Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Ozonee
  • /
  • 1

Opinie o Ozonee

ozonee.pl

Zielona Góra

Zakupy Ozonee opinie
Asortyment
4.33
Dostawa
4.48
Łatwość zamawiania
4.58
Obsługa i reklamacje
4.27
Poziom cen
4.42

Średnia ocen

4.42

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

318

dodanych opinii

 

Jacek / 2022-07-04

Super sklep! Również polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-06-30

Polecam ! Mają fajne sportowe ciuszki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2022-06-27

Wlasnie odebralem paczke! Koszulki i kapielowki petarda
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2022-06-24

Wszystko ok, polecam sprzedawcę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-06-23

Kolejne udane zakupy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2022-06-22

Zdjęcia towaru to jak rosyjska propaganda nie mają nic wspólnego z rzeczywistością NIE POLECAM TANDETA WADLIWY TOWAR
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jarek / 2022-06-15

Realizacja zamówienia i zwrot części zamówienia , przebiegł szybko i sprawnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Karolina / 2022-06-14

To mój pierwszy zakup w tym sklepie. Jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2022-06-13

Kupiłam bluzę i jestem zachwycona , jest extra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darek / 2022-06-10

Fajny sklep , szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka wysyłka

Marta / 2022-06-10

Wszystko zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kris / 2022-06-09

Super dresik , szybko wysłany . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super ceny, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Romek / 2022-06-09

Sklep godny polecenia , namieszałem z zamówieniem ale dzięki pomocy Pani z obsługi wszystko pozytywnie załatwione . Dziękuje !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka za pobraniem

Wady

nie ma

Extra informacje

Tomek / 2022-06-08

Wszystko ok, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Madzia / 2022-06-07

Polecam sklepik, to już kolejne udane zakupy u was ❤️ legginsy leżą idealnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2022-06-07

Nie polecam tego sklepu odesłałam towar bo był z wada , mieli odesłać pełnowartościowy produkt ,odesłali pieniądze pomniejszone o koszty wysyłki i na dodatek twierdzą że wady produkty nie stwierdzono dlatego potraktowali jako zwrot. Nie mam pojęcia kto nie stwierdził wady była widoczna no ale może ktoś okularów zapomniał z domu.
Obsługa i reklamacje
1.00

Piotr / 2022-06-07

Spodenki jeansowe SZTOS!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Iwona / 2022-06-03

Nie polecam.zamowilam legginsy, przyszły źle uszyte tzn .jedna nogawka dłuższa i większą w obwodzie,szew krzywy,brudne ,po zewnętrznej części plamy. Zgłosiłam reklamacje, odesłałam oczywiście na swój koszt. Zwrócili pieniądze ale koszty przesyłki musiałam sama opłacić- to wszystko po kilku mailach i 2 telefonach.kontakt fatalny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Imgard / 2022-05-30

Spodenki męskie krótkie,miały być bawełniane A przyszły sztuczne tworzywo ohyda.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.25
Zalety

Wady

Badziewie

Extra informacje

WIR / 2022-05-26

NEGATYW , TOWAR NIE MA NIC WSPÓLNEGO ZE ZDJĘCIAMI NA STRONIE, DO TEGO ROZMIARY SĄ ZANIŻONE /CHIŃSKIE/ JAKOŚĆ NAJGORSZA , PEWNIE JESTEM KOLEJNY NABRANY KLIENT
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

WSZYSTKO

Extra informacje

Krejzol / 2022-05-24

Czytajcie tylko negatywy. Wszystkie pozytywy to kupione komentarze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Ana / 2022-05-20

Wszystko ok.. Towar zgodny z opisem. Dobrze zapakowany. Dostawa szybką.. U mnie 2 dni..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Dawid / 2022-05-17

Wystawiam pozytywną opinię
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2022-05-02

Zamawiałem wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

OLA / 2022-05-02

Bardzo szybki czas realizacji zamówienia, wszystko się zgadzało tak jak w opisie. Dobry kontakt ze sprzedawcą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nikola / 2022-04-28

