Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • MocneSuple.pl
  • /
  • 1

Opinie o MocneSuple.pl

www.mocnesuple.pl

Zakupy MocneSuple.pl opinie
Asortyment
4.39
Dostawa
4.6
Łatwość zamawiania
4.65
Obsługa i reklamacje
4.56
Poziom cen
4.4

Średnia ocen

4.52

w skali od 1 do 5.

 

mors / 2024-02-29

Kupilem clomid niby firmy west ward, natomiast patrzac jak wygladaja orginalne tabletki, stwierdzam iz totalnie to co otrzymalem odbiega od rzeczywistosci. Niektore tabletki maja wady, sa polamane. Ewidentnie tluczone to na lewo jest i pakowane do ladnych opakowan. https://www.drugs.com/imprints.php?drugname=clomi Na mojej tabletce zero napisu, nie ma przeciecia w srodku. Mialem orginalny clomid z apteki i nigdy nie czulem takiego dziwnego posmaku w ustach jak po tabletkach z tej strony. Ogolnie raczej nie polecam, jak sprzedaja podbroby niech mowia ze to podroby.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie wiem

Wady

podroby na 95%

Extra informacje

Daniel / 2024-02-27

Korzystam z od kilku miesięcy. Mam wypróbowane kilka pozycji z asortymentu. Produkty West Ward cenowo plasują się korzystnie choć nie są najtańsze za to jakościowo mam pełne zaufanie i całkowicie spełniają swoje zadanie (poparte badaniami krwi). Szczególnie polecam preparat do redukcji aromatazy dzięki któremu estradiol trzymam w ryzach i nie mam innych problemów hormonalnych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka realizacja, dobra jakość towaru, dobry kontakt ze sprzedającym

Wady

Extra informacje

cztery miesiące

Robert / 2024-02-26

Dobrej jakości kupuje już 2 raz bez problemów dochodzi 2 3 dni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arek / 2024-02-23

Wszystko dobrze. Szybka wysyłka. Towary dobrze zabezpieczony. Na pewno nie moje ostatnie zamówienie. Polecam
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2024-02-20

Polecam dobra jakosc
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Dobra jakosc .platnosc za pobraniem w paczkomacie .szybka dostawa

Wady

Mały asortyment wiekszosc brak w magazynie

Extra informacje

Rafał / 2024-02-14

testosteron propionat west ward,,,szybka dostawa i super zapakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

elwis / 2024-02-09

west Ward na plus, dobrze klepie jeba...Y :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Szymon / 2024-02-06

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stanislav / 2024-02-03

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry wybór, szybka dostawa, dobra reakcja na zapytania

Wady

Extra informacje

Tomas / 2024-01-30

Wszystko zgodnie z opisem. Szybka wysyłka. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Rafik / 2024-01-28

Witam czy naprawdę warto zamawiać suplementy ze strony mocne suple?? Dobrej jakości towar? Polecacie ? Czekam na opinie.. z góry dziękuje

Vlad / 2024-01-26

Super, wszystko doszło, szybko, test prop west wars działa, dzis byl na badaniach, test w kosmosie, polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Lukas / 2024-01-23

Szybko i na temat
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Same w ramach zamówienia

Wady

Brak

Extra informacje

Przemwach / 2024-01-23

Przesylka dotarla bez zadnych problemow w ciagu 2 dni jak narazie wszystlo wyglada ok po badaniach wystawie opinie ale mysle ze wszystko wpozadku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Grzesiek / 2024-01-22

Zamowiona meta byla ok. Teraz na koniec cyklu dorzucam.oxe od chlopakow i jesli bedzie wszystko ok to na nastepny cykl robie tu zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nikodem / 2024-01-14

Dobre produkty za każdym razem ok dostawa 3-4 dni dobry kontakt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Cena

Wady

Extra informacje

Robert M / 2024-01-13

Szybka wysyłka i co najważniejsze za pobraniem i do paczkomatu super opcja. Suplementy dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, wysyłka paczkomaty pobranie

