Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Ozonee
  • /
  • 1

Opinie o Ozonee

ozonee.pl

Zielona Góra

Zakupy Ozonee opinie
Asortyment
2.25
Dostawa
2.56
Łatwość zamawiania
2.9
Obsługa i reklamacje
2.1
Poziom cen
2.7

Średnia ocen

2.50

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

94

dodanych opinii

 

Andrzej / 2021-05-06

Sklep jest super tak jak na obrazku tak w realu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Niema

Extra informacje

Yan / 2021-05-04

Ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75

Maksymilian / 2021-03-29

Sklep Ozonee w którym zakupiłem bluzę to totalna porażka. Jeszcze z takim czymś nie spotkałem się. Bluza została wysłana i zapakowana dosłownie wilgotna. Po otwarciu przesyłki ku mojemu zdziwieniu nie dość, że bluza wilgotna to jeszcze była cała w kropki, a te kropki to nic innego jak pleśń. Jak można zapakować i wysłać bluzę zamawiającemu w takim stanie?!!!! Nie polecam i nie polecę tego sklepu nikomu!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Klara / 2021-03-22

Tragedia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Odzież tragedia, chińskie badziewie nie polecam nikomu, nigdy więcej nic nie zamówię, ciuchy nie dość że tragicznej jakości to jeszcze brudne i z dziurami, kontakt ze zwrotem i czas oczekiwania na zwrot pieniedzy tragedia. Nigdy więcej nic tam nie zamówię!!! NIE POLECAM j

Extra informacje

Maja / 2021-03-20

Odradzam! Spodnie dresowe wyglądają jak z chińskiego bazaru. 90% to elastan nie da się w nich zgiąć kolana!!! Do wyrzutu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Marika / 2021-03-18

Towar różni się od tych na zdjęciach. W kurtce miały być kontrastowe dodatki, które w rzeczywistisci są pudrowe. Na oficjalnej stronie dodawane są tylko pozytywne opinie. Długa wysyłka, która została zrealizowana dopiero po moim meilu. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Daria / 2021-03-09

Totalny dramat..\r\nZamówiłam pierwszy raz i już wiem, że ostatni!! Nie dość, że przesyłka szła długo to jeszcze z tyłu spodni dziura!!\r\nNapewno nikomu nie polecę sklepu.

Mania / 2021-03-02

Zamówiłam 3 pary legginsów karbowanych,wszystkie z jednego modelu tylko inne kolory,a także spodnie dresowe.Pierwsze rozmS,ok.Materiał nawet przyjemny,fajnie leżą.Mile zaskoczona zamówiłam 2 kolejne pary tylko inne rozmiary i kolory.Druga dostawa-te same legginsy!!! co pierwsze,w zamówiny rozmM nie mogę wejść!!!-choć piersze to były S.Materiał jakiś inny.Przypominam,że to jeden rodzaj karbowanych legginsów,które mają w ofercie.Inne przeszycia,gumka w pasie trzeszczy,za cienka,trzeszczy materiał.Nie dałam rady ich włożyć.Drugi rozmL-materiał ten sam co w perwszych legginsach S,wg mnie to powinnien rozmM, ale gumka znowu za cienka,od biedy mogą być.Spodnie dresowe,zamówiony rozmS i M-w żadne nie weszłam!!!,choć kupuję zawsze S.Ogółem co innego na zdjęciu, co innego się dostaje.Po co podana rozmiarówka,która i tak nie pasuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Szybkość dostawy

Wady

Opis nie zgodny ze zdjęciem,zła rozmiarówka.

Extra informacje

Ola / 2021-02-25

Nie polecam, spodnie przyszły dziurawe nie oferują wymiany towaru a za zwrot dostanę jedynie polowe sumy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Dużo

Extra informacje

Mikołaj / 2021-02-02

Na stronie informacja o wysyłce od 150 zł za darmo. Za przesyłkę zapłaciłem mimo zakupów za 400 zł. Darmowy zwrot. Za zwrot też zapłaciłem i nie dostałem zwrotu za przesyłkę. Rozmiarówka w tym sklepie to parodia. Chińska rozmiarówka, chińskie ciuchy. Niektóre fakt faktem fajne, ale wiele z nich na zdjęciu jest jednak lepsza niż w rzeczywistości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Zakupy Ozonee opinie