Cena adekwatna do jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Jacek / 2022-04-28

Wszystko ok !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

ok

Jacek / 2022-04-28

Wszystko ok !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

ok

Młody / 2022-04-28

Joggery wymiatają! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Przemek / 2022-04-27

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2022-04-27

Zamówiłem 16 produktów wszystkie odesłałem, niestety zostałem oszukany na zwrocie towaru, kurtka która była za mała ( jej mi nie uwzględnili). Obsługa nie miła, nawet nie wiadomo z kim się pisze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wysyłka w przeciągu 2-3 dni

Wady

Oszustwo na zwrocie, niemiła obsluga

Extra informacje

Ni

Mariusz / 2022-04-27

Zamówiłem 16 produktów wszystkie odesłałem, niestety zostałem oszukany na zwrocie towaru, kurtka która była za mała ( jej mi nie uwzględnili). Obsługa nie miła, nawet nie wiadomo z kim się pisze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wysyłka w przeciągu 2-3 dni

Wady

Oszustwo na zwrocie, niemiła obsluga

Extra informacje

Ni

Aneta / 2022-04-26

Zerowy kontakt z klientem. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na email. Prosisz się o zwrot pieniędzy za zamówienie, pomimo upływu 14 dni od odebrania przez nich przesyłki. Nie polecam!!! Ostrzegam!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystkob

Extra informacje

Kasia / 2022-04-25

Polecam zakupy . Szybko i tanio
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

niskie ceny , szybka wysyłka

Bartosz / 2022-04-25

Kolejne zakupy i kolejny raz zadowolony!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tobi / 2022-04-22

Polecam, obsługa klienta na wysokim poziomie , chciałem zamienić rozmiar bluzy co udało mi się bez problemu, paczka solidnie zapakowana, dostawa również express, polecam w 100%.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka dostawa

Tobi / 2022-04-22

Polecam, obsługa klienta na wysokim poziomie , chciałem zamienić rozmiar bluzy co udało mi się bez problemu, paczka solidnie zapakowana, dostawa również express, polecam w 100%.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka dostawa

Hanna / 2022-04-22

Wszystko ok. Bez zastrzeżeń. Jestem na tak
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2022-04-21

Znajoma poleciła mi ten sklep i się nie zawiodłem. Wszystko jak należy - Dobra cena, rozmiar pasował no i szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2022-04-21

Niestety sklep to porażka ! Towar niezgodny z opisem i wymiarami , rozpatrzenie zwrotu powyżej terminu , pieniędzy dalej brak . Nie polecam zakupów bo same problemy .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Błędna rozmiarowka

Extra informacje

Teresa / 2022-04-21

Bardzo profesjonalna obsługa zamówienia. Jestem zadowolona i myślę, że będę częściej robiła zakupy w waszym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2022-04-21

Fajne rzeczy w dobrych cenach, modna odzież, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2022-04-21

Jak zawsze wszystko sprawnie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rpa / 2022-04-21

Zawiodłem się nz zakupie kurtki damskiej.Kolor był niezgodny z reklama.Byl jak wsad do pościeli.Zwrocilem .Nie oddali pieniędzy za pobranie pomimo ,że towar nie był zgodny ze zdjęciem.Tak samo kupiłem bluzę damską zielona .Też kolor nie odpowiadał zdjęciu.Ale machnąłem ręką. Nie polecam tej firmy.Zdjecia nie odpowiadają reklamie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Że zyja

Wady

Niezetelnie reklamują swój towar.Kolory.

Extra informacje

Nie zdążyłam.