Wady

Brak

Extra informacje

Sopel / 2024-01-12

Szybka obsługa Zamówienie prawidłowe Wszystko oki, następne zamówienie pewnie też wpadnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Wszystko git

Wady

Brak

Extra informacje

Tom / 2024-01-03

Z godnie z opisem. Wszystko ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarek / 2024-01-02

Rewelacyjna i szybka obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

xxx / 2023-12-31

Nie polecam, wysyłka nie całego zamowienia, po czym miganie się od wysłania "Jutro będzie wysłane" od miesiąca nie ma kontaktu mimo zapewnień.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Łukasz Ch. / 2023-12-27

Wysyłka- nie ma się do czego przyczepić-BŁYSKAWICZNA. Kontakt bardzo dobry. Witaminy? Sprawdzam dopiero 4 tydzień ale myślę, że się już rozkręcają.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyła, bardzo dobry kontakt

Wady

Jak dotąd nie dostrzegam

Extra informacje

Panowie!!! Suplementować!

Ruslan / 2023-12-21

Wszystko dobrze!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adrian / 2023-12-21

Super sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, dobra jakość, dyskrecja

Wady

Extra informacje

Jam / 2023-12-19

Witam, kiedyś jeździłem na słoniu z innego sklepy kody nie wchodziły a za to test. Klepał dobrze, jak aktualnie jakość EP labu, warto? Oczywiście chodzi mi o sklep w temacie

Edek / 2023-11-29

Fake, na opakowaniu,, elephant,, jest kod dzięki któremu na stronie elephantpharm można zweryfikować czy towar pochodzi od nich i jest oryginalny, niestety towar zakupiony jest poprostu lewy. Hahah
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewela / 2023-11-27

Wszystko ok. Szybka dostawa i super środki :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Misiek / 2023-11-23

Towar ok,dostawa też szybka ale firma kurierska do bani,InPost zatrudnia byle kogo aby pracowali,na dwie przesyłki dwie skargi na kuriera,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Tomasz / 2023-11-16

Wszystko szybko sprawnie i towarek pierwsza klasa! POLECAM!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Expresowa wysyłka , dobry towar

Wady

Brak

Extra informacje

Bernyska / 2023-11-10

Wszystko przyszło to co zamówione,szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

Ewela / 2023-10-24

Ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

ŁUKASZ / 2023-10-18

Wszystko OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kacper / 2023-10-17

Próbuje anulować zamówienie ale zero odzewu ze strony sklepu na mije wiadomości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Dominik / 2023-10-09

Nie wiem jeszcze ponieważ zamówiłem towar 03.10.2023 i jeszcze go nie ma.
Zalety

Wady

Nie ma towaru

Extra informacje

Łukasz / 2023-10-07

Profesjonalnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Marek252 / 2023-10-06

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Tylko

Wady

Żadne

Extra informacje

Sebastian / 2023-10-02

Wszystko ok, zamówienie dobrze zapakowane i szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.50

Łukasz / 2023-10-02

Wszystko ok,towar przyszedł po 3 dniach ,działa jak trzeba
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Bardzo dobry towar

Wady

Extra informacje

Jarek / 2023-09-28

Szybka i wzorcowa obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość i rzetelność

Wady

Brak

Extra informacje

Grzegorz / 2023-09-13

Szybka dostawa, dobrze zapakowane. Nie ma problemu z kontaktem. Z jakością to zobaczymy bo jeszcze nie wiem ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maciej / 2023-09-12

Polecam. Wszystko, szybko, sprawnie zgodnie z oczekiwaniami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

brak

Extra informacje

Samy Zawahreh / 2023-08-30

to be honest , i can score them 1000 out of 100, fast delivery , and exact product , i will always buy from them and only them :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

fast service, replying on time, exact product

Wady

nie ma nic :)

