Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • MOICO
  • /
  • 1

Opinie o MOICO

Internet MOICO opinie
Cena
3.24
Niezawodność
3.09
Obsługa klienta
3.16
Parametry
3.43

Średnia ocen

3.23

w skali od 1 do 5.

 

MOICO opinie MOICO
3.23 1399

Egon / 2023-01-18

Tragedia internet, kontakt z BOK żaden tylko przyjmują zgłoszenia bez żadnej informacji i nie odzwaniają.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

niestabilność

Extra informacje

chwile

Chris / 2022-06-12

Bohaterscy specjaliści z firmy The Network (firma zależna od MOICO) dołączyli do mojego domu indywidualny światłowód. Następnie skonfigurowali wszystko i 300 Mb działa już od tygodnia bez zastrzeżeń. Mieszkam na osiedlu, gdzie światłowód jest rzadkością.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Działa dobrze

Wady

Brak

Extra informacje

Tydzień

Marcin / 2021-12-28

Serwis pracuje jak chce, przychodzi w terminie innym niż umówiony, rekompensaty się nie doczekasz, internet niestabilny, zrywa połączenie kilka razy dziennie, obsługa klienta fatalna. Szczerze nie polecam, może 20 lat temu miałoby to racje bytu ale nie dziś
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

brak

Wady

słaba jakość połączenia, usterkowy sprzęt, customer service na poziomie dno

Extra informacje

Karol / 2021-11-03

Światłowód 10/10pkt! Nie zrywa, raczej bezawaryjny, chociaż raz zdarzyły się problemy, które po zgłoszeniu na infolinii szybko zostały rozwiązane. Cena adekwatna do jakości.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkość, niezawodność

Wady

chyba nie ma

Extra informacje

2 lata

Przemek Przemek / 2021-08-19

bdb internet nie mam zastrzezen do tej pory daje rade i z grami online i ze sicaganiem i z ogladaniem wiec ja jestem zadowolony
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

predkosc lacze

Wady

Extra informacje

rok

DOMINIK S / 2021-08-18

MIAŁEM OSTATNIO AWARIĘ W DOMU. W 10 MINUT PO NAPISANIU NA FEJSIE SPRAWA ROZWIĄZANA. SUPER PODEJŚCIE DO KLIENTA.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

OBSŁUGA KLIENTA I SZYBKIE ROZWIĄZANIE AWARII

Wady

Extra informacje

WROCŁAW

Delilah / 2021-08-17

jest naprawde dobrze i chyba lepiej byc nie moze podpisalam umowe chyba juz z rok temu i jestem mega zadowolona mozna i obejrzec netflixa bez ladowania i rzeczy tez sciaga szybko mozna braz w ciemno moimc zdaniem
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

jakos polaczenia

Wady

Extra informacje

wroclaw od okolo roku uzywam

Emte / 2021-07-06

Nie jestem zadowolona. Bardzo często zrywa połączenie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.25

MaMa / 2021-06-30

szybki internet nie przerywa nie ma problemów 5/5
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

internet

Wady

Extra informacje

2.5 roku

Bubba / 2021-06-24

internet mam od dawna. jakosc uslugi niezmiennie na wysoki poziom. dobrze jest i oby tak dalej.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena, internet, moico

Wady

do tej pory nie ma

Extra informacje

we wroclawiu internet

W.Z. / 2021-05-14

Jestem bardzo zadowolona z moico. Szybki internet, dobra obsługa, szybko naprawiają usterki. Nic, tylko się cieszyć :D
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkość internetu, biuro obsługi, szybkie naprawy

Wady

Extra informacje

Ten Typ Taak Ma / 2021-05-05

szybki net, dobra cena - mozna smigac w koncu! zaden dostawca mi tak nie pasowal jak moico. mozna? mozna!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

net sie nie tnie

Wady

brak

Extra informacje

Andrzej / 2021-04-28

MOICO super jest, Ich internet jest the best Śmiga szybciutko i sprawnie, Obsługa odpowiada zgrabnie Nic nie pozostaje - ja w MOICO zostaje!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

internet szybki, super obsługa

Wady

kocham moico

Extra informacje

2 lata mam już moico

inna w. / 2021-03-22

Jestem bardzo zadowolona z usług MOICO. Sama korzystam z internetu, ale śmiga jak ta lala. Szybciutko i bez problemów. Nawet jak gram na kompie to się da. Fajny dostawca, polecam całym serduszkiem!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Szybkie połączenie, brak awarii, jest ok