LIDIA / 2022-04-21

WITAM WSZYSTKICH BARDZO NIE POLECAM TEJ FIRMY !!! KUPIŁAM LEGINSY I OKAZAŁY SIĘ ZSZYTE Z DWOMA ROZMIARAMI , JEDNA NOGAWKA XL A DRUGA L ! ODESŁAŁAM JAKO REKLAMACJA ŻE PRODUKT MA WADĘ A ONI MI NIE UZNALI REKLAMACJI I NIE ODDALI MI PIENIEDZY !!NIE POLECAM !! OSZUŚCI !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

---------

Wady

CZAS OBSŁUGA

Extra informacje

Krystian / 2022-04-12

Fajny sklepik , lubię robić tu zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aśka / 2022-04-06

Piękny dresik , dziękuje !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roman / 2022-04-06

Polecam zakupy w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Majka / 2022-04-05

Realizacja zamówienia bardzo sprawna, towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dagmara / 2022-04-05

Kupuje już kolejny raz w tym sklepie, towar dobrej jakości, ceny niskie. Polecam wszystkim
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzyszfot / 2022-04-04

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolanta / 2022-04-04

Komplety sportowe naprawdę super, na wycieczki rowerowe sprawdzają się idealnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2022-04-04

Wszystko zgodnie z opisem. Dziękuję za szybką wysyłkę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-04-01

Do ostatniego zamówienia uwielbiałam robić zakupy w tym sklepie, niestety w ostatnim zamówieniu zabrakło jednego przedmiotu. Zgłaszając ten fakt natychmiast dostałam info, że paczka z brakującą bluza zostanie natychmiast nadana i tak się stało. Niestety przesyłka do mnie nie dotarła, nie wiem kto zawinił, wiem że ja przesyłki nie dostałam a zwracając się o pomoc do sklepu otrzymałam informacje, że sklep nie odpowiada za pracę kurierów. Może i nie odpowiada ale chcąc nie chcąc kurierzy są częścią ich działalności i w interesie firmy byłoby dbanie o klienta udzielając rzetelnej informacji a nie zbywając i odsyłając do przewoźnika. To nie profesjonalne... Dostałam również informacje, że owszem przesyłka zostanie nadana jeszcze raz ale muszę opłacić przesyłkę.... Czyli to ja muszę zapłacić za błędy pracowników.... Szkoda. Zakupy polecam ale dla ludzi którzy mają cierpliwość i nadmierną ilość pieniędzy na ponoszenie dodatkowych kosztów i płacenie za błędy pracowników tej firmy. Niestety to były moje ostatnie zakupy w Ozonee... Na rynku jest wystarczająca ilość firm oferujących te same produkty dodając rzetelną obsługę w pakiecie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Marzena / 2022-03-30

Jakość legginsów bardzo niska. Sztuczny i śmierdzący materiał. Nie polecam !!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.25
Zalety

Jedynie szybka wysylka

Wady

Jakość produktu beznadziejna

Extra informacje

Produkt nie nadaje się do noszenia

Ela / 2022-03-30

Kupiłam dres w opisie przy produkcie jest napisane 100% bawełna ,okazało sie że dres jest ze sztucznego połyskującego materiału. TO JEST BŁAD MERYTORYCZNY !\r\nBedę ubiegać sie o zwrot kosztów dostawy jak i kosztow zwrotu .Produkt odesłałam i ani be ani me, zero profesjonalizmu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Monika / 2022-03-21

Mają bardzo fajne dresy , polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka dostawa

Patryk / 2022-03-11

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

absztyfikant / 2022-03-09

firma nie bierze odpowiedzialności za produkt w okresie gwarancyjnym, wmawiając kupującemu że uszkodzenia są spowodowane nieprawidłowym użytkowaniem, nie wychodzi z propozycją ugody. Sam produkt przeciętnej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

cena

Wady

jakość

Extra informacje

Daria / 2022-03-02

Polecam zakupy , fajny asortyment w bardzo dobrych cenach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka dostawa