Extra informacje

Jarek / 2023-08-30

Same superlatywy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

DemM / 2023-08-15

Świetny i szybki kontakt z działem obsługi klienta, Szybka wysyłka i dobra jakość towarów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2023-08-09

Cześć, zamówienie wysłane 31.07 do dziś nic nie dotarło....szkoda

Marrk / 2023-08-08

Jest OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lukasz / 2023-08-07

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Michał / 2023-08-04

Wszystko git, można brać od nich polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

dobry towar, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Mateusz / 2023-07-22

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szybką dostawa

Wady

Duże braki w magazynue

Extra informacje

chleb / 2023-07-20

siur nabral masy miesniowej polecam :) (troche boli jak sie w siura wstrzykuje ale idzie sie przyzwyczaic)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

chleb siur

Wady

brak siur

Extra informacje

Dżony / 2023-06-22

Totalna profeska. 24 godziny i kompletne zamówienie mam w domu. Mało jest takich sklepów jak mocnesuple.pl. Polecam z całą odpowiedzialnością.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Solidnie, szybko

Wady

Brak

Extra informacje

Maciej / 2023-06-20

Jak dla mnie rewelacja, polecam w 100 %. Zakupy zrobione kolej y raz o wszystko bez zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Wolly / 2023-06-19

Profesjonaliści
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Jakość szybkość dyskrecja

Wady

Brak

Extra informacje

Michał / 2023-06-13

Wszystko Ok szybka wysyłka na pewno wrócę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysiek / 2023-05-28

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mlody / 2023-05-23

Jak dla mnie rewelacja, polecam w 100 %. Zakupy zrobione kolej y raz o wszystko bez zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, dobry towar, dobry kontakt, dobre ceny

Wady

Brak

Extra informacje

Himen / 2023-05-20

Jest dobrze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Sebastian / 2023-05-19

Ja jestem zadowolony jaki z produktów tak i z szybkiej dostawy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Nie zawsze dostępność towarów

Extra informacje

Wysłali zły produkt i nie odpowiadają na maile :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Wady

Wysłali zły produkt, nie odpowiadają na kontakty

Extra informacje

Czeczen / 2023-05-16

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa , towar premium

Wady

Brak

Extra informacje

tomasz / 2023-05-11

ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2023-05-10

Polecam sklep , towar zgodny z opisem , dobre podejście do klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Józef / 2023-05-08

Polecam ten sklep ceny odpowiednie asortyment produktów spory i wysyłka w ciągu kilku dni jest u klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Bogini / 2023-04-26

Wszystko super. Polecam w 100%.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ivan / 2023-04-24

Dobry sklep.Szybko realizują zamòwienia. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Jacek / 2023-04-24

Zawsze zgodne z opisem i na czas ceny ok

ŁUKASZ / 2023-04-21

Suplementy są ok osobiście jestem zadowolony z efektów i podejścia do klienta. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Rafał / 2023-04-19

Szybko wysłane i ogarnięte
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Wszystko ok

Wady

nie ma

Extra informacje

Michał / 2023-04-14

Towar spoko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

wszystko jest ok

Wady

nie ma

Extra informacje

Michał / 2023-04-14

Towar wysokiej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

wszystko jest ok

Wady

nie ma

Extra informacje

Paweł / 2023-04-11

Wszystko jest b/u
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

Wszystko

Wady

Brak

Extra informacje

Kamil Butcher z Belgi / 2023-04-05

Top sklep i firma Zamawiam od nich od wielu zamówień,zawsze wszystko jest wpożądku i bez zastrzeżeń. Kontakt z klientem szybki i można się dogadać bez problemu. Polecam i MocneSuple są solidni w swojej branży można im zaufać ,bo są sprawdzeni i mają to co trzeba.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dobre produkty oraz szybki kontakt z klientem

Wady

Nie ma

Extra informacje

Paweł / 2023-04-05

Wszystko b/u, polecam i szacunek dla obsługi, Wielkie dzięki!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Wszystko

Wady

Brak

Extra informacje

Staszek / 2023-04-04

Szybko na paczkomat za pobraniem wszystko gra.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, uczciwie.

