Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Banki
  • /
  • Inteligo
  • /
  • 1

Opinie o Inteligo

Finanse Inteligo opinie
Obsługa klienta
4.57
Oferta
4.08
Prostota obsługi
4.42

Średnia ocen

4.36

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

30

dodanych opinii

 

Botko / 2019-06-21

Dla mnie w sam raz.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00

~Magda / 2017-08-24

Tak fatalnej i niekompetentnej obsługi dawno nie widziałam. Strata czasu i pieniędzy. Żegnaj Inteligo!

~Marek / 2016-06-21

Korzystam z Inteligo około 15 lat,i myślałem ze ten niby bank coś chce zrobić dla własnych klientów, ale niestety wielkie rozczarowanie, cokolwiek się tam o coś wnioskuje to zawsze odmowa!!!Zaznaczam ze nie jestem przestępcą finansowym i spłacam swoje zobowiązania " w terminie" no możne pośliznę się o dwa dni.:)(czasami)ale jakiekolwiek składanie wniosków o podwyższenie debetu jest negatywne (przez 15 lat).nie wspomnę o pożyczkachi innych produktach .Dodatkowo zawsze obciążają konto za sms-y z info o saldzie , korzystanie z karty, i jeszcze jakieś o których nie wiem.Reasumując Konto INTELIGO - Nikomu nie polecam i STRZEŻCIE się TEGO!!! WadyAll-inclusive 15
Zalety

Wady

All-inclusive

Extra informacje

15

~krysia / 2014-10-31

super konto. mam od 2 lat i nigdy nie miałam z nim problemów. przynajmniej nie wciskają innych rzeczy. Polecam
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

internetowe, szybkie, łatwe w obsłudze

Wady

brak

Extra informacje

2

~szepard / 2014-07-01

Jestem w Inteligo od samego początku. Po przejęciu przez PKOBP rozpoczął się proces degradacji. Jest coraz gorzej w zakresie np. tworzenia nowych interfrejsów, mało czytelnych. Np. nie można stosować małych liter w przelewach deklarowanych co znacznie zaciemnia ich obraz na listach. Tłumaczenie, że lepiej się czyta małe znaki nie dociera do twórców. Na gorsze zmienią się również mało czytelne zasady prowadzenia rachunku.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.00
Zalety

nie miałem problemów z Konsultantami

Wady

ulepszxenie, które okazało się pogorszeniem funkcjonowania serwisu

Extra informacje

~dziadygho / 2014-05-21

inteligo ma od niedawna wplatomaty i to jest ich najwikeszy plus tzn kiedys nie mieli, ostatnio wprowadzili wiec teraz nie ma na co narzekac.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

wplatomaty, obsluga klienta, na infolinii i facebooku

Wady

konta walutowe

Extra informacje

10 lat

~lewykrewy77 / 2014-05-21

a ja posiadam konto też coś 9 lat i nie narzekałem nigdy i nadal nie narzekam. Ciesze się najbardziej, ze sa wplatomaty, ktroe wlasnie w ostatnim roku wprowadzono wiec ten argument, ze ostatnie lata to koszmar do mnie nie trafia
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