Wady

Extra informacje

2 lata

arthur / 2021-03-12

Moico mam chbya od poczatku jak ta firma działa. Teraz mam internet + tv - super sie spradza do tej pory. Szybki internet, kontakt z firma ok - przewaznie pisze maile i odpisuja tego samego dnia. nie mam zastrzezen.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkosc lącza, fajna telewizja, dobry kontakt

Wady

czasem dluzej trzeba czekac na odp, ale rzadko

Extra informacje

już z 3 lata jstem kliętem

Jarosław / 2021-02-08

Omijajcie tę firmę z daleka. Nie ma z kim gadać. Przez rok działało, nastąpiła usterka i tu powstaje dramat! Kto inny przyjmuje zgłoszenie, kto inny realizuje, brak kontaktu!!!! Po 4 dniach dowiadujesz się, zę technik był i stwierdził, że u nich jest ok. Internet 100 Mbit działa wolniej niż LTE z T-Mobile
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

BRAK KONTAKTU

Extra informacje

Jarosław / 2021-02-08

Omijajcie tę firmę z daleka. Nie ma z kim gadać. Przez rok działało, nastąpiła usterka i tu powstaje dramat! Kto inny przyjmuje zgłoszenie, kto inny realizuje, brak kontaktu!!!! Po 4 dniach dowiadujesz się, zę technik był i stwierdził, że u nich jest ok. Internet 100 Mbit działa wolniej niż LTE z T-Mobile
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

BRAK KONTAKTU

Extra informacje

Słowik / 2020-12-30

Mam MOICO od 5 lat i jestem bardzo zadowolony. Pojawiło się kilka awarii w tym czasie, ale ogólnie net daje rade. Fajne, ze dają znac wczesniej, bo mozna sobie wszystko zaplanować. Pingi też są całkiem, calkiem. Szacun za podkręcenie predkosci do 333 Mb/s.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena, stabliność, info o awariach

Wady

Extra informacje

Wasia / 2020-12-03

Jestem po awarii. Obsługa techniczna załatwiła sprawę w 30 minut i pomyślałem, ze nagrodzę ich opinia. Doceniam poświęcenie i fachowa opiekę u większego dostawcy tego nie miałam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Ekspresowa pomoc techniczna

Wady

Awaria (bo jednak się zdarzyła, ale wiem, że nie ma nieawaryjnych dostawców)

Extra informacje

Rok

Karola / 2020-12-03

Najlepsza jakość na jaka mogłam liczyć w swoim bloku. W pakiecie do 1gb/s standardowo mam 800-900mb/s. Rekomenduje podlaczyc się przed cyberpunkiem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Predkosc lacza

Wady

Raczej nie ma

Extra informacje

3 miesiące

Mariusz / 2020-11-19

Polecam każdemu kto lubi święty spokój i dobry internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Obsługa techniczna, jakość internetu

Wady

Infolinia, nie warto korzystać

Extra informacje

Rok

Maciej / 2020-11-13

Bardzo niestabilny sygnał ,nie trzyma parametrów. Dużo drozszy od innych dostawców.Pracownik zrobił błędne rozliczenie pomylił się o 59 groszy.Po6miesiącach dostałem wezwanie do zapłaty 11zł69 gr-10 zł koszt wezwania i 1zł 10gr odsetki/nie wiem skąd ta kwota/.Szef nie wyraził zgody na odstąpienie od płatności, mimo błędu pracownika.Kompromitacja!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50

Bartek / 2020-10-18

Zdecydowanie nie polecam, bardzo zła obsługa klienta, serwis nie istnieje, przy jakiejkolwiek awarii z winy firmy, serwis przyjeżdża po .....5dniach i 10 zgłoszeniach w BOK. Najgorsza firma w historii, byłem w Dialogu, Netii, Indeo. Zadziwiające ,że taka firm funkcjonuje na rynku wrocławskim( marketing).
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

brak

Wady

brak obsługi klienta, serwisu w przypadku awarii z winy firmy

Extra informacje

użytkuję od 2 miesięcy i to koniec

Alekasndra / 2020-10-13

jest ok, brak wiekszych problemów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Robert / 2020-10-08

