Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Hurtel
  • /
  • 1

Opinie o Hurtel

sklep.hurtel.pl

Zakupy Hurtel opinie
Asortyment
4.8
Dostawa
4.82
Łatwość zamawiania
4.87
Obsługa i reklamacje
4.87
Poziom cen
4.87

Średnia ocen

4.85

w skali od 1 do 5.

 

XD / 2024-04-21

No zauważyłam że delikatnie poczyszczone, ale jeszcze ślady firmowe i obecne i byłe są, wrzucamy jutro screeny? XD hahahaha

XD / 2024-04-21

I co Paul.... myślisz że się mnie pozbyłaś no nie XD No rykoszetem oberwali inni ale sprytnie to zrobiłaś innych wyrzuciłaś z obserwowanych a sama ich nadal obserwujesz hahaha. Jeśli uważasz że straciłam dostęp to no nie XD jeśli myślisz że ściema to czy np. co ci zrobiła Asia że ją wywaliłaś z obserwujących ale jak klikniemy w osoby które Ty obserwujesz jest tam nadal. Hę??

XD / 2024-04-20

Jutro... Stay tunes XD

odpowiedzi / 2024-04-18

Do ktosiek No dawaj Królowa czeka leszczu na to XD a tak naprawde ch... wiesz. Do kiki nie pojde siedziec bo juz przychodze a wlasciwie przyjezdzam siedziec ..... do biura na krzesle hahahahha może nawet obok ciebie a ty nie wiesz

XD / 2024-04-16

Ma ktoś dostęp tutaj? Płacę XD https://ibb.co/Yyq8C1V

ktosiek / 2024-04-16

o, widzę, że je obie obserwujesz. to mi wystarczyło żeby znaleźć Twój profil. więc kolejny udostępniony będzie właśnie on XD

XD / 2024-04-15

Zaczynamy głosowanie czyj profil odsłaniamy w całości XD XD hahaha https://ibb.co/b2x4Rm3 https://ibb.co/9yTVtBF

XD / 2024-04-12

Prognoza pogody na najbliższe dni. W związku z ponownym nadejściem GRADu prognozuje się ostry rozpieprz i mega materiały XD

do psychopatki / 2024-04-10

Żal pewnie du... ci ściska codziennie jak patrzysz w lustro dlatego to wrzuciłaś

Kiki / 2024-04-10

Pójdziecie za to siedzieć
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

dopisek / 2024-04-09

asiadabrowska.fotografia bo sie na screena nie załapało jakby ktoś szukał

Queen / 2024-04-09

No i wjezdza IG. Sprawdzałam sobie różne zielonogórskie fotografki i ich zdjęcia i taka perełka https://ibb.co/9bfC9j5 XD hahah PS. A chcecie coś o coachingowym Adasiu bo jego to chyba najbardziej już pokarało brakiem mózgu XD

żubr / 2024-04-09

I po co tu o poznaniakach pisać,jak tu tyle zielonogórskich buraków pracuje xD
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ktosiu / 2024-04-09

Nieźle jej się coś odkleiło hahahahah

królowa / 2024-04-09

nooo, niestety mam zalążki choroby psychicznej, za co was gorąco przepraszam. moje nogi też nie pachną najlepiej.

do "królowej" / 2024-04-09

Królowo - doskonale Cię rozumiem i przesyłam gorące wyrazy współczucia. Na szczęście obecna medycyna zrobiła ogromne postępy i na Twoją schizofrenię paranoidalną też są lekarstwa! Cudowna wiadomość, prawda?

do hex / 2024-04-08

Cały czas są pod kontrolą hahahah XD https://ibb.co/W6yJqfz https://ibb.co/v1cHQ74

XXX / 2024-04-07

Poznań taki oszczędny na miejscu się nie zjawia XD

Hex do Wasza królowa i bogini / 2024-04-07

co masz na poznaniaków ??? XD

Królowa to ja / 2024-04-07

Także widzicie jak jestem Was blisko same kontakty z firmy w screenach a Wy nawet nie zdajecie sobie sprawy jak jestem Was blisko. Jesteście zwykłymi pionkami przy swojej królowej. Bawie sie Wami i bede bawic. I am the queen

Wasza królowa i bogini / 2024-04-07

Hahahaa akuku patrzcie są i starzy i nowi. Hahaha a własnie Hex jak chcesz tych z Lecha Poznań daj znaka też tu wjadą XD https://ibb.co/mHjrq0C https://ibb.co/S6xGhSQ https://ibb.co/Yt5rvMD https://ibb.co/BZzmm6S A jutro Instagramik

let's get ready to rumble / 2024-04-06

Zaczynamy pierwsze bez screena bo byla kieroniczka walnela fochem i nas ostatnio odciela ale z pamieci te jej posty z jedzeniem żenadaaaaaaa. Jak nic nie dodała przez ostatnie dwa tygodnie to ostatni wpisik z lutego z goframi hahahaha jutro juz screeniki innych

iii / 2024-04-04

Hahaha zabawne były te trzy dni w pracy. Może jej sie znudzilo może już nie bedzie. Ch... w weekend wjezdzają screeniki XD

