola / 2022-04-28

Cena adekwatna do jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Jacek / 2022-04-28

Wszystko ok !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

ok

Jacek / 2022-04-28

Wszystko ok !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

ok

Młody / 2022-04-28

Joggery wymiatają! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Ozonee opinie