Robert / 2022-02-28

Zakupy rewelka !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

sylwia / 2022-02-22

rozmiarówka to jakaś tragedia, w ogóle nie są to rozmiary takie jak powinny być. Zamówiłam leginsy rozmiar s i jedne za duże drugie za małe. Dodatkowo żeby zwrócić musze zapłacić 14 złza wysyłkę - z winy sklepu który ma produkty źle opisane, więc na tym "zakupie " straciłam 28 zł
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

szybkość wysyłki

Wady

nieodpowiednie wymiary wprowadzajace w błąd

Extra informacje

Grzegorz / 2022-02-17

Satysfakcja z zakupu na 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roman / 2022-02-12

Świetna kurtka , dziękuje !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

dostawa express

Basia / 2022-02-08

Piękny dresik w super cenie , bardzo szybko dostarczony .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka dostawa

Janek / 2022-02-04

Super zakupy , pomocna obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super ceny

Wady

Extra informacje

Dagmara / 2022-02-02

W pełni polecam dziękuję i pozdrawiam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2022-01-20

Polecam zakupy w tym sklepie !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

niskie ceny , szybka wysyłka

Jola / 2022-01-20

Super spodnie mega zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Edyta / 2022-01-14

Legginsy super! Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super ceny

Wady

Extra informacje

Tomek / 2022-01-13

Bardzo dobre zakupy ! Polecam każdemu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-01-13

Bardzo dobra jakość produktów szybka dostawa ceny również na każdą kieszeń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość

Wady

Brak

Extra informacje

mackowiak / 2022-01-12

Jedyny plus to cena, Jakość fatalna, obsługa fatalna No i 14 dni na zwrot, u większości konkurencji 30 dni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Jurek / 2021-12-28

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2021-12-26

Czekałam z oceną do dzisiejszego wręczenia prezentu, obdarowany zachwycony, więc przesyłam po gwiazdkowe 5 gwiazdek :-) Wszystkiego Najlepszego. Pozdrawiam. Maja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Gatunek cena czas dostania

Wady

Extra informacje

Antek / 2021-12-23

Super sklep ! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Roman / 2021-12-20

Bardzo pomocna obsługa .Dziękuje i pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-12-18

Polecam całym sercem :) Kupiłam koszulę w czwartek rano z prośbą o dostawę do świąt i w piątek już ją miałam :))))) Jest prezent, jest spokój. Dziękuję !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Błyskawiczna dostawa

Wady

Nic a nic

Extra informacje

Ela / 2021-12-15

Jestem bardzo zadowolona z zakupu ,szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Krzysztof / 2021-12-15

Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2021-12-14

Super sklep :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Przemek / 2021-12-14

Sklep ma fajne ciuchy , duży wybór. Polecam go gorąco innym i zachęcam do robienia w nim zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2021-12-14

Bardzo dobry sklep z b.dobrymi towarami. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2021-12-14

Jestem bardzo zadowolony z obsługi i z realizacji zamówienia. Bardzo spodobała mi się oferta sklepu i na pewno odwiedzę ich sklep przy następnych zakupach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2021-12-13

Witam! Kupiłem już kilka rzeczy w tym sklepie.Towar dobrej jakości,zgodny z opisami,szybka realizacja zamówienia.BARDZO POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krystian / 2021-12-13

Produkty zgodne z opisem, bardzo dobrej jakości. Wymiana której dokonałem zrealizowana bardzo sprawnie i bez problemów. Dziękuję i wszystkim polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2021-12-13

Mega szybka wysyłka (zamówione w czwartek w piątek już odebrane (pobraniowo) Polecam. Ubrania wykonane z dobrych materiałów uszyte schludnie i wymiary na stronie są podane bardzo dobrze i profesjonalizm obsługi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Anna / 2021-12-13

Rewelacyjna obsługa .Największe wrażenie zrobiła na mnie błyskawiczna dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

błyskawiczna dostawa

Wady

Extra informacje

Lidia / 2021-12-12

Kupiłam w czwartek rano koszulę z prośbą o dostarczenie do 20.12 bo jadę na święta i dostałam ją w piątek :))) Nie wiem jak to zrobiliście szanowny sklepie jednak jestem bardzo wdzięczna. Dziękuję i życzę zdrowych i spokojnych świąt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena wygląd czas