Xxxx / 2024-04-03

Zajmijcie się robota a nie wylewaniem żali

iii / 2024-03-30

Wracam we wtorek po świetach. Stay tunes

Odro / 2024-03-29

3. Do AA / 2024-03-21 w zaopatrzeniu zjazd równią pochyłą od momentu zatrudnienia w firmie Pani będącej mańkutem popierającą tych od 8 gwiazdek. Żenująca osoba i sprawiła że żenujący stał się cały dział 4. Pytanie. Kto w lipcu 2023 zaliczył krótką wizytę w Międzyzroju XD

Odro / 2024-03-28

Droga krzyżowa XD 1. Zaczynamy od wątku ofkorsik religijnego. Wiecie że nasza Kasia K kilka razy mówiła że jej rodzicielka jest bardzo religijna XD 2. No tutaj już firmowo pojedziemy bo wk....a to że klienci nie chcą kupować w hurcie bo w detalu ceny zarzynamy. Przykład najbardziej jaskrawy chcecie to k...a macie 157376 cena w hurcie 83.34 netto czyli około 102 brutto a na ebayu 21.99 czyli 95 brutto i to z darmową dostawą od jednej sztuki. I po ch.. mialby ktoś to w hurcie kupić. Elo jutro kolejne stacje XD bo jak będwę chciała to k...a będę pisała XD

MD / 2024-03-27

Jutro zaczynam hurtelową drogę krzyżową, hurtelowy wielki tydzień wpisów XD

Hex / 2024-03-24

Jak tam zaciąg z Lecha Poznań? Wlkp widać, słychać i czuć?

do do alfa / 2024-02-15 / 2024-03-24

Czekaj ta pierwsza Dom..... to ta co opowiada o tej córce tyle.Ile ona ma lat 9? Xd XD

Exv / 2024-03-22

Cyrk Zalewski w Zielonej Górze

sdge / 2024-03-22

vdabhreabrea

Cyrk / 2024-03-22

Klauny zapraszam do cyrku, nie na stronę internetową z opiniami. Festiwal żenady.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

HURTEL pro

Wady

Extra informacje

MUUU DO A / 2024-03-22

Moge sprawic ze zateskni za spokojem hahahaha XD

MUUU / 2024-03-22

Ucieka Wam najwazniejszy temat, chciałam żeby tu troche merytorycznie było i podyskutowac o ciekawych rzeczach a tu wjezdzaja inne tematy PS. A do tego furiata tam nizej. O moja znajomosc jezykow sie nie mart. Nauczylam sie ich wiecej niz ty nawet liczac te twoje w butach buraku XD

AA / 2024-03-21

Co tam słychać w zaopatrzeniu? Umarło już tam wszystko?? XD
Pani Kierownik może teskni za z***mi łbami ?

Muczydło pospolite / 2024-03-21

Dla kogo muczysz Muuu? Czyżby zazdrość Ciebie dopadła? Posługiwanie się tylko językiem polskim i deklarowanie znajomości angielskiego, a w rzeczywistości " yes , yes no, no" uwiera?Trzeba było się uczyć i szukać big korpo a nie lokalnej firemki.

MUUU / 2024-03-21

A w kolejnym odcinku moze zajrzymy do bylej pani kierownik A. Bo z tego co słychać dalej mimo prawie roku od odejścia regularnie tu zagląda XD

MUUU / 2024-03-21

Co myślicie o nadawaniu dzieciom imion niecodziennych? Na przykładzie tej dziwaczki co tyle języków zna w tylu miejscach mieszkała i ogólnie jaka to ona oh i ah. Czy nie uważacie że imię jak ten legendarny ptak co odradzał się z popiołów to jakieś wariactwo? Albo te pozostałe dwa na L co nawet ciężko zapamiętać.

yz / 2024-03-20

A jutro porozmawiamy sobie o rodzinach XD

Awdgb / 2024-03-18

Najgorszy to jest monitoring osiedlowy na 3 pietrze

NAJGORSZA / 2024-03-17

Ale i tak najgorsza jest Pani E z Raculi. Buraczka niesamowita

Ktosiu / 2024-03-17

"no i jedziemy"... Woooow ale hardcore! Podałaś inicjały i dwie cyfry numeru telefonu, ale przypał o kurde XDDDDD weź się za robotę serio

hgg / 2024-03-14

Gdzie kapitan okrętu i jego majtkowie? Xd

XYZ / 2024-03-14

No i jest czwartek no i jedziemy XD Zapytajcie naszą nową AS czy jej prywatny numer telefonu nie konczy się na 48 XD wiecej tutaj nie mozna bo potem faktycznie RODO bedzie XD hahaha

Alien / 2024-03-13

Dzieje się w firemce :-) Laski może koniec waśni?