Chyba najlepszy Internet we Wrocławiu. Miałem UPC - Jest Ok, ale ta ich korporacyjnosc i przebijanie sie przez ludzi i trybiki... Korbank ? Kicha. Moico - super, bez zastrzerzeń ! Tak troszke jakby brał internet od Wujka ! :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Wady

Extra informacje

6 miesięcy

Czubek / 2020-10-01

Eleganckie szybkie frykasy trzaska Moico
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Nie ma

Extra informacje

1 miesiąc

Kaśka / 2020-09-24

Dołączyłam trzy miesiące temu przechodząc z REDE do MOICO. Zamieniłam radiówkę na światłowód i była to dobra decyzja. Na razie jestem zadowolona, chociaż opinie są naprawdę różne. Warto jeśli chcesz mieć dobrego neta. Co prawda kluczowa jest lokalizacja i zachęcam każdego, by najpierw upewnił się na 100%, że jakość łącza pod wskazanym adresem jest najlepsza z możliwych. W takich wypadkach MOICO wygrywa z UPC i Orange. Naprawdę!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

1 gb/s; szybkie podłączenie; bezpośredni kontakt z firmą;

Wady

ograniczenia lokalizacyjne

Extra informacje

3 miesiące

Adas / 2020-07-27

JEst super. Jakość i parametry na najwyzszym poziomie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Same

Wady

Brak

Extra informacje

Bartek / 2020-07-14

Dobry światłowód. Dołączyłem do nich w trakcie pandemii i to się opłaciło. Internet nie zacina, nie rozłącza się. Polecam wybór 1gb/s, przez pierwszy miesiąc testowałem 100mb/s, ale na moje potrzeby to było za mało.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

4 miesiące

Sylwana / 2020-06-15

Od ponad roku korzystam z Moico i jestem naprawdę zadowolona. Wczesniej miałam ciągłe problemy z netem, szczególnie w trakcie grania. Teraz Ping jest znikomy, po kablu działa bez zarzutów... Na wi-fi miałam problem, ale okazało się że to była wina startego routera, który nie udźwignął przepustowości. No i reklamy mają spoko, dodatkowy plus za starterpack przy podpisaniu umowy... Było to wieki temu, a z plecaka dalej korzystam. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Szybki i niezawodny internet, dobry buckup techniczny, reklama

Wady

Brak

Extra informacje

Rok i dwa miesiące

Tytus / 2020-05-25

Fachowo i szybka realizacja
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

+

Wady

-

Extra informacje

Wojciech Kobylak / 2020-01-28

Jestem zdziwiony opiniami poniżej bez problemow do tej pory w Moico a internet mam dobre 2 lata. Ludzie, awarie zawsze sie zdarzaja. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Są :)

Wady

Brak

Extra informacje

2 lata

TYTUS / 2020-01-08

POLECAM U MNIE WSZYSTKO DZIALA I JESTEM ZADOWOLONY
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

DZIALA

Wady

BRAK

Extra informacje

JK / 2019-12-18

Firma wyjątkowo nierzetelna: najpierw stałe problemy z jakimkolwiek kontaktem, później podpisanie umowy przeciągało się ponad miesiąc a ostatecznie po podpisaniu umowy, nie realizują umówionej usługi i nie można się z nimi skontaktować. W przeciągu 3 miesięcy udało mi się kilka razy do nich dodzwonić: za każdym razem nie potrafili udzielić odpowiedzi na moje pytania, obiecując, że oddzwonią - nigdy nie oddzwonili.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu, brak rzetelności, niesłowność

Extra informacje

Krybik / 2019-11-24

No cóż...opinia jak poprzednie. Jeśli jest wybór - to orange światłowód to przy usłudze MOICO to marzenie. Awarie powtarzają się non stop (szczególnie w weekendy). Przy podniesieniu abonamentu - przyszli chłopaki i zaczęli rozszywać kabel, aby 4 żyły wykorzystać do netu a kolejne do TV. Żenada - gdzie tu jakieś standardy (normy). Łączę z przesyłem 2 strony to największy plus tego wszystkiego. Nie polecam jeśli macie alternatywę o podobnych parametrach łącza.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Symetryczne łącze

Wady

Awarie, probl

Extra informacje

Łącze mam od 4 lat.