Wady

nic

Extra informacje

Roman / 2021-12-12

Wszystko OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2021-12-11

Bardzo dobry sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2021-12-11

Szybka wysyłka. Towar dobry jakościowo. Ciuszki rewelacyjne. Jak na razie dla mnie bezkonkurencyjni. Na pewno jeszcze zrobię tam zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Ula / 2021-12-11

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko , produkt taki jak zamawiałam - ogólnie jestem bardzo zadowolona. Już nie po raz pierwszy dokonałam zakupu w tym sklepie i zawsze - ocena jest na 5-tkę. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miras / 2021-12-10

Towar zamówiony w poniedziałek rano, otrzymałem we wtorek w ciągu dnia. Szybko, sprawnie, dokładnie to co chciałem i jak chciałem. Będę na pewno korzystał w przyszłości. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dariusz / 2021-12-10

Ocena pozytywna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Przemek / 2021-12-10

Wszystko zgodne z opisem a co do przesyłki 10/10. Jednym słowem polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2021-12-10

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Szymon / 2021-12-08

Realizacja zamówienia w bardzo szybkim tempie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Patryk / 2021-12-08

Sklep super. Towar zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Sylwka / 2021-12-08

Witam jestem bardzo zadowolona z ciuchów które zamówiłam .Mój mąż tak świetnie wygląda że hej mam nadzieję że jeszcze skorzystam z zakupów w waszym sklepie pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlena / 2021-12-08

Bardzo rzetelna firma, przesyłka w ciągu 2-3 dni. Uwielbiam robić zakupy u Was.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kama / 2021-12-08

Super obsługa szybka i rzetelna .Towar pierwsza klasa zgodny opisem i zdjęciem Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2021-12-07

Fajne modne ubrania Kurtka która dotarła bardzo fajna Poprzednia wymieniłem ponieważ pochodziła ze zwrotu to widać i był problem z zasuwaniem Drugim raziem dotarła nowiutka w oryginalnej folii ale bez problemu zwrócili środki na koncie w ciągu 14 dni Nie odliczali jakiś kosztów maszynownia Jak się czyta regulamin to się jest zadowolonym Ludzie narzekają na zwory ze nie otrzymują środków ze doliczają koszty magazynowania Mają prawo jak się łamie i nie wywiązuje z ich regulaminu Ale sklep szczerze polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Fajne nie drogie ubrania

Wady

- bardzo trudny kontakt telefoniczny - cieżko się dodzwonić - ale śmiało można pisać na czacie na Messenger ozonee

Extra informacje

Milena / 2021-12-07

polecam bardzo fajny modny towar
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bogdan / 2021-12-07

Bardzo dobra jestem zadowolony z jakości i szybkości realizacji zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2021-12-07

Rewelacyjny sklep. Produkt zgodny z opisem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-12-07

Ekspresowa realizacja, dostawa na drugi dzień, wszystko bez zastrzeżeń. Polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominik / 2021-12-06

Wszystko jak należy polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Asia / 2021-12-06

Jak dla mnie to właśnie w ten sposób powinny wyglądać zakupy przez internet. Wszystko odbyło się ekspresowo i profesjonalnie. Mogę gorąco wszystkim polecić !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2021-12-06

Fajny sklep. Szybko i tanio, fajne rzeczy, ekspresowa wysyłka!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko

Wady

Extra informacje

Rajmund / 2021-12-06

Bardzo Polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2021-12-05

Ubrania są dobrej jakości jak na niską cenę oferowaną przez sklep. Szybka i miła obsługa. Nawet problem z reklamacją został rozwiązany w 24h :-) Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2021-12-05

Sklep jak najbardziej godny polecenia. Zamówione spodnie dresowe są dobrej jakości. Przesyłka była szybka i dobrze spakowana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Przemo / 2021-12-05

Wszystko zgodne z opisem a co do przesyłki 10/10. Jednym słowem polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartek / 2021-12-04