Zdegustowana / 2024-03-12

Wszyscy widzimy że bez szału u Ciebie i koleżanek z wynikami, aż trzeba tutaj widać nadgodziny robić żeby to przykryć. Jakbyś połowę tej energii przeznaczała na pracę to wyniki by były,

XYZ / 2024-03-12

I się pojawiły głosy że ch...a mam a nie prywatne dane. No jako kobieta ciężko żebym miała XD A dane ujawniamy w czwartek XD

do quad do do qua / 2024-03-11

Ja bym w pierwszej kolejności zaprosił nową Panią z brudnopisem na lewej ręce, w tym tygodniu strzelmy, ale nie na służbowe kanały tylko na prywatnymi kanałami z CV XD

XYZ / 2024-03-11

Przede wszystim, to nie fair że np. Pani z podwójnym nazwiskiem znowu sobie urlop bierze bo jej wolno i znowu jej nie ma. Ooooo PS. Pytanie do tych lepiej zorientowanych. Da sie w IAIu sprawdzić komu się "palec omcknął" i się coś skasowało. Szkoda chyba żeby foldery np. Marketplace Zagranica, Ebay Joyroom czy ebay spiegen zniknęły. XD XD XD

CSI / 2024-03-10

Przede wszystkim, jedna z drugą powinnyście zaleczyć kompleksy I udać się na terapię. Może postawią wam trafna diagnozę i dostaniecie leki. Do osobnika płci męskiej, większość wie o kom mowa. Pogódź się z czasem który upłynął. Czy wszystko co robisz jest zgodne z Twoimi wartościami?

quad do do qua / 2024-03-08

Po pierwsze to trzeba tu zaprosić lalusiowatego Krzysia Z

Do qua / 2024-03-06

Trzeba zamówić chyba jakieś specjalne pozdrowienia i zaproszenie turaj dla np. nowego Rafała Ł. Sami to zrobicie czy zostawiacie to mi, bo niechciałabym aby był zaskoczony XD

Qua / 2024-03-06

Jak tam nowe twarze? Dają radę? Atmosfera ok?

NEW / 2024-03-01

Zaczynamy nowy cykl, absurd miesiąca w firmie. Zaczynamy od największego absurdu lutego czyli bezapelacyjny zwycięzca Przedsprzedaż jumpstartera 154590 o późniejsza "ankieta" wśród klientów.

where are you / 2024-03-01

nowy rady nie daje? XD

Where are you? / 2024-02-29

Waldziu where are you? XD XD

do Gamma / 2024-02-27

Nudzisz się w swojej pracy i wygrzebujesz drobiazgi? Zajmij się swoimi obowiązkami XD

Gamma / 2024-02-26

Upsik https://b2b.hurtel.com/pl/products/kabel-joyroom-flash-charge-series-sa26-cl3-usb-c-lightning-30w-1m-bialy-151832.html nie ta miniatura XD

do beta / 2024-02-24

Czyż jesteś aż tak pewnych tego?

beta do do do alfa 2024-02-15 / 2024-02-23

No i widzisz teraz 2D-1D i zostaje w firmie 1D i na koniec napiszmy jeszcze XD

Omega / 2024-02-21

Stop fałszywym informacjom w sieci!!! Wbrew informacji na Linkedin pewnej osoby o imieniu na N nie zakończyła ona pracy w styczniu. Chyba że połowa lutego to też styczeń XD Pozdro dla tych co myśleli że info ze środka już nie będzie. ELO mordeczki. Taki follow up jeszcze na koniec. Teraz ją ktoś wypuścił XD nie zamknął w środku XD

do alfa / 2024-02-15

Niekompetencja.... No wiesz są dwie kobiety o tym samym imieniu. Jedna jak wspominała jakiś czas temu ma rodziców Elę i ojca tez na E XD jak ktos chce wiedziec to niech napisze XD a ta druga o tym samym imieniu to wlasnie wzorcowy przykład niekompetencji XD

Alfa / 2024-02-15

Niekompetencja? Chyba tych w tych solo gabinetach :-)

Alfa / 2024-02-15

Niekompetencja? Chyba tych w tych solo gabinetach :-)

kMW / 2024-02-15

niekompetencja ?

STAR / 2024-02-15

Kolejny raz potwierdza się że tylko tutaj najświeższe info z firmy. Dwa dni temu koleś wrzucony w kontakt, a cofamy się do posta z 2024-01-18 i już wtedy w sumie po ponad dwóch tygodniach jego pracy było że "nie potrzebne nam waśnie" KMWTW, a że część niezałapała to po prostu potwierdza się ich no sami wiecie co :)

Trx / 2024-02-08

Ploty , ploteczki, układy, ukladziki i tak się kręci. Po pracy Netflix, zakupy i sen.

do ktosia / 2024-02-08

Ty nie licz że popołudniu dostaniesz odpowiedź XD. Po "pracy" to są lepsze rzeczy niż pisanie tutaj. Zresztą lepiej z IP firmowego pisać XD Poważne rozmowy, no patrz pokazany błąd był, wskazana przyczyna, ktoś nawet zadał pytanie z parametrami (szacun bo nie zauważyłam)

Ktosiu / 2024-02-08

Za zamkniętymi drzwiami

Ktosiu / 2024-02-07

I gdzie te poważne rozmowy?

Do Ktosia / 2024-02-07

Za robotę się weź a nie wcinasz sie w poważne rozmowy.

