Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • MOICO
  • /
  • 1

Opinie o MOICO

Internet MOICO opinie
Cena
4.38
Niezawodność
4.34
Obsługa klienta
4.5
Parametry
4.69

Średnia ocen

4.48

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

35

dodanych opinii

 

Marcin / 2021-12-28

Serwis pracuje jak chce, przychodzi w terminie innym niż umówiony, rekompensaty się nie doczekasz, internet niestabilny, zrywa połączenie kilka razy dziennie, obsługa klienta fatalna. Szczerze nie polecam, może 20 lat temu miałoby to racje bytu ale nie dziś
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

brak

Wady

słaba jakość połączenia, usterkowy sprzęt, customer service na poziomie dno

Extra informacje

Karol / 2021-11-03

Światłowód 10/10pkt! Nie zrywa, raczej bezawaryjny, chociaż raz zdarzyły się problemy, które po zgłoszeniu na infolinii szybko zostały rozwiązane. Cena adekwatna do jakości.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkość, niezawodność

Wady

chyba nie ma

Extra informacje

2 lata

Przemek Przemek / 2021-08-19

bdb internet nie mam zastrzezen do tej pory daje rade i z grami online i ze sicaganiem i z ogladaniem wiec ja jestem zadowolony
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

predkosc lacze

Wady

Extra informacje

rok

DOMINIK S / 2021-08-18

MIAŁEM OSTATNIO AWARIĘ W DOMU. W 10 MINUT PO NAPISANIU NA FEJSIE SPRAWA ROZWIĄZANA. SUPER PODEJŚCIE DO KLIENTA.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

OBSŁUGA KLIENTA I SZYBKIE ROZWIĄZANIE AWARII

Wady

Extra informacje

WROCŁAW

Delilah / 2021-08-17

jest naprawde dobrze i chyba lepiej byc nie moze podpisalam umowe chyba juz z rok temu i jestem mega zadowolona mozna i obejrzec netflixa bez ladowania i rzeczy tez sciaga szybko mozna braz w ciemno moimc zdaniem
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

jakos polaczenia

Wady

Extra informacje

wroclaw od okolo roku uzywam

Emte / 2021-07-06

Nie jestem zadowolona. Bardzo często zrywa połączenie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.25

MaMa / 2021-06-30

szybki internet nie przerywa nie ma problemów 5/5
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

internet

Wady

Extra informacje

2.5 roku

Bubba / 2021-06-24

internet mam od dawna. jakosc uslugi niezmiennie na wysoki poziom. dobrze jest i oby tak dalej.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena, internet, moico

Wady

do tej pory nie ma

Extra informacje

we wroclawiu internet

W.Z. / 2021-05-14

Jestem bardzo zadowolona z moico. Szybki internet, dobra obsługa, szybko naprawiają usterki. Nic, tylko się cieszyć :D
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkość internetu, biuro obsługi, szybkie naprawy

Wady

Extra informacje

Ten Typ Taak Ma / 2021-05-05

szybki net, dobra cena - mozna smigac w koncu! zaden dostawca mi tak nie pasowal jak moico. mozna? mozna!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

net sie nie tnie

Wady

brak

Extra informacje

Andrzej / 2021-04-28

MOICO super jest, Ich internet jest the best Śmiga szybciutko i sprawnie, Obsługa odpowiada zgrabnie Nic nie pozostaje - ja w MOICO zostaje!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

internet szybki, super obsługa

Wady

kocham moico

Extra informacje

2 lata mam już moico

inna w. / 2021-03-22

Jestem bardzo zadowolona z usług MOICO. Sama korzystam z internetu, ale śmiga jak ta lala. Szybciutko i bez problemów. Nawet jak gram na kompie to się da. Fajny dostawca, polecam całym serduszkiem!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Szybkie połączenie, brak awarii, jest ok

Wady

Extra informacje

2 lata

arthur / 2021-03-12

Moico mam chbya od poczatku jak ta firma działa. Teraz mam internet + tv - super sie spradza do tej pory. Szybki internet, kontakt z firma ok - przewaznie pisze maile i odpisuja tego samego dnia. nie mam zastrzezen.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkosc lącza, fajna telewizja, dobry kontakt

Wady

czasem dluzej trzeba czekac na odp, ale rzadko

Extra informacje

już z 3 lata jstem kliętem

Słowik / 2020-12-30

Mam MOICO od 5 lat i jestem bardzo zadowolony. Pojawiło się kilka awarii w tym czasie, ale ogólnie net daje rade. Fajne, ze dają znac wczesniej, bo mozna sobie wszystko zaplanować. Pingi też są całkiem, calkiem. Szacun za podkręcenie predkosci do 333 Mb/s.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena, stabliność, info o awariach

Wady

Extra informacje

Wasia / 2020-12-03

Jestem po awarii. Obsługa techniczna załatwiła sprawę w 30 minut i pomyślałem, ze nagrodzę ich opinia. Doceniam poświęcenie i fachowa opiekę u większego dostawcy tego nie miałam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Ekspresowa pomoc techniczna

Wady

Awaria (bo jednak się zdarzyła, ale wiem, że nie ma nieawaryjnych dostawców)

Extra informacje

Rok

Karola / 2020-12-03

Najlepsza jakość na jaka mogłam liczyć w swoim bloku. W pakiecie do 1gb/s standardowo mam 800-900mb/s. Rekomenduje podlaczyc się przed cyberpunkiem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Predkosc lacza

Wady

Raczej nie ma

Extra informacje

3 miesiące

Mariusz / 2020-11-19

Polecam każdemu kto lubi święty spokój i dobry internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Obsługa techniczna, jakość internetu