internetowosc, wplatomaty, iko

Wady

-

Extra informacje

ok 9 lat

~wielkopolanin / 2014-01-27

Moja ostatnia opinia o tym koncie była wystawiona dwa lata temu (zachęcam najpierw do lektury mojego komentarza z dn. 2012-05-02 14:30), nadszedł więc czas na weryfikację pierwotnych oczekiwań.Po kilkunastu miesiącach "związku" z Inteligo potwierdzam, że jest to konto przeznaczone dla mniej wymagających internautów - czyli osób, które sporadycznie robią przelewy internetowe (niewielka liczba miesięcznie), robią od czasu do czasu zakupy internetowe (dostępna w wielu sklepach szybka płatność Płacę z Inteligo) i szukają taniej karty debetowej. Wiele z rzeczy o których wspomniałem w swojej opinii pozostało bez zmian (raz jeszcze odsyłam do mojej opinii z maja 2012 r.), dlatego też tym razem chcę się skupić na zmianach w ofercie i kilku zgrzytach, które ujawniły się przez okres użytkowania.Pierwszy i ogromny minus, który pojawił się kilka tygodni temu - nowy wygląd systemu transakcyjnego, który zastąpił prosty i ascetyczny interfejs w postaci strony z dodatkowymi ikonkami prowadzącymi do poszczególnych sekcji (rachunki, karty, kredyty, ubezpieczenia...) oraz skrył niektóre rzeczy (np. dane dotyczące prób błędnego logowania są ukryte w ustawieniach, dalej trzeba klikać do sekcji dostępowej; inna irytująca cecha to uporczywe wyświetlanie się prośby o zgodę na marketing - zawsze gdy wchodzę do ustawień system ponownie zachęca mnie do wyrażenia zgody, chociaż ciągle klikam "nie"). Kolejny minus to lista kart debetowych. Na mojej oprócz karty debetowej, która jest aktywna, pojawiły się także te, które zostały już zastrzeżone (po co?). Następna cecha irytująca mnie jako internautę to niepotrzebne gadżety na stronie głównej, po zalogowaniu się do konta - po co umieszczać kalendarz z widokiem miesiąca czy listą ostatnich transakcji, skoro można to wygodniej sprawdzić w tabeli z historią konta? I to by było na tyle.Jeśli chodzi o plusy, trzeba przyznać, że bank rzadko zmienia taryfę opłat (co jest o tyle dobre, że nie trzeba tak jak u konkurencji, codziennie nerwowo zaglądać i weryfikować czy jakieś opłaty nie pójdą nagle w górę). Nadal prowadzenie konta jest darmowe, nie ma żadnego limitu jeśli chodzi o wymagany tzw. osad. Można mieć kilkaset złotych na koncie lub symboliczną setkę - za prowadzenie nic się nie zapłaci. Zmiany pojawiły się w kartach debetowych. Wcześniej były dostępne karty tradycyjne, bez płatności zbliżeniowych. Teraz można otrzymać tylko kartę z tą funkcją, na chwilę obecną nie ma możliwości zablokowania płatności PayWave czy PayPass. Karta może być darmowa, pod warunkiem wykonania kilku (lub jednej) transakcji na kwotę co najmniej 100,- zł (czyli np. zakupy, tankowanie na stacji itd.). Jeśli nie wykona się tego limitu, za kartę płaci się w danym miesiącu 4,- zł. Drugi plus. W dalszym ciągu można korzystać z sieci bankomatów PKO BP i BZ WBK - razem to kilka tysięcy maszyn, zatem wybór bankomatów jest duży. Pojawiły się ostatnio dla klientów Inteligo wpłatomaty (takie jak w mBanku) - korzystanie z nich jest darmowe. Z reguły wpłatomaty można znaleźć przy oddziałach PKO BP, najlepiej jednak sprawdzić ich dostępność w swojej miejscowości na stronie internetowej Inteligo. Sądzę, że wpłatomaty PKO są dobrym rozwiązaniem dla nielubiących kolejek w oddziałach tego banku :) Jakby co, wpłaty w kasach są nadal darmowe, a pieniądze są widocznie na rachunku już po paru minutach.Trzeci plus to płatności aplikacją mobilną IKO. Przyda się posiadaczom smartfonów, którzy instalując ją na telefonie mają opcję płacenia za zakupy bez karty płatniczej, robienia przelewów, historii rachunku czy też kontroli stanu środków. Aplikacja i korzystanie również darmowe.Jak wiadomo, czasem nawet internauta musi porozmawiać z żywym przedstawicielem banku, zatem chcę jeszcze dodać kilka słów na temat kontaktu z obsługą Inteligo. W dalszym ciągu bank ma dla klientów darmową (co jest rzadkie) infolinię 0800 i serwis telefoniczny pod tym samym numerem. Konsultanci potrafią dość szybko i sprawnie pomóc w sprawie z którą się dzwoni, podobnie funkcjonuje obsługa e-mailem.Podsumowując, czy pomimo wspomnianego zgrzytu jeśli chodzi o "unowocześniony" interfejs systemu transakcyjnego dalej będę korzystać z tego banku? Sądzę, że tak, tym bardziej, że opłaty od dłuższego czasu pozostają na niezmiennym poziomie oraz powoli, ale konsekwentnie pojawiają się innowacje, które minimalizują mój kontakt... z kolejkami do kas w PKO (IKO i wpłatomaty). I dodam też mały komplement za sprawną obsługę telefoniczną i mailową, tym bardziej, że rozmowa dotyczy MOJEGO problemu i nie słyszę od pracownika na samym wstępnie prób namawiania mnie na jakiś kredyt czy ubezpieczenie.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

w dalszym ciągu tania karta debetowa, bezpłatne prowadzenie konta, b. duża liczba darmowych bankomatów (sieci PKO BP i BZ WBK), darmowa aplikacja IKO do płatności bez użycia kart debetowej, darmowe wpłatomaty w większych miejscowościach