Krybik / 2019-11-24

No cóż...opinia jak poprzednie. Jeśli jest wybór - to orange światłowód to przy usłudze MOICO to marzenie. Awarie powtarzają się non stop (szczególnie w weekendy). Przy podniesieniu abonamentu - przyszli chłopaki i zaczęli rozszywać kabel, aby 4 żyły wykorzystać do netu a kolejne do TV. Żenada - gdzie tu jakieś standardy (normy). Łączę z przesyłem 2 strony to największy plus tego wszystkiego. Nie polecam jeśli macie alternatywę o podobnych parametrach łącza.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Symetryczne łącze

Wady

Awarie, probl

Extra informacje

Łącze mam od 4 lat.

Moico to dno dna / 2019-05-12

Dno dna. Ciągłe awarie, dłuuuuuuuuugi czas reakcji na zgłoszone problemy, częsty brak internetu w weekendy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Ciągłe awarie, dłuuuuuuuuugi czas reakcji na zgłoszone problemy, częsty brak internetu w weekendy

Extra informacje

Moico to dno dna

damian / 2019-04-16

bezustanna awaryjność łącza
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

miesięczne wypowiedzenie

Wady

bezustanna awaryjność łącza

Extra informacje

martyna / 2019-02-01

Dałabym zero, ale nie mogę. Częste awarie trwające kilka, kilkanaście minut dziennie (jeśli pracuje się z domu, naprawdę przeszkadza), w styczniu dwie awarie trwające klika-kilkanaście godzin, brak zrozumienia przy wypowiedzeniu umowy: mimo tego, że firma nie jest w stanie zagwarantować dostępu do internetu, brak możliwości wcześniejszej rezygnacji - okres wypowiedzenia 3 miesiące. Nie polecam, przeniosłam się do konkurencji.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75

Leon / 2019-01-25

Ciągłe utraty pakietów i przerwy w działąniu internetu. Od nowego roku to już 5 awaria, nie licząc tych mniejszych. Obsługa klienta to jakieś nieporozumienie. W taki sposób nie da się w ogóle pracować, gdy cały czas rozłącza z klientem. Odradzam jakichkolwiek usług w tej firmie, chyba że chcesz się wiecznie wnerwiać że nic nie działa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Wady

W zasadzie same wady. Plusem jest jedynie symetryczne łącze.

Extra informacje

Zlotniki, Wroclaw / 2019-01-24

Poltora tygodnia temu byla awaria (piatek popoludnie), do 20stej nie szlo sie dodzwonic, rozlaczali sami bez kontaktu z ich strony z czlowiekiem, bo niby "wszystkie linie zajete" -- to zamiast rozlaczac, powinni kolejke zrobic, a nie ze trzeba do skutku probowac. A po 20stej, wylaczyli infolinie - fajrant...zero informacji na e-maila, czy nr telefonu tak o po prostu co do awarii dla klineotw. Po co powazna firma bierze od klienta nr tel i/lub email?? -- a po to zeby informowac o awariach, moze to by pokazalo ze tej firmie zalezy na klientach, niestety nie dzialaja tak i kontakt np. na e-maila jest jesli to klient sie zglosi a i obsluga, jak zaczyna czlowiek pytac o szczegoly - proponuje ich "biznesowy" produkt, jesli te awarie przekszadzaja - po prostu zal.pl. Brak brak brak podejscia do klienta, a dzis znow awaria i znow ta sama akcja - zero mozliwosci dodzwonienia sie, jedyny kontakt to jak samemu sie napisze e-maila, a i tak odpowiedzi sa lakoniczne - zamiast techniczne, to odpisuje osoba, ktora nawet nie potrafi nazwac sprzetu konkretnie jaki sie popsul. Jak pamietam, to rok temu w styczniu - przy podobnych mrozach, bylo podobnie, no i widac, ze nie ucza sie na bledach, zeby miec sprzet w zastepstwie czy tez zadbac aby ten co dziala jako glowny - wytrzymal rowniez mrozy. Jesli zwieksza sie pule odbiorcow, a kasa nie jest mala za uslugi, to powinno miec sie spokojnie srodki na utrzymanie sprzetu jak i zadbanie o zastepczy sprzet, ktory w razie awarii przejmie role glownego, niestety tej firmie nie zalezy na zadowoleniu klienta i bezawaryjnosci, ale na zarabianiu. Chyba czas poszukac innego dostawcy na Zlotnikach. Ktos moze cos poleci?
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

