Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Horex.pl
  • /
  • 1

Opinie o Horex.pl

horex.pl

Zielona Góra

Zakupy Horex.pl opinie
Asortyment
4.23
Dostawa
3.48
Łatwość zamawiania
4.34
Obsługa i reklamacje
4
Poziom cen
4.31

Średnia ocen

4.07

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

33

dodanych opinii

 

Kajetan / 2022-09-30

Wszystko okej. Produkty zgodne z opisami. Przesyłka dotarła po 3 dniach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysyłka, cena

Wady

Extra informacje

Kuba / 2022-09-23

Paczka dotarła po 2 dniach od zamówienia. Fajny perfum, był dobrze zapakowany, cena też na plus. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, dostawa

Wady

Extra informacje

perfum ładnie pachnie

Kasia / 2022-09-15

Właśnie dotarło do mnie zamówienie po 3 dniach, puder bardzo dobrze zabezpieczony, dotarł w całości. Mój szampon tutaj jest dużo tańszy niż w sklepach stacjonarnych, także było warto :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobrze spakowane, fajna cena

Wady

Extra informacje

Karol90 / 2022-09-07

Zamówiona paczka dotarła po 4 dniach. Wszystko zabezpieczone folią i chrupkami, cena bardzo korzystna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, zapakowanie paczki

Wady

Extra informacje

Maciek / 2022-08-29

Zamówienie dotarło po 3 dniach. Wszystko wporządku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arkadiusz / 2022-08-23

Martwiłem się o perfum w paczce, jednak wszystko okej, nic się nie wylało, dobrze zabezpieczone, w środku pełno białych chrupek, więc paczka dotarła do mnie w całości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bezpiecznie zapakowana paczka

Wady

brak

Extra informacje

Julia_ziel / 2022-08-16

Bardzo fajna paleta do makijażu. Przyszła solidnie zapakowana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

sposób zapakowania

Wady

brak

Extra informacje

Patri78 / 2022-08-08

Dość długo czekałam na paczkę, ale finalnie mam. Perfum dobrze zabezpieczony, cena fajna, taniej niż w stacjonarnych drogeriach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

cena, zapakowane dobrze

Wady

czas dostarczenia paczki

Extra informacje

Szymas85 / 2022-08-01

Ceny na plus, zrobiłem spore zakupy, więc przesyłka darmowa, jedynie czas oczekiwania mógłby być krótszy, ale poza tym wszystko ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

cena, darmowa wysyłka

Wady

czas oczekiwania na paczkę

Extra informacje

Emi03 / 2022-07-25

Z lekkim opóźnieniem, ale dostałam zamówienie. Duży plus za cenę, minus za czas oczekiwania :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

cena

Wady

czas oczekiwania na paczkę

Extra informacje

Robert / 2022-07-15

Swoje zamówienie złożyłem w grudniu 2021r. Szacowna drogeria dopiero w maju 2022 raczyła napisać maila z informacją, że produkty są niedostępne i proponują zwrot kosztów. Obecnie piszę opinię 15 lipca a pieniędzy wciąż nie otrzymałem. Ta firma to jakaś paranoja. Nie kupujcie, nie zamawiajcie. To są oszuści
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00

Danuta.K / 2022-07-07

Kilka dni musiałam poczekać, ale ogólnie okej. Cena na pewno korzystniejsza niż w innych sklepach, więc warto było.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

cena

Wady

czas oczekiwania

Extra informacje

Bartosz99 / 2022-06-22

Jestem zadowolony z zakupu, wszystko przebiegło pomyślnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

cena

Wady

czas oczekiwania

Extra informacje

Antek / 2022-06-08

Zdecydowanie na plus :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

cena, wybór asortymentu

Wady

5 dni czekania na paczkę

Extra informacje

Iwona Pawlik / 2022-06-01

Super!! Zamówienie zrealizowane dość szybko, a cena dużo lepsza niż u konkurencji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

najlepsza cena

Wady

brak

Extra informacje

Sabina Tremska / 2022-05-23

Właśnie odebrałam paczkę, polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

fajna cena

Wady

czas oczekiwania

Extra informacje

Sylwia Majewska / 2022-05-13

Na przesyłkę czekałam kilka dni więcej, ale ogólnie jestem zadowolona. Dobra cena i produkt solidnie zapakowany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

cena, solidnie zapakowane

Wady

kilka dni czekania na przesyłkę

Extra informacje

Sandra Pisarek / 2022-05-04

Wszystko super! Dobrze zapakowane, w miarę szybka wysyłka, ogólnie okej :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

dobrze zapakowane, 4 dni czekania na zamówienie

Wady

brak gratisów :)

Extra informacje

Marcel99 / 2022-04-20

Perfumy oryginalne, a cena dużo lepsza od konkurencji. Przyszły solidnie zapakowane w niecałe 4 dni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobra cena, dobrze zapakowana paczka

Wady

brak

Extra informacje

Ptys20 / 2022-04-12

Moje czwarte zamówienie i pewnie jeszcze nie ostatnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duży wybór, spoko ceny

Wady

na ten moment brak

Extra informacje

Lotek96 / 2022-04-06

Wszystko super, było małe opóźnienie, ale zaraz po złożeniu zamówienia poinformowali o tym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

ceny, duży wybór

Wady

opóźniona wysyłka

Extra informacje

czekałam 5 dni

Patryk91 / 2022-04-05

Fajny sklep, duży asortyment. Na pewno jeszcze tu wrócę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duży wybór, niskie ceny