Wady

Brak

Extra informacje

Tom / 2023-03-18

Dobry sklep.Szybko realizują zamòwienia no i opcja z paczkomatem na plus.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko

Wady

Extra informacje

X-Men / 2023-03-14

5 gwiazdek ,dobry asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2023-03-09

Zamawiam. Towar spoko, nie oszukany, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Towar

Wady

Brak

Extra informacje

Krystian / 2023-02-22

I na dodatek nie wstalwilem zadnych ocen a wrzucili sobie maxymalne czyli zwykle bagno
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Krystian / 2023-02-22

Dlaczego mimo prosb o kontakt i porade nikt nie odpowiada chyba ze to zwykly prosty walek i brak osob z wiedza i mozliwoscia uzyskania informacji na temat doboru odpowiednicj anabolikow
Dostawa
5.00

TomiKa / 2023-02-06

Wszystko ok, ceny fajne. Zamówienie dotarło i rabacik na następne zakupy jest!!!! Pozdr.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Ceny

Wady

Jeden produkt trochę skrystalizowany.

Extra informacje

W użyciu!

Daro / 2023-02-04

Jest OK !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.50
dotarło i zgadza się z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Matamat / 2023-01-30

Zamowienie nie doszlo zamawiac tylko platnosc przy odbiorze chyba ze ktos chce stracic kase .Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Jadzia / 2023-01-28

Polecam obsługa na wysokim poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2023-01-26

Nie pełne zamowienie, zostałem oszukany
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszukują klientów

Extra informacje

Mati / 2023-01-17

Kupował ktoś coś od nich ostatnio ?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Konrad / 2023-01-11

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Damian / 2023-01-09

Super expresowa dostawa. Fajna możliwość placenia Blikiem w paczkomacie za przesyłkę. Przed ostatnie zamówienie zralizowaliśmy " w ciemno " -czyli najpierw kasa :-) gdyż akurat nie można býło zaplacić przy zamówieniu i też wszystko przyszło!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Szybka realizacja

Wady

Kody rabatowe dla stałych klientów

Extra informacje

Jaro / 2023-01-04

Zamówienie dotarło szybko. Także co najistotniejsze produkt dziala. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Marek / 2022-12-19

Wow that's awesome ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Płatności przy odbiorze

Wady

Jeszcze okaże

Extra informacje

Karol / 2022-12-19

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Bogdan / 2022-11-30

oki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Dariusz / 2022-11-28

Jest super !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bogdan / 2022-11-28

wszystko gra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ana / 2022-11-24

Solidnie, polecam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko

Wady

Extra informacje

Piotr / 2022-10-24

Witam Serdecznie \r\nWszystko Świetnie od A-Z\r\nZe Szczególnym Zainteresowani \r\nPełen Profesjonalizm \r\nBezproblemowo \r\nZachęcam do Korzystania cały czas \r\nMożna samemu sprawdzić oczywiście\r\nŻyczę Sukcesów ????\r\nPozdrawiam \r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Nic

Extra informacje

Wszystko PROFESJONALNIE ????

marcin / 2022-10-14

Chłopaki naprawdę się starają. Towar przychodzi prawdziwy, szybko. Żadnych oszustw czy wyłudzeń. POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Zaufani

Wady

Brak

Extra informacje

Karol / 2022-10-12

Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysylka

Wady

Brak

Extra informacje

Szybki kontakt

Marcin / 2022-10-09

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas dostarczenia

Wady

Extra informacje

Adrian / 2022-09-29

Zamówiłem u nich już kilka razy. Produkty dobrej jakości, przesyłka szybko wysłana. Spokojnie mogę polecić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rob / 2022-09-27

Wszystko ok. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka przesyłka

Wady

Extra informacje

Zakupy MocneSuple.pl opinie