Świetny sklep. Świetny towar. Dbają o klienta. Przesyłkę otrzymałem w ekspresowym tempie. Jestem bardzo zadowolony. Gorąco polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

mega szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Oskar / 2021-12-04

Bardzo fajny sklep, super ciuchy w dobrych cenach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2021-12-04

Duży wybór kurtek i płaszczy w dobrej cenie. Szubka wysyłka kurierem . Stosunek ceny do jakości bardzo dobry. Jestem zadowolona i na pewno wrócę jeszcze do tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kuba / 2021-12-04

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2021-12-01

Wszystkie ubrania super. Rozmiar zgodny z opisem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Jacek / 2021-12-01

Polecam w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2021-12-01

Polecam sklep Ozonee !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super ceny, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Artur / 2021-12-01

Jak zawsze wszystko super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2021-12-01

Witam Jestem mega zadowolona z zakupów . Szybka realizacja zamówienia Towar zgodny z opisem . Polecam Pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2021-12-01

Zamówienie zrealizowane bez zarzutu. Polecam te Firmę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-12-01

Po ostatnich zakupach jestesmy z corka zadowolone, dlatego kolejne prezenty na mikołajki już zamowione! Dzieki Ozonee
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Viola / 2021-11-30

Bardzo słaba jakość ubrań ,wysyłka dość szybka ale jakość tragiczna ! Za te pieniądze robią sobie kpiny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Jakość ubrań

Extra informacje

Beniu / 2021-11-30

Porażka ten sklep ! Nie polecam ! Jakość jak w chińskim markecie !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Jakość

Extra informacje

Monika / 2021-11-30

To jest mój kolejny zakup w tym sklepie, jestem bardzo zadowolona, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2021-11-30

Super szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kuba / 2021-11-30

Polecam sklep !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janka / 2021-11-28

Mąż zadowolony z koszuli. Jemu dogodzić nie tak łatwo. Dziękuję, do następnego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karina / 2021-11-27

Jestem zadowolona z zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Emilia / 2021-11-27

Polecam z całego serca . Dziękuję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Cezary / 2021-11-27

Polecam firmę i produkty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2021-11-27

Transakcja przebiegła pomyślnie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radosław / 2021-11-26

Wszystko sprawnie, szybko. Zgodnie z zamówieniem i oczekiwaniami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2021-11-26

Jestem zadowolona z zakupów.Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jurek / 2021-11-26

Wszystko Ok. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aśka / 2021-11-26

Polecam zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anita / 2021-11-26

Po prostu ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Arek / 2021-11-25

Wszystko sprawnie jak zawsze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2021-11-25

Wszystko okej. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2021-11-25

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2021-11-25

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, towar zgodny z opisem, w 100% spełnił moje oczekiwania. Gorąco polecam ten sklep!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2021-11-25

Polecam! Szybka realizacja zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Maniek Okoły / 2021-11-24

Jeden z lepszych sklepów w sieci z jakim miałem do tej pory do czynienia, empatyczne podejście, tak trzymajcie. Nakombinowałem w zamówieniu, a mimo to wszystko szybko załatwiliście. Ode mnie leci zasłużone 5 gwiazdek, zdrówka życzę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dbają o klienta i pomagają

Wady

Extra informacje

Wojtek / 2021-11-24

Zamówiłem zły rozmiar ale wymiana przebiegła bezproblemowo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-11-24

Syn zadowolony, a to chyba najlepsza opinia:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirek / 2021-11-24

Szybko i profesjonalnie. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kacper / 2021-11-24

Pozytywna ocena
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2021-11-24

Za tą cenę kupiłam naprawdę super bluzę. Kolor bardzo ładny i materiał również bardzo dobry
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super ceny

Wady

Extra informacje

Marcin / 2021-11-24

Sprawnie szybko profesjonalnie dzięki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2021-11-24

Zamówienie i dostawa przebiegły sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janek / 2021-11-24

Najlepszy sklep internetowy z ciuchami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2021-11-23