Wady

Extra informacje

martynakor / 2022-04-05

Delikatne opóźnienie, jednak finalnie wszystko przyszło i to dobrze zapakowane i zabezpieczone. Ceny dość fajne w porównaniu do konkurencji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

dobrze zapakowane, dobrze zabezpieczone, fajna cena

Wady

kilkudniowe oczekiwanie na paczkę

Extra informacje

sebastian_pietras / 2022-04-04

Towar przyszedł szybko. Jest Ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, dobrze zapakowane produkty

Wady

Extra informacje

czekałem 3 dni

a...s / 2022-03-23

Uwaga oszuści ! Dwa miesiące po złożonym zamówieniu i nie otrzymaniu towaru postanowiłam anulować zamówienie. Teraz już półtora miesiąca czekam na zwrot pieniędzy, kilkakrotnie wysyłałam wezwanie do zapłaty i dopiero wczoraj po wysłaniu wezwania z podaniem przeze mnie liczby dni na dokonanie przelewu z informacją , że po upływie terminu oddaje sprawę do rzecznika i na policje otrzymałam powiadomienie z PayU o zleceniu zwrotu środków za zamówienie. Odradzam zakupy w tej drogerii , a pokrzywdzonym doradzam konsekwencje w postępowaniu
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

DARIUSZ / 2022-03-07

Towar zamówiny na początku grudnia 2021 ,anulowane zamówienie do dnia dzisiejszego nie zwrócono pieniędzy ,tylko obietnice bez pokrycia. Omijajcie szerokim łukiem - totalne oszustwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ŻADNE

Wady

OSZUŚCI

Extra informacje

Agata / 2022-02-23

Oszukują ludzi, zwodzą z wysyłką zamówienia, a następnie proponują zwrot pieniędzy, którego do dzisiejszego dnia nie ma na koncie. Zamówienie było złożone ponad dwa miesiące temu!!! Stanowczo odradzam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

Migielka / 2022-01-15

Ta firma to jakaś jedna wielka porażka, skąd dobre oceny o tej pseudo drogerii?? Zawsze jak zamawiam z nieznanych drogerii sprawdzam opinie, i o tej były same dobre, mendy kasują złe a trzymają te dobre, przez to zostałam oszukana.. Zamówiłam kosmetyki na początku grudnia, po kilku dniach dostałam maila że mają dużo zamówień i dalej nie wysłali mojego zamówienia, po tygodniu anulowałam zamówienie do 2 tygodni mieli zwrócić kase, minał ponad miesiąc a kasy jak nie było tak nie ma, takich ciulu powinni tępić i powinni kare za to dostać duża za oszustwo...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Dużo

Extra informacje

Bożena / 2021-12-03

To są oszuści nie otrzymałam towaru i pieniędzy. Tragedia!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Beata / 2021-12-02

Koszmar! Najpierw długo czekałam na zamówienie. W końcu zrezygnowałam z zamówienia. Ale pieniędzy wciąż nie otrzymałam. Minęło już 18 dni - ani towaru, ani pieniędzy. Lekceważenie. Nierzetelna firma. Ostrzegam wszystkich przed zakupami widmo. Dodatkowo na maila firma przysłała mi rezygnację z zamówienia innej pani (RODO???)
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Żadnych zalet.

Wady

Brak realizacji zamówienia. Ja na razie brak zwrotu pieniędzy!

Extra informacje

Marzena / 2021-09-16

NAJGORSZY sklep internetowy w jakim kiedykolwiek robiłam zakupy! Zamówiłam u nich produkty w bardzo okazyjnej cenie, po czym PO OTRZYMANIU PRZESYŁKI okazało się ze ten produkt (zamówiłam 4 x 200ml) nie był w tej cenie, tylko miniaturowy produkt tyle kosztował (otrzymałam 4 x 50ml)! Po telefonie wykonanym do sprzedawcy oznajmiono mi ,ze tak mieli na stronie jakieś problemy i pomieszały im się ceny! Ja wszystko rozumiem tylko dlaczego w trakcie pakowanie miniaturowych produktów (których nie zamawiałam)do mojego zamowienia ,nikt nie zadzwonił i nie powiadomił o problemie na stronie! Nie dali mi szansy dopłacić do produktu który zamówiłam bądź zrezygnować! Wsadzili miniaturki i liczyli ze kupujący to idiota i się nie skapnie co zamawiał? Tak się nie robi! Po to są telefony bądź emaile jak wstydzicie się rozmawiać! Nie polecam sklepu! Produkty zostały odesłane, trzy dni zajęło mi otrzymanie od nich listu przewozowego na zwrot i prawie dwa tygodnie na zwrot pieniędzy! Tragedia!
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Nie ma zalet!

Wady

Wady wypisane w opinii!

Extra informacje

Kasia / 2021-07-14

Nie polecam! brak w opisie z czego jest wykonana kredka, była z plastiku! Nie było informacji, że ów tworzywo jest do ostrzenia!!!. Towar odesłany do reklamacji, która nie została uwzględniona. Nie mogę się zgodzić , ponieważ takie informacje są istotne dla klienta a bardzo wprowadzają w błąd. Niemiła obsługa. Brak empatii. Wysokie ceny produktów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

nie ma

Wady

brak rzetelnego ustosunkowania się do reklamacji

Extra informacje

Aneta / 2020-03-03

Bardzo profesjonalna obsługa i szybka wysyłka. Będę korzystać w przyszłości na 100% i polecać znajomym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, cena

Wady

Extra informacje

Zakupy Horex.pl opinie