Wady

"unowocześniony" wygląd systemu transakcyjnego, który nie przypadł mi do gustu

Extra informacje

prawie 2 lata

~wiejan / 2014-01-03

Serwis po ostatnich modyfikacjach całkowicie popsuty.Brak możliwości wyświetlenia wszystkich transakcji oczekujących - zlecenia stałe są gdzie indziej( jakby nie były przygotowanymi do realizacji przelewami, na dodatek w odwrotnej kolejności. kilka pasków przewijania przy rachunkach. Całkowita amatorszczyzna. Byłem z tym kontem od początku ale teraz pewnie odejdę.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.00
Zalety

polski właściciel

Wady

kirunek rozwoju i brak ergonomii

Extra informacje

~mambolinski / 2013-12-16

Konto wspólne,praktycznie bez opłat(bankomaty bez granic 4 zł),darmowe przelewy,full placówek. Po zmianie systemu kaskę wpłacał i w tym samym momencie jest dostępna.Najlepsze konto.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

opłaty,dostępność

Wady

tradycyjne wpłaty

Extra informacje

10-12lat? 50 zł dostałem

~Olek / 2013-12-14

Bardzo fajna opcja ROR-u, wszystko można załatwić przez internet, jest też możliwość złożenia atrakcyjnych lokat :)
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

dostepnośc w kazdej chwili

Wady

Extra informacje

kilka lat

~Rafał / 2013-11-29

Dla mnie rewelacyjne konto. Wcześniej mnie nie zadowalało ze względu na koszta przelewów internetowych w wysokości 0.99 ale to było moja wina, gdyż konto mam założone od 2005r.a system jest z tamtej epoki. Do dziś dnia wiele się zmieniło a szczególnie po roku 2010. Zacząłem szperać w necie i dowiedziałem się że jest to również za free ale trzeba zadzwonić na infolinię i porozmawiać z ludzmi. Więc to uczyniłem podając dane tj. identyfikator i hasło telefoniczne. Więc wszystko zostało zmienione po dane nieaktualne oraz system , który nie pobiera opłat. Wydaję się śmieszna opłata 0.99gr za przelew do innych banków ale jeśli się ma ich 30 w skalo miesiąca to już nie wydaję się takie śmieszne. Kontakt z bankiem okazał się na najwyższym poziomie beż żadnych problemów. Więc po tym wszystkim jestem bardzo happy.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Prostota, brak kosztów, rzetelny bank

Wady

Na razie nie odkryłem, może są jakieś ale ja osobiści narazie nie znam ich

Extra informacje

od 2005r.

~Archie / 2013-11-27

Zamknięcie konta pachnie dramatem, wszystko zablokowane ale informacji od 2 miesięcy od wysłania pisma brak.Totalne lekceważenie klientów którzy zrezygnowali z ich usług. Żałuję że zrobiłem to tak późno
Zalety

żadnych

Wady

brak kontaktu z klientem, obsługa klienta marnej jakości (wynikająca raczej z politykli firmy)

Extra informacje

10 lat

~A.C. / 2013-10-31

Znowu błędy po modernizacji. Kiedy wreszcie ten bank się ogarnie. Teraz podawane są od czapy daty spłaty debetu! To poważna kolejna zresztą wpadka inteligo.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.67

~CYRUS / 2013-10-01

Nie jestem zadowolony z"podwójnych"treści SMS po ostatniej modernizacji-wprowadzają w błąd!!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.33
Zalety

Błyskawicznie odbierają telefony w BOK

Wady

opłaty, serwis SMS

Extra informacje

inteligo mam od 6 lat

~Wujo / 2013-09-06

Mam konto w inteligo od 6 lat. Generalnie mnie zadowala w pełni, jedyne co to wkurzająca jest autoryzacja podpisem przy płaceniu kartą. Wprowadźcie PIN przy płaceniu i będę zadowolony w 100%

~mbo / 2013-02-14

Brak wpłatomatów w przypadku konta wirtualnego to duza niekonsekwencja.