Ktosiu / 2024-02-07

Ale serio jesteście żałośni, że na korytarzu i po biurze chodzicie uśmiechnięci jeden do drugiego, a tutaj takie żale wylewacie xD
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

DO / 2024-02-07

Nie samą pracą człowiek żyje XD Luzik musi być XD

DO Do JHS / 2024-02-07 / 2024-02-07

Wiem, ploteczki, załatwianie prywatnych spraw w godzinach pracy itd XD

Do JHS / 2024-02-07

Pewne sprawy są ważniejsze niż tłumaczenia XD

ciekawska / 2024-02-07

Bo widzę, że masz dużą wiedzę, a jak to jest że tłumaczenia nie ma a patrz w tym Samsungu parametry są dodane z tłumaczeniami, jak to jest?

JHS / 2024-02-07

Stabilnie, wpadają nowe dosawy i tradycyjnie zero tłumaczeń https://b2b.hurtel.com/it/products/-157203.html https://b2b.hurtel.com/it/products/-156591.html https://b2b.hurtel.com/it/products/-156234.html No ale skoro wszyscy mają wyje... szczególnie Pan z imieniem na K który pół dnia na telefonie sobie pisze z żoną to jest jak jest

GT / 2024-02-07

Jak radzicie sobie bez kluczowych osób?

Streamsoft / 2024-02-05

a co tam w systemach firmowych może tutaj trochę nowości XD

JKL / 2024-02-03

Dobra impreza urodzinowa w sobote nie jest zła XD

Do Igo / 2024-02-02

btw jak szop?

XYZ / 2024-02-02

u ciebie w chacie XD

do Igo / 2024-02-02

Peter wujek Martyny. Przy okazji dużo zdrowia dla niej XD XD

XYZ / 2024-02-02

Tak btw Grzegorzu M where are you? XD

do the truth / 2024-02-02

Było już pisane żeby zamiast ***olo tutaj sobie pograć w piłkarzyki, tylko niech gra niebieskimi bo czerwone naszego byczka jeszcze bardziej rozjuszą XD

the truth / 2024-02-01

Siniak daj już spokój :D

Igo / 2024-02-01

Karawana jedzie dalej, podbijamy Europę i świat,z Lucasem i Peterem nikt nam nie zagrozi, Chińczyk dobija się drzwiami i oknami,Niemiec puka w okienko.

Podsumowanie stycznia / 2024-02-01

Grad zmian w firmie. W styczniu opady Gradu w firmie się skończyły. Uporaliśmy się również z Świerszczami w firmie. Jeśli chodzi o kulinaria to Turek też nie będzie już zamawiany XD Jutro część druga
Asortyment
Dostawa
3.00

Wierna Mimi / 2024-01-31

Szparka sekretarka? Xd

do ABC / 2024-01-31

Jak spojrzysz w lustro schizofremiczko to zobaczysz.

ABC / 2024-01-30

O którą chodzi?

pracownik / 2024-01-25

Zamiast wypisywać te głupoty tutaj to byś ten czas poświęciła na naprawienie np. szpary między górnymi jedynkami w zębach

https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,25519624 / 2024-01-24

https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,25519624

PIH / 2024-01-23

Oj tak po niemiecku idzie dużo lepiej niż po polsku https://ibb.co/rmsgkqL XD Taki joke z listopada do tej pory niewyłapany XD

do "obserwatora" / 2024-01-22

Idź sobie w piłkarzyki pograć, a nie tu wypisujesz i przeszkadzasz

Obserwator do tej niżej / 2024-01-20

Pisz może po niemiecku, bo po polsku bez błędów widać nie umiesz

do Obserwator / 2024-01-18

No i po co ten komentarz, nie potrzebne nam waśnie

Obserwator / 2024-01-15

Widać jak szukasz atencji.... Odpowiadanie na własne komentarze sprawia radość? Znajdź sobie znajomych lub cel w życiu :)

Halina / 2024-01-15

Raz dwa trzy jeszcze jedna próba

ppp / 2024-01-09

Co to za cenzura tutaj się zrobiła że wpada wpis i po odświeżeniu już nie ma. I tak wpadną pozostałe 3 kategoria i bomba

UIS / 2024-01-04

Wyjazd roku/ urlop\r\nSierpień i blondi XD w Bułgarii. Vibe rodziców i złotych piasków XD

321 START / 2024-01-03

No to zaczynamy. Post roku 2023-08-07 Szkoda że Klaudia już z nami nie pracuje :( Tak btw można już ją ściągnąć z zakładki kontakt na stronie ;) Dużo było takich że jak ktoś przychodził to od razu był witany :P ale tutaj było pokazanie mocy XD i pokazanie tutaj że informacje tutaj były szybciej niż na stronie. Komunikacja TOP tutaj była i jest i będzie PS.. Pozdro dla tych mordek których już z nami nie ma XD i w biurze i na magazynie

pppp / 2023-12-29

Po nowym roku robimy podsumowanie najlepszych akcji z tego roku wraz z najnowszymi a na 3 króli wasz król/wasza królowa odpala bombę XD

djhfjg / 2023-12-24

Wesołych świąt xd

Waldek / 2023-12-21

Kolejna fejk opinia https://ibb.co/WKNgZX3

sty / 2023-12-17

Żalosne jest wystawianie sobie samemu opinii i potem jeszcze walenie w ch .. i podziekowania https://postimg.cc/F7rjksKr Proponuje poczytac przepisy prawne

xyz / 2023-12-10

Dla tych co zastanawiaja sie skad ten tydzien przerwy. No skoro pojadlo sie i popilo na koszt firmy w piateczek to w nagrode tydzien luzu XD i warto sie zajac np. nowa firma pani bylej kierownik XD