Wady

Infolinia, nie warto korzystać

Extra informacje

Rok

Alekasndra / 2020-10-13

jest ok, brak wiekszych problemów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Robert / 2020-10-08

Chyba najlepszy Internet we Wrocławiu. Miałem UPC - Jest Ok, ale ta ich korporacyjnosc i przebijanie sie przez ludzi i trybiki... Korbank ? Kicha. Moico - super, bez zastrzerzeń ! Tak troszke jakby brał internet od Wujka ! :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Wady

Extra informacje

6 miesięcy

Czubek / 2020-10-01

Eleganckie szybkie frykasy trzaska Moico
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Nie ma

Extra informacje

1 miesiąc

Kaśka / 2020-09-24

Dołączyłam trzy miesiące temu przechodząc z REDE do MOICO. Zamieniłam radiówkę na światłowód i była to dobra decyzja. Na razie jestem zadowolona, chociaż opinie są naprawdę różne. Warto jeśli chcesz mieć dobrego neta. Co prawda kluczowa jest lokalizacja i zachęcam każdego, by najpierw upewnił się na 100%, że jakość łącza pod wskazanym adresem jest najlepsza z możliwych. W takich wypadkach MOICO wygrywa z UPC i Orange. Naprawdę!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

1 gb/s; szybkie podłączenie; bezpośredni kontakt z firmą;

Wady

ograniczenia lokalizacyjne

Extra informacje

3 miesiące

Adas / 2020-07-27

JEst super. Jakość i parametry na najwyzszym poziomie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Same

Wady

Brak

Extra informacje

Bartek / 2020-07-14

Dobry światłowód. Dołączyłem do nich w trakcie pandemii i to się opłaciło. Internet nie zacina, nie rozłącza się. Polecam wybór 1gb/s, przez pierwszy miesiąc testowałem 100mb/s, ale na moje potrzeby to było za mało.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

4 miesiące

Sylwana / 2020-06-15

Od ponad roku korzystam z Moico i jestem naprawdę zadowolona. Wczesniej miałam ciągłe problemy z netem, szczególnie w trakcie grania. Teraz Ping jest znikomy, po kablu działa bez zarzutów... Na wi-fi miałam problem, ale okazało się że to była wina startego routera, który nie udźwignął przepustowości. No i reklamy mają spoko, dodatkowy plus za starterpack przy podpisaniu umowy... Było to wieki temu, a z plecaka dalej korzystam. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Szybki i niezawodny internet, dobry buckup techniczny, reklama

Wady

Brak

Extra informacje

Rok i dwa miesiące

Tytus / 2020-05-25

Fachowo i szybka realizacja
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

+

Wady

-

Extra informacje

Wojciech Kobylak / 2020-01-28

Jestem zdziwiony opiniami poniżej bez problemow do tej pory w Moico a internet mam dobre 2 lata. Ludzie, awarie zawsze sie zdarzaja. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Są :)

Wady

Brak

Extra informacje

2 lata

TYTUS / 2020-01-08

POLECAM U MNIE WSZYSTKO DZIALA I JESTEM ZADOWOLONY
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

DZIALA

Wady

BRAK

Extra informacje

... / 2019-01-12

Jakość usługi jest fatalna
Zalety

Wady

Problemy z jakoscia polaczenia, problemy z parametrami lącza, problem z infolinią i komunikacją z dostawcą internetu

Extra informacje

Maciej / 2018-09-04

odradzam, naciągają na czym się da, unikać jak ognia
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

-

Wady

cena

Extra informacje

NIKE / 2018-09-01

Ja rezygnuje dodatkowa opłata za dzierżawę kanalizacji teletechnicznej 25 zł. miesięcznie to dodatkowy koszt nie ważne czy to tv czy internet i tak ten koszt trzeba ponieść. Wracam do poprzedniego dostawcy światłowód aż tak nie jest mi potrzebny - os. Familia
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.25
Zalety

Światłowód

Wady

Dzierżawa kanalizacji teletechnicznej

Extra informacje

Miesiąc testów

~mtk / 2017-06-06

generalnie jeśli nie masz wybory to może być, jeśli masz wybór - chociażby netie to wybierz netie.- częste awarie- ceny wysokie w porównaniu do konkurencji- nie ma możliwości dodzwonienia się na infolinie - slaby panel klientakorzystam 5 miesiecy - zaraz skladam wypowiedzenie
Zalety

Wady

Extra informacje

korzystam 5 miesiecy - zaraz skladam wypowiedzenie

~suchy / 2017-01-28

Fajnie, że symetryk. Szkoda, że zwykly film na youtube czasem się nie chce zbuforować... Ciagle awarie, od tygodnia juz nie jestem w stanie normalnie pograć w cokolwiek online.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50

~marcel / 2016-09-08

Póki co najlepszy dostawca poza upc jaki miałem. Dobre łącze, szybkie wysyłanie plików i dobry striming Od roku mam i na razie jest cacy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Symetryk Dobre łącze Brak awarii Dobra cenaBez umowy

Wady

Nie miałem jeszcze awari więc nie wiem jak z obsługą klienta

Extra informacje

~Andrzej Wasiak / 2015-10-05

To mój poprzedni operator. Skusił mnie symetryk, który był nawet w niezłej cenie, ale odszedłem od operatora ze względu na jedno... Ciągłe awarie... Potrafiłem nie mieć internetu nawet przez tydzień.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

łącze symeryczne, znośliwe ceny internetu

Wady

częste awarie

Extra informacje

~model007 / 2015-01-05

Internet do MOICO na Stabłowicach zainstalowałem parę miesięcy temu. Ostatnio coraz częściej zdarzają się im awarie i będę myśleć o zmianie operatora. Nie polecam.Wadyawarie4
Zalety

Wady

awarie

Extra informacje

4

Internet MOICO opinie