~lenin72 / 2013-02-13

Moim subiektywnym zdaniem Inteligo to dziady - bezpłatne bankomaty i bezpłatne prowadzenie konta ma każdy inny bank i nie jest to żadna rewelacja. Wszystko jest ładnie i pięknie doputy dopuki nie zdarzy się jakaś sytuacja wynikająca z ewidentnej winy tej instytucji - oczywiście reklamacje nic nie dają ,a na infolinii siedzą tępe "maszynki" powtarzające tylko : "bardzo mi przykro". Na koncie już tylko trzymam niewiele ponad 100 zł.( bo za darmo) - chce żeby ta banda miała co robić obsługując moje konto.DNO
Zalety

Zadne

Wady

wszystko

Extra informacje

kilka lat

pl.j / 2012-08-16

Inteligo to moze nie najlepsza oferta jesli chodzi o ceny jego uslug ale za to w pelni profesjonalny bank, ktory od samego poczatku budzi moje zaufanie bo mimo ze jest tylko internetowy to wszystko dziala w nim tak jak powinno i nie mam wlasciwie zadnych zastrzen oprocz ograniczen ktore napotykam ale ktorych jestem swiadomy bo taka podpisalem umowe. NIE ZASKAKUJE MNIE W NIM NIC NA NA MINUS CO NAJWYZEJ NA PLUS choc sa banki online ktore maja lepsza oferte np. Millenium choc tu juz czekaja na nas pewne haki marketingowcow z millenium np. zaskakujace wysokie oplaty przy pewnych czynnosciach bankowych . CZYLI NA POCZATEK POLECAM. NA PEWNO NOZNA SIE ZNALEZC W INTELIGO BEZ PROBLEMOW BO WSDZYSTKO DZIALA W NIM JASNO, PROFESONALNIE, OBSLUGA TELEFONICZNA JEST OK I 24 NA DOBE.NAPRAWDE COOL.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

Profesjonalizm: szybko i sprawnie dzialajacy interfejs intern., , swietne wsparcie telefoniczne 24h/ dobe.

Wady

Dostep do gotowki tylko przez siec wybranych bankomatow, brak wplatomatow.

Extra informacje

10lat

~wielkopolanin / 2012-05-02

Przez dłuższy czas szukałem alternatywy dla konta w mBanku, która spełniałaby moje 3 warunki:- bliskość do wpłatomatu,- niska opłata za kartę,- w miarę wygodny interfejs.Ponieważ mieszkam w mniejszym mieście, liczba potencjalnych banków była nieco okrojona, a zależało mi także na dostępie do "tradycyjnej placówki" (w razie problemów czy wątpliwości). Ostatecznie wybrałem konto w Inteligo, które jest częścią PKOBP. Zdecydowałem się na to konto, ponieważ niemalże "pod ręką" mam możliwość wpłaty w okienku w oddziale banku (wpłata jest bez prowizji, trzeba tylko poczekać w kolejce , obsługa przez internet jest wygodna i nie ma raczej na stronie skomplikowanych opcji, a poszczególne sekcje są wyraźnie oddzielone (osobny guzik na listę dostepnych rachunków, link do opcji z przelewami i oszczędnościami, doładowaniami telefonów itp.). Opłata za debetówkę jest wprawdzie nieco wyższa niż w mBanku (Inteligo - 4 zł, mBank - 2 zł), ale jeśli zrobi się zakupy za 100 zł nie płacimy za kartę w danym miesiącu ani grosza. Prowadzenie rachunku jest za darmo, nie ma też opłat za przelewy wychodzące do innych banków. Jeśli chodzi o hasła, można korzystać z list kodów jednorazowych albo wybrać hasła smsowe (zależy, które są wygodniejsze). Natomiast zdziwiło mnie to, że w Inteligo można całkowicie wyłączyć transakcje zbliżeniowe na debetówce MasterCard - trzeba tylko wpisać limit transakcji 0,- zł i taką karta ma całkowicie zablokowane transakcje bezstykowe. W mBanku niestety nie można było tego zrobić, a tutaj da się bez problemu Co jest w Inteligo na minus? Żeby korzystać z wszystkich bankomatów w kraju trzeba zapłacić 4,- zł za abonament, ponadto oprocentowanie konta oszczędnościowego które można sobie dodatkowo uruchomić nie jest zbyt wysokie (od 3% w górę). Podsumowując, Inteligo poleciłbym raczej osobom, które wolą wpłacać gotówkę w okienku zamiast we wpłatomatach, albo osobom (które tak jak ja) mają utrudniony dostęp do takich maszyn (niestety w mniejszych miastach jest ich b. mało). Uważam, że z tego konta będą bardziej zadowolone osoby, które dokonują podstawowe czynności w internecie, np. robią przelewy, doładowują komórkę albo płacą za zakupy w sklepach internetowych.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