nieprofesjonalna obsluga brak kontaktu z osobami technicznymi brak kontaktu telefonicznego - w szczegolnosci w czasie wystepowania awarii brak kontaktu ze strony uslugodawcy do klientow, jesli jest awaria czesty i dlugotrwaly brak internetu jak i telewizji - kilka razy w miesiacu brak infolinii 24/7, ta ktora jest nawet w podanych godzinach nie odbiera telefonow awaryjny uslugodawca internetu i telewizji

Extra informacje

Robert / 2019-01-24

W sumie to porażka, z Neostrada nie było takich problemów jak z Moico
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

żadnych, ale to żadnych

Wady

brak innych dostawców, u mnie na osiedlu mają podobno wyłączność na 10 lat

Extra informacje

Ann / 2019-01-15

Dali nam koszmarny dekoder, raz byl wymieniany i dalej sie zawiesza. Ciagle awarie tv a ostatnio padło wszystko. Tragiczna oferta vod, wrzucone bez sensu tvp regionalne z calej polski, zdecydowanie nie polecamy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Brak, zgniły prezent od dewelopera

Wady

Zła jakosc dekodera, niestabilność sygnału, wysokie ceny

Extra informacje

Ponad rok

... / 2019-01-12

Jakość usługi jest fatalna
Zalety

Wady

Problemy z jakoscia polaczenia, problemy z parametrami lącza, problem z infolinią i komunikacją z dostawcą internetu

Extra informacje

TT / 2019-01-12

Od kilku godzin trwa awaria TV i internetu, dodzwonić się nie można:do 20 cały czas rozłączało połączenie, po 20 została wyłączona infolinia, nie działa także strona internetowa,czyli brak możliwosci zgłoszenia usterki przez formularz,biorąc pod uwagę jakość usługi zbyt wysoka cena.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Maciej / 2018-09-04

odradzam, naciągają na czym się da, unikać jak ognia
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

-

Wady

cena

Extra informacje

NIKE / 2018-09-01

Ja rezygnuje dodatkowa opłata za dzierżawę kanalizacji teletechnicznej 25 zł. miesięcznie to dodatkowy koszt nie ważne czy to tv czy internet i tak ten koszt trzeba ponieść. Wracam do poprzedniego dostawcy światłowód aż tak nie jest mi potrzebny - os. Familia
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.25
Zalety

Światłowód

Wady

Dzierżawa kanalizacji teletechnicznej

Extra informacje

Miesiąc testów

Klient / 2018-08-28

TRAGEDIA! tv nie ma i oni piszą że nie będzie bo musieli by w jakieś urządzenie zainwestować więc wyślą mi aneks na sam Internet. Bez przeprosin czy nawet rozmowy czy sam Internet mnie interesuje, a co więcej Internet co kilka minut zrywa połączenie więc o tv przez Internet można zapomnieć. Obsługa jeszcze gorsza. Moja Siostra też miała ich usługi i mnie ostrzegala że są fatalni...szkoda ze nie posłuchałem. Ludzie nie dajcie się nabierać tym amatorom.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~cober / 2017-06-24

Niestety, ukryte koszty o których dostawca MOICO informuje dopiero po zamówieniu usługi,tak jest niestety na nowych Stabłowicach przy Arachidowej we Wrocławiu. Nagle dowiadujesz się że do abonamentu jeszcze 25zł więcej, za dzierżawę światłowodu który jest w moim mieszkaniu, czyli 80zł za sam internet zamiast 55. Czysty kosmos bo są dostawcy którzy za 50 zł dają internet i tv. Na szczęście istnieje konkurencja. A światłowód po prostu wyciąłem. Swoją drogą głupia firma bo pozbyła się przez własną głupotę wielu klientów a przecież i tak by zarobili, ale zarabia ktoś inny.
Cena
Obsługa klienta
1.50
Zalety

Nie znam

Wady

Wysokie opłaty, brak rzetelnej informacji przy zamawianiu usługi, o całkowitych kosztach nie dowiesz się ze strony firmy, ale po zamówieniu usługi.