15.12 / 2023-12-08

Data z nicku będzie szczególnie ważna z dwóch powodów. Raz to wszyscy wiemy dlaczego ;) Dwa to następnego dnia po 15 zaczną wpadać te informacje jakie ktoś sprowokował tym chamskim komentarzem

ktoś / 2023-12-04

SPI..DALAJ

ktoś / 2023-12-04

***J

123 .... patrzy / 2023-12-01

Jak nie cały komentarz to pół i tym razem ujawniamy prywatne fakty od KaKu :P

123 .... patrzy ;) / 2023-11-28

Jeden komentarz i wrzucamy relacje z IG Pani z Grecji z niedzielnego wieczora ;)

do desperatki / 2023-11-26

Nie zabierałam tutaj dotychczas głosu bo żenujące jest to co robisz. Najgorsze, że do tej pory w pracy trzeba się uśmiechać i udawać że nikt Ciebie nie podejrzewa mimo że każdy wie że to Ty. Najbardziej w tej historii żenujące było jak wciągnęłąś rodzinę w to. Zatrudnienie się w firmie przez kogoś bliskiego na początku roku tylko po to żeby móc wyciągnąć jakieś informacje z innego działu i odepchnąć od siebie podejrzenia. I od razu na start atak tutaj dla zmylenia tropów. Mimo szybkiego odejścia tej rodziny nie zmieniam zdania. Szeczególnie że od tej pory że to niby praktycznie w każdą nową osobę atak tutaj od razu na start żeby pokazać że tamto to niby przypadek. I przez to cierpią inne osoby. No chyba że ktoś posiada jakieś tajemne urządzenia albo moce i wie wszystko co się na bieżąco dzieje. Tyle mam nadzieję że to przeczytasz i skończysz już tą farsę i zachowasz resztki honoru. Bo szkoda kolejnych osób naprawdę

Pracownica / 2023-11-19

Ciekawe dlaczego zniknął screen. No naprawde ciekawe. Raz zniżę się do waszego poziomu. Coraz ciężej wam chyba od dwóch miesięcy jak nie pracuje już osoba którą chcecie wrobić.

Drogi Adamie M / 2023-11-14

Pisałeś że upubliczniam jakieś wizerunki, więc patrz sami wrzucacie osobę pracującą na stronę w kontakt, ja wrzucam tylko w IG i jaki fajny kwiatek ta rolka się strasznie źle zestarzała XD oj strasznie źle https://ibb.co/6yrvMTq

XYZ / 2023-11-08

Więc chodź pomaluj mój świat na ..... A kto pomaluj nasz świat. Nasza malarka Kasia XD

As / 2023-11-05

A może taki lekki powrot do przeszlosci i sprawdzenie u tych co już ich nie ma. Moze zacznijmy tutaj https://ibb.co/JstxbYf XD XD

QPR / 2023-11-02

No to teraz ta co dostała na zdanie magistra jakiś bzdurny prezent dyplom, że jest niby np. super hiper w Kauflanda. To się przekonamy i weźmiemy ją na tapet

Asia / 2023-10-28

Liczymy ile się już znamy XD potrzebny ktoś kto dobrze liczy wiec może pamietacie jak kiedyś JB wspominała podczas jakiejś rozmowy że jej dobra koleżanka jest księgową XD. Trzeba uważać co się mówi XD

POV / 2023-10-26

A pamiętacie jak nasza MG wiosną wspominała że jak była u niej siostra to były w Rosmarino

do XYZ / 2023-08-21 / 2023-10-23

Warto dodać że u K.Ku drugie imię na M jest XD

STOP / 2023-10-18

Dość ku... to jest tak żenujące że zaczynają przychodzić maile na prywatne maile że szkoda słów. Mail podany jedynie w CV ciekawe skąd go "ktoś" wziął. Mail wysłany z IP z Grecji. Fajnie się we trzy bawicie. Jedna wymyśliła zabawę i udawała pokrzywdzoną, druga wysyła z zagranicy że ciężko to ścigać, trzecia nadal pracuje i wynosi informacje bieżące z firmy i wplatają w to informacje o niej że niby adresy itd i też niby wielce pokrzywdzona. Żenada że niby żadnych nowych informacji nie ma od momentu gdy nie ma już jednej osoby na którą zrzuciły we trzy winę.