- darmowe wypłaty z bankomatów PKOBP, eservice i BZWBK,- w miarę wygodny interfejs obsługi konta,- możliwość wyłączenia transakcji zbliżeniowych (na karcie debetowej MasterCard),- darmowa infolinia 0800 (można bez kosztów połączyć się z konsultantami i uzyskać pomoc),- kurier przywozi umowę do domu, można ustalić godzinę jego wizyty,

Wady

- brak wpłatomatów (jedyna opcja to przelew z innego rachunku albo wpłata w okienku w oddziale PKO BP),- brak w ofercie karty debetowej Visa z chipem (mają tylko debetową Visę z paskiem magnetycznym bez chipa albo debetowego MasterCarda z chipem i transakcjami zbliżeniowymi).

Extra informacje

~Esti / 2012-02-05

Mam konto w Inteligo ponad 6 lat. Najpierw było to tylko wspólne konto z mężem, potem ewoluowało i mam dwa. Posiadam jeszcze kilka kont bankowych i muszę przyznać, że na ich tle Inteligo wygląda najlepiej. Świetna, pomocna infolinia,Bardzo dobry i łatwy w obsłudze dostęp on-line.Możliwość uzyskania dość dużego kredytu w rachunku,pełna kontrola przez smsProblematyczna jest trochę zmiana danych np. numeru telefonu lub numeru dowodu.Trzeba w takich przypadkach pisać oficjalne pisma i wysyłać pocztą, co troszkę przedłuża wszystko.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

proste, przyjazne użytkownikowi, posiada wiele opcji dodatkowych

Wady

brak dostępu osobistego, czasami bywają awarie i dobrze mieć wtedy inne konto.

