Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Ozonee
  • /
  • 1

Opinie o Ozonee

ozonee.pl

Zielona Góra

Zakupy Ozonee opinie
Asortyment
3.15
Dostawa
3.49
Łatwość zamawiania
3.74
Obsługa i reklamacje
3.15
Poziom cen
3.52

Średnia ocen

3.41

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

107

dodanych opinii

 

Ania / 2021-10-15

Bardzo dobra jakość materiału i staranne wykończenie. Wygodne i dobrze układające się bluzy, spodnie oraz getry. Duży plus za długość spodni, co przy wzroście 180 cm ma duże znaczenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Niska cena

Wady

Brak

Extra informacje

Ola / 2021-10-15

Firm godna polecenia, wszystko zgodnie z opisem. Szybka dostawa moje leginsy są rewelacyjne. Pozdrawiam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bozena / 2021-10-14

Kupiłam spodnie dresowe i legginsy i z obu jestem zadowolona. Materiał i krój super, rozmiar standardowy, zgodny z opisem. Duzy wybór kolorów. Polecam serdecznie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór kolorów i rozmiarów, fajny krój

Wady

Brak

Extra informacje

Kasia :-) / 2021-10-14

Ciuchy super. Zakupiłam bluzy, kurtkę zimową i spodnie. Jak dla mnie rewelacja jakościowa a i cena super. Jeśli szukacie dobrych gatunkowo rzeczy w przystępnej cenie to tylko w Ozonee.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość, żywe kolory, przyjemne materiały, fajnie odszyte,starannie skrojone i uszyte bez wystających nitek

Wady

Chciałoby się kupić więcej ;-)

Extra informacje

Kurtka jeden sezon ,zapowiada się drugi. Bluzy od ponad roku często noszone -rewelka

MAX / 2021-10-14

Bardzo udane zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2021-10-14

Bluza fajnej jakości, miła i ciepła. Idealna dla wysokich dziewczyn. Na bank kupię jeszcze inny kolor. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dobra jakość, cena, bardzo szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Kinga / 2021-10-14

Zamówiłam dwie pary leginsów, dresy i bluzę dresową, leginsy są świetne nie prześwitują są bardzo wygodne rozmiar też trafiony , dresy i bluza także jak najbardziej okej, myślę że nie raz jeszcze coś zamówię. Bardziej polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aldona / 2021-10-13

Ubrania Super. Bardzo szybka wysyłka. Napewno będę korzystać z oferty ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Aniela Anielka / 2021-10-13

Nic dodać nic ująć suoer produkty ❤❤????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybką dostawa miła obsluga

Wady

Brak

Extra informacje

Danuta / 2021-10-11

Dresy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Świetny materiał dobrze uszyte .

Wady

Extra informacje

Zakupy Ozonee opinie