BUM / 2023-10-17

A co sądziecie o tym, że kiedyś pracująca Pani k.......k XD utrudnia dzieciom kontakt z babcią, na bank jej smutno jest XD

XYZ / 2023-10-12

Liczby do lotto XD 38C 13

FGH / 2023-10-09

Mount Heroes tam sie spotkamy :D

BCD / 2023-10-02

Tapete to w domu macie co najwyzej. Na TAPET analfabeci https://ibb.co/f1CBfJm

TWE / 2023-09-29

I jak tu nie mówić o niepełnosprawnych https://ibb.co/YQhs6CZ głupi i głupszy, klient ewidentnie walnął się w komentarzu i walnął nie do tego produktu, a tu taka odpowiedź że może złożyć reklamacje. Nie można być tak nieogarniętym to sabotaż musi być XD

Zdegustowana / 2023-09-27

No cóż widać słowa prawdy spowodowały, że wraz z koleżanką/ami próbujecie wyjść z resztkami twarzy z sytuacji. Żenada!

ABC / 2023-09-27

Propozycja. Wy pozbywacie sie jej i przy okazji pozbywacie sie mnie i konczymy. Co wy na to?

XYZ / 2023-09-25

Moze teraz wiecej entuzjazmu a tutaj jak stawiamy jaka daleka to rodzina XD XD https://ibb.co/TLg6md2

do XYZ / 2023-09-21

To jak stawiacie po wyglądzie siostra czy dalsza rodzina XD XD XD https://ibb.co/pKf0yKr

GHJ / 2023-09-19

Albo może jakieś greckie klimaty XD

ABC / 2023-09-19

a może najpierw dla rozluznienia rozszerzymy zasiegi relacji z wakacji ktorymi ostatnio raczyla nas w SM Pani z dwoma nazwiskami Sz-Ch XD Bo potem jak wrocimy do pani z niemieckim to bedzie grubo oj bedzie XD

XYZ / 2023-09-18

Kolejna mocna w gębie i bojąca się podpisać. A jak nie chceliście pomóc z koleżanką to sam/sama sobie poradziłem/poradziłam XD Wrzucamy samo nazwisko w FB, widzimy po zdjęciu podobną osobę, może siostra może kuzynka w każdym razie na bank po foto rodzina. Wchodzimy i widzimy tam jedną informację tylko, że chłopak/narzeczony to piłkarz. Szukamy w jakim gra klubie i dalej się już pobawimy XD

Zdegustowana / 2023-09-16

I jeszcze jedno naprawde nie mysl że jak jedna czy tam dwie koleżanki które teraz Ci pomagają, bo są tutaj nadal to nikt nie wie że to Ty, a właściwie Wy. Ładnie to sobie rozegrałyście, żeby wielce pokrzywdzone grać, bo niby ktoś się na was uwziął, a same to robicie. Pora naprawdę to skończyć.

Zdegustowana / 2023-09-15

Kobieto ile to już odkąd Cię nie ma 4-5 miesięcy? I jeszcze Ci się nie znudziło? Daj już spokój na nikim to już wrażenia nie robi.

XYZ / 2023-09-14

Skoro wszyscy tacy lojalni wobec koleżanki z działu to who next? https://ibb.co/jykHdSq https://ibb.co/5sDCQqN https://ibb.co/8gzxkMf PS. Zgodnie z sugestiami anonimizacja danych XD

ole / 2023-09-12

Zero przerw jednak. Bedzie ogien !!!!!

KIKL / 2023-09-10

Kurcze jeszcze jedno przed przerwa miało być. Magazyn. Widać, że tam się powodzi i dobrze płacą XD i po miejscu widać i nie tylko miejscu XD https://ibb.co/sgmHgSH Docencie pomoc zawężam wam liczbę osób do 698 XD I teraz przerwa XD przypominam o informacjach o KK

ABC / 2023-09-08

Udostępniać wizerunki to bym udostępniał jakbym wrzucał jakieś zdjęcia robione z tajniaka, tutaj są jedynie rzeczy, które sami wrzucają XD Albo czy udostępnieniem jakichś informacji jest np. udostępnienie maila o np. w takiej postaci osoba, która w zeszłym roku wzięła ślub ma maila imięnazwiskopanienskie14@ i domeny nie podam XD dla ułatwienia taka informacja, którą sama mówiła, że bierze telefon służbowy na Wielkanoc do domu XD PS. Jak ktoś chce to niech wrzuci tu kontakt do siebie, za informację o Pani handlowiec K niemieckiej. Możecie kupić sobie tutaj spokój XD PS2. Zróbmy sobie kilka dni przerwy

Zadowolony / 2023-09-07

Zamówienie sprawnie i bezproblemowo. Oczywiście polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Szeroki wybór asortymentu

ABC / 2023-09-07

Udostępniać wizerunki to bym udostępniał jakbym wrzucał jakieś zdjęcia robione z tajniaka, tutaj są jedynie rzeczy, które sami wrzucają XD Albo czy udostępnieniem jakichś informacji jest np. udostępnienie maila o np. w takiej postaci osoba, która w zeszłym roku wzięła ślub ma maila imięnazwiskopanienskie14@ i domeny nie podam XD dla ułatwienia taka informacja, którą sama mówiła, że bierze telefon służbowy na Wielkanoc do domu XD PS. Jak ktoś chce to niech wrzuci tu kontakt do siebie, za informację o Pani handlowiec K niemieckiej. Możecie kupić sobie tutaj spokój XD PS2. Zróbmy sobie kilka dni przerwy