Extra informacje

6 lat

~teretoto / 2010-09-13

Konto inteligo to konto w 99% internetowe. Jeżeli mieszkasz za granicą. Jest to jak najlepsze rozwiązanie, gdyż wszelkie formalności załatwisz przez Internet. Ale ma to także swoje wady. Jeżeli zgubisz kartę bankomatową a nie masz nikogo zaufanego do którego możesz przelać pieniądze z konta to umrzesz z głodu, gdyż trudni żyć przez 14 dni bez grosza przy duszy. Nie ma możliwości wypłacenia pieniędzy z konta w oddziale jakiegokolwiek banku. Można jedynie wpłacać bez prowizyjnie w bankach PKO BP. Plusem w banku jest bardzo duża oferta różnorakich rozwiązań technicznych. Choćby możliwość wysyłania za darmo faksu, e maila z potwierdzeniem płatności. Łatwość w otrzymaniu kredytu do 10 tyś zł (nie wymagane oświadczenie o dochodach) bank opiera się na historii rachunku. Łatwa obsługa strony internetowej. Bezpieczeństwo gwarantuje karta z kodami jednorazowymi. Bezpłatność tego konta jest dość naciągana. Aby konto było bezpłatne saldo na rachunku musi wynosić zawsze powyżej 99 zł Podobnie jest z kartą do konta. Tu musimy wykonać transakcje bezgotówkowe za min. 100 zł. Tak więc konto nie jest bezpłatne. Gdyż bank czerpie korzyści finansowe z tych operacji. Konto jest nieoprocentowane w chwili obecnej. Więc jest to na zasadzie, albo sam wypracujesz dla nas zysk a my to nazwiemy Za darmo albo zapłacisz a wtedy zwał jak zwał.Bank nie udziela kredytów hipotecznych. Także nie udostępnia dokumentacji w języku angielskim dla zagranicznych pracodawców, choć na infolinii powiedziano mi, że bank respektuje zagraniczne dochody. Nie ma też żadnych ułatwień dla rodaków pracujących w UK, co mnie dziwi, gdyż Interligo to odnoga PKOBP a PKOBP uruchomiło bezpłatne przelewy z Natwest. Ogromnym minusem jest to, że nic nie dostajemy gratis za transakcje kartą, jak to ma miejsce w większości banków. Nie dostaniemy zwrotu 1% od wykonanych transakcji, ani nie pozbieramy punktów za transakcje które potem będziemy mogli wymienić na nagrody.Nie ma harmonogramu spłaty kredytu. Kredyty spłacone wcześniej nie skutkują zmniejszeniem się odsetek. Uwaga na debet w koncie. Większość banków proponuje jeden kredyt odnawialny nazywany często debetem. I Polacy się nauczyli, że debet to wszystko. NIE. Debet to kredyt który musi być spłacony do zera w danym miesiącu. Jeżeli się spóźnisz, zeżrą cie odsetki i kary jakie Interligo na ciebie nałoży. Kredyt odnawialny to kredyt którego nie musisz spłacać w ciągu miesiąca. Interligo proponuje te dwa kredyty. Dlatego ważne by wiedzieć z jakiego się chce skorzystać. Przeniesienie konta z innego banku do Inteligo. Większość banków idzie swoim klientom na rękę i z automatu przyznaje np. kredyt odnawialny jaki klient miał w poprzednim banku. W przypadku Inteligo będziemy musieli zacząć wszystko od nowa. To też nie opłaca się przenosić konta, tylko po prostu zamknąć stare i otworzyć nowe. Mniej załatwiania i biurokracji. Jak wspomniałem na samym początku, Inteligo jest dobrym bankiem dla mieszkających za granicą. Jednak wiedzieć należy, że konta nie otworzymy będąc za granicą. Inteligo ma w wykazie miast Lublin, Lębork, Lądek Zdrój ale nie Londyn W ocenie ogólnej daje bankowi 5/5 za szatę graficzną i innowacyjne rozwiązania. 3/5 za opłaty.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.33
Zalety

Wszystko przez internet, fajna szata graficzna, wiele ciekawych rozwiązań

Wady

Opłaty których niby nie ma ale są, Brak fizycznego kontaktu z bankiem. brak możliwości wypłaty pieniędzy inną drogą niż bankomat. Brak wpłatomatów

Extra informacje

2 lata

~mm / 2010-08-26

od wielu latpolecam4 lata
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

Wady

Extra informacje

4 lata

~darek / 2010-08-13

Polecam ten bank i bardzo miła obsługa klienta zawsze pomogą
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00

~Tomek1018 / 2009-09-06

Posiadam konto Inteligo już od roku. Jestem z niego bardzo zadowolony. Jest praktycznie niezawodne. Nigdy nie miałem problemu z logowaniem. System weryfikacji za pomocą jednorazowych zdrapek jest moim zdaniem bezpieczny i najbardziej praktyczny. Konto jest bardzo funkcjonalne. Zlecenia stałe, polecenie zapłaty, system płacę z inteligo działa bez problemów. Obsługa telefoniczna szybka i profesjonalna. Na uwagę zasługuje możliwość bezpłatnego otwarcia konta oszczędnościowego w ramach jednego rachunku oraz możliwość eksportu historii transakcji w plikach CSV do Exela lub programów do planowania budżetu domowego. Z pomocą konta bezproblemowo można kupować jednostki uczestnictwa w funduszach PKO CS i ubezpieczeń w PZU. Konto może być powiązane z rachunkiem inwestycyjnym w DM PKO, jednakże jest to tylko podgląd i żeby zakupić akcje należy wejść na stronę internetową domu maklerskiego. Podobna funkcjonalność, a nawet moim zdaniem nieco lepsza od konta IPKO w tym samym banku , dostęp do bardzo dużej liczby bezprowizyjnych bankomatow PKO, również w mniejszych miejscowościach, 0 zł za prowadzenie konta i nieporównywalnie mniejsze opłaty (0,99 zł.za przelew) niż w tradycyjnym banku sprawiają że obecnie nie widzę na rynku wyraźnie lepszej oferty. Są też drobne wady: możliwość usunięcia aktywnej karty kodów to konieczność zamówienia nowej i brak możliwości realizacji transakcji nawet za pośrednictwem konsultanta. Przysłanie nowej na adres inny niż zamieszkania kosztuje 20 zł. Brak dostępu do karty bankomatowej lub jej uszkodzenie powoduje że nie wyjmiemy własnych pieniędzy nawet w kilku z kilku tysięcy oddziałów PKO. Pomimo tego jestem bardzo zadowolony z konta Inteligo
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