Realizacja zamówienia błyskawiczna. Towar zgodny z zamówieniem. Chętnie polecam sklep innym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka za pobraniem

Wady

Extra informacje

Karol / 2021-11-23

Bluza świetna gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2021-11-23

100% zadowolenia z obsługi i z zakupionego towaru. Polecam wszystkim ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa / 2021-11-23

Obsługa zamówienia bardzo szybka i sprawna. Polecam zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2021-11-23

Dostawa bez zarzutu. Jakość bardzo dobra i przystępne ceny. To nie pierwszy mój zakup i zapewne nie ostatni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzesiek / 2021-11-23

Dobra jakościowo kurtka w atrakcyjnej cenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2021-11-22

Zakupy uważam za bardzo udane, ubrania zgodne z opisem i zdjęcia też. Polecam każdemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Przemek / 2021-11-22

Nigdy nie miałem problemu z zamówieniami w tym sklepie. Wszystko w jak najlepszym porządku. Kupuję tu od 5 lat i nigdy się nie zawiodłem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2021-11-22

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Wioletta / 2021-11-22

Transakcja przebiegła znakomicie towar zgodny z opisem sklep godny polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartek / 2021-11-22

Super sklep. 100% zadowolenia z towaru. Wysyłka ekspresowa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2021-11-22

Produkty zgodne z opisem. Nie miałem potrzeby kontaktu ze sklepem wiec na ten temat nie mam nic do napisania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2021-11-21

Wszystko sprawnie, szybko. Zgodnie z zamówieniem i oczekiwaniami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga / 2021-11-21

Jestem zadowolona z zakupów.Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2021-11-21

OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2021-11-21

Polecam wszystkim zainteresowanym. Szybko i bez problemu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Waldek / 2021-11-21

Jak zwykle wszystko ok. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Domi / 2021-11-20

Zamawiałam kurtke zimową, szybka wysyłka, wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00

Daria / 2021-11-20

Towar i obsługa na najwyższym poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2021-11-20

Super jakość! Jestem bardzo zadowolony ! Kurtka jest naprawdę extra!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlena / 2021-11-20

Wszystko bardzo ok .Polecam zakupy w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Romek / 2021-11-19

Super zakupy polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2021-11-19

Towar dobrej jakości, zgodny z zamówieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysyłka za pobraniem

Wady

Extra informacje

Karolina / 2021-11-19

Właśnie kurier dostarczył kurteczke :)))))))))) Od razu lepszy humor! Bardzo dziekuje Ozonee Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2021-11-19

Jestem bardzo zadowolony . Ubrania i szybkość z jaką je otrzymuje jest super. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Waszych usług.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zuza / 2021-11-19

Kolejny udany zakup w tym sklepie !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

niskie ceny , szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Frank / 2021-11-18

Tragedia ! Szajs jakich mało ! Nie chcą zwrócić pieniędzy ! Sprawa zgłoszona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Jakość

Extra informacje

Paweł / 2021-11-18

Jak najbardziej polecam, kupuje bluzy od paru sezonów, a ostatnio nawet moja dziewczyna zamówiła dresy i o dziwo nie narzekała.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2021-11-18

Gorąco polecam zakupy w Ozonem, szybko ,sprawnie towar super????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobre gatunkowo , przewygodne

Wady

Brak

Extra informacje

Mati / 2021-11-18

Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2021-11-18

Polecam ,towar zgodny z opisem ,spodenki dresowe super, napewno jeszcze wrócę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo ciepłe wykonanie bdb

Wady

Extra informacje

Dominikq / 2021-11-17

Polecam ❤️❤️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Idealnie leżą , super materiał :)

Wady

Extra informacje

Kinia / 2021-11-15

Zakupilam 2 komplety dresow i jestem nimi zachwycona❤
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Mega wygodne i cieple