Do frustrata/frustratki / 2023-09-07

To co robisz jest żenujące pod każdym względem. Obrażasz swoich kolegów i koleżanki z pracy, którym każdego dnia mówisz „cześć „ patrząc im w oczy. Ujawniasz ich wizerunki, narażasz firmę na straty finansowe. Wiec wiedz jedno łamiesz prawo, za to co robisz grozi odpowiedzialność karna i prędzej czy później wpadniesz a wtedy brak pracy będzie najmniejszym twoim zmartwieniem. Karma wraca - pamiętaj. Pozdrawiam Adam M

źż / 2023-09-06

Marcin sorry, rykoszet XD

YZ / 2023-09-06

Ciekawostka na dziś Hanusek (niem. Hannussek[3]) – wieś sołecka w Polsce położona w województwie śląskim, w powiecie tarnogórskim, w gminie Tworóg Do tego wspolpracownika. Piszesz o odwadze cywilnej a samemu walisz anonima. Odwagi widac starczylo na wypisywaniu o niej i pouczaniu innych. A jesli chodzi o ta ktora jest "handlowcem" niemieckim i od niej wszystko sie zaczelo to myslisz ze jak w poniedzialek wszyscy wychodza a ty siedzisz jeszcze po 16 i udajesz ze dluzej pracujesz to robi na kims wrazenie? W sumie mozna bylo poczekac i zobaczyc do ktorej tak udajesz. Musisz chyba sie przygotowac na ciekawy czas, mozesz od razu i nowego przygotowac XD

UWX / 2023-09-05

Wiecie jedni zbierają znaczki inni przychodzą do nudnej pracy w hurtelu i uatrakcyjniają sobie czas patrzeniem na irytacje innych, rozkminy kto i po co to robi i czas w pracy przestaje być nudny XD O zmianie nie myślę ciężko znaleźć inną pracę gdzie za praktycznie nic nierobienie będą mi płacić. I nie dopowiadaj sobie, bo napisane jest o części osób, że pasują do programu nie wszyscy. Zresztą przez rok ta grupa się zmniejszyła więc powinniście być wdzięczni bo hurtel zyskał XD. I ostatnie czas wrócić do korzeni chyba i wrócić do osoby jednej z dwóch, od których się zaczęło XD chyba możemy zacząć po niemiecku pisać XD ale nim to zajrzymy jeszcze na magazyn.

Twój współpracownik / 2023-09-04

Tak czytam sobie te opinie i za każdym razem, gdy wylewa się ten jad zastanawiam się, jakie problemy ma osoba pisząca, jak bardzo jest nieszczęśliwa? Co daje anonimowe dodawanie screenów, podawanie imion, gdzie kto był na urlopie, kto i gdzie wziął ślub, kto irytuje? Kogo to obchodzi? Kogo to interesuje? Autorze, nie masz swojego życia i tak fascynuje Cię życie innych? Nie lubisz swoich współpracowników, swojej pracy? A może warto w końcu podejść i powiedzieć prosto w twarz co Ci przeszkadza, co Cię boli, co Ci leży na sercu... Jest coś takiego jak odwaga cywilna, ale jak widać lepiej w zaciszu domu, biurka, wc wypisywać te wszystkie opinie jako anonimowy kozak. A może, po prostu warto zastanowić się czy nadal jest sens przebywania wśród tych wszystkich "niepełnosprawnych" ludzi i poszukać innego miejsca pracy? Po co się męczyć? Przecież drzwi tej firmy otwarte są w obie strony...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
jak żenujące puste i nudne musi być Twoje życie jak masz taki cel
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

STU / 2023-09-04

Frustracja występuje w momencie jak się nie osiąga celu. Więc pudło. Codzienne przychodzenie i obserwacja jak się dookoła ludzie irytują jest celem który jest osiągany. Buźka.

Do OPR/2023-09-04 / 2023-09-04

Najlepiej będzie jak ty już sobie pójdziesz… frustracie.

potrzebujesz pomocy mały człowieku / 2023-09-04

frustracja- stan przykrego napięcia emocjonalnego wywołany niemożnością zaspokojenia jakiejś potrzeby lub osiągnięcia jakiegoś celu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

OPR / 2023-09-04

BLM / 2023-08-20 I koniec spokoju. Mogłaby się ta SL zapakować do tej swojej torebki Guessa i sobie iść.