Łatwość obsługi, niezawodność, bezpieczeństwo, duża liczba bankomatów,usługa płacę z inteligo, mini Inteligo przez komórkę. Możliwość samodzielnego określania limitów transakcyjnych. Konto oszczędnościowe w ramach rachunku.Doładowanie telefonów na kartę.

Wady

prowizja 0,99 zł za przelew to za dużo jak na bank internetowy, brak pełnej synchronizacji z rachunkiem inwestycyjnym. Wysokie opłaty w przypadku przedwczesnego wycofania środków z rachunku oszczędnościowego

Extra informacje

1 rok

~solid / 2009-04-05

Szybkie operacje mimo braku biur, jest OK
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33

~Mania / 2008-12-12

Oferta Inteligo jest raczej słaba - dla mnie niedopuszczalna jest opłata za przelewy do innych banków a co dopiero w takiej wysokości jak tutaj (1 zł za przelew); po za tym oprocentowanie RORu - za 4 lata bank naliczył mi 0,78 zł odsetek - co prawda nie trzymam tam jakichś wielkich kwot ale jest to śmiech na sali;z obsługi klienta nie korzystam - staram się unikaćza to bardzo podoba mi się interfejs - praca w koncie jest bardzo prosta
Oferta
Prostota obsługi
4.00
Zalety

intuicyjny interfejs

Wady

płatne przelewy

Extra informacje

4 lata

~lukk / 2008-05-08

Po prostu doskonałe!Z niecierpliwością czekam na Inteligo jako operatora sieci GSM..... Ich oferta będzie z pewnością równie atrakcyjna jak oferta Banku... (....)
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

dużo

Wady

nie dopatrzyłem się

Extra informacje

5 lat

Amrod / 2008-05-05

Konto w Inteligo założyłem w 2001 roku. Skorzystałem chyba z wszystkich produktów: debet, kredyt, fundusze, zakup ubezpieczenia. Mogę powiedzieć, że to po prostu dobry bank.W pewnym okresie były problemy z funkcjonowaniem ich systemu. Zostałem raz czy dwa na stacji benzynowej z pełnym bakiem i bez możliwości zapłaty za paliwo, ale już od dawna takie sytuacje się nie pojawiają.System bardzo przyjazny, prosty w obsłudze. Kartę kodów jednorazowych chętnie zamieniłbym na kody SMSowe, ale w sumie nie sa ona bardzo przeszkadzające. Trzeba po prostu pamiętać o jeszcze jednym kawałku plastiku.Niezrozumiałe są dla mnie pewne ograniczenia dla rachunku zawierającego kredyt odnawialny, na przykład nie da się dla niego ustawić zleceń stałych itp. Każde przelanie środków z/na niego wymaga podania kodu z listy haseł jednorazowych.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

+ prosta obsługa+ całkiem niskie koszty, choć są tańsi+ szeroki zakres usług (zadłużenie, inwestycja, ubezpieczenie, doładowanie telefonu)

Wady

- fundusze wyłącznie z PKO TFI- karta kodów zamiast haseł smsowych

Extra informacje

Konto do 2001 roku

~lidkad1 / 2008-03-20

Jest to moje pierwsze konto internetowe.Korzystam z niego od 2004 r i jestem z niego bardzo zadowolona, prosty w obsłudze,tani,dostępne pieniązki we wszystkich bankomatach bezpłatnie . Może są lepsze ale mnie ten bardzo pasuje, polecam.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00

Finanse Inteligo opinie