Wady

Extra informacje

lola / 2021-11-11

Nie polecam, pseudo promocje (na allegro dresy i bluzy o takim samym składzie normalnie kosztują 30zł, a tutaj "wielka promocja" za 30zł). Zamówiłam kilka rzeczy, (aby mieć darmową przesyłkę) jedne spodnie przysłano mi w złym kolorze, a miały stanowić set wraz z bluzą. Po kontakcie ze sklepem otrzymałam informację, że przepraszają, i że zawsze mogę zwrócić. Tak zrobiłam, zwrot oczywiście na mój koszt :))) Musiałam owe spodnie zamówić jeszcze raz, aby otrzymać rzecz, którą chciałam i zapłacić za wysyłkę. Tylko straciłam na zakupach w tym sklepie, nie z mojej winy. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

takie same rzeczy można znaleźć w innych sklepach, w których jest niższa normalna cena, błąd w kompetowaniu mojego zamówienia musiałam naprawiać na własny koszt

Extra informacje

Seba / 2021-11-09

Polecam sklep !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2021-11-07

Kupiłam dla męża kurtkę z reklamy, psioczył że przez internet się nie kupuje. Teraz nagle zadowolony. Uczciwy sklep, kurtka ciepła, warto w nim kupować Dziękuję. Ela z Wałbrzycha.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Uczciwość

Wady

Nie ma

Extra informacje

rob / 2021-11-06

ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Mateusz / 2021-11-05

Zakupów w tym sklepie dokonuję kolejny raz natomiast z taką niekompetencją i podejściem do klienta spotykam się pierwszy raz! jeden z zamówionych produktów został zastąpiony innym podczas pakowania zamówienia w sklepie. Pozostała część zamówienia była poprawna ale chciałem otrzymać brakujący produkt. komunikacja z obsługą sklepu o ile realizowana na bieżąco pozostawiała wiele do życzenia pod kątem udzielanych informacji. to samo pytanie zadawałem po kilka razy bez uzyskania odpowiedzi. zwrotu musiałem dokonać na koszt własny (z perspektywą zwrotu środków) niemniej mimo kilkukrotnego zaznaczenia że CHCĘ otrzymać brakujący towar, sklep zamiast stanąć na wysokości zadania po ponad 2 tygodniach milczenia od dokonania zwrotu właśnie poinformował mnie że środki ponoć wczoraj zostały zwrócone na konto a towar nie został wysłany. Brak mi słów na taką obsługę - niekompetentni ludzi nie dbający o klienta!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

jakość produktów i zgodność z opisem

Wady

jakość obsługi klienta

Extra informacje

P0lak / 2021-11-04

ten sklep to nieporozumienie, na stronie podają rozmiar np. pas 40cm a przychodzi 47cm XDDD
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

latwosc zamówienia

Wady

oszustwo na towarze jesli chodzi o rozmiary

Extra informacje

Kamila / 2021-11-03

Dresy jak i bluzy super jakość ???? Mam je od jakiegoś roku, trochę prań przeszły i noc się z nimi nie dzieje, nie rozciągły mi się, nie wyblakły, nie kulkują się, jestem po prostu w szoku, że za taką cenę jest tak dobry materiał! Polecam bez zastanowienia!! ❤❤❤
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Tanio, świetny materiał

Wady

Extra informacje

Leszek / 2021-11-02

Nie polecam. Obsługa klienta bardzo nieprofesjonalna. Za swoje błędy obwiniają klienta. Reklamacje z winy sprzedającego są traktowane jak zwykłe, a powinny być rozpatrywane tego samego dnia. Na odpowiedź trzeba długo czekać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Wady

Bardzo nieprofesjonalna obsługa

Extra informacje

Janek / 2021-11-01

Polecam sklep !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

nie ma

Extra informacje

Ania / 2021-11-01

Spodnie dresowe super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-10-30

Wszystko super, towar super jakość. Gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2021-10-29

Kupiłam dwie pary dresów sa super ,fajne gatunkowo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ciepłe rozmiar idealny

Wady

Extra informacje

Gabi / 2021-10-29

Super strona. Jestem bardzo zadowolona z zakupów ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Ozonee opinie