Extra informacje

Zamówiłem ale nie skorzystałem bo doliczono mi dodatkowe opłaty.

~mtk / 2017-06-06

generalnie jeśli nie masz wybory to może być, jeśli masz wybór - chociażby netie to wybierz netie.- częste awarie- ceny wysokie w porównaniu do konkurencji- nie ma możliwości dodzwonienia się na infolinie - slaby panel klientakorzystam 5 miesiecy - zaraz skladam wypowiedzenie
Zalety

Wady

Extra informacje

korzystam 5 miesiecy - zaraz skladam wypowiedzenie

~Tymko / 2017-05-20

Koszty pierwszej faktury wyższe niż zapewniał mnie konsultant. Druga sprawa przez pierwsze 2 miesiące bez problemów, obecnie Awaria za Awarią i CALKOWITY BRAK KONTAKTU Z OBSŁUGĄ! Trzecia sprawa. Musiałem sam zakupić sobie modem do internetu oraz kabel HDMI żeby podłączyć telewizor do dekodera który otrzymałem. Dodam że dekoder z funkcją nagrywania ale muszę sobie sam zakupić kartę pamięci by móc nagrywać....
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Gdy działa to działa dobrze

Wady

Częste AwarieBrak kontaktu z obsługą Prośby o kontakt w innych terminach również ignorowaneMontaż wiąże się z dodatkowymi kosztami w postaci zakupu sprzętu na własną rękę

Extra informacje

~SŁAWOMIR / 2017-03-26

Witam jakość usługa dramat, ciągłe usterki i problemy z kontaktem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~Antoś / 2017-03-17

Awaria za awarią nie ma neta to i nie ma kablówki,porażka
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75

~suchy / 2017-01-28

Fajnie, że symetryk. Szkoda, że zwykly film na youtube czasem się nie chce zbuforować... Ciagle awarie, od tygodnia juz nie jestem w stanie normalnie pograć w cokolwiek online.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50

~Eliza / 2016-11-27

Kilka razy zgłaszałam na e-maila sprawę, że internet się włącza i wyłącza. Jakikolwiek film buforuje się tak długo, że można się nieźle wkurzyć. Zrobiłam test prędkości - ze względu na radiowe połączenie mogę mieć max 50 Mbit/s a tymczasem mam ledwo co 10. Jeżeli to jest najszybszy internet we Wrocławiu to ja jestem wróżką. Szybszy był play na modemie huawei z 1 MB.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

jak na razie nic

Wady

-Prędkość (nawet jeżeli miałaby być nawet 30 Mbit/s)-cena 55 zł za 100 MB których nie mogę wykorzystać, bo nie mam światłowód - nie mogą się dogadać ze spółdzielnią-Co chwile się rozłącza

Extra informacje

w domu, 55 zł kiss, wifi - ale nie ma znaczenia czy usiądę obok i tak taka sama prędkość

~marcel / 2016-09-08

Póki co najlepszy dostawca poza upc jaki miałem. Dobre łącze, szybkie wysyłanie plików i dobry striming Od roku mam i na razie jest cacy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Symetryk Dobre łącze Brak awarii Dobra cenaBez umowy

Wady

Nie miałem jeszcze awari więc nie wiem jak z obsługą klienta

Extra informacje

~Andrzej Wasiak / 2015-10-05

To mój poprzedni operator. Skusił mnie symetryk, który był nawet w niezłej cenie, ale odszedłem od operatora ze względu na jedno... Ciągłe awarie... Potrafiłem nie mieć internetu nawet przez tydzień.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

łącze symeryczne, znośliwe ceny internetu

Wady

częste awarie

Extra informacje

~model007 / 2015-01-05

Internet do MOICO na Stabłowicach zainstalowałem parę miesięcy temu. Ostatnio coraz częściej zdarzają się im awarie i będę myśleć o zmianie operatora. Nie polecam.Wadyawarie4
Zalety

Wady

awarie

Extra informacje

4

Internet MOICO opinie