LMN / 2023-09-02

A jak sie komus rodzina powieksza to chyba trzeba zyczyc szczescia XD

IJK / 2023-09-01

Ten program bez barier to w koncu cos sklejonego pod nasza firme. Jak sobie codziennie patrze na wszystkich to wiekszosc to wlasnie ludzie z niepelnosprawnoscia XD

FGH / 2023-08-29

Nawiązujac do mojej wiadomosci ciekawostka z wikipedii / 2023-06-13 Jednak czasem warto dac szanse bo i w hurtelu czasem trafi sie ktos spoko. Ida wielkie sorry, za ten wpis

AŹ / 2023-08-28

Niektórzy złapali takie parcie na szkło i IG, że AŹ chyba ich tu trochę podpromować XD Mowa o tej co np. w listopadzie opuściła naszą chłodną PL wtedy i sobie pojechali XD do Grecji na urlopik. xD

38C / 2023-08-28

Do BLM A pamiętasz tą rozmowę? X - "a czym Twoja siostra się zajmuje" Y XD - "pracuje w lasach " O tych siostrach mowa? XD

Mr T / 2023-08-27

Nowości produktowe ehhh a ceny takie że sie nie da tego sprzedac te bewoody np 150215,150216,150217 po 98.44 UAGi 151782 po 100.54 151750 po 94.21 151751 po 189.07 151753 po 201.72 czy 151760 po 119.52 no dramat

Buźka / 2023-08-25

Niektórzy pytali, wątpili że sa informacje o bieżących zamówieniach więc macie. Z allegro było i jest za dużo do przepisywania, a screeny obecnie w biurze ryzykowne. A z ebaya było za dużo ale teraz jak mamy taki spadek to macie. Od północy z dziś 61403 107399 63463 71630 8901 71630 71630 138369 87591 121022 87610 77581 53663 90713

Marian / 2023-08-24

Wszystko dobrze!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

lHJ / 2023-08-23

No nie o takie przyciąganie uwagi chodziło XD one to tyle them all XD no ku... czytaj zanim klikniesz jak już chcesz nawiązywać do Władcy Pierścieni. RULE. Screenik i tak na pamiątkę jest

ddsf / 2023-08-23

d

hmgfdbmfd / 2023-08-23

v

mjdhgkjfd / 2023-08-23

5fg

dhfghj / 2023-08-23

.

dsfhd / 2023-08-23

.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

duh / 2023-08-23

.

sndhfg / 2023-08-23

df

xfhn / 2023-08-23

.

xdnbfvhs / 2023-08-23

.

dsjhf / 2023-08-23

d

sdnhfnd / 2023-08-23

.
Asortyment
5.00

sdgfkbjd / 2023-08-23

Z

jhdfgd / 2023-08-23

.

xmjb / 2023-08-23

.

dsjhfgdkjfghd / 2023-08-23

.

dhjffg / 2023-08-23

.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

sfkdjs / 2023-08-23

.

do XYZ / 2023-08-23

ciekawe czy urodziny się udały XD
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

do Tom i Jerry / 2023-08-23

hyhyhy XD
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tom i Jerry / 2023-08-23

W marketingu najważniejsze jest przykucie uwagi odbiorcy ;) Więc Tomaszu S nasz czy przykuje Twoją uwage, pisząc że powiedzmy zakończenie Twojego numeru telefonu to 25 XD Czy już przykułem uwagę czy kolejne cyfry podać? XD xd

do XYZ / 2023-08-22

A z tym przechowywaniem dokumentów stopro prawdy. Hitowe wtedy było u tych dwóch

XYZ / 2023-08-22

O Kuźba a to historia, a daj jeszcze znać jak tam przeprowadzka u tej z dwoma nazwiskami

XYZ / 2023-08-21

K.Ku żeby była jasność co do inicjałów XD

XYZ / 2023-08-21

Mówimy o tej świadkowej co z byłą kierowniczką tak "rewelacyjnie" przechowywały dokumenty jak CV itd ze każdy mógł sobie zajrzeć i spisać co nieco XD Np. można teraz dzięki temu wysłać maila do KK [email protected]

ej BLM / 2023-08-21

A to prawda że ta siostra to śeiadkową na tym ślubie była?

BLM / 2023-08-20

Ufff troche teraz spokoju od SL. Te jej opowiesci i zachwyty w ostatnim miesiacu o tym jej Piotrku wymiotować się już chciało. To jak już przy Piotrkach to bez tego naszego co teraz na urlopie od tygodnia nudno strasznie. Dobrze chociaż że MG wróciła z tych Włoch XD Tu niestety bez zdjęć :( tylko z opowieści wiem że m.in. z siostrą tam była. A do tego niżej co pytał o imię tej siostry co ślub brała to na I XD i podobno bardziej religijna od siostry bo i ślub w kościele podobno był ale to do weryfikacji bo pewności nie mam, zdjec zadnych tez nie XD

Spadaj / 2023-08-20

N
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
A
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Najs
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

BLM / 2023-08-20

Ufff troche teraz spokoju od SL. Te jej opowiesci i zachwyty w ostatnim miesiacu o tym jej Piotrku wymiotować się już chciało. To jak już przy Piotrkach to bez tego naszego co teraz na urlopie od tygodnia nudno strasznie. Dobrze chociaż że MG wróciła z tych Włoch XD Tu niestety bez zdjęć :( tylko z opowieści wiem że m.in. z siostrą tam była. A do tego niżej co pytał o imię tej siostry co ślub brała to na I XD i podobno bardziej religijna od siostry bo i ślub w kościele podobno był ale to do weryfikacji bo pewności nie mam, zdjec zadnych tez nie XD
Z
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Z
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Z
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Z
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jes / 2023-08-18

Z
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Je / 2023-08-18

Zj
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Z
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Hurtel opinie